search
top

Kuuma kesä 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (108 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...

Jatkoa tarinoille Kuuma kesä 1 ja 2. Halusin kirjoittaa yhden pitkäaikaisen unelmani novelliksi. Tässä se on.

 

Nyt minulle tuli kiire. Juoksin nopeasti yläkertaan makuuhuoneeseen ja riisuuduin. Kaluni seisoi kivikovana. kävin vuoteelle makaamaan selälleni. Kuulin jo askeleet portaissa. Vaimo astui huoneeseen mekko yllään ja pysähtyi katsomaan miestään, joka makasi kyrpä pystyssä kiimoissaan aviovuoteessamme. Hengitin raskaasti. “täälläkö se runkkari piilottelee?” vaimo kysyi pehmeästi. Nyökkäsin. Vaimo kiipesi vuoteelle,aivan kiinni minuun. Tunsin raskaat rinnat kylkeäni vasten. “Nosta kädet ylös” vaimo jatkoi. Nostin käteni pääni päälle. Vaimo veti sormellaan viivan kaulaltani rinnan ja vatsan yli, tarttuen sitten sykkivään kyrpääni puristaen sitä pehmeästi. “Runkkari katseli ikkunasta,kun vaimo sai kyrpää,eikö vain?” vaimo kuiskasi. Nyökkäsin uudelleen. “Vaimo sai nuorta kestävää kyrpää. Oikein tyvikullia” naiseni hekumoi, runkaten samalla varovasti kulliani. Inisin kiimasta.
Vaimo irroitti otteensa kalustani ja nousi. “Pitäisiköhän runkkarin putsata vaimo?” Vaimo kysyi mietteliäästi. “Kyllä pitäisi,vai mitä runkkari?” “Kyllä. Kyllä pitäisi” vastasin tukahtuneesti. Vaimo painoi huulensa huulilleni ja nosti sitten jalkansa pääni yli. Pääni oli nyt naisen jalkojen välissä mekon alla. Katselin ylläni supistelevaa karvatonta pillua. Nuoren miehen sperma oli liukastanut tukevat reidet ja jalkovälin. Yhä vieläkin valkoista mäihää valui rihmoina pillun uumenista. “Vauhtia runkkari!” kuului käsky pehmeästi.

Vedin syvään henkeä, ja vaimoni laskeutui alemmaksi. Aloin nuolla vieraan miehen spermaa sileiltä reisiltä pitkin vedoin. Puhdistin ensin vasemman ja sitten oikean reiden. Suussani maistui suolainen siemenneste. Pillu laskeutui kasvoilleni ja näin avautuneiden turvonneiden häpyhuulien väliin. Tältä näyttää nussittu vittu,ajattelin samalla kun lipaisin ensimmäisen nuolaisuni häpyviivaa pitkin. Pylly yläpuolellani värähti. Nuolin pitkin vedoin nuoren miehen spermoja vaimostani, ja kullini jyskytti kuin halkeamaisillaan. Työnsin kieltäni syvälle lohenpunaiseen vaginaan ja nielin spermaa. Sitä tuli. Sitä tuli paljon. Vaimo liikutti pilluaan kasvoillani ja hyrisi tyytyväisenä. Samassa tunsin kuumat huulet terskallani. Vaimoni upotti hiljaa kyrpääni kurkkuunsa. En voinut mitään, vaan lantioni alkoi vaistomaisesti tehdä soutavaa liikettä. Vaimoni huomasi,että olen tulemaisillani ja pullautti kyrpäni suustaan hinkaten samalla posliinista vittuaan yhä kovemmin kasvoilleni. Kaikki sperma oli juotu, Kaikki sperma oli nielty.
Kuulin vaimoni naurahtavan, ja hieman asentoaan muuttaen, hän totesi ” Putsaa runkkari se toinen reikä myös”. Punertava sykkivä peppureikä laskeutui suulleni,enkä voinut kuin tehdä työtä käskettyä. Aloin nuolla peppureikää ja peppuvakoa kuin henkeni edestä. Tiesin,että jos tulisin ennenkuin vaimoni olisi tyytyväinen, saisin rangaistuksen. “Syvempää” kuului käsky. Niinpä upotin kieleni tiukan sulkijalihaksen läpi pyllyyn. Nussin kielelläni pyllyreikää ja peppu ylläni pyöri villisti. “Lopeta” minua käskytettiin ja vedin kieleni ulos. “Nyt saatanan runkkari suu auki”. En voinut kuin totella, ja limainen vittu laskeutui suulleni. Katselin hetken supistelevaa peppureikää, ja sitten se tapahtui.
Lämmin lorahdus pissaa sihahti suuhuni. Yllätyin, ja kakosin, jolloin yläpuoleltani kuului tiukasti “Lopeta vätys” nielin kirpeän pissan kun en muutakaan voinut. Ja sitä tuli lisää. Kuuma virtsa lorisi suuhuni ja minä nielin kaiken. Virtsan loputtua vaimoni nousi kasvoiltani hymyillen. “Nyt sinä runkkari tiedät paikkasi tässä talossa, eikö niin?” Minä nyökkäsin kasvot vieraan miehen spermassa ja vaimoni virtsassa.
Vaimo upotti kyrpäni syvälle suuhuni ja imi. Käsi puristeli kiveksiäni ja minä tärisin ja nyyhkytin. Tunsin spermani lähtevän jostain syvältä paineella. Ja sitten minä tulin. Minä tulin ulvoen ja nyyhkyttäen, vapisten ja kuolaten. Vaimo imi spermaani kuin imuri.
Jäin voimattomana makaamaan vuoteelle kun vaimo vihdoin nousi. Lempeästi hymyillen hän asensi metallisen penislukon kulliini lukiten sen paikoilleen pienellä avaimella.
“Se oli viimeinen orgasmi sinulle hetkeen rakkaani. Minä nussin nyt nuorta oria aina kun haluan. Sinä saat katsella. Jos teet niinkuin minä sanon, jonain päivänä tyhjennän kassisi uudestaan. Ymmärrätkö?”. Minä nyökkäsin uudestaan. “Vaihda lakanat runkkari” Hän jatkoi ja poistui huoneesta.
Jäin yksin.

3 kommenttia viestissä: “Kuuma kesä 3”

  1. 3xl says:

    Kiitos palautteesta! Arvoin pitkään laitanko koko tarinaa tänne, kun tuntuu joillakin menevän tunteisiin nämä fetissitarinat. Suunnittelen ainakin yhtä jatko-osaa tähän…

  2. Bt says:

    Tää oli paras näistä :p

  3. Jussi says:

    Tämä ei ollut niin kiimainen kun edelliset osat, mutta hyvä oli tämäkin.

Kommentoi

top