search
top

Mökilla sain kunnolla ISOA kyrpää 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

Herään siihen kun hivelet selkääni ja pakaroitani, mutta olen vielä muka nukkuvinani. Tunnen kuinka hengityksesi alkaa kiihtyä ja alat puristelemaan persettäni vaativammin sekä käytät sormeasi reiälläni kuitenkin vain pyöritellen sormea entisten spermojesi liukastaman pojan pilluni reiällä. Tuo sormen pyörittäminen alkaa tuntumaan niin hyvältä , että samalla kun päästän tahattoman huokaisun uuh, työnnän kuin vaistomaisesti persettäni ylöspäin vain saadakseni sormesi sisääni. Jaahas, kiimaperse on hereillä ja lisää tekee mieli vai? sanot ja ja vastauksena nostan persettäni vasten sormeasi korostetun kovaa. Tunnen kuinka vedät sormesi pois reiästäni ja kohta työnnät kaksi sormea tilalle, luoja kuinka hyvältä se tuntuu.!

Hetken sormetuksesta nautittuani nousen ja tönäisen sinut selällesi ja syöksyn upean kyrpäsi kimppuun. Hitaasti alan runkkaamaan tuota yli 20cm pitkää ja ainakin 6cm paksua isoterskaista kyrpääsi. Ota se suuhun jo, vaadit ja teen työtä käskettyä. Kuinka hyvälle tuo jumalainen kyrpä maistuukaan. nuolen ja imen paksua kyrpää kuin huumattuna ja hetken kuluttua sanot että lopeta tai muuten multa tulee! En halua leikin loppuvan joten nousen pois ja asetun sängylle kontalleen, pää tyynyssä ja perse pystyssä sanon sinulle, että pane mua nyt!

Tulet taakseni ja tuot kyrpäsi reiälleni, mutta juuri kun odotan sinun työntyvän sisään sinä kysytkin että haluaako se kiimaperse tätä? Sano mitä sä haluat? – Haluan sun kyrpää! Haluan sitä ihanaa kovaa kyrpää! sanon ja samassa tunnen kuinka alat työntymään sisääni mutta juuri kun terska on uponnut sisään, pysähdyt ja sanot että kuinka paljon sä tätä haluat? Haluan sun kyrpää aina, anna mulle sitä sun jättikyrpää nyt! Tuon sanottuani työnnyt sisääni voimalla ja sanot että Nyt pikkuhuora saat mun kyrpää! Sitähän sä saatana haluat ja sitä sä myös saat! Nussit persettäni kovaa ja välillä käytät kyrpäsi melkein kokonaan pois sisältäni mutta työnnyt samantien koko mitalla takaisin. Kullini valuttaa taas kiimalimaa aivan solkenaan kun joka työnnöllä kyrpäsi osuu pohjaan. Valitan ja huohotan aivan sekavana, nussimua, panemua, ihanakyrpä aah, ihanakyrpä, panemua! Puristelet pakaroitani ja huokailet kovaäänisesti AAH AAH vittu sulla on hyvä perse! Sun perse on mun! Sun perse on tehty mun kyrvälle! Sano se saatana ja läpsäiset mun persettä mutta kuitenkin hellästi.

Jooh, mä oon sun oma homonarttu! Mun perse on sulle! Nussi sun omaa narttua! Kiihdytät tahtia ja tuntuu kuin päässäni sumenee ja mielessäni on vain sun jättikyrpä! Huohotan sekavia sanoja uuuhaaah, aaah, nussi, aah, pane muaaaah! paneee muaa! AAh aah! Tunnen kuinka kyrpäsi alkaa sykkimään sisälläni ja työnnyt kovaa pohjaan asti ja puristat minun pojan perseeni syliisi ja siemennät narttusi huohottaen korvaani Vittu että sun perse o hyvää, saatanan tiukka nartun perse! AAhAAh! Työntelet vielä kyrpääsi siemennettyyn reikääni ja huokailet Vitun kiimaperse, ihana perse, just mun kyrpää varten tehty.

Jään makaamaan mahalleni ja hipelöin sun kullia…sitten kun jaksat niin tämä kiimaperse haluais ratsastaa…Siitä seuraavassa jos haluatte vielä lukea.

Kommentoi

top