search
top

Pitkään kypsytetty mielihalu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...

Makasin hotellihuoneen sängyllä ja surffasin odotellessani kännykällä netissä. Kaikki oli minun puolesta valmista. Olin valmistautunut ja tehnyt töitä tämän hetken eteen useamman kuukauden. Olin käynyt lenkillä ja saanut pudotettua hieman vyötärölle kertyneitä kiloja. Tänään aamupalan jälkeen kävin suihkussa ja varmistin että olen kaikin puolin siisti. Pukeuduin boxereihin, mustiin farkkuihin ja t-paitaan. Pelkistetyn kokonaisuuden kruunasi hillityt suihkaukset miehistä tuoksua.

Olin saanut tehdä pitkään töitä tämän naisen eteen, mutta erinäisten käänteiden jälkeen olimme kuitenkin päästy asioiden kulusta sopuun ja saatu sovittua tämä tapaaminen. Varpu on keski-ikäinen akateeminen rouva, jonkalaisia kasvaa niistä kaikkien hyvin tuntemista kilteistä naapurintytöistä. Tämä nainen eli varsin stressaavaa ja kiireistä elämää, mikä kieltämättä näkyi hänen olemuksessaan. Siitäkin huolimatta hänen positiivinen asenteensa kumpusi vielä sisimmästä ja hän jaksoi hymyillä.

Varpusta oli tullut minulle jonkinlainen pakkomielle. Olin viime vuosien aikana oivaltanut, että hänenlaisissaan kilteissä ja pohjimmiltaan iloisissa naisissa saattoi olla hyvin paljon sisään latautunutta seksuaalista energiaa, joka vain etsi vapautumista. Fiksusti käyttäytyvänä ja pukeutuvana miehenä minulla olisi aika helppo saada varttunutta irtotavaraa kaupungin yökerhoistakin, mutta sen tavaran puhtaus on aina vähän kysymysmerkki. En kaivannut yllätyksiä. Aloin kokea hänet hyvin kiinnostavana ja haluttavana naisena. Minun mielestä hän ansaitsi enemmän ja olin valmis tarjoamaan rouvalle tuon nautinnon.

Ajatukseni katkesi kun kännykkäni piippasi saapuneen viestin merkiksi. Lähdin noutamaan seuralaistani. Astuessani ulos hissistä aloin katseellani skannata tuloaulaa. Esimäni odotikin vastaanottotiskin läheisyydessä olevan pylvään vierustalla. Halasimme pikaisesti tervehdyksen merkiksi. Otin siinä samalla kädelläni jo ensituntumaa naisen alaselän ja yläpakaran paikkeilta.

Otin kantooni seuralaiseni pienet matkatavarat ja suuntasimme hissiin ja huoneeseemme. Avaamassa oven ja ohjasin tulijan peremmälle.

Varpulla oli jaloissaan mustat matalakorkoiset kengät ja sääriä verhosivat laadukkaat mustat sukkahousut. Harmaa polvipituinen kukkakuvioinen kotelomekko ja hartioiden suojana oli hieman tummempi ohut villaneule. Ruskeat hiukset olivat kiinnitetty takaa paksulla donitsilla. Korvissa pelkistetyt pienet keltakultaiset renkaat ja nenällä kivat silmälasit joissa oli luonnetta tuomassa paksut ruskeat aisat. Huulilla oli hieman hillittyä huulipunaa ja aistin vienon naisellisen parfyymin tuoksu. Varpu oli selvästikin kuunnellut toiveitani.

Tunnelma oli jännittynyt. Lähestyin hymyillen tuota odottamaani naista. Olimme kasvotusten ja otin häntä kevyesti käsistä kiinni ja otin kestävän katsekontaktin.

”Varpu sä näytä hyvältä! On kyllä tosi kiva nähdä sinua. Olen niin odottanut tätä hetkeä.”

Varpu näytti hieman vaivaantuneelta, eikä osannut oikein sanoa mitään. Otin tuon hämillään olevan naisen reiluun syleilyyn. Rutistin oikein kunnolla, niin että pääsin tuntemaan kuinka hänen rintansa puristuivat vaatekerrosten läpi vartaloani vasten. Hellitin otetta ja annoin käsieni hellästi liukua naisen mekolla. Nuuhkin Varpun kaulaa ja korvan takaa. Tilanne alkoi vähitellen vapautua ja me nautimme tuosta läheisyydestä.

Hamusin huulillani herkästi pehmeää kaulan ihoa. Kuiskasin hiljaa korvaan.

”Mä haluan sua niin paljon tällä hetkellä, etten vaan pysty pitämään näppejäni erossa… Tunnut niin hyvältä siinä.”

Katsoimme taas toisiamme silmiin. Sanoja ei tarvittu kun huulemme kohtasivat ja saimme vaihtaa ensimmäiset suudelmat.

Varpu makasi vatsallaan sängyllä ja odotti rauhallisesti tulevia liikkeitä. Vyötärölle rullautunut mekko paljasti altaan mustien sukkahousujen verhoaman muodokkaan pepun. Noiden sukkahousujen alta kuulsivat naisen valkoiset puuvillapikkuhousut. Painoin kasvoni peppua vasten ja tunsin poskillani ihanan nailonin. Hamusin huulillani pakaroita ja tarjosin välillä painetta peppua vasten.

Aloin nousta vähitellen Varpun päälle. Hieroin pullottavalla etumuksellani ensin hänen reisiään ja nousten vielä ylemmäksi tarjoten paineitta pakaroille. Asettauduin kokonaan päälle, jotta pääsin kosketukseen kaulan kanssa. Suukottelin Varpun pehmeää kaulaa samalla hieroen paisuvaista syvemmälle vielä verhottuun peppuvakoon.

Halusin kuitenkin avata hieman jo lahjapakettiani. Sain Varpun mekon vetoketjun etuhampaiden väliin ja vedettyä sen alas asti auki. Suukotin alta paljastuvaa ihoa. Hamusin selkää paljastaen vähitellen myös olkapäitä. Varpu auttoi minua selvittelemällä kätensä vapaaksi mekon alta. Vedin mekon yläosan nyt myös vyötärölle. Tartuin naistani lantiosta kiinni vetäen pepun ylös kuin olisi valmistautunut jo yhtymään häneen koiran lailla. Nyt ei olut vielä sen aika, vaan sain nyt helpommin pujoteltua molemmista päistä rullatun mekon tarjolla olevan pepun yli ja pois jaloista.

Nousin ylös sängystä ja kävin viemässä tuon juuri riisumani vaatekappaleen hengariin siististi roikkumaan. Palasin sängylle, jossa Varpu makasi yllään vielä rintsikat, sukkahousut ja pikkarit. Avasin farkkujeni napin ja vetoketjun laskien housuni hitaasti alas. Astuin niistä pois ja asetin ne tuolin selkämykselle.

Hyväilin sormillani seksikkäiltä näyttäviä sukkahousuilla verhottuja sääriä. Varpu reagoi kosketukseeni kuin refleksinomaisesti ja nosti säärensä ylös. Vastareaktiona huomasin painavani naisen jalkapohjaa hyväilemään poskeani vasten. Ja vaikka en ole tunnistanut itsessäni suurempaa jalkafetissiä, niin silti huomasin hamuavani myös varpaita suuhuni. Varpukin yllättyi kun tunsi minun alkavan nuolemaan ja imemään varpaita sukkahousujen läpi. Huomasin kuinka hän käänsi katseensa seuraamaan minun antaumuksellista toimintaa.

Sukelsin uudestaan reisiä matkalla suukotellen pepun kimppuun. Puristelin kookkaita pakaroita ja härnäsin hieman sormellani jalkovälistä. Nousin ylemmäs ja nappasin hampaillani nyt sukkahousujen resorista kiinni. Etsin sormillani hyvä otteen samaisten housujen sivustoista ja ryhdyin kiskomaan niitä alaspäin. Kun sain ne valahtamaan ne pakaroiden yli, en malttanut olla hieman leikkimättä alta paljastuvien Varpun valkoisten Sloggi-pöksyjen kanssa. Panoin nenälläni pikkupöksyjä peppuvakoon hellästi hieroen. Kuljettelin kielenkärjellä pikkareiden ja ihon saumakohtaa aina välillä herkästi suudellen. Nousin hitaasti sängystä riisumaan hitaasti sukkahousut rullaten pois Varpun jaloista. Asetin ne tuolille, jonne riisuin samalla myös t-paitani.

Menin makaamaan sängylle naisen viereen. Varpu kääntyi myös kyljelle kasvot minuun päin. Katsoimme toisiamme hetken vain silmiin. Näin kuitenkin kuinka hän hengitti rauhallisesti, mutta intensiivisesti jolloin hänen vartalonsa eli hieman koko ajan.

”Hienoa, että olet nyt juuri siinä. Haluan nimittäin tutustua sinuun perinpohjaisesti.”

Painoin huuleni Varpun huulille, joita hieman arastellenkin aloin hapuillen hamuamaan. Huulemme alkoivat kuitenkin haluta lisää ja naiseni alkoi olla myös aloitteellinen. Käteni vaelteli vartalolla, kyljellä ja pitkin selkää. Rintsikoiden kiinnityskohta alkoi yhä useammin sattua sormiini. Minun oli tungettava hetkeksi myös toinen käsi alakautta avuksi. Yritykset tuottivat lopulta tulosta ja sain liivit lopulta antautumaan. Hieman pujottelua ja rintsikatkin olivat käsissäni. Ne saivat tipahtaa sängyn viereen. Varpun rinnat olivat nyt paljaana edessäni. Hyvän kokoiset nuo olivatkin ja suunniteltu selvästi imemistä varten. Toinen niistä nimittäin oli jo suussa ja nänni alkoi reagoida käsittelyssä paisuen tosi kivasti. Tahti oli kuitenkin rauhallinen ja halusin välillä sudella kaulaa ja huulia. Käteni lähti retkelle napapiirin eteläpuolelle, löytäen helposti pikkareiden verhoaman kummun. Varpu levitti hieman reisiään ja teki näin löytöretkeni helpommaksi. Kieltemme alkaessa pienoisen leikittelyn jatkoin vaon herkkää hieromista.

Sormenpäät alkoivat kuitenkin löytää pikkareiden vyötärökuminahan alle. Kovin syvälle ei tarvinnut kättä viedä, kun aloin tuntea karhean häpykarvoituksen sormenpäissä. Varpulla oli selvästi luonnontilainen kivan karvainen kypsän naisen vittu. Sellainen johon ehdottomasti halusin päästä tutustumaan paremmin. Tunnustelin hellästi tuota mätästä ja selvittelin reittiä häpyhuulille. Kaivoin Varpun erittämää kosteaa liukastetta ja levitin sitä pitkin vakoa klitorikselle asti.

Rinnat tuntuivat reagoivan herkästi puristeluihin ja kosketuksiin ja Varpun nännit olivat ehdottomasti isoimmat joihin olin päässyt vuosikymmenien aikana tutustumaan.

Pöksyjen sisällä tuntui kaikki olevan mallillaan, joten tunnusteluretkellä olleet sormet pääsivät jatkamaan naisen vartalon hyväilemistä. Keskityimme vaihtamaan rauhassa suudelmia. Vein reiteni hänen jalkojensa väliin ja tarjosin painetta jalkoväliin. Varpu pääsi kihnuttamaan itseään jalkaani vasten. Tehostin tuota toimintaa työntämällä sormet nyt pakaroita hyväillen Sloggien alle peppua puristelemaan.

Jatkoin suutelemista ja vartalon hyväilemistä, mutta aloin vähitellen hivuttautumaan Varpun päälle. Kypsää naista ei tarvinnut lähteä opastamaan vaan haarat aukesivat sitä mukaa kuin etenin asemiin. Kovettunut etumukseni asettui toisi hyvin Varpun häpykumpua vasten ja sain luotua taas samalla painetta klitoriksen seudulle samalla kun lirkuttelin kielenkärjellä niin nännipihoja kuin korvan nipukoitakin. Suukotin ylävartaloa joka puolelta samalla kun rauhallisesti keinuttelin lantiotani etumusta vasten.

Liikun hieman alaspäin, niin että pääsin suukottelemaan nyt lähempänä vesirajaa. Hamusin huulillani ja pyörittelin kielelläni nyt navan seutua. Hain samalla hyviä asemia, Varpu veti polvet kunnolla koukkuun ja veti reidet pystyyn, jolloin sain hyvin vietyä kädet lantion ympärille. Siinä samalla huomasin valahtaneeni sen verran alas että maisemassa olivat nyt vain pikkupöksyt. Olin selvästikin onnistunut lämmittelyissäni, sillä Varpun heruttamat nesteet alkoivat tulla jo pikkareiden läpi.

Painoin kieleni pikkupöksyjen haaraosaan ja lisäsin kosteutta nyt myös ulkoapäin häpyhuulien kohdalle. Hamusin kumpua suullani ja huohotin lisää kosteaa lämpöä pöksyjen läpi mättääseen. Lirkuttelin kielelläni Varpun haaroissa noiden pikkareiden tunnusomaista pitsireunusta imien välillä pehmeiden paksujen reisien sisäpintaa.

Nousin polvilleni ja asetin Varpun sääret olkapäitäni vasten. Tartuin reilusti Sloggien sivustoista kiinni ja nykäisin määrätietoisesti pikkuhousuja, niin että ne plumpsahtivat pepun alta pois. Sitten jatkoin huomattavasti hitaammin, että puuvillakangas pääsisi rauhallisemmin vapautumaan naiseni alapään poimuista. Pujottelin pöksyt nilkoista pois ja heitin ne yöpöydän päällä olevan lampun varjostimen päälle roikkumaan.

Laskin sääret olkapäiltäni sivulle ja aloin hieman peruutellen laskeutua takaisin sängylle. Varpu levitti minulle reilusti taas haaransa. Näin edessäni reheväkarvaisen kypsän naisen vitun. Hain itselleni hyvää asentoa ja pystyin aistimaan mättäästä vapautuvat aromikkaat luonnolliset naiselliset tuoksut. Painoin nenän häpykarvoitukseen ja tunsin tuon hieman pistävän myskisen tuoksun, johon oli sekoittunut toffeista vivahdetta. Se tuoksuyhdistelmä oli hyvin koukuttava. Pyörittelin kasvojani vain tuota tussua vasten ja nautiskelin. Otin sormeni avuksi ja kaikessa rauhassa aloin selvitellä karvoja pois häpyhuulten päältä. Sieltä se hunajavako oli nyt kaivettu hyvin esille ja pääsin painamaan kieleni hellästi häppäreille ja maistamaan Varpun minulle heruttamaa mettä suoraan pesästä.

Meillä ei ollut mitään kiirettä ja pystyin etenemään kiusallisen rauhallisesti. Pitkillä herkillä kielenvedoilla koko häpyhuulien matkalta nuollen ja kielenkärjellä klitorista kiusoitellen sain Varpun huokumaan minulle nautinnosta. Tuo nautinto oli aitoa, ei millään tavalla teennäistä näytelmää vaan sellaista kokeneen naisen himon nostatusta. Annoin käteni vaellella vartalolla ja nuo kosketukseni ulottuivat aina rinnoille asti.

Varpu maistui ainakin sen kiiman keskellä todella herkulliselle. Rehellisesti sanottuna tämä oli ehdottomasti parhaimman makuinen vittu, jota olin päässyt vuosikymmenien aikana maistelemaan. Avasin suuni isolle ja otin reilusti karvaista häpykumpua suuhuni. Sain näin kohdistettua kielelläni hyvin painetta klitorista vasten.

Kullini alkoi olla hyvinkin valmis toimimaan jo tulevan kiimaisen kirnuamisemme mäntänä. Asettelin terskaani hyvin valmistellun pesän huulille ja kovin kevyesti se lipsahtikin sisään. Muutaman kokeilevan työnnön jälkeen tiesin kuitenkin, että poispääsy ei tuolta kolosta käynytkään yhtään niin helposti. Varpun vittu nappasi määrätietoisesti kiinni ja puristui kaluvarteni ympärille. Tuo keski-ikäisen naisen varsin vähällä käytöllä ollut lemmenkolo tuntui heti oikein passelilta. Korjasin asentoani niin, että pääsin näkemään kuinka kullini liukui Varpun häpykarvoituksen ympäröimässä vitussa. Jostakin syystä nautin suunnattomasti siitä kun näen oman kullini liikkeen naisen vitussa. Näen kuinka Varpu haluaa minun kovaa kalua sisäänsä ja kuinka hänen kasvoillaan asti pyörii nautinto.

Hotellihuoneemme sänky pääsi ottamaan rakastelumme rasitukset vastaan. Sen nitisevä naukuna lähti elämään huoneen rakenteissa. Mikäli seinän takana oltiin paikalla, niin herkistynyt korva saattoi hyvinkin erottaa aloittamamme jumpan. Kaksi elämään kokenut vartaloa tutustui nyt määrätietoisesti toisiinsa.

Laskeuduin tiiviisti Varpua vasten, niin että tunsin hänen pehmeiden rintojensa painautuvan omaa rintakehääni vasten. Härnäsin sormillani naiseni nännien erektion voimakkaammaksi. Kurottauduin imemään pehmeää ja herkkää kaulaa, jolloin tunsin kuinka Varpu kietoi jalkansa ympärilleni pihtiotteeseen. Olimme varsin tiivis paketti kun nytkyttelimme nauttien toisistamme.

Punnersin itseni ylävartaloa irti kontaktista ja kiihdytin hieman tahtia. Määrätietoisesti painoin koko varren mittaa hyödyntäen. Varpun kännykän näyttö aktivoitui saapuvan puhelun vuoksi. Hän kääntyi katsomaan, että kuka häntä yritti tavoitella. Varpu käänsi kuitenkin katseensa kännykästä, sulki silmänsä ja keskittyi vain nautintoonsa. Tunsin itseni tosi miehekkääksi rakastellessani tuota kypsää naista, jonka todellinen seksuaalisuus alkoi päästä valloilleen.

Tämä alkoi kaikesta nautinnosta huolimatta käydä kuitenkin kunnon päälle ja halusin vaihtaa asentoa. Varpu vapautti reisilukkonsa, jonka jälkeen pääsimme kierähtämään kyljelle. Ohjasin naisen päälleni, jolloin hän ymmärsi, että nyt oli hänen vuoronsa istua ohjaimiin. Varpu kipusi hajareisin rintakehäni päälle. Pystyin tuntemaan hänen vittunsa kuumuuden ja kosteuden. Voimistunut naisellinen tuoksu tavoitti myös nenäni.

Katsoin lumoutuneena tuota karvaista märkänä kimaltelevaa vittua. Varpu tuntui ymmärtävän vihjeeni ja hän alkoi hivuttautua ylöspäin. Pian hänen turpea mättäänsä oli aivan kasvojeni yläpuolella. Kieleni työntyi automaattisesti ulos ja päätyi jälleen nuolemaan häpyhuulien liukasteita. Varpu alkoi hellästi hieromaan vittuaan kasvojani vasten. Hetken tyydytettyään itseään minua vasten kumppanini alkoi vetäytyä alaspäin. Käsi tarttui kiinni kaluni varresta ohjaten sen takaisin hyvin nuoltuun pilluun. Aina yhtä kiihottavaa nähdä kuinka oma kulli solahtaa naisen häpykarvoilla reunustettuun vakoon

Varpun ratsastus lähti rauhallisesti liikkeelle. Se oli hyvin harkittua hierovaa keinuntaa jossa hyvällä ryhdillä naiseni toi rintansa terhakkaasti esille. Hamusin tissit käteeni ja sain niihin hyvän, napakan puristuksen. Varpu tuntui reagoivaan hyvin herkästi rinnoillaan ja kaipasi niiden huomioimista. Vaikka aika usein rinnat jäävät minulta valitettavan pienelle huomiolle, niin nyt satuin lukemaan oikein peliä. Varpu teki varsin kiitettävästi töitä ja nussi minua intensiivisesti. Sänky sai ottaa vastaan varttuneen naisen ratsastuksen, kuinka hän lätkytteli satulassani meille nautintoa.

Hyväilin Varpun vartaloa ja päädyin puristelemaan pehmeää peppua. Sormeni saivat vaosta hyvän otteen pakaroista. Hieroin toisella keskisormellani peppuvaossa ja kiusoittelin ruusureiän ympärillä.

Halusin kuitenkin vaihtaa vielä asentoa ja päästä naimaan Varpua myös takaapäin. Siinä se muhkea peppu oli nyt valmis jatkamaan intiimiä kanssakäymistä.

Aloin kiihdyttämään tahtia, mutta keskittyen edelleen jokaiseen työntööni. Halusin, että Varpu voisi nauttia pilluaan kirnuavan kaluni jokaisesta sentistä. Ja kyllähän nainen tuntui tästä nauttivankin. Hän puuskutti allani syvään ja otti vastaan jokaisen survaisun. Nyt kiima otti minusta lopullisesti vallan ja enkä pystynyt enää säännöstelemään annostani. Avasin pellit ja tikkasin tatillani Varpua sen minä kerkesin. Kypsä nainen otti vastaan minkä pystyi ja jatkoin rynkyttäen kohti huippua. Ja kyllähän se huippu saavutettiinkin kun lopulta aloin ruiskuttamaan lastiani Varpun pillun pohjille. Tärisin valtaisaa orgasmiani syvälle sisuksiin, eikä mielessäni käynyt ajatuksen häivähdystäkään että olisin ruikkinut spermaani minnekään muualle.

Hieman aikaa hengähdettyäni vedin veltostuvan kaluni pois pillusta ja kävimme Varpun kanssa sängylle vierekkäin makaamaan. Olimme saaneet nyt ensipaineet purettua ja pystyimme paremmin nauttimaan kaikessa rauhassa alastomien vartalojemme läheisyydestä. Tiesimme kuitenkin, että tulisimme varsin pian jatkamaan aloittamaamme syvemmälle suuntautuvaa tutkimista.

2 kommenttia viestissä: “Pitkään kypsytetty mielihalu”

  1. Pitkästyin says:

    Ihan pätevää kerrontaa… mutta kuitenkin jotenkin tylsää, ei tarkka kuvailu tee tarinasta välttämättä kiihottavaa, lisäksi aika passiivinen oli tämä tarinan nainen, vaikka ehkä se oli tehokeino. älä kuitenkaan lopeta tähän

  2. Jussi says:

    Tämä oli hyvä kuvaus intensiivisestä panotuokiosta kahden kiimaisen ihmisen kesken.

Kommentoi

top