search
top

Mökillä sain kunnolla ISOA kyrpää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (53 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on fantasiaa.Näitä kirjoittaessani housuni kastuvat kiimalimasta, toivottavasti lukijoille käy samoin. Tarinassa kerron mitä haluaisin mökillä tehdä veljeni kanssa, joten tämä sisältää insestiä.

Lähdimme mökille viikonlopun viettoon ja hommat oli olleet mielessä jo tovin aikaa. Olin kertonut sinulle kuinka olin viettänyt aikaa aiemmin mökillä ollessani ja tyydyttänyt itseäni kaikella mikä mulkun virkaa vain voisi hoitaa, sisältäen dildoa, kurkkua ja neljän patterin magliteä. Näistä kertomuksistani olit luonnollisesti kiihottunut kovasti ja runkkaillut varmasti yhtä monesti kuin minäkin. Nyt olin kuitenkin saanut sinut mukaani ja lopultakin pääsisin ison kyrpäsi käsittelyyn niin pitkän ajan jälkeen…luoja vain tietää kuinka olinkaan kaivannut tätä.

Saavuimme mökille ja purimme matkatavarat mökkiin sisälle, oli jo aika myöhä ja ulkona pimeää, mutta päätimme kuitenkin alkaa saunan lämmitykseen. Hait puita ja teit tulet saunaan. Saunasta tullessasi huomaat kuinka olen valmistautunut sillä aikaa sinua varten. Olen riisunut itseni täysin alasti ja makaan sängyllä selälläni jalat koukussa sivuilla ja liukastan hitaasti persettäni kullistani valuvalla kiimalimallani. Levitän liukastetta ajellulle perseelleni hitaasti sormella pyörittäen, mutta en työnnä sormea sisääni. Menet sekaisin kiimasta ja kyrpäsi pomppaa pystyyn housuissasi ja sanot että täälähän alkaa näyttää hyvältä.

Riisut vaatteesi jonka jälkeen tulet sängylle jalkojeni väliin ja alat pyörittämään terskaasi reiälläni. Reikäni on tosi liukas ja kullistasi valuva kiimalima liukastaa sitä entisestään. Vaativana sanon sinulle että työnnä se kyrpäsi sisään jo ja nussi mua kovaa! Teet työtä käskettyä ja työnnyt kerralla pohjaan asti. Tuntuu että koko perseeni on täynnä sinun kyrpää ja että räjähdän! Kyrpäsi luistaa tosi hyvin sisälläni ja ulisen nautinnosta kuin pikkutyttö…sehän minä olenkin, sun pieni homonarttu joka haluaa kyrpää nyt ja aina!!

Kiedon jalkani sinun ympärille ja huohotan korvaasi sekavia sanoja joissa esiintyy pääasiassa sanat nussi mua ja aaah, ooh panemua ja anna kyrpää. Näitä huohotan epämääräisessä järjestyksessä korvaasi ja välillä suutelen sinua samalla kun kyrpäsi soutaa suolessani edestakaisin völillä käyden melkein kokonaan ulkona ja porautuen aina takaisin pohjaan asti! jonkin epämääräisen ajan jälkeen tunnen kuinka alan tulla ja samassa tunnen sinun kyrpäsi paisuvan ja alkavan sykkimään sisälleni spermaasi, voi luoja kuinka hyvältä se tuntuukaan! Tärisen orgasmista kun työntelet ihanaa kyrpääsi vielä sisälläni ja tuntuu että en pääse tähän maailmaan ennään takaisin, kunnes läpsäytät minua pakaralle ja sanot että nyt kiimaperseeni mennään saunaan.

Saunan jälkeen nukahdamme alasti vierekkäin kunnes herätät minut uuteen kierrokseen mutta siitä jatkossa jos haluatte lisää? Minä ainakin haluan :-),

2 kommenttia viestissä: “Mökillä sain kunnolla ISOA kyrpää”

  1. Paksukulli says:

    Lisää lisää! Menikö saunareissu niinkuin yleensä? 😉

    • Biboy says:

      No fantasiassani kiima on kova, joten tuskin pelkkää löylyttelyä olisi saunareissukaan.

Kommentoi

top