search
top

Lukiopojan fantasiat opettajattaren kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 1.96 out of 5)
Loading...

Sanna oli minua 19 vuotta vanhempi (olin 17), kun tapasimme eräänä kuumana kesäpäiväna puistossa. Hän oli opettaja lukiossa. Pidin hänestä kovasti ja haaveilin hänestä kielletyssä mielessä.

Olin kävelyllä koiran kanssa, kun hän tuli minua vastaan järjestelmäkamera kaulassaan. Sanna piti kuvaamisesta paljon. Istuuduimme eräälle puiston penkille ja juttelimme monista asioista. Ihailin hänen kaunista poveaan..

Hän pyysi minua luokseen iltateelle. Suostuin. Hän katsoi minua salaperäisesti.

Menin illalla hänen asunnolleen ja hän riisui minut alasti. Alkoi suudella minua kiihkoisasti. Tunsin penikseni olevan kovana ja haluavan tätä naista tulen palavasti. Rakastelimme koko yön ja aamulla heräsin hänen vieressään ja sanoin, että haluan olla kanssasi kahden. Kerroin unelmoineeni hänen kanssaan olemisesta kauan. Hän piti minua hyvänä ja minä häntä. Hymyilimme.

Jaoimme kaiken ja rakastimme toisiamme palavasti.

Hän sanoi minulle rakastavansa minua ja haluavan tyydyttää minua ja vievän minua taivaaseen.

Sanoin, että olen unelmoinut hänen kaltaisesta naisesta ja fantasioinut naimisesta hänen kanssaan. 💋

Pöydällä.. Suihkussa.. Saunassa.. Mökissä…
💋 💋 💋 💋 💋

3 kommenttia viestissä: “Lukiopojan fantasiat opettajattaren kanssa”

  1. Vikkelä says:

    Laukesin puolessa välissä tarinaa.

  2. Madclown says:

    Jotenki hätänen. Ainekset on olemas

  3. Jätti Pertti says:

    Olipas se suloista se. Novelliksi siitä ei oikein ole.

Kommentoi

top