search
top

Tunnustus: raiskasin oman äitini

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Tämä kaikki tapahtui kauan sitten, kun olin 19-vuotias ja äitini oli 43. Olin seksuaalisesti täysin kokematon neitsyt, ainoat kokemukseni vastakkaisesta sukupuolesta olivat lapsuuden leikeistä naapuruston tyttöjen kanssa. Oli perjantai-ilta, olin päässyt intistä lomille ja vietin aikaa kotona katselemalla telkkua. Isäni oli työmatkalla, pikkusiskoni kaverinsa luona yökylässä jossain Espoon perukoilla ja äitini oli mennyt viettämään iltaa naapuritalon perheen äidin luo. Noin puolen yön aikaan ulko-ovi kävi ja eteisestä alkoi kuulua outoa kolinaa. Menin katsomaan mistä oli kyse.

Eteisen ovella törmäsin äitiini, joka oli aivan umpikännissä. Hän ei juonut runsaasti alkoholia, muistan nähneeni hänet joskus pikku hiprakassa, mutta tämä oli jotain täysin erilaista. Hänellä oli vaikeuksia kävellä suoraan, joten otin hänen kätensä olalleni ja talutin hänet kohti makuuhuonettaan. Haistoin hänessä lievän oksennuksen aromin, ilmeisesti oloa oli helpotettu pusikkoon matkalla kotiin. Makuuhuoneen ovella hän hieman ryhdistyi.

– Kyllmä nyt tästä pärjään. Kiitosh, olet ihana poika.

Hän pussasi minua kevyesti poskelle ja horjui sitten makuuhuoneeseen. Hetken aikaa seisoin ovella tietämättä mitä tehdä. Sitten tajusin, että kannattaisi varmaan siistiä vähän ennen nukahtamista. Kävin hakemassa saunasta puhtaan pyyhkeen ja palasin makuuhuoneen ovelle. Koputin oveen, mutta mitään vastausta ei kuulunut. Koputin uudestaan, avasin oven hitaasti ja astuin sisään.

Äiti oli ehtinyt riisua vaatteensa lattialle epämääräiseen myttyyn ja sitten hän oli lysähtänyt sängyn jalkopäässä olevalle tuolille. Yritin hieman herätellä, mutta hän ei reagoinut mitenkään puheeseen eikä koputteluun olalle. Puhdistin hänen kasvonsa pyyhkeellä ja ihmettelin mitä tekisin seuraavaksi. Selvää oli, ettei häntä voinut tähänkään jättää vaan hänet tulisi saada sängylle makaamaan. Ensin hänet pitäisi kuitenkin saada pystyyn istumaan, joten tartuin häntä olkapäistä ja nostin hänet vasten tuolin selkänojaa.

Tämä toi hänen paljaat tissinsä näkyviin. Äidilläni oli reilut B-kupin tai ehkä jopa C-kupin rinnat. Ne olivat jo alkaneet iän myötä roikkua, mutta nyt ne olivat siinä edessäni yhä ylväinä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin aikuisen naisen paljaat rinnat luonnossa. Huomaamattani jäin katselemaan niitä. Mieleni teki jo koskettaakin niitä, kun säpsähdin. Keskittymiseni palasi ongelmaan. Nostin äitini kädet olkani yli, tartuin häntä tiukasti vyötäröstä ja nostin hänet seisomaan. Hetken ajan olimme paikoillan, ja sitten hän alkoi luisua alaspäin.

Automaattisesti irrotin toisen käteni, tartuin häntä pyllystä ja työnsin takaisin pystyyn. Tunsin hänen rintansa ohuen t-paitani läpi samalla kun tajusin että käteni oli painunut hänen jalkojensa väliin, josta hohkasi lämpöä. Kosketin siis todennäköisesti sormillani hänen pilluaan. Hätääntyneisyyden vallassa rupesin siirtymään askel askeleelta kohti sänkyä. Lopulta pääsimme niin lähelle vuodetta, että pystyin laskemaan hänet istualleen sen reunalle ja siitä edelleen selälleen vuoteeseen. Siinä hän sitten makasi täysin alasti ja tiedottomana jalat levällään.

Vedin hieman henkeä kun tunsin oloni jotenkin oudoksi. Sitten huomasin mistä oli kyse. Minulla seisoi. Kovaa. Olin jo viemässä kättä housuihin tarttuakseni kulliini kun säpsähdin ja katsoin ympärilleni. Ikkunan sälekaihtimet olivat raollaan. Väänsin ne täysin kiinni, suljin makuuhuoneen oven ja palasin sängyn ääreen. En oikein tiedä miksi tein niin tai mitä ylipäänsä ajattelin, mutta tätä miettiessäni hieroin kasvojani ja outo tuoksu nousi nenääni. Pian tajusin sen tulevan oikean käteni sormista, jotka tuntuivat hieman kosteilta. Haistelinko juuri äitini pillumehuja?

Houkutus kävi ylivoimaiseksi. Tönin äitiäni muutamaan kertaan, mutta hän ei reagoinut mitenkään. Laitoin käteni hänen sisäreidelleen. Vieläkään ei tapahtunut mitään. Sitten siirsin sormiani äärimmäisen hitaasti ylöspäin, kunnes etusormeni kosketti pillun huulia. En ollut koskaan ollut niin peloissani kuin nyt. Pulssini lähenteli varmaan kahta sataa, kun työnsin sormenpään äitini sisään, johon se upposi kohtuullisen vaivattomasti. Toisen nivelen kohdalla jännitys kävi sietämättömäksi ja vedin sormeni hitaasti ulos. Sormen pinta oli pillusta kostunut. Toin sen kasvoilleni ja nuuhkin sitä voimallisesti. Tuoreen pillun aromi täytti nenäni ja se oli juuri sama tuoksu, kun olin hetkeä aiemmin aavistellutkin.

Toinen käteni etsiytyi housuihini, otti kullin varresta kiinni ja rupesi hitaasti runkkaamaan kipeän kovana seisovaa kyrpääni. En tiedä kuinka kauan seisoin sängyn vieressä vetäen käteen ja nuuhkimalla äitini pillussa kastettua sormeani, mutta se tuntui ikuisuudelta. Orkun lähestyessä ajatukseni selkenivät ja päästin kullistani irti. Äitini ei ollut, luojan kiitos, vieläkään osoittanut elpymisen merkkejä vaan makasi edelleen alastomana selällään. Hänen päänsä oli kallistunut sängyn reunalle ja hänen suunsa oli raollaan.

Yritin heti unohtaa mieleeni tulleen idean, mutta se oli jo liian myöhäistä.

Hivelin äitini kasvoja kevyesti. Mitään ei tapahtunut. Pyöritin sormeani hänen huulillaan. Vieläkään ei mitään tapahtunut. Sitten työnsin hitaasti kolme sormea hänen suuhunsa ja liikuttelin niitä hitaasti sisään ja ulos. Eikä vieläkään mitään. Nyt tai ei koskaan.

Vedin housuni alas ja taivutin kullini kärjen äitini huulille. Pelon ja kiihkon vallassa työnsin kullini hänen suuhunsa ja kun tunsin kurkun tai kitalaen tulevan vastaan, lopetin liikkeet. Näky oli rietas kuin suoraan pornoleffoista. Oma äitini makasi alastomana ja kullini suussaan edessäni. Hänen suunsa tuntui ihanan kostealta ja lämpimältä. Katselin vuoron perään hänen paljaita tissejään ja kullin täyteistä suutaan. Pumppasin kulliani ulos ja sisään muutaman kerran mahdollisimman hitaasti. Se tuntui mahtavalta, täysin erilaiselta kuin mikään aikaisempi runkkauskokemukseni. Hetken mielijohteesta lopetin äitini suun nussimisen ja sen sijaan rupesin sivelemään ja puristelemaan hänen nännejään.

Tämä sai aikaan jonkinlaisen automaattireaktion, sillä hän hymähti hieman ja sen jälkeen tunsin kuinka hän alkoi imeä kulliani. Enempää ei tarvittu. Tunsin kuinka spermani lähti paineella liikkeelle, mutta sitten iski paniikki. Mitä nyt tekisin? En voi laueta äitini suuhun! Enkä mihinkään muuallekaan, muutenhan koko huone tuoksuisi aamulla spermalta. Pakokauhun vallassa vedin kullini ulos ja laitoin kämmeneni sen pään ympäri ja laskin lastini siihen. Orkku oli raivokkaan luja ja mälliä lensi ulos paljon ja pitkään.

Kun orkku lopulta laantui minulla oli jäljellä enää kämmenen täydeltä spermaa ja kauhea häpeä. Miten olinkaan voinut tehdä jotain näin inhottavaa? Pestyäni käteni istuin olohuoneen sohvalla miettien tapahtunutta. Suurimman itseinhon haihduttua rupesin miettimään, mitä tekisin asian suhteen. Tämä päätös tehtiin puolestani, sillä pian kyrpäni seisoi taas kovana eikä se suostunut pehmenemään mitenkään. Lopulta luovutin, kaivoin takin taskusta intissä jaetun lomakondomin ja palasin takaisin vanhempieni makuuhuoneeseen.

Vuoteella mikään ei ollut muuttunut. Äitini makasi edelleen selällään ja hengitti raskaasti. Tissit liikkuivat henkäysten mukana ylös ja alas. Menin hänen viereensä ja tönin häntä muutamaan kertaan ja kun reaktiota ei tullut tartuin häntä nilkoista. Levitin hänen jalkojaan pikku hiljaa yhä leveämmälle ja leveämmälle, kunnes äidin pillu oli edessäni täysin levällään. Laskeuduin vatsalleni hänen jalkojensa väliin niin lähelle paljasta pillua kuin suinkin uskalsin. Katsahdin ylös, mutta hän ei osoittanut mitään heräämisen tai reagoimisen merkkejä.

Katselin pillua pitkän aikaa. Sitten levittelin sitä sormillani eri asentoihin ja työnsinpä sormenikin pohjaa myöten sisälle pariin kertaan. Kun vieläkään ei kuulunut mitään reaktiota keräsin kaiken rohkeuteni, nojauduin eteenpäin, nuolaisin pillua kielelläni ja peruutin heti takaisin. Jos hän nyt heräisi niin kaikki olisi hukassa. En voisi mitenkään selittää, miksi nuolin äitini pillua salaa keskellä yötä. Onneksi mitään ei kuitenkaan vieläkään tapahtunut.

Maistoin pillua toisen kerran. Ja sitten kolmannen. Useamman nuolaisukerran uskaltauduin työntämään kieleni kokonaan pillun sisään. Tilanne oli äärimmäisen ristiriitainen. Toisaalta minua jännitti ja pelotti, mutta toisaalta olin myös kiihottuneempi kuin koskaan. Kiihko kasvoi niin, että pelkkä pillun nuoleminen ei enää riittänyt. Vedin housut pois jalasta, otin kortsun pois pakkauksestaan, rullasin sen kyrpäni päälle ja asetuin nelinkontin äitini päälle. Olin jo valmis työntämään kullini hänen sisäänsä kun säpsähdin.

Katsoin allani olevaa alastonta naisvartaloa ja huomioni kiinnittyi äitini kasvoihin. Ne olivat edelleen täysin ilmeettömät, mutta ne katsoivat suoraan minua kohti. En pystynyt jatkamaan. Jotenkin en vaan voinut työntyä äitini pilluun samalla katsoen häntä kasvoihin. Nousin jalkeille miettimään asiaa. Pian olinkin tehnyt päätökseni.

Käänsin hänet toiselle kyljelleen jalat koukkuun vatsan eteen. Hänen perseensä pyllisti vuoteen reunan yli pillu paljaana. Nyt kaikki oli valmista. Seisoin hänen taakseen, taivutin kullini alas ja painoin sen pään äitini häpyhuulille. Jostain syystä muistan ajatelleeni, että eihän tämä niin pahaa ole, koska onhan kullini jo ollut äitini pillun sisällä monta kuukautta. Sitten työnsin itseni sisään.

Pillu tuntui omituiselta. Se oli samaan aikaan liukas ja tahmea. Kullini liukui helposti sisään, mutta samalla se puristui joka puolelta kullini ympärille. Pohjaan päästyäni aloin pumpata sisään ja ulos mahdollisimman hitaasti, ettei äitini vaan heräisi. En tarvinnut kovinkaan montaa työntöä kun tunsin orkun tulevan. Työnsin kullini pohjaa myöten sisään ja annoin sperman ruiskuta äitini pilluun.

En jäänyt odottelemaan vaan otin kiinni kortsusta, vedin vielä sykkivän kullini ulos ja istuin lattialle vetämään henkeä. Rauhoituttuani rupesin miettimään mitä olin tehnyt ja vasta sitten tajusin mitä olin tehnyt: raiskannut oman äitini.

Kauhu ja häpeä iskivät päälle. Nyt oli tärkeintä tuhota kaikki todisteet. Vedin kortsun pois, keräsin pakkauksen roskat lattialta ja vein ne ulkoroskikseen. Palasin makuuhuoneeseen, peittelin äitini peitolla ja menin omaan huoneeseeni vuoteeseen. Yritin nukkua, mutta en kyennyt nukahtamaan. Häpeissäni tein pyhän lupauksen, että en kertoisi tapahtuneesta kenellekään niin kauan kuin äitini on elossa.

Tämä kaikki tapahtui kymmeniä vuosia sitten, enkä koskaan jäänyt puuhistani kiinni. Muutama päivä sitten äitini menehtyi sydänkohtaukseen, joten nyt vihdoin pystyin kirjoittamaan tunnustukseni. Jos joutuisin uudestaan samaan tilanteeseen, en todellakaan toimisi samoin, mutta menneisyyttä ei voi muuttaa, sen kanssa on vaan elettävä.

Yksi kommentti viestissä: “Tunnustus: raiskasin oman äitini”

  1. Jussi says:

    Kiihkeää toimintaa,noin minäkin toimisin tuossa tilanteessa. Hyvä tarina!

Kommentoi

top