search
top

Kuuma kesä 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 2.63 out of 5)
Loading...

Helteet jatkuivat ja loma oli alkanut. Olin hakenut Markon linja-autoasemalta sovittuna päivänä. Nuori mies isoine putkikasseineen ja fillareineen oli muuttanut meille toistaiseksi. Hän oli majoittunut vierasmajaamme ja kertoi olevansa tyytyväinen oloonsa. Poika kävi joka päivä polkupyörällä treeneissään n 12 kilometrin päässä. Kova oli kunto.
Itse yritin löytää motivaatiota terassirempan tekoon, mutta pihamme uima-allas, noin 4 metriä halkaisijaltaan, veti viileine vesineen monesti voiton.

Istuimme eräänä päivänä Markon kanssa terassilla,minä oluttölkki, ja Marko energiajuoma kourassaan. Minä olin pukeutunut väljiin shortseihin ja hikiseen teepaitaan. Markolla oli yllään vain tiukat uimahousut. Juttelimme jotain, ja ihmettelin pojan poissaolevia vastauksia. Satuin vilkaisemaan pihalle. Vaimoni oli jälleen ryytimaallaan kuokkimassa ja kastelemassa. Tällä hetkellä näytti siltä, että hän tulisi häviämään taistelunsa kuivuutta vastaan.
Jäin tuijottamaan emäntääni. Vaimo oli taas unohtanut mekkonsa alta alusvaatteensa. Raskaat rinnat keinahtelivat vapaina mekon alla naisen kitkiessä kasvitilkkuaan.
Vilkaisin Markoon päin ja arvasin heti,mistä pojan poissaolevuus johtui. Marko tuijotti herkeämättä vaimoni rintoja. Tarkemmin katsoen huomasin selvän pullotuksen uimahousujen etumuksessa. Aloin pohtimaan tilannetta.
Kun vaimo kääntyi selin meihin,kumartuen alaspäin,mekon hikinen kangas, joka oli liimautunut pakaroihin, upposi selvästi tämän ihanan suurten pakaroiden väliin paljastaen pyllyn pyöreät muodot kauniisti. Saman tien huomasin Markon nostavan jalkansa toisen päälle. Arvasin syyn tähän. Hymyilytti.

Pian vaimoni antoi periksi ja tuli kanssamme terassille. Hän siristi silmiään ja kertoi hakevansa itselleen siiderin ja aurinkorasvaa. Palattuaan takaisin hän ojensi öljypulloa minulle. Kieltäydyin kuitenkin kunniasta,ja ehdotin, että talomme vieras voisi hoitaa homman. Vaimo katsoi minua hieman ihmeissään, mutta ojensi pullon Markolle joka katse hätääntyneenä yritti kieltäytyä. “ota nyt se pullo ja hoida hommasi” vaimo tokaisi ja pojan oli pakko alistua. Vaimoni meni istumaan terassille Markon jalkojen väliin ja veti mekkonsa olkanauhat alas. “Siitä sitten”. Huomasin nuorukaisen käsien hieman vapisevan tämän avatessa pullon ja puristaessa valkoista rasvaa kouraansa.
Laitettuaan pullon pois,Marko alkoi levittämään rasvaa vaimoni jo punertaville olkapäille. Vaimo huokasi hiljaa ja sulki silmänsä ottaen paremman asennon. Tietämättään hän samalla tarjosi suoran näköalan isojen rintojensa väliin. Näin pojan katseen nauliintuvan kohteeseen tämän jatkaessa rasvan levittämistä. Nuoret kädet hieroivat rasvaa yläselkään ja olkapäille pojan katsoessa hievahtamatta vaimoni paljaita rintoja ja pystyssä nöpöttäviä nännejä. Aataminomena teki kiivasta ylösalasliikettä nuorukaisen kurkussa.
Pikkuhiljaa kädet laskeutuivat vaimoni rintakehälle, ja lopulta rintojen yläosalle. Vaimoni istui paikoillaan hiljaa, kevyesti hengittäen. Pullotus Markon uimahousuissa näkyi jo selvästi. Ilmassa oli sähköä. Aivan kuin vaimoni olisi haistanut silkan kiiman, joka säteili nuoresta miehestä. Testosteroini leijui ilmassa. Katsoin vaivihkaa sivusta,kun vaimoni suoristi hieman selkäänsä aivan kuin tarjotakseen rintojaan pojan kourille. Kyllähän vaimoni varmasti tunsi vetoa lihaksikkaisiin miehiin. Tässä sitä nyt olisi tarjolla. 180 cm tiukaksi treenattua nuortamiestä. Pojan kädet laskeutuivat vielä hieman,levittäen rasvaa rintojen pehmeään lihaan. Näin kuinka vaimon nännit olivat kivikovat, valmiina porautumaan ohuen mekkokankaan läpi.
Sitten vaimoni avasi silmänsä ja nousi nopeasti seisomaan. “Joo kiitos paljon…” hän henkäisi ja kuin pakeni ovesta sisätiloihin. Poika jäi paikoilleen istumaan varmasti tuskallisine erektioineen. Minä nousi myös ja sanoin käyväni vessassa.

Sisälle tultuani näin naiseni olevan keittiössä selin minuun. Menin hänen luokseen ja suutelin niskaa. “tekikö höpöä?” kysyin. Vaimo ei ollut ymmärtävinään kysymystäni. “Mi-miten niin?mitä sä tarkoitat?” “Älä nyt viitti.Tekeekö mieli?” jatkoin ja laskin käteni pakaralle. Hieroin peppua hetken ja työnsin sitten käteni mekon alle. Vaimoni katsoi herkeämättä ikkunasta nuorta,hiestä kiiltävää lihaksikasta poikaa. Minä työnsin käteni naisen reisien väliin ja tulikuumalle pillulle. Ja kuuma se oli. Pillu oli märkä. Limaa oli valunut reisille asti. Työnsin sormen vaimoni sisään ja tämä ulvahti kiimasta. “Panettaako?”> kysyin. Niinkuin en muka tietäisi. “Panettaa.Panettaa kovasti.Mennään makkariin” vaimoni huokaisi. Mietin hetken miten asiani esittäisin. Kutittelin yhä sormellani vaimoni lotisevaa pillua. Kuiskasin hänen korvaansa: ” Mitäs jos panet Markoa?” “Mitä? mitä sä nyt??” vaimo hämmästeli. “Nussi tuota nuorta oria. Sitä sun mieli tekee”. Vaimo ei vastannut mitään, vaan kääntyi puoleeni ja katsoi silmiin. “Sitäkö sä haluat? Että mä nain tota poikaa ja tuun sitten sun luo?” Nyökkäsin. Naiseni katsoi syvälle silmiini ja nyökkäsi sitten. “mä pidän sulle shown” hän lupasi ja poistui ulos. Minulla seisoi…

Katsoin ikkunasta kuinka vaimoni astui terassille,vetäen samalla mekkonsa etumusta vielä alemmaksi. Hän katsoi ikkunan läpi mina hetken ja iski sitten silmää.
Vaimo otti pitkän huikan siideristään,tarttui sitten terassin lattialla olevaan aurinkorasvapulloon ja istahti lattialle. “Noniin Marko. Sun vuoro”. Poika kääntyi hätääntyneenä vaimoni puoleen. “Miten niin mun vuoro?” hän vinkaisi. “Tuut nyt tänne tädin eteen niin täti rasvaa sinut”. “E-Ei tartte. Mulla on ihan hyvä näin” poika yritti. “Suu kiinni ja tänne nyt. Et sinä saa itteäs polttaa”. Näin pojan nielaisevan raskaasti ja nousevan tuolistaan,siirtyen vaimoni jalkojen väliin lattialle. Nainen avasi pullon ja pursotti rasvaa käsilleen. Kädet alkoivat hieromaan rasvaa Markon selkään. Herkästi naiseni kädet hieroivat lihaksikasta selkää ja siirtyivät sitten kylkiin.Poika istui liikahtamatta paikoillaan. Näin erektion palanneen.
Riisuin housuni ja tartuin kaluuni. Terassilla vaimoni oli vetänyt pojan aivan itseensä kiinni ja hengittäen syvään Markon korvaan tämä levitti nyt rasvaa tiukoille rintalihaksille. Kädet pysähtyivät pojan nänneille,ja kuin vahingossa jäivät hetkeksi hieromaan niitä. Marko haukkoi henkeään vapisten. “Täti rasvaa nyt pojan kunnolla.Täti rasvaa pojan liukkaaksi ja kiiltäväksi” vaimo puhui pehmeästi nuorukaisen korvaan. Nuoren miehen kyrpä seisoi jo kivikovana uimahousuissa. Minä runkkasin hiljaa kyrpääni.
“Tädin pitää rasvata pojan vatsakin” vaimo jatkoi kuiskutteluaan ja rasvasi tiukkalihaista nuoren miehen karvatonta vatsaa. “Näin täti rasvaa. Ja näin” Poika huohotti jo kuuluvasti. Samassa vaimoni veti Markon uimahousujen kuminauhaa alaspäin, ja jäntevä nuori kyrpä ponnahti esiin. Poika ei ehtinyt sanoa mitään,kun vaimo tarttui rasvaisella kädellään tuohon sykkivään elimeen, jossa verisuonet pullistelivat silkkisen ihon alla kuin kastemadot. “Täältäkin pitää tädin rasvata” Vaimo kuiskasi ja alkoi runkkaamaan hiljaa tuota sykkivää elintä. Marko oli sulkenut silmänsä ja nojautui taaksepäin. Nautinto vääristi nuoret komeat piirteet. “Näin täti rasvaa pojan kullia…ja näin”. Herkästi käsi liikutti esinahkaa ylös ja alas sormenpään hieroessa välillä terskan alapintaa.

Minä jouduin lopettamaan runkkaamisen,sillä muuten olisin tullut alta aikayksikön. Terassilla Marko kiemurteli vaimoni sylissä vaimon lypsäessä tämän kalua. Samassa vaimoni lopetti. Marko yritti itkun partaalla tarjota elintään vaimolleni,joka suuteli pojan korvaa helläst. “Odota hetki” hän sanoi ja irrottautui nuoresta oriistaan. Nopeasti vaimoni heitti mekkonsa pois päältään, ja asettui lattialle selälleen. “Haluaako poika astua tädin?” “Ha-haluaa” Marko vastasi melkein itkua äänessään. Vaimo leipoi rintojaan. “Nyt poika nuolee tädin vittua.Nuolee hyvin!” Poika painui kontilleen vaimoni paksujen reisien väliin, ja vaimoni painoi tämän pään pillulleen. Ilmeisesti Marko tiesi edes jotenkin mitä tehdä, sillä vaimoni huudahti, ja alkoi pyörittämään peppuaan lattiaa vasten levittäen reisiään vielä leveämmälle. Olin kuulevinani pillun litinän nuoren oriin nuollessa vaimoni kypsää karvatonta pillua vaimoni ohjeiden mukaisesti. Ei mennyt kauaakaan, kun huomasin naiseni lähestyvän orkkuaan. Silmät painuivat kiinni ja selkä notkistui. Vaimon kädet tarttuivat rintoihinsa ja leipoivat niitä kovakouraisesti. “Noin poika nuolee tädin vittua.Nyt tätiltä tulee. Nyt tädiltä tulee kovaaaaa” tämä hihkui vartalo heittelehtien kovalla terassinlattialla. Poika ei lopettanut, vaan jatkoi nuolemistaan. Minun vaimoni tuli nuoren pojan suuhun kovaa ja hallitsemattomasti. Vartalo nytkyi pitkään,kunnes painui raukeana lattiaan. Marko nosti pillunlimoista kiiltävät kasvonsa ylös. “Onko täti tyytyväinen?” hän kysyi. “Melkein” vastasi vaimoni ja nousi polvilleen. Hänen katseensa kiinnittyi yhä täydessä komeudessaan sykkivään kyrpään. Niinpä vaimoni kumartui,ja otti kullin suuhunsa. Poika huudahti nautinnosta. Ei mennyt kauaakaan, kun huomasin Markon lantion tekevän automaattista eestaas liikettä. Poika nussi perse pystyssä edessään kontillaan olevaa vaimoani suuhun,kunnes naiseni pullautti koko komeuden suustaan, kääntyi toisinpäin,ja tarjosi persettään oriilleen. Nuori mies ei kauaa ihmetellyt, vaan suuntasi kyrpänsä vaimoni pyllyn alle, ja yhdellä työnnöllä tunkeutui sisään. Vaimoni kiljahti nautinnosta. Marko alkoi tikkaamaan kaluaan syvällä vaimoni pillussa. Vaimoni pakarat aaltoilivat ihanasti nussimisen tahtiin.

Tajusin Markon nopeuttavan tahtiaan. Vaimo ynisi ja kynsi lattiaa pojan rassatessa kyrvällään lotisevassa vitussa kuin viimeistä päivää. Rääkäisten poika tuli. Huutaen nuori mies ampui rasvansa naiseni pillun uumeniin. Tajusin vaimoni laukeavan yhtäaikaa ulisten kuin narttukoira.

7 kommenttia viestissä: “Kuuma kesä 2”

 1. SetäInsinööri says:

  Tätä en ole uskaltanut kertoa kenellekään, ja luulen että vaimollakin on jäänyt tästä hämmentynyt muistikuva.

  Kun tyttäremme oli lähtenyt opiskelemaan, huone vapautunut, ilmoitimme sen opiskelijavaihto-ohjelmaan. Toivomukseksi ruksattiin tyttö. Mutta nämä itäaasialaiset nimet eivät kerro sukupuolta, joten saimmekin lukukauden ajaksi alivuokralaiseksi nuoren opiskelijapojan.

  Hänellä oli aluksi ongelmia selvitä vieraassa maassa ja vieraassa kulttuurissa, jolloin vaimosta tuli hänelle opas ja samalla luottohenkilö.

  Voisi sanoa että poika suorastaan ripustautui, mutta ongelmaksi se tuli vasta sitten, kun poika jossain vaiheessa lukukautta ilmoitti että ei mielellään saunoisi yksin omalla vuorollaan, vaan yhdessä meidän kanssamme.

  Asiaa harkittuamme suostuimme järjestelyyn. Onhan se tapana meillä Suomessa, joissakin piireissä itsestäänselvyys, ja miksei vaihto-oppilas voisi sellaiseenkin tapaan tutustua.

  Niin me sitten saunoimme kolmisin. Vaimo ensin hieman ujosteli, varjosti kädellään arimpia paikkojaan, mutta sehän se vasta seksikkäältä näyttää, ei-viattomalta. Ja pojalla oli ongelmia erektion kanssa. Hän istui lauteilla, seisovaa elintään piilotellen, ja jouduimme tuon tuosta armahtamaan hänen sieltä pois pääsynsä. “Kylmä vesi auttaa”, neuvoin vaihvihkaa ja annoin ymmärtää, ettei nuori mies sille mitään voi. “Se luonto kun meissä puhuu”, taisin sanoa, ja tunnustan, että tilanne viehätti ja kiihotti minuakin. Vaimo tiesi olevansa kiinnostuksen kohteena, oli siitä aluksi kiusaantunut, mutta vähitellen tilanne luonnollistui. Vaimo ei ujostellut tissejään ja tussuaan, poika antoi kikulin sojottaa. Lopetan tähän, enkä jatka niistä fantasioista joita alkoi mielessä muhia. Voin arvata että pojallakin.

 2. logman says:

  Jatkoa kiitos !

  • 3xl says:

   Olen jatko-osan jo kirjoittanut, mutta arvon vielä julkaisenko sen. Tarina muuttuu sellaiseksi femdom hommaksi, että joku taas pahoittaa mielensä… 😇

 3. Iloinen says:

  Tämä oli hienoa. Loistava kerronta, loistava ajoitus tarinassa. Odotan innokkaasti seuraavaa osaa 🙂 Kiitos tästä!

 4. Litlecok says:

  Tää oli hyvin kerrottu tarina

 5. Jussi says:

  Kiimainen tarina ja innostava. Lisää tälläistä kiimaa!

  • 3xl says:

   Kiitos 🙂 kiva saada joskus positiivistakin palautetta. Olen kolmososan jo kirjoittanut, mutta alkaa olla jo sellaista tarinaa, että pitää miettiä viitsinkö julkaista…

Kommentoi

top