search
top

Jouluyö, pissayö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (73 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Jatkoa jouluisiin pissahetkiin äidin kanssa..

 

Siskoni perheineen sekä vanhempani lähtivät yöllä joulukirkkoon. Lahjat oli jaettu aiemmin, mutta paras lahja oli ollut äidin pillu ja kuset suuhuni saunan lauteilla. Tästä ei toki kukaan tiennyt mitään ja salakavalasti äitini vilkuilikin minua kiimainen ilme kasvoillaan koko illan. Tyttöystäväni Mia istui sohvalla vieressäni täysin tietämättä mitä saunassa oli tapahtunut hetki sitten.

 

“Huh, lähtihän ne viimeinkin” , sanoin Mialle

– Joo, vihdoinkin. Kauankohan ne on poissa?

“Varmaan pari tuntia ainakin, kuinka niin? “

– Mietin vaan mitä tehään sillä aikaa.

Mian äänensävy olikin yllättäen muuttunut tiukemmaksi ja jotenkin tylymmäksi meidän makoillessamme vierassängyllä.

– Onks sulla jano?

“Ei nyt oikeestaan. Tai vähän seksinjano voisi olla” koitin vihjailla Mialle.

– Aijaa. Joiksä jo tarpeeks?

“Ai siis mitenniin? En nyt ymmärrä…”

– Nii kato mä aattelin saunasta lähtiessä kuitenki antaa sulle pillua. Huomasin sit pesuhuoneen ovenraosta et joku oli ehtiny eka! Tyttöystäväni tiuski.

“Siis mitä sä nyt selität..” koitin änkyttää.

– Vittu sun mutsis! Sun oma vitun äitis! Ja jotain kusta! Miten vitun sairas sä oot?! Jätkä juo oman äitinsä kusta!

“Mä en nyt…” panikoin jo, kun tajusin Mian tietävän.

– Mä en vittu voi käsittää. Mä näin kaiken. Ihan vitun kaiken! Uuh, äipän pissaa juoden ja jotain karvasta revaa nuollen. Ei vittu mä en ymmärrä. Miten vitussa sä voit tehä tolleen!

“Se vaan… Se vaan tapahtu..”

– Ei vittu se vaan tapahdu. Mä en vaan vahingossa pane ja juo mun perheenjäsenten kusta. Onks tätä jatkunu kauanki?!

“No ei oo. Tää oli ainoo hetki..” Änkytin nolona

– Vittu sä valahtelet. Sä niin valehtelet! Sattumalta sun mutsis tulee vaan saunaan kusee sun päälle! Vitut tule saatanan petturi!

“No siis ollaan me kauan sitten tehty tälleen. Mut ei siis vuosiin. Tää oli oikeesti ainoo kerta meijän suhteen aikana.”

– Joo vittu ja ainaki viimenen. Tän joulun jälkeen saatki ihan yksin olla litkimässä äitis kusia. Helvetin kiva tuolla lahjoja jakaa ja hymyillä saatana. Oi kiitos kiitos, ihana lahja! Ai mun poikaystävä joi sun kusta, voi ku kivaa insestiä! Vittu mikä jätkä!

“Anna anteeks. Se vaan meni siihen. Ei se tuu enää toistuu” anelin Mialta

– Joo vittu niin varmaan.

“Ei ollu oikeesti tarkotus. Anna mulle anteeks” nyyhkytin

– Katotaan millon mä voin tällästä antaa anteeks. Voinko koskaan. Sä oot vitun ällöttävä! Ja tiiätkö mitä? Vitusti oksettavinta täs on se et mä jäin kattoo sitä. Mä katoin ku sä joit joka ikisen kusitipan siitä karvasesta vitusta!

“Miks. Tai siis miks sä et sanonu mitään?”

– KOSKA SE KIIHOTTI MUA! Vittu mä sormetin mun klittaa siinä oviaukossa ja toivoin et oisin saanu olla mutsis paikalla kusemassa sun päälles!

“Ööh siis mitä…”

– Nii. Mä runkkasin mun pimppaa ja laukesin, kun sä aloit pissaa äitis naamalle. Et mä en tiiä mitä täs pitäs tehä. Sä oot vitun sairas, mut mä nautin siitä.

“No en mäkään tiiä, ku pyytää sulta vaan syvästi anteeks..”

– Mä tykkään susta ihan helvetisti ja sä saat mut märäks. Mut mä en voi olla sun kanssa jos sä panet muita. Mia alkoi rauhoittumaan.

“Mä lupaan. En tee enää mitään tollasta.”

– Et ilman mun lupaa.. Tiiäksä et mä kostuin tosta kun mä ajattelin sitä kuinka mä katoin teijän leikkiä. Mä voisin harkita anteeksantoa jos mä voin pissata sun suuhun.

“Okei… Kyl sä saat” ynähdin ja nyökkäsin nöyränä.

– Kyrpääs et runkkaa. Spermat tulee tästä lähtien mun sisään tai päälle. Ja joka ikisen kusitipan juot. Mä en haluu nukkuu märissä lakanoissa.

“Ai tässäkö sä..”

-No, selälles siihe! Mia käski

Kävin sängylle selälleni. En oikein tiennyt mitä odottaa ja miten tapahtumat olivat saaneet tälläisen käänteen. Kyrpäni alkoi kovettua collegehousuissani ja Mia heitti omat yöpöksynsä pois ja paljasti pienen ja sievän posliinipillunsa. Hän kyykistyi kasvojeni päälle ja näytti keskittyvän.

– Tälleen se mutsiskin kyykkäs. Suu auki ja kaikki juot. Kusiorja.

Mian pillu supisteli naamani yllä hänen yrittäessään pinnistää pissaa. Huulien auetessa näin miten märkä ja limainen pimppi oli. Pillulimaa valui nauhana leualleni. Lipaisin tuota maukasta vakoa kielelläni.

– Ei! Älä! Mä en saa tulee jos sä nuolet.

Jäin odottamaan, että juomahana aukeaisi. Hetken pinnistelyn jälkeen pissareikä aukesi ja lyhyt liraus roiskahti naamalleni.

– Suuhun! Ei sänkyyn.

Seuraavaa roiskausta varten kurotin suutani lähemmäs pillua ja se osuikin suuhuni. Se oli taivaallisen hyvää. Aivan kirkas pissa oli juuri niin hyvää kuin äitini oli uumoillut. Mian terveellisen ruokavalion takia pissa oli maukasta ja vain vähän suolaista. Se ei ollut kirpeää kuin äidin keltainen ummehtunut kusi. Mian pissasuihku pulppusi reijästä yhtenäisenä ja tasaisena virtana. Hörpin kirkasta virtsaa ja nielin kokoajan suuni tyhjäksi. Varoin visusti ettei sängylle menisi yhtään. En tiennyt vieläkään miten tilanteesta selviäisin ja kuinka asiat menisivät Mian kanssa. Lorina kuului kun Mia pissasi suuhuni ja nielin kaiken mitä hän minulle antoi. Hän oli selvästi tankannut saunan jälkee sillä pissaa riitti pitkään ja omassa mahassakin alkoi tuntua täydeltä. Kohta suihku loppui ja kipu peniksessäni yltyi. En ollut koskenut siihen koko juomisen aikana, vaikka olisi halunnut runkata kassini tyhjäksi nauttiessani Mian nektariinista.

– Oi vittu sä joit oikeesti kaiken.

“Mmh, joo se oli hyvää. Kiitos kulta. Kiitos pissasta.

– Oliks parempaa ku äitis?

“Oli se, tosi hyvää. Sun pissi on parhainta mitä oon juonu”

-Noni, nyt se kyrpä esiin!

Mia veti housuni alas ja kullini pomppasi pystyyn kivikovana. Samantein, varoittamatta tuo oma valtiattareni istutti oman pillunsa kullini päälle. Vaikka Mia olikin tiukin pillu mitä olin kokenut. Kyrpä upposi liukkaasen reikään varsin helposti. Kun hän oli istunut aivan pohjaan aloitti hän hitaan keinuvan ratsastuksen. Pillun kiimanesteiden litinä täytti huoneen äskeisen pissan lorinan sijaan. Montaa keinutusta en kestänyt enää ja jännityin spermalastin lentäessäni Mian sisään.

– Ai nyt jo? Mia ähkäisi.

Hoikka tyttöystäväni nojautui taakse ja levitti haarojaan kullini ollessa yhä hänen sisässään.

– Mä annoin sulle hyvät kuset ni saat kyllä antaa mulle kunnon panon ja orkun. Et sä noin vähällä pääse.

Mia kiihdytti vauhtia ja sperma alkoi tursuta hänen tiukasta pimpistään ulos ratsastuksen yhteydessä. Toisella kädellä hän nojasi taaksepäin ja toisella hän otti sirot ja kiinteät törrötissinsä ulos paidan alta ja alkoi puristella nännejään.

– Uih, uih, uuh. Kusta Mikon suuhun ettei tarvi äidin pissiä.. Jjooh, Mikko juo pissaa, hyvää pissaa. Spermaa pissahuoran pilluun.

Mia tuntui kiihottuvan entisestään rivoista puheistaan. Pumppaaminen kiihtyi, kunnes se pysähtyi äkisti. Hänen vartalonsa jännittyi ja pimppi puristui tiukemmaksi. Mia laukesi koko vartalo täristen ja kaatui selälleen. Kyrpäni lupsahti ulos hänen limaisesta ja turvonneesta pillustaan, joka valui siemennestettäni.

– Ehkä mä harkitsen anteeksantoa vitun pissasuu, Mia höpisi voipuneena ja pyörryksissä.

Itse ihmettelin tapahtunutta ja koitin saada tulevaisuudesta selkoa. Ainakin vatsani oli nyt täysi kahden ihanan naisen pissaa.

 

 

Yksi kommentti viestissä: “Jouluyö, pissayö”

  1. Kia says:

    Toivottavasti tulee vielä lisää lukuja tässä tarinassa!

Kommentoi

top