search
top

Tuulenvire

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (105 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

Tuulenvire

Voimakas tuuli puhalsi pohjoisesta. Puut kumarsivat ja niiden oksat hipoivat maata. Taivas täyttyi lehdistä, jotka heittelehtivät tuulen pyörteissä vailla päämäärää päätyen lopulta kauas kotipuistaan. Siinä kovalla maalla, koleassa ilmassa ne hetken lepäävät ennen kuin säälimätön talvi peittisi ne lumivaipallaan.

Edessä aukeni avara niitty, jota tuuhea metsä ympäröi. Sen keskellä seisoi valtavan suuri vanha tammi, jonka paksut oksat kurottivat kohti tummaaa taivasta. Suuren tammen takana kiemurteli joki, jossa vuolas virta loiskui pinnan alta pilkistäviä kiviä vasten. Heinikon keskelle oli tallattu polku.

Polku päättyi talolle, joka oli kaksikerroksinen, mutta hyvin vaatimaton ja vanha. Hämärtyvässä illassa sen ikkunoista tuleva valo näytti lämpimältä ja kutsuvalta. Polkua pitkin asteli nuori poika. Hän puhalsi käsiinsä pitääkseen ne lämpimänä ja piti niitä kasvojen edessä tuulen suojana. Siellä täällä yksittäiset sateenpisarat osuivat lehtiin. Tuuli voimistui.

Hän saapui portille. Hän työnsi sen varovasti auki.Se aukesi hiljaa narahtaen. Pujahdettuaan pihalle, hän työnsi portin varovasti takaisin kiinni. Hän kulki varjoja pitkin, pimeydessä, väistäen ikkunalta tulevat valokeilat, jotka olisivat muitta mutkitta paljastaneet hänet. Pensasaitaa myöten hän siirtyi talon viertä pitkin, ja oli vähällä törmätä pyykkitelineeseen.

Talon takaa hän löysi tikkaat. Ne nojasivat seinää vasten, suoraan ylös parvekkeelle. Varmistettua, että jalakset olivat tukevasti maassa, hän kiipesi varovasti ylös. Hän hengitti syvään ja raskaasti. Kylmä ilma sattui hänen keuhkoihinsa ja jokaiseen kolkkaan hänen kehossaan.

Hän tarttui ovenkahvaan, suoristi farkkujaan ja laski hupun päästään. Hän astui sisälle ovesta, jonka hän tiesi olevan auki. Oven loksahtaessa kiinni hänen takanaan, valtava tuulenpuuska kaatoi jotakin ulkona, joka rymähti äänekkäästi. Silloin alkoi myös satamaan. Satoi kaatamalla ja veden kohina peitti hiljaisuuden. Veden loiske kantautui sisälle kumeana jylinänä.

Talossa oli lämmintä ja siinä samassa lämpö alkoi hyväillä kylmettyneitä raajoja. Hän säpsähti yhtäkkistä ääntä hänen viereltään.

”Iltaa”, tyttö kuiskasi ”Pääsit tulemaan. Ja nyt varovasti, isä ja äiti ovat alakerrassa. Ei, älä riisu siinä. Tule, seuraa minua.”

Hän seurasi tyttöä vasemmalle, ja astui hänen perässään himmeästi valaistuun huoneeseen. Tyttö sulki oven hiljaa hänen perässään. Ovi loksahti lukkoon.

Valo tuli kynttilöistä, joiden liekit lepattivat ja loivat varjoja seinille. Ilmassa leijaili pehmeä tuoksu, joka sai hänen olonsa tuntumaan kevyeltä. Aivan kuin hän pystyisi nousta lentoon ja lentää perhosen lailla kohti taivasta. Uteliaana hän katsoi huonetta, joka oli niin siisti ja puhdas. Sängyn päässä oli valtava ikkuna, jonka molemmin puolin oli pitkät, valkoiset, lattiaan asti ylettyvät samettiverhot. Lattian peitti paksu pörröinen matto, johon hänen jalkansa upposivat. Hän riisui kengät jaloistaan ja hän pelkäsi sotkeneensa puhtaan maton.
Tyttö käveli pienin kevein askelin huoneen läpi ja istahti suuren sängyn laidalle. Hänen kevyen sinisen yömekkonsa kangas laskeutui kevyesti hänen ihoaan vasten. Hänen pitkät, vaaleat hiukset lepäsivät hänen paljailla olkapäillään.

”Äiti ja isä ovat juuri lähdössä. Sanoin heille, että menen nukkumaan, ja pyysin saada olla rauhassa. Jos he uskoivat mitä sanoin, meillä ei pitäisi olla vaaraa.” Tyttö sanoi hiljaa. Hetken tauon jälkeen hän jatkoi totisena, ”Kuten tiedät, he eivät viivy kauan. He hakevat vain Eliaksen junalta. Meillä on siis noin puoli tuntia aikaa ellemme halua jäädä kiinni. Ymmärrätkö?

Poika nyökkäsi ja laittoi takkinsa tuolin reunalle. Siinä hän seisoi keskellä huonetta. Seisoi vain, ja antoi katseensa harhailla tytön suloisella vartalolla. Hän nielaisi ja veti päänsä äkkiä pois päin. Tytön mekosta näkyi läpi söpöt pikkuhousut. Hän ei kehdannut tuijottaa, sillä hän tiesi tytön katselevan häntä uteliaana.

Hitaasti tyttö nousi ja astui lähemmäksi. Hän tunnusteli pojan käsivarsia ja poskea.

”Onko sinulla kylmä?”, tyttö kysyi.

Poika nyökkäsi taas.

”Tule,” tyttö sanoi, ja tarttui häntä kädestä ”Peiton alla on lämmin.”
Tyttö ohjasi hänet sängyn reunalle ja kehotti istumaan ja istahti hänen viereen ja silitti kylmää poskea. Hän painoi nopean suukon huulille ja poika maistoi suussaan huulipunan makean maun. “Riisu vaatteesi ja tule peiton alle”, tyttö kuiskasi aivan korvan juuressa. Hän pujahti peiton alle ja katsoi ymmärtäväisesti poispäin.

Tyttö piti peittoa auki ja poika kömpi hänen viereensä. Sitten hän antoi peiton laskeutua heidän päälleen. Sateen jylinä voimistui ja jossain kaukana jyrisi ukkonen. ”Eikö olekin ihanan lämmintä?”, tyttö kysyi ja hymyili.

Peiton alla todellakin oli lämmintä. Tyttö painoi kätensä pojan poskelle ja katsoi tätä silmiin.

”Oletko aivan varma, että haluat maata kanssani?”

”Olen!” Poika henkäisi.

”Sulje sitten silmäsi”

Poika sulki silmänsä ja odotti. Hän tunsi huulillaan kostean hengityksen. Hänen sydämensä alkoi takomaan lujaa. Kosketusta ei kuitenkaan tullut. Huulet olivat niin lähellä, että pieninkin liike olisi riittänyt huulten kohtaavan. Tyttö puhalsi kevyesti. Poika tunnusteli ilmaa huulillaan, silmät yhä suljettuna ja nojasi eteempäin, tyhjyyteen. Tyttö oli vetäytynyt kauemmaksi. Hämmästyneenä poika avasi silmät.

”Sulje silmäsi”, hän sanoi taas.

Hän tunsi pehmeiden ja kosteiden huulten kosketuksen. Ilma oli täynnä tytön hiusten tuoksua ja jotain uutta ja eksoottista, viettelevää ja huumaavaa.
Heidän ihostaan huokui lämpöä, joka sai huoneen ilman tuntumaan viileältä peiton ulkopuolella. Ulkona vesisade oli muuttunut rakeiksi, jotka nyt kopisivat kattoa vasten. Poika kuljetti kättään varovasti pitkin tytön pehmeää, silkkistä ihoa, ja vei sen lantiolle ja pysähtyi epäröiden.

Tyttö keskeytti suutelemisen ja kikatti, ”Koske ihan rohkeasti vain. Hän ohjasi pojan käden lantiotaan pitkin ylöspäin ja kysyi, “etkö todella halua tietää miltä tytön tissit tuntuvat?” Hän jatkoi kikatusta. Et uskalla edes katsoa niitä, vaikka sitä varten laitoin tämän mekon päälle. Kuule, nyt on turha olla ujo, minä rakastan sinua ja minun kehoni kuuluu sinulle. Tänä iltana haluan sinua. Tiedä se!” Hän sujautti pojan käden kaula-aukosta sisään.

Ennen kuin poika ehti sanoa mitään, tyttö työnsi tämän selälleen ja nousi istumaan hänen päällensä. Hän tarttui pojan toiseen käteen ja sujautti sen mekon alle toista rintaansa vasten.

”Tältäkö tuntuu olla taivaassa,” tyttö sanoi, ja jatkoi, ”m mm.. tältä tuntuvat sinun tyttöystäväsi tissit. Anna mennä, purista niin kuin haluat. Ole hyvä.
Pojan suu loksahti auki kun hän puristi kätensä tytön isojen tissien ympärille, jotka pullistuivat sormien välistä. Ne jotka olivat niin pehmeitä ja veteliä, että sana “pehmeä” olisi punastunut häpeissään niiden rinnalla.

Kuuma veri virtasi haarojen väliin. Hän auttoi tyttöä pääsemään eroon mekostaan ja veti hänet tiukasti itseään vasten ja suuteli nopeasti tyttöä huulille. Kipu yltyi hänen peniksessään, kun jäykkään penikseen virtasi yhä vain enemmän verta. Se koitti vapautua housujen tiukasta puristuksesta.

”Anna kuin näytän jotain,” tyttö sanoi ja painoi pehmeän haarovälin pojan alushousuja vasten.

Poika henkäisi tuskissaan. Tyttö kävi kuumana. Hänen pikkuhousut olivat märät. Ajatus siitä, miten lähellä tytön pimppi oli, sai hänet haukkomaan henkeään. Hän tunsi kosteuden ja kuumuuden kahden kankaan lävitse. He syleilivät toisiaan hetken. Hetken he hengittivät hiljaa ja kuuntelivat sydämen lyöntejään. Molempien jalkovälissä sykähti jokaisella sydämenlyönnillä, niin voimakkaasti, että mihinkään muuhun oli hankala keskittyä.

Heidän katseensa kohtasivat. Tytön kirkkaansiniset silmät katsoivat anovasti ja hän vaikeroi ja vääntelehti paikallaan. Hän kaatoi tytön sängylle. Tämä kikatti ja katsoi ahneesti pojan hoikkaa vartaloa. Poika Hän kumartui ja työnsi päänsä tytön haarojen väliin ja painoi huulensa sisäreiteen, joka oli hiestä kostea.

Tyttöhien ja housujen alta leijuva ilma tuoksui kiihottavalta. Hän painoi huulet märälle kankaalle, ja koko tytön vartalo nytkähti äänekkään voihkaisun säestämänä. Hän katsoi ylös tytön kasvoille, ja suuntasi hitaasti hänen huuliaan kohti. Tyttö vastasi kiihkeästi. Hänen märkä kieli tuntui ihanalta. Ärjyvä pippeli painui tytön haaroja vasten, ja yritti kaikin ponnistuksin työntyä kankaan läpi sitä odottavaan reikään. Se oli sen ainoa päämäärä, kuin tie taivaaseen.

Hän toi päänsä takaisin reisien väliin ja tarttui pikkuhousuihin. Tyttö avitti nostamalla lantiotaan. Hän nuuhkaisi pikkuhousuja ja aalto pyyhkäisi hänen kehonsa läpi. Tyttö levitti reidet ja kahmi itselleen tyynyjä pään alle. Hänen vatsansa kohoili kiivaasti ylös ja alas

Hän tuijotti tytön haarojen väliin, eikä ollut uskoa silmiään. Hän vilkaisi tyttöä joka katsoi ahnaasti ja puri huultaan. Tytön vaaleanpunainen pimppi oli täysin paljas. Se oli yltäpäältä kirkkaassa nesteessä. Hän painoi huulet märkiä huulia vasten ja nuoli ahnaasti. Tyttö suorastaan kiljui ja rutisti tyynyä.

Poika vapautti vihdoinkin peniksensä. Se singahti boxereista kuin jousi. Hän laskeutui tytön päälle makaamaan ja tavoitteli hänen huulipunasta makeita huulia. Tytön sulkiessa hänet reisiensä väliin, heidän alapuolelta kuului suutelun ääniä. Rakkautta ensisilmäyksellä.

Hän liu’utti penistään ylös ja alas. Hän ähki ja puhisi, mutta ei löytänyt oikeaa reittiä.

“Jenna?”

“mmh?”

“Voitko..?”

Ymmärtäväisesti tyttö ohjasi peniksen taivaan portille.

Poika työnsi lantiota eteenpäin ja tunsi tajuntansa heikkenevän. Hän luiskahti kuumaan ja tiukkaan tunneliin, joka imi häntä rajusti sisäänsä. Hän upposi kokonaan sisään yhdellä nopealla työnnöllä. Tyttö kiljahti. Terskan seinä kosketti kohdunkaulaa. Tyttö supisteli ja voihki. Joka supistuksella seinämät kiristyivät kalun ympärille entistä lujemmin. He olivat kietoutuneina toisiinsa, poski poskea vasten, ja silmät suljettuina he antautuivat nautintoon.

Poika alkoi tekemään hidasta aaltomaista liikettä. Tajunta räjähti ja kaikki katosi ympäriltä. Hän huokasi pitkään. Tyttö nyyhkytti hänen allaan ja makasi rentona. Jossain kaukana maailma jatkoi olemistaan. Hän halasi pehmeää tyttöystäväänsä ja tunsi tämän hengityksen ja voihkeen korvan värinänä poskellaan.

Sataako yhä vettä? Kävikö ovi? Itkikö tyttö? Vai sataako rakeita? Kuuluuko ukkosen jyrinää? Tuntuuko poskella jäähtyvä pusu?

Hän työnsi ja veti, työnsi ja veti työnsi ja veti. Kynnetkö selkää raapivat? Hän nopeutti liikettä tytön myötäillessä niitä työntämällä itseään työntöjä vasten.

Huutaako joku? Onko se itkua. Onko se surua vai onko se iloa?

Hän nousi polvilleen ja tarttui tyttöä reisistä ja toi ne yhteen hänen eteensä. Hän nojasi reisiä vasten ja keinutti lanteitaan eteen ja taakse. Liha läiskähteli Lihaa vasten. Hän meni selälleen makaamaan ja tyttö tuli istumaan hänen päällensä. Kuuluuko askelia? Poika laski kätensä tytön lanteille ja tämä tuki nojasi taakse käsiinsä. Hän siristi silmiään ja katsoi kun hän työntyi pimppiin ja takaisin tytön pomppiessa siinä pää taakse käännettynä ja kiivaasti huohottaen. Kuuluuko oven koputusta? Oli hankala erottaa mikä oli todellisuutta ja mikä ei. Todellisuutta ei ollut. Oli vain lempeä kosketus. Tyttö kumartui suutelemaan.

Äkkiä jostain syvältä kävi tulikuuma virtaus. Se lähti kiveksistä ylöspäin ja nousi peniksen vartta pitkin ylös ja siinä samassa tytön silmät kääntyivät ylös ja hän valahti liikkumattomaksi painaen peniksen niin syvälle pilluun kuin oli mahdollista. Yhtäaikainen orgasmi räjähti voimakkaasti ja peniksen päästä purskahti sykäyksittäin tahmeaa nestettä syvälle tytön sisälle.

Siinä he makasivat liikkumatta paikoillaan.

Nyt oven koputus kuului selvästi ja voimakkaasti.

“Mitä hittoa siellä tapahtuu?”, kuului Eliaksen raivokas ääni, “Avaa ovi!”

He katsoivat toisiaan järkyttyneinä. Äkkiä tyttö nousi hänen päältään. Penis tuli ulos hänen sisältään ja painui vatsaa vasten. Suuaukolta alkoi valuvaan sakeaa valkoista nestettä ja se valui alas tytön reittä pitkin, kunnes putosi lakanoille.

“Avaa ovi!”

Jenna hymyili ja käveli ovelle ja aukaisi sen. Eliaksen suu aukesi ammolleen ja hän leiskahti tulipunaiseksi. Hä veti kätensä silmien peitoksi ja katsoi poispäin.

“No, Oliko sinulla jotain asiaa velikulta?” Jenna kysyi hunajaisella äänellä.

Nyt Elias näki pojan istuvan vaaleanpunaisten lakanoiden keskellä. Poika piti tyynyä haarojen päällä ja oli myös alasti. Poika nyökkäsi tervehdykseksi.

“Öh. Sori!” Elias sanoi nolona ja katosi.

Alaston tyttö sipsutteli takaisin tyytyväisenä itseensä ja hymyili lempeästi.

“Sai hänkin jotain, jolle runkata” tyttö nauroi.

Poika yhtyi nauruun

Jenna nosti sinisen mekon lattialta, mutta sen sijaan, että olisi laittanut sen takaisin päälleen, hän käveli vaatekaapille ja otti uudet vaatteet päälle,

“Pidä kiirettä!”

Poika hyppäsi ja puki päällensä ja hänellä oli autuas katse.

He suutelivat viimeisen kerran.

Ulko-ovi aukesi ja poika astui ulos. Raikas kostea tuuli pyyhkäisi hänen kasvojaan. Hän laittoi takin vetoketjun kiinni ja sekavana kiipesi portaat alas.

Hieman haikeana hän kääntyi katsomaan viimeisen kerran taloa. Silloin hän näki Jennan juoksevan polkua pitkin häntä kohti.

Jenna ujutti kätensä pojan sormien väliin. Ke kävelivät tähtitaivaan alla pitkin sateen kastelemaa niittyä. Kevyt tuulenvire värisytti heidän hiuksiaan.

2 kommenttia viestissä: “Tuulenvire”

  1. geo345 says:

    Olipa mukavan simppeli ja helposti luettava tarina.

Kommentoi

top