search
top

Isin kanssa “tyttönä”

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (98 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...

Tutustuin sinuun AS:ssä. Viehätyin herkullisen näköisestä vanhemmasta kullistasi, ja sinä olet jo jonkin aikaa himoinnut nuorempaa poikapillua. Juttelimme jonkin aikaa, ja halut kohtasivat. Olin tosi arka, mutta sait lopulta suostuteltua tapaamaan sinut luonasi, kun vaimosi oli muualla.

Tyttöystävänikin on poissa kotoa, joten kaivoin kaapista seksikkäimmät hepenet mitä löysin. En uskaltanut lähteä ulos “tyttönä” joten puin normaalit vaatteeni päälle. Hermostuneena, mutta kiimaisena lähden ajamaan luoksesi.

Asut toisella paikkakunnalla, mutta melko lähellä. Se on hyvä, sillä tänään molemmat irtautuvat arkielämästään. Perillä parkkeeraan autoni parin talon päähän luotasi. Vielä autossa ollessani laitan hiukan meikkiä. En ole hyvä meikkaamaan, mutta pieni määrä ripsaria ja huulipunaa auttaa kummasti vaikuttamaan naisellisemmalta. Sydän hakaten nousen autosta, kävelen talollesi ja pimpotan ovikelloa.

Avaat oven, ja katsot minua. Sen enempää puhumatta päästät minut sisään. Suljettuani oven sanot “riisuudu”. Otan päällisvaatteeni pois, jättäen vain rintaliivit, pikkuhousut ja sukkahousut päälleni.

“Polvillesi”.

Tuntuu, että sydän hyppää rinnastani. Teen työtä käskettyä, ja laskeudun polvilleni eteesi. Avaat housusi hitaasti. Yhtäkkiä suoraan edessäni on kivikova kalusi. AS:ssä olleet ja minulle aiemmin lähettämäsi kuvat eivät tehneet näylle lainkaan oikeutta. Enempää ajattelemattakaan tartun kaluusi, ja kevyesti runkkaillen nuolaisen hieman sen päätä. Avaan suuni ja otan kalusi huulteni väliin. Hengityksesi muuttuu raskaammaksi kun alan lutkuttamaan kulliasi kiihtyvällä tahdilla. Omakin kaluni on nyt kivikovana pikkareideni alla.

“Luulin, että lutka on kokematon, mutta hyvinhän se isin muna maistuu”. Tartut kevyesti hiuksistani samalla kun imen sinua posket lommolla. Kiimani yltyy yltymistään, ja sinäkin tunnut tykkäävän. “Nouse ja mene makuuhuoneeseen sängylle, pidä herkkuperseesi pystyssä isille”.

Nousen ja menen viereiseen huoneeseen. Asetun sängylle perse ylhäällä, odottaen sinua. Ehdin olla siinä hetken, kenties otit kuvia pikku lutkastasi. Tunnen kuinka vedät pikkuhousuni alas, paljastaen kiimaisen reikäni. Tunnen kylmän liukkarin reiälläni, ja miten kokeilet reikääni sormellasi. Hetken lämmiteltyäsi minua tunnen pientä painetta pyllyssäni. Liukasteen avulla saat dildon tiukkaan peppuuni. Huokailen hiljaa kun panet minua hitaasti dildolla. Rakastan olla käytettävänäsi.

Hetken kuluttua otat dildon pois, ja tunnen miten asettaudut taakseni. “Taitaa olla lutka valmis oikealle kalulle”. Tunnen kuinka kullisi asettuu reiälleni ja se työntyy hitaasti sisääni. Alat panemaan minua pikku hiljaa tahtia nopeuttaen.

Ajantajuni katosi nauttiessani viimeinkin oikealla kullilla naitavana olosta. Nussittuasi reikääni hyvän ajan kysyt “haluaako lutka isin lastit naamalle?”. Nousen sängystä ja asetun jälleen polvilleni eteesi. Imen jäykkää kyrpääsi kunnes tunnen sen sykkivän. Runkkaan valtavan lastisi suuhuni ja kasvoilleni. “Hyvä tyttö, mutta kasvosi kaipaavat vielä enemmän spermaa. Mene takaisin sängylle ja runkkaa omat lastisi naamallesi”. Teen työtä käskettyä, ja menen sängylle vaadittuun asentoon. Runkatessa itseäni hitaasti oma kullini naamaani suunnattuna työnnät dildon jälleen sisääni. Tämä saa minut tulemaan valtavasti suuren orgasmin saattelemana. Omaa kuumaa spermaani lentää avoimeen suuhuni ja ympäri kasvojani.

Tuot minulle pyyhkeen ja toteat: “olet hyvä lutka, isin pitää seuraavalla kerralla astua perseesikin. Löydät varmaan itse tiesi ulos”. Sitten poistut makuuhuoneesta.

Pyyhin valtaosan spermasta pois, pukeudun ja lähden kotiin.

2 kommenttia viestissä: “Isin kanssa “tyttönä””

  1. Varmekabel says:

    Ihana tarina! Aivan kuin suoraan omista fantasioistani! Joskus haaveilen myös paikalle saapuvasta toisesta vanhemmasta miehestä ja siitä että saan heitä kumpaakin “vartaassa” 😉

  2. Ristiinpukeutujien ihailija says:

    Ristiinpukeutumisjuttuja on ihan liian vähän. Tee seuraavasta pidempi, kuvaile pukeutumista, meikkaamista ja asuasi niin tulee upea. Ylipäätään enemmän kehittelyä, vaikka jo nytkin oli kiihottava.. niin, keksi itsellesi tyttönimi 🙂

Kommentoi

top