search
top

Se oikee eka kerta 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...

Jatkoa Oikeeseen ekaan kertaan.

Kului hetki, ennenkuin tunsin itseni riittävän palautuneeksi ja vetäydyin sisältäsi. Molemmat tunsivat olonsa tyydytetyksi ja sanoitkin että sauna alkaa olla lämmin. Saunoimme pitkään ja hartaasti, saattoi tulla otetuksi jokunen saunajuomakin. Lopulta siirryimme sängylle makaamaan, ryömit syvälle kainalooni, hyväilit rintakarvojani ja juttelimme kaikenlaisista asioista, kerroit, että olit aikeissa vihdoinkin tulla julkisesti esiin naisena, hieman epäröiden sukusi suhtautumista kuitenkin. Hetken päästä kätesi tuntui eksyneen, sillä tunsin sen hivelevän alapäätäni, eipä se kyllä pahalta tuntunut, joten pyysin sinua kääntymään kanssani 69. Heilahdit kontalleen päälleni ja niin lyhyen ajan sisällä löysin suustani jotain, joka ei ollut ennen tätä päivää siellä käynyt. Edelleenkään se ei tuntunut millään tavalla väärältä ja huomasin sinulta valuvan kiimanestettä, Kohta pyöräytin sinut kohtilleen ja haparoin käteeni liukkarituubin, vaikka hetki sitten olimmekin nussineet, oli peppusi todella tiukka edelleen. Hyväilin selkääsi ja lanteitasi, samalla kun sain painettua munani pohjaan saakka, hoikka ja siro vartalosi näytti ihan tyttöseltä takaa katsellessani. Pikkuhiljaa kiihdytin tahtiani ja huomasin kuinka kätesi alkoi tehdä edestakaista liikettä jalkojesi välissä, annoin kämmenelläni muutaman läpsäisyn pepullesi, ilmeisesti ynähtelystäsi päätellen se ei tuntunut ollenkaan pahalta. Huudahdit tulevasi ja yritin päästä samaan aikaan maaliin, pikkaisen taisin myöhästyä, mutta orgasmin tullessa, tuntui, että varpaankynnet lähtivät. Rojahdin päällesi, muna edelleen pepussasi, pikkuhiljaa tunsin sen veltostuvan ja lopulta pullahtavan ulos, sperman valuessa perässä…..

Yksi kommentti viestissä: “Se oikee eka kerta 2”

  1. Hämmästynyt says:

    Miksi ihmeessä tämä on päässyt julkaistuksi? Eihän tässä ole mitään..

Kommentoi

top