search
top

Naapurin Jonna vie poikuuden 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 2.88 out of 5)
Loading...

Avaan silmäni ja huomaan Jonnan nukkuvan vieressäni, edelleen alasti, Petri nukkuu Jonnan toisella puolen. Olin näemmä herännyt ensimmäisenä, ja ulkoa tuleva valo antaa minulle mahdollisuuden ihailla Jonnan vartaloa jälleeen kerran. Jonnan on kyljellään minua päin, hänellä on kaunis, tyytyväinen hymy. Hänen rintansa ovat upeat kuten aina. Sitten päätän kurkata Jonnan häpyä hieman lähempää. Jonnan häpyhuulet ovat suuret ja jonkin verran avoimena. Klitoris on kuin punainen tiara pillun kärjessä, karvoitusta ei juuri ole. Hyvän näköinen pillu tosiaan. Tarkemmalla katselulla huomaan pillun sisällä vaaleaa nestettä, jota on myös kuivuneena Jonnan pillun ympärillä. Petrin spermat olivat yhä Jonnan sisässä, ja sitä oli tullut paljon. Jonnan peppu on luultavasti yhä täynnä omaani, mutta sitä on vaikeampi tutkia. Uteliaisuus vie voiton ja alan nuuhkia Jonnan pillua, se tuoksuu seksiltä, märältä pillulta ja spermalta.

Voisin jäädä tutkimaan pillua vielä lisää, mutta kusihätä on valtava ja nousen hiljaa sängystä ja menen vessaan. Vessakäynti kestää, sillä Jonnan katseleminen aiheutti kivenkovan stondiksen, mutta saan lopulta asiani hoidettua ja menen takaisin sänkyyn. Jonna ja Petri näyttävät nukkuvan todella sikeästi, ja voisin ottaa tilanteen hyödyksi. Voisin ottaa hieman muistoja tai todistusaineistoa tästä tapauksesta, ja otan puhelimeni yöpöydältä. Varmistan että puhelimeni on äänettömällä, ja alan räpsiä kuvia Jonnasta, kuitenkin niin että Petri ei tule kuvaan. Kuvaan Jonnan jokaisen kohdan, aina spermajäämiin pillussa asti. Päätän ottaa vielä selfien, jossa Jonnan pillu on taustalla. Päätän lähettää kuvan kaverilleni, jonka kanssa olimme salaa katselleet Jonnaa. Hetken kuluttua kaverini lähettääkin vastauksen:

 • Kuka toi on?
 • Jonna (lähetän naamakuvan)
 • Et oo tosissas?
 • Tuossa se makaa vieressä
 • Laita lisää kuvia
 • Okei (laitan lisää kuvia)
 • Sähän pukki olet, onko hyvä pano?
 • Kysytkin vielä. Tykkää ottaa suihin ja pääsen panemaan paljaalla
 • Laukesit sisään?
 • Laukesin, ja monta kertaa
 • Etkö pelkää että se tulee paksuksi?
 • En
 • Tietääkö sen mies?
 • Ei tiedä, ollaan salassa tehty tätä, ethän kerro sille? (valehtelen hieman).
 • En edes tunne sitä, voit luottaa muhun
 • No, laitellaan viestiä myöhemmin, Jonna tahtoo taas lisää munaa
 • Pane sitä munki puolesta, ja laita lisää kuvia

Huomaan Jonnan alkavankin jo heräillä. Hän venyttelee ja katsoo minua silmiin, ja sanoo:

 • Huomenta
 • Huomenta vaan
 • Nukuitko hyvin?
 • Todella hyvin noin upean naisen vieressä
 • Heh, kiitos

Sitten herää myös Petri, joka sanoo meille huomenet ja menee vessaan. Kaluni on aivan kivikova Jonnan ansiosta, ja Jonna huomaa tämän. Hän alkaa runkata minua toisella kädellään ja kuiskaa:

 • Miten ois aamuseksi? Mua panettaa aina aamuisin…
 • Sopii

Jonna hyppää päälleni ja ohjaa kalun suoraan sisäänsä, ja kaluni uppoaa jälleen Jonnan kiimaiseen pilluun. Hän alkaa ratsastaa minulla ja tunnen yhä Petrin spermat liukastamassa Jonnan paikkoja. Jonna jatkaa ratsastamista Petrin tullessa takaisin huoneeseen. Hän kävelee sängyn viereen, jää katsomaan ja toteaa:

 • Tehän aikaisin aloititte
 • Jooh… (vastaa Jonna)
 • Jos ei teitä haittaa, niin voisin ottaa videolle tämän, niin ettei naamat näy
 • Sopii (vastaamme molemmat)

Petri ottaa puhelimensa ja alkaa kuvata aktiamme. Jonna alkaa jo käydä ihan hikisenä, mutta tuntuu että voisin jatkaa tätä vaikka kuinka kauan. Jonnan tahti alkaakin jo hiipua, ja Petri toteaakin:

 • Voisitte vaihtaa asentoa

Jonna menee sängylle selälleen ja levittää jalkansa. Huomaan tämän pillun olevan todella kostean näköinen ja Petrin spermat ovat levinneet sen ulkopuolelle. Menen Jonnan päälle ja alan nussimaan tätä lähetyssaarnaajassa, ja Jonna nostaa jalkansa selkäni päälle. Pääsen syvemmälle tämän sisään kuin koskaan aikaisemmin. Samalla Petri jatkaa kuvaamistaan. Jonna katsoo minua ja sanoo:

 • Suutele mua…

Alan suudella Jonnaa samalla kun nussin tätä kuin viimeistä päivää. Tunnen kuinka Jonnan pillu alkaa supistelemaan kaluni ympärillä, ja alan kokea pakottavaa tarvetta laueta jälleen hänen sisäänsä. Siemeneni lähtevät jälleen matkalla Jonnan kohtuun. Vedettyäni kaluni ulos Jonnasta, Petri alkaa kuvata Jonnan häpyä lähietäisyydeltä, kuinka valkea neste hiljalleen tulee ulos ja valuu lakanoille.

Yllättäen Petri suorastaan hyökkää Jonnan pillun kimppuun ja alkaa nuolla hänen sisästään tulevia nesteitä. Hän näyttää nauttivan myös Jonnan sisään jättämistäni siemennesteistä, ja jatkaa tätä useita minuutteja. Lopulta Petri malttaa lopettaa ja toteaa:

 • Hyvänmakuiset lastit jätit vaimoni sisään

Tämän sanottuaan Petri nousee Jonnan ratsaille ja alkaa nussia tätä lähetyssaarnaajassa. Kovetun alta aikayksikön katsoessani tuota nussimista. Molemmat huomaavat tämän ja Petri sanoo minulle:

 • Annetaanko taas tuplapano Jonnalle?
 • Eiköhän se ole sen ansainnu
 • Todellakin olen! (Jonna vastaa)

Tällä kertaa Petri ottaa liukkarin ja levittää sitä kalulleen. Menen sängylle makaamaan ja Jonna laittaa kaluni jälleen pilluunsa. Hän on hetken paikoillaan Petrin työntyessä Jonnan peräaukkoon. Pian olemme molemmat Jonnan sisällä ja työntelemme kalujamme vuorotellen hänen reikiinsä. Seuraavat minuutit me kaikki olimme ihan ekstaasissa, joka päättyi siihen, kun laukesimme jälleen samaa aikaa Jonnan iloreikiin.

Tämän mökkireissun jälkeen olen vieraillut heidän luonaan joka viikonloppu, ja joka kerta Jonna on saanut täytteet sisäänsä. Löysin itselleni kuitenkin tyttöystävän, joten Jonna sai jäädä. Petrin kanssa kuitenkin kaveerasimme yhä. Eräänä päivänä juttelemme Petrin kanssa niitä näitä, kunnes pitkän hiljaisuuden jälkeen Petri toteaa:

 • Mun olis pitäny kertoa tää jo kauan sitten…
 • Mitä?
 • Ootko nähny Jonnaa viime aikoina?
 • En ole kyllä
 • Se on raskaana, kuudennella kuulla
 • Onneksi olkoon
 • Kiitos, juttu on kuitenkin niin että sä olet aika varmasti lapsen isä

Menen aivan kalpeaksi, eihän Jonnan pitänyt tulla raskaaksi. Jos tyttöystäväni saisi tietää, hän lähtisi heti ovet paukkuen. Petri kuitenkin jatkaa:

 • Huomaan että järkytyit
 • Tottakai! Eihän Jonnan pitänyt tulla raskaaksi???
 • Kävimme lääkärillä ja selvisi että minä en voi siittää lasta, mutta Jonnassa ei ollut mitään vikaa, joten… oot nyt isä
 • Vittu, oon pulassa
 • Juttelimme Jonnan kanssa pitkään, ja totesimme että lapsi on tervetullut elämäämme, joten kenenkään ei tarvitsisi tietää että olet oikea lapsen isä. Voidaan pitää se meidän kolmen omana salaisuutena.
 • Se olisi hyvä, en oo valmis isäksi, ja tyttöystäväkään ei tykkäisi
 • Jonna käski vielä kiittää sua sen siittämisestä, sillä Jonna oli haaveillut jo pitkään raskaaksi tulemisesta
 • Sano terkkuja Jonnalle, mun pitää nyt mennä.
 • Mä sanon, näkemisiin.

Näin muutaman kerran tämän jälkeen Jonnan, ja hän todella oli paksuna. Kuukausien kuluttua näin jo pienen vauvan nukkuvan kärryissä heidän pihallaan. Joka kerta kun näin tuon vauvan, minut valtasi outo tunne, olin todella tuon lapsen biologinen isä, sillä olin siittänyt Jonnaa useita viikkoja ilman ehkäisyä.

5 kommenttia viestissä: “Naapurin Jonna vie poikuuden 3”

 1. Savonlinnan mies says:

  Lisää lisää…

 2. Luhti says:

  Voisitko tätä jatkaa niin että Jonnaa siitetään kahden päästä niin että hän tulee taas raskaaksi?

 3. Jj says:

  Hyvä tarina, kymmenen tähteä.

Kommentoi

top