search
top

Kirottu vai Siunattu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (147 votes, average: 3.27 out of 5)
Loading...

Novellini päähenkilö on kusipäinen koulukiusaaja. Jos epäilet että tällaisen henkilön nais-seikkailuista ja vittumaisuudesta on vaikea innostua suosittelen jättämään tekstin lukematta.

Osa kunniasta kuulunee myös novellini ”toimivassa suhteessa” kommentoineelle käyttäjälle nimeltä: ”nuori mies” joka sai minut kaivamaan valmiin 4 osaisen tekstin laatikosta ja tekemään sen uusiksi. Tässä on siitä ehkä kaksi osaa mutta en usko että jatkan tätä koska kalusin mielestäni idean aika loppuun tässä.
Kirjoittajana olen myös aina vihannut ”Olen 20v kundi 21cm kyrvällä ja treenatulla kropalla”-tyylistä kuvailua. Siksi jätän yleensä peniksen koon yms täysin mainitsematta paitsi luontaisessa dialogissa jotta samaistuminen olisi helppoa kaikille. Tässä novellissa kuitenkin joudun tekemään poikkeuksen koska päähenkilön absurdin suuri penis oli tarinan kannalta välttämätön aasinsilta, kun en parempaakaan keksinyt ja siitä tuli tarinan teema puolivahingossa.

Löpinät sikseen, ‘Kirottu vai siunattu?’ olkaa hyvä:

Kusin vesilasiin kahden luokkalaiseni tytön tuijottaessa ja nauraessa. Oli perjantai iltapäivä, köksän tunnit kestäisivät vielä kaksi tuntia ennen viikonlopun alkamista. Toinen tytöistä oli Marika ja toinen Jenna. Jennan kanssa olin joskus päässyt kotibileissä pikkuhousujen alle mutta hän jänisti heti kyrpäni nähtyään joka oli jo kolmas kerta eri tyttöjen kanssa. Olin kirottu liian isolla peniksellä.
– Vittu kato ny mitä mä sanoin, ihan kauhee monsteri! Jenna supatti huuli pyöreänä tuijottavalle Marikalle.
Tiesin että omanikäiseni olisivat mahdottomuus 16-vuotiaana mutta tottakai huomio oli kiihottavaa.
– Sun pitäs nähä se pystyssä! Se on kuin iso kurkku! Jenna jatkoi.
Mietin että ehkä tulevaisuudessa tytöt olisivat vavalmiit. Ja kun he sitten näkisivät minut vaikka baarissa niin vientiä riittäisi. Siksi en epäröinyt esitellä itseäni. Ja mistä sitä tietää? Ehkä Marika masturboi kurkuilla jo nyt ja nykäisee hihasta seuraavissa bileissä. Tiesin jo tytön koosta että haave olisi täysin turha. Olinkin päässyt pillun päälle vain aikuisen siskoni kaverin kanssa mökkireissuilla kun olin ”vahingossa” vilauttanut saunaan mennessä. Hän onkin sen jälkeen tullut mökille usein ja joskus jopa ilmestynyt ovelle kun äiti ja siskoni ovat ”sattumalta” muualla. Hän ei kuitenkaan riitä, kertojamme on vain harvoin joten heitän virppaa käytännössä jokaista naista kohti. Joskus on pakko tärpätä.

Noh, Marikan ilme on niin järkyttynyt että hänestä ei selvästi ole siihen.
– Esitys on ohitse tytöt, kirjotelkaa faces jos kiinnostaa nähä enemmän. Sanon rentona ja laitoin munani piiloon.
Kaikilla luokan keittiö tasoilla kiehui perunat. Teimme keittoa ja toisen tunnin alusta alkaisi jauhelihan paisto. Muut olivat välkällä, me olimme jäänet salaa sisään. Otin lasin kusta ja kaadoin sen yhteen kattiloista. Tytöt nauroivat pilalleni. Se oli meidän luokan kiusatuimman Jonatanin kattila, tosin kaksi hikipinko tyttöä ja Jonatanin ainoa kaveri saisi maistaa pilaani myös mutta sivullisia uhreja tuli sodassa aina.
– Ei vittu miten mä pidän pokkaa ku ne syö tota! Jenna hirnui kikattava Marika vierellään hyvin nasaalisti.,,,,,
Kävin huuhtelemassa lasin ja tullessani takaisin tytöt sylkivät kattilaan kaksin. Marikan peppu oli kivasti tyrkyllä legginseissä ja päätin vähän kiusata häntä. Painoin etumukseni pakaroiden väliin kiinni muka vahingossa.
– Antakaas kun mäkin. Nauroin ja syljin kattilaan pienen Marikan olan ylitse.
Marika kiljahti ja nauroi hysteerisenä paeten Jennan luo.
– Se osu mun peppuun! Marika kikatti Jennan liittyessä ulvontaan.
”Niinpä tietysti” ajattelin. Tytöt reagoivat kuin friikkiin. Noh, ehkä joskus Marikakin palvoisi sitä. Tiesin hyvin että vaikka melani nyt oli kirous niin valtaosan elämästäni se tulisi olemaan siunaus. Samassa kello soi. Ryntäsimme pukuhuoneeseen vetämään essuja päälle ja esittäen että tulimme vasta sisään. Muut luokkatoverit saapuivat sisään myös riisumaan kuteitaan. Tunnelma oli hyvä ja levoton kaikin puolin. Perjantai, pitkäpäivä takana ja viimeisinä tunteina rentoa köksää. Oppilaiden seassa saapui myös köksän opettajamme. Jaana. Jaana oli varmaan vähän yli parikymppinen blondi. Lapset oli ilmeisesti tehty västikään ja pieneltä paikkakunnalta entiselle kotiäidille oli löytynyt tällainen pesti vuosi sitten. Olin koittanut flirttailla hänelle ja uskoin että vaikka Jaana ei sitä näyttänyt niin hän piti siitä kyllä. Olinkin miettinyt että nyt voisi olla aika koittamaan kunnolla. Ongelma oli että tilaisuutta ei juuri ollut. Väite oli että hänellä oli mies mutta että mies matkustelisi työssään kuukausia kerrallaan. Ja se taas tarkoittaisi että ehkä Jaana on puutteessa.
Jaana myös olisi kelvannut minulle varsin hyvin. Hänen rintansa olivat suuret ja usein puheenaiheena poikien keskuudessa. Hän oli pyöreä mutta jotenkin edukseen. Jokin hänessä muistutti Kumman kaa sarjan Ellua, vaikka luonne oli aika reilusti skarpimpi.
Köksän tunnit jatkuivat. Jennan ja Marikan lisäksi ryhmässäni oli Jaakko. Jaakko oli ihan ok tyyppi. Seurusteli Jennan kanssa nykyään ja omisti mopoauton josta tuntui olevan innostuneempi kuin tyttöystävästään. Sillä hän ajeli myös välitunnit vaikka pakkasta oli niin paljon ettei saanut Jennaa repsikaksi. Jaana kiersi tutkimassa tekemistämme. Köksässä kun tehtiin ateria neljälle, nelistään kolmessa tunnissa, tekemistä ei maagisesti ollut. Jenna ja Jaakko lähinnä muhinoivat. Minä ja Marika paistoimme lihaa ja silppusimme vihanneksia. Välillä tirskuimme Jonatanin ryhmälle heidän maistellessa lientä, pohtien onko suolaa tarpeeksi.
Huone on aika kuuma ja vaikka pitkähihainen on ainoa paitani niin hiki alkoi tosissaan virrata. Muut olivat hukanneet paidat ja olivat topeissa ja t-paidoissa. Ainoastaan Jaana pärjäsi asuvalintansa takia joka oli lyhyt helmainen kesämekko suhteellisen anteliaalla kaula-aukolla. Ymmärsihän sen. Hän oli tässä neljän keittiön pätsissä koko päivän.
Päätin ottaa paidan pois. Jäisihän minulle kuitenkin essu. Samalla saisin ikäisekseni kehittyneen kroppani verukkeen avulla esiin.
Jaana kiersi tutkimassa kokkauksen etenemistä ryhmissä ja saapuu hellamme ääreen. Huomatessaan kaksi tiimistämme nuolemassa ja minut topless versiona hän ei osaa kuin naurahtaa vaikka vetikin itsensä heti takaisin opettajan rooliin.
– Täällä ollaan nyt vähän liian perjantai tunnelmissa. Jaakko ja Jenna auttamaan kanssa. Ja Akille paita päälle.
– Älä nyt ole tuollainen, tykkäät kumminkin. Vastasin.
– Sillä ei ole väliä vaikka tykkäisinkin. Paita päälle sä voit polttaa itsesi noin.
– Sun huolenpitosi on koskettava, Jaana. Naurahdin.00
Sen enempää sanomista Jaanalla ei ollut vaan hän lähti taas käymään jossain. Vedin samassa luurin pöydälle ja laitoin spotifyn laulamaan. Jenna ja Jaakko eivät sen koommin Jaanan puheista välittäneet. Minä jatkoin Marikassa kiinni roikkumista. Ei hän juuri estellytkään vaikka poikaystävä oli kuulemma jo armeijassa. Oletin että se kuului lähinnä fiilikseen. Tanssin iloisesti Marikassa kiinni joka kikatti. Jonatan puisteli päätään luokan toisella puolen ja maisteli kustani. Tiesin että kateellinen tuo oli. Sellainen köyhä vässykkä saisi tyytyä käteensä koko ikänsä.

Tanssin iloisesti Marikan selässä kiinni edelleen paidatta. Marika heilui mukanani. Jaakko ja Jenna naureskelivat kanssamme kunnes yhtäkkiä heidän kasvonsa ja eleensä alkoi viittilöimään minua katsomaan taakseni. Haistoin Jaanan parfyymin ja tajusin hänen seisovan suoraan takanani. Mietin puolisekuntia kunnes päätin ratkaista tämänkin huumorilla. Käännyin ympäri nopeasti tartuin Jaanaa lanteilta ja vedin hänet kiinni itseeni paljailla käsivarsillani.
– Turhaa sä jonotat, saat seuraavan tanssin hetikin.
Lähes koko luokka räjähti nauruun. Jaanakin naurahti mutta veti itsensä heti takaisin vakavaksi ja irrotti itsensä.
– Noh noh. Jos Aki jättää naisten vokottelun iltaan ja vetää vihdoin sen paidan päällensä.
– Vaan jos sä tuut illalla meille, ei siellä muuten vokoteltavaa ole. Sanoin muka vitsinä.
– Voi voi teitä poikia… Jaana huokaisi, korostaen lauseen viimeistä sanaa ja heitti paitani minulle kävellen pöytänsä ääreen.
Tunti alkoi lähentyä taas loppua ja Jaana sanoikin että jos kaikki aineet olivat padassa niin välitunnille saisi lähteä. Olimme Marikan kanssa valmiit. Jenna ja Jaakko olivat ilmeisesti sen verran innostuneet imuttelusta että lähtivät heti. Tyttöjen vessaan, veikkailin mielessäni. Kysyin kuiskaten Marikalta jääkö hän kanssani salaa luokkaan mutta ilmeisesti hän ei uskaltanut. Ei sillä. En minäkään olisi uskaltanut. Pakkanen ei houkuttanut joten kävelin lokerohuoneeseen ja piilouduin tällä kertaa yksin siihen kuuluvaan vessaan.
Kun kuulin että ovi loksahti lukkoon, tiesin että Jaanakin oli poistunut. Kävelin köksän luokkaan ja haistoin huvikseni Jonatanin keittoa. Kyllä siinä kusen huomasi mutta epäilin sen huomaamista jos ei tiennyt.
Menin pöytämme ääreen ja päätin vilkuilla vähän pornoa. Löysin hyvän opettaja-oppilas videon ja kelailin toimintaan. Kun kyrpä piiloutui tiuhaan tahtiin neidon perseeseen vilkaisin kelloa ja tajusin että minähän ehtisin runkkaamaan. Siirsin essua sivuun, avasin farkuista napit ja otin melani käteen.
Mieleni harhaili liikaa että olisin tullut nopeasti. Yritin tihentää tahtia, sillä aikaa ei olisi enää paljoa. Olin jo lähellä laukeamista mutta samalla kuulin oven pukkarissa pamahtavan kiinni. Tajusin heti että Jaana olisi vain hakenut nopeasti jotain opettajain huoneesta ja palanneen. Sain kyrpäni essun taakse piiloon kun Jaana olikin jo luokassa ja tuijotti minua.
– Aki! Taasko sä olet jäänyt tänne lukkojen taakse salaa?
Mietin nopeasti hätävalheen vaikka loogisesti, ei sellaista olisi edes tarvittu.
– No musta meidän sopasta puuttuu vielä jotain jäin sitä tuunaan. Keksin nopeasti ja otin mauste purkkeja laatikosta.
Jaana ei uskonut sanaakaan mutta tuli hellan ääreen. Kyrpäni oli edelleen kovana essun alla ja yritin pitää sitä toisella kädellä piilossa vatsaani vasten.
– Noh, maistetaan nyt sitten. Hän sanoin ja kurottautui ottamaan kattilasta lusikallisen.
Ja Jaanan pulleahko perse oli aika hyvin tyrkyllä, olimme kahden ja tällaista tilaisuutta tuskin tulisi toista ihan hetkeen, jos koskaan. Jaana puhalsi lusikkaan ja vei sen suuhunsa. Samassa astuin hänen taakseen ja painoin kaluni lantioni ja pakaran väliin jotta Jaana tajuaisi sen koon. Hän säpsähti hieman ja astui heti kauemmas. Hän näki minun pitävän kovasta kalustani kiinni essun lävitse. Odotin täyttä huutoa mutta vastaus olikin huvittunut.
– Hei nyt sitten Aki. Toi ei enää ole sopivaa tai hauskaa. Tajuatko että ne kurkut maksaa koululle.
Hän sanoi tahattomasti naurahtaen ja tarttui siihen essun läpi, luullen että oikeasti leikin kurkulla. Elimeni oli aika kuuma ja Jaanan kasvot rävähtivät ihmetykseen kun hän tajusi mistä piti kiinni. Hän ei heti tajunnut edes irrottaa. Onneksi pääni toimi kuitenkin.
– Oho, mä oon kyl tottunut että tutustutaan ensin vähän paremmin. Heitin muka tosissani. Lauseeni herätti Jaanan joka irrotti otteensa. Hän levähti tulipunaiseksi ja alkoi sopertaa
– Miten voi olla… Ei tuollaista olekaan.
Irrotin Jaanan shokista jo toisen kerran.
– Kulkee kuulemma suvussa. Sanoin rennosti.
– Anteeksi! Mä oikeesti siis luulin. Ei herran jessus… Jaana jatkoi soperrustaan.
Olin juuri paljastamassa koko komeutta Jaanalle joka edelleen tuijotti sitä essun lävitse valmiiksi mutta kello pirahti. Jaanalle se oli pelastus mutta itse kirosin mielessäni kovaan ääneen.
– Et sitten Aki puhu tästä kenellekään. Se oli vahinko. Hän sanoi kasvoillaan ilme joka selkeästi oli aidosti hätääntynyt. Voisihan teini-ikäisen oppilaan koskettelusta seurata vaikka mitä ja olin luokan-pellen ja jutun iskijän maineessa.
– Hei, mä tiedän että vaikutan vaan aivottomalta teini-kundilta mutta ei kävisi mielessäkään. Sitä paitsi kuka edes uskoisi. Koitin vaikuttaa kypsältä esiintyen Jaanan edessä ensimmäistä kertaa vakavana, ilman turvallista rooliani.
– Kiitos. Jaana rauhoittui vähän ja lähti takahuoneeseen keräämään itseään kasaan.
Takaisin tullessaan hän istuutui pöytäänsä ja selvästi teeskenteli tutkivansa jotain papereita ilman että edes vilkaisi minuun. Luokkatoverit saapuivat sisään. Jenna mussutti purkkaa ja Jaakko näytti raukealta joka viittasi että poskeenhan Jenna on viimeiset 15minuuttia ottanut. Ryhmät alkoivat automaattisesti kattamaan pöytiä kuten sovittua. Olimme juuri saanet kattilatkin pöytään kun Jaana totesi.
– Noniin. Sopii aloittaa syömisen. Aki voisitko sä tulla auttamaan mua nopeasti noiden laatikoiden kanssa etteivät jää varaston lattialle viikonlopuksi.
Tiesin että syy oli veruke mutta en tiennyt mitä Jaana olisi miettinyt rauhoituttuaan shokista. Tulisiko nyt huutoa vai kävisikö hän käsiksi? Jaana nousi penkiltään ja hävisi nurkan taakse. Kävellessäni hänen pöytänsä ohitse silmäni osui harmaaseen kankaalla vuorattuun tuoliin. Siinä oli keskellä pieni märkä viiva. Oletukseni komeron tapahtumista nousivat kattoon. Puristin käteni nyrkkiin ja käskin itseäni keskittymään. Kaikki olisi siitä kiinni mokaisinko tätä.
Yllättäen varastossa oikeasti oli hommia. Jaana kiipesi pienelle keittiö jakkaralle ja pyysi minua ojentamaan pahvilaatikoista jauhoja ja muuta. Revin silmäni Jaanan muhkeasta perseestä joka oli vähän tyrkyllä hänen tunkiessaan raaka-aineita hyllyyn. Muutaman paketin annettuani hän kuitenkin aloitti.
– Toivon että ymmärrät sen välitunnilla tapahtuneen olleen oikeasti vahinko.
– Mutta kai se oli edes onnellinen vahinko?
– Ei ole Aki! Nyt sun pitää ymmärtää että tuo oli viimeinen tuollainen tilanne mitä sä saat järjestää. Se ei ole sopivaa ja minulla on mies. Lisäksi mä en tunne kuten sun hormonien täyttämä pää tuntee.
Lause ei voinut olla täysin totta mutta realismia oli että Jaana pelkäsi liikaa. Tiesin jo ilmeestä että olisi turhaa koittaa jatkaa. Ainakaan nyt. Noh, ehkä Jaanakin tulisi joskus vanhempana terassilla vastaa.

– Okei, anteeksi. Mä jatkan kalastelua johonkin toiseen suuntaan. Huokaisin.

Jaana ei vastannut enää mitään ja vain täytimme hyllyt. Samalla kun kiroilin mielessäni.

Luokassa annokset oli jaettu lautasille ja oli syömisen aika. Otin oman paikkani Marikan vierestä Jaakkoa vastapäätä ja aloin kauhoa soppaa. Se oli perus köksäruokaa joka nyt oli aina heikosti maustettua. Tirskuimme Jonatanin ryhmälle niin huomaamattomasti kun pystyimme heidän kauhoessa kustani suuhunsa kehuen sitä. Hitaasti kaikki olivat loppu suoralla. Tytöille alkoi tulla huono olo katsellessa kun Jonatan jakoi kattilan loppuja lautasille. Jaakko ja minä sen sijaan söimme kattilamme loppuun, jonka jälkeen siirryimme tiskaamaan ja nauramaan vapaammin.

Tiskauksen jälkeen astiat oli kuivattu ja paikallaan kun Jaana kiersi varmistelemassa kaikkien työpisteet ja jokaisen laatikon. Hän ei kuulemma pitänyt jekuista joihin liittyi viikonlopun ylitse muhivat yllätykset. Kun kaikki oli ok. Jaana ilmoitti että viikonloppu alkaisi tästä. Porukka ryntäsi pukkariin. Vaatteet vaihdettua talvelle sopivampiin pääsimme hiljaisesta koulusta vapauteen. Marika ja Jenna käveli vähän matkan päässä mutta Jaakko odotti minua tupakkaa tarjoten. Sytytimme savukkeet ja heitimme jotain läppää siitä miten pitkä viikko oli vihdoin taas kaadettu. Aloimme ottaa tyttöjä kiinni kunnes huomasimme edessämme jotain tapahtuvan.
Jonatanin ryhmästä kaikki muut paitsi Jonatan oli ojan reunalla polvillaan. Jonatan seisoi pystyssä ja kiljui neitimäisellä äänellään.
– Vittu te ootte sairaita huoria!
– Maistuiko kusi-soppa? Jenna hirnui takaisin Marika vierellään.
Tajusin nyt vasta että muut paitsi Jonatan oksensi ojassa, olin yllättynyt että Jonatan itse ei näyttänyt voivan pilasta edes pahoin. Ehkä hän oli liian vihainen tajuamaan asiaa täysin. Tulin tilanteeseen nauraen ja päätin ottaa Jonatanin tyttöjen kimpusta.
– Mitä sä lutka noita haukut, mun kustani te joitte. Sanoin Jonatanille.
Jonatan ei pystynyt enää pidättelemään raivoaan vaan kävi kimppuuni lyömällä. Lyönti oli pelkkä vihainen huitaisu ja helppo väistää. Samassa tempaisin häntä polvella palleaan. Jonatan hiljeni täysin kun ilmat lähtivät pihalle tiesin että hän olisi kyvytön puolustautumaan joten löin naamaan saman tein. Jonatan putosi selälleen yrittäen saada henkensä kulkemaan vähitellen samalla, naamaansa pidellen josta näkyi tulevan verta. Ilmeisesti nenästä.
En edes tiennyt monesko kerta tämä oli kun Jonatan ottaa turpaansa minulta. Tytöt nauroivat ja Jaakko taputti esitykselleni kun vinkkasin että jatkaisimme vaan matkaa ennen kuin joku näkee. Vilkuilin taaksepäin kauempaa ja itsensä keränneet tytöt auttoivat Jonatania ylös. Pian tiemme myös porukkamme kesken hajosivat. Jenna ja Jaakko nousivat Jaakon mopoautoon ja Marikan isä odotti samaisella parkkipaikalla. Jäin yksin kävelemään kotiin. Tiesin että jossain, mahdollisesti kaukana perässäni laahustaisi Jonatan koska hän asui kerrostalossa noin satametriä minun ja porukoideni omakoti-talosta. En välittänyt siitä, hän oli saanut tarpeekseen.
Pääsin tyhjään kotiini ja avasin jääkaapin. Siellä oli lappu missä luki: ”Älä tee mitään tyhmää.”. Lapun takana oli 12 tölkkiä bisseä, 50 euroa rahaa ja eines ruokia. Otin tölkin ja selailin kännykkää hetken keittiön pöydän ääressä, olutta hörppien. Toivoin näkeväni jotain menoa jossain, somen kautta mutta kaikki viittasi kalsari känneihin. Turhautuneena heitin luurin pöydälle ja kävelin suihkuun. Suihkutellessani itseäni, päivän tapahtumat alkoivat palata mieleeni ja elimeni jäykistyä. Vetelin esinahkaa saippuan kanssa muutaman kerran edes takas. Meinasin runkata jo suihkussa mutta päätin että taidan nopean helpotuksen sijasta ottaa myöhemmin pidemmän maratonin. Olin juuri saanut hiukset pestyä ja suljin veden kun kuulin ovikellon soivan, aika vaativaan sävyyn. Mietin sata kertaa kuka se voisi olla. Mietin jo olisiko Jaana oven takana mielensä muuttaneena? Se olisi upeaa. Vai olisko se napsahtanut Jonatan joka upottaisi minuun veitsen heti kun avaan oven?
Kävelin ripeästi ovelle saatuani hiukset vähän kuivemmiksi, samalla kylpytakkia pukien. Katsoin ensin ovi silmästä jossa näin tuntemattoman vahvasti meikatun mustatukkaisen naisen kädet puuskassa. Avasin oven, olettaen sen olevan naapuri jota en tunnistanut. Kun sain oven auki, tunnistin naisen heti. Se oli Jonatanin äiti joka oli taas värjännyt hiuksensa mustiksi ja lisännyt niihin pinkkejä raitoja. Meikkiä oli myös paljon ja kaikesta näki ettei hän ollut ainakaan vanhempain-iltaan menossa.
– Missäs helvetissä sun vanhemmat on? Hän kihisi heti, matalalla, alkoholia ja tupakkaa nähneellä äänellään samalla kun työntyi rappukäytävästä eteiseen.
– Ne ei oo täällä yleensä viikonloppuisin. Voinko mä auttaa jotenkin? Sanoin kohteliaasti väistäen samalla kun vedin oven kiinni.
– No eipä tietenkään! Sä olet lyönyt Jonatania nyt vikan kerran!
– Hei, hei rauhoitus nyt. Ei se ollut niin vakavaa. Vähän vaan sellaista pientä vitsillä. Koitin valehdella.
– Kuule, kiusaaminen ei ole vitsi! Sä et voi tietää miltä Jonatanista tuntuu!
Olin olettanut että vitun pahalta mutta en viitsinyt sanoa sitä ääneen. Aloin myös huomata että Jonatanin äiti ei ollut täysin selvinpäin. Hänellä oli vain lyhyt reisiä nuoleva hame ja paita avonaisella kaula-aukolla päällään. Matka oli lyhyt mutta silti ulkona oli kylmä. Hänen puheensa ja eleensä viittasivat siihen että ilta oli aloitettu jo parituntia sitten. Vaatteet, meikki ja vasta värjätyt hiukset viittasivat siihen että baariin laittautuminen oli aloitettu myös. Samassa huomasin että kynsilakkaa oli vain kahdessa sormessa joka vahvisti teoriani. Jonatan oli ilmeisesti keskeyttänyt hyvän illan tulemalla kotiin. Hän ei ilmeisesti osannut olla muuta kuin pettymys.
– Anteeks mut en muista sun nimeä? Kysyin.
– Raili. Hän tuhahti vastaan.
– Raili. Istus nyt tohon sohvalle niin puhutaan tää asia, otatko jotain juotavaa? Bissee, viskiä, vodkaa? Kyselin.
– Mitä, siis juotko sä täällä kun vanhempas on poissa? Raili kysyi ilman ihmeellisempää järkytykseen viittaavaa sävyä.
Mietin vastausta tovin kuten myös että oliko nyt oikea aika vetää pelimies vaihe päälle.
– No kyllähän sä tiedät, kun selvästi menevä nainen olet että on ihmisiä joita ei voi kahlita.
Lauseeni oli vähän riskaabeli mutta osuin oikeaan. Hän oli riettaan näköinen ja melkein nelikymppinen nainen. Jonatan tehty selvästi aika nuorena. Raili ei vastannut heti lauseeseeni mutta näytti hyväksyvän sen. Oli ryypännyt itsekin teininä selvästi.
Toin hänelle tölkin olutta jonka hän otti vastaan. En ihmetellyt. Olihan hän lähtenyt kesken illan naapuriin kuivin suin. Hänen rauhoituttuaan aloin miettiä miten puhuisin. Edelleen suhteellisen kovana kylpytakin vyön alla oli elimeni joka muistutti panetuksestani. Mutta en silti tiennyt mitä sanoa. Lopulta päätin vetää riskillä ja puhua totta.
– Mä en tiedä mikä siinä on, mutta veri vetää mun kaltaisia kiusaamaan sun pojan kaltaisia. En mä edes ajattele sitä. En tiedä oliko sun nuoruudessa samanlaista jakoa suosittujen ja muiden välillä mutta jos oli, niin mä voin päätellä että sä olit yksi suosituista.
Raili jopa hämmentyi vähän mutta ei alkanut raivoamaan.
– Mutta ei se voi jatkua näinkään. Hän huokaisi huikan päälle.
– Ei kai. Mutta jos olen rehellinen niin vaikea keksiä miten olisin rikkomatta sitä jos nyt lupaan sinulle.
– No pakko sun on! Mä teen tästä jutun muuten! Raili turhautui.
Hänen samettisen savuinen äänensä alkoi kuulostaa kokoajan paremmalta ja hän oli oikeastaan todella pantavan näköinen. Päätin kokeilla riskillä, muuten tilanne menisi vain siihen että lupaan yrittää ja hän veisi suuret rintansa muiden katseltavaksi.
– Mites jos me tehtäis joku diili? Tai tää nyt on vaan mun ehdotus. Vastasin.
– Jaa millanen diili?
– Jos mä saan sulta tietyn kaltaisia palveluja mitä kaltaisesi kokenut ja kaunis nainen varmasti osaa antaa silloin tällöin niin mulla olisi joku täky siihen että nielen kiusaamisviettini.
Raili ei edes punastunut vaan repesi nauruun.
– Mitähän veikkaat? Sä tässä väärin olet tehnyt ja pitäis vielä pillulla palkita! Raili huusi häpeilemättä.
Ihastuin hieman.
– Ehkä mullakin on sulle jotain tarjottavaa tiedätkö? Sä hyötyisit myös.
Raili nauroi vain enemmän ja näytti hetken olevan nousemassa, kun heitti.
– Mitähän tarjottavaa pojan klopilla on kokeneelle naiselle?! Raili naurahti ottaen kiusaajan roolin.
Kävelin hänen eteensä ja pudotin kylpytakin lattiaan. Railin ilme romahti naurusta hämmennykseen kun kyrpäni seisoi pystyssä vatsaani vasten teräksisenä.
– Tuntuisi pahalta jos lähtisit ilman että me ollaan saatu sovittua tää. Niin kuin aikuiset. Sanoin hymyillen.
Railin käsi melkein tarttui elimeeni refleksin omaisesti mutta hän veti sen pois. Hän ei saanut sanaa suustaan tai silmiään kyrvästäni. Otin askeleen häntä kohti hiljaa, Raili vetäytyi hieman taemmas mutta ei lähellekään niin paljon kuin minä etenin.
– No miten on? Kaikki voittaisi mielestäni.
– Miten tuollainen voi edes olla? Raili naurahti rauhoittuneena.
– Sukuvika. Ja on ollut vaikea löytää ketään oman ikäisistä.
– Uskon… Raili sanoi hiljaa eikä enää liikkunut taemmas vaikka oma jalkani osui jo hänen polveensa.
– Saa siihen koskea. Mä tiedän että haluat ja olis upeaa nähdä mihin oikea nainen pystyy. Imartelin mielestäni juuri oikeita nappeja.
Raija mietti mutta hiljaa tarttui kyrpääni. Hänen sormensa eivät ihan riittäneet ympäri mutta liike tuli todella luonnostaan mitä nyt vähän turhan lyhyellä liikkeellä. Huokaisin hiljaa tölkin viilentämän käden kosketuksesta. En halunnut sanoa mitään ettei hän muuttaisi mieltään.
– Miten tää voi olla näin kovakin?
– Mä olen teini ja aika hyväkuntoinen sellainen. Hymyillen vihjaavasti.
– No? Miten sä haluat edetä? Kysyin.
– No jos kerran… Ja sä lupaat että jätät mun pojan rauhaan. Hän sanoi hiljaa ja siirsi katseensa munastani vain nähdäkseni nyökkäykseni.
– Mä lupaan. Sanoin nauttien.
Raili ei enää epäröinyt tai vastannut vaan otti suuren terskani suuhunsa ja alkoi pyörittää kieltä ympärillä levittäen runkkaamalla kuolaa pitkin vartta. Hetken ajattelin että tästä pitäisi saada Jonatanille kuva, mutta puhelimeni oli keittiön pöydällä ja ehkä vielä ei olisi hyvä hetki ”pyytää muistoa.”

– Toivottavasti sä pidät isommasta muuallakin kuin suussa. Huokailin ja pidin hiljaa Railia päästä kiinni kehottaen hiljaa syvemmälle.

Raili innostui vain lisää kokoajan. Hän selkeästi nautti imemisestäni ja kiihottui niin että hengitys nenän kautta kävi raskaammaksi. Liike kävi nopeammaksi jatkuvasti hänen kiihottuessaan. Aloin huokailla hänen imiessä munaani posket lommolla. Hän siirsi katseensa silmiini ja yllätyksekseni piti ne silmissäni kun nautin näystä. Tunsin miten kyrpäni törmäili hänen nieluunsa kun hän aloitti itse naimaan minua suullaan. Joka liike sai riettaan äänen kaikumaan asunnossa hieman ja silti tuijotimme toisiamme.

– Voi vittu sä oot pro… huokailin.

Raili selvästi hymyili vaikka sen pystyi näkemään vain silmistä. Peli oli jo varmasti pussissani mutta halusin silti panna häntä ja äkkiä ettei hän vain imisi minua loppuun ja katoaisi. Vedin itseni ulos hänen suustaan ja tulin viereen istumaan. Painoin huuleni lähes kiinni hänen huuliinsa ja kuiskasin samalla kun siirsin sormia hiljaa hivuttaen sisäreittä pitkin.

– Löytyykö sulta jotain mihin tätä kaipaisit enemmän?
– Löytyy. Raili huokasi savuisesti ja alkoi suudella minua takaisin samalla kun kätemme löysivät jotain toistemme jalkovälistä.

Railin pikkuhousut olivat liki täysin pitsiä ja koko alakerta tulvi. Koska hän hieroi kädellään paljasta ja märkää elintäni, halusin vastata samalla mitalla. Raili tajusi heti mitä haluan koittaa. Hän avasi jalkojaan minulle ja veti itse pikkuhousunsa sivuun ja pois tieltä.
Pillu oli vasta ajeltu ja vielä märempi kuin tajusinkaan. Kaksi sormea meni sisään helposti vaikka tuntui että samassa tuli vastaava määrä kiimanesteitä ulos. Tunsin että Railin häpyhuulet olivat suuret ja pulleat vaikka tiesin että tuokin toosa näyttäisi pieneltä kun saan munani sinne. Raili huokaili kun nain häntä sormillani saaden hänet suorastaan litisemään. Käsi munallani lisäsi tahtia kun upotin nimettömänkin sisään.

– Haluaisko puuma mennä kontilleen aluksi?
– Aloitat hitaasti sit. Raili huokaili kiimaisena ja alkoi siirtyä.
Hame oli jo rullalla eikä peittänyt persettä yhtään kun Raili nosti sen häpeilemättä tyrkylle. Revin pikkuhousujen haarakiilan poikki kyselemättä.
– Hei, ne oli kalliit… Hän sanoi mutta ei yhtään vihaisesti.
– Mä voin ostaa sulle uudet. Sanoin samalla kun levittelin hänen pakaroitaan ja aloin hieroa pystyssä seisovaa elintäni pillua ja persettä vasten.
Raili nautti, silminnähden kiimaisena kiusaamisestani. Siirsin kaluni alas, painautumaan hänen häpykumpuaan vasten. Painoin lantioni kiinni hänen pakaroihinsa ja Railikin tajusi mitä mittailin kun terskani nojasi napaan. Annoin hänen kärsiä kiimasta samalla kun levittelin hänen pilluaan. Raili huokaili ja selvästi nautti huomiostani. Päätin päästää hänet tuskistaan.
Painoin terskan häpyhuulien väliin ja aloin hiljaa painaa sitä sisään. Raili uikuttii vaikkei kyrpä tuntunut painuvan sisään ollenkaan, vain nahka painui terskan tiellä. Kirosin jo mielessäni jäikö tämä tähän mutta hieman kovemmalla työnnöllä, terska upposi kuin muljahtaen. Raili voihkaisi, parahtaen kovaa. Tunne oli upea joten vedin kyrpäni ulos ja tein sen uudestaan, tällä kertaa kuitenkin paljon helpommin. Raili puri sohvatyynyä ja vinkui. Pillu näytti tuskaiselta kun iho venyi kireänä ympärilläni, kun vedin elimeni hiljaa pois, näytti kuin koko pillu tulisi mukana, ennen kuin taas lipesi ympäriltäni. Nain hiljaa vitun suuta pelkällä terskalla venyttääkseni sitä hetken ja kun uikutus ja vaikerrus alkoi kokoajan muistuttaa enemmän nauttivan keski-ikäisen riettaan naisen voihketta, aloin painaa itseäni syvemmälle. Pillua piti venyttää syvemmältäkin joka sentti minkä työnsin mutta Raili tuntui nauttivan.
– Ei luoja miten iso… Hän voihki.
– Kelpaako?
– Kelpaa. Just noin… Työnnä hiljaa koko kyrpäs sisään. Raili alkoi voihkia tavalla jota häneltä osasin vähän odottaakin. Rietas Keski-ikäinen munahaukka.

Vedin välillä taakse ja taas voimalla eteen. Tunsin kuinka kyrpäni alkoi jo koskea pohjaan. Näkyvillä oli kuitenkin vielä useampi sentti vartta minkä halusin katoavan joten painoin kohdunsuuta vasten loppujakin piiloon. Vähitellen sain kaiken uppoamaan ja lantioni oli kiinni Railin pakaroissa. Raili ynisi nauttivasti ja katsoi minua nauttivasti hymyillen. Sen verran oli tehnyt tiukkaa että pari kyyneltä oli levittänyt hänen meikkejään.
– Menihän se sinne. Tokaisin itsekin hengästyneenä voimailusta.
– Voi vittu mä olen niin täys että halkean kohta. Pysy siinä hetki. Hän sanoi selvästi nauttien.
Päätin totella ja pidin lantion kiinni pakaroissa.
– Mä luulin että sun pillua olisi nussittu ennenkin mutta tää on kuin neitsyeen olisi ahtautunut.
– No siltä se tuntuukin kuin ekaa kertaa olis kyrpä sisällä. Hän vastasi matalalla äänellään kiimaisesti.
– No ei tuhota hyvää alkua. Sanoin ja vedin kyrpäni kokonaan ulos vain upottaakseni sen taas pohjaan.
Jonatanin äiti voihkaisi allani koko keuhkoistaan. Olin niin fiiliksissä että löin kämmenellä pakaraa joka sai voihkeen venähtämään vingahdukseksi. Hän tuntui pitävän siitä joten löin kovemmin.
– Älä… Äijä näkee… Jäljen… Hän sai sanottua vaikka tuntui edelleen pitävän.
Ääntely oli jotain huohotuksen ja huudon väliltä kun jatkoin pitkää liikettä. Mitä nopeammin aloin liikkua ja mitä kovemmin osuin pohjaan, sen enemmän Railin ääni hajosi nautinnosta ja jalat alkoivat pettää. Pian hän oli jo täysin vatsallaan ja kaikki ääni katosi hänen suustaan.
Raili alkoi täristä. Vittu puristi kyrpääni vielä enemmän kuin yrittäen sylkeä sen ulos mutta jatkoin naintia. Minua ei juuri edes haitannut hänen aikainen laukeamisensa koska pääasia oli että olin juuri nussinut Jonatanin mutsia. Asia jota olin tähän asti kertonut hänelle tehneeni vain vittuillakseni vitsillä.
– Ei helvettiiiii! Raili sai salpaantumiseltaan huudettua samalla kun koko keho vispasi allani.
Painoin itseni pohjaan ja annoin sätkimisen hoitaa liikkeen puolestani. Vähitellen orgasmi alkoi laantua ja ajattelin että akka oli saanut tarpeeksi. Ainakin toviksi.

Vedin itseni ulos ja vetäydyin istumaan Railin jalkopäähän. Hän makasi edelleen vatsallaan jalat auki kuin hyppäävällä sammakolla. Pillu oli punainen ja turvonnut, näky oli todella irstas ja kirosin taas että puhelin oli keittiössä. Aloin miettiä että oliko Jonatanilla isä kun näin punaisen kämmeneni jäljen pakarassa. Raili puhui että mies voi nähdä jäljen vaikka en tiennyt sellaisesta. Samassa Raili alkoi olla taas tällä planeetalla.

– Ei helvetti, mä taisin vähän pyörtyä… Hän valitti, mutta hymyili raukeasti.

Hivuttauduin hänen päälleen kuin lupaa kysyen. Raili kääntyi allani ottaen minut vastaan jalat edelleen auki. Hän ei tosiaan juuri häpeillyt. Suutelimme pitkään ja sain ensimmäisen tilaisuuden hieroa hänen suuria rintojaan. Raili huokaili hiljaa suuhuni suudelmien välissä. En tiennyt nauttiko hän siitä että melani nojasi hänen häpyynsä ja vatsaansa vain siitä miten puristelin rintoja. Hän katsoi minua silmiin onnellisena ja nauttivana. Oikeastaan hän katsoi minua kuin ihastunut katsoo ihastustaan. Taas hän veti minut takaraivosta suutelemaan itseään. Aloin hivuttaa kättäni väliimme ja koskin häntä, mutta Raili toi kätensä väliin.

– Sori mut sä taisit naida mut rikki. Hän naurahti ja suukotteli kaulaani.

Innostuin hänen suoruudestaan ja päätin jatkaa onneni kokeilua. Siirsin sormia alemmas pepulle ja koskin sitä hellästi.

– Voinko mä sit nussia tänkin puhki? Sanoin hymyillen ja hieroin aukkoa kahdella sormella hiljaa.
– Anteeksi mutta millähän me ikinä saataisiin ’tämä’ sinne? Raili nauroi ja tarttui elimeeni välissämme.
– Pitkällä esileikillä ja pullolla öljyä. Sanoin kuiskaten ja suutelin häntä ennen kuin saisin vastauksen.
Raili selvästi nautti, sormistani ja puheestani mutta vetäytyi sitten irti suustani.
– Meillä ei ikävä kyllä ole aikaa. Mun pitäis varmaan jo mennä. Ukko oli vihainen jo että lähdin kun meidän piti mennä pubiin.
– Lemppaa se ja jää tänne. Ehdotin suoraan.

Raili nauroi taas.
– Sä olet kyllä itsevarma poika. Hän kikatti.
– Jaa poika? Sanoin ja työnsin sormen hänen peppuunsa.
Raili inahti ja hymyili heti perään.
– Tuntuuko sun pillu sille että sitä on nainut poika? Kysyin vaativasti ja aloin painaa sormelle toista kaveriksi.
– Ei… Raili sanoi huokaisten ja huultaan purren, silmät kiinni.
– Koskaan ei ole kukaan nussinut mua noin. Hän huokaisi selkeästi tietäen mitä halusin kuulla.
– Sitähän minäkin. Sanoin ja vedin sormet ulos.
Nousin ylös istumaan, otin pöydältä Railin tölkin ja omani. Raili joi omansa loppuun liki yhdellä huikalla ja itsekin kaipasin isompaa kulausta. Katsoin Railia jonka maskara oli poskilla, tukka sekaisin ja huulipunat levinneenä.

– Ne voi ihmetellä jos näytät noin nussitulta. Sun pakarassakin muuten on mun käden jälki.
– Jaa piti sun heti merkata vai? Hän sanoi nauraen iloisesti ja veti minut päästä takaisin suutelemaan.
Suudelma maistui tottakai oluelle mutta pidin siitä. Raili suuteli nyt ekaa kertaa oikein tosissaan, kiima oli selvästi herännyt äskeisen aikana. Itseasiassa minulla alkoi olla olo että hän oikeasti nautti siitä mihin vierailu oli mennyt enemmän kuin minä nautin ideasta että nussin juuri Jonatanin mutsia. Hän piti pitkään päästäni kiinni kun nuolimme toistemme kieliä.

Lopetettuamme, Raili näytti kiimaisemmalta kuin koskaan aiemmin.

– Voinko päätellä että jäät pantavaksi? Kysyin kuiskaten hänen suuhunsa.
– Mieli tekisi… Hän huokasi seksikkäällä äänellään ja puri alahuultani hiljaa.
– Mutta en mä voi. Ukko tulee varmaan ettiin kohta.
– Sä olet niin ihanan äänekäs kun saat munaa ettei me kuulla ovikelloa. Lepertelin.

Raili nauroi taas. Suuteli minua sitten lisää mutta lopulta nousi ylös.

– Kiitos oluesta ja… Noh, mun nussimisesta.
– Sääli ettei voida jatkaa, kai se on vaan juotava yksin kännit ja runkattava. Sanoin ottaen paremman asennon sohvalla samalla kun aloin herätellä elintäni.
– Raili otti rikkinäiset pikkarit pois heittäen ne minulle ja suori hamettaan kykenemättä ottamaan katsettaan kasvavasta elimestäni.
– Sääli ettei sulla ole ikää, olisit voinut tulla pubiin. Hän sanoi.
– Ei voi mitään. Mut jos tulee tylsää niin tiedät että voit mennä muuallekin kuin kotiin sieltä.

Raili sai itsensä kasvoja ja hiuksia lukuun ottamatta suhteellisen säädylliseen kuntoon. Nojasi vielä kerran suutelemaan minua, raskaat rinnat kauniisti roikkuen. Kielemme tanssivat taas hetken ja maiskahtelu täytti huoneen äänimaiseman. Lopulta hän antoi vielä märän suukon seisovan elimeni kärkeen ja vastasi savuisella äänellään.

– Todella houkutteleva kutsu… Mutta voi olla vaikeaa käydä salapanolla kahdesti illassa.

Nousin ylös muna heiluen ja hain nopeasti puhelimeni. Pyysin Railin numeron, nappasin itsestäni alastoman selfien eteisen peilistä ja lähetin sen hänelle whatsappissa.

– Kirjoita tohon miten menee. Tai jos haluat lisää kuvia…
– Onnistuu. Hän sanoi ja suuteli vielä kerran intohimoisesti samalla kun kosketteli minua.

Hiljaa hän lopetti suutelun ja katseli miten liikutteli esinahkaani minun huokaillessa hiljaa. Pian hän säpsähti ja irrotti otteensa.

– Helvetti kun sä olet häiritsevä. Nyt on pakko mennä etten päädy taas naitavaksi. Hän naurahti ja avasi oven.
– Noh, sä tiedät mistä löytyy lisää häirintää kun haluat. Sanoin alastomana ja elin pystyssä.

Raili katsoi minua puoliksi ulkona vielä pari sekuntia ennen kuin vastasi.

– Perkele… Hei hei. Hän naurahti ja lähti äkkiä kävelemään pois.

Tulin ovensuuhun välittämättä näkeekö joku ja heilutin hänelle. Railin kadotessa nurkan taa, siirryin takaisin sisälle ja hain itselleni seuraavan oluen.

Harkitsin taas runkkaamista mutta päätin odottaa. Päätin säästellä Railia varten jos hän tulisi takaisin.
Ilta kului nopeaan oluen, ovelle tilatun pizzan ja netflixin merkeissä. Katsoin varmaan kaksi elokuvaa ja pari jaksoa Witcheriä. Geraltin seikkailut alkoivat jo koukuttaa kun puhelimeni värähti olohuoneen pöydällä.

– Pahalta näyttää. Ukko haluaa siirtyä kotiin kun täällä on niin kova melu ja kutsui yhden kaverinkin.
– Vittu. Mä kuolen panetukseen ja tylsyyteen. Vastasin.

Jatkoin katselua kun vastausta ei kuulunut mutta pääsin vain viisi minuuttia eteenpäin kun sain idean.

– Mitä jos säkin kutsut kaverin? Voin moikata Jonatania anteeksi pyynnöllä ja on tylsää dokata yksin. Lisäksi olis vaan kohteliasta saattaa mut lopulta kotiin. <3

Vastaus kesti tulla vain minuutin.

”Joo! Tää on B rappu, toinen kerros ja toinen ovi.”
”Ihana osoite.” Vastasin ja Raili vastasi kolmella itkunauravalla hymiöllä.

Puin päälleni vähän parempaa kuin kollarit ja t-paidan. Kasasin loput oluet laukkuuni ja laitoin hiuksia suolasuihkeella vähän ryhdimmäksi. Farkut olivat seisokkien kannalta epämukavat mutta kun jätti bokserit pois, elimen siirto lahkeeseen oli helpompaa. Join keskeneräisen tölkin tyhjäksi ja lähdin iltaan.

Pääsin ovelle jossa tuntemani sukunimi ”Orpo” seisoi. Pimpotin kelloa ja oven avasi pian, noin 50-vuotias mies. Pystyin kuulemaan Kaija K:oon jo oven läpi selvästi mutta sisällä se suorastaan pauhasi. Eipä ollut ainoa kämppä jossa musiikki soi aika kovalla. Tiedossa oli että nämä kämpät olivat aika halpoja kaupungin kämppiä.
– Sinäkö oot se joka meidän Jonttua on kiusannu? Mies kysyi tervehtimättä ja näytti aika humalaiselta.
– Joo, mut me puhuttiin siitä aika pitkään ja mä haluankin pyytää anteeksi.
– Musta sulle ei pitäis antaa anteeksi. Sun pitäis korvata se kaikki. Ukko töksäytti.

Mietin mitä sanoa mutta Raili pelasti.

– Nyt Rami lopetat ja annat Akin olla. Se tuli sopimaan ja pitämään hauskaa. Se on hyvä poika. Raili sanoi miehen takaa ja veti tämän pois ovelta.

Rami mulkaisi minua mutta poistui olohuoneen suuntaan.

– Mies. Raili korjasi kuiskaten ja veti minut sisään.

Raililla meni kovaa. Hän katseli Kaijan tahdissa heiluen lonkero tölkki kädessä kun riisuin ulkovaatteet. Aloin kaivaa olutta laukustani mutta Raili torppasi yritykseni. Hän käski minut keittiöön ja esitteli jääkaapin täynnä juomia, viinaa ja lanua. Ruokaa ei juuri ollut.

– Otat ihan mitä haluat, täällä ei vieraat omia juo. Hän sanoi ja jatkoi heilumistaan. Hänet selvästi oli vedetty baarista liian nopsaan kotiin.

Otin pitkän oluen käteeni ja samassa Raili olikin tanssimassa minua vasten. Kukaan ei voinut nähdä keittiöön joten tartuin häntä pakarasta ja annoin hänen hieroa lantiotaan minuun. Raili alkoi suudella minua taas mutta halusin laittaa paremmaksi joten vein käteni hänen minihameen alle. Pikkuhousut olivat uusittu. Hieroin klitorista ohuen kankaan läpi ja Raili alkoi huokailla korvaani.

– Ei nyt voi, joku tulee varmasti hakemaan jotain. Hän kuiskaili seksikkäällä äänellään mutta ei pysäyttänyt minua.

Siirsin käteni pakaraltakin mekon alle ja huomasin näiden olevan stringit. Meinasin rikkoa nekin mutta aloin ymmärtää että ne oli varmaan puettu minua varten joten työnsin kaksi sormea häneen narun ohitse.

– Aih. Oikeesti mä olen ihan muusina edelleen. Hän puri huultaan.

Tästä huolimatta voihke kasvoi kun sormeni tekivät työtä nappulalla ja pillussa. Raili alkoi kostua todella nopeasti ja hänen kätensä löysi etumukseni. Hän kuitenkin repi väkisin järjen kiiman lävitse ja astui itsensä irti.

– Voi vittu että tekee mieli mutta meidän pitää odottaa. Muuten saadaan turpaan molemmat. Hän naurahti edelleen huokaillen ja posket punottaen kiihkosta.
– Niin kai. Naurahdin takaisin ja lähdin hänen peräänsä.

Olohuoneessa Rami ja hänen saman ikäinen kaverinsa joivat viskiä vierekkäin ja nauroivat ilmeisesti intti tarinalle mikä oli hyvä uutinen. Molemmat tuskin jaksaisivat kauaa jos vetivät jäykkiä. Rami veti röökiä sisällä, mikä sopi kuvaan. Raili istui sohvalle tehden tilaa minulle viereensä.

Olohuoneessa oli kaksi sohvaa vastakkain, välissä oli Ikean lasinen pöytä. Samassa kun pääsin istumaan, vastapäätä oleva mies nousi ylös kättelemään pöydän yli.
– Mä olen Simo.
– Aki, Jonatanin luokkakaveri. Tutustuin Railiin tänään. Sanoin ja kättelin.
– Jonttu! Rami huusi. Kesti hetki ja suljettu ovi aukesi josta kurkisti Jonatan järkyttyen nähdessään minut.
– Mitä vittua toi täällä tekee? Hän hermostui ja astui huoneestaan.
– Me puhuttiin Jonttu Akin kanssa ja se haluaa tehdä sovinnon. Raili sanoi.

Nousin ylös ja kävelin tuon reppanan eteen. Vedin parhaan pokeri kasvoni peliin ja ojensin käteni.

– Sun äiti sai mut tajuamaan että jos me ei riidellä niin asiat on… Paremmin. Sanoin ja naurahdin puolivahingossa.
– Mä en usko mitään mitä ton paskan suusta tulee. Jonatan sanoi hampaidensa läpi ja hävisi huoneeseensa paiskaten oven perässään.
– Perkele… Sanoin ja palasin sohvalle.
– Älä välitä. Kyllä Jonttu leppyy. Nyt kun on sopimus. Raili virnuili ja teki flirtin ehkä liian ilmiselvästi.
– Mikä sopimus? Rami kysyi vaikka ei kai tajunnut Railin flirttiä.
– Etten enää kiusaa teidän poikaa. Sovittiin että voin soittaa Railille jos jokin ärsyttää. Sanoin hymyillen.

Mietin ensin riskeeraanko liikaa mutta kun Simo vaihtoi aiheen takaisin tarinaansa vekarajärveltä, tajusin itsekin että eipä kukaan osaisi arvata että minä olisin pannut Railia. Juttu luisti äijillä ja koitin osallistua minkä voin. Raili tarjosi tupakkaa aina kun poltti itsekin joka oli minulle ihan liian nopea tahti. Simon intti jutut palasivat usein puheenaiheeksi ja pystyin osallistumaan vain kun äijät koittivat neuvoa mihin kannattaa pyrkiä. Keskustelussa selvisi että Rami on Jonatanin oikea isä. En ollut vain ikinä ennen nähnyt häntä missään tapahtumissa. Raili tuli niihin yleensä yksin. Rami valitti että Jonatan vain pelasi eikä ole tuonut naisia näytille tai jäänyt kiinni ryyppäämästä.

– No mutta ehkä Jontusta tuleekin jotain parempaa kuin hitsari kun se keskittyy kouluun. Raili puolusti mutta Rami ei juuri innostunut.

Kun olin kuullut tarinan siitä miten tyhmiä ja turhia insinöörit ovat Simo alkoi ehdolla saunan lämmityksellä ja Rami innostui. Raili kävi napauttamassa saunan päälle. Jutut jatkuivat ja Simon tarina hänen arvestaan kallossa oli oikeasti niin hyvä että huomasin vasta sen loputtua että Raili oli ilmestynyt kiinni minuun sohvalla.

– Voi jessus kun sä olet suloinen poika. Hän sanoi ja kietoi käden kaulalleni.
– Perkele tarviiko sun nyt Akinkin syliin tunkea! Ei se ole tuollaisista vanhoista akoista kiinnostunut! Rami ärähti.
– Mistäs sitä tietää. Raili sanoi ja painoi suukon poskelleni.
– Perkele akka sun munan kipeys alkaa olemaan liikaa jos nuoria kloppejakin pitää vikitellä!
Aloin tajuamaan että Rami oli todella humalassa ja Simo seurasi tapahtumia myös todella lasittuneella katseella. Raili kuitenkin irrotti kätensä ja totesi vain että sauna todennäköisesti oli jo kuuma. Simo ja Rami yrittivät saada minua mukaan mutta kieltäydyin kohteliaasti vedoten että olin käynyt juuri suihkussa ja saanut hiukset kuntoon.

– Selevä, mutta potkit vaan ton kantturan pois jos se vielä koittaa läppiä! Rami naurahti ja näin että heidän kommunikaationsa oikeasti oli totista riitelyä vaikka eivät puhuneet toisilleen.
Kun Rami haki keittiön pakastimesta jallupullon saunaan, tiesin että siinä keikkui viimeinen naula heidän illan viettoonsa. Simo veti oven kiinni perässään ja Raili oli kiinni etumuksessani välittömästi.
– Saanko mä vähän vilkasta tätä. Hän kuiskasi ja alkoi avata vyötäni.
– Sitä varten mä täällä olen. Sanoin ja annoin Railin availla housuni.
Raili löysi farkkujen alta löysän elimeni. Ei se pieni kai ollut noinkaan koska Raili innostui imemään sitä heti kun oli saanut sen esiin. Hän oli paljon parempi kuin päivällä, nyt kun kaikki estot olivat menneet. Hän sai sen löysänä kokonaan suuhun ja kiusasi terskaani yrittämällä niellä sitä. Kasvoin hyvin nopeasti ja pian Raili imi jo päätään nopeasti liikuttaen todella taidokkaasta. Upotin käteni hänen mustiin hiuksiinsa ja nostelin lantiota suuta vastaan. Miehet nauroivat jollekin saunassa ja paiskoivat lisää löylyä samalla kun tämä perheen äiti yrittää saada munaani syvemmälle suuhunsa. Raili oli sohvalla kyljellään ja pää leukani alla saatoin ylettyä hänen hameen alle. Ja koska Raili näytti olevan vielä riettaampi kuin päivällä, koskin Stringien alle pilluun vain siirtääkseni tulvivasta aukosta nestettä sille kuivemmalle aukolle.

Kun keskisormi ja nimetön painui anukseen, Raili vain tihensi tahtia. Hän imi niin hyvin että oli vaikea keskittyä kunnolla siihen mitä sormeni tekivät hänen pepussaan. Koitin venytellä tuota aukkoa jotta voisin naida sitä illalla. En tiedä mikä päähän pinttymä se oli mutta olin oikeastaan aina tiennyt että haluan kokeilla naida naista perseeseen. Ja jos se olisi Jonatanin äiti niin mitä nain, sen parempi.

Kuola valui jo kiveksilläni kun Raili otti rohkeammin terskaani nieluunsa. Aloin tuntea että laukean pian mutta en halunnut vielä. Olin itsekin juonut jo aika monta ja pelkäsin että se söisi kaiken kiimani. Nostin Railin irti kyrpäni kimpusta ja hän oli todella valmis. Silmät lasittuneina kuten muillakin mutta kiimasta.
– Mä haluan tän vitun mailan muhun niin kovaa etten kävele huomenna. Hän huohotti ja alkoi suudella minua voimalla.
Hän yritti nousta syliini mutta kaadoin hänet selälleen sohvalle.

– Et saa vielä. Mä haluan leikkiä lääkäriä. Sanoin, antaakseni munalleni aikaa rauhoittua.

Nostin Railin jalat koukkuun ja siirsin stringit sivuun. Pillu oli niin märkä että mitään kosteutta ei tarvinnut siirtää kun mahla valui suoraan pepulle. Hieroin anusta kolmella sormella ennen kuin aloin painaa niitä sisään. Raili piti itse jalkojaan auki ja yritti nähdä mitä teen. Tein sormilla työntöjä suoleen ja rytmikkäästi ja hän alkoi voihkia hiljaa, selvästi yrittäen pitää äänensä minimissä. Halusin nähdä kauanko hän pystyisi siihen joten lisäsin neljännen sormen ja työnsin kaikki syvemmälle kuin aikaisemmin. Häneltä karkasi kova inahdus ja heti perään toinen, kolmas, neljäs kunnes hän peitti suun kädellään kun aloin sormettaa häntä voimalla. Sormet upposivat peppuun jo melkein rystysiä myöden ja pillu valutti kokoajan lisää nesteitä liukasteeksi. Pornossa kaikki naivat persettä usein takaa mutta tämähän näytti oikein kätevältä, kunhan nainen vain kostuisi pepun naimisesta kuten Raili.

Olin jo laskemassa kasvoja hänen pillulleen imeäkseni klitorista mutta saunan ovi säpsäytti minut sekunnissa pois Railin pepusta istumaan mahdollisimman normaalisti. Raililla oli vaikeampi asento mutta reaktio silti sama. Paidan alla hiljaa suljin vyötäni kun tajusin että ukothan kävisivät vielä suihkussakin. Kiire ei ollut. Kunnes kylppäristä kuului helvetillinen ryske, turvalasin hajoaminen ja kiroilua.

– Ei vithun vitthu! Kuului Ramin todella humalainen ääni.
– Rhailii, apuaa!
– Olisin kyllä keksinyt parempaakin tekemistä. Tuhahdin ja nousin ylös samalla kun Raili lähti vauhdilla vessaan, todella vihaisen näköisenä.
– Voi vittu tarviiko tulla tänne tuhoamaan paikkoja saatanan paska! Raili huusi heti ovelta.
Simo oli munasillaan pienissä lasin siruissa ja päästä tuli verta. Yritin Ramin kanssa auttaa Simoa ylös mutta Ramista oli vain enemmän haittaa kun ei hän saanut pidettyä mistään kiinni tai pysynyt itse pystyssä ilman tukea.. Lopulta otin Simoa yksin käsistä kiinni ja revin pystyyn. Raahasin hänet olkkarin sohvalle. Raili huusi käytännössä koko ajan kahdelle ukolle ja Rami hoippui munasillaan perässäni. Katsoin Simon päätä ja viilto ei ollut iso, käytännössä vertakaan ei enää tullut. Mies oli hereillä vaikkakin todella kännissä joten hain vessasta Raililta hänelle vain laastarin otsaan.

Palasin vessaan tarkoituksenani auttaa Railia siivoamaan lasia. Hän oli lattialla peppu pystyssä joten muutin kuitenkin suunnitelmiani ja nostin minihameen peittämästä näkymää.

– Hei, ne näkee. Hän kuiskasi.

Levitin pakaroita ja ihailin peppua jonka yli kulki vain ohut naru.

– Mutta meillä jäi sun venyttely kesken. Sanoin ja hieroin aukkoa hiljaa.

Raili nousi kontilta polvilleen ja kiertyi suutelemaan minua. Samalla estäen aikeeni.

– Saat venytellä heti kun noi paskat sammuu. Mutta nyt haet vaan lisää juomaa ja odotat. Hän kehräsi.

Päätin totella. Ei kai lasin siivoamisesta mitään tulisikaan jos on sormia peppu täynnä. Nousin ylös ja kävelin jääkaapille. Lonkut olivat kuulemma Simon mutta hän tuskin enää välittäisi. Otin sellaisen ja palasin olohuoneeseen. Ilokseni näin että molemmat olivat sammuneet jo vierekkäin sohvalle.

Alastomat lihavat keski-ikäiset miehet eivät olleet silmiä hivelevä näky, niinpä päätin parantaa näkymää Railille. Riisuin itseni kokonaan ja Istuin tyhjälle sohvalle odottamaan. Hiljaa hörpin lonkeroa ja kuuntelin edelleen pauhaavaa suomirokkia. Sohvalta näki Railin pepun ja aloin hiljaa herättelemään elintäni näyttävämmäksi.

Pian Raili sai lasit muovipussiin ja kääntyessään vessassa hän näki minut välittömästi ja alkoi nauraa. Hän jätti pussin vessaan ja tuli hieman epäilevästi olohuoneeseen.

– Noi voi herätä! Hän sanoi huolestuneena mutta hymyillen.

Tiesin etteivät he voi herätä enää. Kunto oli ihan liian huono tullessa olkkariin. Nousin muna heiluen ylös ja annoin avokämmenestä ensin Simolle, sitten Ramille. Kumpikaan ei edes inahtanut. Raili katsoi silmät pyöreinä minua kun palasin sohvalle.

– Kuten näkyy. Ne ei herää vaikka me tehtäis mitä. Sanoin ja jatkoin itseni hyväilyä.

Raili tuli hymyillen leveästi lähemmäs, tarttui kaluuni ja suuteli minua.

– Voi jessus että voi nainen kostua nopeasti. Hän sanoi ja otti ohjat runkkaamisestani.

Suutelimme pitkään ja Raili tihensi kätensä tahtia kokoajan.

– Mä haluan käydä pesulla. Mä olen kostunut niin monta kertaa että olo on jo aika limainen.
– Saanko mä pestä sut? Kysyin. A
– Et, koska mulla on yllätys. Hän hymyili taas leveästi.

Hän teki jo lähtöä mutta tartuin ranteesta ja vedin takaisin.

– Mä tuun väkisin ellen saa edes jotain… Sanoin
– Ai niin kuin mitä? Hän kujersi.
– Ratsasta mun kyrvällä 10 sekuntia sun miehes edessä. Sanoin.
– Sä oot ihan sekasin. Ja niin taidan olla mäkin. Hän sanoi todella seksikkäästi.

Menin sohvalle makaavampaan asentoon. Raili tuli päälleni kyykkyyn selin minuun. Hänen piti nousta vähän että sain ohjattua terskan narun ohitse ylivuotavalle pillulle. Hiljaa Raili alkoi laskea itseään ympärilleni. Eka työntö oli tiukka mutta ei niin paha kuin ensimmäisellä kerralla.
Raili huokaili raskaasti ja koitti pitää voihketta poissa kun hän kyykkäsi minua hiljaa syvemmälle itseensä. Nostin lantiolla kovaa hänen työntöään vastaan ja kova inahdus karkasi.

– Varo! Ne oikeesti herää! Hän kuiskasi.
– Vitut herää. Sanoin ja aloin naida häntä kovaa.

Raili koitti viedä kättä suulleen mutta ei pystynyt kun kädet etsivät jotain paikkaa mitä ei ollut olemassa. Inahtelu oli todella kovaa, Raili yritti purra huuliaan yhteen mutta onnistui peittämään vain kahden työnnön ininän niin. Lopulta työnsin kerran ja täysiä. Lantioni läpsähti muhkeaan perseeseen ja Raili huusi nautinnosta. Hiljaa vetäydyin alas ja vain kärki jäi Railiin.

– Rami, mä nussin sun vaimoo. Sanoin suhteellisen kovaa. Raili nauroi ja peitti nyt oman suuni.
– Sä olet ihan sekaisin. Mitä jos se heräis? Hän kikatti hiljaa.
– Sit me lähdettäis meille jatkaan.
– No en mä sinne muuttaa vois. Hän nauroi ja nousi päältäni.
– Onko sun sairaat fantasiat nyt toteutettu? Hän sanoi ja hieroi limaista elintäni.
– Melkein. Sanoin ja poimin farkkujeni taskusta puhelimen.
– No mitä vielä? Raili kehräsi käsi elimeni kimpussa ja nautti vaarasta selkeästi itsekin.
– Mä haluun muiston. Sanoin näyttäen puhelimeni samalla kun hellästi ohjasin Railin kasvoja elintäni kohti.

Raili hymyili leveästi ja laskeutui lattialle. Hän otti terskani suuhunsa ja katsoi kiltisti kameraan kun näpsin kuvia hänestä. Viimeinen kuva onnistui yllättäen parhaiten. Siinä Raililla oli molemmat kädet varteni ympärillä, muna oli suusta jo ulkona ja hän poseerasi hymyillen kyrpäni nojaten hänen kasvoihinsa. Taustalla toki jokaisessa kuvassa oli kaksi sammunutta rumaa ukkoa, onneksi kohdistus oli kuitenkin Railin kauniissa hymyssä.

– Tää on mun uus taustakuva. Sanoin ja näytin kuvaa hänelle.
– Kunhan varot ettei kukaan nää. Hän nauroi ja suuteli minua.

Suutelu ei tällä kertaa venynyt pitkäksi. Kun hän nousi ja lähti makkariin. Hän haki sieltä jotain ja painui vessaan peppu keinuen. Sytytin Simolta röökin ja jatkoin lonkeroni juomista. Vesi alkoi valua suihkussa. Kuuntelin useamman kappaleen odotellessani kunnes mieleeni juolahti Jonatan. Hän olisi kuullut kaiken ja nyt olisi hyvä hetki käydä kysymässä mielipidettä kuvistani.

Tumppasin röökin ja kävelin alasti hänen huoneeseensa. Hän istui tietokoneella ja pelasi jotain. Musiikki pauhasi niin kovaa kuulokkeista että hän ei tajunnut tuloani.
– Jonatan! Sanoin kovaa mutta ei vieläkään reaktiota.
Sormet hakkasivat näppistä kovaa, hän pelasi jotain guitar heron kaltaista mutta näppäimmistöllä. Kävelin hänen taakseen ja laskin luurit päästä hänen harteilleen.
– Mitä vit… Hän sanoi ja kääntyi mutta lause katkesi kun hän näki minut alasti.
– Kai sä tajuat että sulla menee hyvät runkut hukkaan jos et kuuntele kun panen sun mutsia. Sanoin ja otin huikan lonkerosta.
– Mitä vittua sä teet meillä alasti? Hän sanoi kuin ei olisi kuullut mitä sanoin.

Näytin kuvan kännykältä ja toistin.

– Sun äiti on vitun hyvä imeen kyrpää. Suosittelen.

Jonatan alkoi täristä.

– Vittu sä poistat noi nyt! Hän sanoi hampaidensa välistä ja alkoi nousta tuoliltaan mutta tuuppasin hänet alas.
– Vittu mä herätän faijan ja sä saat turpaas. Hän kihisi.
– Sun mutsis sais kanssa. Lisäksi se juoppo on siinä kunnossa että vaikka heräis, se ei pystyis edes käveleen.

Jonatan sulki kasvonsa käsiinsä ja vain tärisi hetken.

– Lähde nyt vittuun jo. Hän jatkoi puhumista hampaidensa lävitse.
– Itseasiassa äitisi vähän lupaili että saan rassata sen persettä seuraavaksi. Nauroin hänen sana valinnalleen.
– Lupaa ettet levitä tota kuvaa… Hän sanoi väsyneesti.
– No niitä on enemmän ja tulee varmaan lisää. Anna numeros niin mä laitan ne sulle.
– Ei vittu sä olet sairas paska… Hän sanoi ja alkoi nostaa kuulokkeita korvilleen.

Tartuin hänen kuulokkeisiinsa revin johdon niiden sisältä rikki. Jonatan nousi salamana kurkkuuni mutta käteni oli pidemmät joten senkun tuuppasin hänet kurkusta pitäen takaisin tuoliin. En edes ehtinyt ajatella kun olin jo pudottanut tölkin kädestäni ja hakkasin hänen naamaansa taas kovaa ilman että hän pystyi tekemään mitään. Kun näin että silmäkulma ja nenä vuosi verta, lopetin.

– Se on sun syy että mä nussin sun mutsia tänään. Sähän sille kantelit. Istut hiljaa täällä, et puhu kellekkään enää mistään ja mä ehkä saatan jättää nää ja tulevat kuvat omaksi ilokseni. Jos sä selität mitään mihinkään niin kaikki ilmestyy pornosivuille ja linkit luokan whatsappiin. Kihisin vuorostani vihasta täristen.

Irrotin käteni ja Jonatan sai vedettyä happea.

– Miksi sä teet tätä? Hän kysyi hiljaa ja niiskutti.
– Luonnon laki että mun kaltaiset koulii sun kaltaisista hintti vässyköistä kovempia. Kuuntele tarkkaan loppu yö kun mä nussin sun mutsia. Voit vaikka oppia jotain.

Samassa kuulin että suihku sammui. Käännyin pois Jonatanin huoneesta ja vedin oven kiinni perässäni. Kuulin miten hiusten kuivaaja käynnistyi joten turhaa kiirehdin. Istuin sohvalle ja sytytin uuden röökin rauhoittaakseni adrenaliinia. Sitten mieleeni juolahti idea jonka saattoi saada vain 12 tölkin jälkeen. Kävelin laukulleni ja kaivoin sieltä monitoimityökaluni jota yleensä kannoin kaikkialla. Avasin veitsen ja peilin edessä painoin sen silmäkulmaani. Terä oli onneksi todella hyvässä kunnossa ja viilto ei sattunut alkoholin kanssa kauheasti. Sain aikaan pienen vekin joka vuosi vähän, mutta tarpeeksi.

Palasin sohvalle ja puin päälleni. Jäin tyhjentämään tölkkini ja odottamaan Railia. Pyyhkäisin vekkiä hieman ja vuoto oli jo loppunut. Samassa Raili avasi vessan oven.

Näky oli upea. Hänellä oli päällään musta pitsinen alus-asu joka oli mallilta kuin yksi osainen uimapuku. Kaikki näkyi lävitse aina suurista rinnoista, ajeltuun alapäähän kiusaten katsojaa. Hymyilin leveästi kun hän käveli minua kohti.
– Mitä pidät? Hän sanoi ja tuli suoraan syliini.
– Ihan vitun upea… Sanoin ja tartuin rintoihin.
Samassa Raili huomasi haavani.
– Mitä ihmettä? Kaaduitko säkin? Raili kauhisteli.
– No tota… En. Mä yritin pyytää pojaltasi vielä anteeksi mutta se löi mua.
– Mitä! Raili sanoi ja oli jo nousemassa.

Istutin hänet takaisin syliini ja estin hänen aikeensa.

– Älä. Mä olin ansainnut sen. Ja et sä noin voi mennä sinne ellet halua että se tietää mitä me puuhataan täällä.
– Ei sillä ole oikeutta enää lyödä kun pyysit anteeksi. Hän sanoi edelleen vähän tuohtuneena.
– Niin… Siitä mun piti sanoa. Mä löin sitä myös… Eli mä en tiedä olenko mä enää ansainnut sulta kaikkea tätä. Sanoin esittäen niin surullista kuin osasin.
– Voi Aki… Sä nyt vaan olet tulinen luonne. On ymmärrettävää että reagoit niin. Hän sanoi ja upotti kasvoni rintoihinsa.
– Mut mä rikoin lupaukseni. Mä olen ihan vitun pettynyt itseeni. Sanoin hiljaa kuin itkua pidätellen.
– Mä luulen että sä tarvitset vaan vähän… Lohdutusta, sä todellakin olet ansainnut sen… Hän puhui hiljaa selvästi kiimaisena.

Juhlin ideani onnistumista, nyt Raili olisi puolellani vielä kun näkee poikansa naaman. Lisäksi tuntui hyvältä vihdoin saada palkinto siitä mitä olin ennen tehnyt ilman.

Raili veti minut rinnoistaan ja alkoi suudella minua. Hiljaa aloin suudella takaisin, kuin innostuen taas. Vein hitaasti käteni hänen auki olevien reisien väliin ja koskin pillua pistin lävitse hiljaa.

– Noniin. Alkaako se ihanan tuhma Aki heräillä takas?
– Ehkä. Haluatko sä tuhman Akin vai?
– Haluan. Hän huokaili kun sormeni hieroi häntä pitsin läpi.
– Mitä mä saan tehdä sulle? Kysyin kiusaten.
– Ihan mitä vaan. Hän huokaili vastauksia mitä halusin.
– Saanko mä naida sun persettä teidän sängyssä?
– Mut Jonatan kuulee… Hän huokaili.
– Se ei kuullut kun koitin saada sen huomion huutamalla sen ovelta. Se pelaa jotain peliä musa ihan täysillä. Sitä paitsi se luulee että lähdin.
– Aijaa? Se kyllä aina tekee sitä kun täällä soi musa ja juodaan, kun se ei pidä siitä.
– Eli saanko? Sanoin ja työnsin pitsiä vähän hänen pilluunsa.
– Saat… Raili kehräsi.
– Saat ihan mitä haluat. Hän jatkoi huokailua sylissäni.
– Saanko kuvata sua lisää?
– Saat. Se kiihottaa mua ihan vitusti. Hän voihki korvaani ja liikutti lantiotaan sormiani vasten.
– Jos siirrät sormia mun peppua kohti niin löydät napit jolla tää asu aukeaa repimättä. Hän huokaili selvästi haluten sormia sisäänsä kunnolla.
– Ei vielä. Sanoin ja lopetin.
– Mä haluan että sä poseeraat mulle sängyssä. Jatkoin.

Raili nousi ylös selvästi todella valmiina. Hän veti minut makuuhuoneeseen ja sytytti ensimmäisenä valot. Hän heitti päiväpeiton pois ja asettui sängylle makaamaan.
– No miten herra valokuvaaja haluaa että mä olen?
– Avaa jalkasi tännepäin. Komensin ja Raili totteli.
Napsin kuvia. Raili kikatti ja nautti. Hän kaivoi itse rintansa esiin ja nuoli niitä riettaana. Joka kuvassa kuuminta oli hänen aito jatkuva ilo seksiä ja pervoilua kohtaan joka näkyi hänen hymyssään ja silmissään.
– Sit sä voisit esitellä pilluasi mulle.
Raili veti napit auki ja avasi jalat. Ehdin saamaan pari kuvaa ennen kuin hän alkoi levittää häpyhuuliaan.
– Näinkö? Hän kikatti ja venytteli vittuaan kameralle.
– Just noin. Sanoin ja otin pari kuvaa myös läheltä.
– Vieläkö sä mahdut noihin farkkuihin? Hän sanoi ja alkoi sormettaa itseään huokaillen.
– Jotenkuten. Mutta jos näytät peppusi niin voi olla että mun on pakko unohtaa kuvailu.
– Mä kyllä vähän haluaisin että sä kuvaat kaiken mitä teet mulle… Hän kehräsi ja kääntyi kontalleen.
Raili painoi pään tyynyihin ja nosti perseensä tyrkylle. Hän katsoi kameraan edelleen hymyillen.
– Levitä persereikääsi. Sanoin komentavasti jotta Jonatan kuulisi.
– Ihanaa kun sä pomotat. Hän kehräsi ja totteli.

Persereikä kiilteli kosteutta. Ja kaikki kuvat olivat todella tuhmia kun Raili hymyili leveästi ja venytti aukkoaan.

– Mä öljysin sen sua varten… Kosketa sitä. Hän kerjäsi kiimassa.

Vaihdoin video kuvaukselle ja kiipesin polvilleni hänen taakseen. Aloin hieroa liukasta peppua peukalollani ja Raili huokaili. Painoin peukalon sisään ja se meni sinne helpommin kuin aikaisemmin. Venytin peppua ja Raili voihkaisi.
– Tykkäätkö? Mä vähän venytin sitä sulle öljypullolla.

Railin anuksesta valui hyvälle tuoksuvaa öljyä pillua pitkin sängylle.

– Mä en edes tiennyt että peppu voi olla näin kutsuva…
– No mitä sä odotat? Nussi sitä… Hän kerjäsi.

Heitin paitani ja farkkuni salamana pois. Asetuin Railin taakse, elin täysin valmiina. Kyrpäni makasi pakaroiden välissä kovana. Raili alkoi liikkua edes takaisin, edelleen aukkoaan levittäen. Anus nuoli varttani edes takaisin helposti öljyn avulla.

– Laita se sisään… Hän aneli ja tottelin.

Yritin kuvata kaiken vasurilla kun asettelin kärjen reiälle. Raili levitti itseään kokoajan ja silti aukko näytti liian tiukalta terskaani vastaan.

– Aah! Vittu mä halkeen! Raili inisi savuisesti kun anus alkoi avautua.

Hän puristi pakaroitaan kynsillään ja puri tyynyä kun koko terska liukui sisään. Pidin hetken taukoa ennen jatkamista.

– Vieläkö kestät?
– Älä kysele vaan tyydytä itsesi mun perseeseen. Hän huokaili kiimaisena.

Tottelin. Aloin liikkua pienellä liikkellä. Anus öljysi varttani joka työnnöllä ja vaikka supistaja oli kireänä ympärilläni liikuin sisään ja ulos kokoajan helpommin. Raili sekosi ja voihki kovaa huolimatta vedinkö ulos vai työnsinkö sisään. Työntö kerrallaan Raili alkoi täyttyä enemmän ja enemmän selvästi nauttien jokaisesta uudesta sentistä minkä suoleensa sai. Hän ei enää pystynyt levittämään pakaroitaan. Hän nousi käsiensä varaan ja yritti nähdä paljonko oli jäljellä siinä onnistumatta.

Kun lantioni osui hänen pakaroihinsa, painoin itseni niitä vasten niin kovaa kun pystyin. Hänen äänensä hävisi sekunniksi. Vapaalla kädellä läpsäisin pakaraa kovaa. Ja Raili inahti.
– Vittu sä olet upea nainen. Huokaisin.
– Jatka… Hän voihki
– Kumpaa. Kysyin aidosti tietämättömänä.
Raili katsoi kärsivä ja kiimainen ilme kasvoillaan minua olkansa yli ja vastasi.
– Lyö ja nussi mua. Hän uikutti.
Aloitin kolmella kovalla lyönnillä ja sitten aloin panna kovaa. Pakaroiden läpsyntä kämmeneni alla ja lantioni iskusta oli ainoa asia joka ylitti desibeleissä sen kun Raili voihki kovaa tyynyä vasten. Vedin kaluni ulos, kuvaten tarkkaan miten Raili jäi auki. Hän oli putsannut itsensä todella hyvin kun elimessäni ei ollut kuin öljyä. Läpsäisin taas kovaa ja työnsin itseni taas pohjaan kun peppu sitä kerran odotti niin paljon ettei sulkeutunut enää edes iskusta.

Kirnusin taas syvällä suolessa ja annoin Railin nauttia joka sentistä. Vedin itseni ulos ja asettelin munani todella märälle pillulle. Painoin itseni sisään ja liukkaus mahdollisti sen että upposin pohjaan parilla työnnöllä. Työnsin orpona auki jääneeseen peppuun sormia kyrvän tilalle ja tunsin miten kyrpäni seilasi pillussa ohuen ihon lävitse. Raili ei tainnut enää edes tietää millä planeetalla olemme. Aloin leikkiä ja vaihtelin reikää muutaman työnnön välein.

– Vittu… Miten… Ihanaa… Hän puoliksi huusi, äänellä joka kuulosti yhtä paljon itkulta kuin nautinnolta.

Vaihdoin taas kerran pepusta pilluun, työnsin itseni ihan pohjaan ja tartuin hänen olkaansa vetääkseni hänet pystyyn kanssani.

Raili ymmärsi heti että halusin suudella ja nousi pystyyn. Kun kielemme hieroivat toisiaan pystyin, hieromaan hänen toista rintaansa ja kiusaamaan kovaa nänniä samalla kun koitin kuvata meitä. Toinen käteni liukui alas kohti klitorista mutta vatsan kohdalla huomasin kummun. Liikuin vähän hänen sisällään ja tajusin että se on kyrpäni hänen sisällään. Naurahdin Railin suuhun vähän, ja ennen kuin hän ehti kysyä mille nauroin, ohjasin hänen kätensä vatsalleen. Kun tein pari työntöä hän huomasi sen itsekin.

– Sä olet virallisesti pelottavan iso. Hän naurahti.
– Musta aika sopivan kokoinen. Sanoin ja jatkoin liikkumista.

Raili voihki ja tunnusteli vatsaansa. Liikutin käteni alkuperäiselle maalilleni ja aloin hieroa sitä lisäten Railin nautintoa.
– Mä tuun sekunnissa jos jatkat. Hän sanoi voihkien ja suuteli minua taas kiimaisena.

Lopetin ja vedin itseni ulos koska en halunnut lopettaa vielä. Raili tuntui olevan samaa mieltä, hän kääntyi minua kohti ja alkoi suudella minua taas huumassa. Limainen ja öljyinen kyrpäni sai samassa ympärilleen käden joka liikkui koko varren mitalla nopeasti. Raili ahmi minua kaikilla aisteillaan kuten minä olin ahminut häntä.

– Mä en ole ikinä nauttinut seksistä näin paljon, tuntui että kuolen kiimaan ja nautintoon kun aloit naida mua kaikkialle… Hän huokaili suudelmien välissä.
– Mä tiedän siihen mausteen joka saa nauttimaan vielä enemmän. Sanoin ja aloin ohjata Railia haluamaani asentoon.

Ohjasin Railin sängyn reunalle ja jossa hän nojasi käsiinsä. Jalat olivat koukussa ja jalkapohjat sängyllä. Raili katsoi tarkkaan pilluaan ja munaani kun laskeuduin alas sen verran että sain ohjattua terskan hänen sisälleen. Sängyn korkeus oli hankala mutta halusin Railinkin näkevän miten uppoan häneen. Jo ensimmäisen työnnön nähtyään, Raili oli ihan tulessa. Hän ahmi silmillään näkyä mistä olin nauttinut jo pitkään. Pillu kireänä ympärilläni ja liu’uin koko varren pituudelta edestakaisin. Painaessa sisään hänen häpyhuulensa painuivat myös sisään kuin saattaen elintäni. Ulos hetäessä samat huulet nuolivat vartta kuin hyvästellen. Välillä painoin kaiken täysin pohjaan ja hieroin lantiota vasten häntä. Raili voihki kovaa ja suuteli minua vain muutamaan sekunnin kerrallaan kunnes halusi nähdä lisää sitä miten liikuin hänessä.
Tuntui että kumpikaan ei ollut kaukana orkusta joten vaihdoin aukkoa vielä kun ehtisin. Peppu oli sopeutunut minuun upeasti ja liu’uin sisään ehkä helpommin kuin pilluun. Raili tärisi ja seurasi miten anus nieli minua työntö työnnöltä syvempään. Todella nussittu ja märkä pillu oli turpea ja valutti nesteitä jotka sekosivat öljyyn. Painoin itseni niin syvälle suoleen kun sain ja vedin ulos. Sitten aloin kastaa itseäni vuoronperään kumpaankin aukkoon. Raili oli ihan sekaisin nautinnosta eikä tiennyt suutelisiko minua vai katselisiko miten panen häntä. Terskalla naiminen kahteen aukkoon alkoi tuntua liiankin hyvältä. Tein viimeisen vaihdon pepusta pilluun ja painoin itseni pohjaan. Tunsin miten kiveksen kastuivat heti kun munani puristi kiima nesteitä ulos Railista. Pidin itseni pohjassa ja kaadoin Railin alleni sängylle. Hieroin lantiotani kovaa painaen hänen perseeseensä ja suutelin Railia joka ei kyennyt suutelemaan takaisin nautinnoltaan.

Tunsin että en kestäisi enää kauaa mutta Raili ehti ensin.
– Voi… Vittu… Mä… Hän sai haukottua henkeä, samettinen ääni väristen varmaan viidessä eri oktaavissa.

Halusin hänen räjähtävän orgasmista ja aloin hieroa valmiiksi turvonnutta klitorista samalla kun pillu alkoi pumpata munaani voimakkaasti ja Raili sätkiä. Ehdin hieroa vain sekunnin kun sain enemmän kuin uskoin. Raili alkoi kiljua korvia halkovasti, ääni katkeillen ja samassa tunsin miten hän squirttasi kovaa väliimme. Sen jälkeen hän ei voinut kuin vapista ja vaikeroida änkyttäen, hengitys katkeillen kun jatkoin naintia ja klitoriksen hieromista. Tuntui ettei hänen pillunsa lakannut supistelemista minuuttiin. Jalat heiluivat ja Raili tärisi voimakkaasti ajan joka tuntui pieneltä ikuisuudelta. Se kaikki alkoi olla minulle liikaa. Lopetin klitoriksen hieromisen ja tein viimeiset viisi työntöä jotka olivat viimeiseni. Raili tärisi orgasminsa jälki aalloista kun tunsin että elimeni tulee räjähtämään.

Viimeisillä tahtoni rippeillä vedin itseni ulos ja väkisin liikutin itseni Railin kasvojen viereen. Raili tärisi edelleen kun näki mitä halusin. Hän nosti kasvojansa elintäni kohti ja avasi suutaan vähän. Minun ei olisi tarvinnut juuri edes runkata liukasta munaani kun Raili sai kasvoilleen ekan ryöpyn. Yritin kuvata sitä kun kyrpäni pumppasi kolme suihkausta lisää Railin huokaileville kasvoille ja suuhun. Hän tarttui elimeeni kun en enää pystynyt ja ohjasi loput suuhunsa. Kun viimeinen suihku oli ohi alkoi hän imeä loppujakin ulos minusta. Se tuntui ihan liian hyvältä ja tajusin että olin itsekin pitänyt ekaa kertaa eläessäni ääntä lauetessa i.

Lopulta minun oli pakko vetää kaluni pois hänen imustaan etten tule hulluksi. Raili sulki suunsa ja nielaisi hymyillen.
– Miten kukaan voi edes laueta noin helvetisti?! Hän yritti nauraa mutta oli ihan liian saanut edes hymyilläkseen kunnolla.
– Paraskin… Puhuja… Sä et… Kertonut… Että squirttaat… Sain vastattua orgasmin edelleen viipyessä sisälläni.
Kuorrutettu kaunottareni tuli lähemmäs suudellakseen ja sanoi.
– Koska niin ei ole koskaan käynyt ennen. Mä en tiennyt että orgasmi voi edes olla noin järisyttävä. Hän sanoi todella tyytyväinen katse silmiini naulittuina ja suuteli minua.
Suudelma maistui erikoiselle mutta se oli upean herkkä. Kiimainen nuoleminen oli vaihtunut johonkin kauniimpaan. Jatkoimme pitkään mutta pian kummankin elekieli kertoi että molemmat olivat rättiväsyneitä.

Nousin ylös ja mietin mitä seuraavaksi. Jaloissa tunsin että naimiset on naitu. Halusin vain nukkua. Mielelläni olisin vain kaatunut sängylle ja vetänyt peiton korviin. Tajusin että kamera kuvaa edelleen kädessäni ja nostin sen kuvaamaan kuorrutettua Railia kun tämä kaapi sormella nesteitäni suuhunsa.

– Onko sulla jotain loppu sanoja tulevaisuuden Akille joka runkkaa tälle? Kysyin.
– Miksi sä et vaan soita mulle? Hän sanoi kameralle hymyillen ja nuoli siemennestettäni sormestaan.

Katkaisin nauhoituksen ja autoin Railin ylös. Suutelimme taas, nyt hieman elpyneempänä.
– Mun pitää varmaan mennä. Ei näytä hyvältä jos löydytään kaksin tästä sängystä. Sanoin.
– Etenkin kun mulla on sun käden muotoinen mustelma perseessä huomenna. Raili nauroi.

Aloin pukea farkkuja jalkaan, Raili sen sijaan riisui hikisen bodyn päältään. Kävelin eteiseen ja puin takkini. Raili tuli perässä kun nostin laukkuni olalleni. Nyt hän oli vuorostaan alasti oven suussa kun suutelimme hyvästiksi.
– Millähän mä keksin tekosyyn että huomenna ei ole krapula seksiä Ramille. Hän sanoi.
– Voithan sä antaakin, jos alakerta kestää.
– Se varmaan tajuaisi jotain siitä että sen muna valahtaa kokoajan pihalle… Kiitos tämän ihanuuden. Hän sanoi hymyillen ja hieroi etumustani.

Nauroin ja suutelin häntä. Suudelmat kaikuivat rappukäytävässä kun syleilimme toisiamme vielä kerran. Lopulta päästimme toisistamme irti ja jätimme hyvästit.
Ulkona kaivoin repustani oluen. Se oli lämmennyt laukussa mutta sammutti naimisesta tulleen janoni kyllä. Matkalla selailin irstaita kuvia ja päätin toteuttaa lupaukseni Jonatanille. Minun oli etsittävä hänen numeronsa luokkamme whatsapp ryhmästä. Tiesin ettei hän videoita katsoisi joten valitsin vain kuvat ja laitoin hänelle. Kuvat kuittaantuivat nähdyksi mutta kuten oletettua hän ei vastannut.

”Sun mutsis on ihan ihan taivaallinen pano..” kirjoitin suukko hymiön kera. Mutta hän ei vastannut siihenkään.Päätin jakaa kuvat videon kanssa myös Railille koska tiesin että hän haluasi nähdä ne myös. Kävelin sisälle kotiini ja hain jääkaapista kylmemmän oluen. Ainoan jonka jätin darraa varten, tilalle laitoin laukun sisällön.

Katsoin kelloa joka oli vasta yksi yöllä. Ajattelin että jakson Witcheriä voisi katsoa vielä. Pääsin sohvalle asti kun tunsin puhelimen värähtävän taskussa.

”Ei olis pitänyt kattoo tota videoo vielä. <3” Raili kirjoitti. Mukana oli kuva missä oli kirkas neste nauha hänen pillunsa ja sormien välillä. Avasin housuni ja vetelin esinahkaa edes takas hetken. Muna tuntui hieman aralta mutta ei mitenkään kipeältä. Kun se alkoi jäykistyä, lopetin.

”Tuu tänne, porukat tulee vasta joskus huomenillalla. Voin olla hellempi jos oot hellänä. <3”
”Lupaa ettet ikinä ole hellä. <3”
”Lupaan. ”
”15min ellen liukastu pillumehuihini matkalla. 😀 <3”

20 kommenttia viestissä: “Kirottu vai Siunattu”

 1. Kuumakalle says:

  Moi vaan! Pakko tul sanoo, et on kyl yks kiimasimmista novelleista, mitä oon lukenu! Sul o tosi hieno taito sanotaa ja kirjottaa teksti! Vaikka täst o aikss, ni olisin tosi kiitollinen, jos tulis jatkoa ❤️❤️

 2. Kaz says:

  Mä en vain oikeasti tiedä mitä teen seuraavaksi.

  • nuoriMies says:

   Moro!

   En edes osaa sanoa kuinka monta kertaa oon jo tähän mennessä lukenu tätä tarinaa. 😀

   Mites, tarkotatko mitä tehdä tämän tarinan suhteen.. Vai ylipäätään seuraavan tarinan suhteen?

   Terveisin,

   nuoriMies

  • nuoriMies says:

   Onks teikäläisellä vai sellanen tunne, ettei oikein löydy mitään motivaatiota enää kirjotella?

   Terveisin,

   nuoriMies

  • nuoriMies says:

   Moro, oletko sattumoisin jatkanut kirjoittelua nyt näinä aikoina, kun ei oikein ole muuta tekemistä kun olla kämpillä…

   Vai onko niin, ettei inspiraatiota kirjoittamiselle enää löytynyt?

   Terveisin,

   nuoriMies

 3. TietäjäVain says:

  Semmoinen pieni juttu vain että novelli antaa väärää kuvaa nuorille. Peräsuolesta ei saa koskaan työntää siitintä emättimeen ilman pesua välissä. Myös kondomi tulee vaihtaa, jos on ensin ollut anaalissa ja sitten menee emättimeen. Suosittelen että pitäydyt totuudessa, jottei kukaan saa vääränlaista kuvaa siitä, mitä seksi on.

  • Kaz says:

   Mä itseasiassa kirjoitin tuon noin tahallani.

   Jos luet muuta tuotantoani niin niissä on kohtauksia joissa on pesu juuri tuon takia. En osaa sanoa missä koska julkaisen ehkä 10% siitä mitä kirjoitan.

   Tässä tekstissä kuitenkin se oli valintani että päähenkilö ei joko tiedä tai sitä ei kiinnosta. Eikä kiinnosta Railiakaan enää siinä kohtaa.

   Olisin toki voinut kuvailla senkin. Mutta pakko karsia jotain, jos mä kuvailisin kaiken mitä ajattelen niin nää olisi 300 sivua pitkiä.

   Mielessäni Raili myös huuhteli itsensä suihkussa hyvin koska tiesi mitä tulee. Mä en ole kakka pornon fani ja niin tähän astiset kumppanikin ovat tehneet. Sitä en voi kuvailla koska valitsin päähenkilöksi Akin joka ei näe että Raili käyttää suihkun letkua muuallakin kuin kehon ulkopuolella.

   Mut joo, mä mietin sitä kirjoittaessa ja jätin sen noin koska se oli sujuvin ja sopiva. Aki on aika kokematon teini isolla melalla.

   Sori siitä.

 4. keijo says:

  oli hyvä!

 5. oscar says:

  Ota vielä se nuori kotitalousmaikka Jaana leikkiin mukaan.

 6. Kaz says:

  Mulla on usein fiilis että pitäisi vaan jatkaa eikä katkaista ja julkaista mutta se on kokemuksen mukaan johtanut siihen että en julkaise ollenkaan kun muutan mieleni alkuperäisestä hiljaa.

  Toisaalta esim “sisaruksiako muka” on novelli mitä olen aina halunnut jatkaa, ongelmana on että haluaisin muuttaa jotain ekasta.

  Tän kohdalla se auttoi että tätä en ollut julkaissut. Muutokset oli helppoja. Originellissä esim köksän opettaja tuli moikkaamaan ennen Jontun mutsia ja käynti näillä oli osa kaksi. Osa 3,4 ja 5 lähti käsistä ja oikeasti tuohon on hyvä lopettaa.

  • Kaz says:

   Ja niin, foorumeilla saa kirjoittaa ideoita vaikka yksityisviestillä jos haluaa. Useammin mä ne tarkistan kuin novellieni kommentit.

 7. Krista2 says:

  wow

 8. Sanaton says:

  Vetää sanattomaksi ihailusta. Aivan mieletöntä ja uskomattoman hienoa , että jaksat kehitellä tarinaa noin huolellisesti.. Syvä kumarrus ja kiitos 🙂

 9. Naikkonen says:

  Hemmetin hyvä tarina 👌👍 jatka samaan malliin 😊

 10. nuoriMies says:

  Ai että… Pakko myöntää, että mulla oli korkeat odotukset jo entuudestaan, koska teikäläisen tarinoiden laatu on aina niin huippuluokkaa. Näissä on aina myös sellaisia elementtejä, jotka vastaa meikäläisen tason pervoutta ja tykkään just pettämis tarinoista.
  Mutta tämä kerta kaikkiaan ylitti KAIKKI mun odotukset ja vielä enemmän. Tää on aivan helvetin kiimanen tarina ja itse en edes päässy tarinan loppuun ekalla kerralla. Roolit oli aivan täydelliset ja tarinassa oli juuri sopivasti julmuutta ja pervoutta.
  On kyllä todella vaikea sanoa, onko tää meikäläisen uus suosikki vaiko “Mekaanikon merkitsemä”. Mutta sen voin sanoa, että nää tarinat hakkaa mennen tullen kaikki muut täällä kirjoitetut… Mulla ei oo ollu näin kiihkeetä aikaa tarinaa lukiessa/kirjoittaessa sitten sen, kun fantasioin yhden perheenäidin kanssa itse.
  Oli kerrassaan nautintoa lukea tätä, joten kiitos siitä. Odotan innolla ja mielenkiinnolla uusia julkaisuja.

  Ystävällisin terveisin,

  nuoriMies.

  Ps. Olen varma, että joku kiimanen perheenäiti kans tulee lukemaan tätä mielenkiinnolla. 😀

  • Kaz says:

   Kiitän vielä.
   Mä kirjoitan ehkä yhden novellin nyt välissä (menen sivussa 14 mutta ei musta tiedä) ja palaan sitten pettämis teemaan josta mulla on idea.

   • nuoriMies says:

    Joo siis kirjottele vaan ihmeessä, oon varma et sekin on varmana loistava. Mä mietin vaan tähän yhtä sellaista juttua, että vaikka tää toki jo täydellinen tarina onkin, niin vois ehkä olla jotain ideaa mahdolliseen kakkos osaan…

    Jos olis sellainen scenaario, että Aki päätyis tavalla tai toisella paneen Railia ja sitä köksän maikkaa yhdessä… Ja samalla Railille tulis ilmi, et Aki edelleen kiusaa sen muksua, mutta on jo siinä vaiheessa niin Akin narttu, ettei se välitä ja kertois tän ääneen vaikka puhelimessa…

    Mutta kerran haluan vielä sanoa, että aivan helvetin mahtava tarina. Teikäläisellä on kyl lahjakkuus ja toi Railikin Äiti hahmona aivan paras.

    Mä ajattelin luoda kans tunnuksen tuonne foorumille, et vois tulla jutteleen teikäläiselle ja heittää MP:tä noista tarinoista ylipäätään ja kuulla teikäläisen tulevia ideoita. Mut tuu ihmeessä kans joskus jutteleen Live chat mestaan.

    Terveisin,

    nuoriMies

    • Kaz says:

     Mulla on aina idea osasta kaksi, joka tekstin kohdalla. Mutta en ikinä tee niitä ihan vain siitä syystä että ne on osa kaksi. Osa 2 saa aina ehkä maksimissaan puolet osan 1 lukijoista koska jengi ei tussu tai muna kädessä jaksa etsiä osaa 1 ellei tunnista että on lukenut sen jo. Ja sä olet tässä poikkeus että odotat mun kirjoittamia tekstejä.

     Mä haluaisin systeemin missä voisi lisätä luvun novelliin ja se nostaisi novellin taas etusivulle. Jos teen sen niin että vaan kirjoitan lisää matskua vanhan perään ja lähetän vaikka viestillä että “Slave poista vanha” niin se ei toimi koska jengi lukee kolme ekaa riviä ja kommentoi että tää on vanha novelli.

     Mutta joo, tää on ehkä poikkeus siinä että ekaa kertaa haluaisin kirjoittaa seuraavan osan puolisen vuotta eteenpäin ajassa hypäten. Silloin on järkevää että se on osa 2 eikä luku 2.

     Ja sun ideoista yksi osui oikeaan siinä mitä olen miettinyt. Ehkä saisin tungettua mukaan toisenkin ihan vain kiitoksena vaikka puhelimessa pettäminen onkin klisee enkä ole siitä siksi kirjoittanut.

     Rakkaudella:
     – Kaz –

     PS: mikä vitun live chat?

     • nuoriMies says:

      Ai saakeli, siitä tulis varmaan aivan helvetin kova kakkos osa. 😀 Mutta joo, ymmärrän kyllä tuon ärsytyksen ja varmana oonkin ehkä poikkeus, mutta oon varma, että teikäläisellä on muitakin faneja, eivät vaan uskalla kirjoittaa. XD Kesti yllättävän monta paineen purkua, ennen kun pääsin tarinan loppuun ja halusin kans aina lukee sen alusta loppuun, mikä oli erittäin vaikeeta, koska se on niin hyvä. XD

      Mitä tuohon metodiin tulee, missä lisäisit vaan samaan pötköön alkuperäiseen tarinaan… Onnistuisko siinä kenties semmonen, että siihen alkuun heti kertoisit et “tämä uudelleen julkaisu tarinasta sisältää Osan 1 ja 2. Tai että laittaa otsikkoon vaikka “Kirottu vai Siunattu / Kirottu ja Siunattu osa 2.” Sitten vaan jossain kohtaa tekstiä laittais tarpeeks väliä lukuun kaks…

      Vaikee sanoa… Mutta tota en kyl voi käsittää, et jengi rupee itkeen et vanha novelli.. voi jumalauta. XD Mutta oot kans oikeessa, et tää on aika antiikkinen välillä tää mesta. Mietitkö vai, et jos vaan tulis mieleen joku järkevä tapa saada se kakkos osa toimimaan, niin tekisit ekana sitten tästä ja sitten vaikka seuraavaks siitä “Siskoksia muka”?

      Ja niin joo, siis sellanen mesta kun “Live chat Fi”, niin sinne pääsee millä vaan nickillä sisään, niin vois siellä kans jubailla, jos kiinnostaa. 😀

      Ystävällisin terveisin,

      nuoriMies

     • nuoriMies says:

      Moro!

      Ootko sattumoisin alkanu jo kirjotteleen seuraavaa osaan tähän mestariteokseen? Vai tulitko siihen tulokseen, että se ei tuu tapahtuun?

      Ystävällisin terveisin,

      nuoriMies

Kommentoi

top