search
top

Suihinotto levähdyspaikalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

…viime viikolla ajelin Helsingistä Lahtea kohti motarilla, pysähdyin levähdyspaikalla ennen Keravaa helpottamaan alapään paineita. Jarrut kirskuen väänsin kiesin parkkiin konttigrillin eteen arpoen ottaako posliinipytty vai käväistäkö metsän siimeksessä tummenevassa yössä – päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon valkoisen taxi Volvon parkeeratessa viereiseen ruutuun.

Astelin kovaksi tallautunutta polkua pitkin syvemmälle metsikköön, polvia notkistaen vetelin vetoketjua auki ja annoin kultaisen suihkun singota kohden kylmässä värjötteleviä mustikanvarpuja…ravistelu ja venyttely, viimeiset tipat ulos ja kalu takaisin housuihin.

Silmäsin ympärilleni, läheisen kuusen juurella isohko mies runkkaili pehmeää kyrpäänsä, hmmm…tuotahan voisi vaikka imeä, tuumin itsekseni ja suuntasin askeleeni miestä kohden, astuin viereen ja kouraisin palleista, kyykistyen ja otin kyrvän muitta mutkitta suihin, ilman turhia esileikkejä upottaen tuon miehelle tuoksuvan elimen koko varren mitalta nieluuni.

Imin ja runkkaisin suullani kyrpää, kieleni leikki koko ajan kovettuvan kalun alapinnalla, annoin elimen upota syvälle nieluuni huulieni kiertyessä tiukaksi, puristavaksi renkaaksi kalun ympärille miehen sormien painautuessa vasten takaraivoani ja painaessa kalua vaatien yhä syvemmälle nieluuni.

Kova kalu sykki suussani, tuskin olin edes muutamaa minuuttia ehtinyt nauttia kyrvän soutamisesta suussani, kun sain tuntea ensimmäisen spermaryöpyn sukeltavan kohden nieluani ja sitä tuli ja tuli…onneksi olin upottanut kullin nieluuni ja annoin sperman virrata suoraa alas ilman, että olisin yrittänyt ottaa sitä vain poskeen sillä se ei olisi onnistunut – ei ollut taximies ilmeisesti aivan äskettäin saanut tyhjennystä, siinä määrin oli runsas tuo makoisa mällierä.

Imin ja lutkutin pehmenevät kullia, huolellisesti sen spermasta puhdistan, suutani makoisasti maiskauttaen annoin taxi herran kullin päälle mojauksen kiitokseksi ylös kohottautuessani – todeten, että onneksi minkään turhan patukan tähden ei tullut pysähdyttyä …

Yksi kommentti viestissä: “Suihinotto levähdyspaikalla”

  1. Kullia tarjolla says:

    Vautsi, pitää ihan käydä tsekkaamassa paikka, jos saisi kunnon suuhoitoa …

Kommentoi

top