search
top

Nuoria tyttöjä osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (150 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...

Tämä on fiktiota.

Tässä taustaa tilanteesta. Minuun on ihastunut kolme tyttöä 10-vuotias Matilda(Matte), 10-vuotias Miina ja 9-vuotias Anna. Olemme samassa urheiluseurassa.

Tulen treeneihin hieman myöhässä, mutta se ei haitannut, koska muut eivät olleet päässeet vielä sisälle liikuntasaliin. Siellä ei ollut muita kuin Miina, Matte ja Anna. Päätän mennä heidän kanssaan sisälle. Anna ja Matte menevät edeltä, kun leikkisästi läpsäytän Miinan juuri kasvamaan alkanutta persettä läpi tiukkojen treenihousujen. Hän kääntyy katsomaan minua päin ja hymyilee takaisin. Laitamme tavarat alas penkeille ja kun meillä on vain yksi pukuhuone käytössä, koska muut ovat lukossa. Matte vaihtaa housunsa liloihin pikkuisiin shortseihin, joista näkyy myös jo kasvamaan alkaneen pikku-pepun. Menemme salin puolelle ja alamme ottamaan pientä alkulämpöä, kun ehdotan tahallani totuus ja tehtävä peliä, jonka hekin tietävät. Itse tiedän heidän olevan ihastuneita minuun, joten annan totuudeksi jokaiselle kertoa oma ihastus. He kertoivat vuorotellen ja aloin suudella Mattea, tuota tyttöä, jolla on blondit hiukset ja liian lyhyet shortsit. Nostan hänet syliini kädet kiinni hänen pakaroissaan shortsien läpi. Samaan aikaan Miina ja Anna käskevät minun kaatua lattialla olevalle patjalle. Maten pienet pakarat tuntuvat upeilta niinkuin myös huulet. Matte nousee päältäni ja kysyn nopeasti siinä kohtaa onko joku heistä harrastanut aikaisemmin seksiä. Eivät olleet onneksi. Heti vastauksen jälkeen Miina suutelee minua nopeasti johtuen hänen hieman ujosta luonteesta. Anna riisuu minulta paitani Matten kanssa. Matte ja Miina alkavat kosketella minun yläkroppaani ja Anna antaa ensisuudelmansa minulle. Hetken kuluttua nostan Miinan paidan pois ja nään ensi kertaa hänen pienet ja kiihottuneet rintojen alut. Hieron nopeasti niitä pienen hetken. Avaan vyöni ja riisun shortsini ja bokserini. Heistä Anna oli jäänyt makaamaan patjalle, joten käskin hänen nuolla munaani samalla kun vedän hänen trikooita hieman pois hänen neitsytpillultaan. Alan sormettaa sitä, kun Miina ja Matte tulevat päidensä kanssa lähes kiinni Annan pilluun. Suutelen heitä molempia monia kertoja ja vedän myös Mattelta paidan pois. Ohjeistin heitä laittamaan sormiaan Annan pilluun ja Anna kiljui tai huusi nautinnosta ja kivusta, kun hän sai elämänsä ensimmäisen orgasmin. Hänen nesteensä tuli meidän kolmen naamalle ja nostan munani pois hänen suusta. Vedän Matten housut alas ja pyydän hänet patjalle. Siirrän hänen jalkansa pois tieltä ja sitten nään hänen karvattoman ja suloisen pillun. Nuoleskelen sitä hetken, jonka jälkeen päätän kiimassani tunkea munani hänen pilluunsa. Terskani menee juuri ja juuri sisään ja alan tekemään rauhallista liikettä hänen sisällään, kun Miina pyytää Annaa sormettamaan hänen pyhimpäänsä. Kiihdytän hieman tahtia ja Matte alkaa vikistä. Otan hänen pakaroistaan kiinni ja pidän hänet paikallaan. Olen saavuttanut laukeamispisteeni yllättävän nopeasti ja Matten sisälle syöksyy suuri ja lämmin spermalasti. Otan munani pois ja Miina nuolee sen puhtaaksi minun ja Matten nesteistä. Alan hieromaan Miinan persettä samalla, kun hän nuolee munaani. Miinan perse on kasvanut yllättävän paljon hänen ikäisekseen. Miina sanoo sperman olevan ihan hyvän makuista ja hän haluaa lisää sitä. Anna on palautunut jo orgasmistaan ja hän tarjoaa pilluaan myös. Käännän Miinan mahalleen ja menen takakautta hänen kireään pilluun ja hän alkaa heti voihkimaan. Eikä mene kauan, kun laukean nopeassa tahdissa voimakkaasti häneen ja otan munani pois nopeasti Annan nuoltavaksi. Päätämme lopettaa tällä kertaa tähän ja suutelimme vielä keskenämme ja kävimme suihkussa, jossa pidimme myös hauskaa.

Jatkoa on tulossa

7 kommenttia viestissä: “Nuoria tyttöjä osa 1”

 1. Hottis tyttö🔥 says:

  Surkea verrattuna niihin jotka tekee uskottavia tarinoita vaikka ne ei oiskaan totta. En oikee pysty eläytymään, koska tuskin kukaan 9-10v oo menettänyt neitsyyttään, ja ei kenenkään noin nuoren pikkunulikan kuulu tietää ees tommosesta. Ei tullu verta, immenkalvo ei puhjennut? Et kuvaile tarpeeks henkilöitä, ei hiusten tai silmien väriä? 👎🏻En tykänny koska se ei kuulosta uskottavalta.

  Elä loukkaannu, tää oli mun mielipide. Ei sit tartte tulla valittaan!
  Huom:siellä missä asun puhutaan murretta, siksi “valittaan” tai “elä” 😀

 2. Jaba45 says:

  Kirjoittappa jatkoa tälle, tää alku oli hyvä…

 3. Slowly but surely says:

  Asetelma kiinnostava, mutta siihen ansiot jäävät. Kuka päähenkilö on? Minkä ikäinen, kokoinen tyttöihin nähden? Mikä on heidän keskinäinen suhteensa?

 4. Nazca says:

  Seksinovellit sivusto pärjäis ihan hyvin ilman tämän tarinan kaltaisia räpellyksiä.

 5. No... says:

  Ei tarvi jatkoa kirjoittaa, seisota kulliasi ihan muuten.

 6. Kendar says:

  Vähän turhan nopeaa eskaloitui

 7. Madclown says:

  Täs on ideaa mutta jotenki epäaito toteutus

Kommentoi

top