search
top

Naiseni on niin seksikäs

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 3.18 out of 5)
Loading...

Hän tihkui seksikkyyttä ja tiesi sen itsekin. Hänellä oli päällään omat lempi vaatteensa tähän tarkoitukseen enkä voinut olla pitämättä, kun hän kantoi niitä täydellä itsevarmuudella. Hän oli istuttanut minut sohvalle ja käskenyt odottaa. Nyt kun hän seisoi huoneemme ovella, en olisi malttanut istua tässä enää hetkeäkään. Hänen säärensä oli houkuttelevat. Hänen reitensä oli puristeltavat. Hänen rintansa olivat kiihottavat. Ja hänen katseessaan oli jotain salaperäistä. Hän ei pyytänyt minua luokseen eikä tullut lähemmäksi. Hän esitteli asuaan keikistellen enkä voinut kovettumiselleni mitään, vaikka olin nähnyt tuon naisen joka päivä ja myös tuossa asussa ennenkin.
Olin noussut sohvalta ja menossa rakkaani luokse, kun hänen ilmeensä muuttui tuimaksi virnistykseksi ja hän käski minut sohvalle takaisin. Tottelin, koska en halunnut pilata hänellä selkeästi vapaan iltamme kunniaksi olevaa suunnitelmaa. Kun olin istunut takaisin alas, naiseni lähti kävelemään minua kohti enkä voinut kuin toivoa, että hän istuisi syliini ja auttaisi minut pois tästä pinteestä. Hän jäi jonkun matkan päähän niin, etten voinut ylettää häneen. Hän teki sen kiusallaan, koska näki varmasti että olin tuskissani. Hän nuolaisi sormeaan ja laittoi sen haaroihinsa, luultavasti alushousuihin asti. Hänen kätensä teki pientä liikettä ja hän katsoi minua silmiin. Olisin halunnut kovasti nousta ja repiä hänen vaatteensa, mutta jäin sohvalle. Hän nosti kätensä ja nuolaisi sormeansa uudestaan. Nyt sormi ei mennyt takaisin vaan käsi jäi hänen lanteelleen. Toisella kädellä hän kutsui minua vihdoin luokseen. Hän pysäytti minut kuitenki vähän matkan päähän itsestään niin, että yletin vain sivelemään hänen kättään, jonka oli ojentanut pysäyttääkseen minut.
Hän kääntyi ja lähti kävelemään makuuhuonettamme kohti. En heti uskaltanut seurata perässä, mutta sitten hän pyysi seuraamaan. Hän meni sängyn viereen ja koska tiesi minun olevan kovana, alkoi riisuutua. Kiusoittelevan hitaasti hän laski hameensa ja otti paitansa pois. Hänen rintansa paljastuivat, vaikka olin nähnytki nännit koko ajan hänen paitansa läpi, tämä näky sai minut kovettumaan vielä lisää, jos se oli enää edes mahdollista. Hänellä oli päällään vielä sukkahousut, mutta hämmästyin, kun laskin katsettani alaspäin eikä hänellä ollutkaan alushousuja. Näin siis hänen hennon karvoituksensa sukkahousujen läpi. Hän ei ollut aikeissa ottaa sukkahousuja jalastaan ja se ärsytti minua. En ärtynyt vihaiseksi vaan kiimaiseksi. Nyt en enää malttaisi.
Hän jäi siihen seisomaan hetkeksi ja juuri, kun olin käymässä kiinni ja ottamassa johdon hän tarttui vyönsolkeeni kuin olisi lukenut ajatukseni. Hän avasi sen kiusoittelevan hitaasti. Hän teki sen tahallaan, mutta pidin siitä. Hän avasi housuni hitaasti ja laski ne. Samalla hän laskeutui itse kuin housut olisivat vetäneet hänet mukanaan. Kun hänen kasvonsa olivat kullini kohdalla hän henkäisi ja painoi hellästi suunsa sitä vasten, vaikka bokserit olivatkin vielä välissä. Sitten hän nousi ja tarttui paidan helmaani, nosti paitani pois päältäni ja jäi eteeni seisomaan. Hänellä vain sukkahousut, minulla vain bokserit ja sänky vieressämme. Nyt jäin miettimään, mitä seuraavaksi.
En ollut katsonut muualle kuin tuijottanut häntä tai pitänyt silmiäni kiinni ja hetki tuntui pitkältä, kun hän sitten kääntyi katsomaan sängylle ja käänsin katseen hänen perässään, huomasin, että hän oli hankkinut itselleen uuden lelun ja halusin sillä hetkellä saada antaa myös hänelle nautinnon, mutta ensin minun olisi saatava nähdä hänet täysin alasti ja purkaa hieman omia paineitani.
Hän pysähtyi liian pitkäksi aikaa eikä ilmeisesti aikonut tehdä enempää tai ainakaan hän ei ehtinyt, sillä kun hän liikahti sänkyyn päin ja oli kipuamassa sinne, menin hänen taakseen ja käänsin hänet selälleen. Nyt oli pakko saada tai vähän ottaa väkisinkin. Levitin hänen jalkojaan ja revin hänen päällään olleet sukkahousut. Se mitä näin sai minut vielä malttamattomammaksi. Levällään oleva kostea, jopa ihan märkä pillu aivan lähelläni ja valmiina ottamaan minut vastaan. Naistani oli siis kiihottanut se kuinka hän tiesi kiihottavansa minua. Hän halusi myös, se ei jäännyt epäselväksi, mutta nyt päätin ottaa ohjakset omiin käsiini.
Vaikka olin jo odottanut hetkeä, jolloin pääsisin painautumaan hänen sisälleen, en tehnyt sitä vielä. Naiseni levitti jalkojaan ja tuntui anelevan kovaa kulliani sisälleen, kun laskin bokserit ja hän näki sen seisovan kovana. Kiusasin häntä runkkaamalla itseäni hyvin hellästi, koska en olisi voinut tehdä sitä kunnolla ja pitämällä kulliani aivan hänen huulillaan laittamatta sitä kuitenkaan ollenkaan sisälle. Hän yritti puskea lantiotaan minua kohti, jotta uppoaisin hänen sisälleen, mutta estin sen työntämällä häntä kädelläni pois päin. En antaisi kullini upota häneen hänen tahdostaan vaan omasta tahdostani, koska olin nyt ottanut vallan. Hän yritti korvata kullini tyydyttämällä itseään ja se riitti minulle. Tartuin häntä käsistä, vein ne hänen päänsä yläpuolelle, toisen käden ohjasin hänen niskansa taakse ja sitten pidin vasemmalla kädelläni niistä molemmista kiinni. Hän voihkaisi, kun kumarruin lipaisemaan ja näykkäisemään hänen nänniään, mutta vain se yksi, ei enempää. Hän aneli koko kehollaan lisää ihan mitä vain kiemurrellen. Katsoin häntä silmiin ja tiesin, että minun on päästävä ja halusin hänen sisälleen. Sitä ennen kuitenkin vielä kiusasin häntä enkä antanut mitään mahdollisuutta hänelle hallita tilannetta.
Pidin häntä käsistä ja kiitin itseäni, että olin sänky kaupoilla vaatinut juuri sopivan korkuista sänkyä tähän. Nyt olisi aika. Laitoin kullini hänen huulilleen, työnsin terskaa hieman sisään, jotta kova munani ei iskeytyisi irti päästäessäni alavatsaani vasten. Irrotin otteen kullistani ja laskin käteni ensin naiseni rinnan päälle. Pyörittelin sitä kevyesti ja nipistin nänniä. En kuitenkaan enää malttanut pitkittää kiusoittelua ja minun oli pakko mennä eteenpäin, vaikka olisin halunnut saada naiseni kiemurtelemaan kiimoissaan kiusoittelemalla häntä pitkään. Hän oli saanut erävoiton tässä, kun oli kiusannut minua niin, että minun oli nyt pakko antautua, vaikka hallitsin tilannetta. Siirsin käden hänen kaulalleen, otin sopivan otteen ja työnnyin hitaasti hänen sisälleen. Hän yritti päästä liikkumaan nopeuttaakseen tahtia, mutta hän ei pystynyt, sillä minulla oli käsissäni hänen kätensä ja kaulansa. Tiukkasin otettani hänen kaulastaan kuin käskyksi, että hänen täytyisi pysyä paikallaan. Hän jatkoi silti anelemista katseellaan. Näin ja tunsin hänen kiimansa ja kiihkonsa enkä voinut muuta, kun jatkaa hidasta edes takaisin liikettä. Sitten tajusin sen, en tulisi kestämään enää pitkään, niin kiihottavaa tämä oli ollut jo tähän asti. Pidin tiukemman otteen hänen kaulastaan enkä päästänyt häntä hieromaan klitoristaan, vaikka hän selkeästi yritti. Nopeutin tahtia ja painuin pohjaan saakka. Naiseni voihki työntöjeni tahdissa ja oli seksikkään näköinen. Hänen selkänsä kaareutui nautinnosta ja minä kiihdytin tahtia. Tunsin kuinka kova kullini oli kostean ja lämpimän, ihanan pillun ympäröimä ja tunsin kuinka olin lähestymässä huippua. Naiseni voihki ja nautti silminnähden siitä, kuinka minä määräsin enkä antanut hänen tyydyttää itseään. Otin hetkeksi käteni hänen kaulalta, käskin hänen nuolaista sormeani ja kosketin kevyesti hänen klitorista. Hän voihkaisi ja lopetin heti. Palautin käden hänen kaulalle ja kiihdytin tahdin niin nopeaksi kuin pystyin ilman, että laukeaisin vielä.
Orgasmini ei ollut kaukana, mutta halusin nauttia vielä. Otin kullini ulos naisestani, astuin kauemmaksi ennenkuin päästin hänestä irti, jotta hän ei yrittäisi saada minua työntymää takaisin omalla liikkeellään ja käskin hänen kääntyä. Hän siirtyi pidemmälle sängyn keskelle ja kävi kontalleen, hän tiesi mitä halusin ja se kiihotti minua. Menin hänen taakseen ja työnnyin hitaasti hänen kosteaan pilluunsa takaapäin tai niin ajattelin tekeväni, mutta hän työnsi itseään taaksepäin ja teki työntymisestäni nopean. Se oli liikaa ja tunsin tulevani. Tartuin naistani pakarasta ja toisella kädellä lantiolta, sillä en aikonut menettää omaa asemaani tahdin määrääjänä ja aloin liikkua edes takaisin hyvin nopealla tahdilla. Naiseni voihki ja hänen kiinteät pakarat hakkautuivat työntöjen tahdissa lantiotani vasten. Nyt tulisin ja antaisin tulla. Kiihdytin tahdin niin nopeaksi kuin pystyin, nainen edessäni lähes vaikeni, koska ei kyennyt voihkimaan niin nopeasti kuin minä puskin kulliani hänen sisäänsä. Sitte annoin tulla. Laukesin hänen pilluunsa ja nautin joka hetkestä.

Lopuksi suutelin häntä, siivoilimme vähän itseämme ja sen jälkeen oli naiseni vuoro.

Yksi kommentti viestissä: “Naiseni on niin seksikäs”

 1. Kaz says:

  Tää on todella heikko novelli mutta ymmärrän suosion. Vuodet olen ajatellut pieniä juttuja ja fetissejä tai aiheita mihin iskeä mutta tää skippaa sen kaiken.

  Se on steriili kuvaus seksistä kahden henkilön välillä joilla ei ole mitään luonnetta tai edes nimiä.

  Ja siksi siihen voi samaistua kuka vain koska ketään ei kuvailla mitenkään ja dialogia ei ole. Pelkkä aktin kuvailu.

  Mua ei kiinnosta tähdet, mutta pakko myöntää että en olisi ikinä keksinyt riisua novellia näin luurangoksi.

  Tekisi mieli koittaa samaa mutta kun ajattelen asiaa niin alan ajatella ideaa. Ja se ei sitä tarvitse joten olen jumissa heti.

  2/5 novelli.
  10/5 opetus jokaiselle kirjoittajalle.

Kommentoi

top