search
top

Kuuma kesä 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (45 votes, average: 2.47 out of 5)
Loading...

Se oli eräs helvetillisen kuuma kesä jokunen vuosi sitten. Kuivuutta ja lämpöä oli riittänyt koko alkukesän, ja tuntui että helteet vain kovenivat heinäkuussa,kun aloittelin lomaani. Meillä oli pitkästä aikaa lomat vaimon kanssa samaan aikaan, ja tarkoitus oli hieman rempata ja rakentaa.

Vaimoni oli tuolloin 46 vuotias ja minä 50. Asuimme Etelä-Suomessa pikkupaikkakunnalla peltojen ja metsän keskellä omakotitalossa,josta lapsemme olivat lentäneet jo jokunen vuosi sitten maailmalle. Elo oli rauhaisaa ja pullantuoksuista. Ehkä jopa liiankin pullantuoksuista, minkä näki kyllä vartaloistammekin. Vaimo oli kaksi lasta synnyttänyt ja imettänyt. Hänen vartalonsa oli uhkean muhkea isoine tisseineen, pulleine peräsimineen ja pömpöttävine vatsoineen. Yhä vaimoni kuitenkin kiihotti minua, tai ehkä juuri siksi. Olin aina pitänyt pyöreämmistä muodoista.

Itse olin päässyt turskistumaan vuosien mittaan liikaa. Erään onnettomuuden jälkeen liikunta oli oikeastaan loppunut osaltani, ja sen kyllä näki selvästi. Jokatapauksessa seksielämämme oli hyvää ja nautinnollista.

Eräänä iltana kesäkuun lopulla puhelimeni soi. Puhelimessa oli Marko. Marko oli entisen työkaverini poika. 17 vuotias nuorimies kertoi tulevansa viikoksi paikkakunnalle treenaamaan jotain, ja kysyi tiesimmekö mistä löytyisi kyseiselle ajalle majoitusta. Mietin hetken ja kerroin sitten että vierasmajamme olisi tyhjillään, ja jos kundille kelpaisi, hän voisi yöpyä siinä tarvittavan ajan. Poika innostui ja kiitteli kovasti. Hän ilmoitti päivän jolloin ilmestyisi. Terveisien lähettelyn jälkeen lopetin puhelun ja menin kertomaan uutisen vaimolleni, joka kasteli pihalla kukkiaan.
Jäin portaille katselemaan vaimoa. Tämä oli selin minuun ja kaatoi vettä jo hieman kuivahtaneen näköisille kasveilleen. Huomasin,että tapansa mukaan naiseni oli jättänyt taas kerran kesämekon alta alusvaatteet pois. Muhkean pyöreä takamus pingottui ihanasti vasten kesämekon ohutta kangasta. Tunsin himon kouraisun nivusissani. Olihan viime kerrasta jo hetki aikaa.

Vaimo hihkaisi säikähtäen painautuessani vasten hänen selkäänsä kupertaen kourani suurille rinnoille.
“Herranjestas ! Mitä sä nyt oikeen aiot?” Hän sopersi, vaikka äänen kikerryksestä tiesinkin vaiseni tasan tarkkaan tietävän mitä olin aikomassa. En vastannut mitään vaan suutelin hikistä niskaa ja puristin rintoja vielä voimakkaammin, ottaen samalla kivikovina nöpöttävät nännit etu ja keskisormieni väliin likistäen ihania nortinnatsoja voimakkaasti.
Vaimo huokaisi raskaasti ja tunsin miten pehmeät pakarat painautuivat alavatsaani vasten. Irrotin vasemman käteni pulskalta rinnalta ja lähdin valuttamaan sitä pömpöttävän vatsan yli vaimoni jalkoväliin.
“Äläs nyt hei, älä” vaimo henkäisi ja levitti samalla reisiään niin, että sain ujutettua kourani hänen kuumaan jalkoväliinsä. Vaikka kourani ja vaimon pillun välissä olikin ohut mekkokangas, tunsin selvästi pillusta hohkaavan kuumuuden ja liukkauden. Sivelin sormella pilluvakoa alaspäin ja mekkokangas kastui kiihottuneen pillun limoista.
Vaimo kirahti ja taivutti päätään taaksepäin pyörittäen samalla persettään haarojani vasten niin, että ainakin puolijäykkänä pönöttävä kaluni koveni entisestään.
Jatkoin sormellani vaimoni jakovälin kiusaamista ja tunsin samalla kuinka naisen pieni käsi ujuttautui shortsieni sepalukselle surauttaen vetoketjun auki. Kivikovaksi jäykistynyt elimeni ponnahti nuuhkimaan lämmintä kesäilmaa. Vaimon käsi tarttui kullin varteen osaavasti puristaen nahkafagottiani voimakkaasti. Nyt oli minun aika murahtaa varoitukseni, muuten sykkisin siemeneni vaimoni kädelle ja mekon peittämälle perseelle.
“Mennään kulta sisään” vaimo kuiskasi.
“Tässä mihinkään sisään mennä” sanoin ja painoin naaraani kontilleen pihanurmelle. “Kohta saat kyllä jotain sisään”
“Ei nyt tässä sentään hei. Mitä jos naapurit näkee!” vaimoni yritti viellä siveillä. Katsoin ympärilleni. Lähin naapuritalo oli edelleen kuudensadan metrin päässä kuusiaidan takana. Ja minua panetti. Ai jestas kuinka minua panettikaan. En edes muista koska olin sykkinyt näin kovana. Ehkä silloin, kun olin ostanut meille netistä seksileluja, joihin oli kuulunut myös miesten kalulukko. Lukko oli peniksen muotoinen putki, johon kalu tungettiin ja lukittiin kivespussien taakse pienellä lukolla. Vaimo oli asentanut sen minulle ja pitänyt minua seksittä kaksi viikkoa, muistaen kiusoitella minua joka ilta. Se oli ollut tuskaa, mutta siitä seurannut pano ja orgasmi oli ollut räjäyttää pääni.
En siis häiriintynyt naapurien mahdollisesta invaasiosta pihaamme, vaan nostin vaimoni mekon tämän selkään. Oli pakko taas kerran jäädä hiljaa tuijottamaan. Siinä oli Perse. Isolla Peellä. Suuret valkeat puolipallot joiden välisestä vaosta pieni vaaleanpunainen peppureikä iski riettaasti silmää. Vaaleaa kauneutta. Pehmeän napakkaa lihaa ja ihoa. Ei edes yhtään finniä pilaamassa tuota täydellisyytä. Kun kohdistin katseeni alemmas, näin sen minkä vuoksi sotiakin oli aloitettu. Siinä oli pillu. Kaunis karvattomaksi ajeltu aarrearkku, josta kiiman erittämänä valui limarihmoja. Häpyhuulet olivat turvonneet ja auenneet kutsuen malttamattoman uroksen siementämään naaraansa rajusti, mutta hellästi. Ja niin minä tein.
Asetin sykkivän, kiimasta teräsvaijeriksi paisuneen kyrpäni noiden limaisten huulten väliin, ja katsoin, kuinka kiiltäväksi turvonnut terskani pikkuhiljaa upposi lotisten tuohon pehmeän tiukkaan, märkään reikään. Vaimoni suusta pääsi ininää tämän tuntiessa kyrpäni porautuvan sisäänsä.
Työnnyin kerralla pohjaan asti. Nauttien joka millistä ja sentistä . Limainen vittu imeytyi kaluni varteen ja aivan kuin lypsi sitä saadakseen siemenet itselleen kivespusseistani.
Aloitin varovasti työstää tuota silkkipillua, vaimoni inistessä ja vinkuessa allani. Massiivinen perse pyöri kullini ympärillä vitun päästäessä maiskahtelevia ääniä. Ei mennyt kuin hetki, kun vaimoni kurkusta alkoi purkautua yhä kovempaa ininää ja tiesin hänen olevan tulossa. Perseen pyöritys muuttui miltei raivoisaksi vaimon huutaessa suoraa huutoa. Näin hänen sormiensa kaivautuvan syvälle kukkapenkin multaan, kun rakas puolisoni tuli. Ja tuli. Ja tuli. Huuto muuttui ensin korinaksi ja sitten itkuksi naiseni saadessa orgasmiaan. Koko hänen vartalonsa oli jännittynyt pillun lypsäessä kyrpääni yhä voimakkaammin. Sillon tunsin itsekin tulevani. Puskin kaluani naaraani sissän kuin henkeni hädässä, ja tunsin kuinka kiehuva siemenneste kiveksissäni räjähti liikkeelle. Ehdin työntyä vielä kerran syvälle tulikuumaan vaginaan ennenkuin ammuin spermani vaimoni uumeniin huutaen.
Vaimo valahti kasvoilleen kukkapenkkiin nyyhkyttäen edelleen. Minä rojahdin hänen viereensä kaikkeni antaneena.
Käännyin selälleni ja vaimoni könysi kainalooni. Olimme aivan hiljaa ja tasasimme vain hengityksiämme. Sitten käännyin naiseni puoleen
“Tiedätkö muuten,että mä rakastan sua?” vaimo katsoi minua silmiin ja hymyili.
“Tiedän” hän kuiskasi ja suuteli poskeani.
Makoilimme mitään puhumatta katsellen sinistä taivasta ja valkoisia pilvenrepaleita. Sitten vaimoni huokaisi ja ilmoitti lähtevänsä pesulle. Silloin minäkin havahduin muistamaan asiani. Kerroin siis vaimolleni,että saisimme nuoren miehen vieraaksemme piakkoin,ja silloin ehkä ehtoisen emäntäni olisi parempi pukeutua hieman peittävämmin,tai ainakin alusvaatteisiin,ettei nuorukainen saisi traumoja. Vaimo tuhahti ja ilmoitti omalla pihalla oleskelevansa vaikka alastomana jos haluaisi.
Mitäpä siihen sanomaan…

2 kommenttia viestissä: “Kuuma kesä 1”

  1. Jussi says:

    Tosi kiimainen tarina ja kivaa luettavaa.

Kommentoi

top