search
top

Äidin pissajoulusauna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 3.26 out of 5)
Loading...

Vuodet oli lipuneet lapsuuteni ohi ja tyttöystävätkin tulleet kuvioihin. Välillä kuitenkin, kun oikein kovasti panetti, eikä heti seksiä ollut tarjolla, oli pakko turvautua omaan käteen. Vaikka internetissä olikin vaikka mitä viihdykettä tarjolla, monesti ajatukset ja fantasiat palasivat lapsuuteen ja äitiin. Useat leikit hänen kanssaan olivat jatkuneet teini-ikään asti, kunnes harrastuksien ja muiden rientojen vuoksi aika kotona äidin kanssa jäi yhä vähemmäksi.

 

Nyt olin jo armeija käynyt ja vietettiin joulua. Olin tullut vanhemmilleni joulun ajaksi yhdessä tyttöystäväni Mian kanssa. Mian olin tavannut inttikesänä ja oltiin nyt oltu reilu puoli vuotta kimpassa. Puuron syönnin ja muun yhteisen ajanvietteen jälkeen oli aika saunoa.

– Mikko ja Mia! Menkääs saunaan, kun siskos ja lapset kävi jo ja me mennään sit teijän jälkeen! Äiti huuteli keittiöstä.

– Saatte ihan rauhassa saunoa siellä. Paikat on jo kuumana kosteana.. Äiti huomautti ja vinkkasi silmää, kun kuljimme Mian kanssa kohti saunaosastoa.

 

Saunatilat olivat omana lisäosanaan vanhempien talossa ja siellä sai olla tosiaan ihan rauhassa. Äänet ei kantautuneet asuintiloihin ja tämä oltiinkin Mian kanssa kokeiltu monesti, kun oltiin siellä nussittu.

Sata asteinen puusauna oli melkoinen pätsi eikä oikein löylyäkään raaskinut enää lyödä. Heiluttelin suihkussa puolikovaa kulliani Mian saippuan liukastamassa pyllyvaossa. Mia oli siro, pienirintainen urheilijateini, minua pari vuotta nuorempi. Pillu oli aina ajeltu posliiniksi ja söpöt tissit törröttivät monesti iöman rintaliivejä paidan alta.

– Pitäiskö laittaa tää pimppaan?

“Ei ehdi nyt. Ja toi sauna oli tajuttoman kuuma, hyvä ettei taju lähtenyt. Nussitaan sitte yöllä, kun noi lähtee joulukirkkoon.”

Tämä kävi minulle. Vaikkakin toki olisi tehnyt mieli Mian todella tiukkaa pillureikää mieli samantien.

– Mä meen viel saunaan. Mul on juotavaakin jäljellä. Tuun sit perässä.

“Okei, mä meen jo. Pitää tukka kuivata ja meikatakin viel. Et sit jää runkkailee tänne..” Mia kuittasi mennessään virnuillen.

Nojasin saunanlauteiden polttavaan selkänojaan ja hörppäsin saunajuomaa ja hiukan heilutin kädellä edelleen puolikovaa kyrpääni. Ovi kolahti pukuhuoneessa ja sitten joku tuli kylpyhuoneeseen. Pian aukesi saunankin ovi.

– Halusit siis kumminkin ottaa tätä sisään..?

“Jaa mitä sä oot tarjoamassa? Äitini vastasi.

Peitin äkkiä kullini kädelläni, kun luulin sisääntulijan olleen Mia.

– Mitä sä nyt tänne tolleen…? Ankytin

“Puita tulin laittamaan lisää, ettei pääse sammumaan, kun me tullaan. Jäikös teillä jotain kesken, kun ei toi sun kätes oikein peitä tota kokonaan.

-Äh, no ei jäänyt. Voitko nyt mennä, mä tuun ihan just..

“Ai tuut vai?”

-Tuun POIS täältä, äiti.

“No halusitko tulla muutenkin?” äiti vastasi kujeillen

Samalla äiti tiputti hameensa pois ja paljasti karvakolmionsa. Eipä ollut äiskällä pikkareita ollenkaan.

“Jospa minäkin sinne lauteille..” äiti jatkoi ja veti paidan päältään ja isot roikkuvat tissit humpsahtivat esiin edessäni.

“Ei nuo huomaa tuolla mitään hetkeen, niin voitais varmaan vähän muistella miltä ne toistemme vartalot tuntuu..?”

-En mä tiiä. Siitä on jo aikaa ja Miakin on tuolla ja..

“Ei ne hoksaa. Sullahan tuo kyrpäkin alkaa nousemaan ihan kunnolla. Mulla on ollu pillu ihan märkänä tänään siitä asti kun te tulitte.”

Äiti nousi eteeni lauteille ja otti kädestäni kiinni ja vei sen karvaiselle pillulleen.

“Työnnä sormi äiskän pilluun. Ihan niinku sillo aikanaan. Muistatko, kun tykkäsit niin nuolla mua?”

Siinä istuin kulli jo kivikovana lauteilla, äiti edessäni kyyryssä ja minulla sormi niin syvällä kuin vain sain hänen liukkaassa vitussaan.

-Emmä hei tiiä, kun Miakin varmaam venaa tuolla..

” Höpöhöpö. Se tyttö laittautuu niin kauan ettei huomaa mitään. No Mikko, ootko sä vielä pissiä maistellu niinkuin pienenä poikana? Ootko Mialta saanu pisua?”

-Mmmh, oon mä omaa juonu välillä. En mä kehtaa Mialta pyytää.

“Sun kannattais. Sillä on varmaan hyvän makuista pissaa, kun se syökin niin terveellisesti. Haluisitko sä juoda sun vanhan äitis pissaa?“

En enää hillinnyt itseäni. Olin kivikovana ja hieman pyöreä viisikymppinen äitini huokaili edessäni kun hieroin hänen pilluaan.

-Annatko äiti pissaa? Janottaa..

“Käy siihen selälleen, niin annan sulle. Hitsi miten kusettaakin..”

Kävin ylälauteelle makaamaan ja äitinini siirtyi kasvojeni ylle, niin että toinen jalka oli ylälauteella ja toinen suorana keskilauteella. Karvainen ja limainen pillu kiilteli kasvojeni yllä. Levitin molemmin käsin häpyhuulia ja nuoleskelin limaista reikää ja odotin pissasuihkua.

“Maistuuko hyvälle? En oo pessy tai pyyhkiny pillua päivään, kun muistin että sä tykkäät et se pitää olla vähän likainen. Pissin ja kiiman aromit saa sen tuoksumaan ja maistumaan.”

-Maistuu, äiti.

Livoin kielelläni tuota rietasta karvareikää ja kiimalimaa valui noroina suuhuni. Hetken päästä pissareikä avautui ja ensimmäiset keltaiset virtsatipat tippuivat kielelleni. Pian tipat muuttuivat yhtenäiseksi suihkuksi joka suihkusi yhä kovenevalla paineella suuhuni. Juoduin purskauttamaan osan vaahtoavasta kusestabulos, sillä en pystynyt nielemään kaikkea sitä ihanaa pissaa jota äiti taas vuosien jälkeen tarjosi.

-Ynghhhhnn, hyvää pissaa, ynisin ja sain sanottua. Samalla runkkasin kulliani kuin viimeistä päivää.

Vaalean keltainen ja aika suolainen ummehtunut virtsa vielä suihkusi äitini pillusta, kun laukesin ja ruiskutin spermaryöpyt vatsalleni. Pian pissisuihku laantui ja nuolin vielä viimeiset tipat reijältä ja häpyhuulilta pois.

-Äiti, se oli hyvää. Kiitos.

“No sitähän tulikin paljon. Olikin vessähätä ollut jo pitkään. Sultakin lensi mällit saman tien, kun sain kuset sun suuhun. Nyt tehäänkin silleen, et mä meen tohon alemmas ja pissaat.”

Äiti siirtyi alalauteelle kontilleen ja oli minun vuoroni suihkutella hänet. Kullini oli vähän pehmentynyt orgasmin jälkeen, mutta silti sai pissaa pinnistää. Äiti oli alempana hajareisin ja hieroi sormillaan rietasta karvaista pilluaan.

“Mikko pissi. Äiskän täytyy saada maistaa pissaa.”

Suihku ryöpsähti terskan päästä. Ensin lyhyt suihkaus ja sittem yhtenäinen kaari kunnon paineella.

“Mmgghhh, hyvää pissaa. Äiskä juo pojan pissaa taas.”

Suihkutin kirkkaalla kusellani äidin naamaa, tissejä ja pillua. Toki eniten hän halusi sitä suuhunsa, aivan kuten minäkin. Toisella kädellä hän kouri suuria roikkotissejään ja puristeli nöpöttöviä nännejään. Toista kättä hän vatkasi pillussaan, joka vähän peittyi hänen pullottavan vatsansa alle.

“Oooh aaaaahh, nyt vittu tulee..!”

Äiti tärisi lauteilla orgasmin kourissa ja tuntui ettei se loppuisi ollenkaan. Lopuksi hän vielä kurlasi viimeiset pissani ja nielaisi.

“Se oli Mikko ihanaa. Liian pitkä aika edellisestä kerrasta.”

-Niin oli, äiti. Ja suutelin häntä pissaiselle suulle.

Kävin pikaisesti suihkussa ja äiti huuhteli lauteet ettei sessiosta jäisi merkkejä, kun äiti ja isä kohta saunoisivat. Poistuessani äiti veti vielä käteni hänen pillulleen ja painoi sormeni lämpimään limaiseen reikään.

“Älä pese tätä sormea, niin voit haistella mun hajuja jos tulee ikävä tai Mia ei anna sulle pillua.”

Saa nähdä vieläkö leikit äidin kanssa jatkuisivat vai seuraisiko muita käänteitä tulevaisuudessa. Ainakin joulu oli tähän mennessä varsin onnistunut…

3 kommenttia viestissä: “Äidin pissajoulusauna”

 1. pissiz says:

  Lisää pissaleikkejä, vaikka nämä insestijutut ei kiinnosta. Mites pissaleikit Mian kanssa?

  • pb30 says:

   Jatkoa luvassa jossain vaiheessa. Voi olla, että Mia näkikin nämä saunaleikit 😉

 2. Cock says:

  Miahan voisi liittyä seuraan…mahtava tarina.

Kommentoi

top