search
top

Maalais tytön jouluseikkailu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.18 out of 5)
Loading...

Tapahtumat ovat tosia ja sijoittuvat vuoden 2006 jouluun. Olen kotoisin maalta ja kävin kyseisen Keski-Suomen kunnan kirkonkylän lukiota. Minulla oli tuolloin menossa abi vuosi.

Asuin edelleen vanhempieni kanssa maalla. Vanhempani olivat jo lähempänä kuuttakymmentä. Minua ei miellyttänyt kaupungin vilinä, vaikka poikakaverini oli Jyväskylästä. Hän oli minua 5-vuotta vanhempi. Tutustuimme lukion bileissä mökissä Häkärinteillä, jossa menetin hänelle neitsyyden.

Oli perjantai 22.päivä ja illalla lukiossa oli joulujuhla. Päätin mennä juhlaan ja pukeuduin juhlallisesti, kuten ainakin meidän seudulla tuolloin kuului hyviin tapoihin. Olin keräillyt vaatekaappiini kaikkea eroottista aina vierailulla poikakaverini luona Jyväskylässä. Päätin kuitenkin säästellä poika kaverilleni, joka olisi tullut seuraavana päivänä ja nappasin korista tavalliset ihonväriset nylon sukkahousut ja toiset laukkuuni varalle ja stringit. Kiharsin vaalean polkkatukkani ja meikkasin. Korviini laitoin pienillä teko jääpuikoilla koristavat korvikset. Ylleni laitoin vihreän olkaimettoman mekon ja annoin tissini olla vapaasti ilman liivejä. Mekko tuki rintoja hyvin. En halunnut päälleni tylsää toppatakkia, joten laitoin ylleni valkoisen saalin. Joulukuu oli poikkeuksellisen lämmin ja musta joulu oli ovella. Laitoin valkoiset korkokengät ja lähdin odottelemaan taksia, jonka vanhempani oli tilannut. He jäivät kotia valmistelemaan joulua.

Taksi kurvasikin pian pihaan ja kuljettajana oli Pekka, hieman päälle 50v. Hän kyyditti minua ja kylän muita lapsia kirkonkylän ylä-asteella, kun olin peruskoulussa, joten tuttu mies kyseessä. Hän oli usein suorapuheinen ja varma. Viiksekäs ja vähän jo harmaa hiuksinen.. Ja karvainen 😉

Hän oli liikkeellä tilataksilla, jossa olin tällä kertaa ainoa matkustaja. “oho! Oho!” kuului kehuva ääni, kun hän avasi minulle taksin oven. “Ollaanpa sitä nättinä!” hän kehui ja iski silmää. Tämä miellytti minua ja minua alkoi kiehtomaan miten hän kehui ja toimi niin varmasti ja rutiinilla palvellessaan minua. “Mitenkäs siellä lukio on mennyt” hän kysyi ja juteltiin kaikenlaista. Perille päästyä kirkolle hän kehui, miten olin kasvanut kauniiksi naiseksi ja kuinka olin ymmärtäväinen ja keskustelu taitoinen. Pääsimme koulun pihaan, jossa hän hyvästeli ja sanoi, että “nähdään kohta! :)”.

Taksista noustuani juhlaan oli vielä hetki, joten kerkesin käydä vessassa tarkistamassa meikit yms. Kaikki näytti hyvältä ja kuulin vieläkin Pekan kehut ja tunsin hänen katseensa. Tunsin kuinka vanhempi mies oli syönyt minua katsellaan ja kuinka seksikkääksi tunsin oloni laittautuneena.. Minua alkoi siinä vaiheessa panettamaan. Emme olleet edes poikakaverini kanssa nähneet viikkoon.

Niin lukion joulujuhla eteni loppuaan ja näinkin ulos kävellessä taksini ja hymyilevän kuskini. Kirkolta oli n. 15km tilallemme. Siinä jälleen juttelimme kaikkea ja Pekka avautui avioerostaan ja kaikesta muusta. Kehui, että poikakaverini on onnenpekka ja että hänellä ei enää ole mahdollisuuksia löytää mukavaa naista, niinkuin minä olen. Aloin kostumaan jo ja mietin, miten sanoisin, että voihan hänellä olla mahdollisuuksia. Käännyimme metsätielle, josta oli vielä n. 5km matkaa kotiamme. Tien varressa ei ollut kuin meidän ja yksin asuvan Juhan talo, joka myös eronnut mies. Käännyttyä tielle pyysin ajamaan hieman sivuun. Jännitti ja halusin munaa. Pekka katsoi minua hämmentyneenä.. Katsoin häntä ja sanoin, että kyllä hän saisi kenet tahtoo. Hän nielaisi syvään ja laittoi toisen käden polvelleni ja toisella tarttui niskasta ja alkoi suutelemaan. Hän tunsi kiiman huulillani suudellessa ja siirsi vahvaa kättänsä polvilta mekon alle reisiä hivellen. Poikakaverini tuli mieleen. Pelasin aikaa ja kysyin Pekalta, että siirryttäisikö taksin tilaosaan takan penkkiin.. Mietin etupenkiltä noustessani, että nyt joko olen uskollinen ja juoksen kotia tai otan itseäni vanhemman miehen kyrvän pilluuni ja ehkä jopa suuhun. Jälkimäinen ajatus voitti. Toivoin, että Pekan kyrpä olisi ollut jo sisässä.

Pekka istui jo taksin takapenkissä ja huhuili viereensä. Kävelin sisään autoon ja kun liukuovi sulkeutui, tiesin, että minua nussitaan hyvin pian. Istuin Pekan viereen ja suutelimme. Hänellä jo kädet hivelivät jalkoväliin kohtaa sukkahousujen läpi. Se tuntui niin hyvältä, että hädintuskin sain kättäni kontrolloitua hänen jalkoväliin kohdalla, jossa oli jo kohouma, jonka tunsin suorien housujen läpi. Hän suuteli kaulaani ja hiplasi edelleen sukkahousuja jalkovälissä. Hän hieman auttoi ja sain hänen kyrvän käteeni. Sivelin esinahan alas ja Pekka vetäytyi kaulaltani istumaan jalat harvassa, kun runkkasin häntä. Hän sai housut kinttuun, minä kävin polvilleni takapenkillä ja otin Pekan munan suuhun. Hänellä oli pidempi kalu, kuin poikakaverillani. Sen tunsi suussa ja käsillä sai siellä pidempää matkaa. Imin ja otin syvään. Pekka siveli hiuksiani. Olin perse pystyssä ja Pekka sai ulotettua kätensä mekkoni alle.. Sukkahousut oli edelleen edessä, mutta Pekka sai hierottua mukavasti. Viisikymppisen kyrpä kävi kovaksi ja viimein hän nosti hennosti minua leuasta ja siirsi suuni huulilleen. Hyväilin vielä hänen kulli, kunnes hän ohjasi minut kontilleen häneen päin. Hän nousi taakseni, nosti hametta ja repi sukkahousuni haaroista. Siirsi märäksi käyneitä pitsi stringejä ja alkoi nuolemaan pilluani. Se teki niin hyvää ja voihkin hieman.. En uskaltanut päästää kovaa ääntä. Pekka rohkaisi, että “ihan rennosti vain”. Viimein hän lopetti nuolemisen. Poikakaverini ei koskaan nuollut minua sieltä. Pekka työnsi sormensa vielä pilluuni ja suuteli minua. Tunsin kuinka hänen seisova kalu hiveli pakaraani. Viimein hän otti toisella kädellä lantiostani kiinni ja ohjasi kalunsa tiukkaan pilluuni. Viimein olin vanhemman miehen otteessa, pylly pystyssä, revityissä sukkahousuissa. Hänen vahvat kädet tuntui lantioillani ja kalu survoi niin, että taju meinasi lähteä. Hän teki niin hyvään, että poikakaverinikaan ei ollut koskaan tehnyt. Hän nussi niin, että korvikseni keikkui korvissa. Tuntui niin hyvältä veto vedolta. Hän pysähtyi hetkeksi ja suuteli. Hän työntyi vielä syvemmälle. Hän veti mekkoni rinta osaa helmaan päin ja sanoi, että “olet sinä kunnon pakkaus”. Kyrpä syvällä hän oli noussut yläpuolelleni ja suuteli korviin ja kaulaan sekä hiveli tissejäni. Sitten hän alkoi jälleen rynkyttämään pilluani ja siirsi kätensä takasi lantioillani. Aloin tuntea, että ihana sessiomme tulee loppu huipentumaan. Hyvillä mielin valmistauduin ottamaan Pekan spermat vastaan, olinhan ottanut pillerit. Mies alkoi hieman puhaltamaan ja örisemään. Loppuvedot tuli ja tunsin kuinka sisääni laskettiin sperma lasti. Pekka huokaili silmät kiinni hymyillen ja huokaili “ai, että… Ai että.. Hohh!!” ja veti kalunsa ulos. Olin melko tyydytetty. Pekka pyyhki spermansa revityille sukkahousuille ja huohki vielä. Vielä suudeltiin. Tunsin kuinka sperma valui hyvin nussitusta pillusta. Pekka veti housuja jalkaan ja siistiytyi sillä välin riisuin revityt sukkahousut, jotka oli Pekan spermassa. Vaihdoin ehjät sukkikset. Nousimme takatilasta ja suutelimme vielä. Pekka luki ajatukseni sanoi, että asia jää meidän väliseksi. Mietin matkalla, että seksi vanhemman miehen kanssa on kiihoittavaa. Tulimme koti pihaamme ja Pekka hymyili ja sanoi, että “tule käymään, kun haluat”. Hymyilin ja mietin asiaa vakavissani, sanoin vain heipat ja hymyilin, löin oven kiinni ja kävelin kotia. Oman poikakaverin olemassa olon muistin vasta seuraavana aamuna.

23.päivä tapahtuikin elämässäni ratkaisevia käänteitä, mutta ei Pekan, eikä poikakaverini kanssa 🙂

10 kommenttia viestissä: “Maalais tytön jouluseikkailu”

 1. Kuusitonttu says:

  Naapurinmies soitti, että on joulun alla työmatkoilla. Kerkeisinkö viedä joulukuusen Heille? Lupasin auttaa. Menin kuusen kanssa seuraavana aamuna naapuriin, jossa vaimo Niina tekikin joulupipareita parhaillaan. Perheen tytär oli lähtenyt hetkeä aiemmin ala-asteen kuusijuhlaan. Niina pyöritteli piparitaikinaa jauhoisissa sormissaan, ja kysyi kauniina ylähuultaan lipaisten maistuisiko kuusen tuojalle jotain? Kauniit kasvot, punaiset joulupakettikorvikset ja punaista t-paitaa vasten korostui terhakat liivittömät rinnat. Niina kääntyi piparitaikinaansa sormistaan irroittamaan. Menin Niinan taakse, sormeni siirtyi mustien tiukkojen farkkujensa napeille. Auoin niitä, ja suutelin Niinan kaulan sivua. Niinan hiljaisesta voihkaisusta ei voinut erehtyä, vaikka sen hyvin kuulinkin. Meinasin kahvia, Mä oon mennyt syksyllä naimisiin! Niina kuitenkin nojasi taikinaisilla käsillään edemmäs keittiön pöydänpintaa vasten, saaden kiinteän farkkupeffansa täydellisesti kaarelle eteeni. Avonaisten farkkujen alta, jotka vedin puoleenreiteen paljastuvat punaiset stringit. Kämmeneni siirtyi t-paidan alle, ja tunsin miten Niinan kovettuneet nännit jo odotti miehen kosketusta. Puristelin ja pyörittelin nännejä sormillani, kun katseeni jo herkutteli edessäni olevalla kiinteällä stringiperseellä. Kuusikeikka exän luona oli pääsemässä alkuun, ja naurahdin! Tiesin jo heti keittiönovella Sun vaatetuksesta, kuka on miehelleen suositellut kuusentuojaa.

 2. Bettina88 says:

  En uskalla spekuloida miten Pekka toimi ko. tilanteissa. Annoin omalta osalta hänelle sitten varmaan dippiä 😃. Ymmärsin, että vanhemmat oli sopineet maksusta.
  Tämä Pekka oli ihan isäntä siinä taksi hommassa.

 3. Jussi says:

  Hyvä ja uskottava tarina.Itse olin taxirenkinä hetken aikaa ja sain myös muutaman maksun luonnossa kiimaisilta naisilta.

 4. Köpi says:

  Älä stressaa niistä kirjoitusvirheistä tuhmeliini 🙂
  Hyvä tarina oli!

 5. Bettina88 says:

  Puhelimella kirjoitin ja tämä oli ensimmäinen eroottinen tarina. Harmi, että puhelimen automaattinen sanakirja on sotkenut kerrontaa. Siitä pahoittelut.. Jos tulee jatkoa, niin täytyy olla sanakirjan kanssa tarkkana.

  • Erämies says:

   Hei, luin molemmat tarinasi.
   Ei tommosta mimmiä ainakaan häveliäisyyden puolesta haittaisi,
   saada himokas pano asiakkaaltaan. Voihkisit kauniina lujempaa, ja tietäisit näyttäväsi hyvältä.., kiimaisena ja piukka jakkupuku osittain riisuttuna työpöytäsi papereiden putoillessa lattialle.

Kommentoi

top