search
top

Iso kaluni ja Helena

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (132 votes, average: 3.30 out of 5)
Loading...

Ensimmäistä kertaa sain katsoa naintia, kun yövyin serkkuni Niilon ja tämän tyttöystävän Helenan kanssa eräänä elokuuna Helenan perheen tilan aitassa. 19-vuotias Niilo oli ensimmäisellä lomallaan armeijasta, ja minut oli laitettu jonkinlaiseksi esiliinaksi tai rajoitteeksi aittaan nuoren parin kanssa.

Eipä minusta esiliinaksi ollut. Siinä vain katselin vaaleassa kesäyössä, kun 18-vuotiaan Helenan pylly pyöri Niilon kupeiden päällä. Tyttö nai kiihkeästi, huokaili ja etsi sopivaa kulmaa. Olin silloin itse 16-vuotias ja alkukesästä menettänyt poikuuteni minua reilusti vanhemmalle Sinikalle, mistä kerroin ensimmäisessä tarinassani.

Minusta Helenalla oli kaunis takapuoli. Sellainen hyvännäköinen naimapylly, huomasin miettiväni. Vartalo oli sorja, ja vapaana heiluvat vaaleanruskeat hiukset olivat pitkät ulottuen alaselkään asti. Tissit olivat pienet mutta terhakat, ne pomppivat hauskasti ylös ja alas. ”Aa-aa-aa-aa…”, Helena vuoroin pumppasi, vuoroin keinutti pyllyään. Alla Niilo kohahteli, nauttien tyttönsä kiihkeydestä. Pylly pyöri ja pyöri, minusta sitä oli nautinto katsella. Tyttö vatkasi huohotellen, orgasmia hakien. ”Helena, minä tulen!..”, Niilo huudahti ja huohotteli kohta. Pian hän korahteli puristaen tyttönsä pakaroita. Lastit lähtivät liikkeelle. ”Älä vielä”, tyttö yritti ja sinnikkäästi keinutti peppuaan vielä yrittäen saada itselleenkin nautinnon huipentuman.

Kohta hän kellahti pois Niilon lauenneen ja laskevan kullin päältä. Vaikken sitä silloin ymmärtänytkään, sain siinä todistaa naisen kannalta epäonnista, huonoa panoa. Hänelläkin oli siihen iltaan ollut padottuna paljon toivetta ja tarpeita. Nyt hän sai lähinnä palvella poikaystävän kassien tyhjentäjänä.

Nousin hetken kuluttua, napatakseni vesihörpyt oven suusta kannusta. Kesäyö oli vielä kuuma, ja nukuin alasti. Niilo kuorsasi jo hiljaa, mutta Helena oli vielä valveilla. Katseemme kohtasivat vielä sanattomasti, ja tiesin, että hän näki myös kullini, joka heilahteli paljaana, yhden kolmasosan seisokissa äskeisestä näkemästään jäntevöityneenä.

Kului neljä vuotta.

Kuljimme Helenan kanssa tuttua hiekkatietä, varovasti käsikkäin. Kummallekaan meistä ei oikein siinä tilanteessa sopinut, että meidät olisi nähty liikkeellä pariskuntana.

Helena oli Jyväskylässä opiskelemassa opettajaksi. Minutkin olivat työkuviot jo viemässä pois kotikylältä. Vanhoina tuttuina olimme tavanneet kesällä, ja jonkinlaista kipinää oli välillämme selvästi ollut. Nyt syksyn alkaessa tuntui siltä, että olisi aika lunastaa jotain.

Helenalla oli ihana nauru. Hiukset olivat yhä pitkät, nyt letillä pitkin selkää. Yllään hänellä oli ohut rusehtavan vihreän villakangastakki ja oranssi kaulaliina. Rakastin hänen älykkyyttään, joka kuului melkein joka lauseessa. Hän oli 22-vuotiaana pysynyt tyttömäisenä ja laihana. Hänellä oli pitkät kasvot. En hennonnut sitä sanoa, mutta hän suurine silmineen näytti hieman hevoselta, hurmaavalla tavalla.

Oli kiihottavaa jo pelkästään kävellä sillä hiekkatiellä. Tuttu tila ja tuttu aitta lähestyi. Ilma oli täynnä odotusta ja aavistusta. Nautin siitä, että aistin naisen katseessa halun.

Olimme kohta samassa aitassa kuin silloin. Takit oli riisuttu ja tartuin tiukasti hanuriin, niinkuin laulussa joskus myöhemmin sanottiin. Helena naurahti kiihkeästi minun vetäessäni hänet kiinni itseeni, eikä hän varmasti voinut olla tuntematta jo orastavaa seisokkia etumuksessani. Olin valmis ja halusin tämän naisen, eikä hänenkään aikeesta jäänyt varteenotettavaa epäilystä.

Suutelimme ja valmistimme toisiamme. Kohta hän kääntyi minuun selin, ja antoi käsieni vaellella vartalolla. Melko nopeasti aloin jo hivellä farkkujen päältä hänen pilluaan. Hän tunsi pakaroillaan minun koko ajan voimistuvan kyrpäni, ja työnsi peppuaan vaativasti taaksepäin saadakseen tuntea sen voimaakkaammin.

Myöhemmin hän kertoi tyytyväisenä, ettei ollut koskaan tuntenut itseään niin ”otetuksi naiseksi”. Hän kehui taitoani toimia ja sytyttää nainen melko nopeasti halun vietäväksi.

Pian hän makasi vuoteella odottavaisena, kun sähläsin vaatteitani pois. ”Älä huoli, ei ole ketään muita kotona..”, hän vielä varmisteli minulle. Kohta housut kilahtivat nilkkoihin ja heilautin kyrpäni esille.

Helenan isot silmät laajenivat entisestään. ”En muistanut väärin.. onhan tuo aivan mielettömän kokoinen!..”, hän huudahti nähdessään 24-senttisen, paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttisen jörssini. Kohta, pienen petikiehnäämisen jälkeen hän oli jo jalat levällään, ”tule jo!..”.

Kullistani kaksin käsin kiinni pitäen hän ohjasi minua kun punnersin sisälle selvästi valmiiseen rasiaan. Tatti työntyi sisälle mukavasti, vaikka tavalliseen tapaan tiukkaa teki aluksi. Hän hengitti katkonaisesti, ja silmät suljettuina huudahteli kuiskaten, ”mahtava.. hirveän iso kyrpä!.”.

”Mahtuuko.. mahtuuko pilluun.. pilluun?..”, hän jatkoi hurmioitunutta sanailuaan. Hän tykkäsi sanoa ”pillu”. Koki sen varmaankin kiihottavana, vähän tuhmana. ”Ihan täynnä on pillu!..”, ”Onko hyvä pillu.. onko?..”. Hän jutteli ja huohotteli kun nain. Kieltämättä oli oikein hyvä rasia.

Kohta hän halusi tulla päälle, ja sitä vähän olin toivonutkin. Muistoissa oli se ihana pyörivä naimapylly, jonka pyörimistä sain silloin seurata – samassa paikassa.

Olin puoliksi istuvassa asennossa nojaten sängynpäätyyn, kun hän kiipesi päälleni. Sovittelimme hetken kyrpää, ja hän selvästi varoen laskeutui reisillään alaspäin tatin työntyessä sisään, oikein mukavassa kulmassa. ”Ooo..oooo….oooh!..”, häneltä pääsi pitkä vaikertava huokaus. Hän ei ehtinyt naida pyörähdystäkään, kun hän alkoi jo voihkia orgasmin kourissa.

Siinä hän nojasi käsillään rintakehääni, ja jörssini syvällä pillussaan itkuisesti vain huudahteli. Tunsin hänen sykkeensä, yhtään ei jäänyt epäselväksi, mitä tapahtui. ”Kun.. sä et voi käsittää.. sitä miten ihanalta tää sun kulli.. sun mielettömän iso ja ihana kullis tuntuu naisesta!!..”.

”..Siis.. tää on jotain aivan uskomatonta!..”, hän toisteli alkaen kohta vihdoin pyörittää pyllyään. Helena nai ja nai, pylly pyöri ja pyöri – ja minä nautin.

Ilokseni vanha peilipöytä, varmaankin mummon peruja, antoi sängylle päin, ja minä sain nyt ihailla peilistä, kuinka Helenan takapuoli keinui kun nuori nainen nai. Selkää pitkin valuvat hiukset heilahtelivat, aivan kuin silloin.

Välillä hän haroi kädellään taaksepäin kiveksiäni. “.. ja sulla on myös todella suuret kivekset.. valtavat pallit!..”. Minusta oli kiihottavaa, ettei Helena, kuten ei moni muukaan tiennyt salasonnin roolistani – olinhan parikymppiseksi mennessä nainut jo alun viidenkymmenen eri tytön kanssa. Oli kuin Helenakin olisi kehunut ensikertalaista ja vain ihmetellyt, miten hyviltä otteeni tuntuivat.

Tartuin kohta kankuista kiinni, ja sanoin Helenalle, että haluan laueta itsekin tässä asennossa. Tyttö naurahti ja lupasi tehdä parhaansa.

Ihan heti ei lasti lähtenyt liikkeelle, ja vähän pidättelinkin, kun oli niin mukava seurata naimapyllyä. Helena pyöritti ja vaivasi, välillä pomputti kuin rodeossa konsanaan. Sänky takoi vanhaa hirsiseinää vasten, satavuotiaat lattialankutkin taisivat olla kovilla. Välillä mentiin seesteisemmin, ja ihanaa oli.

Sitten, kenties kymmenen minuutin kuluttua hän aisti parrussani lähestyvän laukeamisen ja kiihdytti tahtia. Hän suoristi selkänsä ja aloitti vaativamman ja tiukemman nainnin. Kohta, minun ja Helenan rytmikkäästi huudahdellessa lähti viimein siemeneni liikkeelle. ”Oo-oo-oo-oo!..”, karjahtelin selkäni kaarelle punnertaen, kun niin mukavasti alkoi lasti liikkua ja kyrpäni sykähdellä. ”Oo-oo-oo-oo!.. Helena!”, laukeaminen tuntui kassien pohjassa saakka.

Helena junttasi menemään loppuun asti, ja spermat painuivat syvälle neidin rasiaan. ”Älä huoli, pillerit on käytössä..”, hän kohta rauhoitteli minua kun hurman hetken hieman haihduttua aloin kysellä ehkäisyistä.

Kainalossani kehräävä Helena kertoi kohta, että muisti kyllä kesäyön vuosien takaa. Hän ei ollut silloin, eikä oikein muutenkaan saanut orgasmeja aikanaan Niilon kanssa. Hän kertoi hoitaneensa sinäkin yönä itsensä lopulta omin käsin. ”Tosin ajattelin kyllä silloin sinun kulliasi..”, hän naurahti. ”Ja saatat uskoa, että monta kertaa sen jälkeenkin!”.

”Se oli kyllä uskomaton näky silloin yöllä..”, Helena pudotteli tyhjyyteen tuijottaen. ”Nousit siitä sängyltä, nuori poika. Ja oli se aikamoinen yllätys.. sellainen mahtavuus.. iso valtava kalusi heilahteli.. todellakin jäi mieleen!”.

Vuosi tästä eteenpäin Helena oli jo naimisissa Jyväskylässä. Taas olin siis saanut kyseenalaisen kunnian olla iso kulli muistona kotikylältä, vaikka en tätä rooliani niin pahakseni tietysti osannut ottaakkaan.

Yksi kommentti viestissä: “Iso kaluni ja Helena”

  1. Aapo says:

    Hyvä, laita lisää vaan.
    Mukavinta luettavaa ovat nuo naisten reaktiot, kun näkevät ison kullisi, ja pääsevät sitä naimaan.

Kommentoi

top