search
top

Suihinotto Lapissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (117 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...

Puhelimella kirjoitettu lyhäri ideasta jonka yhtäkkiä sain

 

Olin nuorena tyttönä  (18v) taannoin kesätöissä Lapissa. Työskentelin vähän syrjäisessä ravintolassa ja asuin vähän isommassa keskuksessa. Tein työmatkat autollani, jonka olin ostanut halvalla. Olin tulossa juuri töistä kun kuulen paukahduksen auton ulkopuolelta ja auton ohjattavuus katoaa. Näen onneksi levähdysalueen ja koitan saada autoni ohjattua sinne. Pysähdyn ja nousen autosta. Kiertäessä autoani huomaan että vasen takarenkaani on tyhjä, ja tarkemmalla katselulla näen suuren repeämän. Menen kalpeaksi, koska en tiedä mitä tekisin. Olin lisäksi melko korvessa. Voisin soittaa apua työkavereiltani, mutta heti ottaessani puhelimen se ilmoittaa tyhjää akkua ja sammuu. Pyörin autoni ympärillä, kun huomaan toisen auton ajavan viereeni. Autosta nousee reilu kolmikymppinen, melko komea mies:
– Onko neidillä joku hätänä?
– Tuota, rengas tyhjeni
– Siltä näyttää, mutta ei hätää
– Voitko auttaa?
– Enköhän mä ehdi
– Oi kiitos!
– Etsitään ekana vararengas

Mies avaa takakonttini ja alkaa kaivaa sieltä jotain, kunnes toteaa:
– Sulla ei oo varakumia, tunkki ja työkalut kyl löytyy.
– Eikö? Mitä mä nyt teen?
– Hetkinen, tarkastan yhden asian

Mies katsoo renkaitani ja suuntaa seuraavaksi omalle autolleen, kunnes tulee renkaan kanssa takaisin:
– Sulla kävi tuuri, meillä on samanlaiset renkaat, voin laittaa tämän alle
– Oi kiitos
– Joo, tällä pääset ajamaan korjaamolle ja hankkimaan uuden renkaan, olin aikeissa muutenkin uusia tän.

Mies alkaa heti toimeen. Hän nostaa tunkilla autoni ylös ja alkaa samantien vaihtamaan renkaita. Katselen vierestä, eikä siinä mene kuin hujaus. Viimein mies laskee auton alas ja laittaa tunkin takaisin autooni. Kiitän miestä:
– Vielä kerran kiitos! En voi ikinä kiittää tarpeeksi.
– Voit antaa vaikka viisikymppisen tuosta renkaasta
– Tuota, mulla ei oo yhtään rahaa mukana
– Joku korvaus olis hyvä
– Onko sulla ideoita?
– Voisit helpottaa mua hieman
– Miten?
– Suihinotto kelpaisi nyt
– Anteeksi?
– Voisit ottaa multa suihin, niin oisin tyytyväinen
– En mä tiedä…
– Meinaatko että oisin ilmaiseksi auttanu sua?
– Sori…
– Tämmösiä nää etelän bimbot on, pyydetään apua muttei makseta kunnon korvausta
– Sori, ehkä sitten voisin…
– Hyvä, mennään tonne auton viereen

Menemme autoni toiselle puolella, että olisimme pois näkyvistä. Kumarrun miehen eteen valmiiksi. Mies avaa vetoketjunsa ja vetää kalunsa ulos housuista. Se on vielä pehmeä. Alan kädelläni hieromaan miehen vehjettä samalla katsoen ettei kukaan näe. Se alkaa jo kovettumaan otteessani. Mies toteaa:
– Sitten vain ääntä kohti
– Eihän sulla oo tauteja?
– Olen puhdas, avaisitko myös takkiasi hieman?

Mietin hetken, avaan päällystakkiani, jolloin erittäin antava toppini paljastuu ja alan varovasti nuolla miehen elintä. Se maistuu hieman tunkkaiselta ja siltä ettei hän ole vähään aikaan pessyt sitä. Ei kuitenkaan liiaksi. Otan kalun varovasti suuhuni ja alan imeä sitä. Olen joskus aiemminkin ottanut suihin, mutta en kovinkaan monta kertaa. Mies kuitenkin silittää minua ja kehuu:
– Noin just, oot hyvä täs…

Jatkan suihinottoa ja alan jo oikeastaan nauttia siitä. Hänen kalunsa alkaa kovettua kunnolla ja on aika suurikokoinen. Makukin alkaa olla parempi. Maistan hänen kalustaan erittyvän makean nesteen. Autoja menee jatkuvasti ohi, ja varmasti näkevät mitä tapahtuu. Eräskin auto on pysähtymässä viereen, mutta päättääkin lähteä kiireellä pois.

Mies tarttuu molemmilla käsillään päästäni kiinni ja alkaa liikuttaa kaluaan edestakaisin. Hän alkaa hengittää nopeammin. Hänen kalunsa alkaa sykkimään, ja alan maistaa sperman suussani. Kolme sykäystä spermaa lentää kurkkuuni. Mies toteaa:
– Niele ne

En haluaisi niellä niitä, joten pudistan päätäni kalu suussani, mies toistaa:
– Niele!

Vastentahtoisesti nielen miehen lastit, ne eivät maistu kovin hyvältä. Otan kalun pois suustani. Mies laittaa kalunsa takaisin housuihin ja sanoo:
– Hyvä tyttö, oli ilo auttaa, turvallista matkaa
– Kiitos vielä…

Mies hyppää takaisin autoon ja lähtee pois. Pyyhin suupieleni miehen eritteistä ja lähden myös jatkamaan matkaa. Maistan koko kotimatkan miehen maun suussani.

Kommentoi

top