search
top

Pikkunartun seikkailuja vol 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (33 votes, average: 2.61 out of 5)
Loading...

Voi helvetin kuustoista tätä keliä, manaan mielessäni ja painan päätä syvemmälle hartioiden väliin. On taas hyvinkin perinteinen joulukuun ilta, vettä ripottelee ja tuuli tuivertaa sen verran tehokkaasti, että mietin pitäisikö kaivaa paksumpi toppatakki päälle vai kestää tilanne kuin nainen. Tunnen rannekellossani pienen värähdyksen ja nykyaikaisena kännykän orjana kaivan puhelimen esiin katsoakseni keneltä viesti on. Mielenkiintoni herää, kun huomaan sen olevan häneltä. Pessimisti minussa sanoo, että sillä on taas tylsää ja kyselee kuulumisia kun ei muutakaan keksi, mahdollisesti yrittää johdatella taas vaihteeksi puhelinseksin pariin. Hymähdän itsekseni avatessani viestin ja mietin että ei tänään, en ole yhtään sillä tuulella, eikä mulla ole nyt aikaakaan. Viesti alkaa perinteisesti, “mitäpä kuuluu?” “Kukkuluuruu”, vastaan ja lisään perään että ei kurjuutta kummempaa sekä valitan säästä. Viestiini vastataan kysymyksellä “yksin?” johon vastaan näin olevan asian laita. Samassa puhelimeni alkaakin jo näyttää saapuvaa puhelua. Pyöräytän silmiäni ja huokaisen syvään ennenkuin vastaan perinteisellä “no hei vaan” tervehdykselläni. Hänen äänensä ei petä taaskaan, samettisen pehmeä ”moi” saa välittömästi väristyksiä aikaan ja huokaisen hiljaa. Jään odottamaan, mietin jo valmiiksi tekosyitä joilla voin kieltäytyä puhumasta kovinkaan pitkään, tekemistä on liikaakin ja meidän puheluillamme on tapana venyä. “Mä aattelin soittaa sulle ja kysyä haluutsä munaa?” Jähmetyn paikalleni ja unohdan jopa purevan tuulen, anteeksi mitä? ”Ainahan mä sulta haluan, oisko tarjolla?” “Mulla ois tässä sopivasti vapaata.. ja kämppä tyhjä, vaimo ja lapset on muualla.” Oijoij, päässä alkaa pyöriä mitä kiihottavampia ajatuksia.. “Onks kauankin vai pitäiskö olla jo? Mä en oo meikannu enkä mitään.” “Ei sun tarvii meikata, oot ihan nätti ilmankin.” “Pyh. Enkä oo sheivannukaan ja pitää käydä suihkussa. Enkä mä oo ees kotona.” “Jos menee liian hankalaks niin voidaan me kattoo joku toinenkin kerta…” “EI! Kyl mä tuun… menee vaan.. öö.. tunti, ehkä. En oo tosiaan kotona nyt.” “Tuu pian.. moimoi” Linja menee mykäksi ja käännyn kannoillani tunkien puhelinta taskuuni. Koen pienen omantunnon pistoksen, jää taas kämppä imuroimatta, tiskikone tyhjentämättä ja kissat joutuvat viettämään yksinäisen illan. En vaan voi vastustaa, tätä herkkua on tarjolla aivan liian harvoin ja aivan liian pieninä annoksina. Virnistän itsekseni muistellessa viime kertaa, ei päästy eteistä pidemmälle kun jo olin polvillani kulli suussa, niin kuin kiltin tytön kuuluukin.

Kotona heitän avaimet hyllyyn ja kiroan eteisen kenkäsotkua, äkkiä vaatteet pois, suihkuun varoen kastelemasta hiuksia ja terä käteen. 45 min myöhemmin seison vaatekaapin edessä ja mietin että mitä laitan päälle. Päädyn suht normaaliin vaatetukseen, kokemuksesta tiedän että ei ne vaatteet kauaa päällä pysy kuitenkaan. Ajomatkalla vilkaisen kelloa, vielä olen öbaut aikataulussa, ja yhteistä aikaa on pari tuntia. Harmillisen vähän.. Perillä ärsyynnyn jälleen tuulesta ja sateesta, tuuli heittelee hiukset sekaisin ja sade kastelee huolellisesti meikatut kasvot. Pääsen sisälle ja näen hänet. Poikamainen virnistys kasvoilla saa minulta pillun märäksi melkein samantien ja siirryn painamaan nälkäisen suudelman hänen huulilleen. Kaulaa ja korvalehtiä näykkiessäni kuulen korvaani supistun ”onko nartulla ollut ikävä?”, johon vastaan vain myöntävästi ynähtäen. Yhtäkkiä hiuksiini tartutaan ja päätäni väännetään taakse ”mä kysyin sulta narttu jotain, miten on?” Hymyillen vastaan ”sä tiedät että on, mä haluaisin sua vaikka joka päivä.” Vastaus ilmeisesti tyydyttää ja siirrymme pois eteisestä. En millään malttaisi pitää näppejäni erossa tuosta minun mielestäni melkein täydellisestä miehestä, mutta maltan mieleni, pohtien missä tällä kertaa pannaan, sohvalla, vaiko sängyssä, vai suoraan siinä. Kehoitus siirtyä yläkertaan ja olla kompastumatta portaissa saa mut hymyilemään, sohvalla paneminen on toki kivaa vaihtelua, mutta mun mielestä paras paikka on silti sängyssä.

Makuuhuoneeseen päästyämme, siirryn välittömästi riisumaan häntä, tai oikeammin availemaan housujen vyötä sekä ärsyttävän tiukasti kiinni olevia nappeja. Saatuani housut auki ja pois jalasta, hyväilen kädellä boksereissa näkyvää kohoumaa ja suutelen sitä hellästi. Kuulen huvittuneen naurahduksen jatkaessani hieromista ja siirrän katseeni hänen silmiinsä. ”Mikä huvittaa?” ”Ei mikään, on vaan kiva katsoa kun sä olet niin innoissas mun kullin kimpussa.” ”Aha. No, voin mä lopettaakin jos sä haluat…” ”Niin varmaan, et sä pystyis pitämään suutas erossa siitä vaikka käskisin, vai mitä narttu?” Hymähdän ja nuolaisen huuliani riisuessani vihdoin bokserit hänen jalastaan. Täydessä valmiudessa seisova, ihanan kaareva ja täydellisen kokoinen kulli sykkii naamani edessä. Nuolaisen varovasti kullin vartta alhaalta ylös saakka, samalla kääntäen päätäni niin että näen hänen ilmeensä. Jatkan pitkiä nuolaisuja, samalla otan kivekset käteeni ja hyväilen niitä. Saan palkakseni huokaisun ja ”hyvä narttu.” Vihdoin upotan hänen ihanan kullinsa kuumaan suuhuni ja alan ottaa kunnolla häneltä suihin, pyöritellen kieltäni terskalla ja kalun varrella, välillä kädellä runkaten ja välillä kokonaan ilman käsiä. Huokailusta ja satunnaisista ”hyvä narttu, just noin, sä todellakin tykkäät siitä” kommenteista päättelen, että osaan homman vieläkin. Voisin jatkaa tätä vaikka loppuillan, pilluni kirjaimellisesti valuttaessa mehujaan vielä jalassa oleviin stringeihini, mutta hänellä on (onneksi) muita suunnitelmia.

”Ota vaatteet pois ja mee tohon sängylle.” Tottelen, vaikka en millään haluaisi lopettaa tuon ihanan kullin imemistä. Istun sängylle ja katson häntä taas silmiin, odottaen. Hän tulee ihan minuun kiinni, puristelee rintojani toisella kädellään ja toisella levittää jalkani tarkastaakseen pilluni kosteustilanteen. Punastun hiukan, stringit olivat melkein litimärät ottaessani ne pois, mutta minkäs mä sille voin, että kiihotun hänestä aivan älyttömästi. ”Narttuhan on taas ihan valmiina.. eihän mun tartte edes nuolla sua. Käänny ympäri, tarjoo persettäs mulle.” Kipuan sängylle polvilleni, painan ylävartaloni sängylle ja levitän peppuani käsilläni. Puheista huolimatta, tunnen pillullani nuolaisun, toisen ja sitten hänen sormensa hyväilevät klitoristani. ”Haluuko narttu peppuun heti?” Hätkähdän hiukan, vaikka peppuseksistä hänen kanssaan nautinkin, en ole sitä toviin harrastanut. ”Eeen mä vielä ainakaan… ” ”Kyllä sä persettäkin mulle tänään vielä annat.. tykkäät siitä kuitenkin, viimekskin kastu koko sänky kun mä panin sua sinne.” Punastun lisää, muistan kyllä sanoneeni etten pidä peppuseksistä, mutta viime tapaamisellamme päädyin jopa kerjäämään voisko narttu mitenkään saada kullia peppuun. Huokaisen ja vastaan “ei vielä.. myöhemmin.” Tunnen hänen terskansa pillullani hänen liu’uttaessa kaluaan edestakaisin ja ynisen sekä kiemurtelen yrittäessäni saada häntä työntymään sisälle. Ihan liian pitkän tovin kuluttua hän ottaa mua lanteilta kiinni ja työntyy voimalla litimärkään pilluuni, minun sulkiessa silmäni ja voihkaistessa nautinnosta. Asento on minulle hankala, joten siirrän käteni eteeni puristamaan peittoa hänen jatkaessa rytmikästä panemistaan. En voi voihkimiselleni ja suoranaiselle ulinalleni mitään, joka kerta pohjaan osuva ja melkein ulos vetäisty kulli tuntuu niin syntisen hyvältä. Nousen polvilleni ja nojaudun häntä vasten, haluan tuntea hänen ihonsa minun ihoani vasten. Kallistan hiukan päätäni sivulle, tarjoten kaulaani suudeltavaksi. Saankin sen sijaan kevyen puraisun joka lähettää sähköiskun selkärankaani pitkin ja saa nännini kovettumaan. Jatkamme hetken näin hänen puristellessa minun rintojani ja kehuessa niitä ihanan isoiksi sekä harmitellessa että täällä ei ole peiliä, olisi kuulemma kiva katsoa kun nartun isot rinnat heiluvat työntöjen tahdissa.

Äkkiä hän lopettaa ja vetäytyy pois sisältäni, pudottaudun taas nelinkontin ja siirryn istumaan. Katson häntä kysyvästi ja saan käsiini liukuvoidepullon. Minun availlessa pulloa hän tulee myös sänkyyn ja asettautuu selälleen. Sanoja ei tarvita, tiedän mitä multa nyt halutaan. Levitän liukuvoidetta pepulleni sekä hänen kullilleen ja kiipeän hänen syliinsä. Asetan hänen kullinsa peppuani vasten ja alan varovasti laskeutua alas. Pitkästä tauosta johtuen se tekee kipeää, mutta hänen kehuessaan mua pehmeällä äänellään ja hyväillessä mua, rentoudun ja kiihotun uudelleen niin että lopulta saan kullin ihan pohjaan asti. Jään hetkeksi paikalleni vain katselemaan häntä sekä hyväilemään käsilläni hänen ylävartaloaan, treenattuja rintalihaksia, hieman viime kerralta tukevoitunutta keskivartaloa ja hymisen hiljaa. Hän katselee mua huvittuneena, mutta ei sano mitään. Tämäkin asia on käyty useasti läpi, rakastan miehiä joilla on runsas rintakarvoitus ja hänellä sitä riittää. Varovasti nojaan hiukan eteen ja koitan liikkua, puren huultani ja hengitän syvään, liukkarista huolimatta tauko todellakin tuntuu. Pikkuhiljaa kiihdytän vauhtia ja tunnen kuinka pilluni alkaa taas kostua, valuttaen mehujaan hänen päälleen. Muutan hieman asentoani niin, että saan hierottua klittaani häntä vasten ja alan voihkia kovempaa, mutisten samalla “voi herranjumala tää tuntuu hyvältä, mä tuun ihan just..” Havahdun nautinnostani siihen että mua purraan nännistä ja hidastan tahtia hiukan avaten silmäni. “Mitä?” “Ei mitään, mietin että sähän äkkiä innostuit.. vaikket ees tykkää peppuseksistä.” “Kyllä mä sun kanssa tykkään… oot tarpeeks hellä” “Ei sun kanssa kyllä tarvii olla mitenkään hellä. Oot sellanen tuhma narttu.” Hän tarttuu mua jälleen lanteista kiinni ja paukauttaa kullinsa muutaman kerran voimakkaammin niin syvälle kuin vaan pystyy, haukon henkeäni ja nojaan taaksepäin, mukautuen parhaani mukaan hänen liikkeisiinsä. Nousen hänen päältään, menen nelinkontin ja painan taas ylävartaloni sängylle katsoen häntä silmiin. Sanaton vihje ymmärretään näinkin päin ja hän siirtyy taakseni, painaen kullinsa juurta myöten peppuuni. Vien käteni selän taakse, painan toisen kämmeneni hänen vatsaansa vasten ja toisella levitän pakaroitani, voihkin ja ulisen nauttiessani käsittelystä. “Nouse narttu ylemmäs, laita käsi pillulle” Tottelen huohottaen, tunnen kuinka mehuni valuvat reisiäni pitkin ja pilluni sykkii saadessani kunnolla kullia perseeseen. Yritän olla jännittämättä lihaksiani, mutta en voi sille mitään, orgasmini on niin lähellä. “Narttu taitaa tykätä tästä? Kun mä panen sua peppuun, käytän sua just niinkuin mä haluan?” Samalla hän kerää hiuksiani käteensä ja vetää niistä päätäni taaksepäin. Huohotan vastaukseksi jotain “Joo, tykkään..” tapaista enkä voi pidätellä itseäni enää, vaan tulen niin lujaa että näen tähtiä. Ulvahdan ja voihkin nautinnosta viedessäni käteni uudelleen koskemaan häntä, merkiksi että himmaa hetkeksi, vaikka hän onneksi tajusi tilanteen itsekin “Voi vittu sua narttu, mä tulin melkeen itekin jo kun sä aloit sykkimään siinä, tais tuntua hyvältä?” “Mmmm..” En saa hetkeen sanottua yhtään mitään vaan keräilen itseäni, en olekaan hetkeen saanut näin lujaa. Varovasti hän vetää kullinsa pois pepustani ja päästää mut romahtamaan sängylle sikiöasentoon, nauttimaan vielä viimeisistä väristyksistä.

Pienen hetken kuluttua hän palaa ja tulee taakseni, painautuen minua vasten niin että tunnen hänen kullinsa olevan vielä kovana. Hän sivelee reittäni saaden mut värähtämään “Hyi hitto, kylmiä väreitä. Ja sä olet ihan märkäkin vielä.” “Piti mun nyt pesulla käydä.. Haluutko ottaa vielä suihin?” “En vielä..” Nostan jalkaani ja siirryn parempaan asentoon ohjaten kädelläni hänen kullinsa sisääni. Hymisen tyytyväisenä hänen liikkuessaan hitaasti syvälle sisään, melkein huulille ulos ja takaisin pohjaan, samalla puristellen ja kourien mun rintojani. Suljen silmäni nauttien kun hän kuiskailee korvaani kuinka tiukka ja märkä pillu minulla on ja kuinka tuhma narttu olen kun niin halukkaasti levitän jalkani vieraalle miehelle ja oikein tarjoan itseäni käytettäväksi pillu kiimaisena valuen ja vain odottaen kullia sisäänsä. Hänen sanansa saavat minut kiihottumaan vielä enemmän ja vien käteni klitalleni. Ynähtelen nautinnosta kun hän kiihdyttää tahtiaan, pannen mua nyt niin rajusti että jopa kiinni pidettyinä rintani heiluvat kipeästi ja pilluni litinä kuuluu selkeästi. Alan olla jälleen valmista kauraa ja jännitän taas kaikki lihakseni, voihkin ja sopertelen kuinka hyvältä musta tuntuu ja että multa tulee ihan kohta. “Haluutko narttu spermat sisään, haluaako?” Kuulen hänen äänestään että nyt ei ole kaukana hänelläkään, mutta vielä pieni pidättely onnistuu. “Joooohhh, oota ihan hetki… mä saan ihan just.. ai jumalauta, tuu mun sisään, tuuthan?” Tunnen kuinka hän painaa kasvonsa hiuksiini ja hiljaa karjahtaen antaa itsensä laueta syvälle sisääni. Hänen sykkimisensä saa myös mut tulemaan, puren huultani ja voihkin täristessäni jälleen uuden orgasmin kourissa.

Jäämme hetkeksi paikoillemme makoilemaan ja tasaamaan hengitystä, käännän päätäni ja suutelen häntä, purren samalla kevyesti häntä alahuuleen. Tunnen kuinka hän hymähtää suutani vasten ja puristaa mua nännistä, saaden mut värähtämään nautinnosta ja kaikki ihokarvani pystyyn. Yritän jatkaa suudelmaa entistä tulisemmin, mutta hän vetäytyy hieman kauemmas ja katsoo minua raukea ilme kasvoillaan ”Tietkö, joskus musta tuntuu että lähtee kulli irti kun sä saat. Sun pillu puristaa ja sykkii niin helvetin voimakkaasti. Sä et pystyis feikkaamaan vaikka haluaisitkin.” Punastun ja painan pääni hänen käsivarrelleen. ”En mä yleensä saa ihan näin rajusti.. Semmosia pienempiä aika helposti, ja joskus yksin leikkiessä rajumpiakin, mutta se on ihan sun syys että sun kanssa mä oon tällanen. Sulla on toi mieletön, ihana, täydellisen kokonen ja kestävä kulli ja sit noi sun rintakarvat. Ja oot sä ihan söpökin.” Virnistän itsekseni ja saan taas tuntea puristuksen nännissäni. ”Vai ihan söpö.. Kyllä sä oot rietas narttu ihan ilman muakin, tollanen pikkupillu joka tekee kullin eteen mitä vaan ja vielä tykkää siitä.” Hänen sanansa ja vielä vaimeasti sykkivä pilluni saavat minussa aikaan uuden kiihoituksen aallon ja jään pohtimaan, saisinkohan vielä houkuteltua hänet kakkoskierrokselle.

Jos haluat kuulla lisää, laita palautetta! Tämä on ensimmäinen tarinani, joten antakaa anteeksi 🙂

4 kommenttia viestissä: “Pikkunartun seikkailuja vol 1”

 1. Paul says:

  Kunnon kiimakissa!

 2. Kaatosade says:

  Maistuisi useampikin uusinta, ton tarinan
  kisulin kanssa!

 3. Lahjapaperi says:

  Heh, no ei riittäisi yksi kierros!
  Noin himokas Nainen tarvisi ehdottomasti
  saada lisääääää 🙂

 4. animal says:

  Erittäin hyvä tarina, hieman ehkä oikeinkirjoituksen kanssa parannettavaa. Pystyin asettamaan itseni tämän naisen rooliin, eli onnistunut kerronta. Jatkoa kiitos!

Kommentoi

top