search
top

Se oikee eka kerta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Tositarina vuodelta 2016, jatkoa mahdollisesti seuraa

Se oikee eka kerta

Oltiin juteltu netissä jo melkein vuoden, kun viimein sanoit et tulisit faijas asunnolle lähelle minua. Perhe oli reissussa ulkomailla ja mulla vapaa viikonloppu, joten sovin tulevani sinne. Kieltämättä oli pikkuisen perhosia vatsanpohjassa etukäteen, sillä kokemuksia oli ainoastaan naisista. Perjantai koitti vihdoin ja varmaan innostani johtuen saavuin paikalle liian aikaisin. Olit asian kanssa rento ja totesit, että joudun nyt sitten näkemään reaaliaikaisesti muutoksen. Tiesin, että olit hakeutunut transpolille ja edessäsi oli muuntautuminen miehestä naiseksi, mutta fysiikaltasi olit edelleen mies. Istuin faijasi keittiössä, katsellen muuntautumistasi, meikkaus, pukeentuminen, kaikki tuo sai minut kiihoittumaan entisestään. Vihdoin sait kaiken valmiiksi, henkäisit ja totesit, että nyt se alkaa. Kyrpäni oli seissyt jo tovin farkuissani ja en malttanut odottaa. Polvistuit eteeni, avasit farkkuni, vedit housujani nillkoihin ja otit munanisuuhu, katsoen silmiini. Se tuntui mielettömän hyvältä, olinhan vain kerran aikaisemmin saanut suuhoitoa, muulta kuin naiselta. Aihasi suulla hoideltuasi, totesit, että on aika siirtyä tosi toimiin, siispä nousit ja siirryit selällesi keittiön pöydälle. Kaivoin esille liukkarituubin ja puristin sormilleni aimo annoksen, hieroin peppuusi huolella liukkaria ensin yksi sormi sisässäsi, sitten kaksi. Sitten tein jotain, joka oli tuntunut itselleni mahdottamalta, sormettaessani sinua, kumarruin ja otin munasi suuhuni. Se maistui suolaiselta, kiimatippasi kiiluivat terskan nokassa, mutta aah kuinka kiihoittavalta se tuntuikaan. Sitten nostin jalkasi lepäämään tuolien selkänojille, ohjasin terskani jo avatulle pepullesi ja aloin määrätietoisesti työntää, kohta munani soljuikin peppuusi. En ollut koskaan pannut miestä ennen tätä ja oikeestaan ethän olekkaan mies, vaikka sulla muna vielä onkin. Hitaasti aloin tekemään panoliikkeitä, se tuntui niin paljon paremmalta kuin nainen. Tovin pantuani peppuasi, vedin munani ulos ja kumarruin ottamaan sinulta suihin, kiimatippojasi oli tullut huomattavan paljon enenmän esiin. Pian kuitenkin jatkoin panemistasi, samalla kyrpääsi runkaten, pian kuulin kuinka hengityksesi kiihtyi ja ei aikaakaan kun laukesit vatsallesi ja hiukan kädelleni. Maatessasi siinä selällään, silmät kiinni, en voinut tehdä muuta kuin maistaa salaa kädelleni roiskunutta lemmennestettäsi, se oli todella suolaista, muttei kuitenkaan pahaa. Hetken kuluttua alkoi tuntua liiankin hyvälle ja niin ruiskin spermani peppuusi.

Kommentoi

top