search
top

LEIRIELÄMÄÄ osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 3.26 out of 5)
Loading...

Tämän tarinan henkilöt ovat todellisia oikeasta elämästä omalta yläkouluajaltani. Tarinan juoni on kuitenkin kuvitteellinen. Kirjoitin tarinan jo ollessani 9-luokalla. Sittemmin tarina on kuitenkin kadonnut, joten päätin kirjoittaa sen muistista uudelleen. Tässä ensimmäinen osa. Henkilöiden nimet on muutettu. Toivottavasti nautitte ja olisi mukavaa lukea kommentteja

~Otoko

 

On 9-luokan kevät. Toukokuu on juuri alkanut, joten ajatukset ovat jo puoliksi kesälomassa. Astun viileästä ilmasta jännittyneesti koulun viereen parkkeerattuun pikkubussiin. Meidän koulusta on valittu 5 oppilasta urheiluleirille, jonne tulee oppilaita monista kouluista ympäri Suomen. Leirillä on mahdollisuus treenata monia eri urheilulajeja erinomaisilla puitteilla ja hyvien valmentajien johdolla. Jokaisella valitulla oppilaalla on lajinsa, jota menevät pääasiassa harjoittamaan.

Alun perin leirille valittiin Hannu, Pete, Mikko, Jaakko ja Veeti. Kaikki pojat ovat eri luokilla keskenään, Veeti on minun luokalla. Veeti kuitenkin sairastui juuri ennen leirin alkua, joten hänelle tilalle piti saada joku. Liikunnanopettajamme Jukka ehdotti minua, sillä olen hyvä pikajuoksussa. Vaikka en olekaan urheilutyyppiä samalla tavalla kuin muut pojat, otin paikan vastaan.

Bussissa on neljän hengen vastakkaiset paikat käytävän molemmin puolin sekä takana istumapaikkoja. Pete istuu vasemmalla ikkunapaikalla selkä menosuuntaan päin, Hannu istuu sitä vastapäätä ja Jaakko sen vieressä. Muita ei bussissa vielä ole, joten istun Peten viereen vapaalle paikalle. Muut tervehtivät minua iloisesti. Hetken päästä bussiin saapuu vielä opettaja Jukka ja viimein Mikko. He istuutuvat kahdestaan käytävän toiselle puolelle.

 

Kello lyö 9, joten bussi starttaa ja matkanteko urheiluleirikeskukseen alkaa. Bussissa käy kova puheensorina. Kaikki muut ovat tuttuja toisilleen urheilupiireistä, mutta minä olen vähän ulkopuolinen. Tiedän kuitenkin muut jätkät, sillä olen ollut jossain vaiheessa yläkoulua kaikkien kanssa samoissa liikuntaryhmissä ja joillain muillakin tunneilla. Vaikka en tunnekaan muita niin hyvin, olen innoissani, koska nyt minulla on mahdollisuus tutustua uusiin kavereihin paremmin. Olen toisaalta myös innoissani, sillä olen hiukan ihastunut jokaiseen näistä neljästä jätkästä. Yläkoulun aikana olin huomannut kiinnostuvani pojista. Eniten itseäni viehättivät juurikin urheilulliset ja komeat jätkät, ja nyt olen matkalla viikoksi neljän sellaisen kanssa leirille.

 

Kaikista jätkistä pisin ja kookkain on vieressäni istuva Pete. Hän harrastaa jääkiekkoa, ja on menossa leirillekin sitä luonnollisesti pelaamaan. Leirikeskuksessa on kuulemma pieni jäähalli sitä varten. Katson ikkunasta ulos vasemmalle puolelleni ja aamuaurinkoa. Auringon säteet paistavat Peten kultaisten etuhiusten läpi niiden heiluessa ilmassa hänen nauraessa. Ihailen sivusilmälläni salaa Peten sinisiä silmiä ja suoraa, ylvästä nenää. Katseeni vaeltaa alemmaksi Peten vartaloon. Se tuntuu voimakkaalta omaani vasten. Pete on jääkiekkoilijana tietenkin roteva ja lihaksikas, joten pakostakin hänen vartalonsa on kiinni omassani, kun istumme ahtaissa bussinpenkeissä. Silloin vasta tajuan hänen reitensä olevan liimautuneena omaani, sillä totta kai Pete istuu penkillään haarat erittäin levällään kuten hänenlaisensa macho jätkä. Meillä molemmilla on shortsit jalassa, Petellä lyhyemmät kuin minulla. Lievästi kuumassa autossa istuessa tunnen hien Peten lihaksikkaista reisistä hankautuvan omaa jalkaani vasten ja näen kuinka hänen vaaleat reisikarvat pilkottavat vaaleiden ja kireiden shortsien lahkeesta. Karvaisessa, kookkaassa ja lihaksikkaassa reidessä on jotain tosi kiihottavaa.

 

Peteä vastapäätä istuva Hannu nauraa leveällä ja valloittavalla hymyllään muiden Peten jutuille. Hannu pelaa jalkapalloa. Hän on itseäni hieman lyhyempi, mutta tosi hyvässä kunnossa. Viime syksynä Hannu oli samassa liikuntaryhmässä ja monesti sain salaa ihailla hänen lihaksikasta kroppaansa pukkarissa. Harvalla meidän ikäisellä on niin erottuvat lihakset kuin Hannulla. Hän on vaaleahiuksinen ja tosi ruskettunut. Kiusakseni ja ilokseni tiedän myös, että Hannulla on aivan jäätävän kokoinen muna housuissaan. Tämä kävi ilmi koulun uimahallireissulla syksyllä. Hannu käveli pukkarissa ja suihkutiloissa aivan kuin esitellen kyrpäänsä, antaen sen heilua reideltä toiselle, samalla kun muut yrittivät suurin piirtein peitellä itseään, luultavasti kateudesta. Liekö tämä Hannun tarkoituskin, mahdollisesti. Päällepäin Hannu näyttää tavallisen poikamaiselta ja valloittavan söpöltä, mutta vaatteiden alta paljastuukin lihaskimppu, joka piilottelee jättikalua jalkojensa välissä. On melkein turhauttavaa tietää että niin kookas kalu on niinkin lähellä, mutta silti niin kaukana.

 

Kontrasti Hannun ja hänen vieressä istuvan Jaakon ihonväreissä on melkein häkellyttävä. Jaakko on myös vaaleahiuksinen, vielä vaaleahiuksisempi kuin Pete ja Hannu, ja hänen ihonsa on lakananvalkoinen. Jaakko pelaa jalkapalloa ja hän on melko ujo, niin kuin itsekin. Jaakon piirteissä erityisesti pidän hänen reisistään. Ne eivät niinkään ole lihaksikkaat, mutta Jaakko tapaa pitää tiukkoja farkkuja, joissa hänen reidet näyttävät erityisen mehukkailta. Eikä tänään ole poikkeus.

 

Käytävän toisella puolella oikealla puolellani istuu Mikko. Hän on tummatukkainen aivan kuin minäkin. Mikko pelaa jääkiekkoa, ja he ovat Jaakon kanssa tosi läheisiä kavereita. Ovat tainneet olla kavereita jo tarhasta asti. Mikko on todella laiha mutta lihaksikas jätkä. Hänen terävä leukaluunsa ja ylväät kasvot ovat erittäin komeat ja söpöt samaan aikaan. Mikon tummat silmät yhdistettynä kujeilevaan virneeseen saavat hänestä mysteerisen.

 

Liikunnanopettajamme Jukka istuu Mikkoa vastapäätä. Hän heittää läppää niinkuin vanhoille tutuille, onhan hän viettänyt paljon aikaa näiden jätkien kanssa. Jukka ei tule kuitenkaan olemaan kanssamme leirillä. Hän vain varmistaa, että pääsemme perille, ja tapaa muita opettajia leirikeskuksessa.

 

Minut otetaan bussissa hyvin mukaan keskusteluihin, ja olen varma että tulen tutustumaan toisiin hyvin tämän viikon aikana. Tiedostan kuitenkin olevani hiukan ulkopuolinen porukassa, sillä en ole joukkueurheilulajeja harrastanut niin kuin muut ovat. Satun vain olemaan yksi koulun parhaista pikajuoksussa. Olen itse myös pienikokoinen, enkä juurikaan lihaksikas, kuten Hannu tai Mikko. Jaakolla on jokseenkin samanlainen vartalo kuin minulla. Pidän kuitenkin muiden vartaloiden ihastelusta ja tunnen oloni turvalliseksi itsevarmojen ja lihaksikkaiden poikien seurassa.

 

Minulla ei ole kokemuksia mistään poikienvälisestä touhusta, eikä kyllä tyttöjenkäänvälisestäkään. Silti mielikuvitukseni alkaa nopeasti laukkaamaan kaikesta, mikä minua kiihottaa bussissa istuvissa koulutovereissani ja mitä haluaisin heille tehdä. Eniten minua kiinnostaisi lihaksikkaan ja itsevarman jätkän alistetuksi tuleminen, lihasten palvominen hyväilemällä, ja munan imeminen kiinnostaa myös. Tavallista kookkaammat kalut kiihottavat minua vielä enemmän.

 

Parii tuntia vierähtää ajatuksissani yllättävän nopeasti, ja olemmekin perillä määränpäässä. Ikkunasta näkyy mäntyjä, pieniä puisia mökkejä niiden lomassa sekä kimaltavaa järven pintaa kauempana. Ovi avautuu ja hyppäämme ulos raikkaaseen männyntuoksuiseen ilmaan. Tästä tulee hyvä viikko.

5 kommenttia viestissä: “LEIRIELÄMÄÄ osa 1”

 1. Kiinnostunut lukemaan says:

  Seksikästä…Kakkosta pukkaa?

 2. Kis says:

  Juuh, tälle ehdottomasti jatkoa odotellessa 🙂

 3. Pete says:

  +++ lisää vaan

 4. kiinnostunut lukija says:

  Kakkosta vain kehiin 🙂 Mua ainakin nappaa noi nuorison leirijutut

Kommentoi

top