search
top

Pientä serkkurakkautta 3.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (112 votes, average: 3.25 out of 5)
Loading...

En ole käynyt aikoihin joten tunnukset, jos niitä ollutkaan, on unohtunut.

Emmin ja Jannen serkkurakkaus saa nyt jatkoa.

 

Kun ilta koitti, Emmi nousi vuoteestaan, hiljaisuus oli koko talossa. Sirpa-täti oli lähtenyt pariksi päiväksi sisarensa luo, joten talossa ei ollut muita kuin Emmi ja miehet. Emmi, tapansa mukaan, hiipi hiljaa käytävän toisella puolella olevaan huoneeseen, pujahtaen hiljaa ovesta sisään.
Nuori tyttö hätkähti, kun serkun vuoteessa ei ollutkaan itse Janne, vaan siinä makoili Keijo-setä, alastomana ja suuri kyrpä ojossa. Emmi tunsi olonsa hieman ristiriitaiseksi, samalla kun hän oli epävarma siitä, miten tulisi toimia, samalla häntä kiihotti suunnattomasti tuo alaston mies ja tämän kyrpä. “Älä siellä seiso vaan tule näyttämään mitä Janne on sulle opettanut. Ei sun mua tarvii pelätä”, Keijo sanoi, viimeiset sanat olivat jopa tutun lempeät.
Emmin epäröinti valui hukkaan, kun hän kipitti setänsä syliin ja suuteli tätä kiihkeästi, samalla kun Keijo tunnusteli sormillaan hänen pientä kiimaista pilluaan.

 

Emmi liikutti lantiotaan, sedän uteliaita sormia vasten ja Keijo-setä murahteli tyytyväisenä, kun pikkuhuoran kiimapillu kasteli hänen sormiaan. “Vai tällaisia leikkejä täällä vintillä leikitään yömyöhään”, Keijo sanoi suudelman lomasta ja ohjasi kovaa kyrpäänsä pikkuisen veljentyttönsä pimpsaan, saaden tytön voihkimaan nautintoaan ulos. Emmi alkoi varsin kokeneesti ratsastamaan isolla kyrvällä, tuntien samalla itsensä niin täydeksi. Tyttö nautti kovasti tästä hetkestä, hänen oli vaikea pitää rytmiä, kun orgasmi tuntui jo tulevan pelkästä kiimasta. Hän kiemurteli ja hyppi setänsä kyrvällä, eikä ainoakaan ajatus pysynyt hänen pienessä päässään, sillä hän nautti aivan liikaa. “Saatanan pikkuhuora. Nussi sedän kyrpää”, huohotukset kuuluivat Keijo-sedän suusta, mutta nekään eivät häirinneet tyttöä, kuten ei sekään, että setä hieroi hänen ketunnenä rintojaan ja nuoli niita kiimaisena.

 

Janne-serkku katsoi ovenraosta kaksikkoa, häntä ärsytti, ei Emmi ollut hänen kanssaan ollut noin kiimainen ja toisaalta huorittelukaan ei sopinut Emmiin, vaikka tämä pikkulutka olikin. Vaikka ärsytys oli kova, niin oli myös teinin kullikin ja hän joutui, taas kerran, hoitamaan panetusta kädellään. Keijo huomasi kyllä poikansa, mutta päätti antaa tämän vain kärvistellä himoissaan. Mies komensi tytön käymään sängylle kontilleen ja 10-vuotias tyttö totteli, vaikka hän tärisikin saatujen orgasmien  voimasta. Kun tyttö pyllisti sedälleen, tämä työntyi hitaasti takaapäin, pieneen kiimapilluun ja alkoi panna rajusti pientä tyttöä, huutaen samalla: ” Janne sytytä saunanpesään tuli!” Ärsyyntynyt poika lähti vastentahtoisesti kohti pihaa, jossa sauna oli, samalla kun hänen isänsä nussi Emmi-serkun, niin ihanaa ja tiukkaa, pillua.

Keijo nautti pikkupillun nussimisesta kovasti ja kyllä nautti Emmikin. Kun Janne lopulta tuli ilmoittamaan saunan lämmöstä, nuokkuivat Keijo ja Emmi sylikkäin, suukotellen vaisusti. Keijo-setä kantoi sylissään nuokkuvan tytön ulkosaunaan ja viittoi päällään poikaansa tulemaan myös. Saunan lämpö oli sopiva ja kosteaakin, Keijo sytytti kynttilöitä valaisemaan saunan, minkä jälkeen hänauttoi väsyneen tytön lauteille ja istuutui itse nurkkaan.
Emmi istui hiljaa keskellä kun Janne tuli hänen toiselle puolelleen. Hän vilkaisi serkkuaan ja istui vain hiljaa. Kukaan ei sanonut sanakaan, kun Emmille tuli kuuma, hän laskeutui vesisaaville, johon Janne-serkku annosteli veden sopivaksi, palaten sitten löylyihin.

Emmi kuuli kuinka Keijo-setä alkoi Jannelle kehua hänen tiukkaa pilluaan ja sitten tiukemmin tivaamaan, että miten tähän oli päädytty, Janne mumisi aluksi, mutta sitten rohkaistui ja pian kaksikko jutteli normaalilla äänellä ja vaihtoikin jo mielipiteitä Emmin tavarasta. Tämä kiihoitti Emmiä ja hän kohotti peppunsa ja hieman keimailevasti muka pesi jalkoväliään, lauteilla olevia tämä kiihotti, eikä Janne aikaillut, vaan laskeutui lauteilta alas, kyrpä ojossa ja muitta mutkitta asettui pienen serkkunsa taakse ja alkoi hitaasti työntyä tämän jälkiliukkaalle. “Uuh”, serkku ulvahti kiimasta, hänestä tuntui kuin tähdet olisivat vilisseet silmissä, niin kovasti hän oli odottanut tätä hetkeä, että saisi tunkeutua kiimaiseen tiukkaan pilluun, joka tuntui lypsävän hänen kaluaan sisälle. Emmin suusta karkasi pieniä voihkaisuja, sillä nautinto oli taas ihanasti läsnä.  Hän huomasi sivusilmällä, kuinka Keijo-setä runkkasi kyrpäänsä, kun katsoi tuota pientä serkkurakkautta parhaimmillaan. Miestä kiihotti pienet hytkyvät rinnat ja se kuinka oma poika, nussi Emmiä sonnin raivolla.
Keijo laskeutui lauteilta ja kuiskasi jotain Jannelle, joka lopetti samassa ja antoi isänsä vetää Emmin pitkälle ja leveälle penkille. Keijo kävi selälleen ja kehoitti Emmiä tulemaan kasvojensa päälle ja levittämään jalat, jota tyttö totteli hämillään. Mies alkoi nuolla märkää ja spermaista pillua ja Emmi alkoi hieroa alapäätään miehen suuta vasten, samassa jän tunsi kuinka Janne työntyi uudestaan takaapäin hänen pilluunsa ja alkoi panna häntä rauhallisesti.

Emmistä tuntui tavattoman hyvältä. Hän oli saanut jo monta orgasmia ja serkun nopeutuva rytmi, yhdistettynä Keijo-sedän taitavaan kieleen, saivat hänet aivan sekaisin kiimasta. “Ahh. Pankaa mua. Pankaa pikku Emmiä”, kuului pian tytön suusta aneleva pyyntö. Janne virnisti hieman ja alkoi sitten tosissaan panna pientä serkkutyttöä. Hän kovensi koko ajan rytmiä ja pian hän nai niin kovaa Emmiä, ettei ollut koskaan ollut yhtä raju, hän melkein pelkäsi rikkovansa Emmin, joka vain parahteli ja huusi orgasmin kourissa, kiemurrellen samalla. Lopulta hän lysähti kovin uupuneena setänsä päälle, eikä pystynyt enää liikahtamaankaan, niin vopunut hän oli.
Keijo ja Janne pesivät hellästi tytön jokaisen sopukan ja käärivät hänet lämpöiseen pyyhkeeseen, jossa Janne kantoi tytön vintille, istuen hetken tämän sängyn vierellä. Pientä serkkurakkautta parhaimmillaan, hän ajatteli.

Yksi kommentti viestissä: “Pientä serkkurakkautta 3.”

  1. Jose says:

    Kiva tarina. Enemmän yksityiskohtia tekstiin niin ihan huippu.

Kommentoi

top