search
top

Yllätys pikkujouluissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (142 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

Heitin löylyä kiukaalle ja hörppäsin hieman oluttani. Se oli lämminnyt jo hyvän aikaa sitten, mutta annoin sen silti velloa hieman suussani, ennenkuin kulaisin sen kurkustani alas. Hiki valui pitkin otsaani ja kehoani, istuinalunen takapuolen allani tuntui nihkeältä. Olin ainut jäljellä saunassa, mutta ajattelin nauttia yksinäisyydestäni, ennenkuin suuntaisin taas takaisin pikkujouluihin katselemaan samoja vanhoja naamoja ja kaatamaan lisää olutta kurkustani alas.

Viskaisin uuden kauhallisen ja suljin silmäni kiukaan sihistessä. Lämpö hohkasi mukavasti suuntaani ja hivelöi kehoani. Kuulin suihkupuolen oven käyvän, mutten tohtinut avata silmiäni. Joku äskenlähteneistä, nyt taas saunan lämpöön haluavista työkavereistani se varmasti vain oli.

Oikeassa olinkin, mutta vain osittain. Saunan ovi aukesi.

“Oho, mie luulin, että kaikki oli jo lähteny.”

Tulija ei ollutkaan jo yksi aiemmin lähteneistä, eikä miespuolinenkaan. Avasin silmäni ja näin edessäni 30-vuotiaan vaalearuskeahiuksisen työkaverini Kati. Normaalisti siisteihin kauluspaitoihin, neuleisiin ja pitkiin housuihin pukeutunut nainen seisoi nyt edessäni täysin alastomana, terhakkaat, joskin pienet rinnat ja pimppiä koristava karvakulmio täysin avoinna katseelleeni. Naisen kostea polkkatukka harotti hieman hänen kasvoillaan, meikit näyttivät levinneen hieman. Toisessa kädessä hänellä oli istuinalunen, toisessa hän piti taas siideritölkkiä.

“Aa, sori”, sanoin pienen, ehkä hieman kiusallisenkin hetken kuluttua, tajuten sitten siirtää katseeni jonnekin aivan muualle kuin hänen suloihinsa. “Voin joo tota lähtee, jos haluut yksin saunoa.”

“No älä nyt miun takia lähe”, Kati sanoi kohauttaen olkiaan ja nousi lauteille minua vastapäätä. “Vai pelkääksie alastomia naisia?”

“En tietenkään”, sanoin pudistellen päätäni. Silmäni eksyivät väkisin Katin pepulle, joka oli varsin pyöreä ja suuri naisen kehon muihin suhteisiin nähden. Yritin turhaan peitellä toimintaani kohdistamalla katseeni jonnekin muualle, kun Kati istuutui.

“Katoitko sie miun peppua?” nainen kysyi ilkikurisesti. Punastuin, hiljenin ja heitin hieman vettä kiukaalle. Kiuas sihisi hiljaa ja höyryä leijaili ulos kivien välistä. Kati ei kuitenkaan ollut tyytyväinen reaktiooni. “Hei, vastaa ny. En mie suutu.”

“No, kyllä mä vilkaisin”, sanoin nolostuneena.

“Miehet on just tuollasia”, Kati naurahti ja hörppäsi hieman siideriään. “Heti jos vähän lipuu peräsin silmien edestä, niin silmät tarrautuu kiinni saman tien.”

“Aijaa. Tapahtuuko tota sitten työpaikallakin vai?”

“No kuule koko ajan!” nainen naurahti uudestaan. “Koko ajan on jollain silmät kiinni takapuolessa, jos vähänkin nousee pylly penkistä. Ja mie tiiän, et siekin vilkuilet.”

En vastannut Katille mitään, vaikka epäilykset osuivatkin oikeaan. Hänen farkkupyllynsä oli varsin mieluisa ilmestys. “Kuulostaa kauhealta.”

“Voi, ei se oo kovinkaan kauheaa”, Kati sanoi ja heilautti päätään, päästäen pienen hymyn. “Siinä kuule tuntee olonsa halutuksi. Seksikkääksi. En mie tiiä sitten, että oonko ainut, joka näin aattelee.”

Istuimme hetken hiljaa ja nautimme saunan lämmöstä. Kati oli ristinyt jalkansa, mutta tissit olivat täysin paljaana. Silmäni samosivat niiden suuntaan silloin tällöin, mutta yritin pitää itseni mahdollisimman asiallisena. Penikseni sykähteli hieman.

“Jännää kuulla, että joku nainen ajattelee noinkin”, vastasin hänelle. “Yleensä naiset eivät nauti tollasesta huomiosta.”

“Tietenkin, jos se huomio on vääränlaista”, Kati muistutti. Heitin lisää vettä kiukaalle ja hän hörppäsi hieman siideriään. “Jos joku huutelee perään, että ‘hyvä perse’, niin kyllähän se tuntuu vähän ikävältä. Katseet ei haittaa, siitä tulee itsevarma ja seksikäs olo. Haluttava olo.”

Pysyin hiljaa ja hörppäsin loput lämpimästä oluestani. Sykkeeni oli lujentunut ja huippasi hieman; johtuiko se sitten alkoholista vai tilanteesta, sitä en oikein osannut sanoa.

“Sellanen olo tiiätsä, että…” Kati aloitti hieman epäröiden, “…et se mies haluu mun housut nilkkoihin ja nussia mua oikein kunnolla.”

“Oho”, minulta pääsi. Samalla tajusin, että penikseni oli jo puolikova, mutten tohtinut lähteä piilottelemaan sitä vielä. “Enpä olisi sun suusta uskonut tuota kuulevani.”

“Alkoholi on jännä aine”, Kati naurahti. “Sanos, ootko sie miettiny tuollasta. Niinku miusta?”

Olin hiljaa hetken. Vaikka Kati olikin varsin seksikäs ja hänen peränsä varsinkin hiveli silmiä, ei minulla koskaan varsinaisesti ollut fantasioita hänestä. “En varsinaisesti”, vastasin hänelle todenmukaisesti.

“Voi miten tylsää”, Kati sanoi hivenen ilkikurisesti. “Mutta nyt sie näytät kyllä nauttivan selvästi”, hän jatkoi, osoittaen haaroväliäni katseellaan.

Katsahdin sinne itsekin ja punastuin hieman. Penikseni oli kasvanut lähes täyteen mittaansa, sykähdellen hieman, kun verta pakkautui sinne lisää. “Nojoo, kieltämättä. Lähti tää keskustelu vähän sellasille urille, että en ois ihan heti uskonut.”

“Pöh, ihan perinteinen pikkujoulukeskustelu”, Kati tuhahti. “Kuulisit vaa, mitä myö naisten saunavuorona keskustellaan.”

“Niin kuin mitä?” kysyin muka muina miehinä, kyrpäni sykkiessä yhä lujemmin. Heitin hieman löylyä, koittaen rauhoittua.

“Sitä esimerkiksi, että keltä myö otettaisiin suihin”, nainen härnäsi.

“Ja?”

“Se on kuule salaisuus! Enhän mie voi paljastaa muiden mieltymyksiä. Se miun pittää vaa sanoa, että mie en siuta valinnu”, hän sanoi, katsahten suuntaani, silmät lukittuen jäykkään penikseeni. “Mutta miun pittää sanoo, että tuommosen kyrvän eessä ei kuule voi muuta kuin jumankauta vaan polvistua.”

“Polvistu sitten”, sanoin, katuen sanojani heti. Me molemmat istuimme hiljaa, kasvot punoittaen. Oli vaikea lukea Katin kasvoilta, mitä hänen päässään liikkui, mutta pelkäsin, että olin kussut koko tilanteen. Ja mahdollisesti työurani. Ties mitä juoruja Kati alkaisi levitellä työpaikalla, vieläpä täysin oikeutetusti.

“Saanko mie?” Kati kysyi.

Hämmentyneenä tilanteesta vielä enemmän, pystyin vastaamaan vain: “Täh?”

“Saanks mie?” hän kysyi uudestaan. “Rupes kuule panettamaan.”

Sanomatta mitään avasin haarojani vaistonomaisesti. Kati pongahti pystyyn saman tien, tuli luokseni ja polvistui eteeni. Hänen sormensa puristuivat kullini varren ympärille ja hänen punaisten kyntensä tunkeutuessa hieman lihaani hän alkoi hiljalleen runkata minua. Muutaman varovaisen liikeen jälkeen hänen nopeutensa kasvoi, esinahan noustessa ylös ja kiristyessä taas lähes äärimmilleen, kun hänen kätensä painui alas. Kati katsahti minua, sylkäisi sitten terskalleni ja kietoi seuraavaksi huulensa sen ympärille, aloittaen suihinoton. Hän liikutti päätään ylös ja alas, juurikaan imemättä, ikäänkuin tarkastellakseen kokoani ja muotoani.

Pienen hetken kuluttua hän alkoi lisätä voimaa imuunsa, saaden minut voihkaisemaan. Toin käteni hänen hiuksilleen, haroen niitä hellästi samalla, innoittaen Katia hieman lisää. Pian hän otti jo puolet kyrvästäni suuhunsa, nuollen varttani kielellään samalla, kun hänen huulensa matkustivat ylös ja alas, hyvillen terskani huippua kerta toisensa jälkeen, ennen kuin hän painui taas alas.

“Ai saatana sä oot hyvä”, kehuin häntä, innoittaen naista nostamaan kätensä kiveksilleni niitä hyväilemään. Hänen suihinottonsakin innostui lisää ja pian jo kolme neljännestä oli hänen suussaan aktiivisesti, kullinpään jo iskiessä hänen kurkunpäätänsä vasten ja hieman sisäänkin. Kati ei yllätyksekseni kakonut ollenkaan.

“Miten sä et kako ollenkaan”, ihmettelin ääneen. Kati vapautti kullini suustaan, runkaten varttani innokkaasti.

“Mie oon niin vitun huora”, nainen sanoi läähättäen. “Kohta näet, että miten vitun huora mie oonkaan.”

Hänen huulensa palasivat kullilleni ja pian hän jo syväkurkutti sitä, hänen huultensa hyväillessä kullini juurta. Hän nosti päätänsä, mennen sitten takaisin ja pian hän oli saanut touhuunsa hyvän rytmin. Levitin jalkojani hieman ja voihkin. En voinut käsittää, että Kati, työkaverini monen vuoden takaa, oli imemässä kulliani, kuin mikäkin pornovideoiden kyrpäimuri. Tällaisenkö naisen kanssa olin tehnyt töitä, tietämättä hänen todellisesta luonteestaan mitään?

Nostaessaan päätään jälleen kerran, painoin Katin takaisin, koko kullini mennessä hänen suuhunsa. Nainen kakoi nyt ensimmäistä kertaa hieman. Pidin häntä paikallaan muutaman sekuntin, sitten tiukentaen otettani hänen hiuksistaan ja nostaen hänen päänsä sitten ylös. Kulli valahti hänen avonaisesta suustaan vatsalleni.

“Aa vittu mie tykkäsin tuosta”, hän vaikeroi. Läpsäisin hänen poskeansa vaistonomaisesti.

“Entä tosta?” kysäisin. Kati nyökkäili innokkaasti. “Vitun huora.”

“Mm, missä sie oot ollu koko miun-”

“Turpa kiinni”, ärähdin hänelle ja tungin kullini takaisin hänen kurkkuunsa, päättäen tällä kertaa itse tahdin. Pitäen Katin päätä paikallaan, liikutin kulliani edestakaisin, iskien pallini hänen leukaansa vasten kerta toisensa jälkeen samalla, kun kyrpäni liukui hänen kurkkuunsa. Kati ryki ja kakoi nyt enemmän, mikä kiihotti minua jostain syystä entisestään.

Jatkettuani hänen naamansa nussimista hetken aikaa, liutin kullini taas ulos hänen suustaan. “Et taidakaan olla niin kova lortto kuin väität”, sanoin hänelle. “Kaot ja ryit, kuin joku, joka ottaa kullia kurkkuun ensimmäistä kertaa.”

“Sori, mie oon pahoillani…”

“Mut jos me jatketaan suihinottoa niin multa lentää ihan kohta”, sanoin hänelle levittäen jalkojani taas hieman, valahtaen hieman pois lauteelta. “Nuole mun persettä.”

Mitään sanomatta Kati työnsi kielensä pakaroideni väliin ja aloitti nuolemaan innokkaasti. Murahdin nautinnosta ja tukistin hänen hiuksiaan hieman, saaden häneen vain lisää innokkuutta. Vittu tää lutka on kiimassa, ajattelin itselleni. Moni nainen ei tuosta noin vain ruvennut nuolemaan kakkosta, vaikka miten pyytelisi.

“Nuole sitä persettä vitun lutka”, voihkin hänelle. “Saatana sä oot hyvä. Saisit nuolla mun persereikää joka päivä töiden jälkeen. Tai miksei töiden aikanakin. Tollanen vitun huora varmaan vain tykkäis siitä. Nuolla mun persettä ja imeä mun kullia, ottaa mällit poskeen. Etkö tykkäiskin siitä vittu?”

“Joo”, Kati äännähteli, “mie otan, joka päivä.”

“Niin kunnon huoran kuuluukin”, murahdin hänelle.

“Piere miun naamalle”, Kati sanoi.

“Mitä?”

“Piere miun naamalle”, Kati toisti, katsoen minua. “Miun eksä pieri aina naamalle, kun nuolin sen peppua. Tee sie samoin.”

“Vittu sä oot likanen huora”, sanoin hänelle. Juuri sillä hetkellä minua ei varsinaisesti pierettänyt, mutta muutaman minuutin persenuolennan jälkeen alkoi tapahtua. Tukistaen Katia työnsin hänen naamansa persettäni vasten, hieroen pakaroitani häntä vasten samalla pöräyttäen. En oikein voinut uskoa, että tein moista, mutta toisaalta olin niin kiimassa, ettei minua suuremmin oikeastaan edes kiinnostanut.

“Uuh, tulee ihan eksä mieleen”, Kati voihkaisi, saaden minulta taas läpsyn naamalleen.

“Älä vittu puhu muista miehistä vitun paska”, murahdin ja sylkäsin hänen naamalleen. “Nyt pyllistä. On loppunäytöksen paikka.”

Kati teki työtä käskettyä ja pian lauteilla pyllisteli suuntaani suurehko, pyöreä takapuoli. Pakaroista oli mennyt jo paras terhakkuus, mutta ne värähtivät kivasti, kun läpsäisin niitä kovaa. Työnnyin sisään hänen kosteaan vakoonsa, joka toivotti minut tervetulleeksi ilman suurempia pyristelyitä. Muutaman testityönnin jälkeen aloin laittamaan sekä voimaa, että nopeutta, ja pian annoin jo Katille tasaista kyytiä naisen voihkiessa kovaa.

“Saatana sie oot iso. Vittu. Aah. Nussi. Nussi. Vittu aah”, hän voihki, minun vetäessään häntä hiuksista, toisen käden armottoessa läpsiessä hänen pakaroitaan, jotka punoittivat jo mukavasti. Kullini upposi täysin hänen sisäänsä, pallien iskiessä hänen häpykarvojansa vasten uudestaan ja uudestaan. Katin vaaleanruskea persereikä välähteli aika ajoin isojen, värähtelevien pakaroiden välistä.

“Kiva persereikä”, sanoin hänelle. Kati voihkaisi takaisin, iskien persettään lantiotani vasten. “En ihmettele, jos haluaisit sinnekin täytettä.”

“Joo, haluun”, Kati voihki. “Nussi miuta perseeseen.”

“Turpa kiinni”, murahdin ja läpsäisin hänen persettään. “Älä puhu, ellei ole lupaa. Jakaisit varmaan mielelläs kaikille meille töissä persettä. Aina, kun yks ois valmis, niin toisen ottaisit sisään. Antasit niiden painaa kunnolla ja mällätä sisään. Vitun huora. Tykkäisit siitä, eikö niin.”

Kati voihki kovempaa, iskien persettään lantiotani vasten voimalla. Aloin olla lähellä ja pallini varoittivat jo, että kohta laukeaa.

“Imisitkö mun kullia sen jälkeen, kun oon lauennut sun perseeseen?” kysyin.

“Joo, imisin”, Kati voihki. “Nussi miuta. Nussi.”

Likainen kuvitelma Katista imemässä spermaista kulliani mällien valuessa ulos hänen perseestään oli viimeinen pisara. Liuitin kullini ulos, valkoisten spermanauhojen jo alkaessa lentää kullinnupistani, koristaen Katin alaselän, pakarat ja persevaon. Voihkien nautinnosta yritin antaa kaikkeni ja pyyhin viimeiset pisarat naisen häpyhuulille, ennen kuin rojahdin istumaan tasatakseni pulssini.

“Missä sie oot ollu koko miun elämän?” Kati huohotti, hiljaa kuiskaten.

“Sori, en kai mä ollu liian ilkeä suustani?” varmistin häneltä. Kati katsahti minuun.

“Ei todellakaan”, hän sanoi, perse vieläkin kohti kattoa. “Sie olit vitun hyvä. Miuta kiihottaa vitusti tuollanen. Haluun lisää.

“Mun

Heitin löylyä kiukaalle ja hörppäsin hieman oluttani. Se oli lämminnyt jo hyvän aikaa sitten, mutta annoin sen silti velloa hieman suussani, ennenkuin kulaisin sen kurkustani alas. Hiki valui pitkin otsaani ja kehoani, istuinalunen takapuolen allani tuntui nihkeältä. Olin ainut jäljellä saunassa, mutta ajattelin nauttia yksinäisyydestäni, ennenkuin suuntaisin taas takaisin pikkujouluihin katselemaan samoja vanhoja naamoja ja kaatamaan lisää olutta kurkustani alas.

Viskaisin uuden kauhallisen ja suljin silmäni kiukaan sihistessä. Lämpö hohkasi mukavasti suuntaani ja hivelöi kehoani. Kuulin suihkupuolen oven käyvän, mutten tohtinut avata silmiäni. Joku äskenlähteneistä, nyt taas saunan lämpöön haluavista työkavereistani se varmasti vain oli.

Oikeassa olinkin, mutta vain osittain. Saunan ovi aukesi.

“Oho, mie luulin, että kaikki oli jo lähteny.”

Tulija ei ollutkaan jo yksi aiemmin lähteneistä, eikä miespuolinenkaan. Avasin silmäni ja näin edessäni 30-vuotiaan vaalearuskeahiuksisen työkaverini Kati. Normaalisti siisteihin kauluspaitoihin, neuleisiin ja pitkiin housuihin pukeutunut nainen seisoi nyt edessäni täysin alastomana, terhakkaat, joskin pienet rinnat ja pimppiä koristava karvakulmio täysin avoinna katseelleeni. Naisen kostea polkkatukka harotti hieman hänen kasvoillaan, meikit näyttivät levinneen hieman. Toisessa kädessä hänellä oli istuinalunen, toisessa hän piti taas siideritölkkiä.

“Aa, sori”, sanoin pienen, ehkä hieman kiusallisenkin hetken kuluttua, tajuten sitten siirtää katseeni jonnekin aivan muualle kuin hänen suloihinsa. “Voin joo tota lähtee, jos haluut yksin saunoa.”

“No älä nyt miun takia lähe”, Kati sanoi kohauttaen olkiaan ja nousi lauteille minua vastapäätä. “Vai pelkääksie alastomia naisia?”

“En tietenkään”, sanoin pudistellen päätäni. Silmäni eksyivät väkisin Katin pepulle, joka oli varsin pyöreä ja suuri naisen kehon muihin suhteisiin nähden. Yritin turhaan peitellä toimintaani kohdistamalla katseeni jonnekin muualle, kun Kati istuutui.

“Katoitko sie miun peppua?” nainen kysyi ilkikurisesti. Punastuin, hiljenin ja heitin hieman vettä kiukaalle. Kiuas sihisi hiljaa ja höyryä leijaili ulos kivien välistä. Kati ei kuitenkaan ollut tyytyväinen reaktiooni. “Hei, vastaa ny. En mie suutu.”

“No, kyllä mä vilkaisin”, sanoin nolostuneena.

“Miehet on just tuollasia”, Kati naurahti ja hörppäsi hieman siideriään. “Heti jos vähän lipuu peräsin silmien edestä, niin silmät tarrautuu kiinni saman tien.”

“Aijaa. Tapahtuuko tota sitten työpaikallakin vai?”

“No kuule koko ajan!” nainen naurahti uudestaan. “Koko ajan on jollain silmät kiinni takapuolessa, jos vähänkin nousee pylly penkistä. Ja mie tiiän, et siekin vilkuilet.”

En vastannut Katille mitään, vaikka epäilykset osuivatkin oikeaan. Hänen farkkupyllynsä oli varsin mieluisa ilmestys. “Kuulostaa kauhealta.”

“Voi, ei se oo kovinkaan kauheaa”, Kati sanoi ja heilautti päätään, päästäen pienen hymyn. “Siinä kuule tuntee olonsa halutuksi. Seksikkääksi. En mie tiiä sitten, että oonko ainut, joka näin aattelee.”

Istuimme hetken hiljaa ja nautimme saunan lämmöstä. Kati oli ristinyt jalkansa, mutta tissit olivat täysin paljaana. Silmäni samosivat niiden suuntaan silloin tällöin, mutta yritin pitää itseni mahdollisimman asiallisena. Penikseni sykähteli hieman.

“Jännää kuulla, että joku nainen ajattelee noinkin”, vastasin hänelle. “Yleensä naiset eivät nauti tollasesta huomiosta.”

“Tietenkin, jos se huomio on vääränlaista”, Kati muistutti. Heitin lisää vettä kiukaalle ja hän hörppäsi hieman siideriään. “Jos joku huutelee perään, että ‘hyvä perse’, niin kyllähän se tuntuu vähän ikävältä. Katseet ei haittaa, siitä tulee itsevarma ja seksikäs olo. Haluttava olo.”

Pysyin hiljaa ja hörppäsin loput lämpimästä oluestani. Sykkeeni oli lujentunut ja huippasi hieman; johtuiko se sitten alkoholista vai tilanteesta, sitä en oikein osannut sanoa.

“Sellanen olo tiiätsä, että…” Kati aloitti hieman epäröiden, “…et se mies haluu mun housut nilkkoihin ja nussia mua oikein kunnolla.”

“Oho”, minulta pääsi. Samalla tajusin, että penikseni oli jo puolikova, mutten tohtinut lähteä piilottelemaan sitä vielä. “Enpä olisi sun suusta uskonut tuota kuulevani.”

“Alkoholi on jännä aine”, Kati naurahti. “Sanos, ootko sie miettiny tuollasta. Niinku miusta?”

Olin hiljaa hetken. Vaikka Kati olikin varsin seksikäs ja hänen peränsä varsinkin hiveli silmiä, ei minulla koskaan varsinaisesti ollut fantasioita hänestä. “En varsinaisesti”, vastasin hänelle todenmukaisesti.

“Voi miten tylsää”, Kati sanoi hivenen ilkikurisesti. “Mutta nyt sie näytät kyllä nauttivan selvästi”, hän jatkoi, osoittaen haaroväliäni katseellaan.

Katsahdin sinne itsekin ja punastuin hieman. Penikseni oli kasvanut lähes täyteen mittaansa, sykähdellen hieman, kun verta pakkautui sinne lisää. “Nojoo, kieltämättä. Lähti tää keskustelu vähän sellasille urille, että en ois ihan heti uskonut.”

“Pöh, ihan perinteinen pikkujoulukeskustelu”, Kati tuhahti. “Kuulisit vaa, mitä myö naisten saunavuorona keskustellaan.”

“Niin kuin mitä?” kysyin muka muina miehinä, kyrpäni sykkiessä yhä lujemmin. Heitin hieman löylyä, koittaen rauhoittua.

“Sitä esimerkiksi, että keltä myö otettaisiin suihin”, nainen härnäsi.

“Ja?”

“Se on kuule salaisuus! Enhän mie voi paljastaa muiden mieltymyksiä. Se miun pittää vaa sanoa, että mie en siuta valinnu”, hän sanoi, katsahten suuntaani, silmät lukittuen jäykkään penikseeni. “Mutta miun pittää sanoo, että tuommosen kyrvän eessä ei kuule voi muuta kuin jumankauta vaan polvistua.”

“Polvistu sitten”, sanoin, katuen sanojani heti. Me molemmat istuimme hiljaa, kasvot punoittaen. Oli vaikea lukea Katin kasvoilta, mitä hänen päässään liikkui, mutta pelkäsin, että olin kussut koko tilanteen. Ja mahdollisesti työurani. Ties mitä juoruja Kati alkaisi levitellä työpaikalla, vieläpä täysin oikeutetusti.

“Saanko mie?” Kati kysyi.

Hämmentyneenä tilanteesta vielä enemmän, pystyin vastaamaan vain: “Täh?”

“Saanks mie?” hän kysyi uudestaan. “Rupes kuule panettamaan.”

Sanomatta mitään avasin haarojani vaistonomaisesti. Kati pongahti pystyyn saman tien, tuli luokseni ja polvistui eteeni. Hänen sormensa puristuivat kullini varren ympärille ja hänen punaisten kyntensä tunkeutuessa hieman lihaani hän alkoi hiljalleen runkata minua. Muutaman varovaisen liikeen jälkeen hänen nopeutensa kasvoi, esinahan noustessa ylös ja kiristyessä taas lähes äärimmilleen, kun hänen kätensä painui alas. Kati katsahti minua, sylkäisi sitten terskalleni ja kietoi seuraavaksi huulensa sen ympärille, aloittaen suihinoton. Hän liikutti päätään ylös ja alas, juurikaan imemättä, ikäänkuin tarkastellakseen kokoani ja muotoani.

Pienen hetken kuluttua hän alkoi lisätä voimaa imuunsa, saaden minut voihkaisemaan. Toin käteni hänen hiuksilleen, haroen niitä hellästi samalla, innoittaen Katia hieman lisää. Pian hän otti jo puolet kyrvästäni suuhunsa, nuollen varttani kielellään samalla, kun hänen huulensa matkustivat ylös ja alas, hyvillen terskani huippua kerta toisensa jälkeen, ennen kuin hän painui taas alas.

“Ai saatana sä oot hyvä”, kehuin häntä, innoittaen naista nostamaan kätensä kiveksilleni niitä hyväilemään. Hänen suihinottonsakin innostui lisää ja pian jo kolme neljännestä oli hänen suussaan aktiivisesti, kullinpään jo iskiessä hänen kurkunpäätänsä vasten ja hieman sisäänkin. Kati ei yllätyksekseni kakonut ollenkaan.

“Miten sä et kako ollenkaan”, ihmettelin ääneen. Kati vapautti kullini suustaan, runkaten varttani innokkaasti.

“Mie oon niin vitun huora”, nainen sanoi läähättäen. “Kohta näet, että miten vitun huora mie oonkaan.”

Hänen huulensa palasivat kullilleni ja pian hän jo syväkurkutti sitä, hänen huultensa hyväillessä kullini juurta. Hän nosti päätänsä, mennen sitten takaisin ja pian hän oli saanut touhuunsa hyvän rytmin. Levitin jalkojani hieman ja voihkin. En voinut käsittää, että Kati, työkaverini monen vuoden takaa, oli imemässä kulliani, kuin mikäkin pornovideoiden kyrpäimuri. Tällaisenkö naisen kanssa olin tehnyt töitä, tietämättä hänen todellisesta luonteestaan mitään?

Nostaessaan päätään jälleen kerran, painoin Katin takaisin, koko kullini mennessä hänen suuhunsa. Nainen kakoi nyt ensimmäistä kertaa hieman. Pidin häntä paikallaan muutaman sekuntin, sitten tiukentaen otettani hänen hiuksistaan ja nostaen hänen päänsä sitten ylös. Kulli valahti hänen avonaisesta suustaan vatsalleni.

“Aa vittu mie tykkäsin tuosta”, hän vaikeroi. Läpsäisin hänen poskeansa vaistonomaisesti.

“Entä tosta?” kysäisin. Kati nyökkäili innokkaasti. “Vitun huora.”

“Mm, missä sie oot ollu koko miun-”

“Turpa kiinni”, ärähdin hänelle ja tungin kullini takaisin hänen kurkkuunsa, päättäen tällä kertaa itse tahdin. Pitäen Katin päätä paikallaan, liikutin kulliani edestakaisin, iskien pallini hänen leukaansa vasten kerta toisensa jälkeen samalla, kun kyrpäni liukui hänen kurkkuunsa. Kati ryki ja kakoi nyt enemmän, mikä kiihotti minua jostain syystä entisestään.

Jatkettuani hänen naamansa nussimista hetken aikaa, liutin kullini taas ulos hänen suustaan. “Et taidakaan olla niin kova lortto kuin väität”, sanoin hänelle. “Kaot ja ryit, kuin joku, joka ottaa kullia kurkkuun ensimmäistä kertaa.”

“Sori, mie oon pahoillani…”

“Mut jos me jatketaan suihinottoa niin multa lentää ihan kohta”, sanoin hänelle levittäen jalkojani taas hieman, valahtaen hieman pois lauteelta. “Nuole mun persettä.”

Mitään sanomatta Kati työnsi kielensä pakaroideni väliin ja aloitti nuolemaan innokkaasti. Murahdin nautinnosta ja tukistin hänen hiuksiaan hieman, saaden häneen vain lisää innokkuutta. Vittu tää lutka on kiimassa, ajattelin itselleni. Moni nainen ei tuosta noin vain ruvennut nuolemaan kakkosta, vaikka miten pyytelisi.

“Nuole sitä persettä vitun lutka”, voihkin hänelle. “Saatana sä oot hyvä. Saisit nuolla mun persereikää joka päivä töiden jälkeen. Tai miksei töiden aikanakin. Tollanen vitun huora varmaan vain tykkäis siitä. Nuolla mun persettä ja imeä mun kullia, ottaa mällit poskeen. Etkö tykkäiskin siitä vittu?”

“Joo”, Kati äännähteli, “mie otan, joka päivä.”

“Niin kunnon huoran kuuluukin”, murahdin hänelle.

“Piere miun naamalle”, Kati sanoi.

“Mitä?”

“Piere miun naamalle”, Kati toisti, katsoen minua. “Miun eksä pieri aina naamalle, kun nuolin sen peppua. Tee sie samoin.”

“Vittu sä oot likanen huora”, sanoin hänelle. Juuri sillä hetkellä minua ei varsinaisesti pierettänyt, mutta muutaman minuutin persenuolennan jälkeen alkoi tapahtua. Tukistaen Katia työnsin hänen naamansa persettäni vasten, hieroen pakaroitani häntä vasten samalla pöräyttäen. En oikein voinut uskoa, että tein moista, mutta toisaalta olin niin kiimassa, ettei minua suuremmin oikeastaan edes kiinnostanut.

“Uuh, tulee ihan eksä mieleen”, Kati voihkaisi, saaden minulta taas läpsyn naamalleen.

“Älä vittu puhu muista miehistä vitun paska”, murahdin ja sylkäsin hänen naamalleen. “Nyt pyllistä. On loppunäytöksen paikka.”

Kati teki työtä käskettyä ja pian lauteilla pyllisteli suuntaani suurehko, pyöreä takapuoli. Pakaroista oli mennyt jo paras terhakkuus, mutta ne värähtivät kivasti, kun läpsäisin niitä kovaa. Työnnyin sisään hänen kosteaan vakoonsa, joka toivotti minut tervetulleeksi ilman suurempia pyristelyitä. Muutaman testityönnin jälkeen aloin laittamaan sekä voimaa, että nopeutta, ja pian annoin jo Katille tasaista kyytiä naisen voihkiessa kovaa.

“Saatana sie oot iso. Vittu. Aah. Nussi. Nussi. Vittu aah”, hän voihki, minun vetäessään häntä hiuksista, toisen käden armottoessa läpsiessä hänen pakaroitaan, jotka punoittivat jo mukavasti. Kullini upposi täysin hänen sisäänsä, pallien iskiessä hänen häpykarvojansa vasten uudestaan ja uudestaan. Katin vaaleanruskea persereikä välähteli aika ajoin isojen, värähtelevien pakaroiden välistä.

“Kiva persereikä”, sanoin hänelle. Kati voihkaisi takaisin, iskien persettään lantiotani vasten. “En ihmettele, jos haluaisit sinnekin täytettä.”

“Joo, haluun”, Kati voihki. “Nussi miuta perseeseen.”

“Turpa kiinni”, murahdin ja läpsäisin hänen persettään. “Älä puhu, ellei ole lupaa. Jakaisit varmaan mielelläs kaikille meille töissä persettä. Aina, kun yks ois valmis, niin toisen ottaisit sisään. Antasit niiden painaa kunnolla ja mällätä sisään. Vitun huora. Tykkäisit siitä, eikö niin.”

Kati voihki kovempaa, iskien persettään lantiotani vasten voimalla. Aloin olla lähellä ja pallini varoittivat jo, että kohta laukeaa.

“Imisitkö mun kullia sen jälkeen, kun oon lauennut sun perseeseen?” kysyin.

“Joo, imisin”, Kati voihki. “Nussi miuta. Nussi.”

Likainen kuvitelma Katista imemässä spermaista kulliani mällien valuessa ulos hänen perseestään oli viimeinen pisara. Liuitin kullini ulos, valkoisten spermanauhojen jo alkaessa lentää kullinnupistani, koristaen Katin alaselän, pakarat ja persevaon. Voihkien nautinnosta yritin antaa kaikkeni ja pyyhin viimeiset pisarat naisen häpyhuulille, ennen kuin rojahdin istumaan tasatakseni pulssini.

“Missä sie oot ollu koko miun elämän?” Kati huohotti, hiljaa kuiskaten.

“Sori, en kai mä ollu liian ilkeä suustani?” varmistin häneltä. Kati katsahti minuun.

“Ei todellakaan”, hän sanoi, perse vieläkin kohti kattoa. “Sie olit vitun hyvä. Miuta kiihottaa vitusti tuollanen. Haluun lisää.

“Mun pitää tasata hengitystä ensin”, sanoin hänelle.

“Tyhmä, ei täällä”, Kati naurahti. “Lähetään helvettiin täältä. Koko pikkujouluista. Varataan hotellihuone ja nussitaan siellä koko yö. Saat panna miuta perseeseen vaikka niin paljon kuin huvittaa.”

Huohotin hiljaa, sanomatta mitään. Mutta hymyni paljasti Katille varmasti kaiken.

pitää tasata hengitystä ensin”, sanoin hänelle.

“Tyhmä, ei täällä”, Kati naurahti. “Lähetään helvettiin täältä. Koko pikkujouluista. Varataan hotellihuone ja nussitaan siellä koko yö. Saat panna miuta perseeseen vaikka niin paljon kuin huvittaa.”

Huohotin hiljaa, sanomatta mitään. Mutta hymyni paljasti Katille varmasti kaiken.

3 kommenttia viestissä: “Yllätys pikkujouluissa”

  1. Asiantuntija says:

    Loistava tarina! Ehdottomasti jatkoa tähän. En malta odottaa, miten hotelliyö sujuu!

  2. Kisuli says:

    Teksti kannattais tarkastaa ennen kuin julkaisee.. nyt teksti loppuu kesken sanan ja tarina alkaa alusta.. lopussa sama homma, että luulet tarinan jatkuvan kun näkyy tekstiä, mutta teksti onkin jo kerran luettua..

  3. MadClown says:

    Täs on kaks kertaa sama teksti, mut hyvää kerrontaa

Kommentoi

top