search
top

Pikkuveljet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (90 votes, average: 2.29 out of 5)
Loading...

  Oon 16 v. Jon, ja mä en oo homo. Ei kerta homoks tee, toine oli vahinko ja kolmannesta nollataan, joten mä en oo homo. Mun pikkuveli Jose taas on oikee homolutka. Se jakelee sen persettä nii luokkatovereilleen ku vanhoille opettajilleenki. Ja kaikille siltä väliltä, niinku mulle. Tää tapaus sattu pari iltaa sitte ku äiti oli pihalla mein doggon kaa ja isoveli nukkumassa. 

  Jose oli suihkus ja mä venailin sitte siin mun vuoroo. Yhtäkkii siel suihkust alko kuuluu semmost epämääräst ähkintää ja avasin sitte sen kylppärin oven et mikä sil huoral nyt on. Ni arvatkaa vaa ku 15 v. jätkä tunkee sitä suihkun letkuu perseeseensä ja vääntää veden painetta pikkuhiljaa kovemmalle. Mä sitte kilttinä veljenä menin helppimää, komensin Josen kontallee suihkun lattialle ja väänsin paineet täysille. “Jos sä päästät tän letkun persiistäs ni mää lyön sua”, mä uhkasin ihan tosissani. Venasin jonkun minan siinä ja runkkailin vähän mun kaluu valmiiks. “Sitte jos purskautat yhtää vettä sielt reiästä ennenku annan luvan ni sitte sä oikeesti tiiät milt tuntuu bitch-slap sun kankuilla”, mä totesin ja vedin suihkun letkun sen suolesta ulos. Jose oli ilmeisesti käyny suolihuuhtelus koska sen letkun mukana ei tullu yhtää paskaa, tai sitte oli suihkutellu persettää pidemmän aikaa. Siit letkusta tuli vettä vieläki täysillä ja suuntasin suihkun ihan suoraan kohti pinkeetä persereikää. Eihän Jose sitä molemminpuolista painetta kestäny kauaakaa ja purskautti ne vedet suihkun lattialle. Ilman varotusta mä vetäsin litsarit sen molemmille kankuille, iteppähä kerjäs niitä. Jose älähti iha saatanan kovaa yllätyksest ja kivust. “Turpa kiinni lutka ettei se läskiperse ylhäällä herää”, mä ärähdin sille ja suuntasin sen vesisuihkun sen suuhu. “Tää läskiperse ylhäältä on kattellu teiä touhui jo pidemmä aikaa”, kylppärin ovensuusta vaa kuulu. Me molemmat hätkähdettii, ei me oltu Clayt huomattu. “Mä voisin kertoo teiä touhuist äidille”, toi kaheksantoistvee huomautti. “Tai sitte mä voin hypätä mukaa ja olla kertomat, te ette oo kumpikaa enää sakkolihaa”, Clay lähti kävelee meit kohti. Sil ei ollu ees sen tavanomasii yökalsareit vaan se oli iha alasti iso kalu puolseisokis. Ei me Josen kaa osattu sanoo mitää, me oltii niin yllättyneitä. “Hiljasuus on myöntymisen merkki”, se naurahti, enkä mä tajunnu miten se pysty olee niin rento tälläses tilantees. “Chillatkaa vähä, ei se oo niin kamalaa jos mä yllätän teiät melkee paneskelemas”, Clay heitti. Se käveli mun taakke ja työnsi mut kontallee kädet Josen pakaroil. Sit se otti sen suihkun letkun mun kädest ja alko suihkuttaa sillä mun persereikää. Siin vaihees mä havahduin sen verra et tajusin käännähtää ja kysyy et: “Mitä helvetii säki muka duunaat?” “Liukastan sun persettä, eksä muka huomaa. Emmä sua nyt kuiviltakaa pane”, se tokas.

  Clay oli oikeestaa iha helvetin hyväs kunnos, sil näky sixpack ja kaikki. Nimitys läskiperse oli vaa jääny sille ku se oli enne kunnon läski. Sit se alko käymää salil ja nykyää se on kovemmas kunnos ku mä, joka oon aina ollu meiä perheest parhaas kunnos. Sitte se alko työntää sitä letkuu muhun. Se kirpas vähä mut alko sit tuntuu aika hyvältä, veden paine osu välillä mun eturauhaseen saaden mut huokasee. Clay alko yhtäkkii liikuttelee sitä letkuu ja runkkaa mua samaan aikaa. Oisin kaatunu suihkun lattialle ellen olis nojannu sen pikkulutkan perseesee, niin hyvältä mun isoveljen sormet tuntu mun peniksellä. Clay naurahti mun notkahdukselle ja jatko mun peniksen kiusaamista sen vitun taitavil sormil. Yhtäkkii toi vetäis suihkun letkun mun perseestä ja mä älähdin yllättyneen. Mun suolisto oli ihan täynnä vettä ja purskautin sen helpottuneen ulos. Clay lopetti sen sormityöskentelyn mun peniksellä ja siirsi sen pitkät ohuet sormet mun persereijälle joka oli melko löysä vielä kaikesta siitä vedestä. Se työnsi suoraan kolme sormea sisään ja pyöritteli niitä mun suolessa sillee tutkivasti, vähän niinku se olis miettiny kuin mont sormee sinne mahtuu kerral. Se vetäs sormet pois ja työns ne saman tien takasi, kahen ekstran kera. Käytännös sen käsi oli kokonaa mun peräsuoles rystysiin asti. Rystyset ei mennny enää sisälle, viis sorrmeekki tuntu jo melko tukalalt mut erittäin nautinnolliselt. Se leviteli sen sormii mun sisällä osuen välillä mun eturauhaseen jollon mä päästin ain voihkauksen. Se jatko sitä hetken kunnes taas vetäs sormensa veke. “Oothan sä puhas?” Tuo varmisti ja mä vaan nyökkäsin ku en saanu ääntä suustani. Sitten mä tunsinki jo Clayn peniksen mun peräaukolla ja yritin rentouttaa mun sulkijalihaksen. 

  Clay survas kerral sisää, ei se mitää varmistuksii kyselly. Sen keskimääräst suurempi kalu tuntu iha vitu hyvält mun sisäl enkä mä voinu muuta kuu voihkii sen työntöjen tahdis. Se nopeutti pikkuhiljaa vauhtii ja totesin et voin nojata Josen yläselkään niin et mun penis lykkii sen takapuolt Clayn työntöjen tahdis, ja niin mä myös tein. Aloin myös nojaa siihe lutkaa vaan yhel kädel, toisel kädel kiusasin sen kaluu joka oli ihan vitun kovana. Sil pikkulutkal oli iha perus, juhlakunnos kolmetoistsenttine kyrpä, eli ei kovin iso. Clayl taas oli vitumoine parru joka jyysti kiihtyväl tahdil armottomasti mun persettä. Mul oli silt välilt, semmone kovana kaheksantoistsenttine jolla mä kuivapanin pikkulutkan perää niin et se vaa voikii. Clay kumartu suutelee mun niskaa, se tärisi jo joten päättelin et se oli melko lähel laukeemist. Otin mun taidot käyttöön ja lypsin sen kalua mun suolessa. Ei menny aikaakaa ku Clay jo alko purkautuu mun sisälle. Silt tuli ihan jäätävä lasti mällii, aloin miettii et kuin kauan se oli eläny selibaatis ennen tätä. Clay lysähti mun selkää ja sen paino tuntu hyvält, sillee turvalliselt. Myös sen lihakset tuntu selvästi. 

  “Kiitti J. Ketä sä oot pästäny nauttii sun perseestä ku osaat kaikki temput noin hyvi?” Clay kysäs multa. Mä en vastannu mitään, hymähin vaa voipuneen. Clay oli keskivertoo huomattavasti parempi pano.

Kommentoi

top