search
top

Liikuntatunnilla, Osa 2B

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.68 out of 5)
Loading...

Vaihtoehtoinen kakkososa

Herään seuraavana aamuna kouluun, tunnen vieläkin pientä kipua pepussani, mutta ainakin limainen tunne on poissa. Syön aamupalan, hyppään pyörän selkään ja lähden polkemaan kohti koulua. Heti kouluun päästyäni Kalevi tulee ensimmäisenä vastaan, ja moikkaan häntä hieman vaivautuneesti. Huomaan hänen iskevän silmää minulle ja päätän olla reagoimatta tähän ja säntään hänen ohitseen. Mietin jo, miten ensi viikon liikkatunti menee tässä tilanteessa.

Seuraava viikko kuitenkin tulee vääjäämättä, samoin Kalevin liikkatunnit. Ennen liikuntaa vuorossa oli vielä matematiikkaa, ja otan kirjani ja vihkoni repusta. Avattua vihon huomaan etten muistanut tehdä kotitehtäviäni ja yritän pitää pokkani. Huomaan kuitenkin meidän hyvin tiukan naisopettajan, Helvin, katsovan minua paheksuvasti:

 • Jaahas, on tainnut Mikkolta jäädä kotitehtävät tekemättä, taas!
 • Anteeksi, en muistanut tehdä niitä
 • Mikko voi jäädä sitten jälki-istuntoon koulun jälkeen
 • Selvä

Odotan muiden poikien kanssa liikuntasalissa Kalevia, ja pian hän saapuukin tervehtien meitä kaikkia.

 • Hyvää iltapäivää pojat, kuten viime viikolla sanoin, tänään on vuorossa sisäjalkapalloa eli futsalia. Voisitte muodostaa neljä joukkuetta. Kaksi pelaa aluksi vastakkain, sitten toinen pari. Voittajat pelaavat finaalissa ja saavat mainetta ja kunniaa. Teillä on vartti aikaa muodostaa joukkueet.

Muiden poikien muodostaessa joukkueita, en voi olla huomaamatta kuinka Kalevi katselee minua välillä. Yritän välttää silmäkontaktia, kunnes hän sanoo:

 • Täällä on Mikko vielä ilman joukkuetta

Lopulta kaikki löytävät joukkueet ja pelit alkavat. Voitamme heti ensimmäisen pelin ja pääsemme finaaliin. Finaali on tiukka, ja voitamme sen juuri ja juuri. Kalevi määrää kaikki taas suihkuun, ja huomaan tämän jälleen katselevan minua, tai oikeastaan peppuani.

Muiden lähtiessä kotiin, laahustan luokkaan suorittamaan jälki-istuntoani. Luokassa Helvi odottaa jo minua opettajan paikalla. Istun pulpetille opettajan eteen ja kaivan vihkoni laukusta. Hetken päästä Helvi nousee ylös ja sanoo:

 • Mulle tuli viime hetken menoa, mutta sain toisen opettajan vahtimaan sinua. Tee kotiläksyt, ja sen jälkeen voit lähteä kotiin.
 • Selvä

Helvin poistuessa olen hetken aikaa yksin luokassa, kunnes kuulen tutun kuuluisia askelia. Kalevi astuu sisään luokkaan ja toteaa:

 • Tulin vahtimaan sua että saat kotiläksyt tehtyä
 • Joo… (vastaan hieman vaivautuneesti)

Kalevi istuu opettajan pöydän takana samalla kun teen kotitehtäviäni. Huomaan hänen leikkivän puhelimellaan ja välillä katselevan minua. Yhtäkkiä hän nousee ylös ja kävelee viereeni, kuiskaten korvaani:

 • Mulla olis ehdotus…
 • Mitä?
 • Koulu on tyhjä, mitä jos näyttäisin sulle opettajanhuoneen?
 • Mut nää tehtävät…
 • Unohda ne, pikku kierros ja saat lähteä kotiin, ok?
 • Okei

Pakkaan tavarani laukkuun ja lähden Kalevin perässä kohti yläkerran opettajanhuonetta, jossa en ollut koskaan ennen käynytkään. Seison Kalevin takana kun hän ottaa avaimensa, työntää sen lukkoon ja avaa oven. Kalevi päästää minut ensin ja laittaa oven kiinni, ja kuulen lukon naksahtavan. Hän laittaa valot päälle ja eteeni avautuu täysin uusi maailma. Huone on kuin keittiö, työhuone ja olohuone yhdessä. Siellä oli tietokoneita, kahvinkeittimiä, pöytiä, telkkari ja yksi iso sohva. Sillävälin kun katselen tätä tunnen Kalevin kädet kiinni pepussani, ja hänen lämpimän hengityksensä niskassani. Hänen kätensä hierovat ja puristelevat pakaroitani farkkujeni läpi. En yritä mitenkään estellä tätä, vaan annan hänen jatkaa. Hän ilmeisesti huomaa tämän:

 • Oon odottanu tätä…
 • Oot vai? (vastaan hieman vapisevalla äänellä)
 • Joo, sun peppu on ollut mielessäni siitä asti kun sain kokeilla sitä ensimmäisen kerran. Saanko ottaa sun paidan pois?
 • Saat…

Kalevi riisuu paitani ja alkaa hyväillä myös yläkroppaani. Katselen ympärille, jos huoneessa olisi valvontakameroita. Kalevi toteaa:

 • Ei täällä ole kameroita, saadaan touhuta täällä ihan vaan kahdestaan.

Kalevi tarttuu housujeni vetoketjusta kiinni ja alkaa vetää sitä alaspäin. Sitten hän irroittaa napin ja laskee farkkuni nilkkoihin. Hänen kosketuksena tuntuu paljon selvemmin boksereiden läpi. Hän puristelee pakaroitani hellästi, välillä kouraisten vähän kovemmin. Hetken aikaa puristeltuaan hän kysyy minulta:

 • Saako ottaa bokseritkin?
 • Ota vaan…

Hän tarttuu boksereistani kiinni ja vetää nekin nilkkoihin. Hänen sormensa alkavat hiplata paljasta takamustani, edeten aina peräaukkoni seudulle. Hän puristaa tiukasti peppuani ja kuiskaa:

 • Mennään tonne sohvalle

Potkaisen housuni jaloistani ja lähden kohti sohvaa. Olen juuri istumassa sohvalle, kun Kalevi pyytää minua menemään makuulle selälleni. Kalevi tarttuu kalustani kiinni ja alkaa hieroa sitä, ja kovetun alta aikayksikön. Hän menee polvilleen ja alkaa nuolla kaluani, hetken päästä ottaen sen kokonaan suuhunsa. Pistän jälleen silmäni kiinni ja yritän rentoutua. Rauhan katkaisee kuitenkin repussani soiva puhelin. Kalevi ottaa kaluni suustaan ja menee hakemaan reppuani. Kaivan repusta puhelimeni ja huomaan äidin soittavan:

 • Moi, missä meet?
 • Öö, sain jälki-istuntoa
 • Mitä nyt taas oot tehny?
 • Kerron sitten, nyt pitää lopettaa, moikka.

Suljen puhelun ja laitan sen takaisin reppuuni. Kalevi katsoo minua hetken, kunnes ottaa taas kaluni suuhunsa. Hän syljeskelee välillä kaluni päälle ja jatkaa suihinottoa, joka tuntuu nyt todella märältä. Kalevin tarttuessa palleihini kiihotun hetkessä ja tunnen olevani jo laukeamassa:

 • Ahh, mä laukean!
 • Slurps, mmhhmhmhm slurps… (En saa Kalevin sanoista selvää)

Saavutan kliimaksini ja tunnen mällieni jälleen leviävän Kalevin suuhun. Kalevi kuitenkin jatkaa ja nielee kaiken, ja tunnen jo arkuutta hänen imiessään jokaisen tipan kurkkuunsa. Hän lopulta päästää kaluni vapaaksi ja toteaa:

 • Sehän oli maukasta
 • Voinko nyt lähteä?
 • Et ihan vielä

Kalevi katsoo minua ja suutelee minua, ja maistan omat spermani, sillä sitä levisi myös Kalevin suupielille. Hän upottaa kielensä syvälle suuhuni, ja yhä enemmän mällin makua leviää suuhuni. Kalevi nousee pystyyn ja alkaa riisumaan vaatteitansa nopeaa samalla kun makaan kyljelläni sohvalla. Pian katselen jälleen lihaksikasta, hieman karvaista kroppaa lähietäisyydeltä. Kalevin tuoksu on huumaavan testosteroninen ja alan tuntea vetoa tähän. Hän hyppää päälleni sohvalle ja jatkaa suutelua, yhä intohimoisemmin ja enemmän kieltä käyttäen. Samalla hän hyväilee kroppaani ja tunnen hänen siittimensä kovettuvan kivikovaaksi kehoani vasten. Vaikka vasta laukesin, tunnen heppini heräävän uudestaan. Vaikka huoneessa on viileää, Kalevin kroppa tuntuu ihanan lämpimältä ja tartun siihen yhä tiukemmin, jolloin Kalevi kuiskaa korvaani:

 • Sähän kuumana käyt, sä niin haluut mua
 • Niin haluunki…
 • Haluat mut sisääs?
 • Haluun…

Kalevi nousee ylös ja alkaa kaivaa omaa laukkuaan, kun katselen häntä hengästyneenä. Hän ottaa laukustaan pienen pullon ja alkaa sivelemään liukastetta kalulleen. Tämän jälkeen hän taputtaa peppuani ja käskee minua nousemaan. Nousen ylös ja Kalevi ohjaa minua lantiostani kiinni pitäen kohti tyhjää seinää. Hän kuiskaa jälleen korvaani:

 • Nojaa hieman eteenpäin

Otan tukea seinästä ja tunnen Kalevin kalun vaeltavan pitkin vakoani. Kalevi kuiskaa korvaani:

 • Ootko valmis
 • Oon…

Kalevi alkaa työntyä sisääni, tällä kertaa nopeammin kuin ekalla kerralla. Hänen paksu terskansa tuntuu taivalliselta sen upotessa yhä syvemmälle sisääni. Jälleen kerran Kalevi pääsee kokonaan sisälleni ja alkaa nussia minua kuin tyttöä. Siltä ainakin tuntui. Olin sillä hetkellä hänen vaimonsa, tai rakastajansa. Tai huoransa. En voinut tehdä mitään muuta kuin nojata seinään ja ottaa hänen työntöjänsä vastaan, jotka tuntuivat uppoavan aina vain syvemmälle ja kovempaa.

Kalevi hengitti yhä syvempää ja hengästyksissään hän puhui:

 • No miltä huora tuntuu? Tuntuuko opettajan kalu hyvältä?
 • Tuntuuh… tuntuu tosi hyvältä
 • Sun persekin tuntuu ihanan tiukalta, voisin nussia sua koko illan
 • Nussi vaan… Ah, uuuh…
 • Et arvannu aamulla että iltapäivällä olisit panolelu opettajanhuoneessa
 • En todel… uuuuhh!

Kalevin työnnöt muuttuvat yhä nopeammiksi ja en saa enää sanaa suustani. Tunnen jo Kalevin hikipisaroiden valuvan iholleni ja peppuni olevan tulessa, kun Kalevi kuiskaa:

 • Opettaja siementää sut nyt

Samalla hetkellä tunnen jälleen kuinka hänen kalunsa alkaa sykkiä sisälläni, purkautuen sisääni. Hänen kuuma mällinsä tuntuu selvästi sisälläni, varsinkin kun hän yhä liikuttaa kaluansa sisälläni. Tunnen itseni yhtäkkiä todella kuumaksi ja laukean seinälle. Kalevi vetää kalunsa ulos sisältäni, ja vaikka yritän pidätellä, päästän spermaisen pierun ja tavarat valuvat lattialle. Menen aivan punaiseksi häpeästä, mutta Kalevi kertoo minulle:

 • Ei tarvitse hävetä, ton jälkeen en yhtään ihmettele
 • Silti…
 • Siivotaan sotkut

Kalevi hakee paperia ja alkaa pyyhkiä lattiaa ja seinää mälleistä sillä välin kun pyyhin itseäni. Lopulta saamme kaiken siivottua ja poistumme huoneesta. Kävellessämme pois Kalevi kysyy minulta:

 • Tykkäsit varmaan?
 • Tavallaan…
 • Sun ei tarvi ujostella
 • No joo…
 • Voitais tehdä tätä usemmin, mut salaa edelleen
 • Katsotaan…

Hyppään pyöräni satulaan ja lähden polkemaan kohti kotiani. Katson vielä Kalevia päin, ja huomaan tämän heiluttavan minulle. Heilutan pikaisesti takaisin ja lähden pois. Kotimatkallani jälleen tunsin Kalevin spermojen valuvan sisälläni. Äiti on heti vastassa avattuani oven:

 • No mitäs oot taas tehny?
 • Unohdin tehdä kotiläksyni
 • Anna olla viimeinen kerta
 • Kyllä kyllä…

Menen huoneeseeni ja riisun vaatteeni mennäkseni suihkuun. Boksereissani on jälleen suuri,märkä läikkä peppuni kohdalla. Säntään suihkuun ja heitän bokserini pesukoneeseen.

Yksi kommentti viestissä: “Liikuntatunnilla, Osa 2B”

 1. MadClown says:

  Ihan jees

Kommentoi

top