search
top

Kapteeni käskee

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (183 votes, average: 2.92 out of 5)
Loading...

Minulla seisoi niin, että melkein sattui, kun katselin edessäni keinahtelevaa pyöreää peppua. Kallionrinnettä noustessamme yritin välillä ajatella ja katsella muuta kuin tiukkojen trikoiden peittämää peppua edessäni, jotten olisi tahmannut housujani.
Miten halusinkaan repiä vaatteet vaimoni yltä, kellistää hänet rantahietikolle, ja antaa parin viikon aikana patoutuneen kiiman purkautua. Mutta illalla yrittäisin taas tekeytyä väsyneeksi ja kaivautua makuupussiini, sillä en uskaltaisi ottaa riskiä, että pilaisin kaiken lopullisesti.
Vatsanpohjaa pakottavaa tunnettani kutsutaan kai morkkikseksi, ja se oli aivan itse aiheutettua.

4 PÄIVÄÄ SITTEN: TUNNONTUSKISSA
Eihän tässä ole kyse kuin kodista ja perheestä, yritin vitsailla, kun vierailin vaellusreissumme alla vastaanotolla. Näytepurkkia ojentanut nainen ei nauranut vitsin yritelmälle. Sukupuolitautien klinikalla oli kaiketi totuttu tunnontuskissa kiemurteleviin miehiin.
Täytin lomakkeen, ja esitin oireideni perusteella epäilyn, että kyse voisi olla tippurista. Takana oli helvetellinen puolitoista viikkoa, sillä jo kaupunkivisiitin jälkeisenä päivänä aloin ravata vessassa, ja tunsin pöntöllä kiusallista kirvelyä.
Ajattelin, että minun piti olla maailman epäonnisin, jos ensipettämisellä osuisi tauti kohdalle. Mutta mitä enemmän luin nettisivuja, sitä varmempi olin, että olin saanut päävoiton.
Kaiken nähneen testaajan kyynisyys vitutti. Hän epäili, että suojaamattomassa suuseksissä tuskin olisin saanut tartuntaa. Ihminen voisi kuulemma morkkiksessaan kehitellä oireita.

2 VIIKKOA SITTEN: ENNAKOIVA ISKU
Kärsin nyt, ja ehkä ikuisesti parin viikon takaisesta kaupunkikeikasta. Silloin ihmettelin ovisummerin äärellä, miten helppoa kaikki olisi. Olin tuskin laittanut viestin, kun luuri piippasi vastausviestin merkiksi.
Olin vertaillut nettisivustolla palvelujaan tarjoavia naisia ja päätynyt tshekkiläiseen Sofiaan, joka erottui edukseen luonnollisuudellaan. Ei täytetissejä ja -huulia, vaan hurmaava, hoikka olemus, jota hän esitteli kuvien lisäksi videon pätkällä.
Tökeröä ensiviestiä laittaessani perustelin kaiken itselleni järkisyin. Halusin kokeilla, millaista olisi panna tuntemattoman kanssa ja tasata tilejä vaimon kanssa. Koko suhteemme ajan minua oli hiertänyt se, että vaimoni oli villeinä nuoruusvuosinaan nussinut kymmenien miesten kanssa.
Tiedän, ettei ollut oikein kiukutella vaimon vanhasta elämästä. Mutta jos saisin valita, olisin toivonut, ettei hän olisi ollut ihan niin rehellinen ja kertonut entisestä elämästään: kun hän oli edellisestä poikaystävästä erottuaan halunnut kokeilla vapautta ja opetella nautinnollisempaa seksiä. Parikymppiselle tiukkapepulle oli löytynyt paljon opettajia, ja hän oli raahannut joka illan päätteeksi pikkukaupungin baarista uuden panomiehen kämpilleen.
Se ei ollut vaikeaa, sillä pieni ja sähäkkä pakkaus oli kuin tehty nussittavaksi. Viileästä olemuksestaan huolimatta hänen pyöreä peppu, kapea vyötärö ja terhakat tissinsä käänsivät edelleen katseita. Minusta tuntui, että entistä useampi uros kuolasi vaimoani nyt, kun muodokkaat peput olivat saaneet kunnianpalautuksen.
Monesti lietsoin itseäni miettimällä vaimoon työntyessäni, ketkä kaikki tätä vakoa olivatkaan kyntäneet. En kuitenkaan erityisemmin viihtynyt hänen kotipaikkakunnallaan, sillä vilkkaassa mielikuvituksessani kuvittelin, että hän oli pannut puolen kaupungin kanssa.
Vaimoni yritti muistuttaa, että kokemustensa ansiosta hänestä oli tullut se, mikä hän oli. Avoimesti seksiin ja uusiin kokemuksiin suhtautuva. Hänelle alastomuus oli luontevaa, ja hän osasi nauttia nussimisesta estottomasti. Siitä olin hänelle kateellinen, sillä nuoruusvuosien ihastukseni oli ollut niin periaatteellinen, etten ollut koskaan rakastellut muiden kuin vaimoni kanssa.
Vaimoni vakuutti minulle, ettei pystyisi koskaan pettämään. Minun oli vaikea uskoa sitä: miksei hän voisi langeta reissuissaan, kun kerran oli nuoruudessaankin nussinut puolituntemattomien yhden illan ihastusten kanssa.
Kieroutuneella logiikallani turvauduin eräänlaiseen ennaltaehkäisevään iskuun ja päätin kokeilla, miltä vieraan paneminen tuntuisi. Halusin tavallaan kokea, miltä tuntui niistä miehistä, jotka pääsivät kyntämään vaimoani.

Olin lukenut nettisivustolla ilmoittelevasta Sofiasta kiitteleviä arvioita ja ihaillut edustavia kuvia. Halusin varmistaa, ettei 200 euroa menisi hukkaan, ja siksi napsin matkalla puolikkaan isin sinisestä apulaisesta. Tunsin, miten kasvoni punoittivat sen vaikutuksesta, kun painoin alaoven summeria.
Tervehdin virkamiesmäisesti rappukäytävässä vastaan tullutta rouvaa ja nousin yläkertaan. Soitin ovikelloa ja odotin hetken, kunnes ovi aukesi raolleen. Varovaisuus oli ymmärrettävää, sillä rappukäytävässä oli muitakin kulkijoita.
Pienessä, hämärässä eteisessä silmille löi tunkkainen ilma. Yksiö oli suihkun kostuttama pikkukoppi. Loppuunhengitetystä ilmasta aisti, että edellisasiakas oli hikoillut täällä aivan äskettäin.
Tunnistin Sofian kuvista, mutta luonnossa hän oli huomattavasti poseerauksiaan tavallisemman oloinen amatsoni. Kuvissa hän oli osannut vetää vyötärön makkarat sisälle ja asettaa jalkansa niin, että leveät lanteet olivat edukseen.
Oloni oli vaivautunut, mutta Sofia osasi pyytää taskuun varaamiani seteleitä luontevalla tavalla. Sitten hän kysyi rallienglannillaan, mitä haluaisin ja ehdotteli suihkua. Olin kuitenkin suihkunraikas, sillä peseydyin juuri lähtiessäni. En oikein osannut sanoa mitään, mutta ryhdyin hamuamaan kylmin käsin naisen muotoja ja kuoriuduin vaatteistani.
Sofia kysyi, tykkäänkö suudella. Hän ohjasi minut sängylle ja painoi huulet omiani vasten. Nainen tuoksui aidolle, mutta toimituksesta puuttui kiihko. Ja minähän olin tullut panemaan, joten miksi loikoilisin tässä nuoleskelemassa.
Nainen kaivoi elimeni esiin. Nojauduin tyynyjä vasten ja katsoin, kun hän touhusi kyrpäni kanssa. En osannut rentoutua ja nauttia, mutta kemia teki tehtävänsä, ja aseeni alkoi kerätä mittaa.
Mietin, miten vieraat miehet ovat panneet vaimoani, ja sain sen verran kovettumaan, että puolijäykkään kyrpään pystyi rullaamaan kumin päälle. Sofia levitti jotain rasvaa kumin päälle.
Ohjasin hänet selälleen ja kampesin päälle. Nainen huokaili muka kiihottuneena, muttei ollut erityisen kiihottavan näköinen. Paljaaksi ajeltu pillu oli hieman pahkurainen, kun karvan juuret törröttivät terävinä.
Tunnustelin viileää, kuhmuraista ihoa ja tunsin finnejä käsivarsissa ja selässä. Mietin, mitä ihmettä minä tässä teen, kun kotona on paljon viehättävämpi herkkupeppu. Siellä minua odottaisi kullia imevä kireä vako, eikä tällainen löysä mätäs, joka ei kumin alta tuntunut juuri miltään.
Ajattelin vaimoni päällä punnertaneita vieraita äijiä, ja silloin tulvahdin kuin varkain. Rullasin ja solmin vaaleasta lastista täyttyneen kumin ja kysyin, mihin sen voisi heittää. Sofia vinkkasi keittiön roskista. Yritin olla katsomatta, millainen kasan päälle kortsuni heitin.
Minulla oli ainakin 45 minuuttia tehokasta peliaikaa jäljellä, joten vetelin uutta kortsua saman tien päälle, mutta eihän siitä enää mitään tullut, sillä veri pakeni aisastani.
Loikoilin nihkeällä lakanalla hetken aikaa, kun Sofia hieroi selkääni kömpelösti. Sekavia ajatuksiani hetken selviteltyäni rullasin kumin tieltä, vedin vaatteet ylle ja kiittelin ensikokemuksesta. Sofia puolestaan kiitteli siitä, että olin valinnut juuri hänet sitä varten.
Palasin kotiin baarin kautta ja huitaisin pikaisen suojakännin, ettei tulisi mieleenkään kaivaa esille kumille haisevaa elintä. Vaimo hikoili saunassa. Lauteille kömpiessäni katselin häntä aivan uusin silmin, sillä tiesin, ettei ruoho ollut vihreämpää aidan toisella puolella.

1 PÄIVÄ SITTEN: LOPPUKESÄN VAELLUSREISSULLE
Puolentoista viikon selibaatti ei päättynyt sukupuolitautien klinikalle, sillä jouduin vielä odottamaan tuloksia monta päivää. Morkkiksessani ehdin jo varautua pahimpaan ja katsella uutta työpaikkaa mahdollisimman kaukaa. Mietin vuorosanoja, miten selostaisin vaimolleni, että olin tehnyt typerän huoravisiitin. En edes olettanut, että hän voisi antaa anteeksi, ja siksi valmistauduin siihen, että ensiratkaisuna muuttaisin mökille.
Pidin itseni kiireisenä ja keksin monenlaista puuhaa, jotta pitkäksi venähtänyttä selibaattia ei tarvitsisi sen kummemmin selitellä. Testituloksia edeltäväksi viikonlopuksi keksin ehdottaa vaellusreissua. Matkasimme saarelle tyhjällä yhteysaluksella, eikä laiturissakaan ollut loppukesän viikonloppuna kuin pari venettä.
Ensimmäisen vaelluspäivän päätteeksi jätimme rinkat matkan varrelle ja jatkoimme ihastelemaan saaren kärjen hiekkarantaa ja maisemia. Minä tosin ihastelin edelläni keinahtelevaa herkkupeppua ja mietin, miten voisin helpottaa painetta pöksyissäni.
Oli iltapäivä, kun saavuimme idylliseen poukamaan. Olin melkein helpottunut, että sen edustalla oli vene, sillä paikka ja tilanne oli kuin tehty romanttiseen rantapanoon, johon nyt en uskaltautunut. Virittelimme tulet ja vaimo ryhtyi ruuan laittoon, kun veneeltä souti pikkujollalla meitä ehkä kymmenen vuotta nuorempi kaveri rantaan.
Oli ilmeisesti veneilijöiden tapa, että kun joku teki tulet, sinne piti heti pyyhältää tarkastuskäynnille. Kaveri kyseli, mistä olimme tulleet ja esitteli rannan edustalle ankkuroitua venettään.
Akiksi esittäytynyt mies oli jykevä järkäle. Huolitellut hiukset, kohtelias olemus ja hulppea pursi tekivät selväksi, että hän oli menestyjä, jolla ei ollut pikkurahasta pulaa. Mies huokui jonkinlaista äijämäistä itseluottamusta, kun hän alkoi luontevaan tapaan kertoilla verkonpaikoistaan ja aamun kalansaaliistaan. Vaimo oli meistä kiinnostuneempi erähommista, ja kuunteli mielellään tauotonta tarinaa. Vaimon huomio hiveli kaveria, ja tuntui kuin olisin jäänyt sivusta seuraamaan, kun mies ryhtyi kyselemään vaimon kokemuksia ja kuulumisia.
Verkkaisesti sanaillut Aki seuraili tiiviisti ja häpeilemättä, kun vaimoni lähti hakemaan rannasta tiskivesiä. En oikein osannut vastata mitään, kun hän ylisti maisemia vaimoni pyllistellessä rannassa.
Sain sitä paitsi muuta ajateltavaa, sillä taivaanrannasta kuulunut jyrinä läheni uhkaavasti. Ehdotin vaimolle, että lähtisimme kiireesti taukopaikalle, jossa olisi laavu suojaksi. Mutta Aki suorastaan vaati, että lähtisimme hänen veneelleen pitämään sadetta.
Taivas repesi kun nousimme jollaan. Tartuin airoihin ja kiskoin rystyset verillä. Jollan vesille työntänyt Aki istui vaimon viereen ja yritti tarjota sateensuojaa levittelemällä hupparia heidän päälleen. Kun pääsin rannan edustalle ankkuroidun veneen vierelle, Aki auttoi herrasmiehen elkein vaimoa nousemaan purteensa. Edessä nousevan jumppapepun tukeminen ei vaikuttanut mitenkään epämieluisalta tehtävältä.
Sade takoi kattoa niin, ettei edes ajatuksiaan tahtonut kuulla. Aki huusi menevänsä laittamaan puita pesään. Ison veneen takaosassa oli sauna, josta tulvahti lämpöä koko veneeseen.
Istahdimme hulppealle, pehmeälle sohvalle, jonka äärelle Aki saapui laseja pidellen. Vaimoni kainosteli konjakkia, mutta mies julisti, että veneessä kapteenin sana on laki. Ensin otettaisiin lämmittävät lasilliset ja sitten saisimme mennä saunaan.
Kilautimme laseja, kulautimme juomat ja teimme työtä käskettyä. Vaikka vene oli tilava, märät vaatteet piti riisua sohvalle. Aki siirtyi häveliäästi ruorin äärelle ja huuteli ohjeita, joista ehdottomin koski uimapukija: ne olivat veneessä kiellettyjä. Ei meillä kyllä olisi sellaisia ollutkaan mukana.
Olin etuosassa kaivamassa repustamme pyyhettä. En pitänyt toimituksen kanssa kiirettä, sillä käynnissä oli kiehtova ja kiihottava tilanne. Vieras mies seurasi peilin kautta, kuinka vaimoni kuoriutui kostuneista vaatteistaan ja sipsutti terhakat tissit tärähdellen löylyyn.
Aki iski virnistellen silmää, kun kömmin nokasta esiin ja täytti lasini. Melkoinen pakkaus, hän kehui ja käski nauttia löylyistä. Riisuuduin ja kömmin perässä lauteille, jossa vaimo loikoili kimaltelevana ja haluttavana.
Tein tilaa ja istuin viereen. Olisin halunnut ottaa hänet siinä paikalla, eikä vaimokaan vastustellut, kun aloin hyväillä hänen liukkaita muotojaan ja ihastella timmin vartalon rusketusraitoja. Vaimo huokaili ja tarttui aseeseeni, joka alkoi saman tien ryhdistäytyä. Vaimo kiusoitteli, että toimiihan tämä vielä.
Kokeilin varovasti hänen sileää herkkuaan, jonka päällä oli vain kapea karvakolmio. Vaimo hyrisi ja huokaili, kunnes alkoi toppuutella, että älähän innostu; ei me täällä voida.
Nousuhumalaisessa ja kiihottuneessa mielentilassani olin kuitenkin saanut kuningasajatuksen: jos isäntämme liittyisi porukkaan, saisin luontevan syyn turvautua mukaani varaamiini kondomeihin. Samalla saisin selityksen testituloksille. Akihan voisi pelastaa minut tukalasta tilanteestani, sillä syyttäisin häntä, jos joutuisin kertomaan vaimolle taudista.
Vaimo teki jo lähtöä uimaan, kun kuiskin hänelle, että mitäs jos hän vihdoin kokeilisikin kahta miestä. En odottanut vastausta, vaan kerroin, miten mies oli kuolannut vaimoni perään ja istui varmasti kyrpä pakottaen katsomassa, kun hän uiskentelisi pillu paljaana.
Olin jo kerran vuosia sitten saanut houkuteltua vaimoni vieraan miehen kämpille, kun olin vedonnut siihen, että minäkin haluaisin kokea hänen kanssaan jotain uutta ja villiä, kuten hän aikanaan yhden illan panojensa kanssa. Silloin ilta oli kuitenkin latistunut lasin kallisteluksi ja saunomiseksi.
Nyt olisi uusi tilaisuus kokea kolmen kimppa, eikä vaimo tuntunut säikähtävän villistä ajatuksestani, vaikka naureskeli fantasioilleni. Hän kääri keikistellen pienen retkipyyhkeen lanteilleen ja lähti rinnat paljaina kastautumaan. Jäin heittelemään löylyä ja kehumaan itseäni loistosuunnitelmasta, jonka ansiosta voisin päästä kokemaan vaimoni yhdessä vieraan miehen kanssa ja tekisin meistä yhdessä syyllisiä mahdolliseen tautiin.
Kun vaimo palasi vettä valuvana löylyyn, lähdin vuorostani pyyhkeen kanssa uimaan. Aki istuskeli sohvalla ja poltteli sikaria, kun hetken järvessä kauhottuani nousin takaisin veneeseen. Mies ojensi minulle lasia ja käski välittää vaimolle lämpimät terveiset löylyyn. Ihmettelin, mitä hän yksikseen istuskelee, miksei liittyisi seuraamme. Aki kysyi, olisiko se ok myös vaimolleni. Vakuutin, että sehän olisi reissun kohokohta, kun pääsisi kahden komean miehen keskelle. Livahdin kassille kaivamaan varmuusvälineet esille ja jätin ne vaatteidemme viereen.
Lumoavan kauniina saunan hämärässä loikoillut vaimo säpsähti, kun edelläni sisään astuikin isäntämme. Naiseni ei tehnyt elettäkään peittääkseen terhakoita tissejään, jotka hohtivat valkeina muuten ruskettuneessa kropassa. Ovelta avautui myös suora näköala sileäksi hoidetulle herkulle, jonka tiesin liukkaaksi ja halukkaaksi.
Tajusin, millainen möhkäle miehellä oli, kun hän ujuttautui vaimon ohi löylynheittäjän paikalle. Kyrpäkateutta herättävä muhkea ase ei varmasti jäänyt myöskään vaimoltani noteeraamatta, kun Aki istahti hänen viereensä ja kiitteli, että olin järjestänyt hänelle näin upeaa saunaseuraa.
Emme ehtineet kauaa istua, kun vaimo huokaili, että hänen on pakko alkaa lopetella. Olin varma, että hän huomaisi esille asettamani kumit.
Kun ovi oli sulkeutunut vaimon perässä, Aki ponkaisi pystyyn ja sanoi, että kai me nyt lähdemme neidolle seuraksi. Nousin nöyrästi perään.
Hyppäsimme syvältä puolelta veteen ja kauhoimme itseään matalassa vedessä huuhdelleen vaimoni luokse. Aki lipui rappusten äärelle, kun vaimo lähti peppu pystyssä kapuamaan veneeseen. Siinä hänelle avautui suorat näkymät kyrpää puoleensa vetävään unelmaan.
Vaimo oli vielä peppu pitkällä rappusissa, kun Aki lähti kipuamaan hänen peräänsä nenä melkein pillussa kiinni. Vaimoni kiljahteli ja nauroi miehen tempaukselle. Tajusin, että miehellähän jökötti puoliseisokissa.
Loiskin kiireettä veneen äärellä ja kuulin, miten vaimoni kikatti ja kielteli Akia jostakin. Hetken vilvoteltuani kipusin itsekin paattiin, jossa vaimoni istui pieni pyyhe lanteillaan alastoman Akin vieressä sohvalla. Tartuin miehen tarjoamaan lasiin. Samalla hän jätti kätensä vaimoni harteille ja antoi sen laskea tissille.
Vedin vaimoa pystyyn ja tarjouduin kuivaamaan hänet. Aki asteli vaimoni taakse, hyväili hänen peppuaan ja varoitti kuivaamasta ihan kaikkia paikkoja.
Keskityin pyyhkeen läpi herkkutisseihin ja seurasin, kuinka Aki ihasteli vaimoni muotoja tämän takana. Hieman hämillään hymyillyt vaimoni yritti rauhoitella ja varoitella innostumasta liikaa. Aki naureskeli, kun muistutin, että veneessä määrää kapteeni, ja kipparia taitaa nyt kiinnostaa, mitä hänellä olisi tarjolla. Heitin vielä kortsupaketin sohvalle.
Mies innostui entisestään ja pyörähti vettä valuvana vaimoni eteen ja alkoi palvovin elkein tutustua rintoihin, jotka nöpöttivät kosketukselle herkkinä. Mies leipoi ja pyöritteli käteen sopivia tissejä ja antoi pyyhkeen pudota lattialle. Minä puolestani siirryin vaimoni taakse näykkimään niskaa ja hyväilemään sydämenmuotoista muotovaliopeppua.
Vaimo näytti pieneltä ja sirolta miehenjärkäleen vieressä. Epäsuhtainen pari tuntui vetävän toisiaan sellaisella voimalla, että siirryin sohvalle seuraamaan, kun Aki pyöri kiimaisena vaimoni ympärillä. Mies painautui hänen selkäänsä ja näykki niskaa. Vaimoni haali käsiinsä kovettuessaan hieman käyristyvän aseen ja vispasi sitä lanteitaan vasten, kun mies ohjasi kätensä röyhkeästi vaimoni pillulle. Vaimoni repi kortsupaketin auki, venytteli kumin muhkean aseen ympärille ja rullasi sen paikalleen.
Aki hyväili ja tunnusteli vaimoni vakoa, kunnes upotti sormensa kosteuteen ja alkoi turhankin kovakouraisesti vispata. Vaimoni ei vastustellut, vaan huohotti jalat harallaan, kun mies sormetti ja näykki häntä.
Miehen rajuus oli minulle jotain aivan uutta. Voiko naiselle tehdä noinkin, ihmettelin kun kaveri kouri kohdalleen sattunutta kiimapeppua.
Vaimoni kimpussa häärinyt Aki haukkoi naiseni vatsaa, nuoli napaa ja tissejä, mutta suurimman huomion sai kiimainen vittu, jota hän möyhi omistajan elkein. Vaimoni ojentautui puoleeni ja kahmi kyrpäni ensin sormiensa ja sitten huuliensa väliin. Minä tuijotin kuitenkin lähes lamaantuneena Akia, joka tarttui pepusta, asetteli selkää sopivasti kaarelle ja vetäytyi sitten pari askelta taaksepäin ihailemaan edessä levittäytyvää näkyä. Siihen hän aikoi upottaa pelottavan kokoisen jättinsä, jota hän varovaisin liikkein siveli kourassaan.
Vaimoni veti minua eteensä ja jatkoi kyrpäni suukottelua, hyväilyä ja imutusta. Olin niin herkillä, että pelkäsin tukehduttavani hänet pian, joten vetäydyin kauemmas ja siirryin parempiin asemiin, jotta pääsin näkemään, kun vieras mies ottaisi vaimoni edessäni. Samalla kaivoin itsellenikin suojakumin.
Aki levitti jalkansa niin, että julmana jökättänyt elin oli sopivalla korkeudella ja ohjasi peppu pystyssä sohvan reunalla keikistelevän vaimoni maalitaulun rakoa sen eteen.
Mutta mies ei survaissutkaan asettaan sisään, vaan upotti sinne kaksi sormea, joilla alkoi pyöritellä ja hieroa pillua vastaanottavaiseksi vuoroaan odottavalle järkäleelle. Vaimoni huokaili vako törröllään ja antoi miehen sormettaa itseään yhä syvemmältä ja rajummin.
Vaimoni kimpussa häärinyt Aki touhusi sellaisella innolla, etten oikein löytänyt paikkaa, jossa olisin saanut osani vaimon suloista. Yritin hyväillä häntä, mutta tunsin olevani tiellä, ja vetäydyin sohvan äärelle seuraamaan, miten tilanne etenisi.
Akikin vetäytyi viereeni ja katseli huokaillen rusketusraitojen keskellä pilkistävää onkaloa. Sitten mies asetti kuuman kalunsa vaolle ja veteli muutaman kerran koko pituudelta, muttei tehnyt elettäkään työntyäkseen peremmälle. Kiusoittelusta kuumemmaksi käyvä vaimoni tarjosi itseään peppu pystyssä yhä avoimempana otettavaksi, mutta sai yhä uudelleen sormetusta ja pilluhierontaa.
Vaimoni pyöritteli peppuaan ja suorastaan anoi kyrpää, mutta Aki kiusoitteli häntä ja virnisteli välillä minun suuntaani itsevarmoin elkein. Mies käänteli kyrvän edessä odottavaa vakoa minun suuntaani, ja sain ihastella vaimoa avoimena kutsuvaa pillua aivan uudesta kuvakulmasta. Siinä hän tarjosi itseään otettavaksi kiimanesteistä kimaltelevana, kutsuvasti raollaan.
Oma aseeni kaipasi huomiota, ja palasin takaisin vaimon eteen saadakseni sille jatkohoitoa. Vaimoni nappasi kyrpäni käsittelyyn, mutta kiljaisi samalla niin että melkein pelästyin. Aki oli survaissut sarvensa pillun uumeniin ja kieritteli nyt lanteitaan tunnustellessaan herkkupillun puristusta ympärillään.
Muutaman kerran syvyyksiin työnnyttyään mies antoi mötkäleen pullahtaa ulos. Aki rullasi kortsun pois ja heitti lötkön kumin vaimoni selkään. Suojapuvusta paljastettu suonikas aisa upposi helposti edessään odottavaan vakoon.
Vaimoni painautui edessäni sohvaa vasten ja huohotti silmät ummessa, kun mies alkoi nussia vikkelin lantein. Aki tarttui pepusta ja varmisti, että vaimoni pysyi sohvan reunalla halutussa asennossa, kun mies kiihdytti tahtiaan. Vaimo kynsi voihkien sohvaa ja levitti sitten sekä jalkoja että käsiään niin, että hän oli entistä avoimempi miehen otettavaksi.
Lattialla seisten vaimoani tykittänyt Aki tarttui voihkivan naaraan käsivarsiin ja roikotti saalista välissämme samalla kun jyysti tätä yhä eläimellisemmällä vimmalla. Vaimon peppu lätisi ja läiskähteli, kun mies upotti jättiaisaansa syvyyksiin ompelukonetahdilla.
En ollut varma, oliko edessäni sohvaa vasten uikuttaneen vaimon katseessa kiimaa vai kauhua. Kuuliaisesti hän kuitenkin antautui miehen edessä ja työnsi peppuaan nussittavaksi. Tässä brutaalissa näytöksessä ei ollut mitään kaunista tai kiihottavaa. Ei myöskään lerpsahtavan kyrpäni mielestä. Se oli menettänyt komeutensa kuumottavan kumin sisällä. Niinpä kuorin sen ja heitin roskikseen.
Vieressä vieras mies rankaisi saalistaan kuin mielipuoli. Aki lukitsi kiimaisen naaraan kyrpäänsä, kahlitsi kieriskelevän vartalon käsillään ja junttasi uikutuksen tahtiin sohvan syvyyksiin.
Ei naista näin saa käyttää. Vaimo vaikutti olevan toista mieltä. Hän kiljui kyyneleet silmissään, kun Aki vatkasi häntä kuin tehosekoitin.
Kiiman sokaisema uros ei kysellyt, mistä naaras tykkäisi, vaan kieritteli vaimoani sohvalla ja möyhensi tätä edestä ja takaa. Vaimoni tiesi osansa: olla vietävänä ja nussittavana. Hän kiemurteli ja hyrisi tahdottomana höyryvasaran tapaan takova jätti sisällään. Välillä vaimo kurkki taakseen ja jalkoväliinsä nähdäkseen kiimasta leiskuvan panomiehen, joka keskittyi toimitukseen suonet pullistellen ja joka solullaan.
Vaimoni haali kutistuvan ja pehmenevän aseeni käsiinsä ja vispasi sitä kyljellään samalla kun Aki punnersi litisevän pillun kimpussa alta ja päältä. Puristelusta ja imuttelusta huolimatta lötkistyvään kyrpääni ei riittänyt verenpainetta, sillä panokaluksi kellistetty vaimoni kieriskely ja voihke vei kaiken huomioni. Lääkitsin turtaa oloani täyttämällä lasini ja tyytymällä katsojan osaani.
Aki pyöritteli vaimoani kuin painimatolla, kunnes heittäytyi itse salko pystyssä sohvalle ja veti vaimoni syliinsä. Hän hyväili hetken aikaa pyöreää peppua, jonka uumenissa jötikkä pumppasi tauotta. Kun vaimoni lanteet eivät vispanneet miehen mielestä riittävän villisti, hän läpsi peppua kiihdyttääkseen naaraan kunnon laukkaan. Vaimo pomppi kyrpään varrastettuna niin että koko vene heilui.
Alla vastaan punnertava mies tarttui käsivarsista kiinni ja takoi kosteuteen kiivaasti samalla kun hän ihasteli yllään silmät ummessa kiemurtelevaa ja ujeltavaa naarasta. Aki veti hajareisin ratsastavaa vaimoani päälleen. Vieraaseen mieheen kahlittu vaimoni ravisteli pyöreää peppuaan ja litistyi tiiviisti miestä vasten.
Vaimoni sai kovempaa käsittelyä kuin uskoin hänen sietävänkään, kun mies painoi häntä itseään vasten ja upottautui raivolla kyrpä edellä pehmeään lihaan. Vaimoni yritti kohottautua, mutta mies pumppasi armotta jalat levällään päälle kahlittua naarasta.
Hivuttauduin parempiin asemiin, joista näin kyrpää nielevän vaon paremmin. Akikin vetäytyi hieman, ja huohotti silmät kiiluen kiimaista naarasta ihastelemassa.
Mies hyppäsi vaimoni kimppuun, kiemurteli ympäri naista, ahmaisi häntä imettäväksi joka paikasta, lipoi, maisteli, näykki ja läiski vähän turhankin kovakouraisesti, mutta vaimoni vain kieriskeli miehelle antautuneena pitkin sohvaa. Aki kieritti vaimon selälleen ja painoi nilkoista jalkoja pörröisten, kosteiden hiusten vierelle. Peppu pystyssä, pantavaksi rullattuna vaimoni oli valmis otettavaksi. Aki loikkasi hajareisin esiin kieritellyn pillun päälle ja alkoi ensin nussia, sitten paukuttaa vaimoani patjaa vasten niin, että tämä hytkyi patjan jousista kyrpään. Aikansa pystyssä törröttänyttä vakoa taottuaan mies pyörähti asetta herkusta irrottamatta toisin päin. Peput lätsähtelivät kirkunan tahtiin, kun selin vaimooni päin kääntynyt mies puristeli naista allaan ja murjoi muhkeaa mulkkuaan häneen. Kun vaimoni kiljui, että asento oli huono, ja häntä sattui, mies läiskäytti pepulle ja veti hänet kyrpään telakoituna itsensä päälle.
Mies käänsi vaimoni itseään vasten ratsaille, mutta levittikin jalkansa niin, että vaimo jäi niiden väliin ikään kuin nussimaan häntä. Vaimo oli tavoittanut saman vimman, jolla vieras oli häntä nussinut. Hän alkoi jyystää allaan huohottavaa miestä, joka nautti nussituksi tulemisesta sätkien. Mies kiemurteli vaimon alla sohvan reunalle ja ohjasi vaimon jalat lattialle. Nyt työvuoroon joutunut naiseni jatkoi miehen bylsimistä pystyasennossa. Mies huokaili jalat levällään ja antoi naiseni määrätä vauhdin hetken aikaa. Kun vaimoni rauhoitti tahtia, mies otti kädet avukseen ja alkoi hieroa ja vatkata klitorista. Vaimoni ulvoi ja ravisteli päätään, ja pystyi hädin tuskin jatkamaan miehen työstämistä.
Aki käänteli vaimoa vuoroin alleen ja veti vuoroin päälleen, kunnes pyörityksen päätteeksi tämä jäi ratsastamaan selin miehen sylissä. Mies ihasteli kyrpää sisäänsä imevää vakoa ja hyväili muodokasta peppua, kunnes kohosi karjahdellen kaarelle ja alkoi ennalta varoittamatta sykkiä vaimoani täyteen vierasta siementä.
Pillun täydeltä sakeaa satsia pumpannut vieras nappasi vaimoni ranteesta hiuslenkin, jolla tämä oli yrittänyt kiinnittää märkiä, pörrötettyjä hiuksiaan panohurjastelun lomassa. Aki laittoi lenkin kaksinkerroin ja pujotti sen muhkean aseensa tyveen. Puristus sai sen suonet pullistelemaan ja terskan törröttämään entistä muhkeampana ja teräväreunaisempana.
Mies ei rauhoittunut yhtään, vaan nuoli entisellä vimmalla puhkinussitun vaimoni varpaita, siveli sääriä, suukotteli sisäreisiä ja lipaisi klitorista, jonka alta tulvahteli jo sankkaa siementä. Mies kahmaisi pyyhkeen ja kuivaili sillä suurimmat satsit, kunnes upotti sormensa kovia kokeneeseen, törrölleen vatkattuun vakoon. Mies vispasi spermaista vittua kolmella sormella, pyyhki välillä suurimmat tahmat ja kierähti sitten vaimon taakse ja ohjasi vonkaleen kyljellään takaisin vakoon.
Mies jyysti toinen jalka pystyssä edessään kieriskelevää vaimoani sellaisella vimmalla, että tissit tärähtelivät ja koko vene tömisi. Takomisensa lomassa mies alkoi pyöritellä ja vispata kovakouraisesti klitorista. Vaimoni uikutti ja yritti siirtää rajuksi käyvää kättä sivuun, mutta mies jatkoi armotta. Vaimoni yninään yhtynyt Aki lisäsi vauhtia ja jatkoi kylkipanoa.
Aki vetäytyi, kun pillu tulvi syvyyksistään tahmeaa lastia. Mies pyyhki suurimmat, mutta silti sohva oli jo merkitty lätäköillä. Vaon puhdistettuaan mies työnsi taas sisään kolme sormea. Hän lipoi ja nuoli kaikkialta mihin huulet ylettivät ja vispasi sormillaan jalat levällään, selkä kaarella kiljuvaa ja ulvovaa naistani.
Välillä mies nousi huohottaen ihastelemaan saalistaan ja esittelemään törrölleen työstettyä vakoa minullekin. Seurasin rajua panonäytöstä lamaantuneena, toimintakykyni menettäneenä ja odotin, miten mies riepottelisi naistani, johon hän yritti tunkeutua palleja myöten joka suunnasta. Kostutin kuivaa kurkkuani tyhjenevästä lasistani.
Aki kellisti vaimoni taas selälleen, paljasti kohteen ja survaisi hiuslenkillä entistä muhkeammaksi puristetun aisansa sen uumeniin. Mies veti vaimoni sängyn reunalle, jossa tämä otti polvet koukussa tuhtia tavaraa sisäänsä. Siro vaimoni näytti pieneltä rotevan kaverin alle liiskautuneena, kun vieras köyrijä kuti sarvi kuumana vaimoa vasten.
Vaimoni lukitsi jalkansa tauotta pumppaavan miehen pepun takana ja kiemurteli kippuralla vieraan alla. Rajuun leikkiin heittäytynyt kultani taittoi peppuaan pystyyn paremmin, kun mies yritti upottaa hänet kyrvällään sohvaan.
Vaimoni sätki selällään, pää taakse taitettuna, kyyneleitä vuotavat silmät suljettuna, kun tissejä kouriva panomies työsti mäiskivää pillua. Välillä vaimoni kohotti päätään ja katsoi kosteat silmät lasittuneena, kun mies nussi häntä eläimellisellä vimmalla.
Mies halusi vaimon paikalle, joten hän veti vaimoni syliinsä niin, että tämä saattoi ratsastaa lattialla seisten. Vaimoni laukkasi hyppien, kun mies hankasi esillä törröttävää klitorista, jonka juurelta upposi villisti aisaa jo kertaalleen siemennettyyn vakoon. Pyöreä peppu ja tissit tärähtelivät laukan voimasta. Välillä jätti luiskahti sivuun, mutta vaimo ohjasi sen kiireesti takaisin kohteeseensa.
Vaimo ei oikeastaan enää ratsastanut, vaan tverkkasi pepullaan, hieroi huokaillen itseään muhkeaan aseeseen. Taas selin kiepsahtanut vaimoni nojasi toisella kädellä miehen sääreen ja vispasi toisella kädellä pillunsa nöpöttävää ja kovia kokenutta kärkeä.
Kertaalleen tulvinut aisa tuntui olevan entistä teräksisempi, ja sitä Aki tykitti hikeä valuvana vaimooni, joka valui siemeniä pitkin panomiehen reisiä ja sohvaa. Painijan ottein pillun kimpussa touhunnut Aki panomies oli niin kuumissaan, että hän veti edessään kyrpään kahlitun vaimoni ylös ja talutti tätä taukoamatta nussien kohti ovea. Mies lykki vaimoa kyrvällään ulos ja jatkoi tämän möyhentämistä veneen reunakaidetta vasten.
Panonäytös jatkui sateen jälkeen kirkastuneessa kesäillassa. Vaimoni ulvoi estottomasti, kun mies läiski häntä takaa, kunnes litisti alleen, tuli sivusta, jyysti kyljellään, kellautti selälleen ja hyppyytti alta. Mies lukitsi jalat allaan kiemurtelevan vaimoni reiden ympärille ja hyväili huohottavan naisen kurveja. Mies hamusi ulkosohvalta pehmustetta panolelunsa alle, tunki malttamattomana takaisin herkkään vakoon, asettautui päälle, tarttui kaksin käsin kapeasta vyötäröstä ja painoi vaimoa niin syvälle patjaan, että olisi luullut hänen menevän kannesta läpi.
Mies puski kuuliaisesti itseään tarjonneen vaimoni päälle. Vaimo hieroi miehen palleja ja varmisti, että muhkea ase löysi taas perille. Käsien varassa hajareisin laukkaava mies katsoi, kuinka naaras koukisteli polviaan ja uikutti suu avoinna. Kimalteleva aisa jauhoi lihaa allaan. Aki ei suudellut, vaan ahmi kananlihalla kyrvälle antautunutta naista. Mies puhisi kuin lähestyvä juna, ja jäykistyi siementämään kovia kokenutta herkkua toistamiseen.
Mies vetäytyi huohottaen ja levitti vaimon jalkoja, joita tämä yritti puristaa yhteen, jottei lasti valuisi sohvalle. Mutta mies halusi vielä ihastella aikaansaannostaan: turpeaa mätästä, josta valahteli entistä juoksevampaa ja kirkkaampaa mahlaa.
Täysin muihin maailmoihin nussittu vaimoni keräili itseään ja ajatuksiaan sohvalla, mutta Aki nousi saaliin kimpusta kyrpä turpeana ja huohotti innostuneensa vähän. Ei mitenkään anteeksipyydellen; kunhan totesi, että meni vähän rajuksi, vaan vaimo tuntui vain tykkäävän siitä.
Sitten Aki alkoi muina miehinä jutella, kuinka varhain ilta hämärtyi näin syyskesästä. Se tarkoitti samalla sitä, ettemme nähneet enää lähteä rinkoille ja teltan pystytykseen, vaan nauttisimme Akin vieraanvaraisuudesta.
Aki täytti lasit ja lähti virittelemään tulia saunalle, joka oli panomaratonin aikana ehtinyt sammua ja jäähtyä. Hetken päästä palasimme lauteille. Löylyttely jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä minä olin ehtinyt kumota muutaman lasillisen liikaa, ja lämmössä väkijuomat humahtivat hattuun niin, että olin nopeasti kypsä. Näännyksiin nussittu vaimo käpertyi sohvan toiseen päähän ja minulle jäi limaisten tahrojen täplittämä pääty. Vaivuin sekavaan horrokseen, jossa olin juuri pääsemässä osalliseksi vaimoni herkusta, mutta hänet napattiin aina edestäni uuden jättikyrvän möyhennettäväksi.

SEURAAVANA PÄIVÄNÄ: RUUDUN TAKANA
Havahduin aamulla kahvin tuoksuun. Olo oli hieman hontelo, kun kahmin kännykkää käsille ja kytkin sen päälle. Herättyään vempain surisi ja piippasi viestin merkiksi. “Näytteenne on puhdas”, siinä kerrottiin.
Suuri helpotus haihtui nopeasti, kun kierähdin ja loin katseen suurelle lasiovelle, josta kuului tasaista töminää. Vaimoni kieriskeli tissit ja kädet ikkunaa vasten ja otti varpaisillaan sisuksiinsa takanaan puhisevan Akin jättivonkaletta. Vaimon hiukset olivat pörrössä ja lasi hänen edessään huurtui, kun hän haukkoi happea voimakkaiden työntöjen tahtiin.
Lasi tärähteli, kun mies puski irvistellen edessään peppua tarjoavaa naistani kohti taivaita. Joka survaisulla vaimo hypähti ylöspäin ja ulvahti vaimeasti ikkunan takana.
Pysyttelin paikallani kuin nukkuva. Hiukset pörrössä työntöjen tahtiin happea haukkonut vaimo tuskin olisi tajunnut, vaikka olisin siirtynyt ikkunan taakse seuraamaan villiä näytöstä.
Akin kädet kulkivat liukkaasti pillun ja tissien väliä. Mies hamusi ja kouri kurvikasta vartaloa kuin olisi yrittänyt kuoria tätä nahoistaan.
Kun vikkelät sormet siirtyivät vispaamaan pillua, vaimo tarttui miehen käteen. En ole varma, yrittikö hän siirtää sitä sivuun vai innostaa miestä käsittelemään klitorista yhä rajummin samalla kun hän tikkasi sitä kuin jättiläiskani.
Vaimoani voimalla takaa puskeva mies tarttui hänelle antautunutta herkkupeppua lanteista ja levitti jalkojaan niin, että vaimoni vartalo vääntyi kuin jouseksi. Entistä paremmin tarjolle tullutta pillua paaluttava teräskyrpä tarttui vaimoni käsistä ja veti ne selän taakse niin, että vaimo painautui taas tissit lasia vasten.
Mies työnsi koko vartalonsa voimin, enkä ollut varma, olivatko vaimoni varpaat enää maassa, kun mies jähmettyi, käänsi päätään kohti taivaita ja muuttui vapisevaksi kermalingoksi. Sinne hän pumppasi syvälle vaimooni läksiäislahjansa.
Kierähdin toiselle kyljelleni ja olin heräävinäni, kun ovi kohta aukesi. Pyyhkeen kiimalimojen tahmiman aseensa peitoksi kietonut mies huhuili muina miehinä säätiedotuksensa. Kohta perässä seurasi aamu-uinnilla vieraan siemenet sisältään huuhtonut vaimoni, joka hoputteli minua, ettei tulisi kiire yhteysalukselle.
Kun Aki lähti saattelemaan meitä rantaan, huomasin, että rantaan oli yön aikana saapunut pari muutakin venettä. Niiden kannelta luotiin pitkiä silmäyksiä vaimon perään. Aamuisella ikkunapanolla oli ilmeisesti ollut muitakin katsojia kuin minä.

Kommentoi

top