search
top

Suloinen Henna, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

Moi. Tässä vihdoin jatkoa tarinalle Suloinen Henna, osa 1. Tarina sisältää jälleen kerran seksuaalista kanssakäymistä 14-vuotiaan tytön kanssa. Jos tämä häiritsee, voit jättää tarinan lukematta. Laittakaa ihmeessä palautetta! Ja jatkoakin on jo kirjoitettuna jos sitä haluatte 🙂

 

Tarina jatkuu siitä mihin ensimmäinen osa jäi. (Ps. toivottavasti tällä kertaa rivinvaihdot toimisivat niinkuin pitää, eikä tarina olisi yhtä pitkää pötköä)

 

Hennan porukat huristivat autolla pihasta pois ja lähtivät kohti pääkaupunkiseutua. Voi kunpa he olisivat tietäneet, mitä hetken ajelun jälkeen vastaantulleella Nissan-kuskilla oli mielessään. Joonas kaartoi pihaan ja kipitti soittamaan ovikelloa, mukanaan vähän sipsiä, limua ja muuta. Henna tuli avaamaan lökäreihin ja toppiin pukeutuneena. “Sori oon tällee vähän rennosti” Henna sanoi ja Joonas vaina naurahti ja pussasi Hennaa pikaisesti huulille. Henna esitteli talon Joonakselle, joka silmin nähden vaikuttunut, olihan talo suhteelliseen suuri. Seuraavaksi dippien teko ja sohvalle vierekkäin ja leffa pyörimään

 

Ei Henna mihinkään leffaan keskittymään pystynyt, ajatukset olivat jälleen ihan muualla. “Saanks mä nähä sen taas? Sun munan?” Henna kysyi ja vilkaisi viattomilla silmillään Joonakseen. “Jos sä haluut” Joonas laski farkkunsa boksereineen tällä kertaa nilkkoihin asti. Kalu oli jo puoliseisokissa, tainneet Joonaksenkin ajatukset harhailla. Henna tunsi heti kihelmöintiä alapäässään, hänellä oli vielä hyvin tuoreessa muistissa, kuinka kiihottavaa tuon komeuden imeminen olikaan. “Mut hei, nyt on sun vuoro näyttää” Joonas vinkkasi silmää Hennalle, joka nousi istumaan paremmin Joonaksen kainalosta. Ujostellen Henna riisui toppinsa, jonka alta paljastuivat söpöt ketunnenätissit. “Koske vaan jos tahot” Henna sanoi. Joonas vei kätensä Hennan rinnalle ja puristeli kevyesti, hieroen välillä nännejä. Tämä sai Hennan pikkarit kostumaan. Ei kauaakaan kun Joonas otti kielen käyttöön ja nuolaisi nännejä muutaman kerran. Siitähän Hennan pillu tykkäsi. Joonaksen nuollessa Hennan nännejä, vei hän kätensä tytön lökäreille ja veti ne nilkkoihin, josta Henna potki ne vallan pois. Kohta Joonas jo tunnustelikin pikkareiden päältä Hennan klittaa, ja sen löydettyään alkoi hieroa hellästi. Henna yritti olla hiljaa, muttei voinut olla voihkimatta.

 

“Asetu siihe sohvalle mukavaan asentoon ja riisu pikkarit” Käskytti Joonas. Henna riisui pikkarit pitäen jalat visusti yhdessä ja asettuen sohvalle puoli-istuvaan asentoon. Henna selkeästi ujosteli, mutta Joonas rohkaisi häntä avaamaan jalat. Hitaasti pikkuiset sääret siirtyivätkin pikkutussun edestä. Joonas asettui lattialle Hennan eteen, tuoden päätänsä kohti Hennan aarretta. Ikuisuudelta tuntuneiden sekuntien jälkeen Henna tunsi hieman karhean kielen lipaisevan klitoristaan. Henna oli jännittynyt ja hädintuskin kykeni hengittämään. Joonaksen jatkaessa nuolemista hän kuitenkin rentoutui pikkuhiljaa. Kohta Joonas otti sormet mukaan peliin, työntäen ensin etu- sitten myös keskisormen Hennan sisuksiin, nuollen samalla ahnaasti klittaa. Hennan voihkaisut ja pillun litinä täytti olohuoneen. Hyvän aikaa nuoltuaan Joonas alkoi sovittaa nimetöntä kahden muun sormen seuraksi, ja hitaasti työskennellen saikin Hennan tiukan pillun venymään tarpeeksi. Henna keinutti lantiotaan Joonaksen naama vasten yhä vaan nopeampaa, huohottaen tiiviimmin. Pian pillu alkoikin supistella Joonaksen sormien ympärillä ja Henna jäykistyi voimakkaaseen orgasmiin. Hetken oli aivan hiljaista, sitten Henna voihkaisi lujaan ääneen

 

Joonas pyyhkäisi naamasa käsivarteensa ja istui huohottavan Hennan viereen, silitellen tämän mahaa. Hennan toivuttua laukeamisesta hän havaitsi Joonaksen täydessä seisokissa olevan kullin. “Tuu tähä syliin” Joonas kehotti.  Henna nousi seisomaan ja asettui Joonaksen päälle polvilleen, kasvot kasvoja kohti, luoden katsekontaktin. Joonas ohjasi kullinsa Hennan märälle pillunreillä, ja lantiosta kevyesti painaen ohjasi Hennaa alaspäin. Henna oli jälleen lähes hengittämättä, laskeutuen pikkuhiljaa alemmas ja tuntien, kuinka jotai isoa ja kovaa pyrkii sisälle pikkuiseen pilluun. Hennasta tuntui kuin pillu venyisi venymistään. Tarpeeksi alas päästyään hän nosti lantiotaan ylös, laskeakseen sen uudelleen. Ensimmäiset pari minuuttia, todella hitailla toistoilla. “Alkaa helpottamaan” Henna sanoi ja lisäsi pikkuisen toistojen tahtia. Pienet kätöset puristivat Joonaksen olkapäitä Hennan ratsastaessa Joonaksen kullilla huohottaen. “Hei tota, pitäs varmaa mennä yläkertaa, ollaa täs iha näytillä. Sori.” Henna sanoi ja vinkkasi ikkunan suuntaan. “Joo tottakai, mennään vaan” Joonas hymyili. Henna nousi ylös, nappasi vaatteet mukaansa ja kipitti Joonas perässään yläkertaan omaan huoneeseensa.

Joonas ohjasti Hennan sängylle selälleen, asettuen polvilleen Hennan jalkopäähän. “Nosta vähän peppua” Joonas sanoi ja asetti tyynyn Hennan lantion alle, tuoden herkkupillun helpommin otettavaksi. Joonas kumartui Hennan ylle, vieden kalunsa Hennan pilluhuulille ja hitaasti työntyen sisään kuumaan ja limaiseen pilluun. Joonaksen naidessa pikkuhiljaa nopeammin, Hennan kädet kietoutuvat Joonaksen seläntaakse ja neljätoistavuotias tyllerö alkoi voihkia yhä lujempaa. Sängynpääty paukutti seinää vasten, kumpaisenki huohottaessa ja voihkiessa. Henna puristi kynsillään Joonaksen selkää  tämän nussiessa pikkulutkaansa kuin viimeistä päivää. “Tuun kohta” Joonas huikkasi ja kohta Henna tunsikin kuinka kulli sisällään alkoi sykkiä, tyhjentäen kuumat mällit syvälle. Joonas vetäytyi Hennan sisältä, kurotti yöpöydältä paperia ja pyyhkäisi Hennan pillusta valuvat spermat pois, tämän jälkeen lysähtäen Hennan viereen, joka käpertyi Joonaksen kainaloon. Molemmat vaipuivat pinnalliseen uneen.

 

Jonkin ajan kuluttua herättyään he totesivat kellon olevan jo sen verran, että Joonaksen on parempi lähteä kotiin. He pukivat pääleen, juttelivan jonkin aikaa tuttavallisesti, jonka jälkeen Henna vielä saattoi Joonaksen autolleen. Henna kipitti sisälle ja päätti mennä suihkun kautta jatkamaan unia, pienet päikkärit tekevät varmasti terää. Tapahtuneessa on kuitenkin aikalailla prosessoitavaa.

 

Noniin. Toivottavasti tykkäsitte, muistakaa laittaa rakentavaa kritiikkiä ja hyvää joulua kaikille tasapuolisesti 🙂

3 kommenttia viestissä: “Suloinen Henna, osa 2”

  1. ville says:

    Odotan jatkoa miten kiimaista seksi onkaan Hennan ollessa raskaana.

  2. Jussi says:

    Niin minäkin odotan jatkoa pikaisesti.Itse kyllä käytin kortsua nussiessani teiniäni varmuudenvuoksi.

  3. Nainen says:

    Innolla odotan jatkoa 😁

Kommentoi

top