search
top

Vanhemman parin kanssa laivalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (84 votes, average: 3.51 out of 5)
Loading...

“Pitäisikö mennä tanssimaan”, Minna sanoi ja katseli lavan edessä valssin tai muun vastaavan tahdissa liikkuvan ihmisjoukon suuntaan. 

Olimme tulleet laivalle juhlistamaan sitä, että olimme olleet kaksi vuotta yhdessä. Risteily oli ollut päähänpisto, johon tartuimme saman tien. Emme olleet kumpikaan käyneet laivalla sitten lapsuuden, joten oli näin parikymppisenä ihan virkistävää tehdä jotain täysin uutta. Tähän mennessä risteily oli ollut juuri sitä mitä odotimme: lomailevia lapsiperheitä, nousuhumalaista nuorisoa ja tanssivia keski-ikäisiä pareja.

En ehtinyt vastata Minnalle, kun yksi näistä keski-ikäisistä pareista lähestyi pöytäämme. “Voisikohan tähän istua, on muualla niin täyttä”, pariskunnan mies kysyi ja hymyili meille. “Totta kai”, Minna vastasi ennen kuin ehdin sanoa mitään. Pariskunta hivuttautui loosiimme meitä vastapäätä, Minna siirtyi viereeni istumaan.

“Minun nimeni on Jaakko ja tässä on vaimoni Sirpa”, mies sanoi ja ojensi kättään pöydän yli. Kättelin häntä, puristus oli jämäkkä ja katse suoraan silmiin. Jaakko kätelli myös Minnan ja Sirpa ojensi myös kätensä pöydän yli, vaikkei sanonutkaan mitään, hymyili vain vinosti. Kiinnitin huomiota punaisiksi lakattuihin kynsiin.

Olin ensin ollut vähän harmissani siitä, että pariskunta tuppautui pöytäämme vuosipäivänämme, mutta Jaakko ja Sirpa paljastuivat hyviksi seuralaisiksi. Jaakko oli varsinainen seuramies ja piti keskustelun liikkeessä. Sirpa oli hiljaisempi, mutta nauroi miehensä jutuille ja piti yllä hyvää tunnelmaa. Jaakko paljastui poliisiksi ja näyttikin siltä. Lähempänä viittäkymmentä oleva mies oli isokokoinen, mutta voimakkaan näköisellä tavalla. Kädet olivat työmiehen suuret kourat ja lyhythihainen kauluspaita paljasti vahvat käsivarret. 

Sirpa oli pariskunnasta selvästi hillitympi puolisko. Hänen mustat hiuksensa olivat nutturalla kiinni, ohuissa huulissa kirkkaanpunainen huulipuna. Vähän ryppyjä silmäkulmissa, mutta ihmettelin vähän itsekin miten hyvännäköisenä pidin itseäni ehkä tuplasti vanhempaa naista. 

Pariskunnan kertomisen mukaan he olivat kokeneita risteilykävijöitä, he kävivät pari kertaa vuodessa Itämerellä tanssimassa ja pitämässä hauskaa. Kun me kerroimme olevamme ensimmäistä kertaa laivalla, lupautuivat Jaakko ja Sirpa näyttämään meille, miten risteilystä saa kaiken irti. Tärkeintä oli kuulemma avoin mieli ja se, että nukkumaan mentiin vasta kun aurinko nousee. 

Ilta eteni mukavasti Jaakon tai Sirpan hakiessa tiskiltä lisää juomaa ja kokeneiden risteilijöiden vetäessä keskustelua. Illan edetessä jutut etenivät rohkeampaan suuntaan ja mietin itsekseni, miten Minna tähän reagoi. Kevyen humoristiset kaksimielisyydet tuntuivat kuitenkin vain naurattavan tyttöystävääni. Näin miten aika ajoin Jaakko vilkuili parikymppisen tytön hoikkaa vartaloa ja roisin jutun kertoessa käsi kävi tyttöystäväni käsivarrella. 

En ollut tästä pahoillani, vilkuilinhan itsekin Sirpan vartalon kaaria aina tilaisuuden koittaessa. Keski-ikäisen naisen vartalo oli erilainen kuin hoikan tyttöystäväni. Rakastin Minnan hoikkaa, mutta jäntevää kehoa, hänen pieniä pyöreitä rintojaan ja kaitaa peppuaan, jonka pakarat mahtuivat erinomaisesti kämmenteni otteeseen. Sirpa oli toista maata: suomalaiseen tapaan hänellä oli päärynämallinen vartalo, jonka parhaita puolia päällä oleva mekko korosti. Rinnat eivät olleet suuren suuret, mutta kaula-aukko toi ne hyvin esiin. Vyötärö oli kapeahko ja lantio leveä. 

En voinut olla tuijottamatta Sirpan pyöreää takamusta aina kun hän nousi pöydästä hakemaan lisää juotavaa. Jäin katsomaan häntä, kun hän nojaili baaritiskiin. Jäin katseestani kiinni, kun hän yhtäkkiä kääntyi katsomaan takaisin pöytään. Naisen hymy paljasti, että huomioni ei ollut epäkaivattua. Hymyilin takaisin ja kun käännyin taas pöytään, näin miten Jaakko vilkaisi minuun ja nosti taas kätensä nauraen Minnan olkavarrelle. Minna nauroi melkein vedet silmissä jollekin jutulle, joka oli mennyt minulta ohi Sirpan muotoja tutkiessa.

Sirpa palasi pöytään ja katsoi miestään silmiin. “Pitäisikö mennä tanssimaan”, Jaakko kysyi koko pöytäseurueelta. Katsoimme Minnan kanssa toisiamme ja pyörittelimme molemmat päätämme. “Me ei oikein osata tanssia”, sanoi Minna anteeksipyydelleen. “No eihän se mitään haittaa, me voidaan opettaa” oli Jaakon vastaus, kun hän jo nousi pöydästä ja ojensi kättään tyttöystävälleni. “Minä voin opettaa sinua ja Sirpa tätä sun miestäsi.” Katsoimme Minnan kanssa toisiamme ja näin, ettemme kumpikaan halunneet estellä. “Kaikkea pitää kokeilla”, Minna sanoi edelleen minua silmiin katsoen. Nousimme kaikki neljä pöydästä ja menimme tanssilattiaa kohti.

Edellinen kappale oli ehtinyt juuri loppua, kun pääsimme tanssilattialle. Seisoimme Sirpan kanssa vastakkain, Minna ja Jaakko vieressämme myös vastakkain. Olin Sirpaa hieman pidempi, Jaakko oli Minnaa ainakin pään verran. Katsoin Sirpan vartaloa nopeasti päästä varpaisiin ja takaisin, ja kun katseeni palasi hänen kasvoihinsa, Sirpa katsoi minua suoraan silmiin. Näin taas tuon vinon hymyn. Bändi jatkoi soittamistaan, joten tartuin Sirpan tarjoamaan vasempaan käteen ja hän laittoi toisen kätensä olkapäälleni. Olin sanomassa, että en oikein tiedä mitä olen tekemässä, kun Sirpa sanoi “Ei hätää, minä voin viedä”. 

Ensimmäisen kappaleen ajan Sirpa tosiaan vei minua, ohjeisti askelluksissa ja pyöritti meitä pitkin tanssilattiaa. Oli selvää, että hän tiesi mitä teki ja että hän oli tanssinut aiemminkin sellaisten kanssa, jotka vaativat opastusta. Toisen kappaleen aikana sain jo jutun juonesta kiinni ja pystyin nauttimaan tanssimisesta. Sekä tuon aikuisen naisen vartalon läheisyydestä. Sirpa tuoksui hyvälle, hänen toinen kätensä lepäsi olkapäälläni ja toinen vasemmassa kädessäni. Sormet tuntuivat tekevän pientä liikettä niin olallani kuin kämmenessäkin. Katsoimme toisiamme silmiin, kun liikuimme musiikin tahdissa ja melkein unohdin, missä olin. 

Kappale päättyi, kiitimme toisiamme ja taputimme bändille. Seuraava kappale alkoi heti perään ja tämä oli vaihteeksi selvästi hitaampi. Sirpa ei laittanutkaan kättä olalleni, vaan vei sen selälleni ja veti minut lähemmäksi itseään. Vartalomme koskettivat ensimmäistä kertaa. Tunsin, miten tuon naisen rinnat painautuivat rintakehääni ja lantio tuli lähemmäksi omaani. Laitoin oikean käteni hänen alaselälleen, tunsin miten Sirpan vasen käsi painoi minua selästä lähemmäksi itseään. Keinuimme ja pyörimme hiljaa musiikin tahtiin. Katsoin naista silmiin lähempää kuin aiemmin, melkein tunsin hänen hengityksensä huulillani. “Olen huomannut, miten olet katsellut minua tänään. Katseletko aina varattuja naisia?” hän kysyi enkä tiennyt mitä vastata. Sydämeni jätti varmaan lyönnin tai kaksi väliin. Olinko jäänyt kiinni jostain mitä en saisi tehdä? Sirpa näki hämmennykseni ja hymyili vinosti. “Älä hätäänny. Kyllä minua saa katsella”, Sirpa sanoi matalalla äänellä ja jatkoi: “Sinä olet komea nuori mies, ottaisin sinut oikein mielelläni.” 

Sirpa painoi minua selästä vielä lähemmäksi itseään. “Laske kättäsi alemmas”, hän kuiskasi ja vein oikean käteni alaselällä alemmas, aivan takapuolen kaaren päälle. “Pidätkö leveistä perseistä? Haluaisitko puristaa sitä, haluaisitko tuntea miten se painautuu haarojasi vasten?” 

En ollut uskoa mitä tuo aikaisemmin niin hiljainen nelikymppinen nainen sanoi minulle. Oliko tanssiminen rohkaistanut hänet? Bändin soittaessa oli mahdotonta kuulla, mitä tanssiparit toisilleen puhuivat. Tämä keskustelu oli vain meidän välillämme. “Kyllä”, vastasin. “Huomasin”, Sirpa sanoi ja hymyili minulle ja vilkaisi alaspäin. Huomasin vasta nyt, miten puolikovana oleva kullini painautui väliimme. Ilmeisesti nainen oli huomannut sen myös. “Mikäs se siellä”, Sirpa naurahti ja painoi lantiotaan entistä lähemmäksi minua.

Yhtäkkiä muistin, missä olimme ja aloin vilkuilla ympärilleni. “Etsitkö Minnaa ja Jaakkoa”, Sirpa kysyi ja vei huulensa aivan korvani juureen. Nainen käänsi meidät tanssien ympäri ja kuiskasi korvaani: “Katso sinun tyttöystävääsi ja minun miestäni.”

Olin katsellut tanssimisen aikana vain Sirpaa, enkä ollut huomannut Minnaa ja Jaakkoa yleisön joukosta. Nyt näin heidät ensi kertaa. Roteva keski-ikäinen mies piteli hoikkaa ja pienikokoista tyttöystävääni aivan vartalossaan kiinni. Hänen oikea kätensä oli niin alhaalla tyttöystäväni selällä, että se melkein peitti tytön pienen pepun. Toinen käsi piteli Minnan kättä melkein miehen kasvojen vieressä. Näin miten molempien käsien peukalot tekivät pientä pyörivää liikettä tyttöystäväni keholla. Minna nojasi päätään miehen leveään rintakehään, hänen silmänsä olivat kiinni. Hieman avonaisen suun huulet lähes koskettivat Jaakon kaulan paljasta ihoa.

“Anna Minnan nauttia, Jaakon otteessa on hyvä olla”, Sirpa kuiskasi korvaani. Lämmin hengitys ihollani oli kiihottava katsellessani tyttöystäväni hidasta keinumista vasten tuon keski-ikäisen miehen vartaloa. Tunsin miten kullini koveni välissämme entisestään ja miten tuo nainen sylissäni painautui tiukemmin minua vasten. 

Ikuisuuden mittaiselta tuntunut – vai oliko niitä ollut useampi, en tiedä – kappale päättyi ja Sirpa johdatti minut takaisin pöytäämme. Aikaisemmin olin istunut Minnan kanssa vierekkäin, mutta nyt Sirpa tuli viereeni istumaan. Näimme miten Jaakko ja Minna poistuivat myös tanssilattialta, mutta kuin hidastellen. Katsoimme molemmat kun he menivät baaritiskille, Minna ensin ja Jaakko hänen taakseen, lähelle. Sirpa käänsi katseensa ja koko vartalonsa puoliksi minuun, hän istui aivan vieressäni. “Muista pitää avoin mieli”, hän sanoi matalalla äänellä ja kosketti polveani. Hänen kätensä liikkui hitaasti, leikitellen, jalkaani pitkin ylöspäin, kunnes yksi sormi saavutti haaroissani olevan kohouman. Siirsin katseeni Sirpan silmiin, kun nainen pyöritteli sormeaan kankaan läpi kullinpääni ympärillä.

“Jahas, täälläkin on kädet täynnä” sanoi Jaakko ja nauroi, kun hän ja Minna saapuivat neljän tuopin kanssa pöytään eikä Sirpa tehnyt elettäkään siirtääkseen kättään pois haaroistani. Nainen tarttui reidestäni koko kädellään ja vain hymyili miehelleen. Minnakin hymyili, vaikka näki varmasti käden. Hän ja Jaakko istuivat pöydän toiselle puolelle ja vaikka loossi oli pieni, istuivat he silti hyvin lähelle toisiaan. Jaakko oli maailman miehen elkein nostanut kätensä sohvan selkänojalle, joten tyttöystäväni istui nyt käytännössä tämän keski-ikäisen miehen kainalossa. 

Minna näytti nauttivan saamastaan huomiosta. Hän näytti vähän jopa liikuttavan itseään lähemmäksi miehen kylkeä. Jaakon toinen käsi oli pöydän alla, joten en nähnyt mitä se teki, mutta käsivarsi tuntui liikkuvan hieman edestakaisin. Ehkä mies teki samaa mitä vaimonsa pöydän toisella puolella. Sirpa piti edelleen kättä reidelläni ja pyöritteli sormenpäätään pingottunutta kangasta vasten. 

Bändi lopetti soittamisen ja hetken hiljaisuuden täytti Jaakon kysymys. “Meillä on hytissä pullo skumppaa kylmässä, mitäs jos mentäisiin sinne jatkamaan?”. Ennen kuin ehdin vastata mitään, ennen kuin Jaakko ehti kysymystään edes kunnolla loppuun, Minna vastasi innokkaasti hihkaisten joo ja Sirpa puristi taas reittäni.

Nousimme kaikki neljä pöydästä ylös ja lähdimme kävelemään kohti hissejä. Kuljimme parijonossa, Sirpa minun vierelläni kyynärtaipeestani kiinni pitäen ja Minna ja Jaakko edessämme, Jaakon käsi edelleen Minnan olalla. Lyhyen hissimatkan ajan seisoimme kaikki neljä melkein toisissamme kiinni ja tunsin, miten sydämeni hakkasi.

Sirpan ja Jaakon hytti oli pari kantta ylempänä kuin meidän hyttimme ja ainakin neljä kertaa sen kokoinen. Hytissä oli olohuone ja makuuhuone erikseen, ilmeisesti myös sauna. Sirpa veti minut olohuoneen sohvalle istumaan, Jaakko istui huoneen ainoaan nojatuoliin. Minna jäi hetkeksi orpona keskelle huonetta seisomaan, mutta sitten Jaakko muistutti tätä jääkaapista ja skumppapullosta. Minna otti pullon esiin ja alkoi vääntämään korkkia irti. “Purista vaan kunnolla, kohta purskahtaa” Jaakko nauroi ja samassa pullo räjähti auki. “On se vaan aina kiva katsoa, kun tyttö tietää mitä tekee” Jaakko jatkoi ja iski minulle silmää. Minna kaatoi skumppaa ja tarjoili Sirpalle ja minulle lasit. Kaksi lasia käsissään hän meni Jaakon viereen ja antoi tälle toisen. 

“Missäs minä istun” Minna sanoi mukapettyneellä äänellä. “Onhan tässä tilaa, istu tähän” Jaakko sanoi ja taputti nojatuolinsa käsinojaa. Minna taiteili itsensä tuolin käsinojalle ja heilahti siitä melkein alas, kun Jaakko kietoi toisen kätensä tyttöystäväni lanteille. “Pidetääs vähän kiinni, ettei käy huonosti” Jaakko sanoi ja Minna kikatti kuin koulutyttö.

Tovin ajan siemailimme kaikki juomiamme, Jaakko ja Sirpa keskustelivat ensikertalaisten tanssin sujumisesta ja samalla molemmat muka huomaamatta hivelivät vieressänsä istuvia nuoria. Sirpa puristeli reittäni ja haarojani, huoneen toisella puolella Jaakko hivutti kättään Minnan lantiolta reiden päälle ja alas kohti mekon helmaa. 

Yhtäkkiä laiva keinahti hieman ja Sirpa rojahti kainalooni niin, että melkein kaaduimme sohvalle pitkälleen. Naisen huulet olivat kaulallani, tunnustelivat ja maistelivat ihoani.

Puolipystystä asennostani näin, miten Minna oli tipahtanut käsinojalta Jaakon syliin. Tyttö oli kiljahtanut pudotessaan, mutta nyt hänen silmänsä ja suunsa jäivät kuin hämmennyksestä auki. Jaakko laski nyt molemmat kätensä tyttöystäväni reisien päälle ja näin miten hän kuiskasi jotain Minnan korvaan. Minna naurahti ja liikutti kättään jalkojensa väliin, Jaakon reidelle. Kun sormet koskettivat housujen kangasta, Minna säpsähti ja kääntyi katsomaan miestä silmiin. Jaakko nyökkäsi kuin vahvistaakseen, että minähän sanoin. 

Minnan käsi oli jäänyt Jaakon reidelle ja nyt hän kuljetti sormiaan lahjetta pitkin kuin mitaten ja tunnustellen. Jaakon kädet olivat tytön polvilla, pitelivät reisiä auki ja tekivät pientä hierovaa liikettä. Näin miten tyttöystäväni lantio painautui miehen syliin pyörivällä liikkeellä.

Sirpa suuteli kaulaani nyt avoimemmin, kuljetti kieltään ihoani pitkin ylöspäin. “Muista avoin mieli”, Sirpa kuiskasi korvaani matalalla äänellä ja puristi kulliani housujeni läpi. Katsoin Sirpaa silmiin ja himoitsin tuota pyöreäperseistä keski-ikäistä naista. Kosketin hänen kasvojaan, suutelin häntä ja vein toisen käden noille muhkeille pakaroille. Tunsin naisen sormet hiuksissani, hän melkein tukisti minua suudellessaan minua ahnaasti. 

“Haluaisitkos miellyttää minua”, Sirpa kysyi korvani juuressa, nuoli ja näykki ihoani ja puristeli kulliani housujeni läpi. Tunnustelin hänen vartaloaan, sen kurveja ja muotoja, suutelin hänen kaulaansa. Se riitti vastaukseksi. “Käy tuohon lattialle polvillesi”, Sirpa käskytti ja tukisti minua uudelleen, samalla kaulaani näykkäisten. Tottelin. Laskeuduin sohvalta alas lattialle. Sirpa istui sohvan reunalle, levitti jalkansa ympärilleni ja veti mekkoaan ylemmäksi. Näin paksujen reisien välissä mustat pitsireunaiset pikkuhousut. Katsoin Sirpaa silmiin, hänen katseensa oli vaativa. En enää nähnyt tai ajatellut, mitä selkäni takana nojatuolilla tapahtui.

Vein käteni Sirpan paljaille nilkoille ja siitä hitaasti hivellen pohkeita pitkin ylöspäin. Tartuin noihin paljaisiin reisiin, puristelin ja hyväilin niitä. Lähestyin pikkuhousuja, en malttanut kiusoitella enempää vaan tartuin housujen reunoihin ja vedin ne alas. Vanhemman naisen pillu oli nyt suoraan edessäni. Suutelin ensin reisiä, kuljetin huuliani lähemmäksi maalia. Katsoin ylöspäin Sirpaan, joka katsoi minua takaisin. Hän vei toisen kätensä hiuksiini ja painoi minua lähemmäksi. Painoin kasvoni tuohon kosteaan mättääseen ja aloin työstää sitä suullani. Nuolin, suutelin ja kiusoittelin. Ilmeisesti työni teki tehtävänsä, sillä tunsin miten Sirpa alkoi kiemurrella sohvalla, miten hänen kehonsa jännittyi ja vastaanotti antaamani nautintoa. Hänen hengityksensä syveni huohotukseksi ja kuulin voihkintaa. Vai oliko se Minna takanani? 

Olin jo kääntymässä ympäri kun Sirpa tarttui tiukemmin hiuksistani, nosti reitensä olkapäilleni ja veti minut tiukemmin kiinni pilluunsa. Jatkoin nuolemista. Tunsin miten hänen lantionsa liikkui kasvojani vasten, painautui kiinni suuhuni. Sain tuskin henkeä naisen pillun ja reisien puristuksessa, mutta halusin antaa tälle seksikkäälle vanhemmalle naiselle kaiken mitä osasin. Puristelin hänen reisiään ja pakaroitaan käsilläni, painoin kasvojani hänen märkään pilluunsa ja tunsin hänen kehonsa värähtelevän kosketuksistani. 

Yhtäkkiä Sirpa veti minut hiuksista irti pillustaan, katsoi minua jalkojensa välissä ja käski minut nousemaan ylös. “Saat panna mut loppuun” kävi naisen käsky ja tottelin mukisematta. Nousin lattialta, riisuin nopeasti vaatteeni ja kävin tuon muodokkaan naisen päälle sohvalle. Hän nosti mekkonsa lantiolleen ja laski myös yläosan alas. Alta paljastui mustien rintaliivien peittämät pyöret rinnat. Hän nosti rintansa ulos liivien kupeista samalla, kun asettelin itseäni noiden upeiden reisien väliin, jossa olin hetki sitten ollut puristuksissa. Sirpa laittoi kätensä jalkojemme väliin ja kosketti ensimmäistä kertaa paljasta kulliani. “Ihanan tuntuinen”, hän sanoi ja veti muutaman vedon ennen kuin asetteli sen pillunsa suulle. “Anna se mulle” hän käskytti ja minä painuin tuon vanhemman naisen märkään pilluun.

En ollut koskaan ollut itseäni vanhemman naisen kanssa. Olin kyllä haaveillut siitä useasti – Sirpasta koko illan – ja nyt haaveeni toteutuivat. Pillu oli yllättävän tiukka, Sirpa myös otti ihanasti vastaan jokaisella työnnöllä. Kupeista ulkona olevat rinnat näyttivät rivoilta heiluessaan työntöjeni tahdissa. Painoin kasvoni niiden väliin ja nuolin, näykin, niitä himoissani. Sirpa vei kätensä selälleni, nuo punaiseksi lakatut kynnet pureutuivat paljaaseen ihooni. 

“Katso Minnaa”, Sirpa kuiskasi korvaani. Nostin pääni hänen rinnoistaan ja katsoin nojatuoliin päin. Olin unohtanut tyttöystäväni ja Sirpan aviomiehen olevan huoneessa. Hekin olivat selvästi unohtaneet meidät. “Älä hidasta”, Sirpa komensi, kun jähmeytin katsomaan huoneen toista paria, ja painoi kädet pakaroilleni, määräsi sieltä panemiseni tahdin.

Minna ja Jaakko olivat molemmat täysin alasti. Jaakko istui nojatuolissa kuten aiemminkin ja Minna oli hajareisin hänen sylissään, selkä minua päin. Jaakon valtavat kourat olivat tyttöystäväni pienillä pakaroilla, puristelivat niitä ronskein ottein. Minnan kädet olivat hänen etupuolellaan, toinen käsi hänen omien jalkojensa välissä ja toinen Jaakon kullilla. Molemmat kädet tekivät vimmattua liikettä edestakaisin. Jaakko suuteli ja puri Minnan kaulaa, tytön kasvot olivat taivasta kohden. Hän huokaili ja voihki kovaan ääneen.

Jatkoin allani olevan nelikymppisen naimisissa olevan naisen panemista, mutta en voinut irrottaa katsettani nojautolin tapahtumista. Tyttöystäväni oli vanhemman miehen käsittelyssä ja nautti siitä täysin rinnoin. En tiedä mikä tuntui paremmalta, Sirpan pillu vai tämän näyn näkeminen. Sirpa selvästi huomasi kiihottumiseni kasvun. “Näet paremmin, jos annat minulle takaapäin” hän sanoi ja hymyili vinosti.

En tarvinnut toista kehotusta. Vedin itseni naisesta ulos ja nousin polvilleni sohvalle. Sirpa kääntyi sohvalla kontilleen, painoi kasvonsa ja olkapäänsä sohvaan kiinni ja katsoi minua. Tartuin molemmilla käsillä naisen leveästä perseestä kiinni ja tunsin miten naisen kädet tarttuivat kulliini jalkojensa välistä. Hän ohjasi minut sisäänsä ja painuin taas syvälle tuohon kustuvaan pilluun. En irrottanut katsettani Minnasta ja Jaakosta hetkeksikään.

Tyttöystäväni oli nyt noussut ylemmäs Jaakon sylissä, tarjosi pieniä rintojaan tuon vanhemman miehen nuoltavaksi ja imettäväksi. Näin nyt ensimmäistä kertaa miehen kalun, kun se seisoi kovana ja vaativana Minnan lantion alla. Se oli todella suuri. Tätä Minna oli hivellyt housukankaan läpi, tämän hän oli varmasti tuntenut jo tanssilattialla kehoaan vasten. Nyt tuo mies asetteli aisaansa tyttöystäväni nuoren pillun huulille ja aikoi seivästää sillä hoikan tytön syliinsä. Näin miten Minna laski kätensä jalkojensa väliin, tarttui molemmin käsin tuosta suuresta kullista ja hieroi sillä pillunsa huulia. Minä tartuin Sirpan lanteisiin kuin tukea hakeakseni ja jatkoin panemista. 

Minna asetteli kullinpään huulilleen ja alkoi laskea itseään hitaasti alas. Tytön suusta pääsi voimistuva vaikerrus, kun tuo suuri kalu painui hänen sisäänsä ja venytti pientä pillua enemmän kuin mikään kulli oli aiemmin tehnyt. Hänen allaan Jaakko murisi hyväksyvästi ja painoi tyttöä hartioista alaspäin. Nyt Sirpakin katsoi miestään ja tyttöystävääni allani, samalla kun panin häntä kiihtyvään tahtiin. En tiennyt miten pitkään pystyisin pidättelemään tulemistani, olin jo nyt aivan räjähdyspisteessä.

Minna oli päässyt pohjaan asti ja otti nyt tukea Jaakon hartioista. Tyttö alkoi liikkua ylös alas tuon suuren aisan päällä. Jaakko nojautui tuolissa taaksepäin ja antoi Minnan tehdä kaiken työn. Nuori pillu tuntui ilmeisen hyvältä, sillä mies piti silmiään kiinni ja päästeli huuliltaan hyväksyviä huokauksia. Minna alkoi päästä vauhtiin ratsastuksessaan ja minä yritin panna Sirpaa samaan tahtiin. 

Nainen allani tuntui nauttivan myös, hänen toinen kätensä oli hänen klitoriksellaan ja toinen puristi sohvaa. Hän tuijotti herkeämättä miehensä sylissä liikkuvaa nuorta naista ja käskytti minua panemaan kovempaa, kovempaa. Tottelin, halusin totella tuota vanhempaa naista ja pumppasin kulliani edestakaisin, puristin naisen muhkeita pakaroita ja tunsin miten ylitin sen pisteen, josta ei ollut paluuta. Kiristin tahtia entisestään, Sirpan käsi liikkui vimmatusti hänen pillullaan ja yhtäkkiä tunsin, miten pillu puristui kullini ympärille, koko nainen tuntui jännittyvän ja – hänen huuliltaan pääsi matala, voivottava ääni, kun hän tuli vasten sohvaa, vasten kulliani ja se oli liikaa, minäkin laukesin hänen sisäänsä, ammuin lastini syvälle tuohon vanhempaan naiseen, tuntui että orgasmi kestää pidempään kuin koskaan, tuleminen ei lopu. Jalkani tärisivät ja pidin Sirpasta kiinni, otin tukea hänen pakaroistaan ja huohotin hänen päällään. Nainen huohotti allani ja valahti vatsalleen makaamaan sohvalle. 

Nojatuolilla Minna jatkoi ratsastustaan, mutta ilmeisesti tahti oli Jaakolle liian hidas, sillä yhtäkkiä hän nosti tytön ilmaan kuin tämä ei painaisi mitään ja käänsi tämän ympäri sylissään. Minna oli nyt kasvot meihin päin ja näin miten syvällä nautinnossa hän oli. Silmät olivat kiinni, tukka sekaisin ja avonaisesta suusta pääsi jatkuvaa voihkintaa. Jaakko laski tytön kullinsa päälle ja painoi aisansa kerralla tyttöystäväni sisään. Hän nosteli tyttöä sylissään kuin räsynukkea, kunnes Minna sai jalkansa alleen ja pystyi jatkamaan ratsastusta. Jaakon suuret kourat löysivät tiensä Minnan pienille rinnoille ja puristivat niistä voimakkaasti. Minnan kasvoilla näkyi kipu ja nautinto. Tyttöystäväni näytti olevan kuin toisessa maailmassa, kun hän pumppasi pilluaan tuon suuren kullin päällä edestakaisin. 

Katselin näytöstä sohvalla istuen ja sormeilin hajamielisesti Sirpan pillua, josta valui spermaani sohvalle. Sirpakin oli sen verran jo toipunut, että kääntyi sohvalla ympäri ja lepuutti päätään reidelläni. Hänen kätensä hakeutui haaroihini, nuo punaiseksi maalatut kynnet hyväilivät ensin kiveksiäni ja sitten pikkuhiljaa uudelleen kovenevaa kulliani. Minun sormeni pyörivät naisen rintojen iholla, kunnes sain nännin sormieni väliin. Katsoimme yhdessä nojatuolin näytelmän loppuhuipennusta.

Jaakon toinen koura jatkoi Minnan rintojen kurittamista, toinen oli painunut tytön jalkojen väliin ja hennon karvoituksen peittämälle pillulle. Minna ratsasti edelleen, nyt jo avoimesti ja kovaan ääneen voihkien. Nuoren tytön keho näytti nykivän ja hytkyvän hervottomasti, kun hän läheni orgasmiaan. Viimein huippu saapui ja Minna melkein huusi, kun hän tuli tuota suurta kullia vasten. Tyttö tärisi ja voihki vanhemman miehen sylissä. Jaakko ei kuitenkaan lopettanut, vaan piti tyttöä lanteilta kiinni ja tikkasi aisaansa vielä nopeammin kuin aiemmin. Näin miten Minnan leuka vapisi, kun hänen huuliltaan karkasi jatkuva vaikerrus tuon miehen lykkiessä kovempaa ja kovempaa. Yhtäkkiä Jaakko jäykistyi, lopetti liikkeen ja puristi tyttöystäväni lantiotaan vasten. Mies tuli murinan ja ähkimisen saattelemana nuoreen pilluun.

Jaakko päästi Minnasta irti ja tämä valahti suuren kullin päältä suoraan kokolattiamaton peittämälle hytin lattialle. Tyttöystäväni voihki ja uikutti orgasminsa jälkimainingeissa jalkojemme juuressa. Sirpa oli saanut kullini takaisin toimintavalmiuteen hyväilyillään. Katsoin Minnan alastonta vartaloa lattialla, hänen avonaista suutaan ja käytettyä pilluaan.

En ollut koskaan halunnut tyttöystävääni enemmän kuin nyt.

7 kommenttia viestissä: “Vanhemman parin kanssa laivalla”

 1. Bacchus says:

  Aivan loistava tarina! Hyvin kuljetettu tarinaa eteenpäin, koko tarinan tilanne on aivan mahtavan mehukas. Ja lopulta sitä jää oikein odottamaan, että miten tarina jatkuisi.

 2. Madclown says:

  Upeeta tekstiä. Lisää tätä!

 3. Tapsa says:

  Tämä toimii 👍

 4. Jussi says:

  Tämä oli kiihottava ja kiinnostava tarina. Jatka ihmeessä tarinaa!

 5. T says:

  Joku nainen voisi kirjoittaa saman tarinan Minnan näkökulmasta…

 6. 3xl says:

  Hieno tarina. Toivottavasti jatkuu vielä tästä. Ehkä tyttöjen välistäkin, miks ei miestenkin…

  • Mörkö says:

   Olisihan tuollainen jatko kyllä hyvinkin tervetullut. Kaikki kaikkien kanssa. Sellaista olisi ilo lukea.

Kommentoi

top