search
top

Vastuuttomasti ekan kerran

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (27 votes, average: 2.04 out of 5)
Loading...

Isä ei yleensä juonut. Äidin matkan kunniaksi se oli kuitenkin ottanut vapaaillan kavereiden kanssa ja palannut kotiin tukevasti humalassa taksilla – olin paniikissa kiskonut spermaisen kaluni päälle pelkät verkkarit kun kuulin auton kaartavan pihaan. Olin itse siinä iässä että lähes jokainen yksin vietetty hetki meni joko runkatessa tai runkkaamista suunnitellessa. Olin varsin kekseliäs uusien virikkeiden keksimisessä. Kerran olin jopa lauennut isän puolitäyden sampoopullon sisään. En ollut ikinä ajatellut insestijuttuja, mutta silti vuodin housuni märäksi kun ajattelin että isä on duunissa mun mällinjämät hiuksissaan.

 

Odotin edelleen puoikova spermainen kalu housuissa että isä menisi nukkumaan, mutta en kuullut askelia portaissa sen jälkeen kun alakerrassa kolistelu oli hiljentynyt. Hiivin portaiden yläpäähän ja kurkkasin kaiteen raosta. Isä oli nukahtanut sohvalle pelkissä kalsareissa, toinen jalka yhä farkunlahkeessa. Se mikä sai yhtäkkiä veren kuohumaan niin ohimoissani kuin haaroissani, oli että isän kalsarit olivat varsin kulahtaneet, ja löystynyt kuminauha paljasti toisen karvaisen pakaran, raskaat, yllättäen ajellut kivekset ja tumman kohdan jonka täytyi olla isän karvojen peittämä reikä. En edes tajunnut että olin alkanut vetämään käteen ennen kuin tajusin siitä lähtevän litisevän äänen. 

 

Kiima vaiensi yhtäkkiä kaikki järjen äänet, ja laskeuduin portaat sohvan luo käsi kivikovaa, nyt housuista ulkona olevaa punaiseksi jo illan aikana hangattua kyrpääni vatkaten. Isä hengitti raskaasti mahallaan maaten, toinen jalka koukussa sohvalla ja toinen lattialla roikkuen. Tuijotin sydän korvissa jyskyttäen raskaita kasseja ja niiden yläpuolella hikisenä kiiltelevää karvaista persvakoa. 

 

“Faija?”

 

En saanut mitään vastausta. Edelleen sekopäisessä, vain teinipojan kiiman aiheuttamassa vastuuttomuuden puuskassa tartuin varovasti isän kalsareiden peittämään ja toiseen paljaaseen pakaraan ja vedin niitä erilleen. Reikä paljastui karvaisena, aavistuksen turpeana eteeni. 

 

“Faija ootsä hereillä?”

 

Isä alkoi kuorsata. Käsi vapisten tartuin kivikovaan, sperman tahrimaan ja kiimalimaa valuvaan kaluuni ja mahdollisimman varovasti nousin sohvalle isän taakse. Asetin terskani isän reikää vasten. Katsoin kun edellisen laukeamiseni jäljiltä jo tahmeaksi muuttunut spermaklimppi putosi esinahan alta ja takertui mustiin karvoihin. En ollut koskaan ollut näin lähellä poikuudestani pääsemistä. Isän kuorsaus muuttui uniseksi tuhinaksi ja hän oli alkanut kuolata sohvatyynylle. Viimeinenkin itsesuojeluvaistoni katosi ja painoin isän reikää vasten kalullani. Neljätoistasenttinen kaluni upposi hämmästyttävän vaivattomasti isän sisään vain hikisen kosteuden ja omien limojeni avulla. 

 

En voinut enää kontrolloida itseäni, ku isä unissaan painoi itseään kaluani vasten. Tunsin perseen puristavan kaluani. Tartuin isän pakaroihin ja aloin naida. En edes tajunnut että menetin juuri neitsyyteni isälleni kun muutaman vedon jälkeen tunsin nautinnollisen kouristuksen kiveksissä ja laukesin syvälle isän sisään. Vedin kalun ulos, se oli limainen ja lähes puhdas, ja heilahti ulostullessaan niin että tahrasi isän kalsarit. 

Täristen vedin verkkarit edelleen kivikovan kaluni eteen ja hiivin hengitystäni pidätellen takaisin huoneeseeni. Makasin pitkään pimeässä huoneessa, yhä pesemätön kalu jatkuvasti pystyyn peiton alle nousten. Jossain vaiheessa adrenaliiniryöppy hellitti niin että nukahdin. Heräsin kuitenkin vielä pimeässä kun kuulin huoneen oven aukeavan.

 

Isä seisoi ovensuussa, ja takaa loistavassa valossa tajusin hänen olevan alasti. 

 

“Timo perkele.”

 

Isä ei kuulostanut kuitenkaan vihaiselta, vaikka hänen äänensä oli normaalia matalampi, ja vapisi hiukan. Kun isä astui sisään ja kääntyi sulkemaan, näin sivuvalossa hänen kovana seisovan kyrpänsä, joka näytti lähes kaksi kertaa oman teinikaluni kokoiselta.

4 kommenttia viestissä: “Vastuuttomasti ekan kerran”

  1. Iskän kalua kokeilut says:

    Ihan älyttömän kiihottava tarina! Ehdottomasti jatkoa! Ite samanlaisena kiimaisena teininä maalla haistelin ja maistoin sammuneen iskän vehkeitä ja runkkailin haistellen pyykkikorista löydettyä faijan kalsareita.

  2. Kokeillut says:

    Oli herkku tarina. Omalla isäpuolellani oli iso kyrpä ja hän oli kova juomaan, pääsin useasti imemään spermat hänen kalustaan, joskus runkkasin omani hänen kaluunsa j asitten imin hänet tyhjäksi..

Kommentoi

top