search
top

Pertsa, taksari

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (82 votes, average: 2.24 out of 5)
Loading...

Idea on tarinoida Pertsasta. Ensin esitellään hänet. Pertsa on 45 vuotias hieman pulska ja hieman harmaantunut mies. Eukko on lähtenyt uuden miehen matkaan. Lapset ovat aikuistuneet ja lähteneet maailmalle rakentamaan omaa elämää. Työkseen Pertsa on taksiyrittäjä, jonka parissa päivät nykyään vierii. 

 

On juhannusaatto. Pertsa valmistelee tilataksiaan tulevan yön koitokseen. Kaupunki on rauhoittunut, joten tiedossa on varmasti hiljainen yö. Pirssi on pesty ja imuroitu, valmiina töihin. Auto kurvaa pihapiiristä, kohti kylän taksikoppia. Kopilla pertsa vaihtaa kuulumiset kolleegoiden kanssa. Ilta on kaunis ja aurinko paistelee vielä, vaikka kello lähenee yötä. 

 

Aaton edetessä Pertsan taksiin hyppää porukka nuorisoa. Kaikki ovat kovassa nosteessa ja juhlatunnelma on korkealla. Kylille kuuluu käsky takaa ja Petsra lähtee ajamaan. Pertsa kurvaa kylän baarin pihaan ja nuoriso nousee autosta. Mun on vähän huono olo ja taidan hipsiä kotiin toteaa yksi porukan tytöistä. Muut yrittävät vielä saada tyttöä mukaansa, mutta tämä ei muuta päätöstään. Heitänpä sut kotiin? Kysyy Pertsa tytöltä. Joo heitä vaan, tyttö vastaa ja kertoo osoitteen. Pertsa ihailee tyttöä taustapeilistä.

Hänellä on päällään melko lyhyt hame ja kauluspaita. Onko tullut nautittua liikaa? Pertsa kysyy udellen heidän illan vietosta. Joo, ehkä otin liikaa, en ole kovin tottunut alkoholin käyttäjä. Ymmärrän, se on petollinen aine Pertsa toteaa takaisin. Auton keikkuessa epätasaisella tiellä tyttö huutaa ”Auto seis, nyt tulee”. Pertsa avaa oven ja tyttö kiirehtii tien sivuun oksentamaan. Tyttö heittäytyy kontilleen ja rupee kakomaan. Sivu peilistä Pertsa ihastelee tytön pyllyä ja hameen alta vilkkuvia pikkareita. Pertsa nousee autosta ja hiippailee tytön taakse. Kouraisee haarojaan ja tuntee miten kiima nousee. Tyttö saa asiansa hoidettua istuu hetkeksi maahan. Hän näkee pertsan ja ihmettelee että mitä sä siinä seisot. Pertsan katse muuttuu uhmalliseksi ja samalla puristelee haarojansa. Tyttö pelästyy ja yrittää nousta ylös paetakseen tilanteesta. Pertsa painaa hänen hartioista maahan, kaivaa kalunsa esille. Tyttö alkaa kiljumaan, mutta Pertsa painaa koko kämmenen hänen suvulleen hiljentääkseen tämän kiljunnan. Pertsa ottaa tyttöä todella rajusti tukasta kiinni ja raahaa hänet väkisin taksin takaosaan. Heittää hänet auton lattialle ja kömpii kiimaisena päälle. Repii häneltä hameen ja hentoiset pikku housut ja runttaa kyrpänsä kuivana tytön tiukkaan pilluun. Tyttö kiljuu ja itkee kun Pertsa ottaa väkisin häntä. Pertsa repii häntä tukasta ja murisee miten tiukka vittu tällä on. Jyystettyään hetken Pertsa laukeaa tytön sisälle. Hikisenä Pertsa kehuu tytön ihanaa pillua ja toteaa että ensi kerralla jatketaan. Pertsa heittää tytön autosta maahan ja katselee tätä hetken. Tyttö itkee ja voikertelee maassa pillu valuen verta ja spermaa. Pertsa sulkee taksin oven, hyppää kyytiin ja kaasuttaa paikalta. 

Kommentoi

top