search
top

Liikuntatunnilla, Osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Herään seuraavana aamuna kouluun, tunnen vieläkin pientä kipua pepussani, mutta ainakin limainen tunne on poissa. Syön aamupalan, hyppään pyörän selkään ja lähden polkemaan kohti koulua. Heti kouluun päästyäni Kalevi tulee ensimmäisenä vastaan, ja moikkaan häntä hieman vaivautuneesti. Huomaan hänen iskevän silmää minulle ja päätän olla reagoimatta tähän ja säntään hänen ohitseen. Mietin jo, miten ensi viikon liikkatunti menee tässä tilanteessa.

Seuraava viikko kuitenkin tulee vääjäämättä, samoin Kalevin liikkatunnit. Odotan muiden poikien kanssa liikuntasalissa Kalevia, ja pian hän saapuukin tervehtien meitä kaikkia.

 • Hyvää iltapäivää pojat, kuten viime viikolla sanoin, tänään on vuorossa sisäjalkapalloa eli futsalia. Voisitte muodostaa neljä joukkuetta. Kaksi pelaa aluksi vastakkain, sitten toinen pari. Voittajat pelaavat finaalissa ja saavat mainetta ja kunniaa. Teillä on vartti aikaa muodostaa joukkueet.

Muiden poikien muodostaessa joukkueita, en voi olla huomaamatta kuinka Kalevi katselee minua välillä. Yritän välttää silmäkontaktia, kunnes hän sanoo:

 • Täällä on Mikko vielä ilman joukkuetta

Lopulta kaikki löytävät joukkueet ja pelit alkavat. Voitamme heti ensimmäisen pelin ja pääsemme finaaliin. Finaali on tiukka, ja voitamme sen juuri ja juuri. Kalevi määrää kaikki taas suihkuun, ja huomaan tämän jälleen katselevan minua, tai oikeastaan peppuani. Sen kummemmaksi tilanne ei kuitenkaan muutu ja pian olenkin jo matkalla kohti kotiani.

Illalla kuitenkin saan yhtäkkiä puhelimeeni WhatsApp viestin:

 • Iltaa Mikko, et ikinä arvaa ketä ajattelen juuri? K
 • Kuka olet?
 • Kalevi tässä
 • Kuka Kalevi?
 • Se joka vei sun peppuneitsyyden

Menen täysin sanattomaksi, kunnes huomaan Kalevin kirjoittavan jälleen:

 • Mun tekis mieli taas sua, tykkäsit varmaan itsekin?
 • No joo…
 • Tykkään kun oot noin ihanan ujo, huomasin kyllä että nautit
 • … (Olen jälleen vastaamatta)
 • Hei mulla on idea, mulla on huomenna vapaapäivä, voisit tulla käymään mun luona, sähän pääset silloin vähän aikaisemmin koulusta?
 • Pitää miettiä…
 • Mieti vaan kaikessa rauhassa, osoitteeni on…

En tiedä enää mitä ajatella. Jotenkin tuntuu että en haluaisi, mutta aina kun ajattelen ekaa kertaani, tekee mieli tehdä se uudestaan. Enkä voi kysyä keneltäkään neuvoa. Seuraava yö meneekin miettiessä, mutta nukahdettuani näen jälleen märkiä unia, tietenkin Kalevista. Herään jälleen bokserit märkinä, syön aamiaisen ja lähden kouluun. Kesken tunnin alan taas ajatella, mitä tekisin. Voisin jättää menemättä, koska en kuitenkaan luvannut mitään. Hormonit saavat kuitenkin minut ajattelemaan seksiä, ja sitähän olisi Kalevin luona tarjolla, aivan varmasti. Vielä koulusta pois päin lähtiessä mietin asiaa, kunnes tulen risteykseen, jossa kotimatkani ja Kalevin osoite eroavat toisistaan. Pysähdyn risteykseen hetkeksi miettimään. Hormonini haluavat minun kääntyvän Kaleville päin, järki neuvoo menemään kotiin. Viimein ajatus tulee päähäni ”Kai sitä vois” ja lähden polkemaan kohti Kalevin antamaa osoitetta. Päässäni pyörii kuitenkin ajatus takaisinpäin kääntymisestä, mutta saavun kuin saavunkin Kalevin pihaan. Talo on pieni yksikerroksinen omakotitalo, ja pihalla komeilee uudenkarhea bemari, johon kiinnitän heti huomioni. Kalevi huomaa minun katsovan autoa ja ilmestyy rappusille:

 • Eikö olekin hieno? Tuu vain sisään.

Tässä vaiheessa on jo myöhäistä kääntyä takaisin. Jätän pyöräni autokatoksen taakse piiloon ja lähden kävelemään kohti ovea, Kalevin mennessä jo sisään. Otan kenkäni pois jalasta ja kävelen peremmäksi, jossa Kalevi odottaa saunatakki päällään. Hän kysyy minulta:

 • Eihän haittaa että mulla on tää päällä
 • Ei haittaa
 • Sua varmaan ujostuttaa, huomaan sen
 • Kyllä hieman
 • Älä yhtään ujostele, mun kanssa voit olla oma itses, en ole nyt opettajan roolissa
 • Selvä

Kävelen Kalevin perässä olohuoneeseen, jossa on iso divaanisohva ja seinillä on hääkuvia, sekä kuvia hänen lapsistaan. Seinällä on iso taulutelkkari, josta pyörii joku elokuva, sohvapöydällä on avattu keskioluttölkki. Kalevi toteaa:

 • Näin nautin täällä vapaapäivästä.
 • Siltä näyttää
 • Onneksi sinä tulit
 • Mikä elokuva telkkarista tulee? (Yritän vaihtaa puheenaihetta)
 • Joku hömppäleffa, sen voi sammuttaa

Kalevi nostaa kaukosäätimen ja sammuttaa telkkarin. Samantien hiljaisuus valtaa huoneen, ja kuulen ainoastaan Kalevin hieman raskaan hengityksen. Hän ottaa hömpsyn oluttölkistä ja toteaa:

 • Mennään makkariin, sen takiahan sä tulit…
 • Okei

Kalevi kävelee edelläni kohti makuuhuonetta ja avaa sen oven. Oven avauduttua näen leveän, petaamattoman parisängyn, jonka lakanat ja peitto ovat punaiset. Tummat verhot peittävät ikkunan. Kalevi laittaa oven kiinni ja kääntää avaimesta oven lukkoon. Samalla hän himmentää huoneen valoja. Jähmetyn paikalleni kun tunnen jo Kalevin kädet hieromassa peppuani farkkujen läpi. Samalla hän hengittää korvaani, ja kuiskaa:

 • Täähän pysyy yhä meidän kahden välisenä salaisuutena? Jooko?
 • Joo (vastaan värisevällä äänellä)
 • Otat ihan rennosti vaan, me saadaan olla ihan kahdestaan, vaimo tulee kotiin vasta illalla
 • Yritän.

Kalevi tarttuu paidastani ja alkaa nostaa sitä ylöspäin, lopulta riisuen sen kokonaan. Paita lentää pöydällä olevan hääkuvan päälle. Kalevi alkaa hyväillä yläkroppaani takaapäin, samalla tunnen hänen kalunsa pullotuksen saunatakin läpi persettäni vasten. Hän leikkii nänneilläni, sillä seurauksella että ne kovettuvat jälleen. Kalevi kuiskaa aivan korvani viereen:

 • Sul on joko kylmä, tai oot kiihottunu, epäilen jälkimmäistä, sun nännit on ihan kivikovat.
 • On täällä kyllä vähän viileää
 • Kohta lämpenet

Kalevin kädet hakeutuvat sepalukselleni ja alkavat avata farkkujeni vetoketjua, sen jälkeen hän avaa ylimmän napin ja laskee farkut nilkkoihini. Kalevi pyytää minua kumartuman sänkyä vasten ja tunnen hänen käsiensä hierovan peppuani boksereideni läpi, välillä liikutellen niiden saumoja edestakaisin. Sitten kuulen hänen sanovan:

 • Leikitäänkö hieman?
 • Okei…

Jään nojaamaan sänkyä vasten ja Kalevi kävelee yöpöydän laatikolle, avaa sen ja ottaa laatikosta jonkun jutun mikä näyttää helminauhakorulta. Samalla hän ottaa sen saman liukuvoiteen, minkä näin viimeksi koulun varastossa.

 • Lasketaanpas bokserit alas

Hän vetää bokserini nilkkoihin ja tunnen jälleen saman märän tunteen peräaukossani. Tunnen yhtäkkiä kuinka jotain kovaa ja pyöreää uppoaa peppuuni yksi kerrallaan.Helmet tuntuvat aina vaan kasvavan, ja tunnen niiden kerääntyvän sisälleni. Tuntuu etteivät helmet ikinä lopu, vaan niitä menee jatkuvalla syötöllä sisääni. Sitten Kalevi sanoo:

 • Nyt ne on kaikki sisällä, nyt vedetään ne hitaasti ulos

Hän alkaa vetää helminauhaa hitaasti ulos, ja en ollut koskaan kokenut samanlaista tunnetta, kun helmet yksi kerrallaan pompsahtivat ulos. Viimeisen helmen tullessa ulos Kalevi jättää helmet sängylle ja menee jälleen yöpöydän laatikolle, ja ottaa sieltä aivan kalun muotoisen, mutta pienemmän vibraattorin, mitä olin nähnyt joskus netissä. Hän kaataa senkin päälle liukuvoidetta ja alkaa työntää sitä hitaasti sisääni. Samalla hän kysyy:

 • No miltäs tuntuu?
 • Hyvältäh.. mhmhm
 • Laitetaan värinä päälle

Samalla kuulen ja tunnen kuinka se alkaa väristä sisälläni. Hän saa työnnettyä sen kokonaan sisälleni ja jättää sen paikoilleen. Samalla hän riisuu saunatakkinsa ja kävelee viereeni, kalu kovettuneena.

 • Haluaisitko?
 • Joohhh…

Hän osoittaa sormellaan kaluaan ja ymmärrän mitä hän ajaa takaa. Alan nuolla tämän kalua, samalla kun vibraattori tärisee pepussani. Hän huomaa kuitenkin kuinka vaikeassa asennossa olen ja ohjaa minut makuuasentoon sängylle. Suorastaan istun vibraattorin päällä ja se menee yhä syvemmälle sisääni, ainoastaan siinä olevat pallit estävät sen liuskahtamisen sisään. Kalevi polvistuu sivulleni pääni kohdalle ja alan nuolla tämän kalua. Tunnen kuinka puna nousee poskilleni, olin oikeasti tekemässä sitä, ottamassa suihin. Samalla Kalevi silittää hiuksiani ja kehuu:

 • Just noin… tuntuu hyvältä… osaat tän homman.
 • Mhmhmhm… juuh…
 • Ei sun tarvi vastata, vaikea puhua kalu suussa, sen kuin jatkat imemistä

Kalevin kalu maistui omituiselle, mutta sen nuoleminen kiihotti minua, niin paljon että tunnen jo laukeavani

 • Mhmhmp, mä… laukean..
 • Jatka vaan…

Laukean uskomattomalla voimalla vatsani päälle, ja Kalevi tietenkin huomaa tämän, ja alkaa kädellään levittää spermaani pitkin ihoani ja toteaa:

 • Kato miten sotkit itses…

Juuri sillä hetkellä puhelimeni soi farkkujeni taskussa lattialla. Kalevi vetää kalunsa pos suustani. Katsomme hetken toisiamme ja Kalevi nyökkää minulle. Kurkotan lattialle ja nostan puhelimen taskusta ja huomaan äidin soittavan. Hänen puheluihinsa on aina pakko vastata. Kalevi vetää vibraattorin ulos pepustani. Yritän rentouttaa itseni ja vastaan puhelimeen:

 • Niih?
 • Missä sä oot, eikö sun pitäny päästä jo koulusta?
 • (Mietin hetken) Oon kaverillah
 • Okei, pääsin lähtemään töistä vähän aikaisemmin ja ihmettelin kun et oo kotona. Miten muuten kuulostat noin hengästyneeltä?
 • Ööh, se asuu aika kaukana ja menin pyörällä…
 • Milloin ajattelit tulla kotii? Pitääkö sua tulla hakemaan?
 • En tiiä vielä, pelataan kaverin kanssa pleikkarilla. Enköhän mää täältä itekin pääse.
 • Kunhan et oo koko iltaa siellä
 • Juu en ole, nyt pitää lopettaa, kaveri kattoo mua jo siihen malliin
 • Juu, pidä hauskaa siellä
 • Pidän, moikka (lopetan puhelun)

Kalevi naurahtaa lopetettuani puhelun:

 • Haha, mehän pidetäänki hauskaa, muttei millään pleikkarilla.
 • Juu ei
 • Menepäs taas nelinkontin sängylle, niin leikitään vähän lisää
 • Okei…

Menen nelinkontin sängylle peppu Kaleviin päin. Kalevi alkaa hieroa peppuani ja kaataa sen päälle lisää liukuvoidetta. Tunnen kuinka hänen terskansa jälleen hieroo peräaukkoni suuta. Alan pikkuhiljaa tykätä tuosta tunteesta. Kalevi tarttuu lantiostani molemmin käsin ja sanoo:

 • No, ootko valmis?
 • Juu…
 • Sitten mennään eikä meinata

Kalevi alkaa työntyä sisääni, mutta paljon nopeampaa kuin viime kerralla. Nyt en myöskään tunne samanlaista kipua, vaan Kalevin kalu tuntuu yhtäkkiä aivan upealta. Kalevi uppoaa sisälleni helposti ja pian hänen kalunsa on kokonaan sisälläni. Hän itsekin huomaa tämän:

 • Sähän alat oppia, nyt osasit rentoutua ja pääsin heti kokonaan sisälle sun poikapilluun, eikö tunnukkin hyvältä?
 • Tuntuuh…
 • Vanha opettajasetä tykkää kun pääsee poikapillun kyytiin. Arvaa mitä?
 • Noh?
 • Tunnen sun pepun supistelut, siitä huomaa että nautit kunnolla

Kalevi alkaa jälleen nussimaan peppuani hieman nopeammin. Tunnen kuinka kaluni on jälleen kovettumassa ja erittää nestettä pitkänä siimana lakanoille. Vatsallani oleva sperma alkaa pikkuhiljaa kuivua ja muuttua yhä tahmeammaksi. Huoneessa tuoksuu vahva siemennesteen haju. Kalevin hengitys käy yhä raskaammaksi ja hän alkaa jälleen hikoilla. Hän vetää kalunsa ulos pepustani ja hengähtää jonkin aikaa. Odotan nelinkontin sängyllä, mutta Kalevi taputtaa peppuani ja sanoo haluavansa vaihtaa asentoa:

 • Haluaisitko kokeilla ratsastusta?
 • Kai sitä voisi
 • Meen sängylle ja istut mun kalun päälle ja alat hyppiä, kyllä sä osaat
 • Okei

Kalevi menee sängylle makaamaan ja varovasti ryömin hänen päälleen, asettuen hänen alavatsansa päälle. Nostan hieman peppuani ja tartun Kalevin liukastetusta kalusta kiinni ja alan asetella sitä peräaukkooni, joka näyttää laajentuneen. Istun varovasti kalun päälle ja alan epävarmasti keikuttaa itseäni sen päällä. Kalevi katsoo minua silmiin, kunnes sulkee ne ja alan nopeuttaa tahtiani. Kalevin kädet hiplailevat rintakehääni, kunnes hän siirtää ne peppuni taakse ja läimäyttää minua hellästi, sitten vähän kovempaa. Tunnen kliimaksini lähestyvän ja alan ratsastaa yhä kovempaa ja syvemmälle. Kalevin kalu alkaa tuntua taivaalliselta ja minut valtaa täysin uusi tunne. Päässä sumenee ja minulle tulee kuuma:

 • Tuntuuh, tuntuuh tosi hyvältähhh mmmhmhmhmhm, laukean kohtah!!!
 • Laukean syvälle sun sisään!
 • Laukeah! Syvälle!
 • Siitähän mun poikahuora tykkää
 • Mhmhmhhhmh, laukean!
 • Tuun sun sisään, ahhhh!

Tunnen kuinka Kalevin kalu sykkii sisälläni ja täyttää minut kuumalla spermallaan. Juuri sillä hetkellä laukean myös itse. Kaadun Kalevin päälle ja hänen kalunsa luiskahtaa ulos sisältäni sperman saattamana. Hän kuiskaa korvaani:

 • Rakastan sua, voisit olla mun vakkari
 • Vakkari?
 • Vakiopano, voisit käydä mun luona aina välillä ja helpotettais toistemme oloa
 • Kyllä se mulle käy
 • Ja tästähän ei hiiskuta kenellekkään, ei sun kavereille, ei sun perheelle, eikä varsinkaan muille opettajille. Muut ei ymmärtäis…
 • Lupaan

Kalevi suutelee minua vielä huulille. Nousen pystyyn ja puen päälleni. Kalevi tekee samoin ja poistumme huoneesta. Hän saattelee minut ovelle ja antaa minulle vielä viisikymppisen ”vaivanpalkaksi”. Hyppään pyöräni selkään ja lähden jälleen polkemaan kohti kotia. Jälleen tunnen Kalevin siemennesteet sisälläni, mutta oli se sen arvoista. Kotiin päästyäni moikkaan äitiäni:

 • Moikka!
 • Tulithan sä, oliko hauska iltapäivä
 • Olihan se, mut nyt meen suihkuun.
 • Sullahan on omituinen aika mennä suihkuun
 • Tuli vähän hikoiltua, pyöräillessä
 • Siltä myös tuoksuu

Säntään suihkuun ja heitän vaatteeni pesuun. Suihkusta tultuani äiti lajittelee vaatteita pesuun ja pitää käsissään juuri boksereitani, joissa on selvästi spermatahroja. Hän katsoo minua ja toteaa:

 • Sitä ollaan taas kärsitty märistä unista
 • Öö, joo
 • Saat tästä lähtien itse hoitaa pyykkisi
 • Selvä

Tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi Kalevin kanssa. Aluksi vierailin Kalevin luona joka viikko, mutta kyllä se väli sen jälkeen harveni. Kuitenkin ainakin kerran kuussa tunnen Kalevin sisälläni. Kukaan ei ole epäillyt mitään.

2 kommenttia viestissä: “Liikuntatunnilla, Osa 2”

 1. skaterdude says:

  Seuraavalla kerralla sit ilman boksereita? 😉

 2. Horny says:

  Onko tätä vielä lisää? Kiihottava tarina.

Kommentoi

top