search
top

Opettaja rouvan tunnustus Osa 6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Hei opettaja!
Tässä on jatkoa tuolle tarinalleni, jonka haluaisin kovasti myös aidosti toteuttaa.
Kerro, kun olet lukenut taas tämän, millaisia mielikuvia se sinussa herättää.
Olet jo osoittanut kiihoittuvasi tällaisesta joka on mukava oppilaanasi tietää.

Katselin opettajan yhä orgasmeissa supistevaa karvatonta pillua.
Vedin vaatteeni yltäni ja hurjana ryntäsin kaluni käyrän jäykkänä opettajan haarojen väliin ja kyselemättä työnsin sen tuohon kermaiseen märkään vittuun
Märät samettimaiset pillunseinämät tuntuivat puristuksena kullissani miljoona kertaa nautinnollisempana kuin oma käsi.
Saan ensimmäistä kertaa elämässäni pillua naiselta, mikä ei ole edes mikä tahansa tavallinen narttu, vaan seksikäs uhkea opettajani, tuo kahden vuoden seksi fantasioitteni kohde!

Katselin Kristiinan kasvoja siinä nussiessani.
Opettaja rouvan kasvot kuvasti suurta nautintoa. Avonaisten, punattujen huulien välistä kuului hiljaista voihkintaa.
Opettaja katsoi minua silmiin kysyvän, ehkä hieman epäuskoinen näköisenä, sillä vastahan me hänet väkivaltaisesti sänkyyn sidoimme ja tyydytimme makkaralla orgasmiin.

Kristiinan kauniit kasvot häipyivät näkyvistäni, sillä Joni änkesi opettajan rintojen päälle istumaan ja opettajaa hiuksista kiinni pitäen, ohjasi Kristiinan suun pienelle karvattomalle, mutta jäykälle käyrälle pippelilleen.
Näin sivusta, että opettaja avasi suunsa oma-aloitteisesti ja väylä Jonin pippelin iloksi, oli auki.
En malttanut kuin nussia kiivaasti opettajan litisevää reikää, enkä kestänyt enää, vaan tunsin palleihini kertyneen runsaan sperman vaativan sieltä pois pääsyä.
Hurjana, entisestäänkin paisuneempi kaluni, alkoi pumppaamaan opettajani pillun pohjaan.
En ikinä ollut nauttinut mistään niinkuin siinä purkautuessani, tuon minua monet kerrat seksikkäänä esiintymisillään kiusanneen nartun vittuun.

Siirryin sivuun nähdäkseni Jonin ilmeestä ja nautinnon parkauksesta päätellen, hänen pippelinsä tekevän samaa, mitä itse Kristiinan aarteelle juuri tein.
Opettajan punaisten huulien välistä, valui nuoren Jonin siemennestettä, saaden opettajan huulipunat liukenemaan, tehden hänen kasvoistaan käytetyn nartun näköisen.
Iloksi näin opettajan avaavan suutaan niin, että sinne kertyneet spermat, oli opettaja jo nielaissut halukkaana.

Äskeisen paikkani Kristiinan päällä, oli vallattu. Kaveri siinä ähisi nussien yhtä kiivaasti kuin minäkin äsken ja opettaja alkoi voihkia nautinnosta huulet ja leuka Jonin spermoissa.
Spermoistani ja opettajan kiimakermoista märkä pillu piti kiihoittavaa lätinää, jota säesti opettajan yhä kiihtyvä voihkinta.
Samppa kuvasi vuoroin opettajan pillua, kasvoja ja hurjana nainnin tahtiin heiluvia isoja tissejä, jotka häntä naidessani olin ehtinyt kaivella näytille.
Voisiko kiimaisempaa näkymää olla olemassakaan!
Poika takoi pillua raivolla, kunnes hän runttasi kullinsa opettajan vaon pohjaan, opettajan huutaessa orgasmeissa jalat vatkaten.
Sperman jäänteeni pillun pohjassa saivat seurakseen lisää nuorta spermaa ja Samppa kameran käteeni työntäessään, oli päättänyt myös asettaa sinne nyt omat panoksensa.

 

Sampalla oli valtava kalu. Tunsin kateutta katsellessani sitä kameran näytöstä, kunnes se katosi syvälle Kristiinan supistelevaan, ja spermaa ulos pumppaavaan pilluun.
Jontti ryömi opettajan pään päälle takaperin niin, että hänen pussinsa olivat Kristiinan huulilla.
Yllätykseksi opettaja, ilmeisesti Sampan kookkaasta munasta hullaantuneena, alkoi nuolemaan innokkaasti Jontin pientä karvatonta spermapussia.
Poika työnsi lopulta kullinsa syvälle opettajan nieluun, pussien jäädessä opettajan nenän päälle nuuskittaviksi.
Näky oli rietas, kun opettaja suu täynnä munaa, näytti olevansa jälleen orgasmin kourissa, Sampan pumpatessa opettajan lotisevaa vittua kuin viimeistä päivää.

Kristiinan jalat vatkasivat kuin hengenhädässä ja opettaja mumisi kulli suussa hädissään! Jontin kyrpä tukki nartun hengitystiet koska pussitkin olivat painautuneet tiukasti opettajan nenään.
“Se tukehtuu”, huusin ja Jontti vetäisi Kristiinan limasta kastuneen kullinsa ulos sen suusta.
“OOoooh”,opettaja alkoi huutamaan orgasmeissaan mutta Jontti tukki taas rouvan suun kullillaan.
Opettajan pillu tulvi kiimakermaa kun Samppa runttasi kullinsa naiseen voimalla, karjaisten villisti samalla tyhjentäessään spermasäkkinsä rouvan orgasmissa supistelevaan pilluun.

Jontti veti kalunsa opettajan suusta, josta alkoi kuulumaan taas nautinnollinen ulina.
Jontti runkkasi spermaa hurjasti roiskuvaa kaluaan naisen naamalla, saaden opettajan näyttämään entistäkin riettaamalta, saadessaan valkoisen sperma kuorrutuksen kasvoilleen.
Katselin opettajaa kasvot spermaisena, vittu spermaa valuen ajatellen, kuinka riettaalta tuo söpöläinen näyttääkin.
Kuvasin tarkkaan rouvan yhä supistelevaa pillua ja sperma noroa, joka valui hiljalleen naisen pakaroiden välistä hänen hameelleen.

Ryhdyimme aukomaan solmuja, joilla opettajan olimme avuttomaksi sitoneet.
Osa meistä, näytti hieman katuvilta tehdessämme jotain näin törkeää.
Mutta opettajan sanat lohduttivat meitä, koska ne kuvastivat puoliksi anteeksi antoa.
“Antakaa olla viimeinen kerta pojat kun teette minulle mitään tällaista”!
Katsoimme opettajan persettä, kun hän oli poistumassa asunnosta. Hame oli spermoistamme täysin takaa märkänä mutta emme viitsineet opettajaa siitä varoittaa kun hän asteli ulos talosta.

Oh, en tiedä mitä tästä sanoa. Tiedät kai, että raiskaaminen on todella väärin. Mutta en kiellä, etteikö tarinasi olisi kiihoittanut minua kovin.
Kristiina

 

3 kommenttia viestissä: “Opettaja rouvan tunnustus Osa 6”

 1. Kirjailija says:

  Arvoisa lehtori Kristiina, luokkatoverini näytti minulle viestisi, joissa tunnustit olevasi alaikäisistä oppilaistasi kiihottuva pedofiili. Minun oli vaikea uskoa niitä todeksi, kuvittelin kaverini vain väärentäneen koko jutun rehennelläkseen sillä. Mehän kaikki luokan pojat käymme välitunnin aikana nuuskimassa tuolia, jolla opettaja on istunut. Se haisee ihan kalalta, ja yksi poika sanoi sen olevan opettajan pillun tuoksuinen.

  Me ollaan päätetty, että opettajan täytyy tehdä yksi juttu tai muuten me kerrotaan opettajasta rehtorille. Löysin äitini yöpöydän laatikosta imukupilla varustetun tekopeniksen. Laitan sen ennen oppituntia pystyyn opettajan tuolin päälle ja laitan tuolin pyödän alle siten, ettei sitä huomaa. Opettajan tulee salaa istua alas tekokyrvän päälle niin, etteivät muut oppilaat huomaa kuin minä ja kaverini. Laita siis minihame päälle ja sormeta itsesi märäksi ennen tunnille tuloasi. Terveisin, eräs ihailijasi

 2. MadClown says:

  Ihan ok, vähä liian paljon jatkoa

 3. 3xl says:

  Odotin kyllä enemmän loppuhuipennukselta. Loppui liian nopeasti ja kesken . Pojilta jäi paljon tekemättä. Lisäksi kaksi viimeistä osaa olisi voinut yhdistää. Muuten kyllä hyvä tarina. Varmaan pari pilkkua oli väärässä paikassa 🤣

Kommentoi

top