search
top

Liikuntatunnilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Kello soi ja päivän viimeinen matikantunti päättyi. Vielä olisi vuorossa liikuntaa. Koulussamme liikuntatunnit pidettiin yleensä erillisinä ryhminä sukupuolen mukaan, eli tyttöjä opetti naisopettaja, ja poikia miesopettaja, Kalevi, ikää reilu 40. Tytöillä oli aika usein suunnistusta ja juoksua, kun taas meidän poikien ryhmä harrasti paljon sisäliikuntaa, kuten kuntotestejä, polttopalloa ja futsalia. Olimme siis seiskaluokalla, ja liikuntatunteja oli pidetty vasta muutamia, mutta olin huomannut Kalevin hieman erikoisen olemuksen, mutta en pitänyt sitä suurena ongelmana.

Tällä kertaa olisi vuorossa kuntotesti, eli hikoilua oli luvassa. Olin kuullut pelkkää huonoa siitä vanhemmilta pojilta. Meidän piti tehdä punnerruksia ja vatsalihaksia, samalla kun Kalevi seurasi edistymistämme. Tuntui että hänen huomionsa keskittyi eniten minuun, mutta saatoin olla vain vainoharhainen. Hiki nousi pintaan punnerrusten määrän kasvaessa, ja osa muista pojista oli jo väsähtänyt täysin. Tunsin hieman ylpeyttä, kun yhä pystyin jatkamaan. Viimein lysähdin maahan, viimeisenä ja Kalevi käski kaikki suihkuun, tässä asiassa hän ei todellakaan koskaan luistanut.

Koulumme suihkutilat muistuttivat uimahallien suihkutiloja, jossa oli vain syvennykset suihkuille, eikä siinä juuri ollut yksityisyyttä. Suihkuttelin kaikessa rauhassa kun huomaan sivusilmällä Kalevin kävelevän takanani, ja loi katseensa kumman alas. Hän kävi suihkuhuoneen toisessa päässä pyörähtämässä, käveli uudestaan ohitseni ja jälleen katseli minua, aivan kuin en huomaisi häntä. Peseydyin tämän jälkeen nopeasti ja menin suoraan pukuhuoneeseen pukeutumaan. Meidän piti odottaa pukuhuoneessa, kunnes Kalevi kertoo ensi viikon suunnitelmat ja vasta tämän jälkeen saamme lähteä. Hetken päästä hän tuleekin kansionsa kanssa ja toteaa:

 • Meillä oli hyvä meininki tänään, ja osa teistä näytti olevan ihan huippuvireessä, ette toki mitään urheilijoita ole, mutta näky miellytti silmää (huomasin Kalevin katsovan minua)
 • Meillä onkin ensi viikolla luvassa futsalia, olkaa kaikki ajoissa paikalla. Saatte lähteä.

Nousen nopeasti ja olen juuri lähdossä kun Kalevi toteaa:

 • Hei Mikko, voisitko jäädä vielä hetkeksi tänne. Sulla näytti tuota puhtia riittävän, joten voisit auttaa minua viemään nämä jumppamatot varastoon.
 • Okei (Vastaan hieman ujosti)

Muut pojat lähtevät kotiin, ja jään liikunnanopettajan kanssa keräämään jumppamattoja, mutta en kehdannut kieltäytyä, sillä se voisi vaikuttaa numeroihini. Rullaamme matot rullalle ja siirrämme ne kärryyn, jota lähden Kalevin perässä viemään kohti varastoa. Kalevi avaa varaston lukon ja sytyttää valot. Varasto on täynnä kaikenlaisia liikuntavälineitä, enkä oikeastaan koskaan ennen ole siellä käynyt, sillä Kalevi yleensä tuo ne kärryillä liikuntasalin puolelle. Varasto on melko iso ja kysynkin opettajalta, mihin kärry työnnetään. Kalevi osoittaa nurkassa olevaa sopivaa väliä ja jää seisomaan oven viereen. Jättäessäni kärryn Kalevi huomauttaa että kärry pitää työntää ihan perille asti, sillä muuten se olisi muiden tavaroiden edessä. Lähden vielä kerran työntämään kärryä, ja kun olen saanut kärryn renkaat lukittua, kuulen oven menevän kiinni ja huomaan Kalevin kävelevän minua päin ilman paitaa. Hänen yläkroppansa on treenattu ja hieman karvainen. Olen aiemmin nähnyt samanlaisia vain televisiossa. En kerkeä reagoimaan mitenkään kun hän jo suutelee minua, suoraan suulle, ja kysessä on ensisuudelmani. Hänen kielensä työntyy suuhuni ja sivelee hampaitani. Hämmennyn tästä täysin enkä osaa reagoida tähän mitenkään. Tunnen hänen hieman hikisen vartalonsa vaatteitani vasten. Samalla sieraimiini kulkeutuu hyvin maskuliininen tuoksu. Olin juuri siinä iässä, että kaikki seksuaalinen kiinnosti, enkä luultavasti tämän takia vastustellut. Itse asiassa tunsin verenkierron voimistuvan kalussani Kalevin suudellessa huuliani yhä kuumemmin ja kuumemmin.

Kalevi malttaa viimein lopettaa suutelemisena ja katsoo minua suoraan silmiin. Hänen ruskeat silmänsä suorastaan palavat katsoessaan minua. Samalla hetkellä hän alkaa riisua paitaani pois ja vaistomaisesti nostan käteni ylös että hän saa sen päältäni. Hän heittää paitani nurkkaan ja alkaa sivellä sormillaan rintakehääni, joka on vielä hieman kostea suihkun jälkeen. Tunnenkin pian hänen sormensa nänneilläni ja hieroessaan kevyesti niitä huomaan niiden kovettuvan. Samalla Kalevi kuiskaa korvaani:

 • Tiiän että säkin haluat tätä, huomaan sen sun nänneistä. Sä oot kiihottunut. Pidetään tää meidän kahden välisenä, jooko?
 • Juu (vastaan värisevällä äänellä)

Kalevi tarttuu kädestäni kiinni ja ohjaa minut kohti nurkassa olevaa isoa patjaa. Seuraavaksi hän pyytää minua istumaan patjan reunalle. Istuttuani hän alkaa vetää verkkareitani alaspäin, ja heittää ne nurkkaan paidan päälle. Hänen kätensä alkaa hiplata boksereitani ja kalun löydettyään alkaa hieromaan sitä. Kalevi kuiskaa jälleen:

 • Sulla on muuten aivan ihana kalu, ja se kovettuu jo. Eiköhän päästetä se vapaaksi?
 • Juu…

Kalevi tarttuu boksereistani ja vetää ne nilkkoihin. En tässä vaiheessa enää uskalla pitää silmiäni auki, mutta tunnen hänen kätensä runkkaamassa minua. Hetken kuluttua tunnen jotain kosteaa ja avattuani silmät huomaan Kalevin ottavan minulta suihin. Tunne on uskomattoman hyvä, huomattavasti parempi kuin itsekseen runkkaaminen. Yhtäkkiä huone pimenee ja Kalevi lopettaa hetkeksi:

 • Niin ois pitäny varoittaa että katkaisijassa on ajastin. Mut jatkan hommia…

Kalevi ottaa kaluni uudestaan suuhunsa. Huoneessa on pilkkopimeää, ja kuvittelenkin jonkun tytön ottavan minulta suihin, joka olisi vähemmän outoa kuin miesopettaja. Kalevi ottaa yhä syvemmälle ja nopeammin suihin ja tunnen laukeavani hetkellä millä hyvänsä. Kalevi huomaa ilmeisesti lähestyvän kliimaksini ja alkaa kouria toisella kädellään kiveksiäni, eike mene kuin viisi sekuntia kun tunnen siemennesteen lentävän nopeasti opettajani suuhun. Kalevin suusta kuuluu vain:

 • Mphmphmph… mmhmm…

Kalevi nielee kaiken ja lähtee kävelemään kohti valokatkaisijaa, ja hänen laittaessaan valot päälle huomaan hänen suunsa ympärillä spermaa. Olen jo aikeissa hakea vaatteeni, kun hän jo sanoo:

 • Ei tämä tähän jääny, takaisin patjalle

Menen empien takaisin patjan päälle istumaan, täysin alasti. Kalevi istuu viereeni ja täysin yllättäen suutelee minua jälleen. Maistan yhä hänen suussaan spermani, joka osittain ällöttää minua, mutta jokin sai minut kuitenkin jatkamaan suutelua. Hetken suudeltuamme Kalevi nousee seisomaan ja riisuu myös housunsa. En voi olla huomaamatta hänen kovettunutta elintään, joka erottui selvästi boksereista. Kalevi toteaa:

 • Eiköhän päästetä tämäkin vapaaksi…

Hän heittää bokserinsa nurkkaan ja katson silmästä silmään hänen suonikasta kaluaan, joka osoitti ryhdikkäästi kattoa kohti, kassien roikkuessa matalalla. Esinahan alta erottui pullistunut terska. Olin jo vaistomaisesti avaamassa suutani, kun Kalevi vastasti:

 • Sun peppua mä tässä haluan, rakastuin siihen heti kun näin sut suihkussa, ja päätin että haluan olla ekana käyttämässä sitä. Se on just tollanen sopivan pyöreä, mutta kiinteä. Sul on parempi perse kuin monella naisella. Nyt nelinkontin vaan, lupaan olla hellä.

Punastun täysin opettajan sanoista ja menen patjan keskelle nelinkontin. Kalevi konttaa taakseni ja alkaa hieroa peppuani symmetrisesti käsillään, samalla kommentoiden:

 • Hyvältä näyttää, tästä vanha liikunnanopettaja tykkää, voi Mikko, miks sun perse on näin hyvä, miten mun vaimon perse enää kiihottaa minua kun saan kokeilla sun peppua…

Kalevi kostuttaa sormensa suussaan ja tunnen pian sen työntyvän sisääni. Tunnen kuitenkin kuinka se ei mene yhtään syvemmälle, ja alkaa jo sattua. Kalevi huokaisee jo toteaa:

 • Odotako tässä kulta, tuun ihan kohta…

Kalevi poistuu varastohuoneesta ja jättää oven raolleen. Jään nelinkontin odottamaan patjalle ja jälleen varaston valot samuvat, vain oven raosta tulee valoa huoneeseen. Hetken pimeässä odotettuani ovi avautuu ja Kalevi sytyttää valot.

 • Odotit näköjään kiltisti, ootko valmis?
 • Oon…
 • Hyvä

Kalevi nousee takaisin patjalle ja tunnen yhtäkkiä jotain kylmää ja märkää peräaukossani. Katson taakseni ja huomaan Kalevin kädessä nestepullon. Kalevi toteaa:

 • Nyt pitäisi hommat luistaa…

Hänen sormensa työntyy jälleen sisääni, ja tällä kertaa se uppoaa kokonaan peräaukkooni. Tunnen sormen tekevän pyörivää liikettä, ja se alkaa hiljalleen tuntua hyvältä. Päästettyäni ekan huokauksen Kalevi kuiskaa:

 • Tunnen sun peppusi supistelevan, sua panettaa, sua panettaa…

Kalevi työntää toisen sormen sisääni, ja alkaa liikuttaa kahta sormeaan edestakaisin sisälläni. Tunnen kuinka kaluni kovettuu jälleen, vaikka laukesin vasta puolisen tuntia sitten. Yritän olla hiljaa, mutta tunne on niin hyvä, että en pysty estämään itseäni:

 • Aaah, aaah, tuntuu hyvältä… mmmmmhhh…
 • Sähän kiihotut herkästi, no se on hyvä asia, oot varmaan valmis
 • Valmis mih… mmhmhm… mihin?
 • Koitappa arvata 😉

Kalevi ottaa sormensa ulos sisältäni ja alkaa liikuttamaan kaluansa pitkin peppuvakoani. Hän on kaatanut liukovoidetta runsaasti ja sitä valuukin pitkin reisiäni patjalle. Hän leikittelee kalullansa peräaukkoni suulla hetken aikaa, kunnes tunnen sen hiljalleen alkavan työntyä sisälleni. Kalevi kuiskaa jälleen:

 • Sähän olet tiukka, ole ihan rentona, ei mitään hätää. Opettaja osaa hommansa.

Yritän rentoutua, mikä ei ole kovin helppoa, kun tunnen selvästi jotain isoa sisälläni. Ja se jokin on opettajani! En olisi koskaan odottanut että liikuntatunnin jälkeen harrastan seksiä opettajani kanssa. Ja vieläpä miehen. Kalevin työntyeässä yhä syvemmälle sisääni tunnen kuitenkin kivun sijaan nautintoa:

 • Tuntuu hyvältääh… Mhmhm..
 • Sen pitääkin tuntua, oon melkein kokonaan sun sisällä
 • Mmmmhmhm…

Ja aivan yhtäkkiä tunnen kuinka peppuni antaa periksi ja kalu uppoaa kokonaan sisälleni:

 • Ah! Se on kokonaan sisällä!
 • Oon kokonaan sun sisällä!

Kalevi tarttuu pakaroistani tiukasti kiinni ja alkaa panemaan minua hieman vapaammin. Tunnen kuinka hänen kalunsa liikkuu edestakaisin sisälläni, hieroen nautintopisteitäni. Välillä liukuvoidetta purskahtelee ulos vaostani patjalle ja saa peppuni litisemään.

Kalevi nopeuttaa tahtiaan ja hän uppoaa yhä syvemmälle sisääni, ja tunnen hänen palliensa paiskautuvan pakaroitani vasten, ja liukuvoiteen vaikutuksesta nekin alkavat litistä. Hän alkaa hengittää yhä syvemmin ja hänen otteensa pakaroistani tiukkenee. Hikeä valuu hänen kasvoiltaan selkäni päälle pisaroina. Kaluni on jo pian laukeamassa, enkä voi pidätellä sitä enää…

 • Laukean kohta!
 • Et ennen minua! Haluun laueta sun sisälle, sun ihanaan neitsytpeppuun…

Yritän pidätellä laukeamistani, kun tunnen Kalevin työntyvän niin syvälle kuin voi ja tunnen kuinka kuuma neste täyttää minut. Juuri sillä hetkellä saan elämäni voimakkaimman siemensyöksyn ja spermani leviävät patjalle. Kalevi irroittaa otteensa pakaroistani ja ottaa kalunsa ulos, samalla reiästäni valuu ruokalusikallisen verran spernaa patjalle. Hänen kalunsa on jo pehmennyt ja valuttaa yhtä nestettä. Hän pyyhkii hikeä otsaltaan ja toteaa:

 • Kai tää pysyy meidän välisenä?
 • Oon hiljaa jos säkin oot…
 • Tottakai, joutuisin vankilaan, vain koska halusin kokeilla sun ihanaa peppua
 • En sano sanaakaan
 • Voidaan joskus kokeilla uusiksi… Ainakin mä haluaisin…
 • Pitää miettiä…

Haen vaatteeni nopeasti ja pukeudun. Katson kelloa, ja onneksi vanhempani ovat vielä töissä, joten eivät ole ihmetelleet missä olen. Hypätessäni pyörän selkään tunnen jotain lorahtavan boksereihini. Pyöräillessäni se vain leviää ja tunnen koko peppuni olevan aivan tahmea. Kotiin päästyäni menen suoraan suihkuun ja bokserit riisuttuani huomaan niissä runsaasti spermaa. Päätän heittää ne samantien pesuun muiden vaatteiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan jää tähän, vaan pitkin iltaa tunnen kuinka jotain valuu sisältäni. Jopa vanhempani ihmettelevät minkä takia ravaan vessassa jatkuvasti. Totean vain että taisin syödä jotain sopimatonta…

3 kommenttia viestissä: “Liikuntatunnilla”

 1. UimaseuranPikkupoika says:

  Kiva stoori, jatkoakin ois kiva lukee…

 2. Madclown says:

  Tykkäsin. Jatkoa?

Kommentoi

top