search
top

Vara-avaimilla naapuriin

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (107 votes, average: 3.33 out of 5)
Loading...

Soitin palovaroittimesta heti aamulla. Mietin ensin isää, mutta oli minulla naapurinkin numero. Hän vastasi pitkän tuuttauksen jälkeen työpaikaltaan, missä taustalla vallitsi hirveä hälinä ja epäjärjestys. Epäilin, että tuskin mitään isompaa oli. Ainakaan savu ei haissut, ja olihan varoitin ulissut seinän takana jo tunnin. Naapurin mies oli sitä mieltä, että hyvä minun olisi kuitenkin käydä heillä vilkaisemassa. Hän ei pääsisi kuulemma irtautumaan työstä ja vaimokin oli päivävuorossa. Vara-avain oli varastossa, rikkalapion ja kahluusaappaiden välissä.

Lukko oli jäykempi kuin meillä. Huhuilin vaistomaisesti, vaikka ei sisällä ketään olisi. Ilmavirta puhalsi vastaan viileän, hetken tyhjillä olleen asunnon tuoksun. Hälyttäviä merkkejä ei näkynyt missään. Salaperäisellä tavalla vierailu yksin naapureiden asennossa jännitti ja kiehtoi. Eteisessä olin joskus käynyt, mutta en sen pidemmällä. Oli juteltu ruohonleikkuusta ja sen sellaisesta. Nyt menin pidemmälle.

Odotinko löytäväni ruumiita tai huumeviljelmiä? En tiedä, mutta eihän siellä sellaista toki ollut. Kaikki oli siistiä ja puhdasta. Kiipesin keittiön jakkaralle ja ruuvasin palovaroittimen irti. Ärsyttävä piippaus vaimeni. Kurkistelin vielä silmämääräisesti, ettei mitään tulen merkkejä näkynyt huoneissa tai sähkökaapissa. Naputtelin naapurille rauhoittavan viestin ja istahdin hetkeksi sohvaan.

Hääkuva katseli hyllystä. Jukka ja Jenni, maistelin. Vilkaisin mitä aikakausilehtiä korissa oli. Jukka katseli kuvasta hyväntahtoisena, lempein silmin ja punertava parta punottuna. Jenni nojasi häneen. Nainen oli pikkunätti: ruskeat silmät, pisamia ja tumma tukka laitettuna asetelmaksi pään päälle. Heillä oli parhaimmat päällä, taustalla kävi harmaa syksyinen meri. Kokeilin sohvan jousia. Leikkiauto oli unohtunut maton kulman alle. Minun pitäisi lähteä.

Mutta en lähtenyt.

Ihmisen sisäinen uteliaisuus ajoi ohi ja aloin jolkotella huoneissa, kuin sakaali. Kurkistin jääkaappiin. Laimeaa colaa, puolikas bataatti ja paketillinen ehkäisyrenkaita – kai niitä kuului säilyttää viileässä. Eihän tämä nyt näin neutraalia voinut olla. Siirryin kylpyhuoneeseen. Siellä oli jo lämpöisempää. Isä ruuvaisi taatusti lattialämmitystä pienemmälle, hulluutta kuluttaa sähköä!

Katsoin kaapit. Yhdessä oli vaaleanpunainen sheiveri. Ihokarvoissa alkoi tuntua miellyttävä kutina. Jenni oli ajellut tällä säärensä, kainalonsa ja kenties pillunsa. Kääntelin höylää ja näin terissä mustia teräviä karvoja. Lämmin aalto velloi selässä, kun kuvittelin naisen ajelemassa suihkussa tussuaan. Terä oli hivellyt hänen sporttisia jalkojaan, lämpimiä kainaloita ja äipän pimppaa. Jenni oli sairaanhoitaja, sen verran muistin.

Sisäinen halu tirkistellä sai minusta otteen.

Avasin pyykkikaapin. Yritin lajitella vaatteet sillä tavalla, ettei peukalointi näkyisi. Pysähdyin vain selvästi tunnistettaviin naisen sukkiin, joissa oli pehmeä naisellinen tuoksu. Rintaliivit oli tuettuja ja kauniita, pesulapuissa näytti olevan C-kuppi. Yhdet niistä olivat turkoosit urheilurintsikat ja ne tuoksuivat aavistuksen hielle. Muistelin nähneeni joskus Jennin tulevan lenkiltä trikoissa, isot kuulokkeet korvilla.

Trikoot! Sellaisetkin olivat korin pohjalla. Hypistelin pakaraosia ja haarakiilaa. Se oli mehustunut jalkojen välissä juoksun aikana. Kiihdyin entisestään. Kuulin päässäni Jennin huohotuksen juoksun aikana ja näin, miten haarukka valutti liemiään housuihin. Naisella oli aika hoikka, jopa poikamainen peppu, palautui mieleen kun venyttelin trikoita.

Sitten pikkuhousut. Korissa oli hipstereitä ja stringejä, vaaleanpunaisia ja mustia. Muutamissa näkyi vuodon jälkiä tai kangas oli jopa mennyt käppyrälle. Pepunkin tuoksun pystyi aistimaan. Pillun tuoksu oli omalla tavallaan vitaalisempi, ronskimpi ja häpeällisempi. Se korostui jokaisissa housuissa. Vilkaisin ympärilleni, mutta olin todellakin yksin asunnossa. Itsevarmuus kasvatti kehoa muutaman sentin. Kasvu vain siirtyi kulliin. Minähän voisin tehdä mitä vain!

Kaivoin kullini esille ja hieroin sitä hipstereitä vasten. Tunsin olevani lähellä nuorta sairaanhoitajaa – melkein hänen sisässään. Tuskin saattoi rouva kuvitella, miten naapurin poika oli päässyt nuuhkaisemaan hänen rakoaan. Nainen oli kai hieman alle kolmenkymmenen, minä lähes viitisentoista vuotta vanhempi. Jenni, huokaisin ja runkkasin lisää. Painelin kullia pikkuhousujen päälle ja päätin ottamaa puhelimella muutaman kuvan muistoksi.

Kävelin heidän vaaleaan makuuhuoneeseen. Where does the magic happens, luki huoneentaulussa. Paikka oli kaikkein pyhin ja intiimein. Hengitin raskaasti, kun kävelin matolla ja katselin ikkunoista ulos. Omenapuun oksilta valui alas ensilumi nestemäiseksi kuraksi muuttuneena. Asunto oli meidän peilikuva, joten oloni oli koko ajan hieman vinksahtanut. Olin oikein, mutta väärin. Silitin lakanoita ja avasin vaatekaapit. Lyhyt silmäys ei kertonut mitään – paljon puhtaalle pyykille tuoksuvia vaatteita. Kumpi oli Jennin puoli ja kumpi Jukan?

Avasin yläkaapin ja vihelsin. Tarpeeksi korkealla lapsilta, myhäilin ja nostin hailakkaan auringonvaloon mustan kumisen rinkulan. Penisrengas. Kääntelin rengasta ja tutkin kiihtyneenä sen toiminnallisuutta. Siinä oli pieni moottori, jonka oli tarkoitus väristää klitorikseen osuvaa kohtaa.

Mutta jotain mielenkiintoisempaa oli luvassa. Hyllyllä oli vaaleanpunainen hieromasauva. Se oli pieni ja suippo, hyvin taiteellinen. Kokeilin sen vaihteita ja tuoksua. Surisi kuin suuri hyönteinen. Terska hinkkasi ihanasti collegehousuihin. Vetelin muutaman kerran kalua, nostin sen taas esille ja kiihdytin. Näin pervossa tajunnassani kuinka Jenni makasi sängyllä jalkapohjat kattoa kohti, työnteli värisevää ystävää vakoonsa ja huhki kuin käki.

Kurkotin kättä pidemmälle ja se osui johonkin vielä isompaan ja rajumpaan. Palleissa nipisteli ihanasti ja adrenaliini laittoi hien juoksemaan otsalta. Vedin esille ihonvärisen ja valtavan dildon, jossa oli imukuppikiinnitys. Ei hitto! Kenties Jenni oli kiinnittänyt vapaapäivänsä ratoksi suihkuhuoneen seinään, pyllistänyt sen edessä ja alkanut venyttää tussuaan isolla, siis todella isolla vehkeellä. Hakkasin tattia vailla mitään häpyä. Hölkkääjä eteni löysin askelin pyörätiellä tontin takana.

Pyörittelin suonikasta dildoa ja kuumeisesti ajattelin, miten syvälle Jenni oli pystynyt sen ottamaan. Halkaisija oli liki kahdeksan senttiä. Huh. Esinahka maiskahteli ja kalu väreili, terskan reikä huokaili. Värähtelin koko kehon voimalla ja kuvittelin Jennin ottaneen kalun sisäänsä lähes kiveksiä myöten. Ehkä sairaanhoitajarouva fantasioi isoista jättikaluista, vilkuili miesten pullotuksia ja tyydytti itseään tällä hirviöllä.

Sperma lensi yhtenä ryöppyä beigeen verhoon, ennen kuin ehdin reagoida. Vasta toisen vuolaan suihkun jälkeen kaivoin taskusta nenäliinan ja kuivasin vuotavan kaluni siihen. Viettelevä kiihotus tirkistelystä toisten elämään oli vaihtunut nopeasti häpeään. Pitäisi hakea rätti sper—

Auto ajoi pihaan.

Ei saatana. Valahdin paniikkiin, vaikka olinkin luvan kanssa sisällä. Sillä hetkellä se ei muistunut mieleen, kun puristin kullia kädessä ja siemenneste valui verhoa pitkin. Avain rassasi lukkoa. En ehtisi enää takaovelle. Vaihtoehtoina oli alkaa selittämään, paeta tai piiloutua. Ole kerrankin järkevä, kuiskasi omatunto.

Tulija potkaisi saappaat jaloistaan ja riisui päällysvaatteensa. Ehdin näkemään kukkakuvioiset sukat, kun sullouduin hätäpäissäni sängyn alle vatsalleni. Hän hyräili epävireisesti jotain Tuiskun tuotannon kappaletta, keikutti eteisen peilin edessä pyllyään kuin twerkkaisi ja naurahti peilikuvalleen. Kirosin mielessäni mihin liemeen olin hankkiutunut. Jos Jenni sattuisi katsomaan sängyn alle niin…

Mutta hän kävi jääkaapilla ja kuulosti juovan jotain. Suoraan pullon suusta. Tuollaisia muijat olivat: valittivat muille, mutta rikkoivat itse sääntöjä. Näin, miten sukat lensivät kaaressa pitkin olohuoneen lattiaa. Jenni käveli takan luo ja venytteli raukeasti. Alaviistosta kasvot eivät mahtuneet näkökenttään, mutta paitapusero, farkut ja paljaat varpaat – joiden kynsissä oli ihonväristä lakkaa – avautuivat eteeni.

Pahin skenaario alkoi toteutua: Jenni saapui makuuhuoneeseen. Painauduin liiskatun kärpäsen tavoin lattiaan, kun tunsin naisen tihenevän hengityksen ja viileän ulkoilman tuulahduksen. Hän istahti sängylle, aivan pääni yläpuolelle. Näin paljaat nilkat ja kantapäät. Hiki valui norona otsaa pitkin pelkästä ajatuksesta, että ohitseni lipuva villakoira kutittaisi sieraimiani.

”Jaa-a. Mitähän sitä panisi päälle pikkujouluihin?” Nainen sanoi itsekseen.

Eikö se pikkumusta kuuluisi, ajattelin kuumeisesti, enkä edes osannut kuvitella, että hän alkaisi yhtäkkiä riisua. Mutta niin hän teki. Farkut putosivat nilkkoihin ja paita lensi johonkin. Sen lisäksi, että laudat ahdistivat ylhäältä, painoi kulli jo alhaalta. Hivutin itseäni hiirenhiljaa eteenpäin, niin että saatoin kurkistaa.

Jenni seisoi vaatekaapin peiliovien edessä ja pudotti juuri rintsikat maahan. Ne olivat mustat. Jennillä ei ollut lainkaan meikkiä, vaan hän oli ihan au natural. Hän kumartui tutkimaan lähemmin kulmakarvojaan, kurtisti niitä ja poimi silmään pian eksyvän ripsen. Ruskeat silmät olivat suuret kuin labradorinnoutajalla. Hän nosti kätensä ylös vuorotellen ja siveli mietteliäänä kainaloiden lyhyttä sänkeä. Sitten pikkuhousut leijailivat maahan.

Purin äänettömästi hampaitani yhteen. Nainen peilaili itseään ilkosillaan, päärynöiden kokoiset ja hieman roikkuvat rinnat heiluen. Seurasin kalpeaa ihoa vatsalle ja navalle. Hänellä oli tuskin huomattava pieni poikkiarpi, ja sen alapuolella tussukarvoitus. Oli pakko imeä kaikki ilma nieluun ja pidättää hengitystä, vaikka teki mieli huutaa. Melko paksut häpyhuulet olivat piiritetty tummanruskealla karvalla, mutta itse kumpu oli paljas. Mallia piirakka, ajattelin.

Vaatekaapissa henkarit kolisivat, kun nainen taikoi esille muutamia asuja, joita heitti vuoteelle. Hän aprikoi niiden parissa ja varpaat olivat melkein suussani. Ehkä liioittelin, mutta niin lähellä, että näiden niiden muodot ja tunsin tuoksun. Olisin lähes voinut nuolaista…

Jenni puki ylleen ensin punaisen polvipituisen mekon. Se oli ihan ookoo, mutta minusta jätti poikamaisen alavartalon vähän valjuksi.

Oonko mä lihonut? Hän sanoi tyytymättömänä itsekseen ja puristeli kyljen kahvoja.

Punainen mekko päätyi takaisin kaappiin. Onneksi, sillä seuraavaksi naapurin nuori rouva kumartui aivan alahyllylle ja teki minulle pikaisen taivaan. Kapea ja latuskainen perse oli omalla tavallaan kiihottava, varsinkin kun se pyllistettiin niin mehevästi. Kalu nytkähti kerran, kun Jenni nosti jalan sängylle ja rullasi sille mustan pitkän nylonsukan. Se paukkui ja ritisi kuin popcorn. Hän vielä luistatti käsillään sukan kireälle ja kiskaisi pitsireunat reisille.

Aivan äimän käkenä seurasin aitiosta, miten hän puki mustat seksikkään tangat jalkaansa ja napsautti rintaliivien hakaset kiinni. Nahkainen pienen pieni minihame, onneton roiskeläppä oli jotain sellaista, mitä en etukäteen olisi voinut kuvitella rouvan karderoopiin kuuluisi. Jenni hyräili taas pikkutuhmaa biisiä ja pudotteli itsensä kimaltavaan toppiin, missä kaula-aukko kumarsi puolivatsaa. Leveä vyö ympärille, kädet hiuksiin ja pieni pyörähdys peilin edessä. Pienikin hiissaus lattia vasten ja silloin olisi lentänyt mälli.

Se oli pahinta mitä voi sattua. Vai oliko?

Kun kuvittelin jo kaiken tapahtuneen, näytti Jenni vaipuvan mietteliääksi. Hän kokeili rintojaan. Sitten uudestaan. Sormet upposivat paitaan nälkäisemmin. Sairaanhoitajan liikkeistä syntyi tanssia. Sellaista mitä voisi kenties nähdä pikkujoulujen discopallon alla. Hän keinutti lantiotaan, hieroi kylkiään ja vatsaansa, sulki silmät ja ynähteli. Hikipisara putosi nenältäni huulille. Nainen liikkui joustavin jaloin, heilautti niskaansa ja hänen hengityksensä kiihtyi. Jotain uutta, unenomaista oli alkamassa.

Jenni heittäytyi sängylle niin, että laudat paukahtivat ristiselkääni. Hän hävisi kuvakentästä, mutta tuntui painona niskassani. Yninä tiheni paksuksi seitiksi, sitä säestivät vaimeat voihkaisut ja pitkä puuskutus. Patja nitisi. Ryömin taas pölyn läpi niin pitkälle, että saatoin tiirailla sängyn tapahtumia peilin kautta.

Naisen jalat retkottivat levällään ja käsi oli suunnistanut pikkupöksyihin, missä se teki pyörivää liikettä. Jos olisin liukunut sängyn alta ja kääntynyt, olisin ollut hänen koipiensa välissä. Oliko tuoksukin huoneessa kenties muuttunut paksummaksi. Ainakin pikkarit kahisivat ja olin kuulevinani litinää. Mutta en voinut liikaa kurkistella. Käsityö ylläni oli kuitenkin selviö. Jalat nytkähtelivät ja hento ääni vapisi kuin Amadeus Lundbergin vibraatto. Ymmm…uih…oih.

Tunne oli huima. Patja erotti minut naisesta, jota aiemmin olin tuskin pitänyt millään tavalla haluttavana. 2/5 olin antanut mielessäni, kun olin nähnyt Jennin makaavan aidan takana aurinkotuolissa kesällä. Nyt arvosana pomppaisi monta pykälää. Hän liikehti ja pyöri, niin että ruumiinlämpö alkoi siirtyä patjasta minuun.

”Huh huh”, Jenni huokasi ja loikkasi jenkkisängystä niin ketterästi, että ehdin juuri palata sängyn alle.

Ja kuten vähän arvasin, hän avasi yläkaapin ja kurkotti hieromasauvaa. Sitä pientä ja aistikasta. Sitten alkoi esitys, intiimi ja yksityiseksi tarkoitettu, mutta minä satuin olemaan paikalla kuokkavieraana, pummilla. Reidet aukesivat ja sauva pärähti päälle. Sen täytyi kaivautua heti reikään, sillä nainen aloitti voihkimisen. Saatoin vain kuvitella, mitä Jennin päässä pyöri. Ehkä hän rietasteli fantasioissaan pikkujouluissa.

Kun luulin, että nyt mentäisiin ravia päätyyn saakka, loppui yhtäkkiä vaikerrus. Sauva surisi yhä lakanalla. Alkoi ilmaantua uusia ääniä. Jenni tasasi läähätystään, mutta sinne sekaan tunkeutui pikantteja kilahduksia. Ikään kuin hän selaisi älypuhelintaan, kenties jotain somejuttua. Ujutin päätäni taas kapselini ulkopuolelle ja varmistuin havainnostani: sininen valo heijastui vuoteelta.

Sometauko tuntui kestävän ikuisuuden. Jokaista lihasta, luuta ja jännettä puudutti ahdas tila. Lopulta sauvan vaihde siirtyi isommalle, tuttu litinä ja takapuolen liike alkoi. Nainen voihki entistä kuuluvammin, täydestä sydämestään. Se oli kiireisen kahden pienen lapsen äipän oma hetki, kiimainen kiihkon poisto. Kamppailin jännityksen ja kiihkon ristipaineessa, mutta olin purskahtaa nauruun, kun Jennin huulilta karkasi antaumuksella raukeasti kähisty:

”Oih saatana!”

Se oli yhtä aikaa sopimaton ja rivo, kiihdyttävä ja tunteista irti päästävä. Kuin tulppa olisi kiskaistu alapohjasta irti. Naisen pylly hakkasi patjaa ja pimppi päästeli märkiä molskahduksia. Jenni valitti lähes katkeamattomasti, kääntyili ja puuskutti. Orgasmi potkaisi syvältä, naisen jalat ojentuivat suoriksi ja hän vinkaisi.

”Alek-siii…”

Mitä vittua?! Huusiko Jenni jonkun Aleksin tai Alexin nimeä? Korvat punaisena kuuntelin orgasmin pitkää loppusointua ja olin varma, ettei hän miestään kutsunut. Kuinka villi peto vaatimattoman hiirulaisen sisällä astuikaan?!

Hän ynähteli halunsa loppuun, puuskutus lieventyi puhinaksi ja lopulta rauhalliseksi hengitykseksi. Naisen tussu tuoksahti. Kai hänenkin nenään, koska Jenni avasi ikkunan kylmästä kelistä huolimatta ja kipsutti pois makuuhuoneesta.

Vasta kun kuulin suihkun äänen, uskalsin ryömiä pölyisestä luolastani. Hieromasauva lojui sängyllä ja ne pikkuhousut, joita oli vain testattu. Älypuhelimen näyttö kiilui vielä vihertävänä, mutta oli jo muuttumassa virransäästötilaan. Ehdin nopeasti pyyhkäisemään sitä sormellani. Hänellä oli jäänyt auki WhatsApp ja keskustelukuvakkeessa näkyi tämän Alexin kuva. Tumma, komea mies, ilman paitaa, lihaksikas, oikein sellainen gigolomainen hurmuri. Mitä hittoa?

Mutta suihku laitettiin kiinni ja minun täytyi lähteä lipettiin. Olin laittanut siististi isän aamutossut kenkätelineen alle, eikä Jenni ollut niitä huomannut. Vielä ovella loin silmäyksen sisälle, puristin vara-avainta kädessäni ja päätin, että kävisin teettämässä suutarilla siitä kopion. Minusta tuntui, että tulisin näkemään tässä asunnossa vielä jotain todella mielenkiintoista…

 

 

Yksi kommentti viestissä: “Vara-avaimilla naapuriin”

  1. Juha says:

    Tämähän oli jopa jännittävä.

Kommentoi

top