search
top

Täydellinen leikkikalu, 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (92 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

Istun sohvalla ilman vaatteita. Olen levittänyt käteni sohvan selkänojan päälle. Minna seisoo edessäni mustassa pitsibodyssä, joka hyväilee nuoren naisen hoikkaa vartaloa. Minimaalinen asu paljastaa paljon, mutta jättää sorjasta vartalosta kaikki kiihottavimmat kohdat mielikuvituksen varaan. Tytön katse on ilkikurinen, lantio on hieman kallellaan. 

Tämä on yksi leikeistämme. Minä en saa liikkua paikaltani, liikuttaa käsiäni tai edes sanoa mitään. Minna saa tehdä minulle mitä ikinä haluaakaan.

Ujolta vaikuttaneesta opiskelijatytöstä on kuorinut todellinen miestenkiusaaja. Nytkin hoikka nainen on valinnut asunsa kuin maksimoidakseen kiusoitteluni. Hän tietää, että villiinnyn hänen pienistä pyöreistä rinnoistaan ja niitä koristavista vaaleanpunaisista nänneistä, joten tietysti asu peittää juuri ne. Näen vain pienen kohouman pitsin läpi, kun Minna keimailee edessäni. Tyttö selvästi nauttii kiusaamisestani. 

Minna astuu hieman lähemmäs ja kääntyy ympäri. Näen, että pitsivaate on selästä paljas ja pieni, ihanasti pyöreä takamus puoliksi pitsin peittämä. Minna laskee kätensä lattiaan ja peppu pyörii edessäni. Hän katsoo minua olkansa ohi suoraan silmiin ja näkee niistä, että en haluaisi mitään niin paljon kuin koskea hänen lantiotaan, vetää syliin ja painaa itseni hänen sisäänsä.

Mutta en saa tehdä niin. Leikin säännöt ovat selvät. Olen Minnan armoilla ja hän tietää sen. Tyttö laskee peppunsa melkein kiinni haaroissani hyvää vauhtia kovenevaan kaluuni. Minna ei kuitenkaan suo minulle vielä kosketusta, vaan pyörittää persettään vain senttien päässä minusta. Kullini värähtelee, kun siihen virtaa lisää verta. Hengitykseni tihenee.

Minna kääntyy ympäri ja näkee puolikovana vavahtelevan kyrpäni. Tytön katse lukittuu siihen. Kieli tulee huulien väliin, melkein lipaisee huulten poikki. En voi kuin katsella kun tyttö laskeutuu polvilleen jalkojeni väliin, kasvot todella lähellä kovenevaa penistäni. Tyttö vain katsoo sitä, miten se pienesti liikkuu hengitykseni ja kiihtyvien sydämenlyöntieni tahdissa. Tunnen Minnan sormien juuri ja juuri koskevan jalkateriäni, siirtyvän sieltä vain hivenen ihoani koskettaen ylöspäin, ensin pohkeideni takaa hitaasti ylös, polvitaipeista reisien ulkopuolelle ja sieltä vielä hitaammin sisäreisilleni. Koko ajan katse keskellä, huulet hieman auki.

Kädet reisilläni Minna liikuttaa päätään, noita kutsuvia huuliaan, lähemmäksi ja lähemmäksi kulliani. Tunnen lämpimän hengityksen ihollani, kun tyttö pysäyttää liikkeensä vain sentin päähän maalistaan. Kullini seisoo yläviistoon suoraan kohti naisen kasvoja, joudun aktiivisesti käskemään itseäni pysymään paikoillani. Minna työntää kielen ulos suustaan kuin nuollakseen kulliani, mutta kuljettaakin sitä vain millien päästä ihostani juuresta aina päähän asti. Tunnen varpaista lantioihin asti ihanaa tuskaa, kun haluaisin vain upottaa itseni tuohon ihanaan suuhun, mutta en saa sitä tehdä. 

Minna katsoo minua silmiin, hymyilee vinosti ja avaa suunsa edessäni. Hän asettaa huulensa kullinpääni yläpuolelle, katsoo minua edelleen silmiin ja laskee päätään alemmaksi. Kullini pää on kokonaan hänen suussaan, mutta suu pysyy niin auki että en tunne muuta kuin kuuman kostean hengityksen. Ähkäisen. Minna vetää suunsa pois, pyyhkäisee huuliaan ja virnistää minulle. “Muista että et saa sanoa mitään”, hän käskyttää. Haluaisin sanoa paljonkin.

“Haluaisit varmaan koskea minua?” tyttö sanoo ja nousee lattialta. “Haluaisit varmaan, että istuisin syliisi ja saisit painaa kullisi sisääni?” hän jatkaa ja nousee sohvalle hajareisin seisomaan niin että jalkani jäävät hänen jalkojensa väliin. Pitsin peittämä nuoren naisen pillu on silmieni edessä. “Tai ehkä haluaisit nuolla minua, antaa minulle orgasmin ja jäädä itse kokonaan ilman?” Minna laskeutuu polvilleen päälleni. Kullini seisoo välissämme. “Tai ehkä haluaisit nuolla nännejäni, purra minun rintojani”, Minna katsoo minua ja laskee pitsiasunsa olkaimet alas lanteilleen. Alta paljastuu lisää vaaleaa ihoa sekä nuo minua niin kiihottavat pienet pystyt rinnat. Tyttö tuo ne kasvojeni eteen, niin lähelle että voisin suudella niitä, jos vain saisin liikuttaa päätäni edes sentin.

“Mutta sinä et saa päättää, minä saan.” Minna työntää kätensä bodynsä sisään, alavatsalleen ja siitä alas. Toisen kätensä hän nostaa kaulallensa, hyväilee sitä hetken ja siirtää sen sitten rinnoilleen. “On niin kiihottavaa katsoa, kun sinä kärsit”, hän sanoo ja näen, miten hänen kätensä kulkee pitsin alla alemmas ja alemmas. “Uskotko että olen ihan märkä jo”, tyttö sanoo ja käsi sujahtaa jalkojen väliin. Huulilta pääsee pieni huokaisu. “Ihan märkä ja kuuma”, Minna huokaisee ja liikuttelee sormiaan jalkovälissään. “Ihan valmis panemaan jotain”, hän sanoo ja painaa silmänsä kiinni. Jalkovälissä käsi liikkuu ensin hitaasti edestakaisin, sitten painuu alemmas ja näen pitsin läpi miten Minna painaa sormensa sisälleen. Hänen kätensä liikkuu ja aina ylös tullessaan se osuu kuin huomaamatta kovana seisovan kullini alapintaan. Värähdän jokaisesta kosketuksesta. 

Katson, miten nuori nainen tyydyttää itseään sylissäni, niska taittuu taakse ja kosteat huulet avautuvat, toinen käsi leikittelee nänneillä ja toinen soutaa edestakaisin pillussa. En voi muuta kuin katsoa. Minnan hengitys syvenee ja huokaukset voimistuvat. Yhtäkkiä hän avaa silmänsä ja katsoo minua kuin olisi vasta muistanut, että minäkin olen täällä. Hän hymyilee. 

“Sano jotain, jos haluaisit panna minua” hän kysyy kuin ivaten, koska tietää että sääntöjen mukaan leikki loppuu, jos sanon sanankaan. “Etkö halua? No, ehkä minä sitten vain tyydytän itseni ja sinä saat jäädä ilman” hän jatkaa kiusaamistani ja itsensä koskettelua. Yritän viestittää silmilläni, että kyllä, haluan panna häntä, en halua mitään muuta kuin panna häntä, mutta en tiedä miten hyvin onnistun. Kuin yllättyneenä Minna katsoo täysasennossa seisovaa kulliani ja sanoo “ohoh, mikäs täällä on”. Kuin hidastettuna hän siirtää toisen kätensä rinnoiltaan kohti välissämme seisovaa kyrpää, pysähtyen vielä juuri ennen kosketusta kuin alleviivatakseen sitä, että olen joutunut odottamaan – saanut odottaa – kosketusta jo näin pitkään.

Piinallisen odotuksen jälkeen sormenpää koskettaa kulliani ja olen räjähtää siihen paikkaan. Kullini värähtää kosketuksesta ja hengitykseni karkaa. Myös Minnan huulilta pääsee raskas huokaisu. Hänen toinen kätensä jatkaa hitaasti liikettä hänen haaroissaan. “Ehkä minä voin vähän tyydyttää myös sinua”, Minna sanoo hiljaa ja siirtää sormeaan hitaasti kohti kullini päätä. “Ehkä se on vain reilua”, hän kuiskaa vielä hiljempaa ja saavuttaa pään. Tyttö ottaa päästä kosteutta sormilleen, pyöräyttää kämmentään terskanpäällä ja tarttuu kulliin pehmeällä otteella. 

Minna alkaa runkata minua hitain vedoin samalla liikuttaen kättään pillullaan. Ensin hän katsoo kuin haltioituneena käsiensä liikettään haaroissamme, mutta kun suustani pääsee enemmän ja enemmän tyytyväisiä huokauksia, hän lukitsee katseensa silmiini. “Tykkäätkö tästä? Tykkäätkö kun sun pieni leikkikalu runkkaa sua? Tykkäätkö kun mun pieni hento käsi puristaa sun vanhan miehen kullia ja lypsää sua tyhjäksi? Haluaisitko tulla sun oman pikkulelun rinnoille? Vai suuhun? Haluaisitko nuolla sun spermat mun pikkupillusta” Minna kyselee huohotuksensa lomassa ja tytön rivo puhe kiihottaa minua entisestään. Hän näkee kasvoiltani, että alan olla lähellä ja äänestä päätellen niin on hänkin. Yhtäkkiä käsien liike lakkaa, Minna vetää kätensä pois pillultaan ja siirtää pitsiasun haarusta sivuun. Tyttö nostaa itseään vähän ylemmäksi, ja kädet ohjaavat kivikovan ja räjähdysvalmiin kullini hänen pillunsa suulle, tyttö katsoo minua silmiin ja laskeaa itseään alaspäin. 

“Nyt mä panen sulta tajun pois” hän sanoo ja painaa itsensä kertaliikkeellä alas, painaa kullini hänen pillunsa pohjaan asti. Tyttö laittaa kätensä olkapäilleni, kääntää kasvonsa kohti kattoa ja puoliksi pyörittää, puoliksi ratsastaa kyrvälläni. Liike on vaativaa, tihenevää ja tuntuu järkyttävän hyvältä kaiken tuon kiusoittelun ja runkkaamisen jälkeen. 

Puristan sohvan selkänojaa tiukemmin ja tiukemmin, yritän pidätellä tulemistani vain niin kauan, että tyttö saa mitä haluaa. Onneksi siinä ei kestä kauan, vaan lyhyen panemisen jälkeen Minna laukeaa rajusti sylissäni, tärinä lähtee pillun supistelusta ja jatkuu aina kasvoille asti. Samalla annan itselleni luvan tulla ja lantiostani lähtee liikkeelle kouristus, joka ampuu siemennesteeni syvälle nuoren naisen sisään. Silmissäni melkein pimenee, puristan rystyset valkoisina sohvaa ja yritän muistaa hengittää.

Toivumme molemmat hetken paikoillamme. Minna katsoo minua silmiin ja hymyilee. “Nyt saat taas liikkua.”

Kommentoi

top