search
top

Ragazza fatale

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (170 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Kaikki Messinan lautalla olleet haluavat ehättää pohjoisen bussiin. Sataman kuumuuteen sekoittuvat täysien jäteastioiden lemut, tuoreet sätkivät kalat ja laivojen dieselöljy. Kaivan litistyneen Lido-askin ja sytytän. Jossain katamaraani tuuttaa, humisee, loittonee. Lähdön tuntu. On utuisen sinistä, samalla keltaista ja rapean kuivaa.

Odotan kunnes innokkaimmat ovat sulloutuneet punaiseen Fiatiin, lyttään sandaalilla savukkeen asfalttiin ja nostan merimiessäkkini. Siihen mahtuu Palermossa kertynyt omaisuus. Loput kokemukset kulkevat haarojen välissä.

Paahteinen linja-auto on istuimia, käytäviä, hattuhyllyjä ja portaikkoja myöten täynnä. Kuljettaja kuuntelee Loretta Goggin iskelmää ja kiihdyttää bussin rantatielle. Se la cercherai. Roikotan käsihihnasta ja aaltoilen käytävän massan mukana eteen ja sivuille, kaarteita ja serpentiiniä mukaillen, töks-töks. Pian musiikki katkeaa ja jäljellä on poriseva puhe, pettänyt deodorantti ja vuohen määkiminen – vanha nunna on todellakin taluttanut sen linja-autoon.

Ihmettelemme sitä silmät lautasina pojan kanssa. Hän heilahtelee minua vasten, polkkatukkainen nuorukainen trumpettifarmareissa ja polyesteripaidassa, korkeintaan viidentoista, kananpoikanen. Mutta luotaa poika silmillään muutakin: lantiotani, uumaani ja niskaani. Kun kuski kiihdyttää, paiskautuu poika selkääni ja tunnen hänen jalkovälinsä kankeuden. Scusi. Olen kuin ei mitään, vaikka toinen punastelee. Happi on loppua, jokainen vapaa ilmatasku pitää nielaista.

Seuraan luppasilmäisenä vuorijonoa ja merta. Minun vaaleat hiukseni ulottuvat suorina pyllylle saakka. Niitä nuorukainen tuoksuttelee ja huokailee epätoivoisesti. Olen hänelle saavuttamaton parikymppinen figa. Jälleen lantio hieroo pyllyäni ja minä vastaan. Pyöritän vähän takaisin, pian on pojan vuoro. Hän katsoo minua silloin kun minä en katso. Ollaan mukamas matkustavinaan.

Siestan unisuus tarttuu ihmisiin, mutta ei aurinkoon. Kylät vilahtavat ohitse, ja kasvimaat ja puutarhat.

Hotellin bussipysäkiltä nousee lisää turisteja ja me sardiinit ahtaudumme purkkiin. Käännyn kasvokkain päätä lyhyempään scolaroon, koulupoikaan. Tie on kuoppaista ja saan tekosyyn hankkia molempiin käsiini lenkit.  Tuijotan hattuhyllyä, mutta koulupojan ruskeat silmät putoavat hitaasti paljaita käsivarsiani pitkin alas. Hän löytää hikeä tihkuvan ihoni ja kähäräiset tummat kainalopuskani.

Katseemme kohtaavat kerran. Hymyilen. Nännit ovat heräämässä kukkakuosisen napapaidan alla. Minun täytyy painautua pojan syliin kiinni, jotta saan kaivettua säkistä purukumilevyn. Kuulen hänen hengityksensä ja tunnen hikipisaran valuvan hänen kaulaansa pitkin. Puren paketin auki ja haukkaan levyn, se on mansikkainen ja karhea. Nojaa toisella kämmenellä koulupojan olkapäähän.

Hiukseni hyväilevät nuorukaisen kasvoja, hän nuuhkii niitä ja vapisee. Paidan läpi hänen sydämensä pamppailee levottomasti. Minua huvittaa pieni hevosenleikki. Se nostaa nännit koviksi. Poksautan purkkaa ja säikähtävän pojan nenä hipaisee silkkistä poskeani. Hyväilen takaisin, käännyn hiukan ja pyyhkäisen muka ohimennen huulillani hänen leukaansa.

Lantiomme hierovat toisiaan samassa rytmissä. Hänen kova tappinsa haroo farmareiden läpi venuskukkulaani ja yritän vangita sen uomaani. Pojan käsi hakeutuu täristen ricotanvalkoiselle vatsalleni. Tökkään hänen nenäänsä omallani. Hän katsoo minua ja minä häntä. Luulen poikasen kohta sekoavan himosta.

Vuohi määkäisee ja väkijoukko litistyy äkkijarrutuksen voimasta bussin seinämään. Hämmennyksen aikana siirrän hameeni syvän halkion etupuolelle. Nuorukainen ei ehdi suutaan avata, kun pakotan hänen sormensa tuuheaan jalkoväliini. Juuri silloin Fiat jysäyttää monttuun, oikosulku lyö radion takaisin päälle ja nuorukaisen sormi sukeltaa luistavaan pimppiini. Suuret silmäni laajenevat, nuorukainen päästää ulahduksen.

Sunshine on my shoulders makes me happy…
Sunshine in my eyes can make me cry…

Nousen bussista retkeilymajan tienhaarassa, koska en jaksa enää tänään matkustaa. Eikä minulla ole kiire. Olen huoleton ja vapaa, rajaton ja keveä. Poika jää seisomaan pöllämystyneenä bussin keskikäytävälle haistellen sormiaan ja tuijottaen perääni. Pakokaasu pöllähtää, linja-auton pariovet sulkeutuvat ja hän häviää menneisyyden lehdille.

L’ostello, kyltti osoittaa alas. Soma polku johtaa hedelmäpuiden ja sinililojen halki rinteeseen. Merta ei enää näy, mutta vehreyttä sitäkin runsaammin. Vanha mies kuokkii keskittyneesti juuria ryytimaalla. Huiskutan hänelle. Lintujen sirkutusta seuraa puhe ja nauru. Pala palalta valkoinen retkeilymaja kuoriutuu kääntöpuoleltaan esille lehvien välistä.

Tummatukkainen tyttö istuu piscinalla yläosattomissa, espressokuppi vieressään. Hän on kiiltävä, ruskettunut ja kookoksinen, minun ikiä. Tytön tissit roikkuvat painavina ja ketunkuonot sojottavat epäsymmetrisinä. Tyttö ei peittele itseään tai pyöreää vatsaansa nähdessään minut, vaan hymyilee uteliaasti. Karvainen nuori mies makaa aurinkotuolissa pikkuruisissa pistoolihousuissaan, savuke suupielessä ja puhuu kiihkeästi Brigate Rossen kommunikeoista, sabotaaseista ja Gallinarista ja Bonavitasta. Eikä hän keskeytä tulvaansa, vaikka huomaa minut.

Buengiorno. Mistähän löydän vastaanoton?

Buengiorno. Käänny, kulta, tuolta mandariinipuun luota vasemmalle. Mutta nonna on taatusti kuorimassa tomaatteja keittiössä. Tyttö naurahtaa, vie kädet taakseen ja venyttelee kissamaisesti. Hänellä on eksoottiset nisät, kuin paksut tavuviivat syvällä nännilautasissa.

Kauanko te olette muuten olleet täällä?

Me tultiin eilen. Ollaan menossa Napoliin. Tuo paasaava otus tuossa on Tommaso ja minä olen Letizia. Tyttö nostaa aurinkolasit silmiltään ja poika huiskauttaa kättään. Kukas se sinä sitten olet?

Gloria vaan. Mutta jatkakaa te, näytätte hyviltä!

Lunastan tältä harmaatukkaiselta nonnalta yhden yön makuupaikan ja maksan etukäteen. Kysyn myös huvikseni töitä, mutta nonna parkaisee valittamaan ja siunaamaan, että hädin tuskin tienaa itsekään. Kerrospunkka olisi kalliimpi, mutta minulle välttää riippumatto. Niitä roikkuukin muutama varjoisan makuusalin keskikäytävällä. Sänkyjä on kymmenkunta, mutta vain kahdessa on lakanat.

Verkkolankainen matto viistää lattiaa rennosti. Minulla on sellainen olo kuin kypsällä melonilla laivan kyökissä. Ikkunalaudalla on maalinhilsettä, nuutunut kiinanruusu ja vesipiippu. Suljen hetkeksi silmäni ja käyn läpi mennyttä. Sisilialaisen perijän machiavellimäistä kullia, jota hän tarjosi jahtinsa kannella, opiskelija-asuntolan iltavahtimestarin ahneita käsiä pitsialusvaatteillani sekä niitä kiihkeitä muhinointihetkiä, joita vietin naimisissa olevan viininviljelijän kanssa köynnösten katveessa torstaisin. Ja tietysti äskeistä nuorukaista linja-autossa…

Tyttö ja poika tulevat sisään. Letizia ja Tommaso. Letizia on vetänyt ylleen pelkän intianpuuvillaisen paidan ja kiertänyt päänsä ympärille ohuen nahkaisen pannan. Tommasolla on edelleen ne täydet pistoolihousut, karvainen rinta ja peace-riipus. Kommunistihippejä, tuumin.

Eikö sängyssä olisi mukavampi? Tommaso kysäisee ja sukii pulisonkiaan. Hän tuoksuu yhtä aikaa makealle partavedelle, hielle ja altaan kloorille – miehelle ja hedelmälle.

Kunhan pääsee vain selälleen. Myhäilen ja käännyn istumaan. Minun on kuuma. Makuusalissa ei juuri ilma kierrä ja se vähäinen mikä seinäpaperien saumoista livahtaa, tuoksahtaa tomaattikeitolle. Riisun estottomasti nihkeän paitani, enkä välitä uteliaista silmistä. Kuivaan kainaloni sekä pienet rintani kosteuspyyhkeillä puristellen ja painellen. Se ei tuo juuri puhdasta oloa, paremminkin teennäisen kalvon hien ja pölyn päälle. Tyttö hymyilee ja järsii huultaan. Hänen poskensa ovat täynnä pieniä herttaisia kesakoita.

Mihin sinä olet matkalla, Gloria? Letizia kähisee, heilahtaa alapunkalle selälleen haaveksimaan ja kohottaa päivettyneet jalkapohjansa rautapäädylle. Hänellä on miniluumutomaatin kokoiset varpaat ja helisevät nilkkarenkaat.

Riisun hameen seisaallaan, kuopaisen pimppiä kosteuspyyhkeellä ja kaivan säkistä ohuen aamutakin. Tekisi mieli vastata, että tähtiin. Roomaan tai Milanoon. Ehkä Pariisiin. Milloin minnekin. Minne tie minut vie tai joku antaa kyydin. Katson viekoittelevasti Tommasoa ja hän vinkkaa silmää. Taidanpa käydä uimassa ennen päivällistä. Heitän vyön huolimattomasti aamutakin ympärille ja sipsutan pitkät koivet vispaten alas.

Haluan ehdottomasti mereen, enkä piscinaan. Siksi minun täytyy kulkea jyrkät ja kapeat kiviportaat kalliopaaden läpi alas. Sammaleiset karstit tuoksuvat levälle ja suolalle, mutta poukamassa on rauhallista ja viileää. Uin pari kieppiä ja käännyn kellumaan. Minulla ei ole sellaisia poijuja, jotka hyllyisivät kyljeltä toiselle, vaan kämmeniin mahtuvat muffinit. Vesi hyväilee niitä ihanasti, lumoaa herkkiä nännejä.

Iltapäivä on taantunut alkuillaksi, taivaalla purjehtii muutama mantelipilvi. Asettaudun alasti kalliolle ja annan auringon kuivattaa ihoani. Likaisen Palermon jälkeen olen kaivannut maaseudun rauhaa ja vetelyyttä. Onneksi lukuvuosi on päättynyt ja syksyyn aikaa. Olisi kiva löytää jostain töitä lomakauden ajaksi, ehkä ravintoloista tai hotelleista. Tai sitten heittäytyä hulvattomaan romanssiin.

Huomaan koskettelevani itseäni. Ensin märkiä kupeita, sitten vatsaani. Olen pitkä ja hoikka, minusta tulisi ehkä jopa malli, jos nenäni olisi pitempi ja rintani pienemmät. Ainakin suuret ja kohtalokkaat siniset silmäni olisivat valttia. Kuin sinirinnan silkkiä oli perijä ylistänyt niitä.  Pyöritän lujasti kiinteitä tissejäni ja nipistän fetsimäisiä nisiä.

Kalliolta putoaa tippukiviä.

Kenties minulla on ihailija, salainen munan hinkkaaja. Se kiihdyttää aistejani, olla esillä. Haron tuuheuden seasta liukkaat häpyhuulet näkösälle. Olen jalkovälistäni ja kainaloistani tumma, hiuksistanikin, mutta vaalennan ne tiuhaan vetyperoksidilla. Nyt juurikasvu on tosin liian vahva. Olen huomannut, että miehet ovat hulluina blondeihin.

Piikikäs pensas heilahtelee, vaikka on tyyntä.

Jatkan itsetyydytystä kallion kupeella kellien. Klitoris pömpöttää, mahla tirskuu läpi. Veivaan kahdella sormella raon päältä, paineudun sisään ja liukastan onkaloa. Alan vapista ja ulista, kun käännän etusormen niveltä myöten reikään ja masturboin klitoriksen kärkeä peukalolla.

Palaan makuusaliin kai huonoon aikaan, koska Letizia irtautuu hätäisesti pojan päältä. Kuuluu molskahdus, kun hän nousee hajareisiltään ja vetää paidanhelmaa alaspäin. Silti näen mustan karvakolmion ja Tommason kikkelin. Se napsahtaa napaa vasten. Oliko vesi lämmintä? Letizia kysäisee, eikä ole keskeytyksestä millään. Salissa tuoksuvat vitaaliset yhdynnän aromit. Kaikki yksityiset hetket retkeilymajassa on käytettävä hyväkseen.

Kuin mannaa. Mutta virtaus on kova. Haron yhä kosteita hiuksiani.

Ole varovainen. Se pian imaisee noin hoikan likan. Letizia kulkee vierestäni lanteet keinuen, nappaa pyyhkeen ja puristaa hellästi käsivarttani. Hänen suklaasilmissään on tunkeilevan intiimi katse, pulleat pyllyposket flirttailevat.

En kai tullut huonoon aikaan? Huomaan kysyväni Tommasolta.

Ääh. Olisit vain liittynyt mukaan. Kundi ponnistaa virnistäen ylös ja hapuilee tupakka-askiaan, mutta se on tyhjä. Hän tuhahtaa ja suunnistaa avaamaan ikkunan. Tommaso on pitkä ja laiha, hänen lantioluidensa nupit ovat näkyvissä nahan alla ja kylkikare kohoilee pallean mukana. Hänen kullinsa heiluu pitkänä ja solakkana sotkuisten munakarvojen tyvestä.

Minun alkaa tehdä taas mieli miestä. Erotiikka on sellainen magneetti, joka on johtanut minun polkujani aina. Jo pikkutyttönä huomasin, miten ihanalta nahka tuntui pimppiä vasten. Minun isäni oli suutari ja hänellä oli sellainen hevosennahalla päällystetty alasin, johon hän pujautti kalossin ja alkoi korjata lestiä. Joskus salaa kävin hankaamassa karvatonta haarukkaani alasimeen. Silloin vielä en ymmärtänyt orgasmeista, vaikka muutuin kosteaksi.

Mutta sitten vähän isompana tyttönä tajusin, että lieriö tarvitsee vastakappaleekseen putken. Sellaisen kuin naapurin taksinkuljettajasedällä. Se oli valtava valtikka, roikkui puolireidessä. Hänellä oli tapana pissata akaasian alle. Minä sitä katselin ja tirskuin. Joskus hän innostui huvittamaan ja teki pissalla isoja kaaria. Vehje oli niin suuri, että vikuroivaa lihaa oli yhdellä kädellä vaikea ohjata. Ymmärsin paremmin, miksi hänen rouvansa oli aina niin hyväntuulinen. Pari kertaa innostuin kyykkypissalle yhtä aikaa. Sihisi ja lorisi. Hän tuijotti jalkoväliäni merkitsevästi, mutta ei sanonut mitään. Se oli salaisuutemme.

Aika nättiä on. Kesä. Astun aivan Tommason taakse ja hankaan häntä alapäälläni. Hän säpsähtää, muttei käänny. Tyypillä on jämäkät ja hoikat pakarat. Ojennan käden hänen olkapäälleen ja kurkistelen puutarhaan. Lehtivihreä on vaaleaa, valo hamuilee sen lävitse. Miehen vartalo on vielä virittynyt ja kosketusherkkä seksin jäljiltä. Vanha mies kävelee sypressien välistä kuokka olkapäällään ja tihrustaa retkeilymajaan.

Rutikuivaa, vaikka on vasta kesäkuu. Tommaso saa sanottua.

Jynssään lantiollani Tommason peppua. Kiharainen häpy kutittaa hänen pyllyposkiaan. Karvat nousevat kiihkosta pystyyn ja tekisi mieli pudottaa puoliksi avonainen aamutakki ja pyytää mies tulemaan sisääni. Ehditkö päästä maaliin äsken? Vaivihkaa silitän sormillani hänen kylkeä. Siellä etupuolella on siitin ja kivekset. Tommaso nielaisee, pidättää hengitystään. Tanssahtelen ja kiusaan. Olen tussustani hohkaava. Sähköiset karvani hyväilevät häntä vaateliaammin ja ikkunan peilikuvasta huomaan, kuinka kulli nousee vähitellen pystyyn. Kolmekymmentä astetta, viisikymmentä, yhdeksänkymmentä…

En aivan…

Voi reppanaa. Nauran ja irrottaudun hänestä. Mitä sinä muuten teet työksesi? Kiskon saman hameeni ylleni, mutta vaihdan paitaa. Pitäisi päästä pian pesulaan.

Ai minäkö? Minä kuljen. Minulla on ajatuksia ja mielipiteitä. Tommaso vastaa salaperäisesti, muna erektiossa. Hän raapii sitä, vetää esinahkaa taakse ja punnitsee pallinsa. Olen toimittaja. Hän on niin ruskettunut, ettei vaikuta toimistossa Olivettia naputtelevalta journalistilta. Nuoren miehen tukka on kiharainen, hänellä on vinot kasvot ja kapeat huulet. Eikä muna laske millään.

Onko Letiziakin toimittaja?

Ei. Ehei. Tommaso nauraa. Hän on korutaitelija. Me tavattiin yhdessä kommuunissa Bolognassa.

Ja sen jälkeen me ollaan pantu kuin kanit! Letizia saapuu suihkusta haarukka märkänä ja tarraa hellästi poikaystävänsä kalusta. Hän runkkaa sitä ja antaa Tommasolle kielisuudelman. Olen vähän kade heille.

Illallinen on edullinen ja vaatimaton. Sen saa tuhannella liiralla retkeilymajan keittiöstä. Minestronekeittoa, tuoretta leipää ja friteerattuja kurpitsankukkia. Letizia on meistä suulain. Hän istuu intiaanitytön näköisenä pienen ruokapöydän päässä, kyselee minulta asioita ja väläyttää valkoisia hampaitaan. Hänellä on kiihottava piirre puraista huultaan, kun paljastan jotain pikkutuhmaa. Sitten hän tirskahtelee ja pirskahtelee.

Kerron, että olen ollut koekuvauksissa ja muutaman katalogin alusvaatemallina. Kun Tommaso nostaa uteliaasti kulmiaan, jatkan maustamista muutamilla huolettomilla kertomuksilla opiskelijaelämän iloista. Olen ehtinyt kokea kaikkea, kun olen jättänyt tunteet taustalle.

Voisin kyllä saada sinut muutaman lehden keskiaukeamalle. Olet aika käheä bööna! Tommaso sanoo.

Voi! Minä haluaisin samanlaiseksi kuin sinä, Gloria. Mutta minulla on luontaisesti liian suuret hinkit. Ne kasvoivat, kun söin niin paljon hiivaa pikkutyttönä. Letizia heiluttelee polviaan ja hänen piisaminsa ei suostu pysymään piilossa.

Vilkaisen Tommasoa ja haluaisin sillä hetkellä ottaa hänen munansa suuhuni.

Nonna painuu varhain keittiön takahuoneeseen seslonkiinsa unille ja me siirrymme kolmistaan makuusaliin. Muita matkaajia ei ole saapunut retkeilymajaan. Kuuntelemme hämärässä matkaradiosta Bob Marleyn, Peters & Leen sekä Roberta Flackin musiikkia. Viini on halpaa litkua. Ja minua panettaa, mutta Tommaso jauhaa loputtomalla kiihkolla Pirellin sabotaaseista, Piazza della Loggian attentaatista ja politiikasta. Letizia hyräilee kertosäkeitä kappaleiden mukana ja harjaa hiuksiani. Hänen sormensa ovat enemmän rakkaudelliset, kuin ystävälliset.

Tummanlila ilta syvenee suojaisessa retkeilymajassa.

Kaikki ovat lopulta vähän hiprakassa, kun laskeudumme yöpuulle. Talo viilenee ja vaimenee, puutarhan kukkien mystinen bukee yltyy luonnon ottaessa vallan. Tommason pitkät jalkaterät roikottavat vuoteen yli. Meren kohina on rauhoittunut, mutta tilalle on saapunut lepakoiden ja yölintujen kiljunta. Kultainen Letizia makaa alastomana jalat harallaan ja huokuu. Annan riippumaton keinua. Se on niin veltto, että roikun melkein yhtenä V-kirjaimena tuossa verkkokinkun pidikkeessä.

Tommason kuorsaus pörisee kotoisasti, mutta Letizia valvoo. Olen pikkaisen pettynyt, ehdin jo rakentaa fantasioita panemisesta. Onhan siitä jo neljä päivää, kun sain kullia Conadin parkkipaikalla Fiat 850:n takapenkillä hyvin kompaktissa asennossa, pikkuhousut nilkoissa ja hame vyötäisillä. Poika oli myös opiskelija, hänellä oli suonikas kulli ja paljon visioita.

Hieron häpyäni ajankuluksi, sillä tavalla keveästi vatkaten. Riippumaton paksu verkko uppoaa takapuoleeni. Mutta kaiken korinan, nitinän ja kiljunnan läpi olen kuulevinani Letizian pakahtuneen hengityksen. Hänen kätensä tekee liikettä ja vatsa kohoilee.  Tyttökin on puutteessa, hymähdän. Hän antaa itselleen sormea, vaikka Tommason sopuisa peitsi olisi aivan yläpuolella saatavilla.

No hitto, onko sillä väliä? Mietin vain hetken – kuten yleensäkin – ja livahdan riippumatosta. Tyttö vinkaisee yllättyneenä, kun pujahdan hänen viereensä lämpimille lakanoille ja likistelen hänen vartaloaan. Eihän sinua haittaa? Kysyn ja suutelen hänen solisluutaan. Letizia läähättää, nielaisee kirjaimia ja kuiskii katkonaisesti. Sinulla on ihana vartalo, Gloria. Käsi tutkii vatsaani ja sen alusia.

Letizian huohotus tunkeutuu suuhuni ja maistan hänen kurpitsankukkien makuisen sylkensä. Vaivaan rintaa, imaisen huulia ja työnnän kielen sisään. Letizia vastaa pyörittelemällä omaansa sitä vasten. Tsirp-tsirp, yksinäinen lintu sirittää yössä. Maista. Kuiskaan ja työnnän vaaleanpunaisen kieleni pitkälle ulos suusta. Letizia imeä lutkuttaa sitä kuin kalua. Sitten sinä. Hän naurahtaa ja minä teen saman suihinoton hänelle. Silitän hänen tummia hiuksiaan, koskettelen kesakoita sormenpäilläni. Rinnat ovat niin täyteläiset.

Poimin yöpöydän meikkien vierestä puuterisudin ja juoksutan sen harjaksia Letizian navalla. Hän on vähän vankka, tai ainakin uhkea. Napakuilu on syvällä. Tyttö huokailee, kun suutelen hänen pehmoista vatsaansa ja suti jatkaa alemmaksi. Se kohtaa pisteliäät häpykarvat. Voi että. Letizian lantio nousee patjasta. Suudelmani jatkuvat alavatsalle. Harjas käy hänen klitoriksen päästä virtsaputken suulle ja ulommille häpyhuulille. Puuteri tuoksuu. Pieni sipaisu pimpin aukolle ja Letizia puhaltaa ilmaa hampaidensa välistä.

Taivutan kiharoita sivuun, jotta löydän häpyviivan. Sen täytyy olla litimärkä. En näe pimeässä, mutta tunnen miten pehmeä liha heruttaa nestettä. Vako sykähtelee sydämellisesti. Liotan pikkusormea sisässä ja hautaan kasvoni hänen loputtoman karvaiselle venuskukkulalle…

Pääsenkö minäkin mukaan? Tommaso hypähtää alas ja yllättää meidät tyttöjen leikeistä.

Ethän sinä suutu, kulta? Letizia sopertaa raukeasti. Muutu mustankipeäksi?

Tuohan oli vain saamarin kiihottavaa!

Odotahan hetki, Tommaso. Käy makuulle alapunkalle. Muistan yhden ilkeyden, jonka eräs catanialainen tyttö opetti minulle. Silloin kiusasimme yhtä kirkassilmäistä ja karvatonta poikasta, joka oli tullut kurkistelemaan tyttöjen asuntolan ikkunoista. Mutta hänellä ei ollut karvoja. Kiveksetkin pienet kuin varpusen munat. Silti hänessä oli miestä kiihottumaan siitä.

Tule katsomaan, Letizia. Komennan ja siirryn polvilleni kerrossängyn eteen. Painan Tommason polvet yhteen ja taivutan ne koukkuun, niin että kulli jää piiloon hänen etupuolelleen. Nilkoista käännän nuoren miehen kyljelleen sikiöasentoon. Kurkistelemme Letizian kanssa uudenlaista maisemaa. Tämä on aika kiihottavaa. Totean.

Kivespussit ovat pingottuneet, kireät ja suuret. Sivelen hiustupsullani pojan pallien vekkiä ja hän nytkähtää. Letizia kikattaa. Kokeile sinäkin. Kehotan. Tyttö kurtistaa kulmiaan ja kiusaa poikaansa pyörittelemällä tummaa kiehkuraa kiveksiltä välilihalle. Nauramme yhdessä.

Näytän Letizialle, kuinka kivespusseja nuollaan. Pidän ne edelleen kireinä ja leikitän kielen kärkeä piukan paketin ympäri. Ruttuinen nahka maistaa suolaiselle. Kun näykkään palleja aavistuksen, nytkähtää poika uudestaan. Olen löytänyt hänen pimeän g-pisteensä.

Kun Letizia alkaa herkutella kielensä kanssa karvanopilla, minä siirryn alaspäin. Jalkojen väli on tiheä ja tahmea, miehekäs tuoksu yltyy sammion aukkoa kohden ja karvoitus sakenee. Poika saa pian kahden märän kielen leikkiä. Hän nauttii, huohottaa ja jännittää. Hyväilen lihaksikkaita pakaroita ja reisiä, kumarrun Letizian hyväntuoksuisten hiusten yli pusuttelemaan Tommason maukkaita jalkapohjia.

Olemme sikin sokin ja solmussa, mutta aina löytyy tilaa yhdelle sormelle. Ohjaan sen pojan heterolliselle peräaukolle. Tommaso yrittää pinnistellä karkuun, mutta se on mahdotonta: Letizia on juuri imaissut hänen kiveksensä kokonaan suuhunsa kuin ciliegian, kirsikan. Hän vetää ja repii sitä, ja poika valittaa. Pitkänhuiskea vartalo alkaa tehdä aaltoilevaa liikettä sormeani vasten. Se on vaistonvaraista ja primitiivistä. Kaikki miehet lopulta kiihottuvat siitä.

Voisin työntyä Tommasoon kunnolla ja leikkiä eturauhasella, mutta jätän supistelevan aukon Letizian etusormelle. Sinun vuorosi leikkiä. Letizia hämmästelee, aukaisee ruusuiset huulensa ja tuijottaa jokainen pisama kysymysmerkkinä, kun poikaystävä imaisee hänen sormensa pyllyynsä.  Nuole sitä. Kehotan ja tyttö alkaa latkia kissanpentumaisesti Tommason reisien saumaa ja peppua. Letizia lipoo silmittömässä kiihkossa Tommason horkassa rimpuilevaa vartaloa.

On tullut aika. Päästän vihdoin pistoolin pinteestä ja taivutan sen jalkojen välistä alaspäin. Helakka terska sykähtelee tummanpunaisena, siemenrako laajenee ja lämmin siemenneste ponkaisee Letizian poskelle. Argggh! Tommaso karjaisee ja lisää nestettä roiskuu tytön kasvoille. Iiik. Sitä menee silmään. Letizia tirskuu. Käännän kullin suuntaan ja otan omillekin kasvoille suihkuja. Loput vuolaat lennot saavat päätyä retkeilymajan nuhruiseen patjaan.

Suutelemme siemensyöksyn jälkeen Letizian kanssa pitkään. Tommasokin on tavallaan mukana siinä, sillä hänen spermansa maiskahtelee huultemme välissä – pojan pienet ja vikkelät siittiöt. Häntä myös kiihottaa meidän intohimoiset hyväilymme.  Näen sen kuumeisista silmistä ja tietenkin kullista, joka turpoaa uudelleen lähes välittömästi. Otan sen kasvamaan nyrkkiini.

Letizian pienet kämmenet toppaavat tisujani. Minulle tulee mieleen sylissä kehräävä, tassujaan paineleva kissa. Hänen nenänsä hivelee omaani ja huulet painautuvat suuhuni. Hän suutelee niin taitavasti, että tiedän hänen olleen aiemminkin tytön kanssa. Olen minäkin ollut, yhden asuntolan Giulian kanssa.

Välillä Letizia vilkaisee poikaansa ilkikurisesti, mutta Tommaso on täysillä mukana. Sellaisia nuo hipit ovat, ja tämä aika on tällaista, 70-luku.  Imaisen pehmeästä terskasta liisterisen spermakuoren. Siemenneste maistuu aina yhtä ihanalle. Minusta tuntuu, että teidän pitäisi jo panna. Naurahdan ja työnnän Letizian vuoteelle.

Hän käy heti polvilleen Tommason satulaan, nylkyttää ja sihtaa, kunnes kalu luiskahtaa takaapäin häneen. Tyttö puristaa sängyn päädystä ja alkaa naida. Oih oih oih. Hän hihkuu. Kalu laajentaa häpyhuulten kuminauhamaista rengasta, kun Letizia ottaa aisaa tummaan kolmioonsa. Käytän sormia siellä liitoskohdassa. Kanki on jäykkä ja reikä suopea, karvat tekevät liittoa keskenään.

Stimuloin ennestään räjähdysaltista klitorista ja nykäisen pojan pussukoita. Letizia puuskuttaa, sihisee ja ynähtelee. Hän on hirveän soma bambola naidessaan määrätietoisesti nuorta oriaan. Tissit lätisevät kookkaina toisiaan vasten. Pläts-pläts. Ne tuntuvat käsissäni kiinteiltä ja pehmeiltä, toisenlaisilta kuin omat kovat rintani. Nännitkin ovat muuttuneet viivoista kunnon napeiksi.

Jätän pariskunnan hetkeksi omaan hurmioonsa ja istahdan riippumattooni. Jalkapohjat vastakkain alan masturboida. Toisten seksin katsominen on vähintäänkin yhtä tyydyttävää, kuin olla itse mukana. Saan nauttia heidän raukeista ilmeistään ja käheistä äännähdyksistä, nähdä lihasjännityksen ja nopeutuvan hekuman, kohdata seksin hajut ja lihan muuttumisen yhdeksi.

Tommaso nousee polvilleen ja hetken he ovat toisiaan vasten, kauniina, yöllisessä valossa. Mikään ei ole niin somaa kuin kaksi vapaata rakastavaista, jotka ovat valmiita jakamaan kaiken. Tommaso suutelee Letizian kaulaa ja tyttö kuiskaa jotain, nyökkää minuun.

Tommaso kiertää riippukeinua ympäri, sivelee olkapäitäni ja katsoo minua rakastajan ilmeellä. Sitten mies tekee jotain yllättävää. Hän käykin pölyiselle lattialle selälleen riippumattoni alle ja ahmii katseella kankkujani. Vaihdamme hymyjä. Leikitäänkö yhdessä, cupido? Pyörähdän ringin matollani ja kullin kärki hipoo kiusoitellen pakaroitani.

Mitä haluat leikkiä? Hevosta ja ratsastajaa? Tommaso huokaa masto sojottaen.

Katossa on vankat pidikkeet, vähän kuin teurastajan ruhokoukut. Ne kestävät kierroksia, joita pyörin edestakaisin. Ja jokaisella ringillä Tommaso vaikeroi, kun luulee jo pääsevänsä sisään. Vai pinokkiota. Sinun nenäsi ainakin on kasvanut isoksi. Menen solmuun, mutta annan kierteiden avautua.

Letizia työntelee sormea itseensä, ei, se onkin puuterisudin varsi.

Pysäytän liikkeen ja ohjaan kullin minuun yhdestä riippumaton silmästä. Pyhä Kristus, miten olen kaivannut miestä! Ymmm-hymmm. Kaivan kalulla aivan pohjia myöten ja päästän lemmentunnelini takertumaan jokaisella poimulla Tommason sukuelimeen. Sitten tuen jalkapohjani lattiaan ja teen pienen spiraalin matollani. Tommaso huutaa kipakasti. Pilluni on muuttunut tiukaksi mutteriksi hänen ruuvilleen.

Palaan vastapäivään ja teen uudestaan kierroksen myötäpäivään. Ja taas. Esinahka rullautuu kullin varren ympäri, pallit kiristyvät, kierre kiduttaa. Pojan varpaankynnet ovat ampaista irti, kun omituinen nautinto kouraisee häntä. Kastan munaa, potkaisen mattoon vauhtia ja kierrän kehoani, kirnuan ja lypsän. Hänestä on tullut minulle karuselli. Letizia nauttii kiivaammin tyydytysvälineestään.

Kohta pääni on niin pyörällä ja matto kierteellä, että minun pitää lopettaa viehkeä leikki. Tuskin Tommasokaan olisi enää monta kierrosta kestänyt kyydissäni. Otan muutaman harha-askeleen ja olen kaatua huojuvassa makuusalissa. Tähtiä on horisontissa muutama, mutta ne pyörivät galaksinsa ympäri. Kuusirppi hiipii piiloon sypressin taa.

Tommaso auttaa minut alapunkalle selälleen ja levittää jalkani. Makeuteni tulvahtelee. Letizia tulee viereeni ja ottaa minua kädestä kiinni. Meistä tulee pian napakälyjä. Hän kuiskaa. Nuorukainen työntyy kuitenkin ensin tyttöystäväänsä. Hän yhtyy rauhallisesti, hidastellen, rassaten. Sama kalu on levitellyt äsken minun vulvaani. Letizian pillu päästelee imeväisiä lussahduksia, kun nuorukainen soutaa sen etupihalla ja polkee toisensa polvensa varassa. Maria è una puttana on kaiverrettu puukolla pohjalautaan. Giuseppe, 1.4.1972.

Tulee odotetusti minun vuoroni. Nonna yskii alhaalla, auto kaasuttaa vuorenrinteen tiellä ja iso kärpänen lentää ikkunasta sisään. Mitään taikaa siinä ei ole: Tommaso levittää pitkät jalkani aivan auki ja tulee heti syvälle. Painan vapaalla kädelläni nuorta miestä vieläkin enemmän minuun, niin että terska osuu kohdun suulle. Huudan nautinnosta, kun Tommaso ryhtyy punnertamaan. Olemme lähekkäin, samaa männän liikettä. Kasvot liikkuvat melkein kiinni toisissaan, mutta emme kehtaa suudella. Me vain liikumme.

Takerrun yhä Letizian hermostuneeseen nyrkkiin. Heiluri kiihtyy, kalu tekee puolella varrella taikojaan ja pojan kädet takertuvat riipaisevasti rintoihini. Luulen jo, että hän tulee. Mutta se olenkin minä, joka saan orgasmin ensin. Nousen niin nopeasti, että kolautan otsan Giuseppen katkeraan kaiverrukseen. Gloria, sinä et ole huora, korkeintaan lortto, ajattelen.

Viime hetkillä Tommaso hillitsee laukeamisensa ja päättää rakastella Letizian kanssa. Hän nostaa tytön kunnolla patjasta irti ja painaa hänen jalkapohjat yläpunkan pohjalaudoitukselle. Takapuoli ja pimpsa ovat täydellisesti tarjolla, karvainen reva ja sen tummanpunainen viilto. Sinne Tommaso nakuttaa murahdellen ja kurittaen, pallit letkeästi läpsähdellen. Letizian tissien mätkähtelyssä on pehmeämpi basso. Tommaso työntyy sisään, vetää kokonaan ulos ja seivästää uudestaan. Hän ei voi kestää enää kauaa.

Kärpänen surraa kiinanruusussa.

Kulli toisen vaginan mehuista kiiltävänä Tommaso kiipeää vielä kerran ylleni. Hän ei enää hidastele, vaan nussii lyijynkovat pakarat supistellen ja pyrkii minusta läpi. Nyhdän hänen roikkuvia pallejaan, hyväilen peppua ja tunnustelen salaista g-pistettä. Tommaso älähtää ja antaa muutaman hevosen potkun. Elin tärisee ja sähköinen virta tarttuu miehen laihaan vartaloon. Maistan hänen viinintuoksuista suutaan, puraisen kaulaa ja kuiskaan korvaan käskyn tulla.

Tommaso vetäytyy hätäisesti, levittää jalkansa ja tarttuu piselloonsa. Siemennesteen roiskaisu pärskähtää häpykarvoilleni. Nuorukainen kääntää ja seuraava sinkoaa Letizian kukkulalle. Tommason silmät ovat puristuneet viiruiksi ja hiuskiehkura pudonnut hänen otsalleen. Hän nauttii kahden alastoman naisen huomiosta ja siementää meitä innoissaan kuin pissaava pikkupoika. Kulaus navalleni, toinen Letizian tisseille ja kolmas häpyhuulilleni. Lopuksi hän piirtää löysällä makkarallaan ja siemennesteellään minun vatsalleni sydämen, ja laittaa hetkeksi sukuelimensä pimpsaani. Hänkin on myyty mies.

Lähde meidän mukana Napoliin, Gloria. Letizia tulee syliini ja sperma liimaa meidät yhteen.

Tietysti, kullanmuru. Meille tulee ihanaa. Lupaan.

Calabrian saappaankärki polkaisee hitaasti yön pimeyden tieltään. On se lyhyt hämyinen hetki vanhan ja uuden liiton välissä. Siirrän nukkuvan Tommason varpaat sääreni päältä ja nousen Letizian kainalosta. Annan suudelman otsalle. Poltan yhden Lidon avonaisen ikkunan ääressä, tumppaan mandariininkuoreen ja jätän askin ikkunalaudalle. Ja matka jatkuu.

Aamun varhainen aurinko vuotaa pinjojen lehdistöistä retkeilymajaan, kun nostan säkkini ja lähden. Nonna hyräilee jo keittiössään ja kaikkialle leviää herkullinen öljyssä paistetun leivän tuoksu. On mukava kulkea kasteisessa ja viileässä ilmassa. Lokit ovat löytäneet kalastaja-alukset ja kulkukissat jäteastian. Melkoinen kulkukissa minäkin olen.

Ehdin kävellä maantietä korkeintaan muutamia metrejä, kun täydessä vihanneslastissa oleva Piaggio hidastaa ja keski-ikäinen kuski tööttää. Hän pystyy tarjoamaan kyydin San Lucidoon saakka. Minulle käy kaikki. Katson häntä viettelevästi ja ponnistan toisen jalkani lavan reunalle. Lyhyen hameen alta paljastuu toviksi vihanneskauppiaalle nuoren tytön karvainen taivas. Hän lipaisee huuliaan. Minä tietenkin suon hänelle auvoisen hymyn ja kapuan munakoisojen sekaan. La Ragazza fatale, kuljettaja huokaisee ja kiikkerä kolmipyöräinen lava-auto lähtee viemään minua uuteen seikkailuun.

 

(Hommage à Gloria Guida)

 

 

Yksi kommentti viestissä: “Ragazza fatale”

  1. Nauttija says:

    Todella mahtava kertomus. Lisää vastaavia, kiitos.

Kommentoi

top