search
top

Täydellinen leikkikalu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (140 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Istun sohvalla odottamassa. “Tule vain”, sanon ja melkein heti kuulen askeleet toisesta huoneesta. Nuori nainen kävelee hitaasti olohuoneeseen. Askeleissa on hieman epävarmuutta, mutta on vaikea sanoa johtuuko se ujoudesta vai silmille sidotusta mustasta siteestä. Muuta hänellä ei ole päällään. 

Minnan tapaaminen oli oikea onnenpotku. Olin yliopiston kahvilan jonossa kahvini ja sanomalehteni kanssa, kun edellä oleva opiskelija joutui vaikeuksiin. Hänellä ei ilmeisesti ollutkaan rahaa kortillaan. Seurasin hätäilyä hetken, kunnes kurottauduin hänen ohitsensa ja maksoin kahvin kortillani. “Ei tarvitse kiittää”, sanoin häkeltyneelle tytölle ja hymyilin. Maksoin myös omat ostokseni ja lähdin etsimään vapaata pöytää täydestä kahvilasta. Tyttö jäi kassalle keräilemään tavaroitaan.

Olin melkein saanut lehteni auki, kun huomasin tytön seisovan eksyneenä keskellä kahvilaa. Paikassa ei ollut enää vapaita pöytiä. Katseemme kohtasivat ja viitoin hänet luokseni. Pöydässäni oli toinenkin tuoli enkä tarvinnut koko pöytää itselleni. Hän empi hetken ja käveli sitten pöytään. “Kiitos”, hän sanoi vähän hämillään. “Ei se mitään, hyvinhän tähän mahtuu”, vastasin. “Ei kun kiitos kahvista. Mä olen Minna”, hän sanoi ja ojensi kätensä pöydän yli. “Ole hyvä. Mä olen Mikko”, vastasin ja kättelin tyttöä. 

Nyt oikeastaan katsoin tyttöä ensimmäistä kertaa. Mustat vaatteet pukivat hoikkaa tyttöä, naista hyvin. Vaalea polkkatukka kehysti vähän kulmikkaita ja vaaleita kasvoja. Sinisten silmien katse oli yllättävän haastava, ehkä Minna ei ollutkaan niin ujo kuin olin luullut. Aloimme jutella hänen opinnoistaan, minun työstäni yliopistolla, sitten siirryimme kirjallisuuteen, filosofiaan, elämään yleensä. Yhtäkkiä kahvihetkeni oli venynyt tunnin mittaiseksi ja minä, nelikymppinen yliopistotutkija olin tutustunut ensimmäisen vuoden nuoreen naisopiskelijaan. Kahvila ympärillämme oli tyhjentynyt ja mekin aloimme tehdä lähtöä. Se oli Minna, joka ehdotti että tapaisimme uudelleen. Suostuin välittömästi. Ei ehkä tosiaankaan niin ujo nuori nainen.

Seuraava tapaamisemme alkoi viattomana kahvihetkenä toisiinsa tutustuvien ihmisten välillä, mutta Minna otti ohjat nopeasti käsiinsä. Olimme siirtyneet yliopiston kahvilasta ulos kävelemään, kun hän yhtäkkiä sanoi, että hänen täytyi ostaa eräs asia. Seurasin häntä keskustan tavarataloon hämmentyneenä. Hämmennykseni kasvoi, kun kuljimme suoraan naisten alusvaateosastolle. “Mä tarvitsen rintsikat, odota hetki”, Minna sanoi ja kulki määrätietoisesti hyllyjen välissä. Hän nappasi pari vaihtoehtoa mukaansa ja johdatti minut sovituskopeille. Jäin seisomaan kiusaantuneena kopin ulkopuolelle, kun Minna pujahti sisään.

“Etkö sä tulekaan”, kuului sovituskopin verhon takaa hiljaa, mutta selvästi. En ehtinyt ajatella reaktiotani, katsoin vain ympärilleni ettei kukaan näe ja menin sisään koppiin. Sisällä Minna oli jo ottamassa paitaa pois päältään, paljastaen vaalean ihonsa, hoikan vatsansa ja mustien rintaliivien peittämät pienet rintansa minulle. En voinut muuta kuin katsoa, kopissa ei ollut tilaa muullekaan. Minna katsoi minua silmiin, vei kätensä selkänsä taakse ja pudotti rintaliivinsä pois päältään. Pienten, rintalastasta juuri ja juuri erottuvien pyöreiden rintojen keskellä seisoi vaaleanpunaiset nännit, kuin marjat valmiina poimittavaksi.

“Mitä sä haluaisit tehdä mulle”, Minna kuiskasi. En sanonut mitään, vastasin tarjoukseen viemällä vasemman käteni hänen sirolle olkapäälleen ja siitä hivellen kaulalle, josta otin kiinni. Oikealla kädellä avasin hänen farkkunsa napit ja vetoketjun ja ujutin sormeni housujen sisään. Minna sulki silmänsä, huokaisi ja kuiskasi, “kovempaa”. Tiukensin otettani hänen kaulastaan ja työnsin ensimmäisen sormeni märkään, kutsuvaan pilluun. 

Ensimmäisestä orgasmistaan lähtien Minna paljastui varsinaiseksi seikkailijaksi. Ujohkon nuoren tytön kuoren alta paljastui seksinnälkäinen nainen, joka oli valmis kokeilemaan kaikkea ja joka tiesi mistä piti. Kaikista eniten Minna piti tottelemisesta. Hän oli aina valmis alistumaan ja kiihottui siitä, kun sai täyttää minun toiveeni. Tietysti asiaan kuului  ajoittain pieni vastustelu, muodon vuoksi, mutta sekin vain sen takia että saisin komentaa vielä kovempaa.

Tämä yhteinen seikkailu oli johtanut minut tähän, sohvalle istumaan ja katsomaan, kun hoikka nuori nainen käveli olohuoneeseeni vain mustaan silmät peittävät siteeseen pukeutuneena. Minä olin täysissä pukeissa, hivelin kovenevaa kulliani housujeni lävitse.

“Pysähdy siihen”, sanoin kun Minna oli kävellyt keskelle huonetta. Hän seisoi kasvot, rinnat ja pieni vaalean karvan peittämä pillu minua kohden. Ihastelin hetken nuorta leikkikaluani. Sirot huulet olivat hitusen raollaan, kulmikas leuka oli nostettu melkein uhmakkaasti ylös ja pitkä, sorja kaula venyttäytyi edessäni kosketusta kaivaten. Minna kiihottui valtavasti kaulaansa koskemisesta ja kevyestä kuristamisesta kiihkon keskellä. Se oli juuri sitä kontrollia, sen poisantamista, josta hän nautti. Antaisin hänelle myöhemmin, mitä hän halusi, mutta ensin aioin nauttia itse. 

Jatkoin matkaa katseellani alaspäin. Leveähköjen hartioiden sirot solisluut näkyivät ihon läpi, ja hoikat kädet roikkuivat passiivisesti vartalon sivuilla. Minnan rinnat olivat upeat. Niin pienet, mutta niin täydellisen malliset. Saatoin hivellä niitä pitkään, kiusoitella noita pieniä nännejä ja sulkea rinnat kourani sisään. Alkoi olla jo vaikeaa vain istua paikoillaan, kun tuo aulis vartalo oli edessäni niin valmiina. Kuljetin katsettani kuitenkin vielä litteän vatsan ja lantioiden luiden ohi vaaleaan hentoon karvoitukseen, joka peitti niin kiihottavan pienen pillun, että tunsin kullini sykkivän pelkästä sen tuntemisen muistosta. 

En malttanut enää vain katsella. “Käänny ympäri”, sanoin ja nousin sohvalta. Minna totteli heti, hän oli erittäin hyvä siinä. Kääntymisen seurauksena paljastui vielä viimeinen leikkikaluni kiihottava ominaisuus. Pieni, laiha pylly, joka pääsi erityisesti tiukoissa mustissa farkuissa oikeuksiinsa, mutta oli näin paljaana kuin tehty puristeltavaksi ja lyömisen seurauksena punastumaan. 

Menin aivan Minnan taakse ja kuulin miten nuoren naisen hengitys tihentyi. Vein huuleni hänen korvansa juurelle ja sanoin vaativalla äänellä, “Aiotko totella tänään?” Minna puri huultaan ja vastasi kyllä. “Teetkö kaiken, mitä käsken?” Toinen kyllä. “Hyvä.”

Vein käteni hänen etureisilleen ja siirsin hänen jalkojaan hieman etäämmäksi toisistaan. Sitten siirsin käteni hänen pakaroilleen ja levitin. En ollut liian kovakourainen, mutta en myöskään säästellyt yhtään. Tiesin, että hän piti kovista otteista. Siirsin toisen käteni hänen jalkojensa väliin. Sisäreidet olivat jo kosteat. Pillu oli valmis ja kiusoitellen siirsin sormiani lähemmäksi ja lähemmäksi. Tunsin lämmön ja märkyyden, kuulin miten Minna hengitti ja odotti että koskettaisin häntä. Toinen käteni oli hänen etupuolellaan, tukistamassa häpykarvoitusta. Pidin tyttöä hetken otteessani, edestä ja takaa kädet pillulla ja huuleni hänen korvillaan. “Tästäkö sinä pidät, tätäkö sinä haluat” kysyin ja Minna vastasi voihkien. “Joo, anna mulle, ota mut.” 

Mutta ei hän ihan niin helpolla pääsisi. “Käy polvillesi”, käskin ja vedin käteni pois. Näin pettymyksen Minnan huulilla, mutta hän totteli kuitenkin heti. Hyvä tyttö. Täydellinen leikkikalu. Riisuin paitani ja housuni ja kiersin hänen eteensä. “Paina kasvosi eteenpäin” sanoin ja Minna totteli, huulet hieman avonaisina hän painoi kasvonsa alushousujeni peittämään, koko ajan kovenevaan kulliini. Minna hieroi kasvojaan haaroihini, avasi suunsa ja melkein puri minua kankaan läpi. Näin miten hän olisi halunnut tehdä enemmän, mutta koska en ollut antanut muuta komentoa, ei hän voinut. Kasvot kääntyivät minun kasvojani kohti ja siteiden peittämät silmät hakivat katsettani. Pyyntö oli luettavissa hänen huuliltaan.

“Laske housuni alas”, en ehtinyt sanoa käskyäni edes loppuun asti kun Minnan kädet olivat jo alushousujeni kuminauhalla vetämässä niitä alaspäin. Kullini pääsi vihdoin vapauteen ja seisoi puolikovana Minnan poskea vasten. Suu oli jo kutsuvasti auki. “Pidä kädet selkäsi takana yhdessä. Sitten saat tehdä mitä haluat, puolen minuutin ajan.” Tyttö totteli ahnaasti. Minna lukitsi kädet selkänsä taakse peppunsa yläpuolelle ja vei heti kielensä kullini juurelle.

Tämä on yksi leikeistämme. Annan sinulle ajan ja sinä yrität saada minut tulemaan. Olet erittäin hyvä siinä. Katsoin ihaillen, miten Minna veti kielellään pitkiä vetoja kullini alapintaa pitkin, miten hän sai sen kasvamaan ja kovenemaan entisestään. Pidin omia käsiäni selkäni takana, jotta en tarttuisi tytön takaraivoon ja painaisi kulliani syvälle hänen kurkkuunsa. Leikkiin kuului se, että minä otin vastaan mitä hän tarjosi. Tämä oli pieni hetki, kun hänellä oli valta, rajatun ajan. 

Minna otti ajastaan kaiken irti. Kieli kulki pitkin kulliani, mutta tarkoitus oli vain saada minut kovaksi. Siinä tyttö onnistui hetkessä. Sitten hän avasi suunsa, otti kullini pään kielelleen ja työntyi piinallisen hitaasti kohti vatsaani. Kullini upposi pehmeään, lämpimään suuhun ja juuri kun se oli kokonaan sisällä, Minna veti huulensa pois ja jätti ne kullinpäähän kiinni. Sama toistui uudelleen ja uudelleen, tahti vain kiihtyi. Minna pumppasi päätään ja kullini kynti suussa edestakaisin. Voisin hyvin tulla tähän, ajattelin, mutta päätin pidätellä itseäni. “Viisitoista sekuntia”, sanoin vaikka tiesin että en ollut kiinnittänyt mitään huomiota ajan kuluun. Halusin vain antaa Minnalle syyn tehdä vielä enemmän minun hyväkseni. Tyttö imi ja imi, pyöritti kieltään kullini pään ympärillä ja teki vimmatusti töitä, jotta tulisin hänen nieluunsa tai kasvoille. “Viisi, neljä, kolme” ja nuori nainen polvillaan edessäni nussi suullaan minua, “kaksi, yksi, aika” ja hän lopetti kuulaisena heti, kun lasku päättyi. Kullini värähteli hänen naamansa edessä, olisin tullut räjähtäen, jos käsittelyä olisi jatkunut yhtään kauemmin. Sylki ja minun kiimani nesteet sekoittuivat Minnan kasvoilla, valuivat leualta tuolle ihanalle kalpealle rinnalle.

“Nouse ylös”, sain vaivoin sanottua. “Kävele, minä ohjaan sinua” sanoin ja otin tytön kapeasta niskasta varman otteen. Ohjasin hänet olohuoneen ja keittiön välissä olevan baaritason viereen. “Nojaa tuohon”, käskin ja tyttö totteli. En voinut vastustaa kiusausta, vaan kurotin hänen rinnoilleen ja tartuin ronskisti pienestä rinnasta kiinni. “Taidat pitää tästä”, sanoin ja puristin nännistä tiukasti. “Joo. Kovempaa” oli Minnan vastaus ja minä tarjosin, mitä pyydettiin. 

Toisen käteni vein hänen pienelle vaalealle pakaralleen. “Sinä et esitä pyyntöjä, sinä tottelet” sanoin ja läimäytin perseeseen punaisen jäljen. Minna nojasi entistä enemmän pöytään, tarjosi pyllyään piiskattavaksi. Löin yksi, kaksi, kolme kertaa ja jokaisella kerralla nuori leikkikaluni voihkaisi ja taivutti selkäänsä, tarjosi pyllyään vielä pystympään. Läimäisin, puristin nännistä ja tunsin miten nuori vartalo värisi kiihkosta. Olin itsekin vain himoni vietävänä. Halusin ottaa hänet nyt ja tässä, loppuun asti. Painoin Minnan kasvot kiinni pöytää, hän levitti kätensä leveälle pitkin tiskiä ja aneli sanattomasti lisää. 

Asetin sykkivän kullini pään hänen pillunsa huulille. Se oli märkä ja kutsuva. Yritin viivytellä huulilla parhaani mukaan, mutta en voinut hillitä itseäni. Työnnyin kerralla syvälle, pohjaan asti. Minna vaikersi allani, tämä oli hänen lempiasentonsa. Vedin hitaasti itseni melkein ulos nuoren naisen pehmeästä pillusta, mutta painoin sitten saman tien takaisin. Panin Minnaa niin kuin hän oli äsken pannut minua suullaan, himokkaasti ja vain nopeaa orgasmia tavoitellen. 

Olimme kiusoitelleet toisiamme viesteillä koko viikon, kuvitelleet ja fantasioineet tätä kohtaamista, sitä miten se tulisi menemään ja miten kiihottavaa se olisi. Olimme molemmat olleet tulemisen partaalla siitä asti, kun hän saapui asuntooni ja sanaakaan sanomatta meni makuuhuoneeseen riisuutumaan ja sitomaan mustan siteen kasvoilleen. Emme kestäisi kauaa, nyt kun yhteinen fantasiamme oli käynyt toteen.

Vein toisen käteni Minnan niskalle ja puristin siitä lujaa. Toisen käteni vein etukautta hänen alavatsalleen ja siitä alas häpykarvojen läpi, klitoriksen löytäen. Hieroin ja kuritin hänen hermopäitään, pidin niskasta nuoren naisen kehoa paikoillaan ja kullini souti pillussa kuin pakkomielteisenä, koko ajan kovempaa ja kovempaa. Tunsin Minnan orgasmin lähtevän liikkeelle hänen pillustaan, sitten koko keho jännittyi ja pää nousi pöydästä, vaikerrus ja voihkinta pääsi noilta teräviltä kosteilta huulilta ja minä painoin kulliani syvemmälle, vielä pari kertaa, pari viimeistä vetoa ja laukesin räjähtäen hänen sisäänsä. Kullini sykki kuumaa spermaa leikkikaluni sisään, tuntui että sain kaksi orgasmia peräkkäin tai yhden pitkän, voimakkaan. En halunnut vetää kulliani pois Minnan sisältä, mutta tiesin että hänen fantasiassaan oli vielä yksi vaihe. 

Vedin itseni ulos tytöstä ja hän melkein valahti pöydältä lattialle. Jalat tärisivät orgasmin jälkivaikutuksista, meillä molemmilla. Hän nosti itsensä pöydältä, kääntyi minua kohti ja laskeutui taas polvilleen. Otin siteen pois hänen silmiltään, hän katsoi ensin siemennesteestä ja hänen kiimastaan märkää kulliani, ja sitten vasta minua silmiin. Katsekontaktia katkaisematta hän kosketti hellästi sormenpäillään kulliani ja upotti sen suuhunsa. Pyörivä kieli ja suun lämpö tuntuivat uskomattamalta tulemisen herkistämässä kullissani. Tyttö näki kasvoiltani nautintoni ja jatkoi, imi ja nuoli kullini puhtaaksi ja nieli kaiken. Minna otti kullin suustaan, suukotteli ja katseli sitä kuin haltioituneena. “Kiitos”, hän sanoi enemmän sille kuin minulle. 

Laitoin käteni hänen leukansa alle ja nostin tytön kasvot kohti omiani. “Luuletko, että tämä loppui tähän?”

4 kommenttia viestissä: “Täydellinen leikkikalu”

  1. Tiina says:

    Lisää!

  2. Jussi says:

    Kiva tarina ja aika todenmukainen.Itsekin olen päässyt panemaan nuoremman naisen kanssa ja tyydyttämään molempien seksihalut.

  3. Runkku-Jorma says:

    Pekka, sä pelotat mua!

Kommentoi

top