search
top

Kuumaa kiekkoilijaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (99 votes, average: 2.84 out of 5)
Loading...

Kuuma kesäpäivä. Ajoin moottoritietä kohti kesämökkiäsi. Radiossa soi ac/dc ja nautin siitä, että olen yksin liikenteessä.
Moottoritie vaihtui pienempään, ja ihan loppumatkan ajelin pikkuista hiekkatietä.
Olit minua vastassa mökin pihalla koirien kanssa.
Nousin autosta ja nappasin mukaan kassini.
Kaappasit minut syliisi ja heitit kassini olallesi.
– Laitoin jo saunan lämpiämään, on jo varmaan valmis.
– Mielelläni menen heti, pääsee pesemään matkapölyt, vastasin ja riisuin samalla jo paitaa pois.
Huomasin katseesi viipyvän rinnoillani hetken, mutta sitten heitit oman paitasikin pois ja lähdimme kohti saunaa.
Saunassa venyttelin jumittunutta niskaani. Siirryit istumaan taakseni ja siirsit hiukseni pois edestä ja aloit ammattilaisen ottein hieromaan niskaani.
Hieronta tuntui taivaalliselta. Ohjasin kevyesti toisen kätesi rinnalleni. Rohkaistuneena siitä, suutelit niskaani varovaisen kokeilevasti. Taivutin päätäni, halusin näyttää haluavani lisää.
Vedit minut lähemmäs itseäsi. Hengityksesi tuntui kuumalta korvaani vasten ja huulesi kutittelivat kaulallani. Siirsit toisenkin kätesi rinnoilleni ja ahmit kaulaani huulillasi.
Avasin jalkojani ja vein kätesi klitorikseni päälle.
Pyörittelit sormeasi hitaasti, tutustellen. Työnsit kaksi sormea sisääni ja annoit minulle mielettömän orgasmin. Siirryit pois takaani ja asetuit polvillesi eteeni. Nostit molemmat jalkani lauteille ja aloit nuolla. Taivutin itseäni taaksepäin. Tuntui niin hyvältä. Jotain, mitä en ollut vuosikausiin kokenut. Annoit minulle jo toisen orgasmin.
Toivuttuani käsittelystäsi menimme suihkun puolelle vilvoittelemaan. Suihkussa tartuin hellästi kaluusi ja asetuin eteesi polvilleni. Otin kalusi suuhuni ja tartuit minua hiuksista. Työnsit kalusi syvemmälle ja minä imin ja nuolin. Lämmin sperma syöksyi suuhuni valtavalla voimalla.
Murahdit tyytyväisenä ja pyyhkäisit poskelleni roiskahtaneen spermatipan pois. Toit sormesi huulilleni ja nuolaisin sperman sormestasi.
Siirryimme ulos vilvoittelemaan. Vedit minut kainaloosi ja suutelit päätäni.
– Se tuntui ihan järkyttävän hyvältä, huokaisit rikkoen hiljaisuuden.
– Niin tuntui, ja monta kertaa, sanoin ja hyväilin kaluasi hellästi.
Palasimme takaisin suihkun puolelle ja huomasin kalusi olevan täysin valmis uuteen erään.
Painoit minut vasten pesuhuoneen seinää ja työnnyit sisääni takaa päin.
Taivutin selkääni hieman, että pääsisit työntymään mahdollisimman syvälle.
Pidit minusta tiukasti kiinni ja tunsin tiheytyneestä hengityksestäsi sinun laukeavan ihan pian.
Laskit spermat sisääni ja puristit minua tiukasti itseäsi vasten. Suutelit niskaani ja kaulaani. Lopuksi kalusi liukui sisältäni ja käänsit minut ympäri. Otit kädestäni kiinni ja ohjasit takaisin saunan lämpöön. Saunassa silittelit vartaloani ja hiuksiani.
Huomasin, että jaksaisit varmasti kolmannenkin kierroksen, mutta halusin säästää sen myöhemmäksi. Urheilutaustastasi on selvästi hyötyä kestävyyteen.
– Tuntuuko yhtään rentoutuneelta, kysyit samalla kun hyväilit kevyesti niskaani.
– Todellakin, olet hieronut nyt joka paikan rennoksi, vastasin tyytyväisenä.
Siirryimme takaisin mökin puolelle.
– Olen aina tiennyt, tai oikeastaan arvannut, että olet hyvä, mutta tuo äskeinen.. Varsinkin suihinotto, ei löydy sanoja.

Mökissä sytytit takkaan tulen ja sillä aikaa asetuin mukavaan asentoon sängylle. Koirat hyppäsivät viereeni, eivätkä selkeästi olleet aikeissakaan tehdä sinulle tilaa.
Kissakin kaivautui esiin uunin päältä ja määrätietoisesti hätisti koirat matkoihinsa.
– No nyt tuli tilaa, naurahdit ja hyppäsit viereeni.

Vedit minut kainaloosi ja hetken vain kuuntelimme takkatulen räiskettä.

– Äskeinen oli.. Tai siis, ei uskoisi, että se oli eka kerta. Niin hyvin tiesit mistä tykkään, sanoin rikkoen hiljaisuuden.
– Ajattelin ihan samaa. Toisaalta, ollaan tunnettu jo 20 vuotta, ehkä siinä ajassa oppii tuntemaan toisen.
– Niin ja olet nähnyt mut niin monta kertaa alasti, että tiesit mitä kauheuksia joudut kohtaamaan, sanoin hymyillen.
– Hölmö, naurahdit ja suutelit kevyesti rintojani.
Pitkän hetken vain olimme siinä.
– Mitä mietit? Kysyit yllättäen.
– Sua. Ja sitä, miten olet onnistunut kaikki nää vuodet pysymään sinkkuna. Kuitenkin kaikki on kohdallaan; ulkonäkö, luonne ja seksi.. Huh, tuli sekin sitten todettua ihan itse, että varmasti kelpaa.
– En tiedä, ei vaan ole osunut kohdalle. Toisaalta, en uskalla lähestyä naisia. Ja ennen kuin sanot mitään, niin en osaa ajatella sua tässä kohtaa naisena, kun oot ystävä ja aina ollut yksi meistä.
Tosin äskeisen jälkeen täytyy kyllä sanoa, että sun miestä mä ymmärrän vielä vähemmän kuin ennen. Jos olisit mun, en päästäis sua ikinä pois.
– No, usko pois, se on vaan seksiä ja ainoa asia, mitä voi pitää mun hyvänä ominaisuutena. Se pelkästään ei riitä. Mutta unohdetaan se tänään ja anna mun tehdä sitä, minkä teen parhaiten, sanoin ja suutelin sua.

Etenin kaulallesi, rinnallesi… Hetkeksi pysähdyin ihailemaan täydellistä vartaloasi. Otin kalusi käteeni ja suutelin sen päätä kevyesti. Kuljetin kieltäni vartta pitkin. Voihkaisit hiljaa ja vaihdoit asentoasi hieman parempaan.
Otin kalusi kokonaan suuhuni ja imin voimakkaasti. Veit kätesi pääni taakse ja painoit minua kevyesti kalusi kohden. Hetken jälkeen päästit irti ja kuljetit kätesi selkääni pitkin alas lantiolleni.
– Uskallanko edes toivoa… Kysyit varovasti.
Lopetin imemisen ja nostin päätäni.
– Ai sitäkö tekis mieli?
– Joo, tai siis ainakin helvetisti harmittaisi, jos en edes kysyisi.
– Olen ihan sun käytettävissä, saat tehdä mulle mitä vaan, sanoin ja asetuin päällesi ratsastamaan. Liikuin hyvin hitaasti, en halunnut sinun laukeavan vielä.
– Mihin asentoon haluat mut? Kysyin ja jäin paikoilleni odottamaan vastausta.
– Onko takaapäin sulle mieluisin? Kysyit ja olit selvästi jo todella malttamaton.
Nousin ylös ja asetuin sängylle tyynyjen varaan ja kohotin persettäni ylöspäin.
– Tässä tää nyt olis, lupaathan olla hellä.
Napsautit yöpöydällä olleen liukuvoidepullon auki ja levittelit voidetta varovaisesti sormellasi. Asettelit kyrpäsi oikealle kohdalle ja työnnyit hiljaa sisään. Onneksi kalusi on ihan keskikokoinen, eikä se tehnyt ihan järkyttävän kipeää. Ja kipu vaihtuu nopeasti erilaiseksi tunteeksi. Liikuit hitaasti sisälläni, selvästi nautiskelet. Olit jo aiemmin hyvin lähellä tulla, joten ymmärsin oikein hyvin, miksi nyt hieman hidastelit. Tunsin laukeamisesi kuitenkin olevan lähellä. Tartuit tiukemmin minuun kiinni ja työnsit vielä vähän syvemmälle. Samalla hetkellä tunsin lämpimän spermaryöpyn työntyvän sisääni. Vedit kalusi varovasti sisältäni ja rojahdit viereeni makaamaan.
– Olet ihan uskomaton, huokasit.
– No enhän tuossa edes tee mitään. Lähinnä pyrin pysymään tajuissani, jos liikaa sattuu. Nyt ei sattunut, tuntui melko hyvältä, vastasin.
– Mennäänkö vielä suihkun kautta, jatkoin vielä.
– Mennään, mutta älä yritä siellä enää viekoitella mua enää uuteen. Nyt ei oikeasti enää pysty, sanoit ja nostit minut ylös sängystä.

Suihkun jälkeen käperryin kainaloosi nukkumaan.
Katselimme hiipuvaa takkatulta. Kolme tanskandoggia makasi sängyssä kanssamme ja kissa kiersi vahtimassa.

– Toteutit tänään useammankin mun fantasian, joten koen aiheelliseksi kysyä, onko sulla fantasioita, kysyit silitellen hiuksiani.
– No kun nyt kysyin, niin on. Sinä ja muut joukkueesi miehet jäähallin pukkarissa. Ottaisitte mut yhdessä ja erikseen kaikissa mahdollisissa asennoissa.
– Kuulostaa ihan siltä, että olet ehkä tätä joskus ihan miettinyt, vastasit hymyillen.
– Todellakin, ja usein.
– No ei mitenkään mahdoton toteuttaa, kuiskasit korvaani ja suutelit kaulaani. – Tänä yönä joudut tyytymään yhteen maalivahtiin.
– Sopii oikein hyvin, toimii hyvänä harjoitteluna.

Yksi kommentti viestissä: “Kuumaa kiekkoilijaa”

  1. Pessi Misti says:

    Missä nuuskat ja katkenneet hampaat

Kommentoi

top