search
top

Lomalla Armeijasta 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (127 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

Saunaepisodin jälkeen olin melko hiljaista poikaa. Kävin suihkussa ja kerroin myhäilevälle anopille lähteväni yläkertaan vilvoittelemaan. Anoppi ilmoitti jäävänsä vielä hetkeksi saunomaan. Kiipesin vapisevin polvin ylös ja istahdin sohvalle pyyhe ympärilläni. Mietin tapahtunutta ja yritin pähkäillä,olinko nyt pettänyt tyttöystävääni ja kuinka pahasti. Kieltämättä en ollut koskaan saanut niin kovaa orgasmia kuin mitä Tarja oli minulle saunassa järjestänyt. Kassit kivistelivät vieläkin ja perseessä oli outo tunne löylykauhan jälkeen. Kullinikin oli rauhoittunut ja lepäsi rentona reisieni välissä. Eiköhän asia jäisi anoppini ja minun välisekseni ja olihan olemassa paljon lieventäviä asianhaaroja.
Kaadoin itselleni lasin viiniä,ja join sen kerralla. Siirryin terassille tupakalle. Maaseuden rauhan parhaita puolia oli se,että pystyi keekoilemaan ulkosallakin ilman rihman kiertämää,niinkuin minäkin nyt tein. Ilta oli vielä lämmin ja vain pieni tuulenvire viilensi ihoa.

Kuulin kellarin oven käyvän ja kohta Tarja tuli kanssani terassille tupakkaa sytyttäen. Hän oli laittanut päälleen ohuen yöpaidan jonka läpi näkyi varsin selvästi ja joka oli niin lyhyt,että loppui juuri pyllyn alle. Tissivako näkyi kaula-aukosta nätisti ja raskaat rinnat heilahtelivat liikken mukana.
Juttelimme niitä näitä palaamatta kuitenkaan saunatapahtumiin sanallakaan.
Palattuani sisälle vedin uimahousut jalkaani.
Pari tuntia vierähti jutellessa ja viiniä juodessa kunnes Tarja sanoi menevänsä nukkumaan. Kerroin että voisin itsekin siirtyä lakanoiden väliin ja lähdin kiipeämään anopin perässä ullakolle jossa makuuhuoneet sijaitsivat. Tarjan noustessa portaita tuijottelin pakostakin noita muhkeita pakaroita jotka näkyivät harsomaisen ohuen yöppärin alta ja yllätyksekseni huomasin kulkusissani taas orastavaa kihinää. Alkuillan siemensyöksy ei siis ollutkaan vienyt kaikkea tarmoa pikkuveljestä.
Makuuhuoneen ovella Tarja kääntyi puoleeni:
”Voi hemmetti. Unohdin laittaa teille sängyn valmiiksi päivällä. Enää ei kyllä jaksaisi….Tuutko mun viereen yöksi?”
”sama kai se missä nukkuu” totesin.
Tarja avasi makkarin oven ja astuimme hämärään huoneeseen.
”Ota sinä tuo Sakarin puoli, siinä on puhtaat lakanatkin”.
Siirryin parisängyn vasemmalle puolelle. Muistin samassa että päälläni oli vain pienet uimahousut,mutta toisaalta olihan Tarja jo nähnyt minut alastomana. Niinpä vetäisin speedot jalastani ja sujahdin peiton alle.
Tarja meni omalle puolellen ja veti yöpaitansa pois. Huoahtaen hän veti peiton päälleen ja käänsi selkänsä minuun päin.
Puoliunessa kuulin Tarjan kääntyilevän vuoteellaan,kunnes tunsin kevyen hengityksen lähelläni. Makasin selälläni aivan hiljaa kädet niskan takana.
”Timo hei. Mä tiedän että sä oot hereillä,joten kuunteleppa vähän” .Ynähdin vastaukseksi.

”Sakke ei ole ollut viikkoon kotona, enkä mä nyt saa sitä saunajuttua mielestä” Tarja jatkoi. Samassa tunsin kuinka hänen kätensä lipui peittoni alle ja vatsalleni.
”Mieli tekee orkkua,ja nyt on sun vuoro auttaa minua,eikö vaan?” Hän sanoi.
Käsi siirtyi vatsaltani alaspäin ja tarttui varovaisesti puolijäykkänä seisovaan kaluuni. Olin itsekin vähän yllättynyt miten muutama tunti sitten tyhjennetty kullini alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä.
Nautin anoppini osaavasta kädestä,joka hieroi kyrpääni hellästi liikutellen nahkaa ylösalas saaden kalun jäykistymään kunnolla.
Heitin peiton pois ja vedin kiimaisen anoppini kainalooni. Tunsin alastoman naisvartalon ihoani vasten kun hän painautui kiinni minuun.
Yhtäkkiä Tarja nousi ja kumartui kullini ylle. Nopeasti hän otti elimeni suuhunsa ja aloitti imemisen. Huokaisin syvään tuntiessani imun kalussani ja tuntiessani kielen kutittelevan terskan alapintaa. Silittelin anopin sileää selkää,kunnes hän lopetti imemisen ja lupsautti kullini suustaan.
”Ei makeaa mahan täydeltä” Hän naurahti. Kyrpäni seisoi kohti kattoa valmiina toimintaan kun Tarja nousi polvilleen eteeni. ”Nyt on sun vuoro” hän sanoi ja heitti toisen jalkansa pääni ylitse. Avonainen aikuisen naisen vittu oli kasvojeni yläpuolella. Häpyhuulet olivat avautuneet ja turvonneet paksuiksi. Pillu laskeutui kasvoilleni ja suutelin tuota vahvasti naiselle tuoksuvaa elintä innoissani. Työnsin kieleni häpyhuulien väliin ja nuolaisin. Pylly yläpuolellani värähti ja kuulin Tarjan inahtavan kiimaisesti. Upotin kieltäni syvemmälle ja tunsin vitun liukkauden ja märkyyden. Vuoroin imien ja vuoroin nuollen sain pyllyn pyörimään kasvoillani kauniisti. Tartuin käsilläni pyöreisiin pakaroihin ja puristelin niitä,kunnes laitoin sormeni supistelevalle pyllyreiälle ja työnsin sen  rystystä myöten sisään. Tarja ulahti päälläni ja taivutti selkäänsä huohottaen selvästi. Ininä muuttui jatkuvaksi ja tajusin naisen olevan saamaisillaan orgasmia. Yhtäkkiä liike loppui ja Tarja nousi päältäni. Hän heittäytyi selälleen levittäen jalkansa.

”Nussi mua ! Nussi nyt ! Työnnä kyrpä sisään ja syvälle!!” hän käski.
Minä heittäydyin naisen reisien väliin ja tunsin liukkaan hävyn terskaani vasten. Nopea työntö ja olin sisällä lotisevassa vitussa. Aloin soutaa edestakaisin. Tarja makasi allani silmät suljettuina,kädet niskan takana inisten taukoamatta. Otin suuret rinnat käsiini ja toin nännin huulilleni. Nänni oli paksu kuin pikkusormi ja kivikova. Otin nännin suuhuni imien sitä kuin henkeni hädässä leipoen rintoja samalla. ”Kyrpää kyrpää kyrpää kyrpää” nainen toisteli ekstaasissa ja pyöritti alavartaloaan kaluani vasten. ”Pure mua” hän vaati ja otin nännin hampaideni väliin rouskuttaen sitä kuin karkkia.
Tunsin etten kestäisi enää kauaa minäkään kun anoppi alkoi heittelehtiä allani. Ininä muuttui korahteluksi ja kädet puristuivat ympärilleni. Korahtelu muuttui

suoraksi huudoksi ja pillu imi kaluani sisäänsä kouristellen. Tarja tuli ja tuli,kunnes rauhoittui allani. Makasin hiljaa hänen päällään kulli yhä naisen sisällä. Ilmeisesti Tarja tunsi kuinka kyrpäni sykki hänen vaginassaan,sillä hän avasi silmänsä ja sanoi ! Vedä se ulos heti ! Älä laukea sisään”
Pettyneenä vetäydyin anopin pillusta ja jäin kontilleni hänen eteensä kyrpä tanassa.
Tarja kääntyi edessäni vatsalleen ja siitä kontilleen nostaen perseensä pystyyn. ”Työnnä se perseeseen,nopeasti” Hän käski. Painoin terskani vaaleanpunaiselle pyllyreiälle. Tätä en ollut koskaan aikaisemmin kokenut,mietin,kun aloin työntämään vasten sulkijalihasta. Milli milliltä terskani upposi syvemmälle Tarjan suoleen,kunnes sulkijalihaksen ohitettuaan työnnyin yhdellä työnnöllä pohjaan asti. Tunne oli omituinen. Tunsin suolen penikseni ympärillä ja sulkijalihaksen puristuksen kyrvän varressa. ”AAAAHHHH!” kuului Tarjan suusta kun aloin liikkumaan hänen sisällään. Pikkuhiljaa pääsin rytmiin ja kohta jo työntelin tahdissa liukkaassa peräsuolessa. Nautinto palasi ja tunsin olevani tulossa pian. Kiristin tahtia ja löin pakaraa kämmenelläni saaden sen hyllymään ihanasti. Tarja allani notkisti selkäänsä ja tarttui sitten pakaroihinsa molemmilla käsillään levittäen niitä entisestään. Pystyin nyt näkemään kuinka kyrpäni upposi äärimmilleen venytettyyn pyllyreikään ja se sai kellot soimaan korvissani. Tunsin kuinka lasti oli taas irtoamassa ja vedin kaluni miltei ulos pyllystä survaisten sen sitten valittavan naisen suoleen voimalla. Ehdin tehdä tämän kahdesti kun tunsin tulevani. Ilmeisesti myös nainen tunsi sen ,sillä hän puski vastaan entistä kovemmin. Salamat lentelivät silmissäni sperman alkaessa syöksyä kasseistani anoppini suoleen. Kyrpä sykki ja kouristeli sulkijalihaksen puristuksessa, ja minä tyhjensin kassini vielä kerran. Spermaa tuli huomattavasti vähemmän kuin edellisellä kerralla, mutta tunne oli yhtä mahtava.
Kun olin ruiskinut viimeisetkin spermatipat anoppini peräaukkoon, vedin kaluni ulos hänestä. Tarja lysähti vatsallee vuoteelle ja minä viereen. Hän katsoi minua hymyille ja sanoi ”Tekipä eetvarttia. Kiitos”
En voinut kuin tokaista siihen ” Ilo oli kokonaan minun puolellani” , ennenkuin nukahdin …

5 kommenttia viestissä: “Lomalla Armeijasta 2”

 1. Arska says:

  Tosi kiihottavaa kiitos

 2. Vierailija says:

  Toimii!!!

 3. Timppa says:

  Paskaa!

 4. unto says:

  Kumma juttu aina pitää naida perseeseen . Tosi outoa tuo järjenjuoksu

Kommentoi

top