search
top

Kaikkien etu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (160 votes, average: 2.72 out of 5)
Loading...

Noin kaksvitoset ystävykset Anu ja Mikael maistelivat pitkin hampain mautonta lentoateriaa ja pohtivat mitä kaikkea koneen aikanaan laskeutuessa heitä alhaalla odottaisi. Köyhän kehitysmaan pienessä kaupungissa keskellä ei mitään olisi huono-osaisille nuorille rakennettu sisäoppilaitos, jossa heidän oli tarkoitus viettää yksi kokonainen vuosi avustaen sekä opetuksessa että ylläpidossa. Sanomattakin oli selvää että kaveruksia jännitti, koska elämä kohteessa olisi kovin erilaista kuin heidän kotinurkillaan Helsingin Kalliossa.

Anu oli laittanut opettajan opintonsa tauolle ja Mikael oli yhä edelleen kirjoittamassa graduaan luomuruuan ympäristövaikutuksista. Tiedostavina ja ajan hengessä kiinni olevina nuorina aikuisina he halusivat tehdä jotain pyyteetöntä ja yhteisöllistä. Kaverukset olivat joitakin vuosia sitten myös seurustelleet, mutta suhde vähitellen hiipui sitä mukaa kun molempien kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen nousi. Suhteen päätyttyä Mikael oli kaikkien yllätykseksi löytänyt aiemmin piilossa pysyneen homoseksuaalisuutensa, kun taas Anu keskittyi vain ja ainoastaan opintoihinsa. Patriarkaattia vastaan sinnikkäästi taisteleva Mikael myhäilikin usein tyytyväisenä ajatellessaan uutta identiteettiään. Hänhän ei ollut enää mikään paljon parjattu valkoinen heteromies.

Pitkän ja vaivalloisen matkan jälkeen heidät otti vastaan ehkä viisikymppinen paikallinen nainen, joka lempeästi hymyillen esittäytyi Lucieksi. Yhteisen illallisen aikana tämä kertoi kuinka jo parisenkymmentä vuotta sitten hän oli hylännyt miehensä ja koko aiemman elämänsä Hollannissa muuttaessaan takaisin synnyinseudulleen johtamaan sisäoppilaitosta. Hyväntekeväisyysvaroin pidetyssä laitoksessa asui köyhistä oloista peräisin olevia poikia, jotka pystyivät näin käymään koulua saaden samalla täyden ylöspidon. Lucie selitti kuinka turvallisuussyistä heidän oli ollut pakko siirtää tytöt kauemmaksi naapurikyläään. Mikael pyöritteli päätään ja hörppäsi hieman lisää mangomehua. Kirottu rakenteisiin syöpynyt miehinen valtakulttuuri, hän sadatteli mielessään.

Lucie lähti hakemaan liinavaatteita huonetta varten, mutta hämmentyi kuullessaan että kaksi suomalaista eivät olleetkaan pariskunta toisin kuin hän oli luullut. Heille järjestyisi kyllä tarvittaessa eri huoneet, koska tilaa oli runsaasti ja vapaaehtoisia oli tällä hetkellä ainoastaan kourallinen. Siksi suomalaisten saapuminen olikin heille kuin taivaasta tipahtanut lahja. Länsimaisista nuorista aikuisista koostuva avustajoukko asui omassa rakennuksessaan poikien asuttaessa varsinaista sisäoppilaitosta jaettuine huoneineen. Lucie oli rakentanut itselleen oman puisen mökin rehevän pensasaidan taakse näköetäisyyden päähän.

Anu ja Mikael huomasivat pian kuinka rankkaa vapaaehtoistyö todella oli. Päivisin he yrittivät kielivaikeuksista huolimatta opettaa poikia englanniksi, mutta avustivat myös ruuanlaitossa ja siivouksessa. Muutaman ensimmäisen viikon ajan molemmat sammuivat kuin kynttilät sänkyihinsä pitkän päivän jälkeen eivätkä yksinkertaisesti jaksaneet enää mitään muuta. Ajan hermolla olevina he postasivat someen runsaasti kuvia ja tarinoita rankoista olosuhteistaan. Anu huokaili ylpeänä kuinka ensimmäistä kertaa elämässään hän oli saanut postaukseensa yli kaksi sataa tykkäystä tai sydäntä.

Eräänä iltana Mikael päätti tehdä viimeisen kierroksen poikien puolella ja sammutella mahdollisesti palamaan jääneitä turhia valoja. Useimpien huoneiden ovet olivat jo kiinni eikä liikettä enää liiemmin näkynyt. Yhdestä kylpyhuoneesta kajasti tosin vielä kelmeä valo, joten hän menisi sen vielä sammuttamaan. Mikael astui sisään ovesta, joka oli jäänyt puoliksi auki. Äkkiä hän huomasi ettei ollutkaan yksin vaan sisällä oli kaksi poikaa.

Pisuaarin nurkalla seisoi kiharatukkainen ehkä 12-vuotias miehenalku veivaamassa murrosikäistä kaluaan yhdessä yhtä kokoluokkaa pienemmän ja hieman nuoremman pojan kanssa. Toinen poika ei kosketellut itseään vaan ainoastaan katseli. Hänen noin kymmensenttinen karvaton pippelinsä oli kuitenkin täydessä erektiossa sojottaen komeasti yläviistoon. Pojat hieman säpsähtivät ja kiharatukkainen poika otti kätensä pois kalunsa ympäriltä, jolloin ylöspäin kaartuva jäykkä murkkukulli pompahti kohti napaa. Hänen kikkelinsä oli selvästi isompi kuin pienemmällä pojalla ja sen juuressa oli jo lyhyitä karvoja. Kummallakaan pojalla ei ollut housuja, jotka he olisivat voineet vetää takaisin jalkaan.

Mikael mumisi hädissään “Sorry” ja hänen naamansa muuttui noloudesta punaiseksi. Nämä olivat juuri niitä tilanteita, joita varten heitä oli kuukausien ajan järjestön taholta koulutettu. Monet pojista olivat eläneet jossain vaiheessa elämäänsä kadulla ollen näin autuaan tietämättömiä länsimaisen liberaalin arvoyhteisön lukuisista säännöistä ja rajoista. He olivat toisinaan Anun kanssa yrittäneet kertoa pojille valtasuhteista, suostumuksesta ja ikärajoista, mutta huomanneet kuinka vaikeaa kieli- ja kulttuurimuurin ylittäminen oli. Heitä itseään järjestö oli varoitellut seksualisoiduista nuorista, joiden sovittuja normeja rikkovaan käytökseen tuli välittömästi puuttua ja korjata tilanne valistuksella. Havaitut ongelmat piti käsitellä myöhemmin ryhmän yhteisessä palaverissa.

Poikien huomattua ettei Mikael ollutkaan heille vihainen he ainoastaan hymyilivät aurinkoisesti ja tervehtivät tätä kikkelit yhä komeassa tanassa. Länsimaiset pojat olisivat jo juosseet pois ahdistuksen ja häpeän vallassa, suomalaismies pohti. Raukkaparat eivät selvästikään ymmärtäneet kuinka traumatisoiva tällainen kokemus voisi pahimmillaan olla. Kukapa tietää vaikka he vasta vuosien päästä vajoaisivat kaiken romahduttavaan ahdistukseen muistellessaan kuinka aikuinen mies kerran näki sellaista mitä tämän ei olisi pitänyt nähdä. Vastuuhan oli aina aikuisella, silloinkin kun kyse oli vahingosta.

Mikael ei kuitenkaan kyennyt liikahtamaan vaan lempeästi hymyillen hän tuijotti poikien kaluja ja talletti huolellisesti kaiken näkemänsä syvälle mielensä sopukoihin. Täytyihän hänen vastuullisena aikuisena ensin hieman tutkia yksityiskohtia, jotta poikien traumoja voitaisiin myöhemmin ryhmäpalaverissa paremmin käsitellä. Isompi pojista vaistosi Mikaelin kiinnostuksen ja kietoi sormensa takaisin murkkukalunsa ympärille ryhtyen liikuttelemaan nyrkkiään rytmikkäästi. Pienempi poika hänen vieressään hymyili yhä edelleen suomalaismiehelle ja seurasi toimitusta kokeillen samalla sormillaan omaa jäykkää puikkoaan. Mikael tunsi kuinka aika pysähtyi eikä hän jälkeenpäin enää edes muistanut kuinka kauan oli seisonut paikallaan kylpyhuoneessa. Hän ainoastaan tunsi ettei mikään mahti maailmassa saanut houkuteltua häntä poistumaan kun pojat itse antoivat hänen jäädä.

Kiharapäinen poika kiihdytti vauhtiaan ja huohotti honteloiden sormien vatkatessa päästä tulipunaista kikkeliä. Pienempi poika hihitteli vieressä välillä vilkuillen ystäväänsä ja välillä naurussasuin Mikaelia. Hänen oma pieni seisokkinsa kaartui yhä edelleen sinnikkäästi yläviistoon. Mikael tunsi kuinka sydän hakkasi rinnassa, hänen omakin hengityksensä muuttui raskaaksi ja mikä hämmentävintä hänellä itselläänkin seisoi kuin kirkko. Toivottavasti pojat eivät sentään huomanneet pullotusta hänen housuissaan. Nuori suomalaismies pysytteli sitkeästi paikallaan ja tapitti silmät suurina kun kaluansa vatkaavan isomman pojan suusta purkautui äännähdyksiä paikallisella kielellä. Pienempi pojista purskahti täyteen nauruun ja kumartui lähemmäksi arvaten mitä tulisi tapahtumaan. Pian kiharapäisen varhaisteinin kikkelistä lennähti jotakin ulos kylpyhuoneen kaakelilattialle. Seurasi toinen ja kolmas yhtä voimakas roiskaus. Pienempi poika kumartui ja tutki roiskeita läheltä mutta irvisti eikä halunnut kuitenkaan koskea omituiseen mönjään.

Naureskelevat pojat juoksivat pian pois kylpyhuoneesta ja Mikael änkytti voivansa siivota vielä kylpyhuoneen uudelleen oven nurkassa olevalla rätillä. Poikien lähdettyä hän laittoi kylpyhuoneen oven lukkoon, polvistui lattialle ja hieroi sormiinsa lattialla ollutta suurta limaklönttiä. Pojan sperma oli jo paksua ja valkoista ja se haisi voimakkaasti kloorille. Maistettuaan kielellään varhaisteinin siemennestettä Mikael tunsi menettävänsä kaiken kontrollin napittaen pian omat housunsa auki. Hän etsi lattialta lisää klönttejä hieroen jäljellä olevaa mönjää kivikovana hypähtevään kaluunsa. Poikien katseleminen oli ollut niin kiihottavaa että ainoastaan muutaman vedon jälkeen hänen keskikokoinen mutta paksu peniksensä ryhtyi sylkemään lattialle sekin omaa tahmeaa valkoista limaansa. Roiskeet lensivät suunnilleen samoille kohdille, jonne pikkumurkku oli hetki sitten lauennut ja märät läntit peittyivätkin uusilla tuoreemmilla tahroilla.

Illan tapahtumat aiheuttivat arvatenkin suuria tunnontuskia Mikaelille. Hän oli hetken huumassa hylännyt kaikki periaatteensa, velvollisuutensa ja taipumattoman liberaalit arvonsa. Vastuu oli kuitenkin aina aikuisella ja hän oli saanut perverssiä nautintoa jäädessään katselemaan poikien leikkiä. Tuon ikäiset pojat eivät olleet vielä kykeneväisiä päättämään kuka heidän masturbointiaan saisi katsella ja se joku ei voisi mitenkään olla aikuinen. Henkilökuntaan kuuluvana hän myös käytti valtaansa ja miehisiä etuoikeuksiaan väärällä tavalla. Suuren häpeänsä keskellä Mikael pillahti itkuun ja polvistui huoneensa lattialle kuin synnintuntoinen uskovainen jumalansa edessä. Hänen tekosensa oli jotain sellaista mitä hän ei antaisi itselleen koskaan anteeksi. Jos hänen kaverinsa Kalliossa tietäisivät miten alas hän oli vajonnut niin kukaan ei enää koskaan puhuisi hänelle. Vaimea nyyhkytys jatkui monen monta tuntia.

Apaattinen Mikael oli ilmoittautunut sairaaksi, joten seuraavana iltana Anu joutui suorittamaan poikien tiloissa iltatarkastuksen. Hän ei mielellään jäänyt ainakaan isokokoisten teinipoikien kanssa kahden, koska heidän huonosti peitelty kiinnostuksensa tuntui hämmentävältä ja jopa ahdistavalta. Se ei kuitenkaan ollut patriarkaalisessa machokulttuurissa kasvaneiden poikien vika, tiedostava nainen pohdiskeli. Sammuteltuaan useita valoja ja heitellessään märkiä pyyhkeitä pyykkikoriin hän päätti kulkea vielä kerran käytävän toiselle puolelle. Huone numero kolmosessa paloi yhä valo eli pojat olivat vielä hereillä.

Anun kurkatessa huoneeseen hän tunsi kuinka vahvat teinipojan kädet vetivät hänet sisään ja toiset kädet peittivät hänen suunsa. Ennen kuin tajusikaan hän huomasi makaavansa matalan sängyn päällä kahden pienemmän pojan pidellessä naista käsistä kiinni. Hämmentyneenä hän voihkaisi suomeksi että pojat hei älkää, mutta lihaksikas teinipoika oli jo riisumassa housujaan. Nuori mies oli ehkä kuusitoista mutta hänen vehkeensä oli jo huomattavasti suurempi kuin Mikaelilla oli ollut. Pienempien poikien pidellessä saalista kiinni käsistä teini riisui Anun pikkuhousut tunkien nopeasti suuren kivikovan kalunsa naisen sisään. “Sexy lady fuck” örähti jo melko karvainen teini ja ryhtyi rynkyttämään itseään Anua vasten eläimellisessä kiimassa. Pienemmät pojat avustivat ja hihittelivät. Välillä pojat kuuntelivat hiljentyneen talon ääniä, mutta jatkoivat pian puuhiaan valtavan kiireen vallassa. Vain muutaman minuutin kuluttua nainen tunsi kuinka huohottavan teinin isokokoinen kalu alkoi pumppaamaan hänen sisällään ampuen voimalla lämpimän lastinsa jonnekin syvälle sisuksiin. Pahantekijä veti pian spermaisen kalunsa pois ja toinen selvästi nuorempi poika otti hänen paikkansa isoimman pojan siirtyessä sängyn laidalle avustamaan.

Seuraava poika oli hänen oma oppilaansa ja kolmetoista. Hänkin oli kehittynyt ikäisekseen nopeasti, mutta vaikka penis oli jo yhtä pitkä kuin Mikaelilla niin se oli huomattavasti ohuempi. Lyhyttukkaisella tummalla pojalla oli pieni puska eripituisia karvoja kullinsa juuressa. Murkku työntyi hänen sisäänsä ja ryhtyi isomman teinin esimerkin opastamana rynkyttämään häntä valtavalla vauhdilla yrittäen hänkin laueta paljastumisen pelossa mahdollisimman nopeasti. Anu ei saanut sanotuksi yhtään mitään vaan otti vastaan kohtalon, joka oli hänelle kirjoitettu. Nuoremman pojan kalu oli sopivan kokoinen eikä tämän olemus ollut enää yhtä aggressiivinen kuin vanhimmalla pojalla, joten nainen huomasi osittain jopa nauttivansa muuten kovin inhottavasta kokemuksesta. Hän alkoi vaistomaisesti lantiollaan mukailemaan murkkupojan työntöjä tuntien samalla outoa häpeän ja inhon sekaista nautintoa. Parin minuutin rynkytyksen jälkeen kolmetoistavuotias päästi suustaan poikamaisen huudahduksen ja hänen kalunsa ryhtyi nyt vuorostaan ruiskimaan keskenkasvuista spermaa Anun vartalon syövereihin. Nainen tunsi alapäänsä olevan täysin märkä kahdesta sinne pumpatusta luultavasti melko runsaasta lastista.

Lopulta oli kaikista pienimmän pojan vuoro. Hän oli aiemmin asunut kadulla eikä kukaan ollut varma hänen tarkasta iästään, mutta se saattoi olla yhdeksän tai kymmenen. Hieman nuhruisena ja nenä valuen hän riisui risaiset kalsarinsa ja paljasti pienen jo valmiiksi kovana nytkähtelevän kikkelinsä. Anu ajatteli että isompien poikien pitäessä kiinni hänen oli enää turha rimpuilla vaan hän voisi ottaa tilanteen vastaan sellaisenaan. Lapsen työntyessä hänen sisäänsä Anu tunsi pienen kovan puikon hierovan hänen pillunsa seinämiä. Pippeli oli hädin tuskin kymmensenttinen, mutta poika ryhtyi innokkaasti rynkyttämään sitä hänen valmiiksi spermaiseen pilluunsa. Nainen piti pojasta eikä voinut olla tälle edes kovin vihainen. Isommat kaverit olivat varmaan houkutelleet hänet mukaan.

Anu huomasi äidillisten vaistojensa heräävän ja ryhtyikin rytmikkäästi tulemaan vastaan pikkupojan himokkaita työntöjä. Jossain vaiheessa väkisinmakuu oli muuttunut jonkinlaiseksi rakasteluksi. Pieni poika ähisi ja puhisi korkealla äänellään ja Anu voihki koko ajan kasvavan häpeään sekoittuneen nautintonsa vallassa. Hän toisteli nuoren pojan nimeä ja välillä jopa hyväili tämän lyhyitä mutta takkuisia hiuksia. Isommat pojat olivat lakanneet pitelemästä naista kiinni huomaten tämän suostuvan seksiin pienen pojan kanssa vapaaehtoisestikin.

Lapsekkaat nautinnon voihkeet sekoittuivat Anun aikuiseen huohotukseen ja lantiot liikkuivat mukaillen työntöjä. Nainen olisi halunnut jatkaa vielä kauemminkin, mutta äkkiä poika takertui häneen kuin kouristuksen vallassa. Lapsen vaikeroidessa nautinnosta Anu tunsi kuinka pieni pippeli nytkähteli hänen sisällään monen monta kertaa, mutta mitään ei varmaan tullut ulos. Pikkupojan otettua elimensä pois Anu vei kuin transsissa sormensa klitorikselleen ja ryhtyi hieromaan sitä hetki hetkeltä nopeutuvalla vauhdilla. Pojat tuijottivat silmät suurina kun parin minuutin kulututtua Anu kiljahti voimakkaasti, jonka jälkeen sormen liike pysähtyi. Hän hymyili pienimmälle pojalle, mutta keräsi nopeasti vaatteensa ja juoksi pois huoneesta numero kolme.

Syyllisyydessään piehtaroiva Mikael oli valvotun yön aikana käynyt läpi omaa historiaansa yrittäen ymmärtää tekosiaan. Hän oli vasta viime vuosina tullut tietoiseksi uudesta identiteetistään ja prosessi oli varmasti vieläkin rakennusvaiheessa. Nuoruudessaan hän oli ollut kovin ujo eikä normaaliin kasvuikään kuuluvia kokeiluja saman sukupuolen kanssa tapahtunut laisinkaan. Ehkä siksi oli osittain ymmärrettävää että hän tunsi uteliaisuutta pikkupoikien puuhia kohtaan, sillä toisin kuin monet muut hän ei olisi sentään mikään likainen pervo. Aivan varmasti hän yhä oikein kovasti yrittämällä himoitsisi myös toisten miesten lihaksikkaita vartaloita ja karvaisia kyrpiä. Hän vannotti itselleen ettei koskaan kertoisi yhdellekään elävälle sielulle tapahtuneesta eikä se saisi enää ikinä toistua.

Anun tullessa kyselemään vointeja Mikael pyysi hänet sisään ja näytti puhelimestaan heidän tukemansa puolueen puheenjohtajan ehdotusta rikoslainsäädännön uudistamiseksi. Oli tärkeää että tuomioita kaikkein lievimmistä seksirikkomuksista kovennettaisiin samalla kun tuomioiden kokonaismäärää saataisiin nostettua. Mikael oli jakanut linkin eteenpäin ja saanut heti kymmenittäin tykkäyksiä samanmieliseltä tuttavajoukoltaan. Anu kuitenkin totesi ettei ollut varma. Hänen serkkunsa jäi aikoinaan kiinni alaikäisen tytön kanssa peuhaamisesta, mutta niihin aikoihin sellaisesta toisinaan selvisi jopa ehdonalaisella tai sakoilla. Nainen kysyi olisiko heidän yhteisesti tuntemansa sympaattisen oloinen Riku kuulunut Mikaelin mielestä vuosiksi lukkojen taakse. Seurasi pitkä vaivaannuttava hiljaisuus.

Naisen vaikuttaessa vaisulta ja alakuloiselta nuori mies kysäisi oliko kaikki kunnossa. Anu pudisti päätään ja myönsi että eilen illalla tapahtui jotain todella ikävää. Hän kertoisi kyllä kaiken jos Mikael lupaisi pitää kuulemansa täysin omana tietonaan yrittäen samalla ymmärtää. Tämä vannoi ja nainen alkoi kertoa hämmentävää ja lähes unelta tuntuvaa tarinaa. Kuunnellessaan selostusta erilaiset tunteet vyöryivät läpi Mikaelin muutenkin jo hämmentyneen mielen. “Oletko sä kunnossa?” kysyi mies ja sai vastaukseksi jonkinlaisen vaisun nyökkäyksen. Ystävykset halasivat, jonka jälkeen Anu halusi tietää mitä hänen kumppaninsa ajatteli edellisen illan tapahtumista.

“Ensinnäkin mä syytän tätä kulttuuria enkä siinä kasvaneita poikia mut 16-vuotias on jo täkäläisen lakikirjankin mukaan vastuussa tekemisistään eikä tämmösiä asioita vaan voi tosta vaan unohtaa” selitti Mikael varmoin ottein. “Mut mitä tulee näihin kahteen muuhun poikaan niin sen sanon että kyse on pienistä lapsista ja vastuu on aina aikuisella.” Anu ei voinut uskoa korviaan. “Etkö sä tajua että ne kaks muutakin poikaa otti mut väkisin. Sä saat kuulostamaan sen siltä että mä olisin halutessani voinu estää kaiken!” kivahti nainen suuttuneena. Mikael ei kuitenkaan perääntynyt vaan sanoi että oli vaikea uskoa miksi Anu ei huutanut, kiljunut ja rimpuillut enemmän. Jossain vaiheessa joku olisi varmasti kuullut ja pojat olisivat lopettaneet.

Anun istuessa voipuneena ystävänsä sängyn laidalla hän selitti kuinka alussa teki mieli huutaa, mutta melko nopeasti hän kuitenkin tajusi missä asemassa pojat oikeastaan olivat. Vanhin pojista saattaisi joutua tekosestaan jopa vankeuteen, ja pienemmätkin pojat luultavasti heitettäisiin ulos laitoksesta. Heidän elämänsä jatkuisi ehkä taas kadulla entistäkin ankeammissa olosuhteissa. Tässä oli lopulta kyse aika monen ihmisen tulevaisuudesta, hän huokaisi. “Mut tää patriarkaalinen raiskauskulttuuri ei koskaan murene jos sitä vastaan ei taistella” julisti tiedostava Mikael aina yhtä varmoine mielipiteineen. Hän selitti kuinka vastuullisena työntekijänä joutuisi raportoimaan tapahtuneesta joka tapauksessa laitoksen johtajalle. “Siinä vaiheessa joudutaan sit valitettavasti käymään kans läpi mitä sun olis pitäny tehdä toisin” hän selitti Anulle, joka poistui tyrmistyneenä huoneesta kuultuaan kuinka Mikael tulisi rikkomaan antamansa lupauksen vaitiolosta.

Jäätyään yksin Mikael tunsi omituista outoa helpotusta siitä, että hänen oma hairahduksensa vaikutti pieneltä ja mitättömältä siihen verrattuna, että hänen entinen tyttöystävänsä oli ollut yhdynnässä lasten kanssa. Ehkä hänet oli tosiaan jopa raiskattu, mutta se ei silti poistanut aikuisen vastuuta ja myös Anun kuului vastata seuraumuksista. Mikael ei kuitenkaan toivonut ystävälleen mitään pahaa ja suomalaisen oikeuslaitoksen syyttäjät luultavasti repisivät Anun puolustelut täysin riekaleiksi. Entinen elämä saattaisi olla sen jälkeen ohi, mutta se hinta vaan täytyisi maksaa oikeamielisyydestä.

Anun poistuttua huoneesta pyörällä päästään oleva Mikael kaivoi tyynynsä alta esiin pienikokoiset ja lukemattomissa pesuissa värittömiksi kuluneet alun perin tummat alushousut. Mies otti vaatekappaleen käteensä, haisteli sitä ja tutki etumuksessa olevia vaaleita pieniä läikkiä. Tyhjentäessään erään huoneen pyykkikoria hän oli huomannut etumuksesta tahraantuneet housut ja korjannut ne taskuunsa tarkempaa tutkiskelua varten. Koosta päätellen housut kuuluivat varhaisteinille ja tahrat edessä eivät varmasti olleet ammoniakille tuoksuvaa pissaa vaan ehtaa pikkupojan siemennestettä. Ehkäpä poika oli rynkyttänyt itseään patjaa vasten, jolloin keskenkasvuinen kikkeli olisi lauennut alushousuihin tuoden omistajalle suloisen orgasmin.

Mikael tunsi hämmentävän ja kielletyltä tuntuvan kiimansa nousevan uudelleen. Mies kaivoi jo valmiiksi kovettuneen kalunsa esiin ja ryhtyi vatkaamaan sitä häpeällisen kiihkon vallassa. Hän otti pienet alushousut käteensä ja hieroi housuja vasten kivikovaa kiimatippoja valuttavaa penistään. Ajatus siitä että hyvin nuori poika oli aiemmin lauennut samoihin housuihin tuntui äärimmäisen kiihottavalta. Mikael kietoi housut kalunsa ympärille niin että pystyi runkkaamaan vehjettään housujen läpi. Mies yritti mielessään arvailla kenelle huoneen pojista housut kuuluivat ja minkä kokoinen kikkeli tällä olisi. Nyrkin vatkatessa märkää kalua Mikael tunsi orkkunsa lähestyvän ja ajatteli ettei kannattaisi omalla spermalla töhriä hyviä housuja, jotta alkuperäiset pienet tahrat säilyisivät kiihokkeeksi seuraavaakin runkkutuokiota varten. Samalla hänen kalustaan lensi jo ensimmäinen purskaus maitoa ja seuraavat olivat jo lähtökuopissa. Kirjava päiväpeitto sotkeutui usealla liisterimäisen tahmealla mutta niin nautinnollisella roiskeella.

Kiiman taas hetkeksi laannuttua mies kirosi uudelleen itsensä ja koko vapaaehtoistyönsä. Tämän paikan täytyi olla noiduttu, koska se oli muuttanut hänet muutamassa päivässä edistyksellisestä luokkataistelijasta kiiluvasilmäiseksi toksiseksi pervoksi. Anun tilanne ei vaikuttanut yhtään sen paremmalta. Hänen olisi pakko puhua myrskystään päänsä sisällä jollekulle ennen kuin hän sekoaisi lopullisesti. Katsoessaan epätoivonsa keskellä ikkunasta ulos pimenevään iltaan hän näki pensaiden takana kumarassa juoksevan pienikokoisen hahmon, joka selvästi oli tekemässä jotain luvatonta.

Mikael muisti kuinka monena muunakin iltana hän olisi voinut vannoa nähneensä liikettä pensaiden takana, mutta lopulta ajatellut kyseessä olleen kulkukoirat tai muuut eläimet. Pian toinenkin pieni hahmo juoksi samaan suuntaan ja katosi näkyvistä suunnilleen siinä kohtaa, missä oli johtajatar Lucien mökin ovi. Se ei varmasti ollut sattuma vaan pojat saivat mökissä jotain minkä täytyi pysyä salaisuutena. Kiukun valtaama mies kuvitteli mielessään irstaan naisen, joka lahjoi viattomia poikia käyttäen kouluprojektia pelkkänä kulissina sairaalloisille tarpeilleen. Hän oli kaikesta päätellen kohdannut demonin, joka täytyi tuhota ennen kuin sairaus leviäisi muuallekin. Tässä oli myös hänen viimeinen tilaisuutensa palauttaa jo täysin kadonnut itsekunnioitus.

Niinpä seuraavana päivänä Mikael puoliväkisin raahasi itkua tuhertavan Anun mukaansa ja yhdessä he avasivat johtajattaren puumökin oven. Mikael selitti ensin silmät kiukusta leiskuen kuinka hänen ystävänsä oli poikien toimesta raiskattu. Tapaus täytyi käydä läpi ja syyllisiä piti rankaista, koska muuten mikään ei muuttuisi. Toisekseen hänellä oli vahva epäilys siitä, että johtajatar itse käytti poikia seksuaalisesti hyväkseen. Oli kaikkien etu, että asia käsiteltäisiin huolella ja jos Lucie ei ollut syyllistynyt mihinkään kiellettyyn niin hänen maineensa samalla puhdistuisi. Mies painotti uudelleen sitä että kyse oli kuin olikin aivan kaikkien edusta.

Lucie oli kuunnellut syytöksiä naama punaisena ja tämä aloitti toteamalla kuinka pahoillaan oli Anun puolesta. Myös hänet oli vuosia sitten otettu väkisin, ja vei aikansa päästä siitä yli. Pojat kuitenkin olivat heikossa asemassa ja raiskauskohu tietäisi syyllisille paluuta surkeisiin oloihin joko kadulle tai nuorisovankilaan. Joskus oli inhimillisempää katsoa kokonaisuutta kostamisen sijaan, mutta jos Anu välttämättä vaatisi oikeutta niin hänellä ei olisi muuta vaihtoehtoa kuin ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

Hän itse ei pyytänyt armoa tai ymmärrystä, koska länsimaissa asuneena hän tiesi kuinka länkkäreiden mielestä ihmiset olivat joko hyviä tai pahoja eikä koskaan mitään siltä väliltä. Oli totta, että hän iltaisin jätti ovensa auki, jolloin hellyyttä kaipaavat pojat saisivat halutessaan tulla sisään. Lucie korosti, ettei hän koskaan ollut houkutellut tai lahjonut poikia, vaan he saivat tulla kylään jos siltä tuntui. Vaikeissa oloissa kasvaneet pojat olivat yleensä jo pienestä pitäen olleet seksuaalisesti aktiivisia, ja petipuuhat olivat köyhille nuorukaisille harvinaisen tehokas ilon lähde. Seksi tuotti valtavan suurta nautintoa eikä maksanut yhtikäs mitään. Sen nautinnon avulla jaksoi hieman paremmin sitä köyhyyttä ja kurjuutta, jota näki kaikkialla.

Lucie huokaisi ja sanoi ettei voisi mitään sille, jos Mikael päättäisi tinkimättömässä oikeamielisyydessään ilmiantaa hänet. Samalla kuitenkin koko sisäoppilaitoksen toiminta vaarantuisi, koska skandaalin myötä länsimaiset järjestöt sulkisivat rahahanansa. Laitos melko varmasti lopetettaisiin ja mitään takeita ei olisi siitä että pojille löytyisi uusi koti. Iltapäivälehdet saisivat mehukkaat lööpit, mutta kaikkien muiden tilanne heikkenisi. Hän itse joutuisi ehkä vuosikymmeniksi kaltereiden taakse, jos ylipäätään selviäisi hengissä kehitysmaan primitiivisistä vankilaoloista.

Mikael istuutui alas tuolille ja hautasi päänsä käsiensä väliin. Teki hän mitä tahansa niin joku kuitenkin joutuisi kärsimään. Jos syylliset saatettaisiin vastuuseen niin kaikki muutkin pojat maksaisivat siitä kovan hinnan, mutta katsomalla muualle hänestä tulisi osasyyllinen ja irstailu jatkuisi kuten aina ennenkin. Vielä aamulla Mikael oli jakanut Twitterissään puolueen nuorisojärjestön manifestin seksuaalisen vastuun ja tiukemman moraalin puolesta. Hän oli monen vuoden ajan huudellut nollatoleranssia kaikelle ikävälle ja kielletylle, mutta seisoi nyt itse tienhaarassa vailla kunnollista suuntaa.

Lucie ehdotti että molemmat suomalaiset nukkuisivat yön yli ja miettisivät tarkkaan omia ratkaisujaan sekä niistä aiheutuvia seuraumuksia. Hän suositteli että myöhemmin illalla he itsekin pujahtaisivat pensaiden taakse ja avaisivat hänen lukitsematta jätetyn ovensa. Näkemällä mitä sisällä oikeasti tapahtui he voisivat omin silmin varmistua kuinka raakalaismaisesta seksuaalisesta väkivallasta todella oli kyse. Se luultavasti voisi auttaa aika paljon päätöksenteossa.

Niinpä vähän kymmenen jälkeen illalla Mikael ja Anu hiipivät puskien suojissa lopulta avaten Lucien jäykän narisevan puuoven. Sisältä kuului ääniä ja he sipsuttivatkin olohuoneeseen, jossa verhot oli vedetty ikkunoiden eteen. Mustalla nahkasohvalla murrosikäinen poika pylly paljaana rynkytti tukevassa kunnossa olevaa keski-ikäistä naista. Nähdessään kaksi vierasta poika panikoitui, veti kalunsa pois naisen sisältä ja valmistautui juoksemaan ulos. Lucie kuitenkin rauhoitteli ettei ollut hätää ja poika jäi istumaan sohvalle. Hän oli ehkä kolmetoista ja hänen kullinsa oli jo lerpahtamassa säikähdyksen takia. Penis oli melko kookas, mutta karvoja ei vielä kasvanut.

Mikael ja Anu tuijottivat silmät suurina kun Lucie viittoi kädellään poikaa tulemaan takaisin luokseen ja jatkamaan sitä mikä oli jäänyt kesken. Hieman hämmentynyt poika otti kalun käteensä ja hieraisi sitä muutaman kerran jotta seisokki palaisi. Suomalaiset ystävykset nieleskelivät nähdessään murkkukullin nousevan uuteen tanaan ja poika työntyikin kohta uudelleen haaransa levittäneen keski-ikäisen naisen sisään. Lucie hyväili pojan lyhyttä tummaa tukkaa ja suukotteli tätä samalla kun poika ähisi työn touhussa. Kiihotuksen puna leiskui molempien kasvoilla. Poika toisteli Lucien nimeä ja rytmikkäät työnnöt nopeutuivat, kunnes murkku päätti pitää tauon estääkseen liian nopean laukeamisen. Kohta rynkytys taas jatkui entistä hurjempana, kunnes oli taas uuden tauon paikka. Mikael ja Anu katsoivat epäuskoisina toisiaan ja huokailivat nähdessään kuinka nuori poika oli selvästi jo kokenut asiansa osaava rakastaja.

Nariseva puuovi päästi äänen ja pian olohuoneeseen käveli laiha noin kaksitoistavuotias poika. Myös tämä poika säikähti nähdessään vieraita, mutta Lucien huudettua tälle jotain paikallisella kielellä tilanne rauhoittui. Poika käveli Anun eteen, hymyili tälle ja tarttui kädestä. Kuin transsissa Anu käveli pojan johdattamana johtajattaren suuren leveän sohvan reunalle ja kietoi kätensä pojan ympärille. Nuori poika napitti nopeasti housunsa auki, jotta huomiota kaipaava kalu pääsisi heti vapauteen. Pian terhakka vielä lähes karvaton keppi pompahti ilmoille jäykkänä ja innokkaana. Anu hyväili sitä sormillaan ja maistoi sen päätä kielelllään. Mikael mumisi vastalauseensa, mutta työn touhussa olevat naiset eivät hänestä enää piitanneet. Lucie oli kääntynyt ja ensimmäinen poika rynkytti häntä takaapäin silmät lasittuneina. Samalla sohvalla Anu oli jo riisunut omat vaatteensa lutkuttaen samalla innokkaasti varhaisteininsä kalua. Pian he olivat kuitenkin jo lähetyssaarnaaja-asennossa ja naimisen rytke huohotuksineen sekoittui toiseen naimisen rytkeeseen.

Mikaelin tuijottaessa silmät suurina ovi kävi jälleen ja sisään hiipi kaksi entuudestaan tuttua keskenään identtisen näköistä tummatukkaista veljestä. Isompi veli saattoi olla kolmetoista pikkuveljen ollessa ehkä parisen vuotta nuorempi. He säikähtivät ensin Mikaelia, mutta rauhoituttuaan heidät valtasi pettymys kun kaksi muuta asiakasta olivat jo varanneet talon naiset. Pojat huutelivatkin ärtyneinä toisilleen, mutta ensiksi ehtinyt oli aina illan kuningas. Lucie huudahti Mikaelille ettei vanhempana naisena enää jaksanut kokonaista laumaa poikia, joten jos muut halusivat auttaa niin veljesten ei tarvitsisi palata pettyneinä takaisin asuntolaansa. Useimmille pojille yleensä riitti että joku imisi heidän kikkeliään ja auttaisi laukeamaan, ja se joku voisi olla lähes kuka tahansa. He eivät aina halunneet koskea miehiin, mutta olivat mielellään vastaanottavana osapuolena varsinkin jos joku suostui heitä imemään.

Kuullessaan tämän Mikael ei voinut enää itselleen mitään vaan kumartui hymyillen kohti poikia, avasi suunsa ja näytti sormellaan sinne. Poikien ilmeet kirkastuivat ja isompi pojista huudahti innostuneena “Yes, suck suck!” Naimisen rynkytyksen keskellä Lucie huusi huohottaen kuinka hänen makuuhuoneessaan olisi omaa rauhaa, jos Mikaelia kainostutti. Niinpä mies johdattikin pojat Lucien ahtaaseen hieman hämärään makuuhuoneeseen.

Pojat olivat vauhdilla laskeneet housunsa nilkkoihin ja heidän kalunsa hypähtelivät jo valmiiksi kivikovina odottaen nautinnollista käsittelyä. Vanhemman veljeksen kyrpä oli selvästi pitempi ja paksumpi sekä sen juurella oli alkavaa tummaa karvoitusta. Kuin transsissa Mikael polvistui ja avasi suunsa johdattaen isonveljen kepin sisään. Poika otti kaksin käsin tukea hänen päästään ja ryhtyi ilmeisen totutusti pumppaamaan kaluaan Mikaelin suuhun. Oli helppo huomata että häntä oli imetty monen monta kertaa. Suomalainen mies kiitti onneaan että oli kotimaassa muutamia kertoja harjoitellut sikäläisten karvaisten urosten kanssa, joten osasi nyt kunnolla tuottaa pojalle nautintoa. Hän pusersi suullaan tiukasti kalua liikutellen samalla kieltään ja huuliaan. Nuori teini oli ruvennut huokailemaan.

Vieressä seisonut pikkuveli hyväili hiljalleen itseään katsellessaan veljensä saamaa käsittelyä ja Mikaelin pitäessä taukoa huusi kimeällä äänellään “Suck suck!” vaatien omaa osaansa. Niinpä suomalainen mies ohjasikin pienemmän kikkelin suuhunsa ryhtyen innokkaasti lutkuttamaan sitä. Pikkuveikkaa imiessään Mikael runkkasi samalla isomman pojan kalua, jonka poika oli tunkenut mahdollisimman lähelle hänen suutaan valmiina tuikkaamaan heti sisään tilan vapautuessa. Pikkupojan huohotuksen yltyessä mies piti tauon ja otti isonveljen kullin taas imettäväksi. Samalla hän runkkasi kädellään märkänä litisevää terskasta tulipunaista varhaisteinin pientä kikkeliä. Molemmat pojat päästelivät nautinnon voihkaisuja ja Mikael tunsi myös oman kalunsa sykkivän kivikovana housujensa sisällä.

Leikki jatkui ja jatkui. Mies yritti poikien ilmeistä ja huohotuksen syvyydestä päätellä milloin toinen heistä olisi lähestymässä laukeamispistettä, jolloin huomio siirrettiin toiseen veljekseen. Näin orgasmi ei tullut lapsille liian aikaisin vaan he saivat jatkaa itsensä kiusaamista suloisella kiimalla. Pojat olivat kasvoiltaan jo aivan punaisia ja hiki valui pitkin isomman pojan otsaa. Kesken imemisen isoveli päästi suustaan kovan äännähdyksen ja samassa nuori kikkeli alkoi pumpata Mikaelin suuhun murkkupojan siemennestettä. Lasti oli iso ja se olisi lentänyt pitkälle jos kalu olisi ollut kädessä, harmitteli nuoresta spermasta helposti innostuva suomalaismies. Olisipa saanut nähdä kuinka valkoista se oli, mutta nyt kaikki mönjä oli jo hänen nielussaan eikä sitä saanut sieltä enää takaisin.

Huomattuaan veljensä jo lauenneen pienempi pojista tunki hihitellen oman pippelinsä takaisin Mikaelin suuhun ja ryhtyi rynkyttämään sitä tutulla hyväksi havaitulla tavalla. Isoveli napitti jo housujaan kiinni ja valmistautui lähtemään, kun nuoremman pojan pippeli alkoi nykiä suomalaismiehen suussa ja samassa kuului rajun kimeä voihkaisu. Mikael puristi nyt kielellään erityisen kovasti, jotta lapsen orgasmi tuntuisi voimakkaammin ja kestäisi kauemmin. Pojat kiittelivät hyväntekijäänsä iloisesti ja lähtivät posket punaisina juoksemaan takaisin kohti asuntolaa. Isompi pojista näytti peukaloa ja huusi vielä perään “Good suck!”. Kuullessaan kehun Mikael tunsi yhtä aikaa häpeää ja ylpeyttä.

Mies palasi olohuoneeseen, jossa voipunut Lucie kampasi hiuksiaan hänen nuoren rakastajansa jo lähdettyä. Anun poika oli vaihtunut ja tämä imikin nyt nautinnosta örähtelevää komeaa vanhempaa teiniä. Pojan kädet kourivat samalla naisen paljaita rintoja ja Anu pyöritteli myös sormeaan klitoriksellaan. Lucie pyysi Mikaelia lukitsemaan jo oven, jottei lisää innokkaita enää tulisi sisään. Tässäkin asiassa nopeat söivät hitaat. Mikaelin mentyä ovelle sieltä kuitenkin sujahti pienikokoinen ehkä vielä alle kymmenvuotias poika sisään, eikä mies hennonut laittaa ovea hänen edestään kiinni.

Hymyilevä Mikael viittoili lapsen kohti makuuhuonetta kysyen jo totutusti “Suck?” Poika kuitenkin pudisti päätään, otti kiinni Mikaelin kädestä ja vei tämän sormet nuhruisten housujensa etumukselle. Mikael alkoi hieromaan muhkuraa, joka muodosti kuluneissa verkkareissa pienen teltan. Sisällä olisi jotain pientä ja ihanaa, mies ennakoi. Mikaelin suureksi yllätykseksi pieni poika vei myös omat sormensa Mikaelin etumukselle hyväillen pullotusta miehen kangashousuissa. Suomalainen sulki hetkeksi silmänsä kokiessaan jotain mistä oli jo pitkään salaa fantasoinut, vaikkei sitä saanutkaan sanoa ääneen.

Mies ja poika istuivat Lucien sängyn laidalla hieroen hiljalleen toistensa muhkuroita. Mikael työnsi kätensä housujen sisään ja tunsi pienen sykkivän puikon sormiensa alla. Se oli lämmin ja kaipasi kosketusta. Hän laski pojan housuja ja pieni kalu pääsi vihdoin vapauteen. Kolmea sormea käyttäen Mikael ryhti liikuttelemaan nahkaa ylös ja alas. Pieni poika vastavuoroisesti napitti miehen housut auki ja tarttui hennolla kourallaan jo valmiiksi lähes halkeamaisillaan olevaan aikuiseen elimeen. Kuinka suloisen pehmeältä ja kiihottavalta pienet sormet tuntuivatkaan hänen kalullaan. Hänet vallannut kiima oli paljon suurempi kuin mitä hän oli aikuisten miesten tai naisten kanssa koskaan kokenut.

Huohottava Mikael pyysi poikaa istumaan syliinsä jolloin hän pystyisi hieromaan omaa kaluaan sylissään istuvan lapsen ohutta seisokkia vasten. Hän otti molemmat samaan nyrkkiin ja hieroi valtavan kiiman vallassa niitä yhteen. Pojan pieni käsi hyväili hänen kookkaita kiveksiään. Mikael huomasi kuinka jäykkä lapsenkikkeli valutti kiimalimaa, vaikka spermaa ei vielä varmaan tulisikaan. Samalla Mikael huomasi oviaukossa seisovan Anun, joka laittoi samalla päälle vaatteitaan.

Katsellessaan miestä ja poikaa Anu tunsi samalla ärtymystä ja helpotusta. Monien muiden tiedostavien nuorten aikuisten tavoin hänen entinen poikaystävänsä oli vuodesta toiseen saarnannut entistä tiukemman seksuaalimoraalin puolesta, mutta hänen oma kalunsa hieroutui parhaillaan noin kymmenvuotiasta pippeliä vasten. Kaipa tämä osoitti kuinka jokainen oli kuitenkin vain ihminen ja ylevien juhlapuheiden takana oli ihan samanlaiset tarpeet ja halut kuin kaikilla muillakin. Sama päti toki häneen itseensäkin.

Anu huomasi kuinka pienen pojan huohotus syveni kunnes ilmoille pääsi kimeä valtavasta nautinnosta valittava huudahdus ja Mikaelin käsi pysähtyi. “Ei vielä tullut spermaa” hengästynyt mies totesi Anulle ja korjasi asentoa niin että nainen näki paremmin kuinka pojan pieni hento käsi vastavuoroisesti lypsi Mikaelin terskasta tulipunaista kalua. Mies tunsi kuinka hänen omat siemenensä lähtisivät kohta liikkeelle ja muutaman hieraisun jälkeen ensimmäinen painava spermaklöntti ruiskahti hennon pikkupojan rinnuksille valuen sieltä alas kohti mahaa. Seuraavat roiskeet tahrasivat sekä mahaa että hentoja sormia. “White feel good?” hihkaisi nuori poika virnistäen ja Mikael nyökkäsi aurinkoisesti. Tällaisen kumppanin kanssa se oli jokseenkin turha kysymys.

Seuraavana päivänä Anu ja Mikael pohtivat kaikkea kokemaansa ja miettivät tulevaa. Mies totesi kuinka tapahtuneen jälkeen hän ei voisi enää palata takaisin vanhaan elämäänsä, joka perustui kokonaan toisenlaisiiin arvoihin ja selkeään rajaan hyvien ja huonojen ihmisten välillä. Anu nyökkäili ymmärtäväisenä. Toisella puolella maapalloa heidän samanmieliset ystävänsä vegaanisten raakakakkujen ja pienpanimo-oluiden äärellä pitäisivät heitä ihmishirviöinä jos tietäisivät näistä seksileikeistä. Olisi täysin turha palata enää takaisin, jos vanhaa kaveripiiriä ei enää voisi katsoa silmiin. Yhtä hyvin he voisivat jatkaa hyväntekeväisyyden parissa jakamalla iloa ja hyvänäpitoa sitä tarvitseville pojille, vaikka koko muu maailma ei sitä haluaisikaan yrittää ymmärtää.

5 kommenttia viestissä: “Kaikkien etu”

 1. Kiimassa says:

  Jatko aivan sika kiimasta

 2. Pertti says:

  Kiitoksia palautteesta! Kiva huomata että oma lukijajoukko on ilmeisimmin löytynyt, vaikka enemmistö ei olekaan tarinoilleni hirveästi lämmennyt.

  Tarinoiden aihepiiri on mitä se on, ymmärrän että se ei ole kaikkien mieleen. Kuulisin mielellään parannusehdotuksia itse kirjoittamiseen, kaikesta päätellen siinäkin on vielä paljon petrattavaa. En loukkaannu kritiikistä vaan yritän ottaa opiksi.

 3. VuokkoTuulikkiMoniMuu says:

  Taitaa Merjalla ja Hennalla olla pippelit…

 4. Merja says:

  Todellakin ihana tarina ja hyvin kirjoitettu. Esimurrosikäinen poju Lucie-tädin paksujen reisien välissä…ja kymmenvuotias poju Anun kanssa…kuinka kiihottavaa – ja kaunista.

 5. henna says:

  Aivan ihana tarina oli, toivottavasti tulee jatkoa. Esim ryhmäseksiä ja jopa raskauksiakin.

Kommentoi

top