search
top

Lomalla Armeijasta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (172 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Oli kaunis kesäpäivä. Olin vihdoin kahden viikon gineksen jälkeen päässyt intistä lomille viikonlopuksi. Bussissa oli kuuma,eikä vähiten harmaan lomapuvun takia. Oltiin sovittu tyttöystävän kanssa,että tapaisimme hänen kotonaan maalla. Mimmi asui Helsingissä,mutta päätimme tulla maalle hänen isänsä ja äitinsä luo,koska hän halusi nähdä vanhempiaan. Nuori ja viriili kun olin ,huomasin tuijottavani jokaista minihametta ja naisenpersettä melko intensiivisesti. Kaksi viikkoa ilman seksiä alkoi olla jo helvettiä.
Linja-auto jätti minut pikkukylän pysäkille ja kävelin viimeisen kilometrin määränpäähäni. Talon ulko-ovi oli raollaan,ja kohteliaasti koputettuani astuin sisään.
Eteisessä vastaani tuli tyttöystäväni Susan äiti. Huomasin heti viinilasin hänen kädessään. Kampaajan työviikko oli siis päättynyt. Susan äiti,Tarja, oli 52-vuotias parturikampaaja. Huumorintajuinen ja rempseä nainen,jonka kanssa olin aina tullut hyvin juttuun. Tarja halasi minua,ja tuntiessani pehmeät rinnat itseäni vasten,tunsin kaluni antavan jo merkkejä seisokista. Nolotti,ja irtauduin Tarjasta varovaisesti. Heitin lomakassin naulakon alle ja riisuin takkini. Istuutuessani olohuoneen sohvalle,Tarja antoi käteeni lasillisen viiniä josta hörppäsin kunnon kulauksen. Tarja istui tuoliin viereeni ja aloitti:
”Tuota tuota. Susa soitteli vartti sitten ja kertoi,ettei tulekaan tänään”. Saken (Susan isän) auto,jolla he olivat tulossa.oli rikki,eikä sitä saataisi kuntoon ennenkuin joskus lauantaina.
Mieleni mustui. Voi vittu ! Panetti ihan helvetisti,ja muija oli sadan kilometrin päässä.
”jaahas” sanoin vain. Pitäisiköhän jollain verukkeella hankkiutua hetkeksi yksinäisyyteen ja vetää käteen. Ei tästä muuten mitään tulisi..ajattelin synkkänä.
Tarja imeisesti huomasi ilmeeni,sillä hän kaatoi lisää viiniä lasiini ja sanoi:
”Kyllä me selvitään. Mulla on sauna päällä ja viiniä riittävästi. Kyllä te huomenna näätte”
”Joo” vastasin vain.
”Itseasiassa se sauna on varmaan valmis” hän jatkoi, ”kumpi menee ensin?”
”No jos minä vaikka menen niin saa nämä hiet pestyä pois” ehdotin hänelle. Samalla mieleeni tuli,että nyt olisi oiva tilaisuus saada omin käsin pieni helpotus aikaan.
”Mee vaan. Siellä on pyyhkeet valmiina” tarja tokaisi.
Join lasini tyhjäksi ja laskeuduin kellariin jossa sauna sijaitsi. Heitin intin vaatteet sohvalle ja menin suihkuun.
Tuntui mahtavalta kun viileä vesi huuhtoi hiet pois kropalta. Puristin ohimennen kullini vartta,ja pikkuveikka osoitteli heti heräämisen merkkejä. Jätin kuitenkin runkkailut tälläkertaa tähän. Ensin löylyt,sitten vasta helpotusta,ajattelin.
2

Istahdin lauteille rennosti ja heitin löylyä.  Kuuma löyly tuntui mukavalta ja nojasin selän seinään,sekä nostin jalat lauteille. Suljin silmät ja annoin ajatuksen lentää. Väkisinkin mietteet siirtyivät tyttöystävääni ja hänen vartaloonsa.    Pystyt 18-vuotiaan rinnat joissa nännit nöpöttivät kauniisti ja pyöreä kiinteä pylly,jonka alta löytyisi poslariksi ajeltu pimppi valmiina imaisemaan kullini tiukkaan ja märkään syleilyynsä.
Kidutin mieltäni kuvittelemalla itseni tyttöni jalkojen välissä työstämässä sykkivällä elimelläni Susan inistessä hiljaa kiimaisena.
Ajatukset keskeytyivät hetkessä,kun kuulin pesuhuoneen oven käyvän. Kuului vaatteiden kahinaa ja suihkun kohinaa,ja Tarja astui saunaan. Alastomana. ”sori että tulin tälleen yllättäen,mutta ajattelin,että miksi me erikseen saunotaan,kun homman voi hoitaa näinkin” Tarja hymyili kiivetessään lauteille jo hieman horjahtaen.
En oikein tiennyt mitä sanoa joten hymähdin vain jotain ja heitin lisää löylyä.
Tarja istui lauteiden toiseen päähän huoahtaen. Hänkin nosti jalkansa lauteille ja nojasi seinään minua vastapäätä. Suljimme molemmat silmämme ja olimme hiljaa lämmön rentouttaessa vartaloitamme.
Pian en mahtanut itselleni mitään,vaan avasin silmäni raolleen katsellakseni tyttöystäväni äitiä joka retkotti vastapäätä silmät suljettuina.
Tarja oli siis 52-vuotias. Paksut punaisiksi värjätyt hiukset nuolivat märkänä päätä. Maan vetovoima oli jo alkanut toimia,joten suuret pehmeät rinnat lepäsivät pyöreän lihaisan vatsan päällä. Ruskettuneessa ihossa näkyivät selvästi bikinirajat. Tarjan istuessa hieman jalat levällään,näin myös suoraan hänen pilluunsa,joka hymyili minulle lihaksikkaiden reisien välissä.
Ei nainen mitenkään erityisen kaunis ollut,mutta jotain kiihottavan seksikästä hänessä oli. Siinä salaa naista katsellessani tapahtui väistämätön. Minulla alkoi seistä. Ei mitään puolijäykkää,vaan kyrpäni nousi kuin salko kohti kattoa. Tulipunainen terska kiilsi turpeana ja paksut verisuonet pumppasivat sykkien lisää verta kullinvarteen.
Minun oli pakko nopeasti laskea jalkani alalauteelle ja kyyristyä eteenpäin,ettei Tarja olisi nähnyt tilaani.
Heitin löylyä lisää ja kaadoin samalla vaivihkaa kylmää vettä elimelleni saaden seisokin loppumaan. Oli pakko päästä pois.
Sanoin Tarjalle,että lähtisin suihkuun. Ohittaessani hänet aivan lähietäisyydeltä kuumat alastomat ihot koskettivat. Saunasta poistumiseni näytti varmaan enemmänkin pakenemiselta,sillä penikseni eli jo omaa elämäänsä,ja alkoi kovettumaan tästäkin. Seisoin suihkun alla yrittäen rauhoittua,kun Tarja tuli suihkuhuoneeseen.
”Timo hei. Pesetkö mun selkäni niin mä pesen sitten sut” Tarja kysyi.
Jumalauta,ajattelin. Miten minä tästä selviän kunnialla,mietin kuumeisesti. En
3

kuitenkaan voinut muuta kuin suostua pyyntöön. Tarja meni vuorostaan suihkun alle ja pääsin ihailemaan häntä nyt takaapäin. Perse oli aikuisen naisen perse. Pyöreä ja muodokas,hieman selluliittinen mutta kutsuva. Tiesin jo,että päästessäni vihdoin tyhjentämään kassini,ei mielikuvissani seikkailisi 18-vuotias tyttöystäväni,vaan hänen 52-vuotias äitinsä,joka iän perusteella voisi olla äitini !
”No niin,mä olen valmis” sanoi Tarja ja nojasi seinään jalat hieman harallaan.
Pursotin saippuaa käsilleni ja aloitin hartioista. Levitin saippuaa selälle ja tein samalla hierovaa liikettä,joka sai naisen huokailemaan hiljaa. Tämäkin vielä,mietin ja siirryin sitten jalkoihin.
”Timo hei,mitä unohtui? Pese se perse kanssa” Tarja torui. En voinut muuta kuin ottaa lisää saippuaa ja alkaa levittämään sitä Tarjan pakaroille. Leipoessani noita suuria pyöreitä pakaroita ajatukseni siirtyivät taas naimiseen. Kun Tarja notkisti selkäänsä levittäen jalkojaan käskien minua pesemään myös sieltä,oli peli jälleen menetetty. Levittäessäni saippuaa pakaravakoon en mahtanut mitään itselleni,vaan liikutin kättäni vielä alemmaksi kunnes se osui suojattomaan häpyyn. Tarja nytkähti vaahdottaessani häpykarvoitusta ja sormieni lipuessa pilluvaossa.
En uskaltanut jatkaa pitempään vaan ilmoitin työn olevan tehty. Kyrpäni seisoi kivikovana ja kivespussit olivat kuroutuneet yhteen seisoessani saippuaisen naisen takana,sen verran kaukana,ettei hän tuntenut erektiotani. Mieleni teki tunkea kyrpäni noiden pakaroiden väliin ja sieltä syvemmälle pilluun,mutta kyseessä oli lähes anoppini,joten yritin kädet täristen rauhoittua. Mutta eihän se tietenkään onnistunut.
”Pese etupuoli kanssa” Tarja pyysi edelleen selkä notkolla seinään nojaten.
Hiljaa mielessäni kiroten laitoin saippuaa käsilleni ja yritin suoriutua tehtävästäni seisoen mahdollisimman kaukana Tarjasta. Pian huomasin kuitenkin ettei se onnistuisi,joten jouduin menemään kiinni naisen selkään. Levitin saippuaa Tarjan rinnoille puristellen ja vatkaten niitä sekä pyöreää vatsaa veren kohistessa korvissani. Ja niinhän siinä kävi,että seisokki tuli takaisin. Kyrpäni ponnahti kuin vieteri seisomaan ja tomaatinpunainen terska tökki anoppiani pakaroihin Käsieni puristellessa suuria roikkuvia saippuasta liukkaita rintoja.
Kun terskani upposi Tarjan pyllyvakoon,hän ikäänkuin havahtui ja irrottautui minusta. Ajattelin,että nyt tulee huutia,mutta mitään sanomatta nainen menikin vain suihkun alle seisomaan. Yritin saada itseäni rauhoittumaan,turhaan. Kaluni sykki edelleen kivikovana,kun Tarja sulki suihkun ja sanoi ”No niin,nyt on sun vuorosi” Olin paniikissa naisen kääntyessä minuun päin. Hän kiinnitti katseensa kivikovaan kyrpääni ja kysyi ” Ei kai tuo minusta voi johtua? Vanhasta ämmästä??” Nikottelin jotain naama punaisena,mutta Tarja ei jäänyt odottamaan vastaustani. ”Käännyppä selkä seinää vasten” hän tokaisi. Käännyin käs
4

kettyyn suuntaan,nojasin seinään,ja suljin silmäni. Tunsin naisen käsien levittävän saippuaa selkääni. Sieltä ne siirtyivät pakaroilleni. Tunsin kuinka käsi upposi pakaravakooni saippuoiden sen liukkaaksi. Kun utelias sormi alkoi hieromaan peräaukkoani,sävähdin tahtomattani. Kun sormi tunkeutui sulkijalihaksen läpi suoleeni,tunsin yllättäen nautintoa.
”Pitää pestä joka paikka” Totesi Tarja vetäessään sormensa sisältäni. Mietin mitä nainen sanoisi jos tarttuisin kyrpääni ja runkkaisin itseni rauhalliseksi. Tiesin ettei siihen montaa liikettä tarvittaisi. En kuitenkaan uskaltanut alkaa toimeen. Tunsin kuinka Tarja tuli aivan selkääni kiinni. Tuntiessani kuuman hengityksen niskassani ja raskaat rinnat selkääni vasten alkoi kutina kiveksissäni olla jo sietämätön. Tarja levitti saippuaa pyörivin liikkein rinnalleni ja vatsalleni. Olin hiljaa ja nautin.
Naisen käsi vaelsi alaspäin,ja yllättäen tunsin sen kalullani.
”Tämäkin pestään nyt ja hyvin” kuulin takaani käden ottaessa puristusotteen kullini sykkivästä varresta. Seisoin aivan liikkumatta. Tarjakaan ei sanonut mitää,puristi vain kivikovaa kyrpääni varresta.
”Tästä ei sitten puhuta ikinä kellekään” Sanoi Tarja käskevästi. Nyökäytin päätäni myöntymisen merkiksi ja ote kyrpäni varresta tiukentui. Naisen etusormi livahti terskani alapinnalle ja hieroi sitä varovaisesti. Penikseni nyki holtittomasti.
”Kohta tulee” sain huokaistua.
”Ei tule,ennenkuin minä annan luvan tulla” totesi Tarja.
Etusormi lopetti ihanan työnsä,ja saippuasta liukas käsi alkoi liikkua varovasti ylösalas kyrvälläni. Mieli teki huutaa,kovaa. Perseeni teki pyörivää liikettä Tarjan lantiota vasten ja aloin taas lähestymään orgasmia. Olin juuri tulemaisillani,kun sormet ottivat tiukan puristusotteen kalun tyvestä. Puristus koveni ja jälleen nykivä elimeni rauhoittui hetkeksi. Tunsin sydämeni jyskytyksen kun käsi aloitti työnsä uudelleen. Katsoin naisen kättä,joka veti esinahkaa terskani päälle ja pois. Ote oli työnsä tunteva. Nautinto kasvoi sisälläni kokeneen käden runkatessa kulliani. Kun taas olin pääsemässä huipulle,sormet puristivat jälleen kalun tyveä,estäen siemensyöksyn. Anelin Tarjalta jo armoa. En enää kohta kestäisi,vaan menettäisin vähintään tajuni.
Tarja hymähti takanani ja kysyi sitten:
”Mihin sinä haluaisit tulla?”
En osannut vastata. Nyt olisi pääasia,että tulisin. Ihan mihin vaan,kunhan vain nopeasti. Tarja irrottautui minusta ja otti askeleen taaksepäin. ”Käänny” hän sanoi. Minä käännyin häneen päin. Tarja katsoi epätoivoista ilmettäni ja sykkivää kyrpääni.
”Pilluun minen sinua nyt päästä” hän totesi, ”ja perseeseen sinä et tuota ehdi laittaa ennen räjähdystä” nainen jatkoi. Tarja otti seinältä puisen löylykauhan.
5

Siinä oli noin puolimertinen pyöreäksi muotoiltu varsi. Hän otti suihkusaippuan ja pursotti saippuaa paksuksi kerrokseksi kauhan varteen. Nainen siirtyi pesuhuoneessa olevan sohvan luo ja kiilasi kauhan sen tyynyjen väliin niin että saippuainen varsi sojotti tyynyjen välistä ylöspäin.
””Tuleppa tänne” Tarja sanoi ja veti minut korvasta sohvan eteen. Tein työtä käskettyä,ja Tarja ohjasi minut istumaan hajareisin kauhanvarren päälle. Tunsin liukkaan kauhanpään painavan peräaukkoani,ja kun Tarja painoi minua hartioista,kauhan pää upposi peräaukkooni. Yritin pinnistää vastaan,mutta varsi upposi suoleeni helposti. Kun kauhanvarsi oli uponnut ainakin puoleenväliin sisääni,Tarja päästi irti hartioistani. Tunsin kuinka sulkijalihakseni sykki outoa esinettä vasten. ”Nussi sitä” Tarja käski astuen taaksepäin.
Aloin liikutella itseäni varovasti ja kauha liikkui edestakaisin suolessani. Alun ahdistuksen jälkeen kauhan varsi upposi sisääni yhä helpommin. Ratsastin kauhanvarrella seisova kyrpä heiluen puolelta toiselle.
Tarja katseli työskentelyäni hetken ja käveli sitten eteeni kääntyen niin,että hänen pyllynsä oli muutaman sentin päässä kasvoistani. ”Nuole” hän sanoi levittäen pakaroitaan. En voinut muuta kuin upottaa kasvoni nasen pakaroiden väliin ja nuolla hänen pyllyreikäänsä. Olin hulluuden rajoilla. Löylykauhan varsi souti edestakaisin peräsuolessani,ja minä nuolin tyttöystäväni äidin pyllyreikää. Välillä upotin kieltäni sisään suoleen ja jatkoin ratsastustani.
Lopulta Tarja suoristautui posket punaisena. Hän painoi hartioistani minua alaspäin niin että lähes  koko kauhanvarsi upposi sisääni. Sitten hän taivutti ylävartaloani taaksepäin,kunnes selkäni osui sohvan selkänojaan. Olin kaarella ja peräsuolessani oleva kauhanvarsi piti minut paikoillaan niin etten pystynyt nousemaan. Sykkivä ja nykivä kyrpäni sojotti suorana odottaen helpottavaa kättä. Tarja tarttui kalun varteen aloittaen varovaiset liikkeet. Näin vastapäisen seinän peilistä itseni ja alastoman anoppini joka aloitti hellät runkkausliikkeet koventaen otteitaan pikkuhiljaa. Nautinto alkoi kiveksistä ja nousi salamoina kaluuni. Suustani pääsi ininää joka muuttui suoraksi huudoksi tajutessani saavani elämäni kovimman orgasmin. Tarjakin käänsi katseensa peiliin tajutessaan,ettei paluuta ollut kyrpäni nyki ja kiemurteli naisen käsissä,kunnes tajunnan räjäyttävä orgasmi sai koko vartaloni nykimään. Ensin terskan päästä lirahti pieni spermapisara. Sitten tavaraa alkoi tulla. Paksua valkoista lientä purkautui huutoni säestyksellä kasseistani valtavat määrät. Spermaa lensi kaarena peiliin ja lattialle. Sitä osui Tarjan kasvoille ja seinään. Tuntui ettei siemennesteen tulo loppuisi lainkaan. Mutta loppuihan se viimein. Valuin sohvalta lattialle kauhanvarren lipuessa lupsahtaen suolestani. Makasin omassa spermassani lattialla yrittäen saada hengityksen tasaantumaan. Käänsin päätäni ja katsoin Tarjaa. Hän iski minulle silmää ja sanoi ”Ensikerralla on sitten minun vuoroni!

9 kommenttia viestissä: “Lomalla Armeijasta”

 1. Slnmies says:

  Aivan huippu

 2. Kaz says:

  Paskaa

 3. Timppa says:

  Oikeasti hei, olihan tämä ihan hanurista! Sellainen pieni ala-asteella opittu vinkki, että pilkun jälkeen tulee aina välilyönti. Ja jottei mene pelkäksi pilkun nussimiseksi, oli melko paljon kirjoitusvirheitä ja asiavirheitä. Sohva pesuhuoneessa?! Mitään uuttahan tässä ei ollut asiankaan puolesta. Tuota samaa nuoren pojan ja vanhemman naisen saunomista, joita on 9 novellia kymmenestä.

  • 3xl says:

   No ensinnäkin siinä Pesuhuoneessa missä tämä kuvitteellisesti tapahtui oli sohva. Jotain muovia tai tekonahkaa. Toiseksi mua ei ihan hirveesti pilkkuvirheet hetkauta. Ja kolmanneksi olisit voinut lopettaa lukemisen jos oli niin huono…

   • 6xxxxl says:

    sähän voit ens kerralla jättää kaikki välimerkit ja välilyönnit pois. tuskin muuttaa sisältöö

 4. Madclown says:

  Ei huono. Lisää kiitos!

 5. Lode says:

  Todella hyvä ja kiihottava 😉 jatkoa odotellessa…

 6. talg says:

  Hei, ehdottomasti jatkoa! Tässä nyt tullut vasta kutkuttavan kiihottava prologi miten anoppi ottaa vävykokelaan toyboykseen!

Kommentoi

top