search
top

Alkuasukasheimon orjina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 2.99 out of 5)
Loading...

Olin alkuasukasmajassa. Minut oli karvojen ajelun jälkeen kahlittu ja kiinnitetty jonkinlaiseen tuoliin alastomana. Maja oli valtava. Nuotiot valaisivat sitä keskeltä,jättäen kuitenkin seinustat varjoon. Tiesin kuitenkin koko heimon olevan paikalla varjoissa. Jostain kuului hypnoottinen rummutus ja seinustoilta kuului naurahduksia. Yllättäen majan oven huopa heilahti,ja neljä suurta neekeriä kantoi paikalle vaimoni. Hän oli polvillaan suuren kilven päällä,yllään ohut vaalea harsomainen kangas,jonka läpi näki selvästi,että hän oli alaston. Vaimon kaulassa oli paksu kahle,josta lähti paksu kettinki selän taakse. Kädet oli kiinnitetty ranteista niihin. Näin,että vaimon katse oli uninen,joten hänet oli siis huumattu. Kilpi vaimoineni kannettiin keskelle majaa jonkinlaiselle jalustalle ja miehet poistuivat. Vaimoni liikahteli raukeasti kilven päällä. Kahleet kilisivät. Nuori alaston neekerityttö tuli paikalle kantaen käsissään suurta ruukkua. Hän meni vaimoni taakse ja nosti ruukun hänen päänsä yläpuolelle. Kaataessaan ruukun sisältöä vaimoni päälle,tajusin sen olevan paksua öljyä. Öljy valui pitkin vaimoni selkää ja etupuolta tehden hänen yllään olevan kankaan läpinäkyväksi. Harso tarttui vartalolle paljastaen suuren pyöreän pyllyn. Kankaan imeytyessä pakaroiden väliin,se oli kuin toinen iho. Kangas imeytyi myös miehustalle jolloin suuret roikkuvat rinnat ja pyöreä pehmeä vatsa näkyivät selvästi odottavalle yleisölle. Tummat suuret nännit loistivat kankaan läpi. Yleisöstä kuului hyväksyvää murinaa.
Nuori tyttö laittoi ruukun maahan ja siirtyi takaisin vaimoni selän taakse. Hän tarttui hänen yllä olevaan kankaaseensa, ja repäisi sen yhdellä nykäisyllä pois. Vaimo oli nyt alaston. Tyttö sitoi vaimon pitkät hiukset jonkinlaiselle poninhännälle ja alkoi varmoin ottein levittää öljyä tämän vartalolle. Pienet kädet levittivät öljyn pitkin vaaleaa selkää. Sitten ne siirtyivät pakaroille tehden ne kutsuvan kiiltäviksi. Tyttö levitti naiseni pakaroita ja öljysi myös pyllyvaon pitkin rauhallisin vedoin. Näin ensin yhden,sitten kahden ja vihdoin kolmen hoikan sormen uppoavan vaimon peräaukkoon öljyten sen käyttökuntoon. Vaimo ynähti raukeasti ja suuret pakarat levittäytyivät lisää. Työnneltyään hetken sormiaan vaimoni peräaukossa,tyttö veti sormet maiskahtaen ulos. Hän siirtyi rasvaaman alempaa, vaimon paljaaksi ajeltua vaginaa. Tyttö selvästi nautti työstään venytellessään häpyhuulia ja upottaessaan vihdoin sormet sisään vaimoni häpyyn. Vaimo vingahti sormien liukuessa sisään ja pylly värähti. Ilmeisesti vaimo oli saanut kiihottavaa lääkettä,sillä hän tuntui nauttivan sormien liikkeestä. Sitten tyttö hieman vastahakoisesti veti sormensa ulos vaimostani ja rasvasi tukevat reidet. Tehtyään työnsä valkoisen naisen takapuolelle,hän siirtyi rasvaamaan etupuolta. Itsevarmasti nuoret ruskeat kädet levittivät öljyä vaimoni kaulalle,siirtyen pikkuhiljaa alemmas,kunnes tavoittivat suuret rinnat. Tyttö otti rinnan kerrallaan käteensä,ja pitkin vedoin rasvasi ne kiiltävän öljyisiksi. Huomasin vaimoni paksujen nännien sojottavan kivikovina. Tyttö otti molemmat nännit peukaloiden ja etusormien väliin vetäen niistä hymy huulillaan. Valitus karkasi vaimoni huulilta. Kun suuret pehmeät valkoiset rinnat oli hyvin rasvattu, Tyttö siirtyi vatsalle. Kädet vaivasivat pulskaa valkoista vatsaa ja kylkiä kuin pullataikinaa tytön selvästi nauttiessa työstään.

Olin ilmeiseti itsekin saanut jotain lääkettä,sillä seuratessani vaimoni öljyämistä, olin saanut erektion. Kaluni sojotti pystyssä sykkien. Vaimoni öljynnyt tyttö siirtyi nyt minun luokseni. Hän kaatoi samanlaista öljyä päälleni ruukusta. Kun astia oli tyhjä,hän aloitti pienillä käsillään työskentelyn. Kalju pääni oli kohta öljystä kiiltävä,samoin niskani. Kädet sivelivät selkääni ja siirtyivät sieltä pakaroille. En pystynyt sidottuna estelemään,kun kädet rasvasivat pakaroitani,siirtyen myös pakaravakoon. Kohta kolme sormea aiheutti painetta peräaukollani,ja estelyistäni huolimatta liukuivat sisään suoleeni. Tuntui omituiselta tuntea sormet suolessani. Tunsin sykkiväni sormia vasten. Hetken sormiaan edestakaisin liikuteltuaan,tyttö veti sormensa ulos. Hän rasvasi jalkani ja siirtyi sitten eteeni. Katselin voimattomana nuorta kiihottavaa ja alastonta naisvartaloa edessäni. Pienet rinnat kohoilivat hengityksen tahtiin ja nännit olivat kivikovat. Tyttö katsoi minua suoraan silmiin aloittaessaan rintakehäni sekä vatsan rasvaamisen. Kun hän tarttui seisovaan kaluuni,tyttö virnisti ja sanoi jotain yleisölle,josta kuului naurua. Pienet kädet öljysivät kivespussini ja lipuivat sitten pitkin sykkivää kyrvän vartta. Tunsi tulevani hänen käsilleen hetkellä millä hyvänsä.. Mutta tyttö lopetti runkkaamiseni ja otti ohuen nahkahihnan. Hän kietaisi sen kaluni juureen ja solmi hihnan kireälle. Tunsin kyrpäni paisuvan ja sykkivän entisestään. Paksut verisuonet pullistuivat kalun varressa ja terska muuttui tummanpunaiseksi ja kiiltäväksi. Ennenkuin ehdin edes ajatella mitään ,tyttö sitoi toisen hihnan kivespussien ympärille ja sitoi pussit tiukaksi palloksi. Minut ja vaimoni oli nyt valmisteltu uhrausta varten…

Vaimoni oli edelleen polvillaan keskellä majaa, nuotion liekkien heijastuessa hänen uhkealta öljytyltä vartaloltaan. Hetken oli odottavan hiljaista. Sitten varjoista astui keskelle majan lattiaa suuri,lihaksikas neekerimies. Liekit heijastelivat hänen lihaksikkaalla vartalollaan kun hän astui vaimoni eteen. Toinen,lähes samankokoinen alkuasukas seisahtui hänen viereensä. Molemmat vetäisivät lannevaatteensa pois. Suuret ja paksut elimet heiluivat puolijäykkinä miesten arvostellessa edessään olevaa alastonta valkoista naista. Toinen siirtyi aivan vaimoni kasvojen eteen. Hän taivutti uhrattavan naisen päätä eteenpäin,ja tarjosi suonikasta elintään tämän suuhun. Vaimoni ei voinut muuta kuin raottaa huuliaan,ja paksu musta kalu lipui vaimoni suuhun. Mies otti vaimoa hiuksista kiinni,alkaen liikutella itseään sisään ja ulos naisen nielussa. Kyrpä upposi joka työnnöllä syvemmälle ja tuntui kasvavan sekä pituutta,että paksuutta. Vaimoni ynisi voimattomana valtavaksi paisunut neekerin elin suussaan. Kuola valui paksuina rihmoina suupielestä.
3
Mies selvästi nautti valkoisen naisen työskentelystä,sillä hän seisoi silmät kiinni,autuas ilme kasvoillaan.

Toinen miehistä katsoi toverinsa nautintoa,ja hänen kalunsa koveni ja paksuni silmissä. Se oli ,jos mahdollista,vieläkin isompi.
Mies katsoi minuun,ja kauhukseni näin hänen lähtevän lähestymään. Mies tuli aivan eteeni. Yritin puristaa huuleni tiukasti yhteen,mutta kuuma musta kiiltävä terska painui huuliani vasten vaativasti. Neekerinkyrpä soljui väistämättä suuhuni ja sieltä nieluuni. Musta mies otti pääni takaa kiinni ja aloitti rauhalliset työnnyt suussani. En ollut koskaan imenyt kyrpää,mutta nyt oli pakko. Yritin kutitella kielelläni terskan alapintaa ja imeä samalla tuota paksua mulkkua. Tunsin kuinka suonikas kalu paisui suussani entistä isommaksi ja upposi yhä syvemmälle nieluuni miehen työskennellessä suussani. Kurkustani kuului korahduksia,ja tunsin erittäväni kuolaa suustani. Mies jatkoi vielä hetken ja vetäytyi pois. Hän sanoi jotain,ja pimeydestä ilmestyi neljä miestä,jotka irrottivat minut tuolista. Käsiini ja jalkoihini tartuttiin,enkä voinut vastustaa kun minut nostettiin kantoon. Kokoajan turvonnut kaluni seisoi sykkivänä kohti kattoa. Minut kannettiin keskelle lattiaa josta näin tarkemmin vaimoni työskentelevän toisen neekerin kanssa. Näin myös vaimoni takaapäin ja huomasin,että hänen takapuolensa teki kokoajan pientä pyörivää liiketta. Myös häpy oli avautunut kiihottumisen merkiksi. Häpyhuulet olivat paisuneet.

Minut asetettiin lattialle. Edessäni oli maahan kiinnitetty tolppa jonka päässä oli saranoitu kahle. Minut asetettiin kahleelle niin että se kiinnitettiin kaulaani. Jalkani sidottiin kahleilla levälleen polvista ja käteni kahlittiin selän taakse. Olin täysin avuton ja käytettävissä. Tunsin kuinka kaluni varteen kiinnitettyyn nahkahihnaan tartuttiin ja kyrpääni vedettiin taaksepäin. Hihnan toinen pää kiinnitettiin jonnekin,ja nyt turvonnut,sykkivä kaluni sojotti suoraan taaksepäin. Joku läimäytti pakaraani ja nauroi kovaa. Olin kuin uhrattavaksi asetettu sonni pääsemättä liikkumaan mihinkään. Kohta ympärilleni kerääntyi viisi noin 14-15 vuotiasta neekeripoikaa. Pahojen aavistusten vallassa katsoin,kuinka pojat riisuivat lannevaatteensa minua katsellen. Pian yksi heistä tuli eteeni polvilleen,ja tunki nuoren jäntevän peniksensä suuhuni. Hän alkoi liikutella itseään suussani vanhemman soturin opastusten mukaan. Samalla tunsin,kun yksi pojista siirtyi taakseni. Tunsin sormet pakaroillani,ja sitten peräaukollani. Aukkoni oli niin hyvin rasvattu,etten pystynyt pyristelemään vastaan,vaan tunsin kuinka sormi upposi sisääni. Olin täysin alistettu. Kolme muuta poikaa masturboi kalujaan tapahtumaa katsellen. Tunsin kuinka suussani oleva kalu alkoi sykkiä. Pojan liikkeet muuttuivat hallitsemattomiksi,ja paksua ja sakeaa spermaa ryöppysi suuhuni . Yritin niellä kaiken,etten tukehtuisi. Poika vetäytyi sisältäni hymyillen. Pimeydestä kuului aplodeja. Takanani oleva poika veti sor
4
mensa sisältäni. Kohta tunsin painetta peräaukollani. Nuori ori tunkeutui neitseelliseen suoleeni. Selkäni taipui ja pyllyni nousi vaistomaisesti ylemmäksi. Uusi nuorukainen siirtyi vuorostaan eteeni ja työntyi nieluuni vaativasti. Olin molemmista päistä täynnä nuoria neekeripoikia. Suolessani työskentelevä poika aloitti työnnöt rauhallisesti koko ajan syvemmälle tunkeutuen. Tunsin samalla kuinka kaksi pojista alkoi hieromaan elimiään öljyttyyn kylkeeni. Minulla oli siis poika suussani.toinen raiskasi peräaukkoani ja kaksi nuorta kalua hankasi selkääni. Samassa tunsin,kuinka suolessani oleva kalu alkoi sykkimään,ja tunsin kuinka spermaa syöksyi sisälleni. Poika vetäytyi sisältäni huokaisten. Kun suussani työskentelevä nuorukainen myös laukesi karjaisten,sain hetken hengähtää.

Musta mies työnteli elintään vaimoni suussa,kunnes laukesi karjahtaen. Vedettyään kutistuvan elimensä naisen suusta,vaimoni yökkäsi valtavan määrän spermaa ulos. Mies,joka oli ensimmäisenä raiskannut suuni valtavalla kalullaan, käveli nyt vaimoni taakse. Hän katseli hetken notkollaan olevaa valkeaa selkää ja isoja pakaroita,kunnes asettautui pakaroiden taakse. Paksu sinimusta terska upposi vaimoni pakaroiden väliin,ja hetken etsiskeltyään löysi tiensä paisuneiden limaisten ja öljyttyjen häpyhuulten väliin. Näin aitiopaikalta,kunka tuo kivikova kyrpä soljui vaimoni sisään kohtaamatta vastarintaa. Vaimo äännähti hieman kullin upottua juurta myöten sisään. Neekeri aloitti rauhalliset työnnöt lotisevassa hävyssä. Vaimoni edessä yhä seisova neekeri ropasi hajamielisenä penistään ja tarttui sitten molemmilla käsillään vaimoni nänneihin. Hän aloitti voimallisen lypsämisen. Vaimon raskaat rinnat venyivät suipoiksi miehen venytellessä tissejä naureskellen. Vaimo älähti ja yritti turhaan vetäytyä pois. Mies sanoi jollekin jotain,ja kohta vanhempi nainen toi hänelle jotain.
Mies veteli nännejä kunnes ne olivat venyneet ja paisuneet. Sitten hän laittoi ensin toiseen ja sitten toiseen nänniin puiset nipistimet. Ne puristivat vaimoni nännit littanoiksi,ja nännit muuttuivat hiljalleen tummanpunaisiksi. Kiristimet aiheuttivat selvästi kovaa kipua,ja vaimoni suusta pääsi valitus,selän taipuessa yhä enemmän notkolleen. Neekeri kytki molemmat kiristimet ohuella ketjulla toisiinsa,ja veti ne yhteen. Nyt vaimoni raskaat roikkuvat rinnat puristautuivat yhteen.
Vaimoni pillussa työskentelevä neekeri vetäytyi ulos vaimostani. Hän keskusteli hetken toverinsa kanssa. Sitten he kutsuivat minua raiskanneet pojat paikalle. Vaimon suuta nussinut mies siirtyi kilven päälle selälleen. Pojat ja toinen aikuisita neekereistä tarttui vaimooni nostaen hänet selällään makaavan miehen päälle. Sitten paikalle kutsuttiin meidät rasvannut neekerityttö. Hän otti makaavan miehen kalun suuhunsa,ja aloitti imemisen. Tytön kasvojen edessä pullisteleva valkoisen naisen vagina avautui ja sulkeutui vuorotellen hänen silmiensä edessä. Kun musta nahkapatukka taas seisoi tanakasti,tyttö päästi sen lupsahtaen suustaan.

Tyttö ei mahtanut mitään itselleen,vaan upotti päänsä valkoisen naisen öljyttyjen reisien väliin ja imaisi paksut häpyhuulet suuhunsa. Hetken vaimoani alistettuaan hän kuitenkin lopetti. Neekerityttö tarttui vakaalla kädellä tanakkaan mustaan kyrpään,ja ohjasi sen vaimoni häpyhuulien väliin. Kun kalu oli kohdallaan,soturi painoi elimensä vaimoni sisään. Vaimo ulahti hänen päällään.
Neekeri aloitti rauhalliset työnnöt. Seuraavaksi nuori tyttö siirtyi vaimoani jo naineen soturin eteen polvilleen ja otti tämän elimen suuhunsa. Hetken työskenneltyään,miehen kalu seisoi taas jämäkästi kohti kattoa. Näin kuinka mies siirtyi asemiin vaimoni taakse. Neekerityttö tarttui miehen kaluun ja ohjasi sen vaimoni sykkivälle peräaukolle. Varovasti paksu pikimusta kyrpä ujuttautui sulkijalihaksen läpi vaimoni suoleen. Vaimo huusi jo suoraa huutoa,saaden yleisön nauramaan ja taputtamaan. Vaimoni oli niin öljyssä,ettei vastustelusta ollut mitään apua,vaan kivikova sykkivä kyrpä soljui kokonaisuudessaan naiseni pyllyyn. Mies aloitti työnnöt saavuttaen saman tahdin vaimoni pillussa työstävän miehen kanssa. Vaimoni alapää oli nyt täynnä neekerikyrpää.
Samassa yksi nuorista pojista siirtyi vaimoni kasvojen eteen työntäen jäntevän kalunsa naisen suuhun. Vaimo ei voinut kuin yrittää hakea parempaa asentoa kolmen sykkivän kalun työstäessä hänen jokaista ruumiinaukkoaan.

Nuori tyttö siirtyi luokseni ja sanoi jotain pojille. Yksi pojista siirtyi taakseni kalu pystyssä. Tunsin kuinka kivikovana sykkivään kyrpääni tartuttiin. Poika siveli terskani alapintaa ja tunsin nautinnon leviävän. Tunsin kuinka kaluni alkoi nykiä siemensyöksyn merkiksi,kun tyttö sanoi jotain tiukasti ja kaluani hyväilevä käsi katosi. Kyrpäni tempoili hetken nahkaremmien puristuksessa kunnes rauhoittui. Nuoret kädet irroittivat kahleet jaloistani ja kaulastani. Minut talutettiin konttaavana kilvelle. Kädet selän taakse kahlittuna minut pakotettiin makaamaan selälleen kilven päälle. Kaksi nuorta miestä taivutti jalkani linkkuun vatsan päälle. Paksu rautaketju kytkettiin polvitaipeista kaulakahleeseen. Makasin nyt liikkumattomaksi kahlehdittuna ja levitettynä vaimoni vieressä jalat levitettynä takapuoli ilmassa. Katselin jalkojeni välissä sykkivää kaluani. Nahkahihna oli uponnut kyrvän poimuihin niin ,ettei sitä enää näkynyt. Nuori alaston neekerityttö tuli jalkojeni väliin. Hän katseli hetken pystyssä sojottavaa kullia ja kiiltäväksi paisunutta punaista terskaani antaen sitten terskan päähän luunapin. Olin niin kiihottuneessa tilassa,että sekin tuntui taivaalliselta. Tyttö otti lattialta kolmannen nahkahihnan. Hän laittoi sen terskan alle ja kiristi sen tiukalle. Nyt kaluni oli sidottu juuresta ja päästä. Lisäksi kiveksien ympärillä oli tiukka hihna. Jostain syystä kalua kiristävä kipu tuntui taivaallisen nautinnolliselta,ja vaikka tajusinkin hihnojen tarkoituksena olevan estää siemensyöksyn,toivoin vain että joku olisi sen minulle suonut. Kaluani aiemmin hyväillyt nuorukainen tuli tytön tilalle jalkojeni väliin. Tunsin kuinka hän työni penik
6
sensä vasten peräaukkoani. Tätä iltaa ennen en ollut koskaan ollut kiinnostunut miesten välisestä seksistä,mutta hänen sisääntyöntymisensä aiheutti sisälläni todella nautinnollisen olon. Tunsin kiveksissäni nautinnollista kutinaa kalun työntyessä yhä syvemmälle jo kertaalleen rasvattuun suoleeni ja suustani pääsi valitus. Uusi nuorukainen tuli kontalleen kasvojeni päälle tunkeutuen suuhuni. Olin samassa tilanteessa kuin vaimoni.,kaikki reiät täynnä mustia kyrpiä. Näin kuinka loput kaksi poikaa siirtyi keskivartaloni kohdalle. Tunsin kuinka kahdet kädet alkoivat leipomaan pehmeää öljyistä vatsaani. Kohta molemmilta puolilta tartuttiin nänneihini. Niitä venyteltiin ja puristeltiin vaativasti. Sitten tunsin kuinka niihin kiinnitettiin jotain. Kivusta arvasin kyseessä olevan samanlaiset puristimet kuin vaimolleni oli aiemmin laitettu. Molemmissa päissäni työstävät kalut,kiristävät nahkahihnat ja kahlittujen nännien kipu sulautui yhdeksi suureksi nautinnoksi,ja huomasin kiemurtelevani alustalla tahtomattani. Tunsin vatsallani työskentelevien poikien kalut öljyistä vatsaani vasten. He liikuttelivat kalujaan edestakaisin liukkaalla vatsalla kuin naiden sitä. Samalla tunsin,kuinka suolessani oleva kyrpä alkoi nytkähdellä,ja laukesi sitten sisääni. Suutani naiva poika päästi pitkän valituksen,ja jäntevä penis alkoi suoltaa spermaa kurkkuuni ryöpsähdyksinä. Poika veti elimensä suustani,ja ampui siementään myös kasvoilleni. Noustuaan paikaltaan,näin poikakaksikon,joka viimeisillään hieroi kalujaan vasten pehmeää vatsaani. Kohta molemmat laukesivat karjahtaen. Penikset sylkivät kuumaa lastiaan vatsalleni ja rinnalleni. Olin yltä päältä neekeripoikien paksussa spermassa. Olin täydellisesti alistettu ja nöyryytetty.

Vieressäni vaimoni alistus alkoi tavoittaa huippuaan. Nuori poika vaimon suussa oli jo lauennut laskien spermasatsin hänen kasvoilleen. Vaimon suusta kuului jatkuvaa vinkunaa ja ininää kahden täysikasvuisen paksun peniksen työstäessä hänen alapäänsä aukkoja. Ininä muuttui suoraksi huudoksi kun vaimoni sai jättimäisen orgasmin. Hänen tukeva vartalonsa rimpuli ja reuhtoi kahleissaan kahden lihaksikkaan neekerimiehen välissä.
Samassa naiseni vaginassa työskentelevä neekeri karjahti,ja näin kuinka hän voimallisesti upotti kalunsa naiseni pilluun. Kyrpä nytkähteli,ja mies sai siemensyöksyn. Peräaukossa työskentelevä soturi alkoi myös lähestyä huippuaan.Liikkeet muuttuivat holtittomiksi,ja kohta spermaa ryöppysi paksuina klimppeinä valkoisen naaraan suoleen. Miehet vetäytyivät vaimostani huokaisten tyytyväisenä .Minulla oli suora näköyhteys naiseni pyllyyn. Näin kuinka vagina nytkähteli ja syöksi sitten sisuksistaan valtavan määrän sakeaa siemennestettä. Pyllyreikä supisteli yläpuolella auki porattuna. Myös tuosta aukosta valui valtoimenaan paksua kokkareista spermaa. Minut irroitettiin nopeasti jalkakahleista ja talutettiin vaimoni taakse. Luulin jo saavani työntää oman rääkätyn kyrpäni hänen sisäänsä,mutta takaa tuli tuo nuori neekerityttö ja painoi kas
7
voni vaimoni pakaroiden väliin kiinni. En voinut muuta kuin alkaa imemään ja nuolemaan peräaukosta valuvaa neekerinspermaa. Sperman tulo ei tuntunut loppuvan lainkaan,mutta en voinut lopettaa peräaukon nuolemista tytön painaessa vaativasti päätäni syvemmälle pyöreiden pakaroiden väliin. Kun tyttö oli tyytyväinen ja vaimoni pyllyreikä puhdas,hän siirsi pääni karvattomalle hävylle. Työnsin kieltäni syvälle vaimon vaginaan imien samalla siemennestettä tuosta käytetystä pillusta. Yllätyksekseni huomasin naisen alkavan pyörittää vittuaan raukeasti kasvojani vasten. Kuulin kuinka hiljainen yninä pääsi vaimoni suusta. Silmieni edessä oleva kiinni jo lähes kokonaan kuroutunut peräaukko alkoi supistelemaan. Myös yhä niskastani kiinni pitävä neekerityttö huomasi tämän ja läimäytti vaimoni suurta pakaraa kädellään naurahtaen samalla.
Kun naiseni alapää oli nuoltu puhtaaksi,tyttö tarttui kaulakahleeseeni ja veti pääni pois pakaroiden välistä. Yritin epätoivoisesti hieroa kaluani mihin tahansa saadakseni orgasmin,mutta tyttö esti sen päättäväisesti. Olin kuin kiimainen koira kahleissaan. Tyydytetty neekerikaksikko ja viisi poikaa katseli tapahtunutta kilven vierellä keskustellen hiljaa.

Alkuasukastyttö talutti minut vaimoni viereen asettaen minut makaamaan selälleen kilven päälle. Vaimoni käänsi spermaiset kasvonsa minua kohti ja katsoi jyskyttävää kidutettua elintäni uteliaasti. Yritin tarjota sitä hänelle,mutta tyttö oli tiukkana. Asetettuaan minut haluamaansa paikkaan, tyttö tuli viereeni. Katselin hänen hoikkaa vartaloaan jota nuotion liekit valaisivat. Pienet rinnat nousivat ja laskivat hengityksen tahdissa kun tyttö tuijotti minua hiljaa. Toinen vaimoani nussineista miehistä sanoi tytölle jotain,jolloin tyttö nosti toisen jalkansa ylitseni. Nyt tyttö makasi päälläni pieni kiinteä pylly kohti kasvojani,pää kyrpääni kohden. Hän aloitti hiljaisen liikkeen rasvatulla ruhollani. Tunsin pienet rinnat alavatsallani ja kovat nännit jotka olivat kuin terästä. Silmieni eteen avautui nuoren neekeritytön karvattomaksi ajeltu pimppi. Se avautui ja sulkeutui hiljaa tytön liikkeiden mukaan. Pieni ruskea pylly pyöri nautinnollisesti paljastaen mustan pienen pyllyreiän hetkittäin. Tyttö varoi koskemasta sykkivää elintäni , joka tuntui laukeavan millä hetkellä hyvänsä. Kohta tyttö nousi istumaan vatsallani,ja tuli sitten kasvojen ylle. Hän painoi pienen pillunsa vasten kasvojani ja aloitti pyörivän liikkeen. Kieleni upposi sisälle tyttöön ja livoin pillunesteitä suuhuni. Nuolin ja imin tyttöä unohtaen kaiken muun.
Yhtäkkiä tyttö nousi päältäni. Näin himon hänen kasvoillaan kun hän sanoi minulle jotain. Tyttö siirtyi vaimoni eteen. Hän painui kontilleen vaimoni eteen ja tarttui tämän hiuksiin. Pienet kädet vetivät vaimoni kasvot tytön pakaroiden väliin ja pakottivat vastusteleven vaimoni nuolemaan pientä pyllyreikää. Näin vaimon vaaleanpunaisen kielen uppoavan neekeritytön peräaukkoon kerta toisensa jälkeen,kunnes tyttö irroittautui naisesta ja pakotti tämän nuolemaan pilluaan. Vaimoni teki ilmeisesti hyvää työtä,sillä pieni neekerinpylly alkoi pyörimään rytmikkäästi. Samalla huomasin yhden nuorista pojista siirtyvän vaimoni pyllyn taakse. Hän tähtäsi ja upotti kyrpänsä vaimoni häpyyn. Nuoret työstivät vaimoani hetken,kunnes aikuiset miehet tulivat paikalle. He käskivät pojan irti vaimostani,samoin tytön. Molemmat vetäytyivät. Vaimoni irroitettiin kahleistaan ja miehet tarttuivat hänen käsiinsä. Vaimo nostettiin päälleni niin , että hänen suuri pyllynsä oli kasvojeni yläpuolella ja kasvot hipoivat seisovaa kyrpääni. Jalkani taivutettiin vaimoni ympärille ja kahlittiin. Kun käteni vielä laitettiin vaimoni vatsan ympärille ja kytkettiin nilkkojen kahleisiin,huomasin olevani naiseni kanssa yhdessä nipussa. Jalkani ja käteni painoivat häntä alaspäin,joten valkoinen öljytty ja karvaton vulva oli muutaman sentin päässä kasvoistani. Yksi pojista veti vaimoni päätä hiuksista taaksepäin ettei hän voinut koskettaa elintäni. Soturi käski vaimoani hetken naineen pojan paikalle. Poika tuli kasvojeni yläpuolelle ja tunkeutui avoimeen häpyyn. Näin aitiopaikalta kuinka nuori neekerinkalu alkoi soutaa vaimoni sisällä. Pojan kivespussit hieroivat kasvojani. Vaimoni makasi pehmeänä ja pulskana päälläni. Tunsin suurten rintojen painon alavatsallani ja tunsin nännipuristimien kylmyyden.
Vaimoni pillu eli pojan työntöjen mukana raukeasti. Kohta kuulin vaimon suusta jälleen tutun ulinan,hänen lähestyessään uutta orgasmia. Vaimon pillu supisteli nuoren pojan kalun ympärillä orgasmissaan niin,että myös poika sai siemensyöksyn. Valittaen hän ampui lastinsa vaimooni ja vetäytyi sitten pois. Katselin kuinka pillu supisteli silmieni edessä ,laskien sitten sisältään nuorta spermaa valtavan määrän. Joku pakotti suuni auki,ja sperma valui suuhuni valkoisena ja paksuna.

Toinen aikuisista neekerimiehistä tuli kasvojeni päälle. Hän laittoi suuren kalunsa vaimoni peräaukolle,ja tunkeutui sulkijalihaksen läpi kohtaamatta vastarintaa. Katsoin,kuinka pieni pyllyreikä avautui tuolle valtavalle terskalle ja mukautui sen poimujen mukaan venyen äärimmilleen. Tunsin naisen päälläni jäykistyvän ja pyllyn nousevan enemmän pystyyn. Mies ei ehtinyt työnnellä vaimoni suolessa kuin hetken,kun tajusin naisen tulevan taas. Selkä painui vielä enemmän köyrylle,pillu supisteli ja avautui edessäni kiivaasti. Sitten vaimoni suusta pääsi pitkä kimeä huuto ja hän rimpuili jalkojen välissä holtittomasti,lysähtäen sen jälkeen voimattomana päälleni. Valtava musta kyrpä jatkoi suolen työstämistä,kunnes mies veti elimensä vaimoni pyllystä maiskahtaen.
Mies otti päästäni kiinni ja pakotti suuni auki. Yritin turhaan taistella vastaan,kun valtava kalu tunkeutui suuhuni ja kurkkuuni. Kalu maistui öljylle ja spermalle. Mies nussi suutani,kunnes tunsin elimen alkavan jälleen nykiä . Paksu valkoinen kerma syöksyi nahkasapelista suuhuni. Yritin niellä sen etten tukehtuisi. Lopulta tyydyttynyt soturi veti pehmenevän elimensä pois suustani.
Sekä minut,että puolisoni oli puhkinussittu. Vaimo valitti hiljaa päälläni jaksa
9
matta liikahtaakaan. Itse tunsin olevani kuin jyrän alle jäänyt. Vain tiukasti paketiksi sidottu kaluni eli omaa elämäänsä. Se sykki ja vavahteli jalkojeni välissä valmiina räjähtämään kosketuksesta. Pojat saapuivat paikalle ja irrottivat käteni ja jalkani naiseni ympäriltä. He nostivat hänet viereeni makaamaan. Yksi pojista työnsi sormensa vaimon sisään ja liikutteli kättään edestakaisin. Sitten hän veti kätensä pois ja nousi lähes tajuttoman tamman rinnan päälle. Poika työnsi seisovan kyrpänsä vaimoni yhteen liitettyjen öljyisten rintojen väliin. Toiset katsoivat vieressä hyväksyvästi pojan liikutellessa jäntevää elintään suurten pehmeiden rintojen välissä. Vaimo inahteli hänen allaan kahlehdittujen rintojen aiheuttaessa kipua. Pian pojan liikkeet muuttuivat hätäisiksi,ja kohta musta elin syöksi vielä yhden spermalastin vaimoni rinnoille ja kasvoille.

Makasin kilven päällä selälläni. Tumman punaiseksi turvonnut makkaran näköiseksi muuttunut kaluni seisoi kohti majan kattoa nykien . Paksut verisuonet pullistelivat kyrvän varresta. Terska tuntui räjähtävän milloin hyvänsä.
Kaksi nuorta soturia tuli luokseni. He kutsuivat paikalle tytön joka kullini oli aiemmin sitonut. Neuvoteltuaan hetken,tyttö polvistui jalkojeni väliin. Hän irroitti ensin kivesteni ympärille sidotun hihnan,sitten kalun juureen sidotun. Varovaisin sormin hän poisti viimein myös terskani alle sidotun hihnan koskematta itse kyrpään lainkaan. Kaluni oli nyt vapaa. Tämän jälkeen toinen pojista tuli pääpuoleeni toisen siirtyessä jalkojeni väliin. Jalkojen väliin tullut poikasoturi tarttui nilkkoihini vääntäen jalkani ylös. Pääni yläpuolella oleva poika tarttui nilkkoihin vetäen jalkani ylöspäin paljastaen suojattoman peräaukkoni. Tunsin kuinka vielä kerran musta terska painui reiälleni upoten moneen kertaan rasvattuun suoleeni vaivattomasti. Poika työntyi sisääni juurta myöten ja aloitti rauhalliset vedot. Olin niin kiihottunut,että tunsin salamoiden lentävän vapautetuissa kiveksissä. Samassa tyttö kumartui ylleni ja otti kaluni pieniin käsiinsä. Hän puristeli varovasti kalun vartta lisäten hitaasti puristusvoimaa. Peräaukkoni supisteli pojan kalun ympärillä. Poika nopeutti liikettään ja kohta tunsin hänen siemensyöksynsä kidutetussa suolessani. Pojan vetäytyessä minusta,vain tyttö jäi paikalle. Tunsin veren kohisevan korvissani ja kehoni vapisevan tytön käsittelyssä. Pian en voinut enää pidätellä vaan kyrpäni räjäytti lastinsa karjuessani suoraa huutoa. Kyrpä nytkähti ja päästi pienen ruiskauksen spermaa sisältään. Sitten tuli varsinainen lasti. Kalu nytki tytön käsissä ja alkoi purkaa paksua siemennestettä sisältään. Spermaa lensi korkealle ilmaan,eikä sen tulo ollut loppua. Tyttö nauroi kääntäessään kaluni pään vasten kasvojani. Omaa spermaani lensi sykäyksinä naamalleni minun huutaessa edelleen.
Pikkuhiljaa nesteen tulo loppui. Tuntui että sitä olisi ruiskunnut ulos ainakin litra.  Makasin edelleen selälläni kaluni veltostuessa hiljaa tytön käsissä. Olin aivan loppu. Minut oli raiskattu ja alistettu täydellisesti,samoin vaimoni joka nukkui vieressäni väsymystään…..

7 kommenttia viestissä: “Alkuasukasheimon orjina”

  1. ylioppilaspoika says:

    Tuli elävästi mieleen kun opiskeluaikana kesätöissä Saksassa, läntisessä Saksassa ennen muurin murtumista, tein halvan pakettimatkan Jugoslavian rannikolle. Tarkoitus oli tutustua sikäläisiin nakurantoihin, tiirailla paljaita tussuja ja tissejä. Meidän puolen saksalaiset oli äänekkäitä ja kopeita, joten tuntui luontevammalta ujona suomalaispoikana oleilla derkkujen parissa. Siellä yhteen nelikymppiseen leipzigilaiseen pariskuntaan sitten rannalla tutustuin, ja lopulta jaettiin patongit ja juustot ja hedelmät ja oluetkin. Ja alasti oltiin kuin Eedenin tarhassa, tuntikausia. Välillä mies voiteli vaimonsa selän ja pakarat, vaimo kääntyi ja mies rasvasi etupuolen, tussukankin – ja minulla seisoi siinä vieressä kuin rautakanki. Pariskuntaa se ei häirinnyt, tai ehkä häiritsikin mutta iloisella, hyväksytyllä tavalla. Piti istua pitkään, että elin laskeutui sen verran että pääsi meressä käymään. Ja niin edelleen. Kuinka toivoinkaan että pariskunta olisi kutsunut minut jatkoille, mutta niin ei valitettavasti käynyt. Sen sijaan sain siitä päivästä kyllä hivenen ravintoa jatkofantasialle. Osaisipa kertoa kaikki nyanssit.

  2. Joonas says:

    Todella kiihottavasti kirjoitettu. Kiitos!

  3. Alistuvaorja@gmail.com says:

    Todella kiihottava tarina toivottavasti jatkoa seuraa

Kommentoi

top