search
top

Väärä Minna

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (129 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Baarijakkara herätti minussa muistoja. Nuorena huviani oli seurata sivusta, kun naiset keimailivat ja kundit  pörhistelevät toisilleen baarissa. Loppuillasta moni kiimaansa nostattanut kolli poimi minut mukaansa. Niihin aikoihin testasin jokseenkin joka ilta uuden panomiehen. En odottanut kumppaneilta mitään, vaan pikemminkin tutustuin itseeni ja omaan seksualisuuteeni. 

Nyt tuntui siltä, että sellaisista hurjasteluista oli vierähtänyt ikuisuus. Olin elänyt turvallista perheäidin arkea jo pitkään, enkä katsellut vieraiden miesten perään. Paitsi nyt olin palannut vanhan harrastuksen pariin: seurailin, millainen jännite baarivieraiden välillä vallitsi.

Tilaisuuden tällaiseen tuokioon tarjosi mieheni, joka oli palaillut kylpyläviikonlopun päätteeksi lasten kanssa kotiin. Minä jäin vielä yhdeksi yöksi, minkä ansiosta säästin maanantaiaamun ajot ruuhkassa kohti kaupunkia. Oloni oli käynyt huoneessa levottomaksi, ja niinpä olin päättänyt lähteä koeajamaan uudet syntisen punaiset korkkarini.

Baari oli rauhoittunut viikonlopun hulinan jälkeen, joten mitään tunkua tiskin äärellä ei ollut. Tarkkailin varovaisia lähestymisyrityksiä ja ojentelin kimaltelevia leggings-sääriäni ihaillakseni kenkiäni. Mustia housuja lukuun ottamatta kaikki muu oli punaista, jossa viihdyin ja jotenkin virittäydyin. Tiukan punaisen paidan alla oli punaiset liivit, jotka nostivat terhakat tissini houkuttelevasti tarjolle. Samaa sarjaa olivat myös pitsialushousuni.

Tiukat asusteet kohensivat ryhtiäni ja itseluottamustani. Huomasin miten vartaloni kaaret keräsivät miesten katseita, kun keinahtelin käymään vessassa.

 

“Sä olet varmaan Minna”, sanoi viereen pölähtänyt kaksikko, kun palailin tiskin toiselle puolelle.

Myöntelin hieman hämilläni, sillä noin kolmekymppiset miehet olivat minulle täysin tuntemattomia.

Toinen kavereista tivasi, miksen laittanut viestiä, että olen myöhässä. Toinen toppuutteli kaveriaan ja selitti takellellen, että he ovat tällaisessa ensikertalaisia, mutta tapana on kaiketi hoitaa muodollisuudet ensin alta pois.

Mies kaivoi taskustaan kuoren ja ojensi sen tiskin suojissa minulle. Tartuin kuoreen hämmästyneenä. Raotin sitä varovaisesti, ja sisällä oli nippu sileitä viisikymppisiä.

Ennen kuin ehdin kysyä, mihin huumekauppaan olin tullut tempaistuksi, kuoren antanut mies viittoili takanaan olevaan pöytään.

“Tuo partasuu on Pete, jonka läksiäislahjasta sinulle viestittelin”, hän selitti matalalla äänellä.

Pöydässä istui pieni seurue hipsterin näköistä porukkaa. Yksi oli noussut pitämään puhetta Petelle, jonka kirjekuorimies kertoi palaavan seuraavana päivänä kotimaahansa Suomen komennukselta. 

Sain keräillyksi ajatukseni, ja repesin absurdille tilanteelle. 

“Te olette varmaan erehtyneet henkilöstä”, nauroin ja ojensin kuorta takaisin.

Miehet naureskelivat väkinäisesti ja työnsivät kuorta käsilaukkuuni piiloon. Juhlapuhe nimittäin oli huipentumassa, ja ylös noussut porukka lähti kulkemaan meitä kohti.

“Ja tässä Pete, on sitten viimeisen illan seuraksi aito Suomi-neito”, puhuja viittoili suuntaani.

Olin täysin älyttömässä tilanteessa. Laukussani oli paksu nippu seteleitä ja edessäni miehisyyttä uhkuva viikinki, jota muut takoivat olalle ja hyvästelivät. Miehet vinkkailivat Petelle silmää ja mittailivat häpeämättömästi muotojani.

Seurue katosi oven suuntaan, ja siihen me jäimme kaksin tiskille. Pete kääntyi puoleeni. Roteva kaveri huokui miehisyyttä. Hänessä oli hieman sellaista pantavaa pahan pojan olemusta. Huomasin ajattelevani ehkä ensi kertaa kuten kyrpä pystyssä peppuja kuolaavat miehet: tuota herkkua halusin panna. 

Siisti punertava parta reunusti hymyilevää suuta ja vilkkusilmiä. Leveät hartiat ja lihaksikkaat käsivarret kertoivat fyysisistä harrastuksista. 

Pete hymyili ja esittäytyi kehnolla englannilla. Oma kielitaitoni ei ollut juuri paremmassa jamassa, kun mietin kuumeisesti, miten selittäisin väärinkäsityksen.

Pete ohjasi minua tyhjentyneeseen pöytään, johon tarjoilijat olivat kantaneet meille suuren shampanjapullon jäissä. Hänen kätensä hakeutui herrasmiesmäisen kohteliaasti vyötärölleni. Sanoin, että tässä on tapahtunut vahinko, ennen kuin mies ehti täyttää lasia edessäni. Pete katsoi hämmästyneenä, kun selitin, että hänen kaverinsa olivat luulleet minua eri henkilöksi. Yritin heikolla englannillani kuvailla, kuinka mieheni juuri lähti lasten kanssa kotiin. Keksin tehostaa viestiä esittelemällä sormustani.

Pete rävähti nauramaan ja vakuutti, että ei tässä mitään vahinkoa ole vielä sattunut ja kaatoi lasilliset kuohuvaa. 

Nauroimme vedet silmissä absurdille tilanteelle. Miehen rauhallinen olemus sai minutkin rauhoittumaan. Istuin lumoutuneena kuuntelemassa hänen Suomen kokemuksistaan ja yritin kertoa omasta tylsästä elämästäni jotakin.

Pete teki oloni luontevaksi ja rentoutuneeksi. Aika vierähti siivillä, ja mies yritti tilata uutta pulloa pöytään. Minulla kupli päässä siihen malliin, että ehdotin mieluummin huoneeseen lähtöä. Pete ohjasi minua jo käsi lanteillani kohti hissiä, kun tajusin kutsuneeni vieraan miehen luokseni. Heruttelin ajatuksestakin, mitä oven takana voisi tapahtua. Minua panetti niin, että olin täysin sulaa vahaa.

Peten rauhallinen olemus sai minut luottamaan täysin mieheen, joka sulki huoneen oven takanamme ja jäi hieman kysyvänä odottamaan peilin eteen. Mittailimme toisiamme, kunnes kysyin, haluaisiko hän kylpyyn. Peten koko olemus loisti, ja hän hehkutti, miten upeaa se olisi.

Ihmettelin itseäni peilistä, kun laitoin veden valumaan ja tyhjensin vaahtokylpypurkin ammeeseen. Kyselin itseltäni, tiesinkö mitä olin tekemässä. En ehtinyt vastata peilille, kun Pete astui kylppäriin. Hän oli kaivanut jostain kynttilät, jotka hän asetti ammeen reunalle ja ryhtyi kuorimaan paitaa yltäni. Ojentelin kuin lumottuna raajojani, kun vieras mies pudotteli vaatekappaleen kerrallaan lattialle ja ihasteli kynttilänvalossa paljastuvaa näkyä.

Ryhdyin tekemään samaa hänelle ja tutkimaan hellin ottein lihaksikasta vartaloa. Pete oli jo availlut liivini ja hyväili varovaisesti nöpöttäviä nännejäni. Minä puolestani tempaisin hänen bokserinsa alas ja huokaisin ääneen, kun esiin ponnahti puoliseisokissa oleva muhkea ase. Tartuin vieraaseen valtikkaan uteliaasti, ja tunsin, miten se käyristyi kovettuessaan. Vaikutukseni mieheen hiveli ja kiihotti niin, että pilluni oli aivan tulessa.

Pete ujutti punaiset pitsialushousuni jalasta ja hyväili puolestaan kapeaa kolmiota lukuun ottamatta sileäksi ajeltua herkkuani. Sen kärjessä törrötti kutsuvana klitoris, jota hän hellin sormin sipaisi.  

Pete pulahti altaaseen ja veti minut perässään lämpimään veteen. Nojasin hämilläni mieheen ja kiemurtelin nautinnosta, kun hänen hellät ja liukkaat kätensä alkoivat tutkia vartaloni joka sopukkaa. Mies näykki niskaani ja hyväili yhä kiihkeämmin. Tunsin hänen valtavan ja kovan aseensa peppuani vasten ja kohottauduin niin, että sen teräväreunainen terska löysi avautuneelle vaolleni.

Ohjasin käyrän jätin varovaisesti sisääni. Kirkaisin niin, että kylppäri kaikui, kun se solahti koko mitaltaan sisääni ja avasi minut pohjia myöten. Uikutin ja värisin nautinnosta, kun mies puristeli ja kieritteli asettaan sisälläni. 

Vaahto loiskui altaan reunaan, kun aloin ratsastaa miehen sylissä. Peten taitavat sormet tunnustelivat kyrvän juuressa kyytiä saavaa klitoristani ja sai minut sekopäiseksi. Sätkin kuin sähköiskussa ja olisin valahtanut elämäni orgasmin voimasta veteen, jos en olisi ollut kytketty mieheen vahvasta aisasta.

Pete hymyili ilkikurisesti, kun käännyin ihmettelemään, mitä mies oli saanut minulle aikaan. Hän nappasi pyyhkeen ja kääri minut siihen. Jalkani eivät meinanneet kantaa, kun mies ohjasi minua kohti sänkyä, jossa olin edellisiltana ratsastanut oman mieheni sylissä. Nyt tämä vieras aikoi ottaa minut samoilla lakanoilla.

Pete kellisti minut sängylle ja kuivaili itseään samalla kun hän ihasteli naarasta, johon hän kohta työntyisi voimakkaalla sarvellaan. Minua melkein nolotti, kun mies käänteli jalkojani niin, että olin täysin avoimena hänen edessään.

Pete veti minua jaloista sängyn reunalle ja ohjasi jättinsä saaneeseen vakooni. Mies alkoi vikkelin lantein työstää loiskuvan kosteaa herkkuani. Sätkin selälläni ja kynsin ja revin sängystä kaikkea mitä käsiini sain, kun mies pumppasi pilluani voimalla. Tissini tärähtelivät työntöjen voimasta, ja mies ihasteli palavin silmin, kun kiemurtelin nautinnosta hänen edessään. Mies täydensi mahtiaseensa vaikutusta sormin, jotka hakeutuivat vuoroin klitorikselleni ja tisseilleni. Hän sai minut taas räjähtämään sellaiseen vyöryyn, joita en koskaan kokenut aviovuoteessa, jossa sain korkeintaan suristimen avustuksella.

Silmistä valui kyyneleet ja vollotin hurmiossa, kun sisukseni räjähtelivät. Sykähdykseni pullauttivat muhkean, kimaltelevan aseen ulos. Yritin peittää käsin pilluani, johon Pete kuitenkin yritti työntyä takaisin.

Mies kiepautti minut vatsalleen sängylle ja ihasteli avoimena odottavaa pilluani. Huohotin raukeana, kun mies kohotti sitä paremmin tarjolle ja survaisi aseensa takaa sisuksiin. Sänky natisi, kun otin ulvoen miestä syvälle sisääni ja tulin taas.

Puristin reisiä yhteen ja suojelin käsin liikaa saanutta vakoani. Itkin sekopäisenä ja kierähdin sängylle sykkyrään. Nyyhkytin Petelle, että nyt en kyllä jaksa enempää.

Minulle ei ollut koskaan käynyt näin, mutta Pete hymyili rauhoittavasti ja vakuutteli, että se on ihan ok. Lihaksikasta vatsaa tavoitteleva jättinsä kyllä puhui muuta. Yritin auttaa käsin miestä hädässä, mutta Pete vetäytyi ja vakuutteli edelleen, että kaikki on hyvin.

 

Havahduin varhain aamulla erikoiseen herätykseen. Kiemurtelin nautinnosta, sillä Pete oli upottanut liukkaan kielensä ja kuumat huulensa kovia kokeneeseen pilluuni. Huohotin puoliunessa ja annoin lanteideni lypsää kieltä herkimpiin kohtiin. Mies upotti avoimeen vakooni ensin sormen, sitten kaksi lisää ja alkoi kouristella niitä sisälläni niin, että sai minut tulemaan ennen kuin olin kunnolla edes hereillä.

“Voinko minä ottaa kuvan muistoksi”, jalkovälistäni nouseva mies kuiski ja haali kännykkäänsä käsiin.

Kieriskelin kainostellen lakanoilla, kun mies asetteli minua haluamaansa asentoon. Minusta tuntui, että olin tälle miehelle niin paljon velkaa, että hän saisi tehdä minulle mitä haluaisi.

Ja niin hän tekikin. Saatuaan haluamansa otokset hän käänteli minut kyljelleen niin, että pilluni oli täysin tarjolla. Sinne hän työntyi taas ja aloitti ensin lyhyellä ja hellällä liikkeellä, joka pian muuttui eläimelliseksi panoksi. Mies kieritti minua edessään ja tuli joka suunnasta voimalla ja vimmalla, joka sai sisukseni kiehumaan.

Välillä hän veti minut päälleen ratsastamaan, muttei tyytynyt tahtiini, vaan takoi alta lisää vauhtia. Tuntui kuin hän halkaisisi minut ihanalla aseellaan, jonka voima tuntui olevan ehtymätön.

Lopulta Pete kuitenkin lysähti urahdellen niskaani ja täytti minut kuumalla tahmalla, jota tulvi lakanoille vielä pitkään sen jälkeen, kun mies jo suihkutteli hyräillen kylpyhuoneessa. Minä jouduin keräilemään voimiani ja ajatuksiani pitkään ennen kuin pääsin jaloilleni.

4 kommenttia viestissä: “Väärä Minna”

 1. Kaneli says:

  Mainio tarina 😉

 2. Petteri says:

  Levoton, varattu ja seksikäs!
  Joo-o, eipä tarvitse tollaisen Naisen
  viettää hotellissa yötään yksin 🙂

 3. Köpi says:

  Miten niin väärä Minna?
  Just oikean Naisen, ne kaverilleen bongasi!
  WinWin.

 4. veskupesku says:

  Hyvä tarina, sori mutta mulla lipsahti puhelimen pienellä näytöllä tälle yksi tähti jo ennen kuin ehdin edes tätä lukea, eikä softa salli sitä muuttaa tai reitata toista kertaa – olen sulle kolme tähteä velkaa!

Kommentoi

top