search
top

Iso kaluni ja Riitta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (111 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Jotkut lukijat ovat kyselleet kuka on ollut isorintaisin nainen, kenen kanssa olen lemmenpuuhiin päässyt, ja minkä kokoiset rinnat hänellä oli.

Isorintaisen naisen kanssa rakasteleminen on miellyttävää paitsi siksi, että rinnat ovat tärkeä osa kiihottumista niin miehelle kuin naisellekin, myös siksi, että oman kokemukseni valossa isorintaisen naisen ”sänkyitsetunto” on pääsääntöisesti hyvä – tietäähän hän varustuksensa kiinnostavan ja miellyttävän miestä.

Isot rinnat tuntuvat mukavilta miehestä silloin, kun mies on päällä. Kookkaat puskurit ja nännit tuntuvat mukavilta omaa rintakehää vasten. Myös muun muassa se, että takaapäin tullessa voi hyväillä ja pyöritellä naisen rintoja, tuntuu hyvältä.

Monilla naisistani on ollut kookkaat rinnat, mutta ehkä tissiteemasta mukavimpana ja todennäköisesti isorintaisimpana on mieleeni jäänyt Riitta, jonka kuppikoko oli, ei sen vähempää kuin H.

Riitta oli monien poikien katseiden kohde jo nuorena. Hän lauloi kuorossa ja harrasti tanhua. Joskus katselimme lukioikäisinä esityksiä työväentalolla, mutta poikien harmiksi Riitan jo lukiotyttönä jättimäisiksi tiedetyt rinnat oli sen verran hyvin topattu kansallispuvun liivin alla, etteivät ne pahemmin hölskyneet hyppiessä.

Oma poikamainen fantasiani oli se, että olisin saanut kohdata illalla Riitan kahdestaan työväentalolla, repiä lavalla puvunliivin ja paidan auki, paljastaa valtavat tissit, ensin pyöritellä niitä kourissani, ja sitten panna tyttöä takaapäin lavalla niin, että kansallispuku on hänellä yhä puoliksi päällä, mutta tissit heiluvat vapaina. Mietin myös, että todennäköisesti Riitan melonit ovat niin kookkaat, että kun hän on edessäni kontillaan, tissit viistävät maata.

Riitan rinnat olivat tosiaan uskomattoman isot jo 16-kesäisenä. Itse olin tuolloin 19-vuotias jo vauhtiin päässyt kukonpoika, ja päässyt ison kullini kanssa tositoimiin jo alun kolmatta kymmenen naisen kanssa. Riitta ei minun pienistä vikittelyistäni ja vokotteluistani perustanut, tuskin edes ymmärsi miehisten halujen päälle. Kunhan punasteli ja kainosteli, kun yritin joskus vähän tukkaa ja poskia silitellä, ja kehua nätiksi kaikenlaiset koiruudet tietysti mielessäni.

Tapasimme uudelleen vuosien kuluttua Helsingissä. Riitta opiskeli musiikkikasvatusta Sibelius-akatemiassa. Kohtasimme sattumalta, ja nuoreksi naiseksi kasvaneen Riitan olemuksessa oli tietysti kypsyyttä, jonka edessä tunsin jopa pientä alemmuutta. Eivät tainneet maalaispojan kortit olla kovin hyvät, täällä isossa kaupungissa jatkuvasti uusiin ja mielenkiintoisiin miehiin tutustuvien opiskelijanaisten silmissä.

Tietysti minulla oli edelleen omat fantasiani, ja oli kiusallista yrittää pitää katsetta kurissa, kun tiukahkon vihreän villapaidan alla pullottivat, jos eivät keilapallon kokoiset, niin ainakin kookkaamman puoleisten hunajamelonien kokoiset tissit. Hänen hiuksensa olivat kauniin punertavan ruskeat. Silmät olivat vihreät, ja minun mielestäni ne hymyilivät kaikille. Kaunis tyttö siis, vaikka en tuolloin osannut ajatella kuin hänen rintojaan ja unelmoida seksistä hänen kanssaan.

Heippasimme mukavat päivänjatkot, mutta tulimme vielä uudelleen vastaan parin viikon päästä, ja sitä voisi pitää kyllä jonkinlaisena yllätyksenä isossa kaupungissa, jossa minäkin vierailin vain silloin tällöin. Vaikka edellinenkin tapaaminen sattumalta oli ollut mukava, nyt oli mukana toisenlaista flirttiä, ja minun yllätyksekseni Riitan puolelta. Hän kutsui minut kylään soluasuntoonsa Töölöön.

Matkustimme raitiovaunulla läpi lumisen Helsingin. Olihan se vähän kuin elokuvaa maalaispojalle.

Odotin tapaavani Riitan opiskelutovereita soluasunnolla, mutta hiljaista näytti olevan. Oli talvinen perjantai-iltapäivä, ja osa opiskelijoista oli suunnannut kotikonnuilleen.

Hämärä alkoi jo laskeutua kaupunkiin, katselin ikkunasta sohjoisia katuja tarpovia ihmisiä. Riitta sytytteli kynttilöitä ja aloin jo miettiä, että olisiko tässä nyt luvassa jonkinlaista romantiikkaa. ”Seija ja Karoliina ovat jo näköjään lähteneet kotiin”, Riitta kommentoi asuintovereiden tyhjiä, pedattuja huoneita. Asunnossa tuoksui hyvältä, kaikki tytöt olivat siistejä. Riitta oli nyt 23-vuotias, minä kolme vuotta vanhempi.

Salaman lailla tajusin, että Riitta vihjaili meidän saavan olla rauhassa. Tunsin, kuinka epävarmuus muuttui vatsanpohjasta nousevaksi itsevarmuudeksi. Ryhti suoristui, kun maalaispoika tajusi, että nyt naisen teki mieli.

Katselimme hämärtyvää Helsinkiä, kun riisuin Riittaa takaapäin ikkunan edessä. Jotenkin se vastasi myös omaan fantasiaani. Minä salaa toivoin, että joku näkee, kuinka otan tämän uskomattoman isorintaisen nuoren naisen.

Paine puntissa kasvoi, kulli alkoi lahkeessa paisua. Huokaileva ja silmiään sulkeva Riitta hieroi pyllyänsä punttiani vasten, ja saattoi tuntea kuinka mies kiihottui. Kilautin vyön auki ja housut kinttuihin. Kulli pasatti boksereiden verhoamana, nainen hennoilla käsillään pakotti ne alas, ja kyrpä heilahti vastustamattomasti esiin. ”Voi mikä..!. Ihan valtava.. ei mene sormet edes ympäri!.”, Riitta huokaili 24-senttistä ja paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttistä kaluani kokeillen.

Vyörytin tytön paitaa pois, nyt toteutuisi yksi nuoruuden fantasioista. Alla odottivat jykevähköt liivit, jotka verhosivat, noh jykevähköjä rintoja. Riitta oli kenties 160-senttinen, lyhyehkö nainen, joten hulppeat H-kupin rinnat olivat kyllä valtavat. Riitta selvästi nautti kun riisuin hakasia malttamattomana. Kohta melonit vyörähtivät liivien kätköistä minun käsiini. ”Voi miten valtavat, upeat..”, saatoin vain parahtaa kun sain melonit kouriini.

Rakastelimme kohta soluasunnon sohvalla, Riitta minun sylissäni kasvokkain. Hukutin kasvoni rintojen väliin. Suutelin, pyörittelin, puristelin, vaivasin – ja nautin. Riitta katsoi huvittuneena, tuskin oli ensimmäinen kerta, kun hän sai nähdä miehen hullaantuneena nauttivan rinnoistaan. Samalla hän hieroi omaa vakoaan kullini vartta vasten. Inahteli ja nautiskeli. Ohjasin samalla parruni vartta naiselle mukavaksi tietämiini kohtiin ja hieman lantiolla nytkyttäen annoin hierontaa. Riitan huudahduksista päätellen osui hyvin, ja mitä pikemmin uppoaisi.

Kohta Riitta nytkytti lannettaan vaativammin ja puristi minut itseään vasten reisillään, jotka alkoivat pian vavahdella orgasmin myllyttessä lantiota. ”Oooh.. oooh!.. Oooo-ooooh!!”, kaikui kiviseinistä kun Riitta laukesi huutaen. Minä puristelin tyytyväisenä melko muhkeaa, mutta kiinteää nuoren naisen takapuolta. Olin hyvin tyytyväinen siihen, että saatoin tuottaa naiselle nautintoa vain kullillani hyväillen.

Kohta laitoin Riitan selälleen, nostin jalat ylös, ja suuntasin tunkkini silmäkkeeseen. Riitta huohotteli ja huolehti, että mahtuuhan varmasti. ”Kun on niin järkyttävän iso!..”

Hyvin upposi. Pillu litisi ja antoi periksi. Puristi mukavasti. Pidin Riitan jalkoja koholla ja annoin mennä. Reidet läiskyivät peppua vasten kun nain. Tämä oli lempiasentoni: oli mukava nähdä kun kulli jyystää vakoa oikein kunnolla, ja kuunnella naisen huudahtelua. Nyt olivat ilonani myös Riitan isot rinnat, jotka heiluivat hallitsemattomasi panotyöntöjeni tahdissa.

Sänky nitisi, tiesin että kohta tulee, jos en vähän hellitä. Vetäisin lekan ulos ja tyttö huudahti, ”Siis.. sulla on.. aivan mieletön!..”

Komensin naista hellästi kontilleen. Nyt toteutuisi nuoruudenfantasia. Seisoin lattialla ja työnsin lekani punertavana kimaltelevaan vakoon. Aloittelin rauhallisesti, että en olisi lauennut liian aikaisin. Otin lantiolta kiinni ja vain viipyilin hyvässä tunnelmassa. Nain rauhallisesti ja vilkuilin naistani. Toden totta, heiluvat valtavat tissit viistivät sänkyä..

Alkoi olla loppuhuipennuksen aika. Kiveksissä kihelmöi ja kiihdytin tahtia. ”Kohta tulee, kulta!..”, huusin. Riitaan suusta ryöpsähti mukavia rivouksia, ”mieletön.. mieletön kyrpä!!”, ”aivan mahtava, valtava kulli..!!” Niitä kuunnellessani tunsin, kuinka nuija alkoi vavahdella ja syöstä nesteitä. Annoin tulla kaiken sisään, vaikka hulluahan se oli. Oikein nytkyttelin kyrpää uomassa. Riitta ei laittanut vastaan, mutta todellakin jälleen toivoin, että nainen olisi meistä se vastuullisempi.

Olin nuorena sängyssä ilman kondomia kymmenien naisten kanssa, mutta tietääkseni en koskaan vastentahtoisesti tullut isäksi. Onneksi naiset olivat minua ajattelevaisempia. Kerran minulla oli sutinat kahden tytön kanssa peräkkäisinä iltoina, ja he hakivat samaan aikaan maanantaina jälkiehkäisyä terveysasemalta. Onneksi meikäläisestä ei ilmeisesti tullut odotushuoneessa puhetta.

Säilyin salasonnina, koska en ole mitenkään erityisen komea ainakaan kasvoiltani. Maatilan töissä olin saanut lihaksia ja raamikkuutta, ja tieto isosta kullista tuntui liikkuvan hiljaisena tietona eteenpäin. Se takasi aina vain uusia mukavia hetkiä vällyissä neitojen kanssa.

”Kyllä mä sen tiesin, että sulla on tuollainen.. mahtikyrpä..”, Riittakin sanoi kohta kainalossani. Hän kertoi tietävänsä ainakin viisi tyttöä kylältämme, joiden kanssa olin ollut sängyssä. ”Sinä se oot sonni.. parantumaton!..”

Kyselin vielä, mikä sai Riitan innostumaan näin notkeasti sänkypuuhiin. ”No tietysti se, kun halutti kokea sun.. arvaat kyllä.. valtava kalusi!.”. ”Tytöt on myös kertoneet aikanaan, että muutenkin olet… tosi tosi hyvä sängyssä”, kuuntelin hämmentyneenä. Riitta kehräsi kainalossani, ja olin todella tyytyväinen.

Tapasimme sinä talvena vielä pari kertaa seksin merkeissä. Hän halusi kokeilla suuseksiäkin, mutta tattini ei millään mahtunut melko pikkuiseen suuhun. Viimeisellä kerralla laukesin naidessani hänen yhteenpuristettujen rintojensa väliin.

Sitten Riitta ilmoitti palanneensa vakiomiehensä luo – josta ei kyllä ollut koskaan mitään puhetta, kun me tapailimme. Tajusin olleeni hetken huvi ja iso kulli hänelle sinä talvena.

3 kommenttia viestissä: “Iso kaluni ja Riitta”

 1. Elsa says:

  Niin, 17 cm ympärysmitta on noin wc-paperihylsyn tai HK:n sinisen halkaisija. 24-senttiä pitkän kalun pitää suunnilleen olla noin paksu.

  Kieltämättä tuollainen vehje ei kyllä ihan joka paikkaan edes mahdu.

 2. Joosef says:

  24 pitkä ja 17 leveä… sinne meni uskottavuus pöntöstä alas.

  • Höh says:

   Höh, eihän 17 cm ympärysmitta tarkoita kuin noin 5 cm halkaisijaa. Ihan peruskokoinen sonnikulli.

Kommentoi

top