search
top

Unohtumaton kesä 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Kesä tuli taas viettää mummolassa, maaseudulla, aina siihen asti kunnes vanhempien lomat alkoivat. Tällä kertaa siitä tulikin melko ikimuistoinen, sillä mummolassa oli kaksi asiaa, joita siellä ei edellisinä kesinä ollut, nimittäin vanha pappa-Tunturi sekä internet. Ajattelin, että aurinkoiset päivät kuluvat ensimmäisen kanssa ja sateiset jälkimmäisen.

Minulla oli mummolan yläkerrassa oma huone, jonka oven sai lukkoon. Se oli teini-ikäiselle pojalle melko iso asia, sillä sattuneesta syystä omaa rauhaa tarvitsi aiempia kesiä enemmän. Ensimmäiset päivät kuluivat asettuessa taloon, pappaa puhdetöissä autellessa sekä mopoilun harjoittelussa lähinnä mummolan pihapiirissä. Se ei oikeastaan ollut polkupyörällä ajelua kummempaa, ja pian sainkin jo luvan ajella melko vapaasti lähiseudun pieniä teitä, valtateiltä tuli pysyä poissa, enkä keksinyt itsekään syytä niille lähteä seikkailemaan. Itse asiassa kesästä vaikutti tulevan oikein mukava; pian löysin mukavan, tutun rannan, jossa kävin joskus pienempänä kalastamassa ja uimassa, mikä ettei sitä voisi tehdä vieläkin, ajattelin.

Seuraavana päivänä alkoivat kuitenkin sateet, ja ennusteiden mukaan ne kestäisivät koko viikon, mikä ei toki estänyt ajattelemiani kalastamista tai uimista, mutta ei tehnyt niistä yhtä houkuttelevia vaihtoehtoja. Makoilin sängyllä kuunnellen sateen kohinaa, ja aukaisin tietokoneen. Olin aika vasta löytänyt mukavan kotimaisen sivuston homo- ja bimiehille; siellä oli amatöörien kuvia, tarinoita, treffipalsta ja ennen kaikkea minulle mieluisa chatti, jonka takia yläkerran huoneeni lukollinen ovi olikin oikein hyödyllinen. Minulla ei ollut vielä kokemusta miehistä (nimenomaan miehistä, siis reilusti itseäni vanhemmat saivat ajatukseni laukkaamaan villisti), eikä oikein omanikäisistänikään pojista mikäli muutamia yhteisrunkkuhetkiä ei lasketa sellaisiksi.

Aukaisin siis tottuneesti chatin ja kirjauduin sinne mielestäni kuvaavalla nimimerkilläni lelupoika, jonka olin huomannut vetävän puoleensa juuri vanhempia miehiä. Niin tälläkin kertaa, privaviestit alkoivat vilistää pian muiden seassa erivärisinä. Olin runkkaillut ja fantasioinut lukemattomat kerrat vanhempien miesten kanssa, sillä ilman kokemuksia tämä oli parasta mitä olin keksinyt. Sivuutin heti kaikki tökeröt ‘koska voitais nähä’-tyyliset aloitukset, sillä etsin nimenomaan mukavaa, hidasta ja kiihottavaa nettiseksisuraa. Chat-ikkunan oikeassa laidassa vilisti käyttäjien linkittämiä kuvia, joita siinä sopivaa seuraa odotellessa monesti katselin. Totta puhuen, sopivaa seuraa ei ollut kovin helppo löytää, yleensä sitä etsivät ikäiseni, vielä kokemattomat pojat kun taas vanhemmat halusivat toimintaa seuraavan tunnin sisään, siis ihan livenä (toisaalta se oli hyvinkin kiihottava ajatus, ehkä sitten joskus kokeneempana uskaltaisin).

Seurailin siinä sekä kuvia että keskustelua yleisellä puolella, vastailin muutamaan privaviestiin, joista ei kuitenkaan syntynyt kummoisempaa keskustelua, tunsin kuitenkin pippelini hieman kovettuvan. Oikealla olevaan palkkiin ilmestyi jossain vaiheessa privaviestinä kuva, se oli piirretty, siinä oli nuori poika pelkässä t-paidassa, polvillaan, peppu paljaana ja jalat hieman auki levitettyinä imemässä selvästi vanhempaa, miehekästä karvarintaista ja -vatsaista miestä, joka seisoi pojan edessä ja piti kättä tämän niskalla. Lähettäjän nimimerkki oli mekaks015. Sama suuntanumero, jos se sellainen oli. Pippelini kovettui kuvasta, vaikka se piirretty olikin, tosin taidokkaasti, mutta asetelma oli mitä mainioin.

‘Pidätkös?’ kysyi pian sama nimimerkki privaviestillä, ja oman pippelini esille juuri saaneena vastasin myöntävästi. Toivoin lisää samanlaisia kuvia, koska fantasiaseuraa ei taitaisi tälläkään kertaa löytyä ja pian olisi aika mennä alas iltaruualle. Nimimerkki alkoi kuitenkin ensin jutella ja kysellä minusta, haluistani ja siitä mitä olin hakemassa. Väliin hän laittoi aina jonkin vastaavan kuvan, piirretyn, joissa niissäkin oli nuori poika ja huomattavasti vanhempi mies. Vastailin melko tottuneesti, kyselin jotain itsekin hänestä, ja tietysti runkkailin kovana seisovaa pippeliäni aina sopivan kirjoitustauon tai kuvan tullessa. 015 oli tosiaan hänen suuntanumeronsa, joten olimme edes samalla suunnalla Suomea. Terskan päässä kiilteli kiimatippoja, joita maistelin kuvitellen niiden olevan jonkun toisen. Siinä vaihtelimme aikamme pintapuolisia tietoja itsestämme, haluistamme ja mies vaikutti aika sopivalta juttuseuralta; miellyttävä, selvästi vanhempi (47v) ja halummekin tuntuivat sopivan yksiin. Tunsin olevani jo melko lähellä laukeamista kun silloin tällöin vetelin muutaman hitaan vedon pippeliäni samalla kun mies kirjoitti haluistaan, haaveistaan ja kokemuksistaan, toisinaan laittoi lisää niitä piirrettyjä kuvia. Kaikki keskeytyi kuitenkin ennenaikaisesti kun ovelleni koputettiin (onneksi, sillä en ollut tajunnut lukita ovea), ja mummo pyysi iltaruualle. Vastasin tulevani, ja ajattelin vain sulkea koneen, mutta mies tuntui niin mukavalta, että vastasin nopeasti että minun täytyi mennä ja kerroin syynkin. Hän vastasi pikaisesti ja kysyi sähköpostiosoitettani, jotta voisimme jatkaa juttelua, vaikutin kuulemma mukavalta pojalta. Annoin hänelle meilini ja harmissani sujautin edelleen kovana seisovan, märkäpäisen pippelini takaisin boksereiden ja verkkareiden alle. Mies lupasi kirjoitella, ja sitten suljin koneen, ja seisokin hieman laskettua suuntasin käsipesun kautta alakerran tupaan iltaruualle posket punoittaen.

Ilta kului ruuan jlkeen nopeasti, autoin tiskauksessa ja katsoimme isovanhempieni kanssa illan uutiset ja urheiluruudun, jonka jälkeen alkavaa musiikkivisailua isovanhempani jäivät vielä seuraamaan. Minua se ei niin kiinnostanut, ja päätin suunnata iltatoimiin ja yöpuulle, mikä tarkoitti hampaidenpesun lisäksi myös spermanlennätystä paljaalle vatsalle, joskus jopa kahdesti. Aukaisin koneen heti yläkertaan päästyäni, ja pesin samalla hampaat odottaessani sen käynnistymistä. Kävin vielä pissalla, ja huomasin pippelini olevan jo puolittain seisokissa; alkuillan kiimailu oli saanut sen lisäksi tuoksumaan vahvemmin, mikä vain lisäsi innostustani. Vedin vessan ja tällä kertaa muistin myös lukita oven. Istuin koneelle ja riisuin valmiiksi paitani, ja aukaisin chatin, samalla nimimerkillä, ja pian privaviestit alkoivat sinkoilla. Olin toivonut tapaavani saman nimimerkin kuin illalla, mutta häntä ei näkynyt. Päädyin lopulta juttelemaan 40-vuotiaan perheenisän kanssa, jonka kanssa kuvittelimme olevamme 69:ssä ja imevämme hellästi toisiamme loppuun asti. Laukesimme fantasiassa yhtäaikaa toistemme suihin, ja samalla tunsin oman spermani lentävän paineella aina leukaani, kaulaani ja vatsalleni, lopulta valuen noroina alas. Huokaisin, ja suljin chatin edes hyvästelemättä miestä.

Olin aikeissa sulkea koneen, mutta muistin vielä antaneeni sähköpostini sille alkuillan mukavalle nimimerkille, joten loggasin vielä sisään sinne. Siellä olikin meili, vielä ihan oikealta nimeltä vaikuttaneesta osoitteesta. Avasin meilin: ”Moi Mikko, oli kiva jutella alkuillasta, toivottavasti et jäänyt kiinni. Olen siis se Jukka, nimimerkillä mekaks015. Kanssasi oli mukava jutella ja tutustua, harmi että se jäi hieman kesken, mutta jos jatketaan näin? Olemme siis mikkeliläinen miespari, puolisoni on minua muutaman vuoden vanhempi, ja ikäero kiihottaa meitä molempia kovasti. Olemme nimittäin molemmat saaneet ensi kokemuksemme meitä reilusti vanhempien miesten kanssa, ja nyt vanhemmiten meillä on silloin tällöin ollut kolmantena meitä nuorempi mies tai poika, toki ihan sinun ikäistäsi ei ole ollut. Kirjoitan nyt nopeasti, sillä olemme lähdössä mökillemme Anttolaan, ja en pääse illalla chattiin vaikka haluaisinkin, mutta luen postin aamulla ja toivon, että olet vastannut, ja voimme jatkaa jollain tavoin…” Tässä kohtaa olin nielaissut ääneen kolmelle seikalle, sille, että kyseessä olikin miespari; sille, että he ilmeisimmin halusivat kolmannen mukaansa; ja eritoten sille, että Anttola oli viereinen kylä. Jatkoin lukemista: ”…näytin jutustelumme Pasille (puolisoni), ja hän piti siitä melko lailla. Olit samalta alueelta? Me olemme nyt molemmat kesälomalla, tosin Pasi välillä työskentelee, mutta pystyy tekemään sen etänä mökiltämme käsin. Todennäköisesti olet todella kaukaa kun Saimaa on niin suurikin, meille ei tosin matkakaan olisi mikään este jos haluaisit tavata, mutta jotenkin alkuiltaisesta päättelin, ettei sinulla taida olla siihen mahdollisuuksia… Tosin Suomen luontohan on kaunis tähän aikaan jos ulkona? Viimeisin oli vitsi, ihan sinun tahdilla voitaisiin edetä, tai olla etenemättä. Ihan pelkät kahvit tai limut saat myös. Molemmat kun olemme olleet aikanaan ikäisiäsi, kokemattomia, ujoja ja perhosia vatsanpohjassa, mutta muistamme ne kivuliaat ja toistuvat seisokit ja jatkuvat ajatukset seksistä… Siitä olemme omista kokemuksistamme kiitollisia, että meillä oli hyvät, kokeneet opettajat, ja noista kokemuksista saimme paljon rohkeutta ja varmuutta, ja meistä on mukava antaa nyt vastaavia kokemuksia toisille. Toki meitä piristää myös se chattailu, kun täällä on kaksi aikuisen miehen kullia, niin on ihan virtuaalisestikin kiihottavaa ja piristävää kuvitella nuoren miehen terhakkaa pippeliä välillä. Toivottavasti kuulemme sinusta, vaikka siinäkin tapauksessa ettet ole kiinnostunut! Mukavaa kesää joka tapauksessa, Mekaks015 eli Jukka ja Pasi. PS. Emme etsi siis kertakokeilua, vaan mielellään koko kesän (tai pidempääkin!) juttua.”

Nielaisin, oma pippeli seisoi aivan kivikovana, vaikka edellisetkään spermat eivät olleet edes kuivuneet sen varresta saati vatsalta, joten tartuin siihen kiinni ja aloin lukemaan meiliä uudelleen, kuvitellen itseni tuon miesparin kanssa heidän kesämökkinsä sänkyyn. Laukesin hieman itsenikin yllättäen nopeasti ja korahtaen. Ohhoh… Tuijotin saapunutta meiliä, löystyvä, spermainen pippeli spermaisen käden sisällä. Pyyhin käteni lattialle aiemmin riisumaani paitaan, ja hieman taas itsenikin yllättäen vastasin miehille melko rehellisesti. Sen, mistä olin, sen, että minua todellakin jännitti, mutta myös sen, että olin pitänyt paljon lukemastani. Muunmuassa nuo, postista tuli lopulta aika pitkä ja kello oli lähempänä kahta yöllä. Mietin hetken, ja painoin lähetä-nappia. Kömmin sänkyyn, ja nukahdin raukeana samantien.

Aamupäivällä heräsin rankkaan sateeseen ja ovenkoputukseen, pappa kaipasi apua ostosten purkamisessa ja aamupalakin olisi kuulemma tapana syödä ennen lounasta; katsahdin kelloa, 11:34. Olisin halunnut lukea meilini heti, mutta puin kuitenkin päälleni ja tukka pystyssä menin auttamaan pappaa rankkasateeseen; hän oli käynyt ostamassa terassille uudet laudat, ja ne piti saada nopeasti ja kuivina liiteriin käsiteltäviksi. Lastasimme laudat liiteriin papan asettamille poikkipuille ja mummo jo huutelikin meitä syömään. Söin ahnaasti (ja minulla oli kiire lukemaan sähköpostini), mutta maltoin kyllä auttaa myös tiskeissä. Kun pääsin viimein huoneeseen koneelleni, siellä oli ilahtunut sähköposti Jukalta (ja Pasilta), ja se oli vielä avoimempi kuin omani, siinä oli sekä heidän yhteiskuvansa että puhelinnumeronsa, mutta myös tieto siitä, että heille on ihan ok jatkaa jutustelua sähköpostilla tai chatissa sovittuun aikaan, ihan mikä minusta tuntui parhaalta.

Aloimme pitää yhteyttä ja tapasimme chatissa sopivana aikana, sillä sateet jatkuivat päivästä toiseen, kuulin paljon mukavia tarinoita heidän kokemuksistaan sekä nuorena että nyt vanhemmiten, jolloin heillä oli ollut muutamia pitkiä suhteita nuorempien kanssa. Taisin laukaista itseni jokaisella chattikerralla. Papan kanssa puolestaan hiljalleen sahasimme terassilautoja oikeaan mittaan ja käsittelimme niitä liiterin suojissa, koska sateessa se ei onnistuisi ulkona samalla rakentaessa. Papan selkä kipeytyi kumartelusta sen verran, että juuri kun oli luvattu hieman parempaa ilmaa, joutui pappa pitämään välipäivän, ja lepuuttamaan selkäänsä. Eihän terassilla edes ollut mikään kiire, pappa halusi vain puuhailla jotain yhdessä pojanpoikansa kanssa. Sovinkin siis illalla papan kanssa, että minäkin pitäisin välipäivän ja kävisin vaikka kalastamassa kun sääennustekin oli mukavampi. Pappa oli tästä mielissään.

Totta kai minulla oli mielessä jotain ihan muuta kuin kalastus, nimittäin se miespari, johon olin alkuviikon aikana tutustunut paremmin ja paremmin, ja joka tuntui ymmärtävän hyvin nuoren, ujon pojan ajatusmaailmaa – varmaan juuri siksi, kun olivat itsekin joskus samassa tilanteessa olleet. Jotenkin olin voittamassa arkuuteni ja ottamassa ensimmäisen askeleen, sillä tuntui jotenkin tarkoitukselta, että vain parinkymmenen kilometrin päässä oli miespari, jonka kanssa kemiat tuntuivat sopivan hyvin yhteen. Kun pääsin huoneeseeni, otin puhelimen käteeni ja yritin rohkaista itseäni ja soittaa Jukalle, mutten oikein tiennyt mitä sanoa. Päädyin melko rehelliseen tekstiviestiin ”Haluaisin ja voisin tavata teidät huomenna jos teille käy, mutten tiedä uskallanko. -Mikko”.

Seuraavat viisi minuuttia tuntuivat piinallisen pitkiltä. Odotin, koska puhelin piippaisi, tai piippaisiko se ollenkaan. Oliko chatin toisessa päässä oikeasti miespari, vai joku häirikkö, joka levitteli nyt numeroani sinne tänne ja kohta kaiken maailman perverssit alkaisivat soitella? Vai löytäisivätkö ne kotiini, numeroni ei tainnut olla salainen, ja tietysti se oli isäni tai äitini nimissä. Puistatti, ja alkoi jo kaduttaa. Piip piip! Otin puhelimen nopeasti käteeni ja avasin tekstiviestin. ”Moi, kiva kun tekstasit. Olemme kyllä mökillä huomennakin, ja olet enemmän kuin tervetullut. Sinun ehdoillasi, muista se! Voitko soittaa meille vielä illalla? T: Jukka&Pasi” Niin, ehkä hekin halusivat varmistua siitä, että olin sitä mitä olin sanonut, enkä heidän ikäisensä nettirunkkari, joka esitti chateissa nuoria poikia. Tai sitten vain halusivat neuvoa tien perille, ajattelin ja karistelin mielestäni kaikkia epäilyksen rippeitä asian suhteen. ”Ok, menee hetki. -Mikko” vastasin, ja kävelin takaisin alakertaan.

Sanoin papalle käyväni katsomassa terassilautoja, että joko ne ovat kuivuneet suojakäsittelystä. Pappa nyökkäsi tyytyväisenä puolimakaavasta asennosta, joka kuulemma oli parasta selälle. Livahdin äkkiä ulos ja kävelin nopeasti liiteriin, sytytin valot ja valitsin Jukan numeron listalta, ja painoin soita-nappia. Sydämeni hakkasi. ”No hei Mikko, sepä kävi nopeasti.” Miellyttävän kuuloinen, tumma ja matala ääni vastasi puhelimeen. ”Joo, livahdin vaan ulos puhumaan.” sanoin ääni hieman väristen. Jukan vastatessa äänestä kuului suun kääntyneen hymyyn. ”No hyvä, me toivoimmekin että voisimme tavata, ja tutustua sinuun paremmin. Vaikutit chatissa ja sähköposteissa todella mielenkiintoiselta pojalta.” Juttelimme hetken, kerroin että olisin liikkeellä kalastusverukkeella ja Jukka neuvoi tietä mökille. Laskeskelin, että mopolla siihen menisi noin puoli tuntia, ja että olisin arviolta kymmenen aikaan lähdössä ajelemaan heille päin. Tämä sopi miehille, ja lopetimme puhelun ensin toivoteltuamme toisillemme hyvät yöt. Muistin vielä tarkistaa terassilaudatkin.

Kun viimein pääsin illalla nukkumaan, ei uni tahtonut jännitykseltä tulla. Illalla oli vielä pelattu korttia, mummo oli tehnyt kasan leipiä evääksi huomista varten sekä ottanut pakasteesta pullaakin sulamaan. Oli ollut vaikea keskittyä mihinkään kun ajatukset olivat jo seuraavassa päivässä. Ja sama vaikeus jatkui kun yritti nukahtaa, muistan katsoneeni kelloa vielä vähän vaille kolme yöllä. Olin laittanut herätyksen yhdeksäksi, jotta ehtisin käydä ennen lähtöä pesulla, vaikken ollut edes varma tapahtuisiko huomenna mitään vai jänistäisinkö, mutta olin kuitenkin päättänyt mennä heidän luokseen. Unet vain uhkasivat jäädä vähiin. Jossain vaiheessa olin kuitenkin saanut unenpäästä kiinni, ja heräsin kellon pirinään yhdeksältä. Väsyneenä, mutta siitä huolimatta en ollut tainnut päästä sängystä koskaan ylös yhtä vikkelästi. Pippeli sojotti pystyssä kuten joka aamu, en ollut eilen edes muistanut laukaista sitä, joten kivekset olivat nousseet totuttuakin tiukemmin kiinni sen varteen. Kävin suihkussa ja pesin itseni huolellisesti joka puolelta, halusin olla ja tuoksua puhtaalta. Puin kireät bokserit, valkoiset tennissukat, suht kireät farkut sekä valkoisen v-aukkoisen t-paidan; kalastusvaatteet heitin vavan ja uistinten seuraksi reppuun ja suuntasin aamupalalle.

Isovanhemmat yllättyivät kun olin siistinä ja jalkeilla jo ennen kahtatoista, ehkä hieman naljaillenkin. Join poikkeuksellisesti kahvia leipien kanssa, koska tunsin tarvitsevani pientä piristystä. Mummo pakkasi leivät reppuuni ja laittoi mukaan vielä itsetehtyä mehuakin. Sovimme, että tulen kotiin hyvissä ajoin ennen pimeää, ja soitan kun lähden ajelemaan takaisin mummolaan ja kun olen perillä; olin sanonut meneväni eräälle niemelle, joka oli juuri samassa suunnassa johon olin oikeastikin menossa. Pimeä tulisi kesäiltana onneksi myöhään, joten mikään kiire minulle ei tulisi. Kiitin eväistä, ja mummo huolehti vielä, että minulla olisi mukana myös kuivia vaatteita mikäli sade yllättäisi. Puin päälleni vielä hupparin ja sydän jännityksestä pamppaillen suuntasin eteiseen ja kohti liiteriä, jossa pappa-tunturi jo odotteli. Suin vaaleat hiukseni taakse ja sujautin kypärän päähäni. Mopo käynnistyi ensi polkaisulla, ja työnsin sen ulos liiteristä. Ilma oli puolipilvinen, pappa heilautti vielä ovelta, kehuen ilmaa hyväksi kalastussääksi. Asettelin repun selkääni ja hyppäsin satulaan. Kiveksiä kiristi, ehkä osin kireistä farkuista, mutta ehkä enemmänkin kiimaisista ajatuksista. Heilautin papalle ja suuntasin keulan kohti tietä. Jukan antamat ohjeet olivat melko helpot, valtatielle päästyäni minun tarvtsi vain odottaa oikealla olevaa huoltoasemaa 6km päässä mainostavaa kylttiä, ja kääntyä siitä seuraavalle hiekkatielle, siinä olisi kuulemma merkkinä vain yksi punainen postilaatikko ja siinä postinjakajaa varten roikkuvia muutamia heijastimia.

Matka ei tosiaan ollut pitkä, mutta väsymys, mopon verkkainen huippunopeus, tasapainoa vavisuttava reppu selässä, seikkailevat ajatukset, kiveksiä kiristävä halu ja välissä sykähtelevä pippeli saivat puolituntisen tuntumaan huomattavasti pidemmältä. Sydämeni tuntui muljahtavan kun huoltoaseman mainoskyltti viimein tuli näkyviin. Odotus vaihtui silkkaan jännitykseen, mutta päättäväisesti jatkoin ja hetken päästä punainen postlaatikko erottui selvästi tienreunassa, hidastin hyvissä ajoin ja käänsin mopon pois valtatieltä pysähtyen postilaatikon kohdalle. Siinä oli kaksi tuiki tavallista suomalaista sukunimeä. Nielaisin, tunsin kämmenten ja kainaloiden hikoavan. Kurkkua kuivasi. Muistin Jukan sanat siitä, että minun ehdoillani, ja sujahdin kapeaa, tuskin auton mentävää polkua keskelle metsää, pois näkyvistä. Ajoin varovasti, ja pian tie teki mutkan ja tien päässä näkyi auton perä sekä valkoinen, avoinna oleva portti. Ajoin hitaasti, kuin rohkeutta keräten. Lähempänä näin jo pihalle, portin vieressä oli muutama polkupyörä ja pienen pihan perällä nousi uudehkon näköinen, kaksikerroksinen hirsimökki. Ajoin varovasti portista sisään, pysäytin polkupyörien viereen ja näin mökin terassilla kaksi miestä, jotka molemmat nousivat seisomaan kun sammutin mopon. Nielaisin.

Nousin pois mopon selästä, ja käännyin mökille päin, miehet hymyilivät, eivätkä näyttäneet yllättyneiltä tulostani, päättein siis olevani oikeassa paikassa. Otin muutaman askeleen mökkiä kohti, ja riisuin kypäräni. Vaaleat hiukseni olivat painuneet päätä myöten taaksepäin, joten pöyhötin ne auki toisella kädelläni, toisessa kannoin kypärää. Miehetkin astuivat muutaman askeleen lähemmäs, alas mökin portaille. Toinen miehistä oli vaalea ja toinen tumma, viisissäkymmenissä kuten Jukka oli sanonutkin, lyhyet siistit hiukset, hieman sänkeä molemmilla, tummemmalla selvemmin erottuen, päällään heillä oli sortsit sekä t-paidat, vaaleammalla napitettavan mallinen. He näyttivät oikein miellyttäviltä, tavallisilta suomalaisilta miehiltä, molemmilla oli ehkä hivenen vatsaa, mutta pelkästään positiivisessa mielessä. Molemmat hymyilivät ja katselivat minua mittaillen ja ehkä hyväksyenkin, tunsin punan kohoavan poskille.

 • Moi, sinun täytyy olla Mikko, tai sitten meillä on muuten vain satumaisen hyvä tuuri, vaaleampi sanoi hymyillen. Tunnistin äänen samaksi, jonka kanssa olin eilen puhunut puhelimessa.

Päästyäni lähelle ojensin kättäni itseni esitelläkseni, mutta vaaleampi otti askeleen eteenpäin ja halasi minua lempeästi, toinen käsi olkapäiden päällä ja toinen alaselän takana, mies painoi minut hellästi itseään vasten, eikä tällainen kosketus tuntunut yhtään epämiellyttävältä. Irroittaessaan otteensa hän esitteli itsensä Jukaksi ja vieressä seisovan miehen Pasiksi, joka myös halasi minua vastaavasti, ja sanoi samalla matalalla äänellä, että heillä on tapana mieluummin halata kuin kätellä, ja toivottavasti en pahastu. Poskien punan lomasta ravistin päätäni, etten pahastunut, mutta sanoin etten vain ollut tottunut. Miehet ohjasivat minut sisään ja kuulin oven sulkeutuvan takanani, Jukka otti kypärän kädestäni ja laski sen eteisessä olevan penkin päälle.

 • Tule sisään, mukava kun uskalsit tulla. Haluaisitko jotain juotavaa, kahvia tai limua, Pasi kysyi astellessaan peremmälle.

 • No vaikka kahvia, vastasin vaikka olin sitä jo aamulla poikkeuksellisesti juonutkin.

Mökki oli uuden näköinen, alakerta oli eteistä lukuunottamatta yhtä suurta tilaa, vasemmalla oli suoranmallinen tupakeittiö ja loppuosa alakerrasta oli olohuoneen ja ruokatilan kokonaisuus, lähes mökin kulmasta lähtivät melko jyrkät portaat ylöspäin, ja noin puolet mökistä oli korkeaa tilaa. Takaseinällä oli isot korkeat ikkunat, joista avautui näkymä järvelle, rannassa oli melko pienen näköinen rakennus, jonka päättelin savupiipun perusteella rantasaunaksi. Sisustus oli pelkistetty, mutta tyylikäs. Seinillä oli piirroksia, joiden tyyli muistutti paljon Jukan minulle chatissa lähettämien kuvien tyyliä, joskaan ne eivät olleet aiheiltaan samanlaisia. Jukka ilmeisesti huomasi katseeni piirroksissa.

 • Kuvat ovat Pasin piirtämiä, hän on ammatiltaan graafikko ja piirtelee paljon ihan harrastuksenaankin. Ja tällainen on meidän piilo- ja pakopaikkamme, hän jatkoi samalla kävellen ikkunoiden eteen ikään kuin esitellen sekä mökkiä ja avautuvaa järvimaisemaa. Ylhäällä on parvi, jossa on makuuhuone ja pieni vaatehuone, sekä pieni soppi Pasin harrastuksille, Jukka jatkoi ilmeisesti viitaten piirtämiseen.

Laskin reppuni eteisen penkin viereen ja seurasin Jukkaa ikkunan eteen, keittiöstä alkoi kuulua kahvinkeittimen pulputus. Maisema oli todella kaunis, mökki oli loivassa rinteessä, eikä edessä ollut juurikaan puita estämässä näkymää järvelle. Pasikin käveli matolle luoksemme.

 • No, mitkä tuntemukset, Jukka kysyi hetken ulos katseltuamme. Jännittääkö kovasti? Ääni oli pehmeä, melkein maanitteleva.

 • Hiukan, joo, vastasin ääni hiukan väristen. Kuulin melkein omat sydämeni lyönnit ja oman hengitykseni, sekä kahvinkeittimen pulputuksen, joka tuntui tulevan jo jostain kaukaa.

 • Taidan tietää, mikä siihen auttaa, Jukka sanoi ja katsoi minuun hymyillen. Katsoin takaisin kysyvästi.

Jukka astui hitaasti askeleen lähemmäs ja nosti kädet poskilleni, liu’utti ne sitten niskalleni ja kumartui hieman lähemmäs. Pian tunsin huulet huulillani, haistoin partaveden tai deodorantin tuoksun, kevyt sänki pisteli hieman, huulet hapuilivat hetken toisiaan ja sitten tunsin Jukan kielen työntyvän esiin, avasin hieman suutani ja vastasin työntämällä omaani hampaideni välistä eteenpäin, ja pian kielet kohtasivat ja leikkivät hitaasti ja rauhallisesti keskenään. Tunsin pippelini jäykistyvän samantien. Suudelma tuntui kestävän kauan, ja vaikka oma suoritukseni oli varmasti hapuileva se ei tuntunut häiritsevän. Kun viimein erkanimme hitaasti, kuulin takaani kuiskauksen, ”saanko minäkin suukon?”, ja Jukan kädet laskeutuivat pois olkapäiltäni, päätäni hieman toiseen suuntaan kääntäen, ja niskalleni nousi toinen käsi, pehmeästi taivuttaen minua kääntymään. Näin Pasin tummat silmät ja pian tunsin toiset huulet huulillani, ja antauduin vastaavaan hellään ja hitaaseen suudelmaan kuin Jukankin kanssa. Myös pasi tuoksui ja tuntui hyvältä, joskin hänen sänkensä tuntui kovemmalta kasvojani vasten. Tunsin molempien miesten vartalot kiinni kyljissäni, käsi niskallani ja Jukan käsi kietoutui selälleni, ja tunsin hänen suukottelevan kaulaani ja korvaani, veteäen samalla henkeä sisäänsä, ilmeisesti haistellen minua. Tuntui, että pippelini purkautuu kohta housuihini. Pasi erkani suudelmasta hellästi, silitti niskaani ja hiuksiani. ”Tuntuuko kivalta?”, Jukka kuiskasi korvaani. Posket punaisina kykenin vain nyökkäämään, ja käännyin taas suutelemaan Jukkaa.

Jukka käänsi minut kokonaan vasten itseään ja suuteli minua ahnaammin, selvästi painautuen minua vasten. Tunsin pippelini sykkivän kun hänen etumuksensa painautui sitä vasten. Tunsin taakseni jääneen Pasin kädet lanteillani, ne sujahtivat hitaasti paidan alle, paljaalle iholle, odottivat kuin lupaa kysyen pienen hetken, ja liukuivat sitten vatsalleni, ja hitaasti ylös kohti rintaani, sivellen, sormet leikkivät pian nänneilläni saaden minut huokaamaan syvään. Tunsin Pasin painautuvan selkääni ja peppuani vasten, suutelevan niskaani. Minun oli pakko painaa peppuani Pasia vasten ja helpottaa painetta etumuksessani, sillä tunsin olevani aivan laukeamispisteessä pelkästä housujen päältä hierovasta tunteesta. Jukka ilmeisesti arvasi tämän, ja vaikka hän jatkoi suuteluani, hänen alavartalonsa ei enää painautunut yhtä tiukasti minua vasten. Tunsin Pasin käsien liukuvan alas vatsaani, ja ne pysähtyivät farkkujeni napeille, jälleen kuin lupaa kysyen. ”Otetaanko nämä pois?” Pasi kuiskutti korvaani avaten samalla farkkujeni napin, ja etsien sormiensa väliin sepaluksen vetoketjun. Tunsin Jukan suun kääntyvän suudelman aikana pienoiseen hymyyn kun avautuvan vetoketjun ääni kuului välistämme.

Jukka irtaantui minusta, ja hellästi ohjaten käänsi minut nyt vasten Pasia, joka puolestaan aloitti suutelemaan minua, hänen kätensä pysyivät paitani alla, mutta hän siirsi ne selkääni, silitellen hellästi aina niskasta alas farkkujen löystyneen vyötärön alle. Jukka polvistui taakseni ja tunsin sormet lanteillani, hellästi ne etsiytyivät sekä farkkujen että alushousujen alle, vetäen ne ensin alas takapuolelta, ja sitten varovasti etupuolelta siten, että kovana seissyt pippelini pomppasi esiin, ja ylös vasten hupparini helmaa. Pian tunsin peppuvakoni yläosassa helliä suukkoja, imin Pasin kieltä suuhuni ja tunsin kuinka sekä alushousuni että farkkuni laskettiin nilkkoihin. Jukka auttoi molemmat jalkani pois lahkeista nostamalla niitä vuorotellen nilkoista. Pasin kädet olivat selässäni, selvästi pitäen paitaa ylhäällä. Tunsin jukan kädet pakaroillani, hieroen hellästi, levittäen ja painaen niitä yhteen, sitten taas levittäen enemmän. Tunsin hänen tihenevät henkäyksensä paljasta peppuani vasten. Ynähdin ja työnsin kieleni syvälle Pasin suuhun kun tunsin kuuman ja kostean kielen ensimmäistä kertaa lipaisevan peppureikääni. Kämmenet levittivät pakaroitani ja kieli pyöri hellästi mutta päättäväisesti reiän ympärillä, tunsin sen liukastuvan syljestä ja pian Jukan kieli painui sisään reikääni saaden minut taas huokaamaan, pippeli sykki ja tunsin sen valuttavan. Suutelin Pasin kanssa edelleen ja Jukka nuoli peppuani, ja se tuntui paljon paremmalta kuin olin ikinä kuvitellut. Tunsin reikänikin alkavan sykkiä kuuman, luikertelevan kielen ympärillä. Välissä Jukka nuoli pitkiä vetoja reiän ulkopuolella ja välilihaani ja hieman kovina olevia kiveksiänikin.

Ynisin tyytyväisenä, mutta sitten Jukka hitaasti lopetti nuolemisen ja nousi ylös takanani, reikäni jäi sykkimään liukkaana ja märkänä, ilma ympärillä tuntui viileältä. Jukka painautui selkääni ja jo hieman säikähdin, että hän aikoo panna minua ja erkanin suudelmasta Pasin kanssa häntä hieman hädissään katsoen. Pasi huomasi hämmennykseni, ja hymyili. Jukka kuiskasi takaani ”muistatko sen ensimmäisen kuvan, jonka sinulle laitoin?” Muistin kyllä ja nyökkäsin, samalla tunsin kun minut käännettiin ympäri, ja Jukka seisoi taas edessäni, hän oli riisunut paitansa, ja paljastanut hieman karvaisen rintansa. Hän nosti kätensä olkapäilleni, Pasi ohjasi minun käteni Jukan kyljille, arasti tunnustelin aikuisen miehen ihoa sormieni alla. Tunsin käsien olkapäillä painavan minua hellästi, mutta vaativasti alaspäin, ja ensin kyykistyin yhdelle polvelle, ja sitten kahdelle. Jukan etumus oli parinkymmenen sentin päässä kasvojeni tasalla, käteni lepäsivät hänen sortsiensa reunalla. Jukka avasi sortsiensa napit. Minua tilanne ehkä hieman nolotti, en hennonnut katsoa ylös sillä tunsin Jukan katsovan minua. Pasi polvistui taakseni, ja suukotteli niskaani.

Sortsien alta paljastui lyhyeksi trimmattu tumma häpykarvoitus, ja Jukka otti kiinni käsistäni ja työnsi niitä alaspäin, samalla liu’uttaen sortsit mukana. Alushousuja hänellä ei ollut. Pian edessäni näkyi vaalean kalun vartta, muutama sinertävä suoni sen varressa, ja kun sortsit liukuivat tarpeeksi alas, kalu pomppasi esiin vähintäänkin puolijäykkänä. Huokaisin näkyä. Kalu muistutti paljon omaani, etenkin siinä suhteessa, että myös Jukan esinahka oli pitkä, se peitti puolikovanakin koko terskan ja esinahkaa riitti reilusti vielä sen ylikin, katselin sitä hetken kunnes tunsin Jukan käden liikuttavan käteni sen varrelle ja ohjaavan sen otteeseeni. Pippelini sykähteli kun sain ensimmäistä kertaa miehen kalun käteeni. Jukka työnsi lanteitaan hieman eteen, niin että esinahka siirtyi hieman taaksepäin. Pasi suukotteli vieressä korvaani ja olkapäätäni, arvatenkin myös kalua ja kättäni sen ympärillä katsellen. Esinahan keskellä oli selkeä märkä kohta, kiimatippoja arvatenkin. Jukka työnsi lanteitaan vielä hieman eteen, niin että terskan pää pilkotti jo hieman. Se oli aivan märkä. Puristin arasti ja Jukan kalu turposi hieman, esinahka liukui aavistuksen taaemmas. Hetken päästä Jukka työnsi kaluaan reilummin eteen, niin paljon, että koko märkä esinahka liuku terskan taakse ja kasteli sen samalla kauttaaltaan märäksi. En unohda tuota kiimaista näkyä vieläkään, taisin jopa ynähtää ääneen pelkälle näylle. Jukka laski irti kädestäni, joka nyt piti itsekseen kiinni miehen kasvavasta kalusta, joka oli enää noin kymmenen sentin päässä kasvoistani.

Pian tunsin Jukan käden niskallani, vetävän hellästi. Huuleni painuivat vasten märkää terskaa, neste sen päällä oli liukasta, tunsin kalun tuoksun vahvana sieraimissani, sen märkä pää hieroi huuliani vasten, jotka pian aukenivat. Suljn silmäni ja avasin suutani enemmän, annoin Jukan hitaasti työntyö suuhuni, ja pian uusi ihana maku täytti suuni saaden minut taas ynisemään ja pippelini valuttamaan kiimalimojaan sykkien mökin pehmeälle matolle. ”Noin juuri…hyvä…” kuulin Jukan äänen yltäni. Tunsin pasin vetäytyvän kauemmas, ja pian tunsin hänen hengityksensä vasten peppuani. Liikutin kättäni Jukan kalulla runkaten häntä, tunsin kuinka esinahka liikkui terskan päällä suussani, tunnustelin kielelläni sekä esinahkaa että terskaa, sylkeä valui suupielestä ja tunsin Jukan kalusta valuvan tahmaisen liman kielelläni. Samaan aikaan tunsin kuinka Pasi levitti hieman jalkojani ja painoi kämmenensä pakaroilleni, levittäen märkänä sykkivän reikäni kasvojensa edessä. Kuulin miten hän huokaisi ennen kuin painoi suunsa reiälleni, ja sain pian taas märän, kuuman kielen peppuuni. Jukka pysyi pitkälti paikoillaan ja antoi minun tutustua elimeensä rauhassa, imin ja nuolin sitä kasvavan kiiman vallassa, ja kun ensimmäisen kerran nielaisin siitä tulevia makuja meinasin laueta. Toki Pasin syvälle peppuuni porautuva kieli auttoi asiaa. Tunsin Jukan silittävän poskeani nielaisun jälkeen ja siirtävän kätensä niskalleni, jonka jälkeen Jukka aloitti varovaiset, pienet liikkeet lanteillaan. Tunsin kuinka vauhti hiljalleen kiihtyi ja kuinka limaa valui enemmän ja enemmän, kalu tuntui paisuvan suussani entisestään. Käteni runkkasi samaa tahtia Jukan työntöjen kanssa. Jukan käsi niskassa piti vahvemmin kiinni ja hänen kalunsa alkoi sykähdellä. Pasin kieli nuoli peppuani, tunsin miten sylki valui välilihaani ja kiveksiäni pitkin. Avasin suuni ja työnsin kieleni ulos niin, että Jukan terskan alapinta hieroi sitä vasten. Jukka tärisi hieman, ja sitten jännittyi, ja tunsin ensimmäisen lastin kuumaa spermaa syöksyvän suuhuni, suoraan nieluun ja kurkkuun, onnistuin olemaan kakomatta ja loput Jukan purkauksista valuivat oikeastaan suoraan kielelleni, tunsin miten miehen kalu pumppasi sitä ulos ja Jukka voihki lauetessaan.

Jukka työnteli kaluaan suussani, tunsin paksun sperman kielelläni ja osa valui uloskin kun Jukka veti ihanan, nyt limaisen ja kiiltelevän kalunsa ulos suustani kumartuen suutelemaan minua. Pasi oli tällä välin kääntynyt selälleen matolle ja nuoli peppuani altapäin, kivekset hieroivat hänen otsaansa. Suutelin Jukan kanssa pitkään, sormeni leikkivät samalla hänen löystyvällä ja märällä kalullaan, ja kun suudelmamme loppui, ei kummankaan suussa tainnut enää olla spermaa, ne oli joko nielty tai valuneet pitkin leukaa ja paitaani. ”Kiitos, se tuntui todella hyvältä.” Jukka sanoi ja auttoi minua ylös, vain ohjatakseen minut uudelleen lattialle, tällä kertaa nelinkontin Pasin sivulle. Pasi aukoi puolestaan omia housujaan ja paljasti kovana seisovan kalunsa. Se oli paljon omaani tai Jukan kalua tummempi, suonikkaampi, paljas- ja isoterskainen, melko paksu muttei kauhean pitkä. ”Tule.” Pasi sanoi ja ohjasi kasvojani sitä kohti, nostaen samalla lanteitaan kasvojani kohti, selkeästi kiimaisena. Jukka alkoi taas nuolemaan peppuani samalla kun upotin Pasin ison terskan varovasti huulteni väliin. Sen maku ja tuoksu muistuttivat Jukan vastaavia, joten upotin sen kernaasti syvemmälle suuhuni. Pasi tarttui varovasti kädellään pippeliini ja hyväili sitä hyvin varovasti etten laukeaisi. Pelkkä toisen miehen käsikin tuntui niin erilaiselta kuin oma, että laukeaminen ei tosiaan ollut kaukana, mutta Pasi osasi kosketella juuri oikein ettei niin kävisi.

Pasin kalua oli vaikeampi pitää suussa kuin Jukan, koska se oli huomattavasti paksumpi, enkä halunnut satuttaa Pasia hampaillani. Pasi oli alkanut runkata omaansa ja jätti minun hoidettavakseni ison, nyt märkänä kiiltelevän terskansa. Imin sitä ahnaasti, ja nieleskelin siitä valuvia kiimatippoja. Pasi alkoi huokailla melko pian, ja arvelin laukeamisen olevan lähellä. Halusin maistaa myös Pasin spermaa, mutta Pasi yllätti minut kääntymällä alleni ja ottavansa kovana seisovan pippelini kokonaan syvälle nieluunsa. Jukan kieli väistyi pepusta ja tilalle työnnettiin hellästi sormi, joka liukui kevyesti edestakaisin supistelevassa reiässäni. Lanteeni työntyivät ylös ja alas, ja pippelini liukui Pasin kuuman kosteaan, kovaan imuun. Kauaa en kestänyt, vaan syöksin pian lastini korahdellen Pasin suuhun, ja samalla tunsin jotain kuumaa syöksyvän purkauksina hiuksilleni ja kasvoilleni. Ehdin kumartua ja saada viimeiset Pasin lennättämät spermat suuhuni, ja nielin ne lähes yhtä ahnaasti kuin Pasi omani. Värisin Pasin päällä, ja pidimme toistemme lauenneita kaluja hetken suissamme. Jukan sormi vetäyti hitaasti pepustani, hieroi reikää vielä hellästi ulkopuolelta pyörein vedoin sen supistellessa. Nousin hitaasti, ja Pasin suusta kuului kunnon plopsahdus kun pippelini luiskahti sieltä velttona ulos. Allani Pasin kalu näytti edelleen isolta, se makasi märkänä vasemmalle nojaten.

 • Huh, huokaisin kun hieman nolona olin polvillani miesten keskellä. Pasi makoili raukeana matolla ja Jukka istui hänen vieressään.

 • Poistuiko jännitys? Jukka kysyi hieman virnistäen, ja sai minut nauramaan.

 • Kahvikin on muuten varmaan jo valmista, Pasi sanoi, ehkä tilannetta vielä ennestään keventäen.

Jukka kertoi siinä rauhoittuessamme, että monelle ensikertalaiselle tulee hieman likainen tai syyllinenkin olo, ja kysyi miltä minusta tuntui. Kohautin olkapäitäni, koska minusta koko kokemus oli ollut aivan mahtava ja olin nauttinut kaikesta tekemästämme, joten tuollaiset tunteet tuntuivat hieman vierailta.

En tosin vielä siinä vaiheessa tiennyt, että se olikin vain alku mitä mahtavimmalle päivälle ja ennen kaikkea uskomattomalle kesälle mummolassa…

2 kommenttia viestissä: “Unohtumaton kesä 1”

 1. Heteromies-kö? says:

  Lisää? Luin tarinan posket punottaen ja etumus vavisten.

 2. ol53li says:

  Tosi kaunis kuvaus siitä mitä empaattisten ihmisten välinen seksi seksi voi ja usein pitäisi olla. Siitä se rakkauskin…

Kommentoi

top