search
top

Krapulanhoitoa osa2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.58 out of 5)
Loading...

“Jatko-osa Krapulanhoitoa ykköseen. Olen jostain syystä kirjoittanut tämänkin aikoinaan isoilla kirjaimilla,enkä osaa muuttaa niitä. Jos tämä häiritsee,voit jättää lukematta”

 

SUIHKUN JÄLKEEN KÄVELIN TAKAISIN OLOHUONEESEEN. YLLÄTYKSEKSENI MIKA ISTUI SOHVALLA EDELLEEN MUNASILLAN PUHUEN PUHELIMEEN. SUSA RETKOTTI SOHVALLA NYT TAAS MEKKO YLLÄÄN. MIKA LOPETTI PUHELUN JA LASKI LUURIN. OTIN ALUSHOUSUNI LATTIALTA AIKOEN VETÄÄ NE JALKAANI,KUN MIKA TOTESI IHMETELLEN ETTÄ KUKA OLI ANTANUT LUVAN PUKEUTUA. KATSOIN MIKAA IHMEISSÄNI.
SUSA NOUSI SOHVALTA JA KERTOI,ETTÄ HÄN JÄTTÄISI NYT MEIDÄT JA LÄHTISI KAVERINSA KANSSA RANNALLE. OHI KULKIESSAAN HÄN TARTTUI VELTTOON KALUUNI JA ANTOI SUUKON POSKELLENI TOIVOTTAEN TAPAHTUMARIKASTA PÄIVÄÄ. KOHTA ULKO-OVI KÄVI JA JÄIN MIEHEN KANSSA KAHDEN.
“HEITÄ NYT VAAN NE HOUSUT POIS. SÄ ET TARVITSE VAATTEITA TÄNÄÄN.SÄ TARVITSET LISÄÄ KYRPÄÄ” MIKA TOTESI. AIKOIKO TUO SONNI NUSSIA MINUA UUDESTAAN,MIETIN ,MUTTA HEITIN HOUSUT KÄSISTÄNI. PEPPUREIKÄÄNI KIRVELI JA KUUMOTTI,MUTTA TUNSIN UUDESTAAN MYÖS KIHINÄÄ KIVEKSISSÄNI. MITÄ IHMETTÄ MINULLE, SATAPROSENTTISELLE HETEROLLE OLI OIKEASTI TAPAHTUMASSA.
“NYT ON POIKA NIIN,ETTÄ NIIN SINÄ,KUIN TOI SUN TYTTÖKAVERISIKIN OLETTE MUN OMAISUUTTA” MIKA JATKOI. “TE OLETTE MOLEMMAT MUN LUTKIA,JA KUN MINÄ SOITAN TAI SANON,TE OLETTE HETI VALMIITA NUSSITTAVIKSI. YMMÄRRÄTKÖ?”. NIELAISIN RASKAASTI MUTTA NYÖKKÄSIN. “SÄ VOI NUSSIA TOTA SUN LEHMÄÄSI NIINKUIN ENNENKIN,MUTTA MÄ VOIN NUSSIA SUA AINA KUN HALUAN”. TUNSIN OLONI JOTENKIN HALVAKSI. “TOI OVIKELLO SOI KOHTA.SIELLÄ ON MUN KAVERI,JARI. SÄ PALVELET MEITÄ MOLEMPIA KOKO PÄIVÄN” NÄIN ILMOITETTUAAN MIES NOUSI,OTTI MINUA NISKASTA KIINNI JA TALUTTI NOJATUOLIIN. TYÖNNETTYÄÄN MINUT ISTUMAAN,HÄN NOSTI JALKANI KÄSINOJILLE JA KÄTENI PÄÄNI PÄÄLLE. “TÄMÄ ON SUN ASENTO. TAVARAN PITÄÄ OLLA TARJOLLA.TÄSTÄLÄHTIEN SÄ LIIKUT JA PUHUT VAIN KUN KÄSKETÄÄN,JA KUN LIIKUT,LIIKUT KONTTAAMALLA” NYÖKKÄSIN YMMÄRTÄVÄNI JA MIES TAPUTTI MINUA POSKELLE. “HYVÄ”. MIKA MENI PARVEKKEELLE TUPAKALLE JA MINÄ JÄIN RASITTAVAAN ASENTOON PERSE LEVITETTYNÄ TUOLIIN. KOHTA KUULI OVIKELLON SOIVAN. MIKA KIIRUHTI OHITSENI ISKIEN SILMÄÄ. KUULIN OVEN AUKEAVAN JA MIESTEN PUHUVAN.

HETKEN KULUTTUA MOLEMMAT MIEHET TULIVAT OLOHUONEESEEN. JARI OLI VARMASTI YLI NELIKYMPPINEN JA HIEMAN VATSAKAS TUMMATUKKAINEN MIES. HÄN LASKI KASSIN KÄDESTÄÄN JA JÄI KATSELEMAAN MINUA ARVOSTELEVASTI. “JAAHAS.TÄSSÄKO SUN UUSI LUTKASI ON?” HÄN KYSYI. TUNSIN OLONI NÖYRYYTETYKSI MIESTEN KATSEIDEN ALLA,MUTTA KALUNI OLI KUITENKIN PUOLIJÄYKKÄNÄ. “JOO” MIKA VASTASI,”MÄ KORKKASIN SEN JUST” HÄN JATKOI. JARI NYÖKKÄSI JA ALKOI RIISUUNTUMAAN. PIAN MIES OLI ALASTON. JARI OLI KARVATON KOKO VARTALOLTAAN. HÄN KUMARTUI KASSINSA ÄÄRELLE JA TULI SITTEN LUOKSENI. MIES TARTTUI KULLIINI,JA PUJOTTI SEN VARTEEN PAKSUN METALLIRENKAAN VETÄEN SEN AIVAN KALUN JUUREEN. TUNSIN KUINKA VERI KOHISI TIUKAN RENKAAN LÄPI,JA VERISUONET KALUNI VARRESSA PULLISTUIVAT. SITTEN MIES TARTTUI OMAAN KALUUNSA TARJOTEN SITÄ MINULLE. “PUSSAA LUTKA KULLIA” HÄN TOTESI. “KOHTA SINÄ PALVOT SITÄ” MIES TOTESI KYLMÄSTI OJENSIN KASVOJANI KALUA KOHDEN JA SUUTELIN PALJASTA TERSKAA. NÄIN KUINKA KALU NYTKÄHTI JA KOVENI. MIES VETÄYTYI JA ISTAHTI SOHVALLE. “TÄNNE” HÄN KÄSKYTTI. NOUSIN TUOLISTA JA PAINUIN KONTILLENI. KONTTASIN ALASTOMAN MIEHEN LUO. JARI LEVITTI JALKANSA JA TARTTUI HIUKSIINI VETÄEN PÄÄTÄNI KOHTI KULLIAAN.”NUOLE KIVEKSIÄ” JATKUI KÄSKYTYS. TARTUIN KÄDELLÄNI MIEHEN KALUUN JA NOSTIN SEN YLÖS. ALOIN NUOLLA ROIKKUVIA KIVESPUSSEJA KUIN KOIRA. TUNSIN KUINKA MIKA LAITTOI JOTAIN KAULALLENI JA TAJUSIN SEN OLEVAN PAKSU KAULAPANTA. PANTA LUKITTIIN KAULAANI. OLIN ORJA. JATKOIN KIVESPUSSIEN NUOLEMISTA JA TUNSIN KOVENEVANI ITSEKIN. KYRPÄNI JUUREEN ASETETTU RENGAS KIRISTI JA KYRPÄNI TUNTUI TULIKUUMALTA. “OTA SE SUUHUN” MIKA SANOI TAKANANI. TAIVUTIN JARIN KULLIA JA UPOTIN SEN VAROVASTI SUUHUNI. ALOIN IMEÄ JA LIPOA TUOTAA SAUVAA,JOKA TUNTUI KASVAVAN KASVAMISTAAN. JARI TARTTUI HIUKSIINI JA PAINOI PÄÄTÄNI ALASPÄIN UPOTTAEN NAHKANUIJAANSA YHÄ SYVEMMÄLLE NIELUUNI. KAKOSIN JA KUOLAA VALUI SUUSTANI MIEHEN REISILLE,MUTTA ARMOA EN SAANUT. KOHTA TUNSIN,KUINKA KYRPÄ ALKOI SYKÄHTELEMÄÄN. PELÄSTYIN ARVATESSANI JOUTUVANI NIELEMÄÄN ENSIMMÄISEN KERRAN ELÄMÄSSÄNI SPERMAA,MUTTA YLLÄTTÄEN MIES VETÄYTYIKIN SUUSTANI ÄHKÄISTEN. JÄIN KATSOMAAN TUOTA EDESSÄNI JYKEVÄNÄ HUOJUVAA KULLIA. SE OLI VARMASTI YLI KAKSIKYMMENTÄSENTTINEN JA PAKSU KUIN MIKÄ. TUON KOKOINEN KYRPÄ REPISI MINUT KAHTIA AJATTELIN KAUHULLA.

MIKA TARTTUI KAULAPANTANI HIHNAAN JA VETI MINUT POLVILLENI. SITTEN HÄN VETI PÄÄHÄNI HUPUN JOSSA OLI SILMÄREIÄT. SE JÄTTI MYÖS KASVOJENI ALAOSAN NENÄSTÄ ALASPÄIN PALJAAKSI. “NYT SÄ OLET EI KUKAAN” MIKA KÄHISI.”SÄ OLET PELKKÄÄ LIHAA MEILLE.NUSSITTAVAA PANOLIHAA”
NIELAISIN RASKAASTI JÄLLEEN,MUTTEN SANONUT MITÄÄN.EN YMMÄRTÄNYT MIKSI OLIN NIIN KIIHOTTUNUT. KYRPÄNI SEISOI KIVIKOVANA JA SYKKIVÄNÄ. MIKA HEITTI JARILLE KÄSIRAUDAT,JOTKA TÄMÄ KYTKI RANTEISIINI. SAMALLA MIKA SITOI KÄSIVARSIINI NAHKAHIHNAT JOILLA KÄSIVARTENI LUKITTIIN SELÄN TAAKSE.OLIN KAHLEHDITTU JA TÄYSIN MIESTEN ARMOILLA. NÄIN ITSENI SEINÄPEILISTÄ. MINUA TUIJOTTI VASTAAN KASVOTON SEKSILELU. HUPUTETTU LUTKA,JOTA MIEHET VOISIVAT KÄYTTÄÄ HYVÄKSEEN MIELIN MÄÄRIN. SAMASSA JARI TARTTUI KULLIINI OTTAEN SEN SUUHUNSA. MIES IMI KALUANI KIIHKEÄSTI.TUNSIN KIVESPUSSIENI KUTISTUVAN JA VALMISTAUDUIN SIEMENSYÖKSYYN,KUN MIES SYLKÄISI KYRPÄNI SUUSTAAN JA TARTTUI SIIHEN TOISELLA KÄDELLÄÄN. HÄN PUJOTTI KYRPÄNI KROMINKIILTOISEEN PUTKEEN JOKA OLI AVONAINEN TOISETA PÄÄSTÄÄN JÄTTÄEN KIILTÄVÄN TERSKANI PALJAAKSI. SITTEN JARI UJUTTI TOISEN METALLIRENKAAN KIVSPUSSIENI TAAKSE NAKSAUTTAEN SEN LUKKOON .RENGAS KIRISTI JA PULLISTI KIVESPUSSINI PALLOIKSI. KULLIPUTKEN HÄN KIINNITTI VIELÄ KIVESRENKAASEEN. SAMAAN AIKAAN MIKA KIINNITTI NILKKOIHINI PAKSUT NAHKAISET PANNAT JOIDEN VÄLISSÄ KULKI PAKSU TERÄSKAHLE. MINUT NOSTETTIIN PYSTYYN. JARIN VÄÄNTÄESSÄ SUUNI AUKI,MIKA TUNKI HAMPAIDENI VÄLIIN PAKSUN PALLON,JOKA SIDOTTIIN NISKANI TAKAA KIINNI.PYSTYIN ÄÄNTELEMÄÄN VAIN TUKAHTUNEESTI ÄHISTEN. TUNSIN KUINKA KUOLA ALKOI VALUA SUUSTANI RINNALLENI. MUMISIN SUUPALLONI TAKAA VASTALAUSEITA,TURHAAN. HUOMASIN MIKAN OTTAVAN SAMAN RUOKAÖLJYPULLON KÄTEENSÄ JOLLA MINUT OLI JO KERRAN LIUKASTETTU. SAMALLA JARI VETI KAULAKETJUSTA YLÄVARTALOANI ETEENPÄIN. TUNSIN PULLONSUUN PERÄAUKOLLANI JA TUNSIN KUINKA HUONEENLÄMMIN ÖLJY PULPUTTI SUOLEENI. AIKANSA ÖLJYÄ KAADETTUAAN MIKA VETI PULLONSUUN PEPUSTANI JA MINUT SAATETTIIN KOMPUROIVANA VESSAAN JA ISTUTETTIIN PÖNTÖLLE. VATSANI KOURISTELI HETKEN,KUNNES MÄRKIÄ PIERUJA PÄÄSTÄEN TUNSIN OSAN ÖLJYSTÄ VALUVAN ULOS. ODOTETTUAAN PIEREMISENI LOPPUVAN,MINUT VEDETTIIN PÖNTÖLTÄ, EREKTIONI OLI LASKENUT KOURISTUSTEN AIKANA.MIKA OTTI TERSKANI KÄSITTELYYN ALKAEN SIVELLÄ TERSKAN ALAPINTAA,JA PIAN MINULLA SEISOI JÄLLEEN. PUTKI KALUNI VARRESSA PURISTI ARMOTTOMASTI,SAMOIN HIHNA KIVEKSISSÄNI. YNISIN TUKAHTUNEESTI JARIN PURISTELLESSA PAKAROITANI JA SANOESSA ” PITÄISKÖHÄN MUN OTTAA SAVUT TÄSTÄ LUTKASTA” KATSELIN ISOA KYRPÄÄ EDESSÄNI KAUHULLA. AIKOIKO TUO SONNI TODELLA TUNKEA PAKSUN KYRPÄNSÄ SUOLEENI? ILMEISESTI AIKOI, SILLÄ HÄN TARTTUI KAULAHIHNAANI JA LÄHTI VETÄMÄÄN MINUA PERÄSSÄÄN MAKUUHUONEESEEN. SINNE SAAVUTTUAMME MIES TÖNÄISI MINUT SELÄLLEEN VUOTEELLE. OLIN ALISTUNUT KOHTALOONI. LEVITIN JALKOJANI NIIN PALJON KUIN KAHLEET ANTOIVAT PERIKSI. KYRPÄNI SEISOI KAHLITTUNA KOHDEN KATTOA. MIKA KIERSI VUOTEEN  JA TULI PÄÄPUOLEENI. LAITTOI PÄÄNI REISIENSÄ VÄLIIN JA KUMARTUESSAAN OTTAMAAN NILKKAKAHLEESTANI KIINNI,MIEHEN KYRPÄ KIEROI KASVOJANI. MIKA VETI JALKANI KIINNI RINTAANI KIINNITTÄEN KAULAHIHNAN NILKKAKAHLEESEEN. ÄHISIN NIPPUUN KYTKETTYNÄ. PALJAS SUOJATON PERSEENI OLI KUIN TARJOLLA JARIN TUNKEUTUA SISÄLLENI. NÄIN JARIN NYÖKKÄÄVÄN HYVÄKSYVÄSTI JA TARTTUEN KALUUNSA HÄN VEI PAKSUN TERSKAN PYLLYREIÄLLENI. INISIN VOIMATTOMANA TUNTIESSANI PAINETTA PERÄAUKOLLA,JOKA HYVIN RASVATTUNA ANTOI NOPEASTI PERIKSI. HITAASTI ENSIN TERSKA, JA SITTEN KOKO KALU LIPUI HERKKÄÄN PERÄSUOLEENI. INISIN JA KUOLASIN OSIN KIVUSTA,JONKA PAKSU KYRPÄ AIHEUTTI TÄYTTÄESSÄÄN KOKEMATTOMAN SUOLENI, OSIN KIIMASTA. OMA KALUNI SYKKI KUIN LAUKEAMAISILLAAN JALKOJENI VÄLISSÄ.

JARI TYÖNTYI SUOLEENI JUURTA MYÖTEN JA JÄI SITTEN PAIKOILLEEN. “JUMALAUTA ETTÄ ON TIUKKAA” HÄN ÄHKÄISI VETÄYTYESSÄÄN SITTEN LÄHES KOKONAAN ULOS MINUSTA. TUNTUI KUIN TÄHTIÄ OLISI LENTÄNYT SILMISSÄNI MIEHEN JUNTATESSA PAALUAAN UUDELLEEN SISÄÄNI. MIES TYÖSTI PERSETTÄNI KUIN DIESELVETURI YHÄ UUDESTAAN JA UUDESTAAN.

MIKA OTTI SUUPALLONI POIS TUNKIEN KYRPÄNSÄ SUUHUNI ENNENKUIN EHDIN SANOA MITÄÄN. OLIN TÄYNNÄ MIEHIÄ. JARIN VALTAVA PAALU RUNNOI PERÄAUKOSSANI ARMOTTOMASTI,MIKAN NUSSIESSA SUUTANI. TUNNE OLI OUTO. TUNSIN OLEVANI ASTUTTAVANA KUIN HIEHO. OLIN NÄILLE MIEHILLE PELKKÄ SPERMAÄMPÄRI JOHON HE TYHJENTÄISIVÄT ITSENSÄ. JA MINÄ NAUTIN. YRITIN YLETTÄÄ KÄDELLÄNI KALUUNI KIIHOTTAAKSENI ITSENI ORGASMIIN,MUTTEN ONNISTUNUT. KALUNI SYKKI JA JYSKYTTI VOIMATTOMANA. KIVESPUSSINI TÄYTTYIVÄT SPERMASTA JOKA HAKI ULOSPÄÄSYÄ. TURHAAN.

MIEHET NUSSIVAT MINUA SÄÄLIMÄTTÄ. HUOMASIN PYÖRITTÄVÄNI PERSETTÄNI JARIN TYÖNTÖJEN TAHTIIN. JARIKIN HUOMASI TÄMÄN JA NAURAHTI. “LUTKA NAUTTII VÄHÄN LIIKAA” HÄN TOKAISI JA VETÄYTYI SISÄLTÄNI POISTUEN HUONEESTA. TUNSIN KUINKA PYLLYREIKÄNI SUPISTELI AMMOLLAAN. KOHTA MIES PALASI JA PARTTUI TOISEEN NÄNNIINI VETÄEN SITÄ JULMASTI. HÄN KIINNITTI NÄNNIINI JONKINLAISET HAUENLEUAT. SITTEN TOISEEN. KIPU SAI MINUT NOTKISTELEMAAN SELKÄÄNI MIEHEN LIITTÄESSÄ HAUENLEUKOIHIN OHUEN KETJUN,JONKA HÄN KIINNITTI VIELÄ KAULAPANTAANI. NÄNNINI VENYIVÄT PITKIKSI JA RAASTAVA KIPU VIILSI RINTOJA. JOKAINEN LIIKAHDUS VENYTTI NÄNNEJÄNI HIEMAN LISÄÄ,JA MIELENI OLISI TEHNY ANOA ARMOA,MUTTA MIKAN NAHKASAPELI SUUSSANI ESTI KAIKEN KOMMUNIKOINNIN. TIESIN MYÖS,ETTÄ ANELEMINEN OLI TURHAA. OLIN TOSIAAN NÄILLE MIEHILLE PELKKÄÄ KÄYTETTÄVÄÄ LIHAA.

SAMASSA OVI KÄVI. SUSA HUIKKASI ETEISESTÄ HEIN, JOHON KUMPIKAAN RAISKAAJANI EI VASTANNUT. NÄIN SYRJÄSILMÄLLÄ TYTTÖYSTÄVÄNI TULEVAN MAKUUHUONEEN OVELLE JA JÄÄVÄN SIIHEN TUIJOTTAMAAN KÄSI SUUNSA EDESSÄ. TYTTÖ KATSELI KUINKA HÄNEN KAHLEHDITTUA POIKAYSTÄVÄÄNSÄ NUSSI KAKSI AIKUISTA MIESTÄ. TOINEN SUUHUN JA TOINEN,ISOMPI KALU PUMPPASI PERÄAUKOSSA LEVITTÄEN SEN ÄÄRIMMILLEEN. SUSA SAI ITSENSÄ LIIKKEELLE JA TULI VUOTEEN VIERELLE. SILMÄT SÄIHKYEN HÄN JÄI KATSOMAAN KUINKA MINUA ASTUTTIIN. “TAUKO” MIKA SANOI,JA VETI KALUNSA SUUSTANI PITKÄN SYLKIRIHMAN SAATTELEMANA. MYÖS JARI VETI KYRPÄNSÄ SUOLESTANI MAISKAHTAEN JÄÄDEN SEISOMAAN PAIKOILLEEN HUOHOTTAEN. SUSA TUIJOTTI VUOROIN MOLEMPIA MIEHIÄ JA HEIDÄN ELIMIÄÄN,SIIRTÄEN SITTEN KATSEENSA KOHTI KATTOA SEISOVAA KALUANI. TYTTÖYSTÄVÄNI SIIRSI KÄTTÄÄN JA TARTTUI METALLIPUTKEN PURISTUKSESSA PAKSUKSI, TOMAATIN NÄKÖISEKSI JA KIILTÄVÄKSI MUUTTUNEESEEN TERSKAANI. HÄN PURISTELI VAROVASTI TERSKAANI,KUNNES JARI KÄSKI HÄNEN LOPETTAA. OTE IRTOSI JA PYSTYIN VAIN HUOHOTTAMAAN PAIKALLANI. VALMIINA LAUKEAMAAN PIENESTÄKIN LISÄKOSKETUKSESTA. SUSA TARTTUI PALLOIKSI KIRISTETYILLE KIVESPUSSEILLENI SIVELLEN NIITÄ KUIN EKSTAASISSA. INISIN EDELLEEN KIIMASTA SEKOPÄISENÄ LIIKUTTAEN ALAVARTALOANI KÄTTÄ VASTEN. KÄSI PURISTELI VAROVASTI KIVEKSIÄNI,KUNNES IRTOSI JARIN LYÖDESSÄ KÄDEN IRTI.”ÄLÄ LAUKAISE SITÄ HEMMETTI” MIES ÄYSKÄISI. “JA VAATTEET POIS” KÄSKI MIKA. SUSA SUORISTAUTUI JA VETI MEKKONSA PÄÄNSÄ YLI. SEN ALLA HÄNELLÄ OLI VAIN PIENET PUNAVALKORAIDALLISET NARUBIKINIT. JA RUSKETTUNUTTA IHOA. NOPEASTI SUSA RIISUI MYÖS BIKINIT YLTÄÄN. KATSELIN TYTTÖYSTÄVÄNI NUORTA NOTKEAA VARTALOA JA HIMONI VAIN LISÄÄNTYI.

“MITÄ MÄ VOIN TEHDÄ?” SUSA KYSYI,AIVAN SELVÄSTI KIIHOTTUNEENA. “RUNKKAA VOSU” JARI VASTASI, JA TYTTÖ VEI KÄTENSÄ JALKOVÄLIINSÄ. JARI ASETTELI TYTTÖNI VUOTEELLE AIVAN VIEREENI KONTILLEEN,JA NIIN MINULLA OLI SUORA NÄKÖYHTEYS HÄNEN JALKOVÄLIINSÄ. NÄIN KUINKA SUSA UPOTTI SORMIAAN VAGINAANSA SELKÄÄNSÄ NOTKISTELLEN.PIENI PYLLYREIKÄ PAISTOI LEVINNEIDEN PAKAROIDEN VÄLISTÄ. “JATKETAANKO?” MIKA KYSYI,JA JARI NYÖKKÄSI. HÄN ASETTAUTUI JÄLLEEN PAIKALLEEN,JA TAAS KERRAN TUNSIN,MITEN PAKSU TERSKA PAINUI AVATULLE PERÄAUKOLLENI LIPUEN KUIN JUNA ÖLJYTTYYN SUOLEENI. EN EHTINYT EDES ÄHKÄISTÄ,KUN MIKA TYÖNTYI SUUHUNI. MIEHET ALOITTIVAT NUSSIMISENI UUDELLEEN. JARIN KULLI HIEROI ETURAUHASTANI NAUTINNOLLISESTI. TUNTUI,ETTÄ PERÄSUOLENI VENYI ÄÄRIMMILLEEN. IMIN MIKAN KALUA KUIN TIKKARIA KUTITELLEN KIELELLÄNI MIEHEN TERSKAN ALAPINTAA. KOHTA TUNSIN KUINKA KYRPÄ SUUSSANI NYKÄISI ENSIMMÄISEN KERRAN MERKKINÄ LAUKEAMISESTA. PYLLYSSÄNI OLEVA MELA SENSIJAAN TYÖSTI KUIN KONE TASAISEEN TAHTIIN. LISÄSIN IMUTEHOA,JA KALU NYTKÄHTI UUDESTAAN. MIKA ALKOI MURISEMAAN,JA RUNNOI KYRPÄÄNSÄ YHÄ SYVEMMÄLLE NIELUUNI. MURINA LISÄÄNTYI,JA MIES SEKOSI TAHDISSA IMIESSÄNI TUOTA NAHKATIKKARIA JA ANTAESSANI KIELEN SEIKKAILLA SEN VARRELLA. NÄIN KUINKA MIKAN KIVESPUSSIT KURISTUIVAT PIENIKSI JA ARVASIN MITÄ OLI TULOSSA. MIES PÄÄLLÄNI KARJAISI ÄÄNEEN. TUNSIN,KUINKA KALUN PÄÄSTÄ RUISKAHTI ENSIN PIENI MÄÄRÄ SIEMENNESTETTÄ. SITTEN ASE SUUSSANI LAUKESI. SPERMAA AMPUI SUUHUNI PAINEELLA. YRITIN NIELLÄ SEN KAIKEN ETTEN TUKEHTUISI. NIELIN JA NIELIN MIEHEN SPERMAA,KUNNES MIKA VETI KYRPÄNSÄ SUUSTANI JA ASETTI SEN KASVOILLENI. KALU AMPUI VALKOISTA MÄIHÄÄNSÄ NENÄÄNI,SILMIINI JA  HUPUN PEITTÄMÄLLE OTSALLENI. MYÖS JARI OLI KIIHDYTTÄNYT VAUHTIAAN SUOLESSANI. KUN MIKAN KASSIT VIHDOIN TYHJENIVÄT,ALKOI JARI VUOROSTAAN NUSSIMAAN PERSETTÄNI YHÄ NOPEAMPAAN TAHTIIN. MIKA KÄÄNTYI KATSOMAAN HÄNTÄ,JA HUOMASIN MYÖS SUSAN KESKEYTTÄNEEN RUNKKAAMISEN JA SEURAAVAN JARIN LOPPUKIRIÄ KUUMEISIN SILMIN. JARI SULKI SILMÄNSÄ JA ANTOI PALAA. PAKSU ELIN PUMPPASI RÄÄKÄTYSSÄ SUOLESSANI,KUNNES PYSÄHTYI KUIN SEINÄÄN. SITTEN MIES VETI KYRPÄNSÄ LÄHES ULOS PEPUSTANI JA TYÖNTYESSÄÄN VOIMALLA VIELÄ KERRAN PEPPUNI UUMENIIN TIESIN LOPUN KOITTAVAN. TUNSIN KYRVÄN SYKINNÄN ENKÄ VOINUT KUIN HUUTAA SEN SUORASTAAN RÄJÄHTÄESSÄ SISÄÄNI. KALU AIVAN KUIN TAIPUI LUOKILLE JA TUNSIN JO TOISEN KERRAN SINÄ PÄIVÄNÄ LÄMPIMÄN TULVAHDUKSEN PERÄSUOLESSANI. PAKSUA SPERMAA AMPUI SUOLENI SOPUKOIHIN PITKÄÄN. PURISTELIN SULKIJALIHAKSELLANI KALUN VARTTA YRITTÄEN LYPSÄÄ SEN TYHJÄKSI. KOHTA TUNSIN,ETTÄ TYHJENEE SE ISOKIN KYRPÄ AIKANAAN. KALU KUTISTUI SISÄLLÄNI JA MIES VETÄISI SEN ULOS. TAHRAINEN ELIN PUOLIJÄYKKÄNÄ HEILUEN MIES PUUSKUTTI VUOTEEN VIERESSÄ. MIKA NAURAHTI JA TARTTUI PENISTÄNI KURISTAVAAN PUTKEEN IRROTTAEN SEN HIHNOISTAAN. SITTEN HÄN IRROTTI KIVEKSIÄNI KIRISTÄVÄN RENKAAN JA VIIMEISEKSI KALUNI TYVESSÄ KIRISTÄVÄN RENKAAN. HETKEKSI LERPAHTANUT KYRPÄNI HERÄSI ELOON MIEHEN PAINAESSA SUSAN PÄÄN JALKOVÄLIINI JA TÄMÄN OTTAESSA HELLÄSTI TERSKANI SUUHUNSA. SUSA PYLLISTELI NYT JARIN EDESSÄ TAKAPUOLI PITKÄLLÄ NUOLLEN KALUNI VARTTA. JARI POISTUI HETKEKSI JA PALASI LÄIMÄYTTÄEN TYTTÖYSTÄVÄÄNI AVOKÄMMENELLÄ PAKARALLE. SUSA VINGAHTI KIVUSTA,MUTTA JATKOI TYÖSKENTELYÄÄN. KOHTA HÄN OTTI KOKO KALUN SUUHUNSA. JARI LÄIMI SUSAN PERSETTÄ NYT JATKUVASTI. TUNSIN OLEVANI TULOSSA. ALAVARTALONI NYKI HOLTITTOMASTI,KUNNES MIKA VETI SUSAN IRTI MINUSTA. KYRPÄNI SEISOI KUIN TERÄSKEPPI KOHTI KATTOA ODOTTAEN HELPOTTAVAA LAUKEAMISTA,MUTTA TURHAAN. JARI PAINOI PAKASTEESTA OTETUN JÄÄKYLMÄN VIHANNESPUSSIN KYRPÄÄNI VASTEN,JA EREKTIONI LASKI NYTKÄHDELLEN. KUN KALUNI OLI PALANNUT NORMAALI OLOTILAANSA HÄN TUNKI SEN MUOVISEEN TUPPEEN. TUPPI OLI KALUN MALLINEN JA PÄÄSTÄÄN AVOIN MAHDOLLISTAEN VIRTSAAMISEN. TUPEN ALAOSAN HÄN LUKITSI PIENELLÄ LUKOLLA PAIKALLEEN OTTAEN AVAIMEN ITSELLEEN. MINUT OLI LAITETTU SIVEYSVYÖHÖN. NAURESKELLEN MIEHET IRROTTIVAT KAHLEET NÄNNEISTÄNI,NILKOISTANI SEKÄ RANTEISTANI. VIIMEISEKSI MIKA VETI HUPUN PÄÄSTÄNI JA IRROTTI KAULAPANNAN. PYSTYIN VIHDOIN OJENTAUTUMAAN SUORAKSI. MIKA JA JARI POISTUIVAT PESULLE. YRITIN IRROTTAA TUPPEA PENIKSESTÄNI,MUTTA TURHAAN. KAUHUKSENI TAJUSIN,ETTÄ MIEHET AIKOIVAT JÄTTÄÄ SEN PAIKALLEEN TIES KUINKA KAUAKSI AIKAA. MIKA JA JARI PUKEUTUIVAT JA KERÄSIVÄT TAVARANSA KASSIINSA. YRITIN ANELLA HEITÄ PÄÄSTÄMÄÄN MINUT IRTI ETTÄ VOISIN EDES ITSE TYHJENTÄÄ TURPEAT KIVESPUSSINI,MUTTA MIEHET VAIN NAUROIVAT. “TOTUTTELE NYT SIIHEN LUTKA.EHKÄ ENSI KERRALLA ON SUN VUOROSI” MIKA SANOI. OVI KÄVI JA MIEHET POISTUIVAT. LYSÄHDIN LATTIALLE. KATSELIN KIDUTETTUA JA KAHLEHDITTUA KALUANI EPÄTOIVOISESTI. YRITIN RUNKATA,MUTTA MUOVITUPPI ESTI SEN. NÄIN TYTTÖYSTÄVÄNI MAKAAVAN SELÄLLÄÄN VUOTEELLA JALAT LEVÄLLÄÄN KÄSI PILLUSSAAN. “LUTKA TÄNNE” HÄN KÄSKYTTI.”KONTTAAT TÄNNE JA NUOLET MUA KUIN KOIRA!” KÄSKYTYS JATKUI. NOUSIN KONTILLENI JA LÄHDIN KOHTI MAKUUHUONETTA. EN VOINUT KUIN TOTELLA…

 

Yksi kommentti viestissä: “Krapulanhoitoa osa2”

  1. reader says:

    Kai tähän tulee jatkoa?? 😛

Kommentoi

top