search
top

Antautumassa miesparille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.48 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on tosi, mutta sen kokijana otan vapauden pieniin muutoksiin, jotka ensisijaisesti varjelevat omaa henkilöllisyyttäni, mutta toisaalta parantavat lukukokemusta. Novelli on ensimmäinen ja ainoa kokemukseni miesten välisestä seksistä tähän ikään saakka. Toivottavasti tykkäätte! 

Olin jo vuosia tiennyt olevani kiinnostunut muistakin kuin vain naisista ja perinteisestä heteroseksistä. Kun menetin poikuuteni 17 vuoden iässä, oli vain sattuman kauppaa, että se tapahtui naiselle – niin lähellä oli etten sopinut 16-vuotiaana tapaamista itseäni ainakin kymmenen vuotta vanhemman miehen kanssa. Niin kuitenkin kävi, että siinä iässä uskallus ei vielä riittänyt, ja ensimmäiset kunnolliset seksikokemukset sain itseäni huomattavasti vanhemmalta naiselta. Tämäkin kokemus ansaitsee kokonaan oman tarinansa, mutta otetaan tässä välissä muutaman vuoden hyppy aikaan, jolloin olin vakituisessa parisuhteessa.

Olin tuolloin muuttanut opiskelemaan toiselle paikkakunnalle ja aloittanut miltei heti seurustelun siellä tapaamani tytön kanssa. Seksielämämme oli näin jälkikäteen ajatellen melko tympeää ja täynnä kaikenlaista säätämistä, mutta tuolloin olin siihen oikein tyytyväinen. Tyttöystäväni oli kaunis, pitkä ja laiha: hänellä oli hyvät muodot ja hän tykkäsi seksistä yhtä paljon kuin minäkin.

Vaikka seksielämämme oli pintapuolisesti kunnossa, siitä puuttui jotakin, mitä tyttöystäväni ei minulle voinut tarjota.

Halusin miestä.

Kesti todella kauan, että myönsin asian itselleni, ja vaati vielä useamman yrityksen että uskalsin olla perääntymättä tapaamisen sopimisesta. Olin juuri jäänyt opiskeluista kesälomalle, ja tein melko matalan stressin töitä asuen eri paikkakunnalla kuin tyttöystäväni. Sattumalta aiempana keväänä tutuistuin erään seuranhakupalstan kautta itseäni reilu kymmenen vuotta vanhempaan miespariin, joka haki seksiseuraa btm-henkisestä miehestä.

Kerroin miehille itsestäni ja fantasiasta, jonka toteuttamisesta olin haaveillut: että voisin saapua heidän luokseen, riisua vaatteet, ja antaa heidän ottaa minut kaikissa asennoissa. En kuitenkaan itse saisi purkaa tyydytystäni, vaan palaisin kotiin heidät tyydytettyäni. Pariskunta innostui fantasiasta ja tarjoutui toteuttamaan haaveeni.

Sovin miesten kanssa tapaamisen melko spontaanisti eräälle tuikitavalliselle iltapäivälle. Otin ajokkini alle, lähdin kotoani ja saavuin miesten asuinpaikalle, ja ilmoitin heille sähköpostitse olevani pian heidän ovellaan. Tähystin vieraiden kerrostalopihojen halki, kunnes näin edessäni rakennuksen, joka vastasi miesten antamaan kuvaukseen. Jännitys kalvasi mahassani ja jaloissani askel askeleelta kovemmin, mutta tiesin, että tässä vaiheessa en enää voisi perääntyä.

Nyt oli aika tehdä se, mistä olin haaveillut jo liian pitkään.

Laitoin miehille viestin alaovilla ja odotin hermostuneena hämärän rappukäytävän luona. Pian syttyi valo, ja hetken kuluttua ovelle ilmestyi kaksi mukavan näköistä, lyhyttukkaista ja melko komeaakin miestä.

“Moikka, löysin näemmä oikeaan paikkaan perille.”

“Moi vaan, me tässä jo ooteltiinkin sua. Mennään vain sisään, tuu mukana.”

Miesten rento suhtautuminen rauhoitti. Pääsimme heidän asuntoonsa, joka oli siistiä ja avara – ikkunoista aukeni kaunis näkymä ulos. Oikealla edessä näin makuuhuoneen, jossa oli iso parisänky.

“Sä voit jättää sun tavarat vaikka tohon”, toinen miehistä (sanotaan häntä tässä pienemmäksi, syy selviää pian) ohjeisti. “Sit vessa on täällä, sä voit sen jälkeen peseytyä ja puhdistaa paikat tällä.”

Ykkönen ojensi käteeni pumpulla varustetun dildon. Tiesin, mitä sillä piti tehdä, ja ryhdyin heti toimiin. Sulkeuduin hermostuneena vessaan ja kävin hermostuneena suihkussa. Loputtomilta tuntuneiden minuuttien jälkeen avasin oven. Tiesin, että se oli menoa nyt.

“Joo, mä alan olemaan nyt valmis.”

“Noniin kiva, mennään vaan tänne”, pienempi opasti ja viittoi minut makuuhuoneeseen, joka oli pimennetty täysin. Kävelin hänen edellään makuuhuoneeseen. “Mee tohon sängylle makaamaan mahallesi niin aloitetaan.”

Nousin sängylle ja asetuin avuttomana makuulle. Myös isompi miehistä käveli huoneeseen ja istui sängyn laidalle. Tunsin yhtäkkiä, kuinka vieraat kädet alkoivat hyväillä vastasheivattuja pakaroitani. Kädet puristivat, levittelivät ja availivat peppuani vaativasti.

“Sulla on kyllä tosi hyvä perse”, pienempi huokaili. Kuulin äänen, jonka tunnistin liukkarin avaamiseksi, ja pian tunsin kostean käden pakaroideni välissä. Ahnaat sormet hyväilivät joka paikasta ja työntyivät vaivihkaa sisääni. Vaikka olinkin jännityksestä lähes turta, nautin ja kiihotuin entistä enemmän, ja tiesin tehneeni hyvän ratkaisun tänne saapumisen suhteen.

“Aloitellaan vähän tällaisella pienemmällä dildolla”, pienempi kertoi lempeään sävyyn. Tunsin, kuinka peppuuni työntyi liukas ja ohut, ei paljon sormea isompi dildo. Huokailin nautinnosta, kun dildo liikkui sisään ja ulos rauhalliseen tahtiin.

“Sä alatkin näemmä olla jo ihan valmis mua varten”, pienempi huokaisi rullaten kondomia paikalleen. Miesten vaatteet olivat myös kadonneet jossain vaiheessa, mutta en ollut kiinnittänyt tarkemmin huomiota, missä. “Tää ei ole kauhean paljon isompi, työnnä ittees rauhallisesti muhun päin.”

Samassa hetkessä tunsin miehen sisälläni. Kova ja sykkivä penis tuntui niin paljon dildoa paremmalta, että vedin itseäni taaksepäin saaden ahnaasti pienemmän miehen kokonaan sisääni. Pakarani koskettivat pian miehen vyötäröä. Pikku hiljaa työnnyin takaisin eteenpäin, mutta pienempi mies tarrasi minusta kiinni, ja työntyi uudelleen sisääni. Vaikka olisin halunnutkin, minulla ei ollut pakotietä: ei ennen, kuin hän on riittävän tyydyttynyt.

Tahti alkoi hiljalleen kiihtyä. Pienempi mies laskeutui makaamaan ylleni, ja tunsin hänen lämpimän rintakehänsä selkääni vasten. Hän pystyi helposti työntymään sisääni koko pituudelta, ja otti panemisestani kaiken irti. Tunsin vahvat kädet hartioillani, ja vaativan hengityksen niskassani.

Jossain vaiheessa tahti hiljeni. “Vaihdetaanpa sitten vuoroa”, pienempi sanoi veti itsensä pois sisästäni. Peppuni oli jo nyt aivan auki, vaikka olimme vasta alussa. “Nouse kontalleen, nyt saat vähän isompaa ja saat samalla imeä mua.”

Tottelin miehiä kiltisti ja nousin kontalleni. Pienempi tuli eteeni ja työnsi täydessä erektiossa olevan munansa naamani eteen. Samaan aikaan isompi tarttui vyötäröstäni kiinni, ja alkoi työntyä sisääni. Ymmärsin samalla hetkellä, kuinka kookas kalu hänellä oli. Vaikka olimme lämmitelleet pienemmän kanssa jo melko pitkään, teki tiukkaa saada hänet kokonaan sisääni.

Huokailin nautinnosta kun isomman tahti alkoi kiihtyä. Pian hän pani minua lähes äskeiseen tahtiin. Otin samalla pienemmän miehen munan käteeni, ja puristin sen kämmeneni sisään. Näin, kuinka veri pakkautui terskan päähän, ja kuinka pienempi mies katsoi minuun malttamattomana. Avasin suuni ja epävarmasti, hampaitani varoen, otin pienemmän miehen munan suuhuni. Imin ahnaasti pienemmän kalua samalla kun isompikaluinen mies alati kiihtyvään tahtiin työntyi sisääni. Hyväilin pienemmän kalua kielelläni ja imin häntä antaumuksella ja pitkään. Enää ei lainkaan jännittänyt, keskityin vain asiaan.

Isompikaluinen mies pani minua yhä kovempaa ja kovempaa. Hän alkoi olla lähellä, ja kohtuullisen pian tunsinkin, kuinka hän työnsi hitaasti sykkivää kalua syvälle sisääni, jääden lopuksi paikalleen huohottaen.

“On kyllä tosi hyvä perse sulla”, isompi huokasi. “Haluutko sä päästä välillä?” Pienempi otti munan pois suustani ja saapui vuorostaan taakseni. Tunsin jälleen terskan pään aivan avoimeksi nussitulla pepullani, ja pian pienempi oli kokonaan sisälläni. Lämmin kalu hyväili minua eikä tuntunut kookkaamman kaverin jälkeen lähellekään yhtä hyvältä, mutta tunsin pienemmän nauttivan siinä määrin että hänkin alkoi olla jo aivan reunalla. Tahti kiihtyi kiihtymistään, kunnes hänkin työntyi syvälle peppuuni ja laukesi kovaan ääneen.

Miehet olivat valmiita nopeammin kuin olin osannut odottaa. Kaikki oli ohi lähes yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Käännähdin käytettynä istumaan sängylle ja kävelin olohuoneen puolelle vaivaantuneena ja epävarmana. Kävin uudelleen pesulla, ja suuntasin ulos. Kaikki meni lähes juuri niin kuin olin suunnitellutkin ja halunnutkin, ja muistelen yhä lämmöllä ja kiihottuneella mielellä tapaamistamme.

Erosin pian silloisesta tyttöystävästäni. Hän ei tänäkään päivänä tiedä, mitä tuona kesäisenä iltapäivänä tapahtui.

2 kommenttia viestissä: “Antautumassa miesparille”

  1. sani says:

    Hyva tarina

  2. SakariBjarvinen says:

    Kaunis tarina. Saisimpa minäkin joskus. Laita gmaililla lisäjuttuja b:n ympäri pisteitä.

Kommentoi

top